Találatok a következő kifejezésre: A barátnőm után (429 db)

Sírtam a barátnőm után mikor hazament. és ez neki sokat jelent. Lent?

Annyi a történet hogy távkapcsolatban élünk és 2 hetente látom és most sikerült hosszab időt együt töltsünk. elment a vonattal és mikor hazaértem kijött belőlem. És mondta hogy ez neki nagyon sokat jelent stb.... de ez mi miatt jelent egy nőnek sokat? légyszives csak normális válaszokat. ja és megjegyzem hogy nem vagyok síros pasi, azon az elven működök hogy egy hapsinak tartania kell magát. 17/f

Legjobb válasz: mert a fiúk nem szoktak sírni csak nagyon fontos dolgok után.....

mert a fiúk nem szoktak sírni csak nagyon fontos dolgok után.....
Lehet h ezt mondta, de a lányok nyominak tartják azokat a fiúkat, akik sírnak. Ha jól nézel ki, egyszer-egyszer remélhetõleg megbocsátja, de nagy hiba az ilyesmit elmondani.
2: az összes lányt ismered, hogy ilyen nyugodtan ki mered ezt jelenteni?
Nem ismerem az összes lányt, de vannak dolgok, amik általánosságban igazak rájuk.

Ha a barátnőm, üt, ver, karmol és én visszaütök neki mert már elegem van belőle és idegbetegként viselkedik, az szemét dolog részemről?

Elfogyott a türelmem és fájt már amiket csinált...

Legjobb válasz: hát nem tudom, te hogy vagy vele, de nekem biztos nem kellene egy ilyen csaj

hát nem tudom, te hogy vagy vele, de nekem biztos nem kellene egy ilyen csaj
Feltenném azt az ártatlan kérdést, hogy ennek a kapcsolatnak mi értelme van...
Nem. Nem szemét dolog. Teljesen jogos. Megcsalt és még õ hisztizik. Gondolom nem csak úgy spontán vágod a fejéhez a dolgokat hanem akkor már veszekedtek. Tipikusan az a csaj aki azt hiszi h azért mert nõ mindent megtehet. Az ilyennek ki kell osztani egy párat aztán nem fogja ezt csinálni. Ha õ nem hajlandó normálisan beszélni hanem verekszik akk tölled se várja el h csak ülj és türd
Nézd, ha elõször te vágsz hozzá dolgokat, és erre õ válaszul csinálja ezeket az megint más. Akkor nem jogos, mert te kezdted. Pláne te vagy a férfi. Neked nem kéne vagdosni.
Hát, attól függ. Mert itt nagyon nehéz igazságot tenni. Veszekedés közben dühbõl üt meg karmol?
Én az elõttem szólónak írtam amit írtam nem neked. Sajnálom ha magadra vetted. De az elõttem szóló azt írta h hagyja ott úgy sem csinál semmit. Jah és az illetõvel azóta nem is beszéltem. Akkor sem hatott meg amit csinált. Csak példaként mondtam h az h fenyegetõzik nem azt jelenti h nem tesz semmit
Tudom, hogy nem nekem írtad, és nem vettem magamra, csak egy vélemény volt. :) Azért abban van valami, hogy nem teszi meg ha fenyegetõzik. Szerintem ez csak zsarolás, semmi több. Van olyan, hogy valaki vagdossa magát, de attól még nem lesz öngyilkos (de a hajlama megvan rá, és kezelendõ eset). Szerintem jelen esetben is csak egy hisztis, idegbeteg csaj, aki így zsarolja a párját. Korábban, ha jól emlékszem azt is írta, hogy a csaj azzal zsarolja, hogy bármikor kimehetne külföldre. A helyében én már rég elhagytam volna.
Nem normális, ha így viselkedik. Ettõl függetlenül ne üss vissza, maximum ha már tényleg a testi épségedet kockáztatja, fogd le, vagy valami. A helyedben otthagynám azt a nõt. Szerintem nincs amúgy mentség se nõ, se férfi megütésére. Egy oknál tartom indokoltnak, ha a te, vagy a szeretteid, barátaid testi épségét kockáztatja. Akkor nem érdekelne engem se az udvariaskodás, ütnék, vágnék.
Nincs értelme ennek a kapcsolatnak. Szegény lány valószinû ki van készülve idegileg. De én pszihológust sem ajánlanék(pszichiátert meg semmiképp ne). Viszont ez egy alkat, tehát a barátnõdnek ilyen az alkata. Menjetek el egy homeopata szakemberhez, homeopátiával nagyon szépen megoldható ez a probléma(ez nem gyógyszer, nincsenek mellékhatásai, de érzelmi problémákra kitûnõ). És légy vele nagyon türelmes, meg kell erõsödnie. Ne veszekedj vele, viditsd fel, és légy vele gyengéd.
Nem vagyok ellene a homeopátiának, na de mire hatna az? Mikor már félholt a srác? Nem tudod az elõzményeket, mert már korábban is írt...megcsalta, tökön rúgta, fenyegetõzött...Már egy mártír, ha eddig is bírta. Egy éretlen lány lehet, akinek még nem való a párkapcsolat.
Szeretnéd, ha egyszer õ lenne a gyerekeid anyja, és velük is így viselkedne? Ha nem, küldd szakemberhez, és hagyd el. Ilyenkor önzõnek szabad sõt kell lenni.
Nézd ha ilyen beteg állat lenne, hogy tényleg öngyilkos tudna lenni, akkor miért a te felelõsséged õt megmenteni? Miért akarod, hogy magához láncoljon? Éltek még pár évet együtt, hogy akkor még nehezebb legyen szakítani? Beteg, szólj a szüleinek, hogy mi történt és lépj le! Reflektálva az egyik hozzászólónak, aki ilyennel fenyeget tudja hogy vágja fel az ereit, hogy ne haljon meg + te is ott voltál, aki mentõt hívott. Ez csak segélykiáltás, nem meghalni akarás. 27F 27F
szerintem sem gáz!! ha még 1 pofont kapnék már az se lenne rendben, de azt ráhagynám. de hogy üt, rúg, karmol az nagyon durva. én jól beboxoltam volna már az arcát, hogy az anyukájával szórakozzon és elhagytam volna. nekem is volt amúgy olyan bartánõm, aki vagdosta magát a szemem láttára. nagyon megijedtem akkor, nem tudtam mit csináljak. nem egyszer fenyegetett öngyilkossággal. a végére meg azt mondtam neki: nyírjad ki magad b¤zmeg. anyádnak meg nekem teszel ezzel jót. a környezet szelektálja inkább a hülyéket!!!!!!
11:14-nek. Hát ha ilyen hülye, akkor vágja fel! De én is azt írtam, hogy a szüleinek szól, és elviszik egy szakemberhez.
Te már írtál nem rég ugye? Még azóta sem raktad ki? Ne engedd, hogy zsaroljon! Keress egy normális lányt. Hívd fel a szüleit, hogy cuccolják haza, és vigyék pszichológushoz. Erre csak ez a megoldás, ne verekedj, hanem küldd el.
A kérdező hozzászólása: tulajdonképpen igen, errõl van szó, de ha veszekedem vele és hozzá vágok dolgokat akkor jön nekem és ezeket teszi... persze leribancozom néha, hozzá teszem meg is csalt már régen ezért... akkor megbocsátottam, de most is próbálkozna megcsalni úgy érzem...
A kérdező hozzászólása: a sokadik rúgás ütés után mit tegyek? véresre van karmolva a kezem most is, ezután kevertem lée neki egy pofont, hogy még is mit tesz.
Ja, hogy szavakat vágsz hozzá. Azt hittem tárgyakat:D. És én nem szeretem, ha nõ kihasználja, hogy a férfi nem üthet. Én úgy ütnék meg nõt amúgy, hogy elõtte többször figyelmeztetem.
A kérdező hozzászólása: igen, már el akartam hagyni, csak ha azt mondom neki, hogy vége akkor fenyeget, hogy megöli magát meg üvölt és sír, úgy visít mint a malac, aztán jöhetnek át a szomszédok, hogy mi van... nekem ez se hiányzik..
beteg a csaj
Pont ilyen nõ kell nekem :D
Idióta antiszociális állatok vagytok! Nõt nem ütünk meg, soha (max. ha az életedre tör)! Ha ilyen "harmonikus" a kapcsolatod vele, akkor szakíts vele, de ne üsd meg. Hülye barom, ha ismerõsöm lennél, ezért leszakítanám az arcod! Gondolkozz már, aki fenyeget az nem lesz öngyilkos! 27F
Neme? Hát nekem nem pasim volt csak haverom. Fenyegetõzött h ha nem csinálok meg valamit akkor felvágja az ereit. ÉS A SZEMEM LÁTTÁRA KEZDTE EL VAGDOSNI A KEZÉT. Uh senki ne leszen biztos benne h ha fenyegetõzik nem teszi meg
Nincs egy húgod, vagy nõvéred? Vagy esetleg egy haver csaj aki egyszer kicsit megmutatná a barátnõdnek, hogy milyen amikor megkarmolják, meg megtépik? Utána ne félj nem csinálná!:) Próbáld ki szerintem megérné!:) ))))

Helytelen dolog a barátnőm után kémkedni?

Ha a barátn?m gépére egy kémprogramot teszek fel, ami elküldi nekem, hogy miket irkál másoknak az szerintetek helytelen? Ilyes félét:

Legjobb válasz: Programozó vagyok és még sosem fordult meg az eszemben, hogy ilyet csináljak, nem nagyon titkolóztunk. Ha meg konkrét oka van amiért fel akarod rakni akkor inkább beszéld meg vele.

Programozó vagyok és még sosem fordult meg az eszemben, hogy ilyet csináljak, nem nagyon titkolóztunk. Ha meg konkrét oka van amiért fel akarod rakni akkor inkább beszéld meg vele.
nemcsak, hogy helytelen, de tudtommal még törvénytelen is. ha nem bízol benne, annak két oka lehet: nem érdemli meg a bizalmad (akkor ki kell dobni még most) vagy pedig te vagy egy bizalmatlan ember, õ pedig semmivel nem szolgál rá a gyanakvásodra, ebben az esetben elõbb-utóbb õ fog faképnél hagyni téged.
Amíg nem tart ott a számtech, hogy gépen keresztül lehessen szexelni szerintem erre ok nincs xD
Ha ezt elõre közlöd vele, és megengedi, akkor rendben van. Egyébként nem.
Tipp: - Telepítés után töröld a GreenWay.exe-t, még a lomtárból is, hogy inkognitóban maradhass. - Ne használd a programot az ismerõseid megfigyelésére. 2.at ajánlom figyelmedbe:D
"Ha ezt elõre közlöd vele, és megengedi, akkor rendben van" ..-te figyeljmár, egy kémprogramot fogok rakni a gépedre, jó? XDDDDDD
helytelen, etikátlan és a tetejébe még törvénytelen is. én dobnálak, és még fel is jelentenélek pedagógiai célzattal, hogy kicsit rángassanak már meg ezért, és megtanuld, mit szabad és mit nem.
nagyon helytelen! Ha nem bízol benne akkor inkább beszélgess vele, mondd el neki, hogy mi a probléma és talán megtudjátok beszéli vagy dobd ki. De ilyen programokra semmi szükség.
Megértem a srác aggodalmát, mert szinte mindenki e-mail-en bukik le manapság...

Mien módszerek vannak arra, hogy kémkedjek a barátnőm után?

Legjobb válasz: Az már régen rossz ha kémkedned kell utána. Mi lenne ha elõször megkérdeznéd? Tudod, kapcsolat, kommunikáció.

Az már régen rossz ha kémkedned kell utána. Mi lenne ha elõször megkérdeznéd? Tudod, kapcsolat, kommunikáció.
007 effekt xD mivan James Bond féltékeny lett? ennyire nem bizol benne?
magán nyomozó
ha meg is kérdezné sztem nem mondaná el.
Használj felcsatolható mû[email protected] szvsz.
Kérd meg a Magdi nénit! XD
Nekem is pont az jutott az eszembe, amit az elsõ írt :D
bízd meg rá a Kertész Gézát
Tegyél a táskájába egy gps-t!
poloska a táskájába. de már rég rossz, ha nyomozgatni akarsz utána..

Barátnőmmel lefeküdtünk és 1 óvszerbe kétszer mentem el. Behatolás után kb 4 perc után utána kivettem és csak ujjal "játszotam" vele aztán egy 3-4 perc után mikor már érztem hogy megint mehetne megint behatoltam. Lehet e terhes a barátnőm?

Legjobb válasz: egyáltalán nem tuti, hogy terhes. Bírom az ilyen kommentelõket, akik 100%-ra mondják, mikor még próbálkozó pároknál is van, hogy évekig nem jön össze, akkor hogy lenne már tutira terhes valaki, akinek ki tudja, hogy állt éppen a ciklusa, meg hogy került-e bele egyáltalán sperma? Mindenesetre tényleg ne csináljatok ilyet, mert ha most nem is jött össze, legközelebbi ilyen "okos" akciónál bekaphatja a legyet a barátnõd!

egyáltalán nem tuti, hogy terhes. Bírom az ilyen kommentelõket, akik 100%-ra mondják, mikor még próbálkozó pároknál is van, hogy évekig nem jön össze, akkor hogy lenne már tutira terhes valaki, akinek ki tudja, hogy állt éppen a ciklusa, meg hogy került-e bele egyáltalán sperma? Mindenesetre tényleg ne csináljatok ilyet, mert ha most nem is jött össze, legközelebbi ilyen "okos" akciónál bekaphatja a legyet a barátnõd!
persze hogy lehet! Máskor ne csinálj iylet! Ez veszélyes! NEm poénból van a dobozra írva, hogy ha elmséz utána mégegyszer nem ahsználható fel a gumi! A barátnõd tuti terhes lett. MEnjetek el nõgyógyászhoz és meséljétek el, hogy mit csináltatok!
Hogyha nem csúszott le és nem szakadt el a gumi, akkor már hogy lehetne terhes? Ha viszont elmúlt a merevedés, de újra felhúztad azt a gumit, akkor simán kerülhetett spermium a hüvelybe. Nem mi voltunk ott (szerencsére), te tudod, hogy a helyén maradt-e a cucc vagy sem. Ne légy már ennyire életképtelen...
Csak azt nem értem, hogy ha tisztában vagy vele, hogy ez veszélyes, mi a francnak csinálod meg mégis?! Csak hogy aztán kiírhass ide errõl egy kérdést? Idióta...
A kérdező hozzászólása: nemtudom mé csináltam :/ de nem vettem le a gumit meg miután másodszorra elmentem volna kivettem a péniszem... több ilyen biztos nem lesz de félek eléggé

16, 5 éves vagyok, pasi. 5 napja feküdtünk le barátnőmmel (16). A szex után barátnőm hátfájásokra panaszkodott másnap. Lehetséges az, hogy terhes lett?

2 gumit használtunk nem volt se lyukas se nem szivárgott

Legjobb válasz: Biztos hogy nem terhes ilyen elõvigyázatosság mellett! A hátfájás bármi mástól lehet. A terhességnél egyébként idõ kell a beágyazódáshoz is,ami kb.2 hét.Ez elõtt kizárt hogy bárki megérezze hogy terhes fõleg egy nap után!

Biztos hogy nem terhes ilyen elõvigyázatosság mellett! A hátfájás bármi mástól lehet. A terhességnél egyébként idõ kell a beágyazódáshoz is, ami kb.2 hét.Ez elõtt kizárt hogy bárki megérezze hogy terhes fõleg egy nap után!
A hátfájást nem inkább esetleg az okozza, hogy olyan pozíciót próbáltatok, amit elõtte nem gyakran? Ha csak egy kicsit elmozdult az egyik csigolya, az nagyon kellemetlen tud lenni. A terhesség kizárt!
Egyetértek, a terhesség kizárt. Biztos, hogy nem attól fáj a háta.
Egy napos terhességet nem lehet megérezni. És a nagyon korai terhességnek amúgy sem tünete a hátfájás. Amúgy érdekelne, hogy ha valaki két gumit használ, minek aggódik ennyire görcsösen a terhességen. Oké, hogy fõ az elõvigyázatosság, de én még olyat nem is hallottam, hogy valaki két gumit használ, és még le is csekkolja, hogy nem volt-e lyukas valamelyik, meg hogy csak véletlenül történt, hogy a hüvelyben volt a pénisz az ejakuláció pillanatában. Ha valaki gumit használ, hol máshol lenne? Na mindegy, ha nektek ez így jó...
Szia! Aranyos, h ennyire biztosra mentek:) De jobb félni, mint kismamként diplomázni.Egy napos terhességet nem lehet megérezni.Az elsõ rendes terhességi tünetek olyan 4.hét körnxékén jönnek.De két gumi mellett igen nehéz teherbe esni hidd el.Matematikai esélye van, de igen kicsi.Nyugi!Nem kell a falra festeni az ördögöt...jön az magától is!

Egy buli után kicsit ittasan barátnőm huga kiverte a farkam én meg megújjaztam. Bűntudatunk van mindkettőnknek. Megbocsájtható dolog ez? El merjük mondani? Nem akarok a hugától semmit. Szeretem a barátnőmet, csak így alakult.

Legjobb válasz: Amit nem tud az nem fáj. DE ha hugicának csak egyszer is lelkizös mindent elmondunk egymásnak percei leszenk, téged úgy kipenderít a barátnöd mint a huzat. most ha elmondod, lehet megbocsájt stb... (habár szerintem ha nem valami szuper mély kapcsolat akkor nem fog) de késöbb derül ki akkor nagy botrány lesz. kérdezd meg a hugicát mit akar.

Amit nem tud az nem fáj. DE ha hugicának csak egyszer is lelkizös mindent elmondunk egymásnak percei leszenk, téged úgy kipenderít a barátnöd mint a huzat. most ha elmondod, lehet megbocsájt stb... (habár szerintem ha nem valami szuper mély kapcsolat akkor nem fog) de késöbb derül ki akkor nagy botrány lesz. kérdezd meg a hugicát mit akar.
Ha fontos számodra barátnõd, akkor legyél vele annyira õszinte, hogy elmondod. Amúgy is vállalnod kell, ha hibáztál.
Ez nagy hiba volt. Azt, hogy elmondod e, neked kell eldönteni, vállalva az esetleges jogos szakítás lehetõségét. Én elmondanám. Legalább a lelkiismeretem legyen tiszta.
Ha nem lesz ismétlés, akkor nem mondanám el. Ha lenne, akkor meg azért nem mondanám el.
Ha szereted õt, akkor mondd el neki... ennyit mindenképp megérdemel. Te pedig inkább vállald fel, ha már "így alakult" - hogy a te szavaiddal éljek... De, hogyha én a helyébe képzelem magam.. Ha az én barátom bármit csinálna a hugommal, én biztos beleroppannék.. Számomra az rosszabb lenne, mintha vmi idegen csajjal tenné ugyanazt. Szóval teljes mértékben igazat adnék a barátnõdnek, ha elküldene ezek után.
Miért teszel fel kérdést, ha tudod, hogy nem akarod így se úgy se elmondani neki? Megerõsítést vársz? Lehet, hogy ittatok, de ha te szeretted volna annyira a barátnõdet, akkor ez nem történik meg. Hugica is hibás, mert minek csinál ilyet, de neki családon belül kell lerendeznie. Én úgy érzem, nem tartod annyira érdemesnek a barátnõdet, hogy elmondd neki, szóval kb. mindegy is, hogy elmondod-e, ennek a kapcsolatnak nem sok van hátra.
Szerintem kár várni vele. Inkább mondd el, minthogy hugitól hallja vissza. Elég nagy esély van rá, hogy el fogja mondani. Ha más nem, egy testvéri veszekedés alkalmával simán elõkerülne. Ha értékeled annyira a barátnõdet, akkor beismered a hibát. Meg fog bocsátani, ha szeret õ is téged annyira. Biztos nem lesz jókedve tõle, de kinek lenne. Képzeld magad a helyébe és úgy mondd el neki!
Lehet, hogy valakinek a lelkiismerete tiszta lenne az õszinteségtõl, de arra gondolj, hogy a párodnak mennyire fájna, ha megtudná. Ne mondd el, pláne, ha egyetlen alkalom volt. Ne bántsd ezzel. Sose bízna benned többé.
Hát ha tényleg szeretted a nõvérét, akkor igenis tudnod kellett volna nemet mondani.. akármilyen jól néz is ki a húga, vagy akármennyire rámenõs volt...
Ez az, teeee.. Józanul is egy szarfas*ú vagy. Gratulálok.
A kérdező hozzászólása: Csak elõbb jól megdugom a húgát. Mostmár úgy is mindegy.
mikor? mert ezek szerint 2 hetet már így is vártál
A kérdező hozzászólása: El fogom mondani.
mondok én neked valamit: ha annyira, de annyira be lettél volna állva, akkor még csak fel sem állt volna, sõt, arra nem lett volna erõd, hogy megujjazd. tehát azért eléggé magadnál voltál. amúgy meg miért arra pályázik mindenki a mai világban, hogy megússzon mindent? köcsög dolgot tettél, de ha akkor nagyfiú voltál, most is legyél az, és valld be a lánynak. és megérdemelnéd, ha kidob. de ha szeret, akkor lehet felfogja, hogy nem színjózanon tetted, plusz a húga egy lotyó. de szerintem akkor lennél egyenes, ha elmondanád neki.
Pff. Ilyen húgom lenne... Meg mi a fas*ért kellett lecsillapítani? Hagytad volna ott a pic*ába. Gyenge vagy, embeeeer :D
well done....
Ez olyan mint egy szappan opera.
"Nem akarok a hugától semmit. Szeretem a barátnõmet, csak így alakult." mégis megdugod a csajt? most akkor hogy is van ez? igazi ótvaros, gerinctelen kis köcsög vagy, tönkreteszed szegény barátnõd, és akkora lelki sebet okozol neki, hogy sajnálom a következõ pasiját (és mikor azt mondjátok, h egyes lányok milyen szemetek: lehet, hogy egy hozzád hasonló görény tette azzá.)
Remélem elkapsz a hugától vmi fincsi kis fertõzést :P annak biztos van egy pár betegsége, ha ekkora k*rva... meg is érdemlitek egymást
Hagyd ott a barátnõd és járj a hugával.
Így van, én is megdugnám :D Sõt húzzad csak a dolgot és toljad mindkettõt felváltva :D
Utolsóval értek egyet, most már úgyis mindegy, hozd ki az egészbõl a számodra legjobbat! A végén még bepróbálhatsz egy hármast is a tesókkal! Ez csak nagyon kevés férfinak sikerül, beléphetsz a halhatatlanok közé!!! :-)
na, mi történt? fäszra húztad a ribancot?
A kérdező hozzászólása: Szakítottunk. Nem mondtam el neki, hogy miért. A huga barátnõjét viszont meghúztam.
A húga tuti elfogja neki mondani valamikor, veszekedések vagy testvéri lelkizések alkalmával. Ha elmondod neki van rá ( egy nagyon nagyon pici ) esély, hogy megbocsájt, csak kevésbé bízik benned. Ha a hugica szólja el magát akkor viszont meggyûlöl, kidob téged és nagyon szomorúlesz elég sok ideig. A lánytestvérek között mindig van versengés, ki a szebb stb. és így hogy a saját húgával " csaltad meg " az önbizalma is csak romlani fog
Azt nem ertem hogy miert nem dugtad meg a hugat? Ha mar egyszer felkinalkozott es eljutottatok odaig hogy megujjazod, onnantol mar tokmindegy, erezted volna legalabb jol magad. En a helyedben kezelgetnem a hugicat is, mostantol meg zsarolhatod is vele hogy ha nem csinalja ahogy kered akkor elarulod :) Elvegre te talalsz masik baratnot, de o nem masik novert )
A kérdező hozzászólása: Amúgy meg ember legyen a talpán aki ennek a nõnek ellenáll, ha a farka közelébe kerül.
A kérdező hozzászólása: Amúgy meg õ akarta hogy megdugjam és csak úgy csillapodott le, hogy megújjaztam, erre le akart szopni, de eltoltam magamtól. Ezután mikor lefeküdtem aludni mellém bújt és félkómában kiverte. Nem mondom, hogy tiltakoztam, de nem voltam 100%-os.
Ne mondd el...
hát szerintem egy ilyenhez nem kicsit kell ittasnak lenni. Tuti, hogy elõbb utóbb megtudja, és tuti hogy szakít. Legalábbis én egy ilyen után garantáltan szakítanék. És mi lesz a kapcsolatával a hugával....:S:S:S
Ha tényleg szeretnéd a barátnõdet, akkor szerintem biztos, hogy nem tudtad volna ezt megtenni vele...
Végülis teljesen mindegy, hogy elmondod-e. Elõbb-utóbb úgyis megtudja. Alapból látszani fog rajtatok (rajtad és a húgán) az, hogy van/volt köztetek valami, és észreveheti a barátnõd. Vagy ahogy már írták, a húga fogja elmondani családi veszekedés során, minden családban elõfordulnak botrányok, a tesók féltékenyek egymásra stb, és ilyenkor már sokszor nem gondoljuk át mielõtt kimondunk valamit. Vagy ha nem is a barátnõdnek, de valakinek elmondja a húga, mert könnyíteni akar a lelkiismeretén, akkor is visszajuthat a barátnõdhöz. És még sok ilyen lehetõség van... Szerintem túl nagy a rizikófaktor, hogy megtudja. De látszik a kommentedbõl is, hogy nem akarod elmondani neki, pedig csak idõ kérdése mikor derül ki.. Mégis hogy tudsz egyáltalán a szemébe nézni? Tartozol neki annyival, hogy elmondd szerintem..
Hát... a húga szerintem vagy buta mint a s*gg, vagy egyszerûen egy kis k*rva, és csak saját maga érdekli... nekem ne mondja senki, hogy egy egészséges ember, akinek van egy nõvére - aki fontos neki (merthogy ez lenne az alap), "kicsit ittasan" képes ilyet csinálni a nõvére ellen... és azt se mondja nekem senki, hogyha az ember szeret valakit, és "kicsit ittas" - akkor az már elég, hogy ne hajtson el egy másik csajt a farka környékérõl...
A kérdező hozzászólása: Két hete másra sem gondolok, csak hogy mekkora barom voltam. Ez a kis k.rva meg csak egyfolytában azt suttogta, hogy senki nem tudja meg, csak simogatjuk egymást. Gyenge voltam.
Miért nem hagytad, hogy leszopjon? A bûntudat miatt most már úgyis mindegy lenne (így is bûntudatod van, úgy is az lenne)!
Én mindkettõt jól megd_gnám utoljára aztán lelécelnék :-) Ebbõl már úgy sem jössz ki jól.
Amit két ember tud, az már nem titok:D És nem sokára több is tudni fogja.. A hugica úgyis el fogja mondani valakinek, ha máskor nem is, hát "kicsit ittas" állapotában...olyankor úgyis sok dologra képes ahogy azt már észrevehetted..
Szerintem mondd el neki... így neked se jó, mert csak rágod magad miatta.. neki is az a "legjobb", ha nem mástól, hanem tõled tudja meg.. mert úgyis megfogja tudni, ha nem most, akkor késõbb.. de szerintem ne hazudj neki tovább. a hugát meg ásd el valahol... -.-"
Szerintem nehogy elmondd... már bocs de miattad is na meg nekik is örökre szar lenne a kapcsolatuk :S nekem kiábrándító lenne ha testvéremrõl ilyet tudnék meg és rányomná a bélyegét a további dolgokra is :(
Szerintem meg jobb lenne, ha tisztában lenne azzal a barátnõd, hogy milyen ember is a huga. Elképzelhetõ, hogy ha esetleg más barátja lesz a mostani barátnõdnek, akkor azzal is meg fogja tenni, mert állítólag úgy van, hogy aki egyszer, az már többször is...
A kérdező hozzászólása: Ez a liba már többször ránk nyitott szex közben, vagy mikor zuhanyoztam, most esett le hogy rám van gerjedve. Lehet, hogy késõbb is próbálkozni fog. Jobb lenne elmondanom.
Gaz ha az ember a baratnojet a csaj hugaval csalja meg. Mondd el neki a\ztan meg lepj ki az eletebol, gusztustalan dolgot csinaltal... Szted a hugaval hogy fog ezek utan viselkedni? Ha kiderul hugi ugyis azt mondja hogy te masztal ra, egyertelmu, de elobb vagy utobb szakitani fog.
Szerintem annyit minimum érdemel a lány, hogy tudja, mire számítson a hugától. És azt is megérdemli, hogyvégre találjon maga mellé egy olyan fiút, akiben 100%ig megbízhat, és tényleg szereti is õt.
A kérdező hozzászólása: A huginak esze ágában sincs elmondani. Jobban idegesíti a dolog mint engem.

Mikor, mennyi idő után lehet barátnőnek hívni a "barátnő jelöltet"?

Kicsit hülyén fogalmaztam meg a kérdést de remélem érthet? :D.

Legjobb válasz: ha holnap csókkal köszön el :)

ha holnap csókkal köszön el :)
õ neked még kicsit sem barátnõ, én még az elsõ csóknál sem vagyok biztos benne... és a kapcsolat ne az msn-re épüljön, mert nagyon személytelen... inkább a sok-sok személyes találkozást nyomassátok, és akkor a közeljövõben nagy eséllyel mondhatod a barátnõdnek (20/l)
A kérdező hozzászólása: tel.számot azért váltottunk mer még nem biztos a találka idõ pontja :) én ellene voltam mert neki kéne üzenni de õ "ragaszkodott" hozzá :D
A kérdező hozzászólása: a találkozót már õ is nagyon szerette volna csak hétközben mind ketten elfogaltak vagyunk :D (mind ketten járunk más-más edzésre)
Arra tippelek ha személyesen is találkoztok, és mondjuk már minden okés lesz, és megfogja a kezedet, esetleg megis csokoljátok egymást. Másodszor is találkoztok, uyanez a "folyamat", na innentöl nevezheted már öt nyugodtan a barátnödnek. Nem elkeseritésképpen de az, hogy mns-en beszéletek az ey dolog, az személytelen. Élõben, szemtöl-szembe az igazi! Sok sikert!
Szerintem onnantól kezdve a barátnõd, ha megbeszélitek, hogy együtt vagytok.. :P Egy csók elcsattanhat egy partin is valakivel (legalábbis sok embernél elõfordul) mégsem mindig lesznek egy pár.
A kérdező hozzászólása: utolsó elõttinek: igen ezért szorgalmaztuk mindketten a találozót hogy ne csak MSN-en beszélgessünk!!!
Én is Msn-en ismerkedtem meg a barátommal és már 10hónapja együtt vagyunk:D

Mit csináljak ha a barátnőm 9 év után nem akar lefeküdni velem?

A barátn?m 25 én 27 éves vagyok, a barátn?mmel 9 éve vagyunk együtt, együtt is élünk 4 éve, de még mindig nem akar lefeküdni velem, azt mondta csak a házasság után hajlandó szerelmeskedni. Hogy lehetne megtörni, hogy mégis lefeküdjön most is? Ne írj olyat, hogy vegyem el, mert most nem lehet, és ezt ? is megérti. nagyon keveset keresünk.

Legjobb válasz: együtt éltek és egymás elött elégititek ki magatokat, vagy elbújtok a fürdöbe? mert nem hiszem hogy egy egészséges nö vagy férfi ebben a korban kibírja sexnélkül éveken keresztül. attól hogy nagyon keveset kerestek még elvehted, pláne hogy egyháztartásban laktok. biztos lehetsz benne ahogy te is kivered a fürdökádban úgy a barátnöd is masztizik fürés közben vagy mikor te nem vagy otthon. èn ilyen kapcsolatban nem élnék, ha ragaszkodik is a házaság elött nincs sex akkor ha tényleg szeretem 1-2 év után elvenném, ha nem akarja akkor maradjon öreglány, de összeköltözés no sex no házaság nem egészséges, akkor semmi nincs a kapcsolatotokban, nincs hév, nincs forró szerelem .

együtt éltek és egymás elött elégititek ki magatokat, vagy elbújtok a fürdöbe? mert nem hiszem hogy egy egészséges nö vagy férfi ebben a korban kibírja sexnélkül éveken keresztül. attól hogy nagyon keveset kerestek még elvehted, pláne hogy egyháztartásban laktok. biztos lehetsz benne ahogy te is kivered a fürdökádban úgy a barátnöd is masztizik fürés közben vagy mikor te nem vagy otthon. èn ilyen kapcsolatban nem élnék, ha ragaszkodik is a házaság elött nincs sex akkor ha tényleg szeretem 1-2 év után elvenném, ha nem akarja akkor maradjon öreglány, de összeköltözés no sex no házaság nem egészséges, akkor semmi nincs a kapcsolatotokban, nincs hév, nincs forró szerelem .
Ha meg akarod törni, régen rossz. Ne akarj vele a lelkiismerete ellen tétetni semmit! Rád haragudna utána, mérgezné a szexet is. Miért nem lehet nagy felhajtás, saját lakás és nemtudommik nélkül összeházasodni? A fogamzásgátló házasfelek közt is hatásos. Én nem látok más megoldást: csináljatok egy szerény esküvõt akár két tanúval, azzal az egymás iránti hûségeteket fejezitek ki, nem kötelez ezentúl semmi másra. Szerintem nagyobb gáz házasság nélkül együtt hálni, mint lakás nélkül összeházasodni. A barátnõdet 100%-osan megértem.
jesszus, 9évig bírtad úgy, h nem csaltad meg??? De ha 9évig nem hiányzott, akkor most miért?
9 éve együtt vagytok, és még nem feküdtetek le soha? ez már gáz... nem is értem mit kerestek egymás mellett. egy egészséges férfinak és nõnek szüksége van sexre. és egy 25 éves bõ már azt hiszem lelkileg is készen áll rá
17.36: természetesen a továbbra két "b"-vel írandó!
ns erz egy tuti módszer a biztos válásra rövid idõn belül :)
Következetes, kemény csajról lehet szó, akit én teljesen megértek. Nyilván volt /van/ köztetek egy erre vonatkozó megállapodás. Akkor most miért akarod felrúgni. Õ így látja jónak továbra is és lehet, hogy igaza is van. Várdd ki szépen az esküvõt, ahogy megbeszéltétek.
jézussss és nem pofoztad még fel párszor ?? figyi sok csajnak kell ám a kemény férfikéz ...
Lehet az elején úgy gondolta hogy csak az esküvõ után, aztán közben elvesztette mással és nem meri megmondani Neked, hogy már nem szûz, ezért halogatja.
Szintén az esküvõ utáni szex híve vagyok, ha ez baj, engem is le lehet pontozni, nem érdekel a pontozósdi :D Írtak itt olyat, hogy mi lesz, ha az esküvõ után kiderül, hogy nem jó vele a szex. Erre csak azt tudom mondani, hogy ha valaki számára csak az elsõ együttlétkor derül ki, milyen a párja az ágyban, az elég gáz. Meg lehet tudni sok egyéb testi és/vagy nyelvi jelbõl is, hogy éppen vad vagy szelíd, gyors vagy lassú, türelmes vagy türelmetlen. A legegyszerûbb módja, ha beszélgettek a szexualitásról, a saját igényeit mindenki ismeri, azért van a maszturbáció, hogy megismerkedj a saját nemi vágyaiddal. De a Kérdezõ ezt nyilván tudja, hiszen ilyen párkapcsolatban él 9 éve. A másik pedig, hogy ha valaki 9 év alatt egyszer sem fekszik le a barátjával, az nem jelenti azt, hogy nem is kívánja, csak épp uralkodik a nemi ösztönein, mert ugyebár emberi lényként erre is képesek vagyunk, ha akarjuk. Az állatok erre képtelenek, ezért gondolkodás nélkül bárhol, bármikor ösztönösen nekiesnek. Kedves Kérdezõ, én azt mondom, hogy ha a barátnõd 9 éven keresztül meg tudta tartani az "ajándékát", akkor részedrõl elég nagy udvariatlanság lenne, ha megpróbálnád elcsábítani, bár valószínûleg csak azt érnéd el vele, hogy elõbb-utóbb kiszeretne belõled, mert aki ennyire komolyan gondolja ezt az egészet, az úgyse adja meg magát ilyen könnyen. Ha 9 évet vártál, akkor képes leszel kivárni azt a legrosszabb esetben 1-2 évet, ami hátra van még a nagy napig. A helyedben tisztelném és becsülném ezt a lányt, akinek ennyire sokat jelent az "ajándék", hogy 9 éven keresztül nem esett kísértésbe, nem kezdte el "bontogatni". Nem hittem volna, hogy vannak még ilyenek, de nagyon örülök neki. Kívánom, hogy te is tudj uralkodni az ösztöneiden, és ne menjen emiatt tönkre a kapcsolatotok! Arra a bizonyos éjszakára pedig sok örömet és sok feledhetetlen élményt kívánok!
igen az esküvõ utáni szex egy "fantasztikus" találmány, aztán ha az elsõ alkalommal rájönnek mindketten, hogy borzalmas együtt, akkor van a pofára esés, összeházasodtatok aztán másnap lehet is beadni a válást, . Nem hiszem el egyébként hogy manapság amikor a 15 évesek nagy része is aktív nemi életet él, akkor vannak még ilyen emberek .... ki van zárva vagy ha igen, akkor ott valami nagy agybaj van !!
Ha nem illenének össze, arra nem az elsõ alkalommal fognak rájönni, mert akkor még mindketten kezdõk, nem is tudják, milyennek kéne lennie :D De ez amúgy is hülyeség, hogy nem illenek össze, ha két embernek ennyre hasolnó a felfogása a szexrõl és még ráadásul szeretik is egymást, akkor menni fog nekik. Úgyhogy szerintem a kérdezõnek el kéne hagynia a barátnõjét, mert a kérdésbõl azt látom, hogy õt marhára nem érdekli ez a szüzesség-dolog, a lányt viszont nagyon, úgyhogy nem igazán passzolnak össze, kár hogy erre a kérdezõ 9 év után jött rá!
lehet h vallási okokból nem akar lefeküdni veled.a 10parancsolatban pl bennt van h házasság után "lehet" csak sexelni.
12:10, a Tízparancsolatban annyi szerepel, hogy ne paráználkodj, szó sincs arról, hogy esküvõ elõtt tilos szexelni.
Szerintem a barátnõd egy kicsit önzõ. Oké, én megértem, hogy van ilyen, hogy valaki ki birja az esküvöig... (bár én azt vallom hogyha ugy igazán, szenvedélyesen szeretne, nem bírná...) De az, hogy neki nem is jó akármilyen esküvö, inkább huzza az agyad még 4 évig, hogy a tökéletesre megálmododtt álomfelhajtás közepette mehessen férjhez...hát, valami itt nincs rendben nekem. Ne is haragudj, de valahogy nekem az egészböl az jött le, hogy a barátnõd nem nagyon foglalkozik veled... Ennek ellenére eztmondom, ha 9 évet rápazaroltál már, ne hagyd el ahogy sokan mondják...kérdezz rá erre a kicsiesküvö dologra, és ha semmiképpsem, meg amugysem adja be a derekát, akkor lépj le sürgösen, mert ennek a nõnek te nem vagy igazán fontos...
Két dolog jutott eszembe: 1: frigid a csaj, mert éveken keresztül lefeküdni valaki mellé, akit szeret és nem megkívánni, beteg dolog.Ha 9 éve együtt vagytok, akkor mit számít már az a papír. Fõleg ha az együttéléssel nem volt gondja. Az már majdnem házasság. És iszonyat mocsok dolog tõle, hogy minden este odafekszik melléd, de nem érdekli, hogy te szeretkeznél. (Mert egy egészséges férfi igenis vágyik rá, meg persze egy egészséges nõ is) 2: A csaj nem szeret. Fekszetek egymás mellett, mint a BARÁTOK. Egy kapcsolat, amiben van szeretet, de hiányzik a vágy, az csak barátság. De a szerelemben vágy is van. Szerintem hagyd el, mert végtelenül önzõ, ostoba és korlátolt. Emellett még nem is szeret téged, mert akkor tiszteletben tartaná a te igényeidet, és nem csak elvárná, hogy te tartsd tiszteletben, hogy neki semmi szexuális igénye. Vagy vidd orvoshoz, mert komoly betegsége van, amit nem fog az esküvõ elmulasztani. Ha valakiben nincs vágy, akkor azt az esküvõ sem hozza meg.
Kilenc éve balek vagy és a barátnõdnek tutira frigid. Ha pár hónapról lenne szó, vagy max egy évrõl, hogy valaki elvbõl, vagy vallási okokból nem akar szexet házasság elõtt, az még elfogadható. Na de kilenc évig? Ez már nagyon durva, itt valami qurva nagy gubanc van a csajjal. De Te sem vagy százas, mert egészséges férfinek fontos a szex és egy egészséges nõnek is. Én egy év után rákérdeztem volna, hogy akkor most mi a helyzet és ha tovább halogatta volna a dolgot, akkor már régesrég élnék boldogan olyan nõvel, akinek nem csak albérlõnek kellenék. Szerintem nyugodtan várj tovább, ha gondolod, megérdemlitek egymást.
jav: barátnõdnek=barátnõd
2. megoldás van. 1. Elveszed. Vmi fapados esküvõvel, amit megengedhetsz magadnak: igen-igen, puszi-puszi csõ... Vagy. 2. Eléállsz, bevallod, hogy már nem bírod így tovább, szexelni akarsz MOST. Ha igent mond oké, ha nemet akkor elhajtod a sunyiba. És még csak nem is a csajt fogod sajnálni, hanem a 9 legszebb éved, amit elvesztegettél, mert puha p.cs vagy. Csak ezek a lehetõségek vannak + szenvedhetsz tovább is...
Szerintem hagyd el. Nem azért, mert nem akar lefeküdni veled, hanem mert nem illetek össze. Neki olyan pasi kéne, akinek hasonló felfogása van és tud várni az eslüvõig, és tiszteletben tartja hogy a lány nem akar addig szexelni, nem pedig olyan aki azon filózik hogy hogy vegye rá mégis a szexre. Neked meg olyan lány kell, akit nem kell gyõzködni meg rábeszélni, hanem boldogan lefekszik veled esküvõ nélkül is.
na megpofoztad már ??? mi az eredmény ??
Mikor mondta meg neked, hogy csak az esküvõ után fog lefeküdni veled? Én is csak az esküvõ után fogom elveszteni(utolsónak annyit, hogy aki ezt komolyan gondolja, az igenis kibírja szexnélkül ilyen hosszú ideig is, nem kell rögtön ráfogni, hogy megcsalja a párját), le is szoktak érte pontozni, most is nyugodtan pontozzatok le, ha nem tetszik :) Szóval a párkapcsolat legelején én ezt mindig elmondtam, és ha a fiú nem fogadta el, hagytuk az egészet, mert én ebbõl nem engedek semmilyen körülmények között. Gondolom a te barátnõd se tegnap közölte ezt veled, ha pedig akkor elfogadtad, hogy neki ilyen az értékrendje, akkor két lehetõséged van, vagy kivárod az esküvõt, vagy elhagyod a lányt, de ha igazán szereted, akkor az elsõ változatot választod. Nehogy már azért hagyd el 9 év után, mert felállt a férfiasságod...
A kérdező hozzászólása: azért mert voltam egyedül tegnap egy esküvõn amire nem tudott eljönni a párom mert dolgoznia kelett. és egy csaj akit nem ismertem odajött és nagyon felizgatott és alig bírtam magammal. de aztán sikerült vissza utasítanom.
A kérdező hozzászólása: de sokszor mondogatja aztis hogy jobb ez így, hogy nem házasodunk még össze, mert fiatalok vagyunk, és nem akarja elkötelezni még magát. és õ mindig arról álmodozott, hogy egy csodálatos templomi esküvõnk lesz, gyönyörû fehér ruhában meg minden ami megfizethetetlen :S
úristen :S 9éve és még nem feküdtetek le???:S:S én már rég otthagytam volna :S nemtom h te h bírod..
most miért kötsz vele?
Nem vagyok már fiatal, de nem értem teljesen a szitut.Azt értem, hogy a barátnõd nem akar lefeküdni veled házasságkötés elõtt, van ilyen felfogás.Ha viszont együtt éltek 4 éve, akkor csak az anyagiakon osztoztok meg?Ha igen, akkor akár össze is házasodhatnátok.Nem kell lakodalmat tartani, ami felesleges pénzkiadás.Ha most megtudtok élni a jövedelmetekbõl, akkor a házasság után is megélnétek.Csak gyereket nem kellene még vállalnotok. A helyedben azért elgondolkoznék néhány dolgon! A kapcsolatotok kezdetén és az összeköltözéskor is megmondta ezt neked? Ha igen , te elfogadtad és egyetértettél vele?Milyen indokot hozott fel erre ?Ha azért ragaszkodik a házassághoz, mert a vallási felfogása ilyen, Te mennyire vagy híve annak a vallásnak?Ez hosszú távon a házasság után is komoly problémákat okozhat?Lehet, hogy csak mindenáron férjhez akar menni?Az is lehet, hogy egyszerûen frigid, vannak ilyen emberek.Ez pedig szintén nem jó egy házasságban.Nem vagyok híve a mai szabados erkölcsöknek, az én idõmben még nem fekhetett le egy lány a võlegényével sem.Ennek ellenére természetesnek találom, hogy egy komoly kapcsolatban, ahol szeretik egymást, együttélnek már a házasság elõtt is.Úgy vélem , hogy valami komoly probléma lehet a barátnõddel, és a kapcsolatotok jövõjével.Komolyan elkellene beszélgetnetek, és ha továbbra is ilyen makacsul ragaszkodik az álláspontjához, kilépni a kapcsolatból.A megtörés nem vezetne semmi jóra.Még fiatal vagy, találhatsz magadnak minden szempontból megfelelõ párt.
Na ez az amit én nem hiszek el.
A kérdező hozzászólása: nem tudom igazából. az anyukája is ilyen, hogy csak 3 év után mutathatott be neki meg ilyenek. de a barátnõm télleg tartja azt, hogy szép templomi esküvõt akar. errõl álmodozott mióta összejöttünk. az elején ezt nem mondta, mindig arra hivatkozott, hogy ez még korai. és aztán mondta, hogy esküvõig inkább ne. én nem akartam veszekedni vele, mert félek, hogy elveszítem, és nagyon szeretjük egymást, harmonikus romantikus kapcsolatban élünk.
Fuh, én nem tudom, hogy kamu-e vagy sem a kérdés, de, ha még igaz lenne, akkor ott bajok vannak, legfõképp nálad. Élõszõr is nem tudom, hogy 9 év alatt, hogyhogy nem kívánt meg egyszer sem. Olyan nincs. Nem szeretnék vészmadár lenni, de szerintem a helyedben én rá néznék a barátnõdre, mert szerintem más dugja (ahogy olvastam nagyon úgy tûnik, hogy ez az esküvõs duma csak lerázás) , ha esetleg mégsem, akkor beteg. Mindezt magadnak köszönheted, most 9 éved elpazaroltad a barátnõdre (nem mellesleg, pont azt a 9 évet, ahol a legaktívabb vagy).
Mi van akkor, ha majd összeházasodtok, a hölgy beadja a derekát, te örülsz magadnak, hogy végre megtört a jég és a lány az elsõ alkalom után azt mondja, hogy ezt többet nem akarja? Akkor már házas leszel és onnantól kezdve már nem olyan egyszerû... Én nem vagyok túl tapasztalt, de szerintem komolyan el kellene beszélgetnetek!
Ja, és ha õ is annyira szeret téged, akkor neki is kéne engedni egy kicsit, nem?
Ha nem kamu ez a kérdés, akkor mindkettõtökkel baj van. Egészséges fiatalok nem önmegtartóztatnak 9 évig. És mi van ha a házasság után derül ki, hogy nem illetek össze az ágyban? Akkor gyors válás, vagy pedig szex nélkül élitek tovább az életeteket és max gyereknemzés céljából lesztek együtt? Szóval itt szar van a palacsintában. Vagy nem õszinte valami ebben a történetben, vagy pedig Veletek van komoly probléma.
Huuuuuu!Csupa nagybetuvel irom:A BARATNODET VKI MAS SZERETGETI HELYETTED!!!Ennyi idos korban sex nelkul elni pedig a ferfi ott van keznel...?Vmi nagyon gyanus!!!!
Nem is az a gáz, hogy esküvõig várni akar, sokan vannak így. De 9 évig (és még persze ki tudja meddig) húzni a dolgot, elég gáz. Mert itt már nem az esküvõrõl van szó. Ha úgy lenne, akkor már hozzád ment volna hétországra szóló lakodalom nélkül is. De mi lesz, ha sosem lesz annyi pénzetek, hogy neki csillivilli álomesküvõje legyen? Akkor szépen megöregszetek és meghaltok anélkül, hogy egyszer is lefeküdtetek volna? Egymás mellett alszotok életetek végégig, szeretitek egymást és mégis szex nélkül haltok meg? Lehet, hogy ez roppant romantikus regény alap lenne, de az életben elég nagy hülyeség. Itt arról van szó, hogy a csaj kifogásokat keres: nem megy hozzád, mert a kis esküvõ nem jó, nem fekszik le veled, mert nem volt esküvõ. Kicsit olyan mint az a mese, A nyulacska harangocskája. (Van ennek valami tyúkos változata is, de nem tudom a címét...na abban mire a párja kiszaladozza magát, hogy vizet hozzon, addigra megdöglik a tyúk) Ez jut eszembe rólatok.

25 év körüliek! Mennyi idő után jegyeztek el? Illetve mennyi idő után kérted meg a barátnőd kezét?

Legjobb válasz: 6,5 fél év után kérte meg. Ekkor 28 éves voltam. Rá 8 hónapra volt az esküvõ.

6, 5 fél év után kérte meg. Ekkor 28 éves voltam. Rá 8 hónapra volt az esküvõ.
24 éves voltam, mikor megkérte a kezem, 4, 5 év után. Az esküvõ szinte pontosan egy évvel késõbb volt.
Ne reménykedj, odébb lesz..
Júniusban kiderült kisbabánk lesz júliusban elkezdtük szervezni az esküvõt. Októberben összeházasodtunk eljegyzés nem volt. 8 év után 26 évesek vagyunk...(5 éve együtt élünk)
2 év után kérte meg a kezem, ennek már 2 éve. Esküvõhöz meg nincs sok kedvem, családi perpatvar miatt. ... 28/n
pont a 25.szulinapomon 4 ev utan, eskuvo meg nincs kilatasban. 26/L
Bár már nem vagyok 25 éves, de ennyi idõsen kérték meg a kezem :) 6 év után. Az esküvõ 5 év múlva volt.
Másfél év után volt eljegyzés. 24/N és 29/F
25 évesen házasodtam (tavaly). 19 évesen, három hónap után kérte meg a kezem. És nem õ nem igyekezett a házassággal, hanem én nem voltam rá korábban hajlandó.
Már az elsõ hónap után elkezdtünk beszélgetni, hogy ha meglesz a nyelvvizsgám, és megkapom a diplomámat, elkezdek dolgozni, akkor össze fogunk házasodni. Aztán, amikor 7 hónapja voltunk együtt és egy hónapja már együtt éltünk, szülinapomra kaptam egy gyûrût és anyukámtól megkérte a kezemet. Én azt a gyûrût tartom az összetartozásunk jelképének, amíg meg nem vesszük a karikát, mert azzal fogja majd feltenni a bûvös mondatot. :) De amióta most szeptemberben bejelentettük a családnak, hogy jövõre esküvõ, azóta jegyben járunk. Szóval bonyolult.:) Ha a bejelentést nézzük, akkor 1.5 év után. 24N és 31F
A kérdező hozzászólása: Fogalmam sincs, én nem pontoztam senkit semmilyen irányba, nem tudom ki szórakozik. :S
na a szubjektiv szot is sikerult hiba nelkul leirnom az elozo kommentemben:-):-):-)
nekem tavaly kérte meg a párom a kezemet, idén töltöttem a 25-öt. a házasságot meg pont feleslegesnek tartom. mégis kinek bizonygatnánk azzal a papírral, hogy szeretjük egymást? az államnak? mivel ugye náluk kell aláírni :) a családunk és a barátaink tudják, h mi a stájsz, mi is tudjuk mit szeretnénk egymástól, innentõl nem írunk alá semmit :) õ szerette volna, de meggyõztem, h az egész nettó baromság, nincs rá szükségünk. egyébként sem öltöznék habcsóknak, nem kell kidobni egy nap miatt 100ezreket, és semmi kedvem egy nyilvántartásba belevetetni, hogy kivel tervezem az életemet.
Tök, jó, hogy nulla százalékos lettem... :) ...
24-es, akkor viszont érdekelne, hogy hogy tette fel a párod a kérdést? "hozzám jössz feleségül?" "leszel a feleségem?" ha erre igent mondtál, akkor nem értem a kommented többi részét. Viszont ha csak azt kérdezte, hogy szerenéd-e velem leélni az egész életed, és erre mondtál igent, azt értem, csak akkor nem értem, minek kellett a gyûrû, ha enélkül is tudjátok? Vagy csak odaadta? És kérlek, ne sértõdj meg, nem kötekszem, csak tényleg érdekel, mert kicsit tök ellentétes, amit írsz. Elfogadom bármit, ha látok benne logikát és megmagyarázod! :)
Nem vagyok 25 éves, de általában cca. 1-2 hónap alatt.
én négy év után kértem meg.
Anyámék 1 hónap után házasodtak össze, és 30 éve házasok, a barátnõmék 8 év után. Az idõ nem jelent semmit ilyen szempontból. Nektek kell eldönteni, hogy összeillõek vagytok-e vagy sem, tudnátok-e egymással egy egész életet leélni.
engedjetek meg egy kerdest: erre a kerdesre tenyszeru valaszok erkeztek.., ha jol emlekszem 2 tartalmaz szibkektiv velemenyt. mi alapjan lett lepontozva az osszes valasz?!:-):-):-) komolyan nem ertem...
Azért az érdekelne, hogy már megint milyen szempontok alapján lettem lepontozva...Ennyi rosszindulatú, megmondós embert, ez hihetetlen.
A kérdező hozzászólása: Én a lány vagyok, 8 éve vagyunk együtt a párommal. :)
sosem fogom senkiét megkérni, mert teljesen feleslegesnek tartom. A boldogsághoz sok-sok dolog elengedhetetlen, de az a papír, meg az az eskû az egyház színe elõtt, na ezek pont feleslegesek.
Én 32 vagyok, a feleségem 26! Karácsonykor lesz 3 éve, hogy együtt vagyunk! A lánykérés tavaly szeptember 19-én történt meg. Az eljegyzést tavaly november 27-én tartottuk. Az esküvõ pedig idén május 12-én volt. Ha valami mûködik, és érzed, hogy Õ az igazi és hajlandó is vagy elõrébb lépni a kapcsolatban, akkor felesleges halogatni a dolgot! Ezt tapasztalatból mondom!
pár nappal azután kérte meg a párom a kezem a 4. évfordulónkon, mikor betöltöttem a 24-et. Rá pont egy évre volt az esküvõ most nyáron. Tehát 4 év után eljegyzés 24 évesen, 5 év után esküvõ 25 évesen.
18 voltam, amikor megkérte a kezem. Õ 26 volt, másfél éve voltunk együtt. Egy év múlva pedig esküvõ volt. Azóta már van két fiunk és egy kislányunk. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat Mindenkinek! 10.34-es kommentelõvel egyet értek!:)
2, 5 év járás után kérte meg a kezem, másfél év múlva lesz az esküvõnk. 25L
4 év után kértem meg, elsõre igent mondott, és remélem egy éven belül össze is házasodunk... :) 27/F
Kedves kérdezõ! Te a fiú vagy a lány vagy? Ha a fiú, készülsz már valamire? Mióta vagytok együtt? :)
Én 25 vagyok és nem vagyok eljegezve. Szerintem még néhány évig nem is leszek. 2, 5 éve vagyunk együtt, párom 32F. Nem állunk úgy anyagilag, hogy összeköltözzünk és alig fél éves munkaviszonyom van. Így szerintem felesleges lenne egy eljegyzés.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!