Találatok a következő kifejezésre: A barátnőm után mindig azt (38 db)

Miért van az, hogy az esti szex után a reggeli csikló izgatás nem esik jól a barátnőmnek? (nem mindig de volt már rá példa)

Legjobb válasz: Hát ez fura, mert szex után nekem is érzékeny szokott lenni a csiklóm, de azért egy éjszaka után már elmúlik. Lehet, hogy csak azért mondja, mert nincs kedve a reggeli szexhez, erre nem gondoltál már?

Hát ez fura, mert szex után nekem is érzékeny szokott lenni a csiklóm, de azért egy éjszaka után már elmúlik. Lehet, hogy csak azért mondja, mert nincs kedve a reggeli szexhez, erre nem gondoltál már?
A kérdező hozzászólása: Hát az sztm tuti nem mert õ is kezdeményezett szal sztm ez kizárva meg ha nincs kedv általába mondjaés nincs belöle problem.

Mit csináljak, ha a Barátnőm több, mint 1 év után sem szeretne szexelni velem? Mert fél, hogy az első nagy fájdalmakkal fog járni.

Valaki tud értelmes tanácsokat adni, és segítséget, hogy hogyan tudnám beindítani?

Legjobb válasz: hány éves a barátnõd? neked is az elsõ lenne? valószínûleg a drága kis barátnõi tömték tele a fejét nyugtasd meg, hogy nagyon óvatos leszel, végig figyelni fogsz rá és ha valami nem jó neki, azonnal abbahagyjátok..egy év azért már nem kevés idõ, nekem fura, hogy még ennyi idõ után sem kíván téged annyira, hogy félretegye a félelmét

hány éves a barátnõd? neked is az elsõ lenne? valószínûleg a drága kis barátnõi tömték tele a fejét nyugtasd meg, hogy nagyon óvatos leszel, végig figyelni fogsz rá és ha valami nem jó neki, azonnal abbahagyjátok..egy év azért már nem kevés idõ, nekem fura, hogy még ennyi idõ után sem kíván téged annyira, hogy félretegye a félelmét
Attól függ hány évesek vagytok? Mondjuk adj neki ultimátumot.
Ha nagyon szereted, akkor azt kell csinálnod, amit a második válaszadó írt. Ha nem annyira, akkor kidobod, és keresel egy normális, tapasztaltabb nõt.
hagyd ott.. milyen kapcsolat ez már?????? szex nelkul nem kapcsolat egy kapcsolat.....
attól függ hány évesek vagytok, mert ha a barátnõd 17 és 1 éve együtt vagytok, és most sem szeretne még mondjuk azt is megértem, nem készült fel rá, de hogy fiatalabb akkor abszolút nem értem miért sietteted, akkor még nagyon éretlen
A kérdező hozzászólása: 17 évesek vagyunk mind ketten. hát lehet hogy a barátnõi beszélték tele a fejét, de amúgy félõs típus...
A kérdező hozzászólása: Ja és igen, nekem is õ az elsõ, és kb minden nap több órát vagyunk együtt ( kettesben)
Sry most lusta vok tanácsokat adni, de annyit mondok, hogy ha még 50 évet vár, akkor 67 évesen is fájni fog az 1. .....
Ð.Kravandal Tökéletes választ adott! Egy év, az tényleg nagy idõ. A 17 évetekkel már-már érettek vagytok, de nem baj, ha még vártok. Az a lényeg te mit akarsz? Szereted vagy csak jól meg akarod dugni. Bár, ha egy évet vártál eddig, akkor szereted, ez nem kétséges. A kérdés Õ szeret e. Nálunk például a barátnõm dobta fel a labdát, hogy jó lenne ha már csinálnánk valamit. Én adtam neki idõt, vártam. 5 hónapomba tellett. 20 éve együtt vagyunk, kisebb nagyobb szünetekkel, de mindig egymásba futunk :d

A barátnőm eltapos minden bogarat (még a csigákat is, ami az útjába kerül), bárhol jár. Ez normális dolog? (n/f)

Legjobb válasz: Hol írta, hogy a csiga bogár? Azt írta, hogy minden bogarat (még a csigákat is)....

Hol írta, hogy a csiga bogár? Azt írta, hogy minden bogarat (még a csigákat is)....
A barátnõd egy istennõ! Rakhatnál fel olyan videót amin eltapossa a rovarokat.
A bogarakat, rovarokat én is. A csigákat nem, attól tiszta retek lenne a cipõm egyrészt, másrészt meg a csigák aranyosak, azokkal nincs bajom.
Ha a barátnõd 12 év alatti, akkor még "elmegy" kategória, de lassan le kell róla szoktatni. Ha ennél idõsebb, akkor nem azt mondom, hogy pszichiátriai eset, de hogy valami nem ok a lelkében vagy (és) a fejében, az tuti.
Egyáltalán nem az.Nyilván a szüleitõl látta, még kis korában, hogy õk s ezt tették.Nagyon sokan csinálnak így.Szerintem pedig szörnyû, miért ne élhetnének?Persze az ember nyilván lecsapja a szúnyogot és a legyet, amit nem tud kihajtani a szobából, és az egyéb kártékony jószágokat is a nem odavaló helyekrõl.(pld.a szendvicsemben se legyen hangya)De nem errõl van szó, hanem az ok nélküli pusztításról.Mások életének oktalan, lelkiismeretlen elvételérõl.Merhogy ezek a szerencsétlenek is élnek, járnák a saját útjukat, ha hagynánk.
Nem normális, agresszív.
A csiga mióta bogár? xD Kérdésre válaszolva nem normális dolog, nem sajnálja azoakt az állatokat? :S Az is ugyanúgy élõlény! Én se szúrok kést a fejébe, csak mert olyanom van...
Normális, mi van akkor? Kit érdekel egy bogár vagy csiga? Mondjuk egy csigát vagy egy nagyobb bogarat én sem taposok el mert genyás lesz a cipõm, de sajnálni nem sajnálom egyiket se. (de mondjuk a csigákkal nincs bajom) Ha konkrétan mondjuk messzebb van egy bogár és nem esik az útjába de õ akkor is odamegy és eltapossa az már kicsit furcsa.. Én csak akkor ha útba esik és nem túl nagy.
nem igazán elég szadista dolog. ha nem a lakásban akkor minek foglalkozik velük? én nem ölök észnélkül minden amit találok.
Kinek mi a normalis. Ha en veletlenul ralepek egy csigara, sajnalom csorikamat, viszont a bogarakat egyaltalan nem. Embere valogatja.
xD Hát ez beteg!! :'D
Nekem kettõ olyan barátnõm volt akik csigákat, bogarakat tapostak, mert nem szerették ezeket.Illetve még egy nõm volt de õ csak azért taposott mert sosem nézett a lába elé.
Szerintem sem normális dolog. Én minden francot megmentek, amíg lehet.Darazsat, pókot(pedig ezek nem a szívem csücskei)bármit papírral, üvegben, lapáton stb. kirakok, ha a házban van.Utcán miért zavarna? Nem kérdezted tõle, miért csinálja ezt?
Mennyi idõs a barátnõd? Ez azért annyira nem jellemzõ a nõi nemre....
Nekem meg olyanom van, hogy ha lehet még a legyeket se csapom le, hanem valahogy kihajtom a hazbol. Sot, ha csigakat talalok az uton/jardan berakom oket a fuves reszre, esetleg egy bokorba nehogy rajuklepjen valaki. Ez nem tudom honnan jott, mert a szuleim nem ilyenek.

A barátnőm szex után mindig azt akarja, hogy az általam előzőleg belövellt spermát a nyelvemmel nyaljam ki a hüvelyéből. Nem tetszik a dolog, de elveszíteni se akarom. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Szerintem ez egy elég furi dolog, kérés egy lánytól... De nem hiszem, hogy ha finoman megmondod, hogy nem szeretnéd ezt tenni, akkor ezért elhagyna. Ha ilyenért ott hagy, akkor nem is kár érte...

Szerintem ez egy elég furi dolog, kérés egy lánytól... De nem hiszem, hogy ha finoman megmondod, hogy nem szeretnéd ezt tenni, akkor ezért elhagyna. Ha ilyenért ott hagy, akkor nem is kár érte...
ha nem akarod, ne tedd meg ha ezért szakít veled, akkor amúgy se szerelmes beléd
Én ilyet sose kérnék... fordított helyzetben én se csinálnám meg. Szerintem kérd meg, hogy vérje ki neked, (akkor a hasadra megy), és onnan nyalogassa fel. Mond meg, h téged ez izgat:D Erre biztos azt mondja, h nem, és akkor mondhatod rá, h "akkor tõlem miért kérsz hasonlót?!". Ha minden kötél szakad ezt vesd be.:)
Szerintem idõzítsd az orális játékokat még a behatolás elõttre. Akkor még "tiszta terep" fogad, és a barátnõd meg ugyanúgy megkapja az orális örömöket neked pedig mégis élvezetesebb lenne úgy. Arra tudok gondolni, hohy õ nem megy el az aktustúl és ezzel a dologgal akarja biztosítani az orgazmust. Talán az aktus után pedig az ujjaiddal kielégíthetnéd. Akkor nem kell hogy ragaszkodjon ahhoz, ami neked nehezedre esik.
Hát õszintén ez elég meglepõ, és szerintem kevés fiú van aki ezt megtenné.És igazuk is van.Ha nem akarod akkor normálisan ülj le vele és beszélgessetek errõl hogy neked ez a dolog visszataszító.És ha ezt nem érti meg és elhagy akkor ugyan azt tudom mondani mint sokan elõttem.Nem érdemel meg téged és nem szeret igazán.És összeteheted a kezed ha ne adj isten így van, mert legalább megtudod.Sok szerencsét
:Sha nem akarrod akk mond meg neki! nyald ki elötte neki sem teccene annyira ha utána kellene leszopnia téged:S bár ha már nagyon benned van a hév...akkor nem nagyon érdekel akármit is kell belõle kinyalnod... ha nem akarod nem nyalod ki... ujjazd meg utána vagy akármi... megértem h jó érzés neki de azt is el kell fogadnia h te mit akarsz hiszen a szexnek (és utána)az a lényege h mind2 fél élvezze.... sok szerencsét a beszélgetéshez pussz szia (15l)
én tutira megmutatnám hol van a fürdõszoba ahol kimoshatja.Ez majdnem olyan mintha magadat szopnád le!! nagyon gáz... nem bírnám megtenni... Õ is lenyalogatja a tiédrõl a saját nedveit?

Az normális, hogy a barátnőm hüvelyi orgazmus után elfárad és nem tudjuk tovább csinálni? Mindig előbb elmegy mint én, és így pettinggel kell befejeznie, pedig én még szeretném csinálni. Ritkán van olyan hogy 2-3 orgazmust is bír, de szinte soha:S

Legjobb válasz: Orgazmus után sok nõnek kimondottan kellemetlen lesz ha tovább ingerlik odalent, nem lehet, hogy ezért nem akarja? Persze az idõvel elmúlhat, csak várni kell. Persze az is lehet, hogy olyan intenzív nála, hogy tényleg elfárad, de én inkább arra gyanakszom, hogy olyan érzékeny lesz lent, hogy rosszul esik minden további izgatás.

Orgazmus után sok nõnek kimondottan kellemetlen lesz ha tovább ingerlik odalent, nem lehet, hogy ezért nem akarja? Persze az idõvel elmúlhat, csak várni kell. Persze az is lehet, hogy olyan intenzív nála, hogy tényleg elfárad, de én inkább arra gyanakszom, hogy olyan érzékeny lesz lent, hogy rosszul esik minden további izgatás.
Elfárad, vagy csak ha már megkapta amit akart, akkor nem érdekli hogy veled mi van? Mert sok önzõ ember van, de hogy a legönzõbbek nõk, abban biztos vagyok. A többség csak saját magával törõdik (tisztelet a kivételnek). Bocs, de a véleményemet kérdezted, én elmondtam. Nyilván nem ismerem, de másra nem igazán tudok gondolni :S
Járjatok futni. Az javítja az állóképességet.
Beszéljétek meg , hogy p már nem sokáig bírja akkor menj el te is. Örülj , hogy eltud menni. Sokszor a lányok is elnézõek ha a pasi elõbb elmegy mint õk , pedig nálunk nehezebb utána a csúcsra juttatni. Meg már fáradtak is vagytok hozzá :)
Elfárad, vagy csak ha már megkapta amit akart, akkor nem érdekli hogy veled mi van? Ez azért túlzás. Van mikor én se bírom már tovább, de a párom soha csinált belõle nagy ügyet. Kielégítettem szájjal így még jobban is élvezte.

Nagy az eselye a terhessegnek? A baratnommel megejtettuk a tegnap, hasznaltunk ovszert. Az elsobe bevallom elelveztem eleg hamar, de aztan kicsereltem a gumit...aztan egy ido utan a harmadikra, avval pedig tobbet csinaltuk mint a tobbivel.

Kozbe igazgattam folyamatosan,es nem hinnem hogy jott volna ki belole sperma.Csak egy ido utan mondtam,hogy haggyuk abba,mert nem tudtam mar hogy a sajat vagy a baratnom nedvet erzem.Ha megis valamit nem jol csinaltam volna es kijott volna egy kicsi akkor nagy az eselye a baj nak?Sokan ha beleelvaznek is hasznaljak meg,nemde?Lehet,hogy csak en aggodom,szerintem o is siman veszi,aztmonja jo volt,stb. Volt mar valakinek hasonlo?

Legjobb válasz: en sem igazan ertem. de ha az a lenyeg h elelveztel, lelankadt es visszaatetted ugyanabba a gumiba akkor nagyonis van eselye h terhes lett a baratnod! minden aktus utan UJ gumit kell hasznalni es 1 gyors mosakodas sem art a 2 kozott!

en sem igazan ertem. de ha az a lenyeg h elelveztel, lelankadt es visszaatetted ugyanabba a gumiba akkor nagyonis van eselye h terhes lett a baratnod! minden aktus utan UJ gumit kell hasznalni es 1 gyors mosakodas sem art a 2 kozott!
Hát nem tudom összerakni, hogy most mivan:D 3X olvastam el, de akkor sem értem:D Biztos nem terhes, vagy nemtudom:D
Ha nem lankadt le a farkad közben, nem lesz gond, de amúgy is olyan minimális juthatott belé, hogy az esély közelít a nullához.
A kérdező hozzászólása: le lankadt de aztan ujra bele tettem es felallt...
A kérdező hozzászólása: :) ) mind1, megnyugtattatok, soot, csak en reagalom tul, aggodom miatta...ennyi :D
A kérdező hozzászólása: csereltem, 3 gumi elment, az elso azonnal, aztan a masikat es a harmadikkal aligha vettem ki, hogy megigazitsam...
Ezt majd egy nogyogyasz es egy terhessegi teszt tudja megmondani neked pontosan. Itt csak talalgat midnenki, hiszen ti ketten voltatok ott, mi nem. Attol, hogy aggodsz es a baratnod azt mondta, hogy jo volt igenis lehet terhes! Attol hogy gumit hasznaltal, de olyan ossze-vissza, attol lehet terhes! Igazabol meg egy kis elovaladektol is lehet mar terhes valaki, ugyhogy ha a baratnod is olyan mint en, meg a lehelettol is teherbe esik, es igenis kerult egy kis anyag a lanyba, akkor lehet terhes. Ne ilyen ossze-vissza le gumi, uj fel..stb. vedekezzetek, ez veszelyes dolog. Miert nem irat fel a lany fogamzasgatlo tabit maganak? Az biztosabb is mint a gumi, es jobb erzes is gumi nelkul egyutt lenni, sokkal de sokkal jobb! Plane nem kell vacakolni a gumi le es felhuzogatasaval sem. Szoval lehet terhes a barinod abbol amit leirtal. Ha nem jon meg a menstruacioja, azonnal menjetek nogyogyaszhoz, es jobban figyeljetek oda hogyan vedekeztek!

Nem sokkal több, mint fél év után szakítottunk a barátnőmmel. A probléma az, hogy évfolyamtársak vagyunk, gyakorlatilag minden nap látjuk egymást. Hogyan lenne könnyebb a továbblépés? 16/F

Legjobb válasz: Nem tudom :) de ha ez vigasztal, mi 3 év, 7 hónap és 25 nap után szakítottunk (3 nappal ezelõtt) 24F - és persze én sem tudom, hogy fogok továbblépni... de sajnos az élet megy tovább. Próbáld meg lekötni magad.

Nem tudom :) de ha ez vigasztal, mi 3 év, 7 hónap és 25 nap után szakítottunk (3 nappal ezelõtt) 24F - és persze én sem tudom, hogy fogok továbblépni... de sajnos az élet megy tovább. Próbáld meg lekötni magad.
Menj át másik suliba vagy rúgasd ki õt.

Most dobott ki a barátnőm 4 év után, azt mondta már nem szeret úgy mint régen. Mit csináljak?

Gondolom ezen már nem lehet változtatni, talán nem is találkozok vele többet, de már most nagyon rossz. Mit lehet ez ellen tenni?

Legjobb válasz: Bonts 1 sört. Találkozz haverokkal, élvezd az életet. Nincs annál rosszabb mint ha otthon ülsz és agyalsz.

Bonts 1 sört. Találkozz haverokkal, élvezd az életet. Nincs annál rosszabb mint ha otthon ülsz és agyalsz.
Mutasd meg, hogy mit vesztett.
Barátok, ismerõsök, bonts meg egy sört(de nem túlzásba esni).
Társaság, sör, új csaj!

Most akkor szeret vagy nem? Itthagyott a barátnőm 3év után azzal az indokkal, hogy ő már nem szeret ugy mint régen.

Én kérleltem,de nem engedett!

Legjobb válasz: Megtanultad, hogy felesleges keresned... Nyilván arra gondoltál, hogy nem szokott jelentkezni, ha vita van köztetek. Most abból, hogy elõkerült 2 nap után levonod, hogy hátha szeret... 1) Ha azzal áltatod magad, hogy szeret, miközben ilyenek történnek, akkor tévedsz, Nem szoktuk megbántani, akit szeretünk.... Így nem. 2) Ha azt mondta, hogy nem szeret, majd nem is keres, éli az életét, de te keresed a jeleket, hogy bemagyarázhassad magadnak, hogy de-de, szeret, akkor nálad van gond... Több lehetõség nincs.

Megtanultad, hogy felesleges keresned... Nyilván arra gondoltál, hogy nem szokott jelentkezni, ha vita van köztetek. Most abból, hogy elõkerült 2 nap után levonod, hogy hátha szeret... 1) Ha azzal áltatod magad, hogy szeret, miközben ilyenek történnek, akkor tévedsz, Nem szoktuk megbántani, akit szeretünk.... Így nem. 2) Ha azt mondta, hogy nem szeret, majd nem is keres, éli az életét, de te keresed a jeleket, hogy bemagyarázhassad magadnak, hogy de-de, szeret, akkor nálad van gond... Több lehetõség nincs.
sztem kérdezd meg tõle nyíltan h mi volt ez a két nap lehet h csak idõre volt szüksége h átgondoljon valamit próbálkozz ha tényleg nemszeret már ugyis elhajt és ne feledd a remény hal meg utoljára
Szerintem csak szórakozik veled, én a helyedben bár mily nehéz is, de nem keresném többet...Lesz nála sokkal értelmesebb barátnõd...Bár nem tom, hány éves vagy?!

A barátnőm szakított velem kicsivel több mint 2.5 év után.Az eszére vagy a szívére fog hallgatni?

Õ21 én 29 vagyok.Indokként azt hozta fel,hogy kicsit sokat veszekedtünk(ami szerintem nem igy van,hisz minden kapcsolatban van néha nézeteltérés)Mi is csak az átlagot súroltuk...

Legjobb válasz: Szerintem most varj egy ojan hetet kb es ne jelentkezz,mert o most arra kivancsi mijen nelkuled,de ha te jelentkeznel fojton(tudom h joindulattal),akkor azt erezne hogy megse szabad ahogy o akarta s probalna minnel jobban kerulni.Szerintem varj egy hetet,ha o egyaltalan nem jelentkezik egy het utan irhatsz egy smst neki h szija,hogy vagy?De az biztos hogy 2,5 ev nem keves ido,es ha ugyis erzed hogy szeret,elobb vagy utobb visszafog menni hozzad.Csak most kivancsi,mert 2.5 evet levolt foglalva es hogy mijen lenne nelkuled.sok sikert kivanok neked:*

Szerintem most varj egy ojan hetet kb es ne jelentkezz, mert o most arra kivancsi mijen nelkuled, de ha te jelentkeznel fojton(tudom h joindulattal), akkor azt erezne hogy megse szabad ahogy o akarta s probalna minnel jobban kerulni.Szerintem varj egy hetet, ha o egyaltalan nem jelentkezik egy het utan irhatsz egy smst neki h szija, hogy vagy?De az biztos hogy 2, 5 ev nem keves ido, es ha ugyis erzed hogy szeret, elobb vagy utobb visszafog menni hozzad.Csak most kivancsi, mert 2.5 evet levolt foglalva es hogy mijen lenne nelkuled.sok sikert kivanok neked:*
Erre a helyzetre 2Pac mondta meg a tutit (R.I.P.) Miszerint: "Ha szeretsz valakit, engedd szabadon. Ha visszajön hozzád, biztosan a tiéd. Ha nem jön vissza, akkor sosem volt az" Ennyi a lényeg :)
Valóban csak dumának tûnik. Ha melletted nem érezte magát szabadnak, de azért se bulizni, se férfiakkal ismerkedni nem akar... hát kissé ellentmondásos. Keress egy idõsebb, érettebb lányt.
A második hozzászóló írta az én véleményem is, hogy ez valószínûsíthetõen csak mellébeszélés.Aki szeret valakit, az nem akar szünetet. Legyen férfiúi büszkeséged, ne alázkodj meg ennyire-találsz jobbat.Ha nem kellesz neki, -van még sok lány aki örülne egy ilyen odaadó pasinak-veszekedni meg mindenki szokott-a lényeg, hogy utána ki kell békülni, ez nem lehet igazi ok. Mindazáltal az írásod alapján egy megjegyzés: érdemes lenne elgondolkodnod, hogy nem túlságosan mászol rá az emberekre-úgy értem, az is fojtogató lehet egy kapcsolatban, ha valaki túl odaadó-szerintem kicsit vegyél visszább.Nem szeretik a csajok sem, ha valaki állandóan csak a kedvüket keresi, ez nyomasztó lehet.
Szerintem ez csak duma. Ha szüksége van rád, akkor nem szakít. Ha meg nincs, akkor ne erõlködj. Egy kapcsolat akkor jó, ha mind a két fél akarja. Kerüld az alérendelt szerepet. Magaddal köss komprosmisszumot ne vele. Döntsd el meddig vagy hajlandó várni, és ezt kedvesen add a tudtára. Úgy hogy megértse nem játszhat az érzelmeiddel. Magadban bízz.
Ne erõltesd, ne bombázd sms-ekkel. Tartsd tiszteletben a döntését. Úgyis találkozni kell az egymásnál hagyott cuccok miatt. Olyanor légy kedves vele. Ne keresd a találkozást, mert az hozhatja vissza hozzád, hogy hiányoztok egymásnak. Azért hetente hívd fel, hogy jelezd, nem felejhjtetted el, és még mindig hiányzik. Légy jó pasi! Sportolj, az a lelkedet is kiegyensúlyozza, hosszabb távon a testedet is. Öltözz rendesen, tarts rendet magad körül. Hozd vissza azokat a vonzó tulajdonságaidat amik a kapcsolat elején megvoltak, aztán az idõ múlásával hanyagolni kezdted. 31F
szerintem hagyd, amig rajon, mit akar. ha most elkezded hivogatni, akkor megjobban szabadsagra fog vagyni. probalj masra koncentralni, munkadra vagy barataidra, par het szabadsag utan lehet, hogy rajon, szuksege van rad.
Szerintem ne bombázd sms-ekkel meg ilyesmi.De mongyuk néha beülhetnétek egy kávéra beszélgetni.Felidézhetnéd neki közben pár szép emléketeket is, és lehet, hogy hiányozna neki, és 1-2 ilyen kávézás után rájönne, hogy mennyire hiányzik neki az együttöltött idõ. :) . Szal szerintem ne zaklasd.De teljesen neszakiitsátok meg a kapcsolatot.Hetente 1x azért hiivd fel, hogy hogy van, és mongyuk 2 hetente üljetek be valahova. Szurkolok neked
A kérdező hozzászólása: Amugy õ olyan, hogyha 2 napig nem jelentkezem már írja az smst.Aztán vár max.1 órát és ha nemválaszolok neki, már hív, hogy miért nem válaszoltam, stb. Ilyenkor persze én azthiszem akar még valamit és egybõl vérszemet kapok:) De jön az elutasítás... Szal.nemegyszerû...
Hát öreg...ilyenek a csajok :D ... nemlehet mást mondani. Furcsa teremtmények az biztos

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!