Találatok a következő kifejezésre: A barátnőm többször is (43 db)

A barátnőm többször is megcsalt! Az a baj, hogy nagyon szeretem és nem bírom elhagyni! Már van egy másik lány akivel megpóbálnám és a lány is velem, de a barátnőmet nem bírom elhagyni! Nagyon kötődöm hozzá! = ( Teendő? = (

16 F

Legjobb válasz: Szerintem itt az ideje túl lépni ezen. 16 évesen nem kell ezt eltûrnöd, ne tûrd, hogy kihasználnak. még nagyon fiatal vagy. Ha ezt teszi Veled a lány egyáltalán nem szeret, Neked pedig jogod van ahhoz, hogy valaki olyannal legyél aki szeret és Te is Õt. Meglátod az elszakadás fájdalma csak ideig-óráig tart, határozott kell lenni, kész vége, pont. És ettõl a perctõl nem nézel vissza, nincs megállás, nincs bocsánatkérés nincsenek közös fotók, közös emlékek. Ne beszéljetek. Mond meg neki, hogy miért szakitassz, és, hogy látni sem akarod, tartsa tiszteletben. Meglátod, pár nap és túl leszel rajta. És találsz valaki olyant aki megérdemel Téged. Csak légy bátor

Szerintem itt az ideje túl lépni ezen. 16 évesen nem kell ezt eltûrnöd, ne tûrd, hogy kihasználnak. még nagyon fiatal vagy. Ha ezt teszi Veled a lány egyáltalán nem szeret, Neked pedig jogod van ahhoz, hogy valaki olyannal legyél aki szeret és Te is Õt. Meglátod az elszakadás fájdalma csak ideig-óráig tart, határozott kell lenni, kész vége, pont. És ettõl a perctõl nem nézel vissza, nincs megállás, nincs bocsánatkérés nincsenek közös fotók, közös emlékek. Ne beszéljetek. Mond meg neki, hogy miért szakitassz, és, hogy látni sem akarod, tartsa tiszteletben. Meglátod, pár nap és túl leszel rajta. És találsz valaki olyant aki megérdemel Téged. Csak légy bátor
Aki megcsal téged az valószínûleg nem szeret téged ugy ahogy te.Söt sehogyan, nem vagy fontos a számára!Mért kötödsz egy olyan emberhez aki téged nem becsül meg?Mi az értelme?Ennek a kapcsolatnak szerintem nincs jövõje ha csak a lány tud bizonyitani hogy csak téged szeret és nem mást.Vannak ilyen forró vérû lányok de ha igy folytatod csak kifogja használni hogy te mindig megbocsájtasz neki.
szerintem csak azert vagy vele mert megszoktad.vagyis megszokasbol vagy vele.ha megcsakt hagyd ott szerintem es probald meg a masik lannyal.o meg ertekelni is fogja szerintem hogy erte ott hagytad a csajodat.sok szerencset!:)
Már válaszoltál is a saját kérdésedre szerintem. A barátnõd többször megcsalt, nem szeret, semmi értelme vele maradnod. Nem kell feltétlenül beleugranod egybõl egy másik kapcsolatba amíg még a jelenlegi barátnõdet szereted, az a másik lánnyal szemben sem volna fair. De ebbõl a kapcsolatból szállj ki mert úgyis csak szenvedést okoz neked!
Van idõd még sok más emberre és csalódásra.Szerintem lépj tovább és szakíts vele, nem érdemel meg téged ha mindig megcsal miközben meg te szereted.Szakíts!Ne gondolkodj csak tedd meg!Ne járjon az agyad h miért ne szakíts vele, csak azon h még több fájdalmat fog okozni ha nem szakítotok.Ha többször is megtette 1: az h nem szeret, 2: az h még többször megteszi majd.
Ha jól sejtem, az elsõ komolyabb kapcsi (: Háth figyi. Ezt magadban kell eldöntened. Jó ez így neked? Rá tudsz még nézni azok után, hogy mással is jól érezte magát és megcsalt? Megbecsül téged szerinted? Tudnál olyannal élni, aki nem kezel vele egyrangúként? Ha megcsalt, ráadásul többször, akkor te is tudod, hogy szakítanod kell. Nehéz lesz nagyon, erre készülj fel, de elõbbutóbb túl leszel rajta, ne aggódj. Találsz valaki mást, akivel még boldogabb leszel, és aki nem fog megcsalni (:
Elég kapcsolat függõ lehetsz, de már ilyen kis fiatalon!Hiába elsõ nagy szerelem, inkább hagyd a francba és próbálkozz a másik lánynál, t'án ha az normálisabb.A helyedben ezt tenném és kb annyi idõsen, mint te, szakítottam az elsõ nagy szerelmemmel 10 hónap után, mert nem tûrtem, hogy parancsolgasson és kényére, kedvére alakítgasson.
Ja, és lány voltam, 19 éves.

Erősebbé teheti a kapcsolatot, ha a barátnőm többször is elbizonytalanodott kettőnket illetően, de végül együtt maradtunk?

Úgy értem, hogy szakítás is többször felmerült a veszekedések miatt. És egy 3. fél is bekavart. 7 hónapja vagyunk együtt.

Legjobb válasz: Vagy igen, vagy nem. Utóbbira nagyobb esély van, mert ami megingott épület, azt egy nap úgyis lerombolják. Ha meg egy harmadikba szeretett bele, az azt jelenti kicsit belõled szeretett ki. Ha meg mégis jól sikerül, akkor vénként jót röhögtök majd ezen. De erre kisebb az esély

Vagy igen, vagy nem. Utóbbira nagyobb esély van, mert ami megingott épület, azt egy nap úgyis lerombolják. Ha meg egy harmadikba szeretett bele, az azt jelenti kicsit belõled szeretett ki. Ha meg mégis jól sikerül, akkor vénként jót röhögtök majd ezen. De erre kisebb az esély
7 hónap alatt több elbizonytalanodás és még egy harmadik is? Kicsit soknak tûnik...
A kérdező hozzászólása: Nem érzem, hogy szerelmes lenne, inkább csak kötõdik hozzám.
Akkor ha együtt maradtok se lesz már az igazi. Majd jön egy újabb harmadik, aki szintén eltûnik, de a csajod el fog vágyódni:S
Nekünk erõsebbé tette a kapcsolatunkat. Úgy érzem minden veszekedés után közelebb kerülünk egymáshoz. Bár nálunk a veszekedés sem úgy zajik hogy ordibálunk, hanem még a megszokottnál is lassabban és nyugodtabban beszélgetünk, és így kb órákig képesek vagyunk egymás idegein táncolni, de utána úgy érzem többet tudok róla, mert mindent elmondott ami bántja, vagy amiben nem ért egyet velem. Nálunk is volt harmadik személy aki bekavart. De szerencsére én a párom lelett maradtam, és már együtt vagyunk 3 éve. :)

A barátnőm többször is kipróbálta a maszturbációt. Most nőgyógyászhoz kell mennie, egy betegség miatt. Ezt a nőgyógyász ki tudja mutatni? (mármint csak ha normálisan kivizsgálja? )

Legjobb válasz: Mást mondok: kit érdekel? A nõgyógyász naponta sok embert lát el, a legkülönbözõbb bajokkal, nem fogja érdeklni, hogy ki mikor maszturbál, mindenki csinálja, és õ ezt tudja is. A doktornak a test amúgy is csak egy kielemzésre váró hústömeg, megaztán érdekesebb dolgokat is látni, mint egy sima maszturbálás utáni nyomokat:)

Mást mondok: kit érdekel? A nõgyógyász naponta sok embert lát el, a legkülönbözõbb bajokkal, nem fogja érdeklni, hogy ki mikor maszturbál, mindenki csinálja, és õ ezt tudja is. A doktornak a test amúgy is csak egy kielemzésre váró hústömeg, megaztán érdekesebb dolgokat is látni, mint egy sima maszturbálás utáni nyomokat:)
Mármint a betegséget vagy azt, hogy maszturbált? A masztit, nemhiszem, hogy tudja, a betegségre pedig azért van nõgyógyász, hogy kivizsgálja.
Szerintem csak akkor venne észre valamit az orvos, ha közvetlenül vizsgálat elõtt pl. 10-20 perccel csinálná a barátnõd. Akkor el tudom képzelni, hogy erõsebb lenne a váladékozás vagy meg lenne kicsit duzzadva...de az a lényeg, hogy az orvos a betegségre koncentráljon.
Mindenki maszturbál, elárulom neked.
Miután elment a "barátnõd" a nõgyógyászhoz, nézzen be az elmeosztályra is. Az utolsó hozzászóláshoz: Nem, sajnos nem mindenki maszturbál. Sok nõ olyan környezetben nõ fel hogy szégyenli, bûntudata lesz a gondolatától, pedig ez így marhára nincs jól! A maszturbáció egy csodálatos dolog ami segít az életedet egyensúlyozattabban, magabiztosabban élni, minden nõnek maszturbálnia kéne, sokkal jobb életet élnének. Azt mondom a barátnõdnek hogy rendszeresen maszturbáljon, foglalkozzon magával, ne szégyellje, ne legyen bûntudata emiatt. A nõgyógyász nem tudná kimutatni akkor sem ha érdekelné, és hidd el nem érdekli, ha ki tudná mutatni akkor sem mondhatná el a szüleidnek.
2008-09-25 19:43! Mindenki azért nem, akad kivétel. Illetve nem vallja be, de miért is kellene ezt bevallani?
Menj el orvoshoz!! Lehet h ciki meg minden de késöbb még nagyobb baj is lehet belõle!
itt az a kérdés mióta élsz nemi életet? mert ha csak nem régóta akkor nem annyira gáz majd belejösz de ha már pl 10-15 éve ilyen helyzetben vagy akkor nem gáz hanem hülyeség lehet lelki testi ok amiért ez történik veled és egy doki vagy egy agyturkász csodákra képes de komolyan
A kérdező hozzászólása: jártam járok szihologushoz is !!! voltam szexpszihologusnál is de nem látok eredményt !!! már félek bármilyen kapcsolatba iis belemenni !! Igaz ez eddig a 2.dik barátnöm akivel lefeküdtem ... !!!
A kérdező hozzászólása: válaszoljatok légyszi fontos mindjárt jön a barátnöm és tanácsok kellenének
Én azt mondom neked hogy addig még nem tudod megooldani a problémát szerezz be Viagrát. Ez segíteni fog és az önbizalmad is megjön és lehet hoogy minden megoldódik:D
A kérdező hozzászólása: Elmentem egy szexuálpszologushoz aki adott valami gyogyszert , azt szex elött kell bevenni és jobb lesz töle !!! 2-3 napig jó egy ilyen !! az valamit segitet , de tulzásba nem lehet vinni !! Hát én a barátnömnél lakom és elkerülhetetlen a napi testi kapcsolat , de sajnos gyogyszer nélkül egy nagy 0 vagyok !! Szerinted van olyan 'bogyó' amit naponta lehet beszedni és hatásos ?? Talán mennyek el urologushoz ??
Hello. Már látom régi a témád, de kérdezem azóta megoldodott a problémád?Én tudom mi a gond.Mióta vagy együtt a barátnõddel?Mert velem ugyan ez volt, vége lett egy hosszú kapcsolatomnak, ahol semmi gond nem volt.Az újban tök ugyanez volt.Az a baj, hogy túl megakarsz felelni, és attól félsz, mi lesz ha beégsz, és ezért lankad le!Semmi más gond nincs, csak stresszelsz!Ha még mindig fennál ez a probléma, mindenképp mond el mindent a barátnõdnek, hogy ez a baj, és segíteni fog, megoldodik minden!Csak lazán!!!
A kérdező hozzászólása: helló sajnos nem változott azota sem semmi , néha beveszek egy olyan csokoládét , amikor tudom , hogy nagyon meg kell(ene) felelnem !!! 2 éve vagyok együtt a barátnömmel !! És te rég vagy együtt a barátnöddel ??
Nem régóta, 3hónapja, elõtte egy nagyon hosszú kapcsolatom volt!Mikor a mostani párommal belemerültünk, nekem eszembe jutott, hogy mi lesz ha nem jön össze, szégyenlõs lettem, és arra gondoltam, biztos jó sok pasival volt már, elvárja tõlem, hogy nagyon jó legyek, és ez volt a nagy gond!Persze, hogy ugyanígy nem jött össze, mint neked!Ráadásul õ azthitte, hogy én nem kívánom õt, és ezért!Elkezdtem gondolkodni, hogy most vagy elkergetem a hülye gondolataimat attól, hogy kevés vagyok neki, vagy el fogom veszíteni!!Reggel belenéztem a tükörbe, és azt mondtam magamnak, innentõl lesz önbizalmam, jó pasi vagyok:) azért van velem, különben nem az én ágyamban feküdne!Aznap este sikerült!És azóta jó!Bár néha még mindig eszembe jut közben ez a hülyeség, és még most is van néha, hogy beparázok, de gyorsan helyreteszem magamban ezt a gondot!!Nekem is nagyon friss ez, most lett csak jó, remélem így is marad mostmár, és kiverem a fejembõl azt, hogy meg kell felelnem valakinek!Csak magamnak kell!!!

A barátnőm többször lopott boltból kis értékű dolgot eddig nem volt gond, de most biztonsági őr is lett a boltba fél, hogy kiderül Utólag észrevett, bolti lopással büntethetik?

pl gyűrűt karperecet ,de fifikás volt több ékszer is bevitt a ruhák alatt , egy kettőt elrakott a többit a cimkékkel visszarakta az ékszerekhez

A barátnőm megcsalt a hétvégén többször is! Nagyon kivagyok bukva, mint ha már élni sem akarnék! És mikor felvoltam háborodva, jól elküldött, hogy mit képzelek magamról, hogy felemelem a hangom! Lécci segíccsetek kitalálni vmit?

Legjobb válasz: Hagyd ott a csajt. Vagy õ már úgyis otthagyott... Kicsit szomorkodj, érezd szarul magad amiért így átvertek, aztán kapd össze magad és állj neki újra élni:-) Fel a fejjel. Tudom, ilyenkor még nehéz, de minden nappal egyre könnyebb lesz. Menj el sportolni is, az jó hatással van :-)

Hagyd ott a csajt. Vagy õ már úgyis otthagyott... Kicsit szomorkodj, érezd szarul magad amiért így átvertek, aztán kapd össze magad és állj neki újra élni:-) Fel a fejjel. Tudom, ilyenkor még nehéz, de minden nappal egyre könnyebb lesz. Menj el sportolni is, az jó hatással van :-)
Egyetértek az elõttem szólóval! Felejtsd el a lányt, nem Neked való. Szedd össze magad, egy lány sem ér ennyit ; ) Menj haverokkal hétvégén bulizni, hétköznap délután, ha éppen nem tanulsz, ne ülj otthon, foglald el magad, esetleg ha mégis otthon maradsz, filmezz stb... + Nekem használ, ha bebeszélem magamnak, hogy " szemét, nem nekem való, Én ettõl többet érdemlek, stb... ". És igaz is ; )
Te ennyinél többe érsz mint hogy szomorkodj hetekig.
Aki megcsal, az nem érdemli meg, hogy szeresd, hagy ott, ahogy az elõttem szólók mondták. Foglald el magad, sporttal vagy valami mûvészkedéssel, amihez fûllik a fogad, ismerkedj új emberekkel, mert azok tudnak hozni olyan izgalmat az életedbe, hogy könnyebben feleded, milyen csúnyán átvertek... Ne ess bele olyan mókuskerékbe, mint a barátnõm, hogy többszöri megcsalás után kis párhetes/hónapos duzzogások után többször is visszament ugyanahhoz az emberhez (megcsalatni magát)...
Egy jó berúgás a barátokkal, aztán elfelejteni a leányt minél gyorsabban.
akkor hagyd a francba... tényleg, mert szórakozik veled :( menj el ismerkedj, haverokkal szervezzetek programokat, biztos szívesen segítenek :)
Mi történt azóta?
A kérdező hozzászólása: Azóta jött, hogy mennyire szeret és, hogy nem is csalt meg, de ma délután, megint azt mondta, hogy megcsalt!:'(:'(:(:(

Baj hogy minden nap többször is szeretkeznék a barátnőmmel?

1,5 éve élünk együtt és ő nem akar minden nap szeretkezni.Azt mondja neki elég lenne heti 3-4szer.Szexmániás vagyok?

Legjobb válasz: Mi valamikor egy nap többször is csináljuk

Mi valamikor egy nap többször is csináljuk
A kérdező hozzászólása: És mióta vagytok együtt?
Mindenkinek másak a szükségletei, ha elég ügyes vagy , el tudod érni , hogy õ is annyiszor akarja ahányszor te. De te is légy kompromisszumképes , így mindenki ugyanannyit enged .
Nem vagy az. Próbálkozz, amikor kedved van, vagy összejön, vagy nem. Ha a heti sexmennyiség addig süllyed, ami már kevés neked, akkor hagyd ott a nõt. Az már a kapcsolat kihülését jelenti, és valószínûleg õ dobna ki hamarosan.
Egyáltalán nem baj. Az lenne a baj, ha nem így lenne. Próbálj egy kis változatosságot belevinni, lehet kedvet kap. Figyelj Rá oda!

Egy kapcsolatban zavarna téged hogy a barátnőd/pasid többször is meg bukott az általános suliban és kisegítő iskolába került?

Összejönnétek egy ilyen fiúval/lánnyal? Kort és nemet is írjatok!

Legjobb válasz: ha te is az õ agyi szintjén vagy, akkor nem. ha azóta okos lett, akkor nem.

ha te is az õ agyi szintjén vagy, akkor nem. ha azóta okos lett, akkor nem.
Ha nem tervezek vele hosszú távra, de szexuálisan vonzó, akkor felõlem lehet akár írástudatlan is.
Hát figyelj... Szerintem mindenki a maga értelmi szintjéhez megfelelõ partnert próbál keresni magának. Az általános iskola nem nehéz, ebbõl kifolyólag aki ott megbukik (mert megint más, hogy pl egyetemen bukik el) az nem túl intelligens. Nem hogy okos, nem az a lényeg, hanem hogy nem intelligens. És szerintem sokan, köztük én is, próbálunk azért valamennyire értelmes emberekkel randizni, barátkozni. Szóval nem, nem járnék ilyennel, és feltehetõen hamarabb elküldeném a beszéde/stílusa alapján, mintsem megtudjam, hogy végigbukta az általánost.
ha úgy érzed neked õ megfelelne boldog lennél vele ne mások véleménye alapján döntsd
Nekem volt olyan barátnõm, aki 9.-ben 2x bukott, 10.-ben pedig abbahagyta az iskolát, mert annyira nem ment neki. De nagyon talpraesett kis csaj és brutál jól nézett ki. Én akkor még fõsulira jártam, de igazából cseppet sem érdekelt, hogy a lány, akit szeretek csak 8 általánosa van. Sokat olvasott, így azért mûvelt is volt és választékosan bfogalmazott. Szerintem ha a jellemében és a stílusában nem tükrözõdik a végzettsége, akkor szarjál rá! 22/F
A kérdező hozzászólása: Hát facebookon össze-vissza rakja a smiley-kat, és a többiek szerintem nem szép, de nekem tetszik.
te ismered és tudod eldönteni, hogy értelmes e a lány v meglátszik rajta ez a többszöri bukás?!
*azért mert
Sok minden miatt kerülhet valaki kisegítõbe (pl súlyos dyslexia), ha nem azért kõbuta akkor nem zavarna. Mondjuk nálam ez esélytelen mert 23 vagyok. :D
ja egy lányról... akkor biztos jól néz ki..... akkor nem kell hogy zavarjon. de nem fogod komolyan venni. döntsd el, hogy buta, vagy nem....
A kérdező hozzászólása: És egy lányról van szó.
A kérdező hozzászólása: Nagyon jó tanuló vagyok.
Igen zavarna. Miért? Mert buta. Ha két ember nem tud egymással beszélgetni akkor nincs értelme a továbbiaknak... Persze nem azt jelenti, hogy egy ilyen ember ne tudna felzárkózni, de ezek a kivételek. Amik valljuk be elég ritkák... 25/F
érdekes.ha értelmes lenne és nem lenne 'buta" akkor nem.
Sok lánnyal megismerkedtem az elmúlt években és egynél éreztem azt, hogy talán kevés lennék mellett. Hozzá képes mindegyik lány lassan gondolkozott. Iszonyatosan pörgõs, éles eszû lány volt. Azt is tudni kell, hogy én mindig súroltam a kitûnõ tanuló státuszt és most is az eszembõl élek. Kiderült, hogy megbukott általánosban. A pótvizsgán átment, de mégis... Akkoriban gondok voltak a családjában. Elõtte és utána jó tanuló volt.

Miért hisztizett a barátnőd? Előfordult-e többször is? Milyen gyakran, és hogy toleráltad?

Legjobb válasz: én hisztizek,sokszor legtöbbször okkal,néha ok nélkül párom jól tolerálja,mivel õ is elég hisztis pasi léttére N

én hisztizek, sokszor legtöbbször okkal, néha ok nélkül párom jól tolerálja, mivel õ is elég hisztis pasi léttére N
én gyakran hisztizek ha zuram széthagyja a ruháit a házban, ha minden egyes nap én kell mosogassak miután hazajövök melóból (õ-25F-egyetemre jár, napi 4-6 órában, én-27N- elméletileg 7, gyakorlatilag 10 órát dolgozok), ez a 2 amiért szoktam hisztizni, kb 2 hetente fordul elõ (addig gyül). Hogy tolerálja, hát az elején pipa volt, h nehogymá õ kene mosogasson, de mostanság már belátja, hogy neki sem árt ha ráteszi a kezét valamire. DE nem csak én szoktam hisztizni, hanem õ is, kb ugyanilyen gyakorisággal, pl ha nem találja a telefontöltõt, kocsikulcsot, stb. Ilyenkor megvárom míg kihisztizi magát, utána meg segítek neki keresni :)
A pasik hisztisebbek, de a nõknek kell többet dolgozni õk ezért joggal felháborodottak!
Hmm nekem az expasim hisztizett, én szereltem, stb stb õ meresztette a seggét egész nap, de ha én bárhol olyat mertem mondani ami sértette az õ magyar érzelmeit, vagy éppen olyan kedve volt, hisztizve elrohant mint egy hülye p.csa... Akkor mi ez az általánosítás? :D
A kérdező hozzászólása: 11:09 Nem tudom még pasival nem éltem! Az érdekelne kinél mi veri kia biztit!
A kérdező hozzászólása: Az is érdekelne: kinél mi veri ki a biztosítékot! (elnézést!)
A pasik sokkal-sokkal hisztisebbk.Én olyankor elküldöm sétálni.
Én inkább sírni szoktam mint hisztizni.De ha hisztizek akkor inkább az hozza ki belõlem, ha nem az van amit én akarok.Pl. nagyon kívánom a párom õ meg épp nem, vagy nincs kedvem kiszolgálni, de õ meg nagyon szeretné... Ruha ledobás, rendetlenség nem zavar, mert én is ezt csinálom és takarításnál szokott segíteni.Viszonylag jól bírja.Van h. inkább nem mond semmit, megvárja amíg befejezem.Sírással már nehezebb, mert elég érzékeny vagyok, de ha nem veszekedésbõl sírok, akkor megvígasztal, veszekedésnél, inkább elmegy és megvárja amíg mindketten lenyugszunk.

A baratnommel pettingeltunk, es ugy tortent az egesz, hogy eloszor en elegitettem ki ot, utanna o engem. Ez igy tobbszor is elofordult. Kb 4szer. Mar ket es fel honapja kesik neki, lehet hogy terhes?

Legjobb válasz: Ha csak petting volt és nem történt aktus is, akkor nem valószinû, hogy terhes. Mindenképp vegyél neki egy terhességi tesztet ( drogériában vagy gyógyszertárban), de az eredménytõl függetlenül keresetek fel egy nõgyógyászt is. Hány évesek vagytok?

Ha csak petting volt és nem történt aktus is, akkor nem valószinû, hogy terhes. Mindenképp vegyél neki egy terhességi tesztet ( drogériában vagy gyógyszertárban), de az eredménytõl függetlenül keresetek fel egy nõgyógyászt is. Hány évesek vagytok?
Szerintem több, mint lehet. Menjen el orvoshoz, vagy vegyen egy terhességi tesztet is kiderül. Nem is tudom mire vár még...
2, 5 hónap késés után nagyon valószínû, hgoy terhes. ÉS ha az akkor 10 hetes (most ez durva, de abortuszt csak a 12. hétig csinálnak). De, persze, ha akarjátok a babát, akkro várhat még, de én inkább csinálnék egy tesztet.
igen!én mondom terhes lett és te apuka lettél!!!!!! örülsz?????

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!