Találatok a következő kifejezésre: A barátnőm után mindig (63 db)

Miért van az, hogy az esti szex után a reggeli csikló izgatás nem esik jól a barátnőmnek? (nem mindig de volt már rá példa)

Legjobb válasz: Hát ez fura, mert szex után nekem is érzékeny szokott lenni a csiklóm, de azért egy éjszaka után már elmúlik. Lehet, hogy csak azért mondja, mert nincs kedve a reggeli szexhez, erre nem gondoltál már?

Hát ez fura, mert szex után nekem is érzékeny szokott lenni a csiklóm, de azért egy éjszaka után már elmúlik. Lehet, hogy csak azért mondja, mert nincs kedve a reggeli szexhez, erre nem gondoltál már?
A kérdező hozzászólása: Hát az sztm tuti nem mert õ is kezdeményezett szal sztm ez kizárva meg ha nincs kedv általába mondjaés nincs belöle problem.

Holnap végre szeretkezünk a barátnőmmel több mint 3 hét után! Mivel tegyem különlegessé?

Legjobb válasz: 3 hét szexnélküliség után neked van erõd, energiád azon gondolkodni, mivel tedd különlegessé? :) Engem nem érdekelne semmi, csak az, hogy a páromra vágre rávessem magam és megerõszakoljam :D És hogy õ se tétlenkedjen.. 22/L

3 hét szexnélküliség után neked van erõd, energiád azon gondolkodni, mivel tedd különlegessé? :) Engem nem érdekelne semmi, csak az, hogy a páromra vágre rávessem magam és megerõszakoljam :D És hogy õ se tétlenkedjen.. 22/L
Figyelj, hogy nehogy túlságosan görcsölj a hosszú szünet után. Engedd el magad, és jó lesz.:)
Felcsatolható... :)
A kérdező hozzászólása: Remélem hogy így is lesz!:D De ha esetleg megint kimaradna sok idõ, akkor emlékezzen rá elég erõsen, azt szeretném!:)
teljesen mindegy hogy mivel teszed különlegessé, csak mind a 2en élvezzétek minden pillanatát.mi 4 hónapot hagytunk ki a terhességem miatt és nemsokára megint lesz 5-6 hetes kihagyásunk szülés miatt.
Én két hét múlva fogok újra szeretkezni, 6 hét után. Ezt kapd ki... Add önmagadat, õ sem vágyik másra. Szóban, tempóban, tettekben kifejezheted, mennyire vágytál már rá.
Hat en is 3 hete nem fekudtem le a baratnommel, de holnap vegre ravetem magam:D Mar nagyon ki vagyok ehezve:D 17/F

Mit csináljak, ha a Barátnőm több, mint 1 év után sem szeretne szexelni velem? Mert fél, hogy az első nagy fájdalmakkal fog járni.

Valaki tud értelmes tanácsokat adni, és segítséget, hogy hogyan tudnám beindítani?

Legjobb válasz: hány éves a barátnõd? neked is az elsõ lenne? valószínûleg a drága kis barátnõi tömték tele a fejét nyugtasd meg, hogy nagyon óvatos leszel, végig figyelni fogsz rá és ha valami nem jó neki, azonnal abbahagyjátok..egy év azért már nem kevés idõ, nekem fura, hogy még ennyi idõ után sem kíván téged annyira, hogy félretegye a félelmét

hány éves a barátnõd? neked is az elsõ lenne? valószínûleg a drága kis barátnõi tömték tele a fejét nyugtasd meg, hogy nagyon óvatos leszel, végig figyelni fogsz rá és ha valami nem jó neki, azonnal abbahagyjátok..egy év azért már nem kevés idõ, nekem fura, hogy még ennyi idõ után sem kíván téged annyira, hogy félretegye a félelmét
Attól függ hány évesek vagytok? Mondjuk adj neki ultimátumot.
Ha nagyon szereted, akkor azt kell csinálnod, amit a második válaszadó írt. Ha nem annyira, akkor kidobod, és keresel egy normális, tapasztaltabb nõt.
hagyd ott.. milyen kapcsolat ez már?????? szex nelkul nem kapcsolat egy kapcsolat.....
attól függ hány évesek vagytok, mert ha a barátnõd 17 és 1 éve együtt vagytok, és most sem szeretne még mondjuk azt is megértem, nem készült fel rá, de hogy fiatalabb akkor abszolút nem értem miért sietteted, akkor még nagyon éretlen
A kérdező hozzászólása: 17 évesek vagyunk mind ketten. hát lehet hogy a barátnõi beszélték tele a fejét, de amúgy félõs típus...
A kérdező hozzászólása: Ja és igen, nekem is õ az elsõ, és kb minden nap több órát vagyunk együtt ( kettesben)
Sry most lusta vok tanácsokat adni, de annyit mondok, hogy ha még 50 évet vár, akkor 67 évesen is fájni fog az 1. .....
Ð.Kravandal Tökéletes választ adott! Egy év, az tényleg nagy idõ. A 17 évetekkel már-már érettek vagytok, de nem baj, ha még vártok. Az a lényeg te mit akarsz? Szereted vagy csak jól meg akarod dugni. Bár, ha egy évet vártál eddig, akkor szereted, ez nem kétséges. A kérdés Õ szeret e. Nálunk például a barátnõm dobta fel a labdát, hogy jó lenne ha már csinálnánk valamit. Én adtam neki idõt, vártam. 5 hónapomba tellett. 20 éve együtt vagyunk, kisebb nagyobb szünetekkel, de mindig egymásba futunk :d

A barátnőm eltapos minden bogarat (még a csigákat is, ami az útjába kerül), bárhol jár. Ez normális dolog? (n/f)

Legjobb válasz: Hol írta, hogy a csiga bogár? Azt írta, hogy minden bogarat (még a csigákat is)....

Hol írta, hogy a csiga bogár? Azt írta, hogy minden bogarat (még a csigákat is)....
A barátnõd egy istennõ! Rakhatnál fel olyan videót amin eltapossa a rovarokat.
A bogarakat, rovarokat én is. A csigákat nem, attól tiszta retek lenne a cipõm egyrészt, másrészt meg a csigák aranyosak, azokkal nincs bajom.
Ha a barátnõd 12 év alatti, akkor még "elmegy" kategória, de lassan le kell róla szoktatni. Ha ennél idõsebb, akkor nem azt mondom, hogy pszichiátriai eset, de hogy valami nem ok a lelkében vagy (és) a fejében, az tuti.
Egyáltalán nem az.Nyilván a szüleitõl látta, még kis korában, hogy õk s ezt tették.Nagyon sokan csinálnak így.Szerintem pedig szörnyû, miért ne élhetnének?Persze az ember nyilván lecsapja a szúnyogot és a legyet, amit nem tud kihajtani a szobából, és az egyéb kártékony jószágokat is a nem odavaló helyekrõl.(pld.a szendvicsemben se legyen hangya)De nem errõl van szó, hanem az ok nélküli pusztításról.Mások életének oktalan, lelkiismeretlen elvételérõl.Merhogy ezek a szerencsétlenek is élnek, járnák a saját útjukat, ha hagynánk.
Nem normális, agresszív.
A csiga mióta bogár? xD Kérdésre válaszolva nem normális dolog, nem sajnálja azoakt az állatokat? :S Az is ugyanúgy élõlény! Én se szúrok kést a fejébe, csak mert olyanom van...
Normális, mi van akkor? Kit érdekel egy bogár vagy csiga? Mondjuk egy csigát vagy egy nagyobb bogarat én sem taposok el mert genyás lesz a cipõm, de sajnálni nem sajnálom egyiket se. (de mondjuk a csigákkal nincs bajom) Ha konkrétan mondjuk messzebb van egy bogár és nem esik az útjába de õ akkor is odamegy és eltapossa az már kicsit furcsa.. Én csak akkor ha útba esik és nem túl nagy.
nem igazán elég szadista dolog. ha nem a lakásban akkor minek foglalkozik velük? én nem ölök észnélkül minden amit találok.
Kinek mi a normalis. Ha en veletlenul ralepek egy csigara, sajnalom csorikamat, viszont a bogarakat egyaltalan nem. Embere valogatja.
xD Hát ez beteg!! :'D
Nekem kettõ olyan barátnõm volt akik csigákat, bogarakat tapostak, mert nem szerették ezeket.Illetve még egy nõm volt de õ csak azért taposott mert sosem nézett a lába elé.
Szerintem sem normális dolog. Én minden francot megmentek, amíg lehet.Darazsat, pókot(pedig ezek nem a szívem csücskei)bármit papírral, üvegben, lapáton stb. kirakok, ha a házban van.Utcán miért zavarna? Nem kérdezted tõle, miért csinálja ezt?
Mennyi idõs a barátnõd? Ez azért annyira nem jellemzõ a nõi nemre....
Nekem meg olyanom van, hogy ha lehet még a legyeket se csapom le, hanem valahogy kihajtom a hazbol. Sot, ha csigakat talalok az uton/jardan berakom oket a fuves reszre, esetleg egy bokorba nehogy rajuklepjen valaki. Ez nem tudom honnan jott, mert a szuleim nem ilyenek.

Nagy az eselye a terhessegnek? A baratnommel megejtettuk a tegnap, hasznaltunk ovszert. Az elsobe bevallom elelveztem eleg hamar, de aztan kicsereltem a gumit...aztan egy ido utan a harmadikra, avval pedig tobbet csinaltuk mint a tobbivel.

Kozbe igazgattam folyamatosan,es nem hinnem hogy jott volna ki belole sperma.Csak egy ido utan mondtam,hogy haggyuk abba,mert nem tudtam mar hogy a sajat vagy a baratnom nedvet erzem.Ha megis valamit nem jol csinaltam volna es kijott volna egy kicsi akkor nagy az eselye a baj nak?Sokan ha beleelvaznek is hasznaljak meg,nemde?Lehet,hogy csak en aggodom,szerintem o is siman veszi,aztmonja jo volt,stb. Volt mar valakinek hasonlo?

Legjobb válasz: en sem igazan ertem. de ha az a lenyeg h elelveztel, lelankadt es visszaatetted ugyanabba a gumiba akkor nagyonis van eselye h terhes lett a baratnod! minden aktus utan UJ gumit kell hasznalni es 1 gyors mosakodas sem art a 2 kozott!

en sem igazan ertem. de ha az a lenyeg h elelveztel, lelankadt es visszaatetted ugyanabba a gumiba akkor nagyonis van eselye h terhes lett a baratnod! minden aktus utan UJ gumit kell hasznalni es 1 gyors mosakodas sem art a 2 kozott!
Hát nem tudom összerakni, hogy most mivan:D 3X olvastam el, de akkor sem értem:D Biztos nem terhes, vagy nemtudom:D
Ha nem lankadt le a farkad közben, nem lesz gond, de amúgy is olyan minimális juthatott belé, hogy az esély közelít a nullához.
A kérdező hozzászólása: le lankadt de aztan ujra bele tettem es felallt...
A kérdező hozzászólása: :) ) mind1, megnyugtattatok, soot, csak en reagalom tul, aggodom miatta...ennyi :D
A kérdező hozzászólása: csereltem, 3 gumi elment, az elso azonnal, aztan a masikat es a harmadikkal aligha vettem ki, hogy megigazitsam...
Ezt majd egy nogyogyasz es egy terhessegi teszt tudja megmondani neked pontosan. Itt csak talalgat midnenki, hiszen ti ketten voltatok ott, mi nem. Attol, hogy aggodsz es a baratnod azt mondta, hogy jo volt igenis lehet terhes! Attol hogy gumit hasznaltal, de olyan ossze-vissza, attol lehet terhes! Igazabol meg egy kis elovaladektol is lehet mar terhes valaki, ugyhogy ha a baratnod is olyan mint en, meg a lehelettol is teherbe esik, es igenis kerult egy kis anyag a lanyba, akkor lehet terhes. Ne ilyen ossze-vissza le gumi, uj fel..stb. vedekezzetek, ez veszelyes dolog. Miert nem irat fel a lany fogamzasgatlo tabit maganak? Az biztosabb is mint a gumi, es jobb erzes is gumi nelkul egyutt lenni, sokkal de sokkal jobb! Plane nem kell vacakolni a gumi le es felhuzogatasaval sem. Szoval lehet terhes a barinod abbol amit leirtal. Ha nem jon meg a menstruacioja, azonnal menjetek nogyogyaszhoz, es jobban figyeljetek oda hogyan vedekeztek!

Az normális, hogy a barátnőm hüvelyi orgazmus után elfárad és nem tudjuk tovább csinálni? Mindig előbb elmegy mint én, és így pettinggel kell befejeznie, pedig én még szeretném csinálni. Ritkán van olyan hogy 2-3 orgazmust is bír, de szinte soha:S

Legjobb válasz: Orgazmus után sok nõnek kimondottan kellemetlen lesz ha tovább ingerlik odalent, nem lehet, hogy ezért nem akarja? Persze az idõvel elmúlhat, csak várni kell. Persze az is lehet, hogy olyan intenzív nála, hogy tényleg elfárad, de én inkább arra gyanakszom, hogy olyan érzékeny lesz lent, hogy rosszul esik minden további izgatás.

Orgazmus után sok nõnek kimondottan kellemetlen lesz ha tovább ingerlik odalent, nem lehet, hogy ezért nem akarja? Persze az idõvel elmúlhat, csak várni kell. Persze az is lehet, hogy olyan intenzív nála, hogy tényleg elfárad, de én inkább arra gyanakszom, hogy olyan érzékeny lesz lent, hogy rosszul esik minden további izgatás.
Elfárad, vagy csak ha már megkapta amit akart, akkor nem érdekli hogy veled mi van? Mert sok önzõ ember van, de hogy a legönzõbbek nõk, abban biztos vagyok. A többség csak saját magával törõdik (tisztelet a kivételnek). Bocs, de a véleményemet kérdezted, én elmondtam. Nyilván nem ismerem, de másra nem igazán tudok gondolni :S
Járjatok futni. Az javítja az állóképességet.
Beszéljétek meg , hogy p már nem sokáig bírja akkor menj el te is. Örülj , hogy eltud menni. Sokszor a lányok is elnézõek ha a pasi elõbb elmegy mint õk , pedig nálunk nehezebb utána a csúcsra juttatni. Meg már fáradtak is vagytok hozzá :)
Elfárad, vagy csak ha már megkapta amit akart, akkor nem érdekli hogy veled mi van? Ez azért túlzás. Van mikor én se bírom már tovább, de a párom soha csinált belõle nagy ügyet. Kielégítettem szájjal így még jobban is élvezte.

SEX után minden alkalom után a barátnom lepisil miért? Kérlek tudasátok velem

Legjobb válasz: Jézusom! :O Bocs hogy ezt írom, de akkor valami baj lehet ott bent neki. Vagy egyszerûen csak átment kutyába, és megjelölt téged.

Jézusom! :O Bocs hogy ezt írom, de akkor valami baj lehet ott bent neki. Vagy egyszerûen csak átment kutyába, és megjelölt téged.
Én is hallottam már arról, hogy orgazmus után nem tudja kontrollálni. Hát érdekes, de lehet nem ártana orvoshoz fordulni neki. Nem hiszem, hogy komoly. Esetleg gyengébben az izmai ott. Lehet tornáztatni.
Vidéken nem találták fel még a fürdést? Amúgy tök [email protected] a helyesírásod! A vizeletet meg illik tudni megkülönböztetni a puncinedvtõl és a bartholin mirigyváladéktól! Biztos hogy elég érett vagy te már a vezetéshez, meg a nõkhöz? :D
én örülnék neki :D
Ezt sztem tole kerdezd meg h miert?????
lehet nem is pisi hanem eltalaltad a g pontjat
Squirtre gondolsz? Mert akkor az nem pisi.
Ha még egyszer ezt csinálja, legközelebb szex végén te is pisilj bele a hüvelyébe! :D
Te meg miért hagyod neki ha nem tetszik? Komolyan engem egyszer lepisálna a pasim, biztos, hogy patáliát csapnák...
hm, olvastam itt egy kérdést, ahol az volt a lányzó problémája, hogy minden orgazmus után jön neki pár csepp vizelet is. lehet a te nõdnek is hasonló gondja van. vagy tényleg ezt élvezi:) beszéld meg vele, ha zavar:)
xDDDDDD Ez most vicc? Am hugyozd vissza, neki h esik xDDDD
A kérdező hozzászólása: De most komolyan :( auton járok haza és muterom mindig észre veszi a pisi szagot :D :D
Irány a doki!
vagy lehet h õ ezt élvezi :D am meg miért nem kérdezed meg tõle? :P vagy szexeljetek a wc-n akk legalább nem rád megy. :)
megjelöli a területét a szuka kutyáknál ez természetes javaslom válts emberre :D 19F
a barátod csak nem egy pitbull?? :OOO :D tán egy yorkshire terrier?:O csaknem! :D

Nem sokkal több, mint fél év után szakítottunk a barátnőmmel. A probléma az, hogy évfolyamtársak vagyunk, gyakorlatilag minden nap látjuk egymást. Hogyan lenne könnyebb a továbblépés? 16/F

Legjobb válasz: Nem tudom :) de ha ez vigasztal, mi 3 év, 7 hónap és 25 nap után szakítottunk (3 nappal ezelõtt) 24F - és persze én sem tudom, hogy fogok továbblépni... de sajnos az élet megy tovább. Próbáld meg lekötni magad.

Nem tudom :) de ha ez vigasztal, mi 3 év, 7 hónap és 25 nap után szakítottunk (3 nappal ezelõtt) 24F - és persze én sem tudom, hogy fogok továbblépni... de sajnos az élet megy tovább. Próbáld meg lekötni magad.
Menj át másik suliba vagy rúgasd ki õt.

Most dobott ki a barátnőm 4 év után, azt mondta már nem szeret úgy mint régen. Mit csináljak?

Gondolom ezen már nem lehet változtatni, talán nem is találkozok vele többet, de már most nagyon rossz. Mit lehet ez ellen tenni?

Legjobb válasz: Bonts 1 sört. Találkozz haverokkal, élvezd az életet. Nincs annál rosszabb mint ha otthon ülsz és agyalsz.

Bonts 1 sört. Találkozz haverokkal, élvezd az életet. Nincs annál rosszabb mint ha otthon ülsz és agyalsz.
Mutasd meg, hogy mit vesztett.
Barátok, ismerõsök, bonts meg egy sört(de nem túlzásba esni).
Társaság, sör, új csaj!

A barátnőm a menstruáció után ki volt tágulva, mikor olyankor mindig szűk szokott lenni, de most nem rég azaz a menszesze után 1 héttel meg nagyon szűk volt? Ilyenkor mire lehet gondolni? Vajon megcsal?

Legjobb válasz: Miért kell neked egybõl a megcsalásra gondolni? Arra nem is gondolsz, hogy nem izgult fel eléggé vagy nem is kívánt igazán? Szerintem van úgy, hogy a pasik sem mindig kívánják a szexet.

Miért kell neked egybõl a megcsalásra gondolni? Arra nem is gondolsz, hogy nem izgult fel eléggé vagy nem is kívánt igazán? Szerintem van úgy, hogy a pasik sem mindig kívánják a szexet.
Mi köze a megcsalásnak ahhoz hogy ki van tágulva?
Biztos, hogy nem a megcsalásra kellene gondolnod, attól nem fog számodra érezhetõ módon kitágulni.
Azért is kitágulhat, ha vérbõsége volt, mondjuk a meleg miatt, és esetleg tampont használ.., de ha megcsalna, akkor pár óra múlva olyan szûk lenne mint elõtte, mert a hüvely rugalmas..ennek inkább orvosi magyarázata van, mint amire gondolsz, de lehet az van amit az elsõ írt, hogy nem kívánta a dolgot, vagy esetleg elõtte találkozott a zuhanyrózsával, vagy egyébb eszközzel, amirõl nem kell tudnod, mert ha tagadod is biztosan te is szoktál egyedül foglalkozni...szóval felejtsd el amire gondoltál.
Beszélj vele komolyan és érthetõen.Az a leg tisztább...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!