Találatok a következő kifejezésre: A barátnőm többször (67 db)

A barátnőm többször is megcsalt! Az a baj, hogy nagyon szeretem és nem bírom elhagyni! Már van egy másik lány akivel megpóbálnám és a lány is velem, de a barátnőmet nem bírom elhagyni! Nagyon kötődöm hozzá! = ( Teendő? = (

16 F

Legjobb válasz: Szerintem itt az ideje túl lépni ezen. 16 évesen nem kell ezt eltûrnöd, ne tûrd, hogy kihasználnak. még nagyon fiatal vagy. Ha ezt teszi Veled a lány egyáltalán nem szeret, Neked pedig jogod van ahhoz, hogy valaki olyannal legyél aki szeret és Te is Õt. Meglátod az elszakadás fájdalma csak ideig-óráig tart, határozott kell lenni, kész vége, pont. És ettõl a perctõl nem nézel vissza, nincs megállás, nincs bocsánatkérés nincsenek közös fotók, közös emlékek. Ne beszéljetek. Mond meg neki, hogy miért szakitassz, és, hogy látni sem akarod, tartsa tiszteletben. Meglátod, pár nap és túl leszel rajta. És találsz valaki olyant aki megérdemel Téged. Csak légy bátor

Szerintem itt az ideje túl lépni ezen. 16 évesen nem kell ezt eltûrnöd, ne tûrd, hogy kihasználnak. még nagyon fiatal vagy. Ha ezt teszi Veled a lány egyáltalán nem szeret, Neked pedig jogod van ahhoz, hogy valaki olyannal legyél aki szeret és Te is Õt. Meglátod az elszakadás fájdalma csak ideig-óráig tart, határozott kell lenni, kész vége, pont. És ettõl a perctõl nem nézel vissza, nincs megállás, nincs bocsánatkérés nincsenek közös fotók, közös emlékek. Ne beszéljetek. Mond meg neki, hogy miért szakitassz, és, hogy látni sem akarod, tartsa tiszteletben. Meglátod, pár nap és túl leszel rajta. És találsz valaki olyant aki megérdemel Téged. Csak légy bátor
Aki megcsal téged az valószínûleg nem szeret téged ugy ahogy te.Söt sehogyan, nem vagy fontos a számára!Mért kötödsz egy olyan emberhez aki téged nem becsül meg?Mi az értelme?Ennek a kapcsolatnak szerintem nincs jövõje ha csak a lány tud bizonyitani hogy csak téged szeret és nem mást.Vannak ilyen forró vérû lányok de ha igy folytatod csak kifogja használni hogy te mindig megbocsájtasz neki.
szerintem csak azert vagy vele mert megszoktad.vagyis megszokasbol vagy vele.ha megcsakt hagyd ott szerintem es probald meg a masik lannyal.o meg ertekelni is fogja szerintem hogy erte ott hagytad a csajodat.sok szerencset!:)
Már válaszoltál is a saját kérdésedre szerintem. A barátnõd többször megcsalt, nem szeret, semmi értelme vele maradnod. Nem kell feltétlenül beleugranod egybõl egy másik kapcsolatba amíg még a jelenlegi barátnõdet szereted, az a másik lánnyal szemben sem volna fair. De ebbõl a kapcsolatból szállj ki mert úgyis csak szenvedést okoz neked!
Van idõd még sok más emberre és csalódásra.Szerintem lépj tovább és szakíts vele, nem érdemel meg téged ha mindig megcsal miközben meg te szereted.Szakíts!Ne gondolkodj csak tedd meg!Ne járjon az agyad h miért ne szakíts vele, csak azon h még több fájdalmat fog okozni ha nem szakítotok.Ha többször is megtette 1: az h nem szeret, 2: az h még többször megteszi majd.
Ha jól sejtem, az elsõ komolyabb kapcsi (: Háth figyi. Ezt magadban kell eldöntened. Jó ez így neked? Rá tudsz még nézni azok után, hogy mással is jól érezte magát és megcsalt? Megbecsül téged szerinted? Tudnál olyannal élni, aki nem kezel vele egyrangúként? Ha megcsalt, ráadásul többször, akkor te is tudod, hogy szakítanod kell. Nehéz lesz nagyon, erre készülj fel, de elõbbutóbb túl leszel rajta, ne aggódj. Találsz valaki mást, akivel még boldogabb leszel, és aki nem fog megcsalni (:
Elég kapcsolat függõ lehetsz, de már ilyen kis fiatalon!Hiába elsõ nagy szerelem, inkább hagyd a francba és próbálkozz a másik lánynál, t'án ha az normálisabb.A helyedben ezt tenném és kb annyi idõsen, mint te, szakítottam az elsõ nagy szerelmemmel 10 hónap után, mert nem tûrtem, hogy parancsolgasson és kényére, kedvére alakítgasson.
Ja, és lány voltam, 19 éves.

Erősebbé teheti a kapcsolatot, ha a barátnőm többször is elbizonytalanodott kettőnket illetően, de végül együtt maradtunk?

Úgy értem, hogy szakítás is többször felmerült a veszekedések miatt. És egy 3. fél is bekavart. 7 hónapja vagyunk együtt.

Legjobb válasz: Vagy igen, vagy nem. Utóbbira nagyobb esély van, mert ami megingott épület, azt egy nap úgyis lerombolják. Ha meg egy harmadikba szeretett bele, az azt jelenti kicsit belõled szeretett ki. Ha meg mégis jól sikerül, akkor vénként jót röhögtök majd ezen. De erre kisebb az esély

Vagy igen, vagy nem. Utóbbira nagyobb esély van, mert ami megingott épület, azt egy nap úgyis lerombolják. Ha meg egy harmadikba szeretett bele, az azt jelenti kicsit belõled szeretett ki. Ha meg mégis jól sikerül, akkor vénként jót röhögtök majd ezen. De erre kisebb az esély
7 hónap alatt több elbizonytalanodás és még egy harmadik is? Kicsit soknak tûnik...
A kérdező hozzászólása: Nem érzem, hogy szerelmes lenne, inkább csak kötõdik hozzám.
Akkor ha együtt maradtok se lesz már az igazi. Majd jön egy újabb harmadik, aki szintén eltûnik, de a csajod el fog vágyódni:S
Nekünk erõsebbé tette a kapcsolatunkat. Úgy érzem minden veszekedés után közelebb kerülünk egymáshoz. Bár nálunk a veszekedés sem úgy zajik hogy ordibálunk, hanem még a megszokottnál is lassabban és nyugodtabban beszélgetünk, és így kb órákig képesek vagyunk egymás idegein táncolni, de utána úgy érzem többet tudok róla, mert mindent elmondott ami bántja, vagy amiben nem ért egyet velem. Nálunk is volt harmadik személy aki bekavart. De szerencsére én a párom lelett maradtam, és már együtt vagyunk 3 éve. :)

A barátnőm többször lopott boltból kis értékű dolgot eddig nem volt gond, de most biztonsági őr is lett a boltba fél, hogy kiderül Utólag észrevett, bolti lopással büntethetik?

pl gyűrűt karperecet ,de fifikás volt több ékszer is bevitt a ruhák alatt , egy kettőt elrakott a többit a cimkékkel visszarakta az ékszerekhez
Menj el orvoshoz!! Lehet h ciki meg minden de késöbb még nagyobb baj is lehet belõle!
itt az a kérdés mióta élsz nemi életet? mert ha csak nem régóta akkor nem annyira gáz majd belejösz de ha már pl 10-15 éve ilyen helyzetben vagy akkor nem gáz hanem hülyeség lehet lelki testi ok amiért ez történik veled és egy doki vagy egy agyturkász csodákra képes de komolyan
A kérdező hozzászólása: jártam járok szihologushoz is !!! voltam szexpszihologusnál is de nem látok eredményt !!! már félek bármilyen kapcsolatba iis belemenni !! Igaz ez eddig a 2.dik barátnöm akivel lefeküdtem ... !!!
A kérdező hozzászólása: válaszoljatok légyszi fontos mindjárt jön a barátnöm és tanácsok kellenének
Én azt mondom neked hogy addig még nem tudod megooldani a problémát szerezz be Viagrát. Ez segíteni fog és az önbizalmad is megjön és lehet hoogy minden megoldódik:D
A kérdező hozzászólása: Elmentem egy szexuálpszologushoz aki adott valami gyogyszert , azt szex elött kell bevenni és jobb lesz töle !!! 2-3 napig jó egy ilyen !! az valamit segitet , de tulzásba nem lehet vinni !! Hát én a barátnömnél lakom és elkerülhetetlen a napi testi kapcsolat , de sajnos gyogyszer nélkül egy nagy 0 vagyok !! Szerinted van olyan 'bogyó' amit naponta lehet beszedni és hatásos ?? Talán mennyek el urologushoz ??
Hello. Már látom régi a témád, de kérdezem azóta megoldodott a problémád?Én tudom mi a gond.Mióta vagy együtt a barátnõddel?Mert velem ugyan ez volt, vége lett egy hosszú kapcsolatomnak, ahol semmi gond nem volt.Az újban tök ugyanez volt.Az a baj, hogy túl megakarsz felelni, és attól félsz, mi lesz ha beégsz, és ezért lankad le!Semmi más gond nincs, csak stresszelsz!Ha még mindig fennál ez a probléma, mindenképp mond el mindent a barátnõdnek, hogy ez a baj, és segíteni fog, megoldodik minden!Csak lazán!!!
A kérdező hozzászólása: helló sajnos nem változott azota sem semmi , néha beveszek egy olyan csokoládét , amikor tudom , hogy nagyon meg kell(ene) felelnem !!! 2 éve vagyok együtt a barátnömmel !! És te rég vagy együtt a barátnöddel ??
Nem régóta, 3hónapja, elõtte egy nagyon hosszú kapcsolatom volt!Mikor a mostani párommal belemerültünk, nekem eszembe jutott, hogy mi lesz ha nem jön össze, szégyenlõs lettem, és arra gondoltam, biztos jó sok pasival volt már, elvárja tõlem, hogy nagyon jó legyek, és ez volt a nagy gond!Persze, hogy ugyanígy nem jött össze, mint neked!Ráadásul õ azthitte, hogy én nem kívánom õt, és ezért!Elkezdtem gondolkodni, hogy most vagy elkergetem a hülye gondolataimat attól, hogy kevés vagyok neki, vagy el fogom veszíteni!!Reggel belenéztem a tükörbe, és azt mondtam magamnak, innentõl lesz önbizalmam, jó pasi vagyok:) azért van velem, különben nem az én ágyamban feküdne!Aznap este sikerült!És azóta jó!Bár néha még mindig eszembe jut közben ez a hülyeség, és még most is van néha, hogy beparázok, de gyorsan helyreteszem magamban ezt a gondot!!Nekem is nagyon friss ez, most lett csak jó, remélem így is marad mostmár, és kiverem a fejembõl azt, hogy meg kell felelnem valakinek!Csak magamnak kell!!!

A barátnőm többször is kipróbálta a maszturbációt. Most nőgyógyászhoz kell mennie, egy betegség miatt. Ezt a nőgyógyász ki tudja mutatni? (mármint csak ha normálisan kivizsgálja? )

Legjobb válasz: Mást mondok: kit érdekel? A nõgyógyász naponta sok embert lát el, a legkülönbözõbb bajokkal, nem fogja érdeklni, hogy ki mikor maszturbál, mindenki csinálja, és õ ezt tudja is. A doktornak a test amúgy is csak egy kielemzésre váró hústömeg, megaztán érdekesebb dolgokat is látni, mint egy sima maszturbálás utáni nyomokat:)

Mást mondok: kit érdekel? A nõgyógyász naponta sok embert lát el, a legkülönbözõbb bajokkal, nem fogja érdeklni, hogy ki mikor maszturbál, mindenki csinálja, és õ ezt tudja is. A doktornak a test amúgy is csak egy kielemzésre váró hústömeg, megaztán érdekesebb dolgokat is látni, mint egy sima maszturbálás utáni nyomokat:)
Mármint a betegséget vagy azt, hogy maszturbált? A masztit, nemhiszem, hogy tudja, a betegségre pedig azért van nõgyógyász, hogy kivizsgálja.
Szerintem csak akkor venne észre valamit az orvos, ha közvetlenül vizsgálat elõtt pl. 10-20 perccel csinálná a barátnõd. Akkor el tudom képzelni, hogy erõsebb lenne a váladékozás vagy meg lenne kicsit duzzadva...de az a lényeg, hogy az orvos a betegségre koncentráljon.
Mindenki maszturbál, elárulom neked.
Miután elment a "barátnõd" a nõgyógyászhoz, nézzen be az elmeosztályra is. Az utolsó hozzászóláshoz: Nem, sajnos nem mindenki maszturbál. Sok nõ olyan környezetben nõ fel hogy szégyenli, bûntudata lesz a gondolatától, pedig ez így marhára nincs jól! A maszturbáció egy csodálatos dolog ami segít az életedet egyensúlyozattabban, magabiztosabban élni, minden nõnek maszturbálnia kéne, sokkal jobb életet élnének. Azt mondom a barátnõdnek hogy rendszeresen maszturbáljon, foglalkozzon magával, ne szégyellje, ne legyen bûntudata emiatt. A nõgyógyász nem tudná kimutatni akkor sem ha érdekelné, és hidd el nem érdekli, ha ki tudná mutatni akkor sem mondhatná el a szüleidnek.
2008-09-25 19:43! Mindenki azért nem, akad kivétel. Illetve nem vallja be, de miért is kellene ezt bevallani?

Baj hogy minden nap többször is szeretkeznék a barátnőmmel?

1,5 éve élünk együtt és ő nem akar minden nap szeretkezni.Azt mondja neki elég lenne heti 3-4szer.Szexmániás vagyok?

Legjobb válasz: Mi valamikor egy nap többször is csináljuk

Mi valamikor egy nap többször is csináljuk
A kérdező hozzászólása: És mióta vagytok együtt?
Mindenkinek másak a szükségletei, ha elég ügyes vagy , el tudod érni , hogy õ is annyiszor akarja ahányszor te. De te is légy kompromisszumképes , így mindenki ugyanannyit enged .
Nem vagy az. Próbálkozz, amikor kedved van, vagy összejön, vagy nem. Ha a heti sexmennyiség addig süllyed, ami már kevés neked, akkor hagyd ott a nõt. Az már a kapcsolat kihülését jelenti, és valószínûleg õ dobna ki hamarosan.
Egyáltalán nem baj. Az lenne a baj, ha nem így lenne. Próbálj egy kis változatosságot belevinni, lehet kedvet kap. Figyelj Rá oda!

Lassan 2 hónapja vagyunk együtt a barátnőmmel és mostanában egyre többször van szeretethiányom mellette..Miért ilyen a barátnőm?

Lassan 2 hónapja vagyunk együtt a barátn?mmel és mostanában egyre többször van szeretethiányom mellette meg sokszor ha megölelem vagy valami akkor alig kapok viszonzást, pedig mielött összejöttünk olyan jó volt vele de mostanában.... :( Ha nálunk vagy náluk kettesbe vagyunk simogatom, kényeztetem akkor olyankor is mint ha egy fadarab lenne és vissza alig kapok t?le valamit a kényeztetésböl. :S Miért csinálja ezt? Adjatok tanácsokat! El?re is köszi.

Legjobb válasz: - Mert gyerek még és nem tudja kifejezni az érzéseit. - Mert nem tudja kifejezni az érzéseit - Mert nem szerelmes beléd. - Mert ilyen. Keress egy olyan lányt, aki majd értékeli, ha szeretgeted. 25/f

- Mert gyerek még és nem tudja kifejezni az érzéseit. - Mert nem tudja kifejezni az érzéseit - Mert nem szerelmes beléd. - Mert ilyen. Keress egy olyan lányt, aki majd értékeli, ha szeretgeted. 25/f
Én is pont ebben a helyzetben voltam...:) ..az a helyzet hogy a barátnõd szeret téged, de elhidegültetek egymástól..menyetek el valahova 2esben, nézzetek meg egy filmet..csináljatok minél több közös programot..hogy érezze ismét amit elsõnek érzett..hidd el ez a megoldás.... Sok szerencsét...:)
Én is voltam így csaj szépen átb*szott :( még most is szeretem :(
Nem szerelmes beléd. Ha az lenne, kimutatná az érzéseit, mert boldoggá tenné, hogy te szereted és ezt boldoggá tenné a kimutatott érzelem és a te boldogságod. Ez egy ilyen öngerjesztõ folyamat. Tehát nem az. Nem tudom ennek ellenére mit eszel rajta. Olvass innen 10 oldalt és láthatod a lányok azt szeretnék, ha szeretnék õket. Megtesznek egy csomó mindent a faszijuknak, az meg szarik rájuk. Szerintem ezek a lányok nagyon örülnének neked, te meg egy ilyen csaj mellett ragadtál le 18 éves létedre? Gondolkozz már? Nem szeretnéd, ha kimutatná az érzéseit? Te nem a lányba vagy szerelmes, hanem az érzésbe, hogy szerelmes lehetsz. Javaslom keress egy másik lányt, aki majd értékel. Meglátod más lesz a világ és csak csodálkozol, hogy szerethettél egy ilyen lányt eddig, hiszen ez a másik sokkal jobb. Csak ezt tudom mondani. 25/f
A kérdező hozzászólása: Csak az a baj hogy nem akarom elveszteni mert szeretem és õ is szeret érzem rajta sokszor :S am ezt elfelejtettem: 18/L 18/F
Sorry, de két hónap alatt nem hinném hogy el lehet hidegülni attól akit igazán szeretünk...

Én és a barátnőm ugyanabba a fiba vagyunk szerelmesek. Nép táncolni járunk mindhárman és a barátnőm VELE táncol a koreográfiában. Amikor improvizálunk néha felkér de őt kicsit többször. Viszont velem meg szemez! Mit tegyek?

Mindkettőnknek nagyon tetszik bár a barinőm azt mondja neki ez eléggé rossz érzés és már nem is tetszik neki annyira. Lemond RÓLA hogy én megpróbálhassam.Lehet hogy inkább nekem kéne?

Legjobb válasz: nõlj már fel kérlek..

nõlj már fel kérlek..
vigyázz, nehogy rábasszon a fejedre a bottal!
A kérdező hozzászólása: Hát..azért köszi :/
Érdekes, hogy általában azonos ízlésû lányok lesznek barátnõk. Mondjuk fiúknál is így van.Én meg mindig is azt kerestem, aki szimpatikus, nem azt, aki olyan, mint én.Már csak azért is, mert olyan nincs még 1 , mint én. Hát, beszéld meg a barátnõddel, melyikõtök akarja jobban.
A kérdező hozzászólása: Köszi , a 3. sokat segített :)
Hívd el a srácot magadhoz, mozdulj rá. DE TÜSTÉNT!!!!
Az a legjobb ha mind2-en elfelejtitek :/ igy igazságos.és a barátság sem megy tönkre :) van még jó sok fiu a világon
A kérdező hozzászólása: Köszi , gondolkozom mit tegyek ezek alapján.Mondjuk kettõ teljesen más megközelítést olvastam de tényleg köszi :) !
Én megszívatnám a srácot...

Hogyan vehetném rá a barátnőmet hogy többször, több ideig smároljunk?

Eleinte minden találkozásunk alkalmával 5-6 alkalommal smároltunk mostanában meg 1et 2t. Azért szeretnék kicsit többet mert akkor már bevetném a kezemet hogy simogassam, illetve nekem egy randihoz hozzá tartozik hogy párszor smároljunk. Amúgy vagy 8-10 mp szoktunk smárolni és azt is csak 4-5 (folyamatos) puszi után.

Legjobb válasz: nem akarlak lehangolni, de lehet h valami más áll a hátérben pl kellemetlen szájszag vagy tul nyálasan csokolsz esetleg nem csoolsz elég jol. kérdezd meg tle mi a baj ugyanis ezt õ neked nagyon nezehzen tudná bevalani ha ezek a problémák valamelyike áll fenn mert errõl elég kellemetlen beszélni ha meg nincs ilyenrõl szó akkor meg bokolj neki ölelgesd puszilgasd simogasd és akkor talán többször összejön majd

nem akarlak lehangolni, de lehet h valami más áll a hátérben pl kellemetlen szájszag vagy tul nyálasan csokolsz esetleg nem csoolsz elég jol. kérdezd meg tle mi a baj ugyanis ezt õ neked nagyon nezehzen tudná bevalani ha ezek a problémák valamelyike áll fenn mert errõl elég kellemetlen beszélni ha meg nincs ilyenrõl szó akkor meg bokolj neki ölelgesd puszilgasd simogasd és akkor talán többször összejön majd
Vagy bepánikol.
Fiú vagy vazz kezdeményezz, te vagy a vezetõ. Beszélj hozzá kedvese, dícsérd hogy milyen szép és kezd el csókolgatni. Legyél vad a csókban de lágyan simogasd a lányt. Ha hosszú a csók akkor csússz le a nyakáig és ott folytasd. Ekkor elkezdheted simogatni a combját :) Ettõl kb úgy felizgul hogy ott helyben meg akar majd erõszakolni :D
Hány évesek vagytok és mióta vagytok együtt?
A kérdező hozzászólása: 2 hónapja vagyunk 1ütt. 15 éves vagyok(fiu) Õ 14(lány)
És ez akkor van, amikor kettesben vagytok, vagy mások elõtt? Mert ha más is láthatja, lehet, hogy az zavarja...
A kérdező hozzászólása: Kettseben. Mindig Ápoltan megyek oda mindig foatmosok, ráfót használok.(rágót mikor találkozunk kiköpöm.)
Ezzel van egy kellemetlen élményem.Rágóztam amikor megcsókolt a pasim és a rágóm átment az õ szájába. Szerencsére jól kezeltük a dolgot.

Egy kapcsolatban zavarna téged hogy a barátnőd/pasid többször is meg bukott az általános suliban és kisegítő iskolába került?

Összejönnétek egy ilyen fiúval/lánnyal? Kort és nemet is írjatok!

Legjobb válasz: ha te is az õ agyi szintjén vagy, akkor nem. ha azóta okos lett, akkor nem.

ha te is az õ agyi szintjén vagy, akkor nem. ha azóta okos lett, akkor nem.
Ha nem tervezek vele hosszú távra, de szexuálisan vonzó, akkor felõlem lehet akár írástudatlan is.
Hát figyelj... Szerintem mindenki a maga értelmi szintjéhez megfelelõ partnert próbál keresni magának. Az általános iskola nem nehéz, ebbõl kifolyólag aki ott megbukik (mert megint más, hogy pl egyetemen bukik el) az nem túl intelligens. Nem hogy okos, nem az a lényeg, hanem hogy nem intelligens. És szerintem sokan, köztük én is, próbálunk azért valamennyire értelmes emberekkel randizni, barátkozni. Szóval nem, nem járnék ilyennel, és feltehetõen hamarabb elküldeném a beszéde/stílusa alapján, mintsem megtudjam, hogy végigbukta az általánost.
ha úgy érzed neked õ megfelelne boldog lennél vele ne mások véleménye alapján döntsd
Nekem volt olyan barátnõm, aki 9.-ben 2x bukott, 10.-ben pedig abbahagyta az iskolát, mert annyira nem ment neki. De nagyon talpraesett kis csaj és brutál jól nézett ki. Én akkor még fõsulira jártam, de igazából cseppet sem érdekelt, hogy a lány, akit szeretek csak 8 általánosa van. Sokat olvasott, így azért mûvelt is volt és választékosan bfogalmazott. Szerintem ha a jellemében és a stílusában nem tükrözõdik a végzettsége, akkor szarjál rá! 22/F
A kérdező hozzászólása: Hát facebookon össze-vissza rakja a smiley-kat, és a többiek szerintem nem szép, de nekem tetszik.
te ismered és tudod eldönteni, hogy értelmes e a lány v meglátszik rajta ez a többszöri bukás?!
*azért mert
Sok minden miatt kerülhet valaki kisegítõbe (pl súlyos dyslexia), ha nem azért kõbuta akkor nem zavarna. Mondjuk nálam ez esélytelen mert 23 vagyok. :D
ja egy lányról... akkor biztos jól néz ki..... akkor nem kell hogy zavarjon. de nem fogod komolyan venni. döntsd el, hogy buta, vagy nem....
A kérdező hozzászólása: És egy lányról van szó.
A kérdező hozzászólása: Nagyon jó tanuló vagyok.
Igen zavarna. Miért? Mert buta. Ha két ember nem tud egymással beszélgetni akkor nincs értelme a továbbiaknak... Persze nem azt jelenti, hogy egy ilyen ember ne tudna felzárkózni, de ezek a kivételek. Amik valljuk be elég ritkák... 25/F
érdekes.ha értelmes lenne és nem lenne 'buta" akkor nem.
Sok lánnyal megismerkedtem az elmúlt években és egynél éreztem azt, hogy talán kevés lennék mellett. Hozzá képes mindegyik lány lassan gondolkozott. Iszonyatosan pörgõs, éles eszû lány volt. Azt is tudni kell, hogy én mindig súroltam a kitûnõ tanuló státuszt és most is az eszembõl élek. Kiderült, hogy megbukott általánosban. A pótvizsgán átment, de mégis... Akkoriban gondok voltak a családjában. Elõtte és utána jó tanuló volt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!