Találatok a következő kifejezésre: A barátnőm szeretkezett a (2 db)

te szûz voltál?
A kérdező hozzászólása: Igen. mint kiderült Õ sem
hogy érted? Olyannal volt akit te nem csípsz?
A kérdező hozzászólása: mi van ha ennél bonyolultabb a dolog?
úgy értem h a múlton nem tudsz változtatni, el kell fogadni. Túrázhatsz rajta de ez max.a kapcsolatotokat kezdi ki.
A kérdező hozzászólása: Szerintem múlt jelen jövõ között nincs akkora különbség mint sokan képzelik, de ez csak az én véleményem.
aki ezt nem érzi az miért lenne beteg vagy miért szeretné kevésbé a párját? Az a múlt, ez meg a jelen. Ez is õ hozzá tartozik ezzel együtt kell elfogadni.
Ez engem is érdekelne, hogy mi ennek az ellenszere :) 18/L
A kérdező hozzászólása: Szerintem ez természetes dolog valamilyen szinten. Akiben nincs ilyen az vagy beteg vagy nem szereti elégé a párját. Kérdés: mit lehet tenni elenne?
Bennem is van egy ilyen érzés, bár nem mindenkinél. A helyzet csak rosszabb ha tudom is, hogy ki volt és nem egy Don Juan az illetõ, akkor elég borzasztó elképzelni :D
A kérdező hozzászólása: lehet
mert csökött vagy
Talán mert, uralni akarod, bár ismerni kellene téged h rájöjjünk erre. De sürgõsen változtass ezen.
A kérdező hozzászólása: nem vagyok szûz
Nem tudom, engem se és a páromat se zavarja, hogy mindkettõnknek volt a másik elõtt párkapcsolata.
ilyen helyzetben még nem voltam. Az már régen volt h a b.nõd vele volt. Hiába bánja õ is ezen már nem lehet változtatni, (biztos nagy szavak ezek de) meg kell tanulni együtt élni ezzel. Ugyanakkor az elõzõ kommented válasz a kérdésedre.

A barátnőm vasárnap szeretkezett a párjával, de mielőtt lefeküdtek volna, egyszer kiverte a pasit. A szexnél pedig a gumi kiszakadt és a srác beleélvezett. Lehet terhes?

azt mondta azért nem lehet terhes mert el?tte már elment a srác és még nem tölt?döt után...de ez nem igaz mert az el?váladéktól is lehet terhes....mit tanácsoljak neki!és leeht e terhes?

Legjobb válasz: Most mit kell ezen vitázni? Pár hét múlva kiderül úgyis kinek volt igaza. Ha a srác beléélvezett, akkor az nem csak elõváladék, ha jól értem, tehát elméletileg lehetséges. Olyan nincs hogy újratöltõdés, úgy értem, ha elélvez, akkor ott mindenképpen jön ki valami, max. nem tud elélvezni, ha még nem kész rá. Más. Még ha minden úgy is alakul, hogy beléélvez, és a spermium találkozik az érett petével, kb 20-25% az esélye, hogy megtermékenyül. Kicsi esély, csak nem tudod, mikor jön be...:)

Most mit kell ezen vitázni? Pár hét múlva kiderül úgyis kinek volt igaza. Ha a srác beléélvezett, akkor az nem csak elõváladék, ha jól értem, tehát elméletileg lehetséges. Olyan nincs hogy újratöltõdés, úgy értem, ha elélvez, akkor ott mindenképpen jön ki valami, max. nem tud elélvezni, ha még nem kész rá. Más. Még ha minden úgy is alakul, hogy beléélvez, és a spermium találkozik az érett petével, kb 20-25% az esélye, hogy megtermékenyül. Kicsi esély, csak nem tudod, mikor jön be...:)
Lehetséges, hogy teherbe esett a barátnõd.Valóban az elõváladékban is lehet ondó.Igaz, hogy kisebb az esély, de lehet.Hátha még beleélvezett is...Az pedig nem jelent semmit, hogy a pasija hányadszor ment el.Szóval az esély adva van....
Biológia...Szerintem alap, ha a férfi elélvez (nem véletlen történik) átküldi az "anyagot". Valamennyit biztos..Csak úgy élvezhet el, ha valamit küld is és azt is mondtad, hogy beleélvezett. Ez a lényege a gyermeknemzésnek, mondd meg a barátnõdnek. Neked van igazad, hogy lehet terhes, csodálom, hogy ért hozzá, hogyan is kell csinálni, de a következmények terén nem az igazi a tudása. Na mindegy, csak nem tudom, hol járt nyolcadikban a biológia óra helyett... Szerintem tanácsold azt neki, hogy legyen egy kicsit óvatosabb, amennyiben nem szeretne egy aranyos kis babikát magának, de mindenesetre ha nem terhes az nem azért van, mert neki van igaza, hanem mert szerencséje van. Ne haragudj, ha bántó vagyok, nem annak szánom, csak több felelõsséget kéne..., mondd meg neki! Ja, ha nincs szerencséje és terhes, akkor vagy megtartja (feltételezem nem), vagy elveteti (inkább ezt választja gondolom), vagy örökbeadja. Ezek a jövõre nézve a lehetõségei, de ebben te már nemigen tudsz segíteni neki..
szerintem simán lehet babás.csak azt nemértem hogy miért nem õ kérdezi? miért te?
A kérdező hozzászólása: Nagyon fél most azért kérdeztem meg én és nincen is itt regisztrálva!!!!az a lényeg hogy azt mondta csinált egy tesztet másnap...de én monstam neki hogy a beágyazódás az legalább 3nap!jól tudom ugye? mellesleg én mondtam neki mindent és nem haragszom épppen ellenkezõleg!
kis butuska!!!mondd meg neki!lehet terhes.adott rá esélyt... tesztet hiába csinál másnap!azt csak az elmaradt mensi idején csináljon.a beágyazódás pedig 7-12 nap.másnapra még össze se találkoznak...ha nem akar babát, inkább még most írasson fel 72 órás tabit, ha belefér az idõbe.de ha terhes marad és nem akarja és megtartja az nem vezet jóra, ha meg elveteti az borzasztó!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!