Találatok a következő kifejezésre: A barátnőm utóbbi (28 db)

Miért van ez? A barátnőm az utóbbi időben már nem mondja hogy szeretlek hanem azt mondja hogy imádlak?

Legjobb válasz: atya ég! ez méz annál is jobb, ha nem ugyan azt jelenti...Düddõ kérdés, már bocs. :D

atya ég! ez méz annál is jobb, ha nem ugyan azt jelenti...Düddõ kérdés, már bocs. :D
mert most ehhez van kedve
nem múlt el a részérõl a szerelem csak máshogy mondja azt hogy szeret. ne légy már ilyen buta ennyit te is tudhatnál.
Szerintem ezzel azt akarja palástolni, hogy kihûltek az érzelmei...Teljesen biztos! Még így ismeretlenül is! :)
A kérdező hozzászólása: na most akkor mi már elmúlt részérõl a szerelem??
Az én barátom elõbb mondta, hogy imád, mint hogy szeret.De ez olyan volt, hogy amikor valami vidám dolog történt és rávágta, hogy imádlak! Már hónapok óta együtt vagyunk, de felváltva egyszer így egyszer úgy mondja.Szóval ez bármit jelenthet. De jobb, mintha nem mondana semmit.Szóval biztos érez irántad még valamit, vagy sõt, jobban szeret mint eddig.
Akkor fogd meg a tököd, és ne gyere vele újra össze.
Honnan veszed, hogy újra összejönnétek? Ha szakítani akarsz vele, mert nem vagy boldog akkor szakíts.. nincs rosszabb egy boldogtalan kapcsolatnál.
Csajozzál be.

A barátnőm nem szed fogamzásgátlót, és azt sem szereti ha óvszert használunk. Ez utóbbit nem tudom miért. Milyen választási lehetőségeink vannak még?

Nem lenne jó ha terhes lenne, vagy egy esetleges betegségcserében működnénk közre egymásnak. Vannak még módszerek védekezésre?

Legjobb válasz: Biztonságos? Nincs. Meg akar fogni és erre tökéletes egy gyerek. Sokat keresel vagy gazdag a családod?

Biztonságos? Nincs. Meg akar fogni és erre tökéletes egy gyerek. Sokat keresel vagy gazdag a családod?
A kérdező hozzászólása: Csak annyit mond, hogy régebben szedett fogamzás gátlót, de nem volt jó neki, konkrétan nem árulja el miért. Az óvszerrel pedig az a gondja hogy felsérti, amit eléggé hitetlenkedve fogadtam. Gyerekhez túl fiatalok vagyunk még, csak 17 éves.
pl nem dugtok
Mi a baja a fog.gátlóval? szerintem ez a 2 a legbiztonságosabb védekezési módszer amit írták a "kihúzós" módszert nem ajánlom, mivel az elõváladéktól is terhes lehet!!!
Anál. De új barátnõ se rossz.
Kisbaba *-*
Pharmatex
2. válaszolónak meg üzenném, hogy a megszakitásós szexxel is összejöhet a gyerek ugyanis már elõváladék is szokott jönni a férfiakból:)
Szia:) Kérdésedre válaszolva igen van pl: pesszárium(nézz utána) és amit a barátnõmmel használunk az egy hurok féleség amit az orvos rak a petevezetékre , magyarul megakadájozza, hogy belemenyjen az ondó:)
Húzd ki mielõtt elmész.
Lehet, hogy nem nedvesedik eléggé, használjatok síkosítót. Lehet, hogy egy kissé idétlennek vagy kínosnak érzi a technikai részletek megvitatását, vagy hervasztónak a kellékek használatát, de hasonlóan biztos védekezés nemigen van -- illetve nem tudom, mi a helyzet a nõi óvszerrel meg az egykoron divatos spirállal. Az utóbbi a betegségek ellen értelemszerûen nem véd, tehát eleve csak részleges válasz a kérdésedre, és amennyire tudom, nõgyógyász közremûködését is igényli.
hülye kérdezõ = az aki hülyeséget kérdez
a kérdés beszarás xDD a válaszok is :D nem inkább a hangjára gerjedsz ?? :D
Kösd az orrodra a csajt
Vételezz mintát a hüvelyflórájából, majd rakd táptalajra egy ventillátor mellé, és kész a pinaszagkeringtetõ-légkondi
"Az utóbbi idõben már csak ez az illat gerjeszt be teljesen. Mit tegyek? "
Biztos, hogy az puncifing? Annak ugyanis nincs szaga.
Vezess a parancsnokhoz. Admirális! A nõm puncifingja legyõzheti az ellenséges ûrhajókat. Igenis õrmester! Támadást megkezdeni!
Akkor szívjál belõle nagyokat.
A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 17:13: Had idézzek neked a kérdésbõl: "Az utóbbi idõben már csak ez az illat gerjeszt be teljesen." Ennyit az okoskodásodról.
idióták...nem a szagára érti, hanem érzetre! annak nincs szaga, mivel levegõ...viszont azt én se tudom, hogy mit kezdj ezzel a helyzettel...
Szerintem nemcsak a gerjeelmeddel van baj. xD :D
nagyon kellemes, izgató hatású. XD
Basszus XD:D:D:D
ez xD
már régen röhögtem ilyen jót XDXDXDXDXD
Hát elég beteges hogy valaki egy jóizû rotyogós fingra gerjed be, akárhonnan is jön... Szerintem menj orvoshoz.

Úgy érzem a barátnőm az utóbbi pár napba elhanyagol és félek attól h már megunt vagy van neki másik de viszont most fog szóbelizni elég nehéz tantárgyakból és nagyon tanul lehet ezért nincs annyi ideje rám?

Legjobb válasz: Kérdezz rá ! Beszéljétek meg ! elég ehhez akár egy fél óra is. ha néhány napig hanyagol akkor nem feltétlenül jelenti máris azt, h megunt téged ... nekem is van még egy vizsgám és én is hanyagolni vagyok kénytelen a barátnõmet addig, ez teljesen normális dolog és õ ezt megérti.

Kérdezz rá ! Beszéljétek meg ! elég ehhez akár egy fél óra is. ha néhány napig hanyagol akkor nem feltétlenül jelenti máris azt, h megunt téged ... nekem is van még egy vizsgám és én is hanyagolni vagyok kénytelen a barátnõmet addig, ez teljesen normális dolog és õ ezt megérti.

A barátnőm az utóbbi 3 hónap alatt kétszer volt terhes, de mindíg kilökődött. Mit tegyen ilyen esetben?

Legjobb válasz: Hormonpótlásra van szükség, ami segít megtartani a babát (pl utrogestan hüvelykúp vagy tabletta). De ezt természetesen orvos írja föl, és elõtte vizsgálat szükséges, ami feltárja az okokat. Tehát: nõgyógyásszal kell konzultálnia!

Hormonpótlásra van szükség, ami segít megtartani a babát (pl utrogestan hüvelykúp vagy tabletta). De ezt természetesen orvos írja föl, és elõtte vizsgálat szükséges, ami feltárja az okokat. Tehát: nõgyógyásszal kell konzultálnia!
voltatok dokinál?vagy honnan tudod hogy lelökõdött?
Szia! Gondolom, ha elvetélt csak elment orvoshoz? Egyébként is aki babát akar, az természetes hogy orvoshoz megy.Ha sikerült azért, ha meg nem akkor azért. Sok sikert hozzá.

A barátnőmmel 3 éve vagyunk együtt. Az utóbbi időben arról fantáziálok, hogy 3 an dolgozzák meg a páromat, én pedig nézhetem. Mit szól majd ehhez?

Legjobb válasz: szerinted? :) szerintem minden no alma, hogy a pasija azt nezze, ahogy 3 masik ficko dolgozik rajta. nyilvan, ez termeszetes.

szerinted? :) szerintem minden no alma, hogy a pasija azt nezze, ahogy 3 masik ficko dolgozik rajta. nyilvan, ez termeszetes.
Bármennyire bizarrnak is tûnik, mit számít végtére is a mi véleményünk ? Kérdezd meg tõle, ha valóban akarod, ha meg attól félsz, hogy esetleg arcon b*szna ezért a kérésért, akkor te is érzed, hogy valami nincs rendben ezzel.
En a helyeben nem sertodnek meg, mondjuk en a nyitottabb gondolkodasuak koze tartozom. Bar amugy se ertem, ha harom eve jartok, nyilvan elegge szeretitek egymast, igy ha egy ilyen kerdes vagy fantazia miatt dobna teged, akkor nala eleg nagy gondok vannak. Szerintem is viccesen add elo neki, vagy ugy meseld, mintha valami hasonlot almodtal volna..igy nem olyan veszes. :) 22L
Egyrészt azt fogja gondolni, h viccelsz. Másrészt irtó nagy a szád, de megnézném az arcod, amint az elsõ srác hozzáér a barátnõdhöz. Olyan féltékeny lennél, mint a fene.
Ezen én is kiakadnék. Az még beleférne, hogy a párom és esetleg egy barátja, de ez már sok...
Szerintem nagyon fog ürülni neki ha egy alkalmas idõpontban tálalod neki. Mikor este lefekvéskor egymás mellé bújtok, átöleled, és elmondod neki hogy: Drágám? Igen? Mit szólnál ha .....
én kiakadnék L
Viccese mondhatod, hogy olyan álmod volt, hogy mással szexelt, és te meg nézted. Ha erre nem torzul el túlságosan az arca, akkor folytathatod. Kérdezheted a véleményét, hogy szerinte mitõl lehet ez.
honnan tudjuk, mit szól? mondd el neki. ha szakít veled ezért, majd biztos kiírod ide kérdésnek, hogy miért szakított velem a barátnõm.
Ez egy csöppet beteges, de remélem megtalálod életed párját, akivel megélheted az ilyen irányú vágyaidat.

Szerintetek az ember szeretkezzen vagy masztizzon amig hazas nem lessz? Mert a baratnom az utobbit valasztja es en szenvedek ez miatt!

Legjobb válasz: A paráznaság egy hülyeség, és ugyanerre a kérdésre már egy csomót válaszoltunk neked. Miért nem volt elég?

A paráznaság egy hülyeség, és ugyanerre a kérdésre már egy csomót válaszoltunk neked. Miért nem volt elég?
Figyelj, szerintem ha ennyire nem tudod elfogadni a barátnõdnek a vallását, a felfogását, akkor most szakítsatok, mintsem a házasságig, vagy ne adj' Isten a házasságban okozzon ez nagyobb problémát! Házasság elõtt nincs szex- ezt betartják a tiszta hitûek, ha te nem vagy az, akkor állj tovább, mindenféle harag és irónia nélkül!
dugjatok, masztizzatok, mindenki azt csinál amit akar
Szegény te:( Mibõl maradsz ki... Én nem hiszek ebben a maszlagban, de neked tiszteletem, hogy kibírod szex nélkül.
Ha a barátnõd vallásos meggyõzõdésbõl választja az önkielégítést, akkor tudasd vele, hogy a Biblia alapján az önkielégítés is bûn! Sõt továbbmegyek, minden házasságon kívüli szexuális, parázna tett bûnnek minõsül, sõt Jézus azt mondta, hogy aki csak parázna kívánsággal néz nõre, az már vétkezett. Úgyhogy például ha már csókolóztatok, "egymáshoz értetek" (hogy szolidan fogalmazzak) az is bûn. De nem kárhoztatásból mondom, inkább azért hogy tájékoztasd a barátnõdet hogy ne vallásos legyen, hanem kezdjen el bibliai életet élni. A Biblia nem vallásos dogmákról szól...
Azt hiszem kedves 12-es, ez a legnyilvánvalóbb ok, amiért egy épeszû ember nem lesz keresztény! )))
A 10.-nél van az igazság. Ha kereszténynek mondja magát, miközben a Bibliának ezt az egyik legalapvetõbb tantételét (paráznaság, mai szóhasználattal élve szexuális cselekedetek kerülése házasságig, illetve azon kívül), akkor ott valami nagyon nem százas. Ha valaki kereszténynek mondja magát, közben meg bármilyen formában szexel házasságon kívül, az olyan, mintha azt mondaná magáról, hogy profi angolos, közben meg nem érti azt a kérdést, hogy "how are you?".
Segíts neki masztizni... ha a saját kezével el szabad érnie az orgazmust a vallása szerint, akkor a tiéddel miért ne? (És vice versa.)
A barátnõd szûz?
Próbáld meg pl. egy sz-szel írni a lesz szót, szerintem rögtön több esélyed lesz nála! Nézed, miközben kielégíti magát? Vagy nézitek egymást közben? Vagy külön-külön?
A kérdező hozzászólása: azert tettem ki a vallas oldalra mert o vallasos beallitottsagu. gondoltam ez eggyertelmu. ezzel kapcsolatos velemnyt szeretnek kapni. mi az igazi paraznasag a ti szemetekben: a maszti vagy a szerelembol valo szeretkezes?
Azt gondolom, hogy az ember akkor szokott önkielégíteni, ha nincs kivel szeretkeznie.
Kedves 13-as. A te általad írt hozzáállás miatt ismerek oly sok embert, köztük saját személyemet is, akik úgy gondolták, hogy a szexuális kicsapongás és csak az élvezeteknek való élés az igazi szabadság, egészen addig ameddig az ember élete teljesen nem lesz egy szemétdomb attól a sok szennytõl amit magára öntött. Isten nem azért tiltotta meg a paráznaságot, hogy valami jótól megfossza az embert. Épp ellenkezõleg. Csak a Sátán próbálja azt jónak beállítani, ahogy a vadász is elrejti a csapdát és csalit használ. Gondolom te nem is tudod milyen érzés az a tiszta állapot és valós szabadság amit ettõl a mocsoktól való mentesség jelent. Valamint micsoda érték egy tiszta embernek egy tiszta nõt feleségül venni, amikor a tisztaságodat nem a hiénák elé dobod akik elrabolják, hanem a számodra legfontosabb embernek adod, aki megbecsüli és megõrzi. Nekem senki ne mondja, hogy az a szabadság hogy nem tudja megállni, hogy ne nézzen pornót vagy feküdjön le valakivel...

Az a problémám hogy az utóbbi időben alig élvezem a szexet a barátnőmmel. Van hogy alig akar merevedni vagy közben lesz puha. Valaki hasonló helyzetben? Tud megoldást?

Olyn is el?fordul hogy nem tudok elélvezni, végig nagyon koncentrálnom kell. Harmincas vagyok és ezelég ilyeszt?.

Legjobb válasz: próbáljatok ki más pózt meg közbe õ elégítsen téged kézzel szájjal és akkor újra minden jó lesz

próbáljatok ki más pózt meg közbe õ elégítsen téged kézzel szájjal és akkor újra minden jó lesz
Tetszik még a barátnõd? Nem lehet, hogy ez pusztán pszichikai dolog? Amúgy ajánlom a ginzeg gyökér kapszulát, dm-ben, rossmann-ban lehet kapni. Plusz ha önkielégítesz, hagyd abba. Nekem ezek beváltak.
Nem szedsz valamilyen gyógyszert, bármit? pl:vérnyomáscsökkentõ, nyugtataó.....?
A kérdező hozzászólása: Nem szedek semmit és tudtommal egészséges vagyok. Rendszeresen járok orvosi vizsgálatokra.
Bocsanat, bantas nelkul kerdezem, hogy esetleg mas nokre sem lesz merevedesed? Vagy ugy egyaltalan nincs akkora hatassal a szex?
A kérdező hozzászólása: Van merevedésem csak szex közben ez gyengül. És nem is annyira élvezem a szexet. Vagy legalábbis nem mindig. Más nõkre is felizgulok persze.
*ginzeng
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tippeket!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!