Találatok a következő kifejezésre: A barátnőm többször is szeretkezik (3 db)

Baj hogy minden nap többször is szeretkeznék a barátnőmmel?

1,5 éve élünk együtt és ő nem akar minden nap szeretkezni.Azt mondja neki elég lenne heti 3-4szer.Szexmániás vagyok?

Legjobb válasz: Mi valamikor egy nap többször is csináljuk

Mi valamikor egy nap többször is csináljuk
A kérdező hozzászólása: És mióta vagytok együtt?
Mindenkinek másak a szükségletei, ha elég ügyes vagy , el tudod érni , hogy õ is annyiszor akarja ahányszor te. De te is légy kompromisszumképes , így mindenki ugyanannyit enged .
Nem vagy az. Próbálkozz, amikor kedved van, vagy összejön, vagy nem. Ha a heti sexmennyiség addig süllyed, ami már kevés neked, akkor hagyd ott a nõt. Az már a kapcsolat kihülését jelenti, és valószínûleg õ dobna ki hamarosan.
Egyáltalán nem baj. Az lenne a baj, ha nem így lenne. Próbálj egy kis változatosságot belevinni, lehet kedvet kap. Figyelj Rá oda!

Minden nap többször is szeretkezünk a barátnőmmel. Ez nem káros?

(23 eves srac)

Legjobb válasz: De nem ám... :)

De nem ám... :)
nagy bajok lennének a mai világban ha ez káros lenne!! sexeljhetek amennyi jol esik!
Egyáltalán nem. Esetleg kialvatlanok lesztek egy idõ után :D
Miért lenne káros? Ha élvezitek ... :) )
Ami jó a testnk-léleknek az csak jó lehet:D:D Ha káros lenne akkor a párok 70%-a már nem lenne itt;)
nem káros, csak esetleg megunjátok...
Amíg jól esik, és kívánjátok egymást semmi baj nem lehet.Én is van úgy hogy naponta többször együtt vagyok a barátommal, és addíg csináljuk amíg élvezzük:) )Nekem még semmi bajom nem lett a hihetetlen fáradságon kivül.Meg egy pici derékfájás ennyi volt:) )
Dehogyis.Legyen egéségetekre:)

A barátnőm naponta többször is szeretkezik és hónapokat szokott neki késni. Ez a rendszerességtől van?

Legjobb válasz: Nem,ez attól van,h még nem állt be a ciklusa.Ha jól sejtem fiatalok vagytok,16-17éves korban áll be,de van akinek késõbb.

Nem, ez attól van, h még nem állt be a ciklusa.Ha jól sejtem fiatalok vagytok, 16-17éves korban áll be, de van akinek késõbb.
Csak remélem , hogy védekeztek rendesen, és nem terhesség miatt késik. Semmi köze a szexnek a ciklushoz, ha rendszertelen , javaslok egy orvossal való konzultációt. Az elsõ hónapokban normális, hogy ki-kimarad egy havi vérzés, de sokáig ez sem normális.
Valóban, semmi köze a szexnek a menstuációhoz. De ezzel a kimaradozós, vagy késõs problémával nincsen egyedül. Nekem is ugyan ilyen bajom volt. A nõgyógyász fogamzásgátlót javasolt, amivel be lehet állítani szépen a rendes ciklust.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!