Találatok a következő kifejezésre: A barátnőm után mindig azt akarja, (3 db)

A barátnőm szex után mindig azt akarja, hogy az általam előzőleg belövellt spermát a nyelvemmel nyaljam ki a hüvelyéből. Nem tetszik a dolog, de elveszíteni se akarom. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Szerintem ez egy elég furi dolog, kérés egy lánytól... De nem hiszem, hogy ha finoman megmondod, hogy nem szeretnéd ezt tenni, akkor ezért elhagyna. Ha ilyenért ott hagy, akkor nem is kár érte...

Szerintem ez egy elég furi dolog, kérés egy lánytól... De nem hiszem, hogy ha finoman megmondod, hogy nem szeretnéd ezt tenni, akkor ezért elhagyna. Ha ilyenért ott hagy, akkor nem is kár érte...
ha nem akarod, ne tedd meg ha ezért szakít veled, akkor amúgy se szerelmes beléd
Én ilyet sose kérnék... fordított helyzetben én se csinálnám meg. Szerintem kérd meg, hogy vérje ki neked, (akkor a hasadra megy), és onnan nyalogassa fel. Mond meg, h téged ez izgat:D Erre biztos azt mondja, h nem, és akkor mondhatod rá, h "akkor tõlem miért kérsz hasonlót?!". Ha minden kötél szakad ezt vesd be.:)
Szerintem idõzítsd az orális játékokat még a behatolás elõttre. Akkor még "tiszta terep" fogad, és a barátnõd meg ugyanúgy megkapja az orális örömöket neked pedig mégis élvezetesebb lenne úgy. Arra tudok gondolni, hohy õ nem megy el az aktustúl és ezzel a dologgal akarja biztosítani az orgazmust. Talán az aktus után pedig az ujjaiddal kielégíthetnéd. Akkor nem kell hogy ragaszkodjon ahhoz, ami neked nehezedre esik.
Hát õszintén ez elég meglepõ, és szerintem kevés fiú van aki ezt megtenné.És igazuk is van.Ha nem akarod akkor normálisan ülj le vele és beszélgessetek errõl hogy neked ez a dolog visszataszító.És ha ezt nem érti meg és elhagy akkor ugyan azt tudom mondani mint sokan elõttem.Nem érdemel meg téged és nem szeret igazán.És összeteheted a kezed ha ne adj isten így van, mert legalább megtudod.Sok szerencsét
:Sha nem akarrod akk mond meg neki! nyald ki elötte neki sem teccene annyira ha utána kellene leszopnia téged:S bár ha már nagyon benned van a hév...akkor nem nagyon érdekel akármit is kell belõle kinyalnod... ha nem akarod nem nyalod ki... ujjazd meg utána vagy akármi... megértem h jó érzés neki de azt is el kell fogadnia h te mit akarsz hiszen a szexnek (és utána)az a lényege h mind2 fél élvezze.... sok szerencsét a beszélgetéshez pussz szia (15l)
én tutira megmutatnám hol van a fürdõszoba ahol kimoshatja.Ez majdnem olyan mintha magadat szopnád le!! nagyon gáz... nem bírnám megtenni... Õ is lenyalogatja a tiédrõl a saját nedveit?

Belezúgtam az egyik legjobb barátnőm pasijába. Nagyon tetszik a srác, de a barárnőm boldog vele, és ezt nem akarom elcseszni neki, de olyan rossz nézni, hogy a suliban, és suli után mindig együtt vannak. Mit tanácsoltok, felejtsem el? ) :

Legjobb válasz: Tanulj informatikát, közgazdaságtant, majd politológiát esetleg kommunikációt, dolgozz ki egy igazságos egyetemes világgazdaság-fenntartó algoritmust, a tõzsdefolyamatokat egy általad létrehozott mesterséges intelligencia kezelje, a káros spekulációk teljes körû kiszûrése mellett, mindeközben szerezz médiumokon keresztül megfelelõ méretû támogatottságot, alapíts pártot, építs ki megfelelõ védelmet (akár katonai) és támaszkodj a kisemberekre, mert a nagy cápák kivétel nélkül a fejedre fognak vadászni. Jobbá tennéd az emberiséget.

Tanulj informatikát, közgazdaságtant, majd politológiát esetleg kommunikációt, dolgozz ki egy igazságos egyetemes világgazdaság-fenntartó algoritmust, a tõzsdefolyamatokat egy általad létrehozott mesterséges intelligencia kezelje, a káros spekulációk teljes körû kiszûrése mellett, mindeközben szerezz médiumokon keresztül megfelelõ méretû támogatottságot, alapíts pártot, építs ki megfelelõ védelmet (akár katonai) és támaszkodj a kisemberekre, mert a nagy cápák kivétel nélkül a fejedre fognak vadászni. Jobbá tennéd az emberiséget.
Velem is ugyan ez van.. Csak a barátnõm hajtott rá arra a fiúra akit szeretek.. Ha meg akarod tartani a barátságot, szerintem is próbáld elfelejteni.. Járj el bulizni, flörtölgess más fiúkkal, ne legyél annyit velük, kerüld a fiú társaságát. :)
A kérdező hozzászólása: Igyekszem, szünetekben (mert akkor szinte mindig együtt vannak) inkább mással beszéletek, de sajnos mikor megyek haza a suliból mindig ott lógnak a parkban és csókolóznak, és nagyon rossz látni...
Felejtsd el.
Egyik az, hogy hiába is próbálnád elszeretni a barátnõd pasiját, ha maga a srác ragaszkodik a jelenlegi barátnõjéhez. A másik, hogy egy pasi miatt nagy hiba lenne felrúgni egy barátságot! Bár nem tudom mennyi idõs vagy, szerintem az se mindegy.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

En szlovakiaban eleek es itt 9 evesek az altalanos iskolak. Minden baratnom ballagas utan (a nyari szunetben) mar mehet diszkoba. De engem a szuleim nem akarnak elengedni. Miierrrtt?

Es azt mar most tudattak velem h csak 18 eves korom utan mhetek, pedig eleg sok idosebb ismerosom is jar, sot gyakran a 23 eves batyam is. viszont azt mar eldontottek h masodikosan a gimnaziumbol amerikaba megyek mint cserediak mivel mindket batyam volt (akkor leszek 16 eves) de ha oda el mernek kuldeni a diszkoba miert nem akarnak elengedni? Legyszi irjatok tanacsokat h hogyan gyozhetnem meg oket

Legjobb válasz: figyu, Sztem sokkal jobb helyek vannak Amerikában. Zsíír. Szüleid nem hülyék és féltenek. Ez normális. Próbáld nekik elmagyarázni, kezdesz felnõni és szükséged van sok mindenre ehhez. Elengedhetetlen az, hogy a barátaiddal elmenj szórakozni. Õk is voltak fiatalok, tudják, mirõl beszélsz. Mondd meg nekik, hogy bízzanak benned és nem csinálsz hülyeséget. És legyen mindig valaki normális, aki hazakísér. Én elõször havonta egyszer mehettem el, ráadásul idõre, aztán kéthetente, végül annyiszor és oda, ahova csak akartam. De addig eltelt 2-3 év és nagyon örülök, hogy ez így volt. Neked is kompromisszumokat kell kötni, szar egy helyzet, de hiába, a legfontosabb, hogy emiatt ne legyenek nagy összeveszések. az szar.

figyu, Sztem sokkal jobb helyek vannak Amerikában. Zsíír. Szüleid nem hülyék és féltenek. Ez normális. Próbáld nekik elmagyarázni, kezdesz felnõni és szükséged van sok mindenre ehhez. Elengedhetetlen az, hogy a barátaiddal elmenj szórakozni. Õk is voltak fiatalok, tudják, mirõl beszélsz. Mondd meg nekik, hogy bízzanak benned és nem csinálsz hülyeséget. És legyen mindig valaki normális, aki hazakísér. Én elõször havonta egyszer mehettem el, ráadásul idõre, aztán kéthetente, végül annyiszor és oda, ahova csak akartam. De addig eltelt 2-3 év és nagyon örülök, hogy ez így volt. Neked is kompromisszumokat kell kötni, szar egy helyzet, de hiába, a legfontosabb, hogy emiatt ne legyenek nagy összeveszések. az szar.
Én 14 éves vagyok és engem se engednének el , azt mondják hogy majd ha 18 leszek és szerintem igazuk is van.Semmi keresnivalója nincs egy kiskorúnak ilyen helyen.
miért nem mész a 23éves bátyáddal? õ vigyázhatna rád vagy legalábbis figyelhetne rád. 15évesen végzel a sulival? ugye jol számoltam? ha 16évesen el akarnak küldeni amerikában akkor miért nem engednek 15évesen a helyi diszkóba? ilyen felállással én elengednéma 15éves lányomat a helyi diszkóba a 23éves báttya felügyelete alatt. (de persze tudom hogy le se sz.rnák egymást a dizsibe, de azért egy helyen lennének és ez valamelyest nyugalommal töltene el. de persze ez csak akkor müködne ha a bátyó megbizható.)
Szia, én is Szlovákián lakom anyámmal, és engem elenged, sot néha még kuld is!! :) De amúgy az apám nem engedne el, mert o nem olyan...Amúgy nem hiszem, hogy csak 18 évesen akarnak elengedni, akkorra még szerintem meggondolják magukat!Vagy mit tudom én, vedd rá oket valamivel, mosogass, takarits, nyalizz nekik egy kicsit, na és persze tanulj jól és meg lesz az eredménye!!!! :) Amúgy hogy tudsz kijutni az USA-ba..??? En is oda szeretnék menni... :)
Ha tudják h vki/vkik vigyáznak rád könnyebben engednek el. Pl. ha lenne olyan fiú akiben megbíznak, vagy a barátnõid.
15 évesen szerintem semmi keresni valód egy discoban. ( Ezt egy 19 éves fiú mondta neked )
A kérdező hozzászólása: Köszi a tanácsokat :) hát vannak ilyen ügynökségek amik ezzel foglalkoznak ... pontosan nem tudom mi a nevük de ha vmit megtudok akkor majd irok :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!