Találatok a következő kifejezésre: A barátnőm szereti ha az arcára (4 db)

A barátnőm szereti ha az arcára élvezek, de én nem tudok célozni és állatába mindig a plafont találom el. Mivel fejleszthetem a mesterlövészi képességemen?

Nagyon le vagyok hangolódva... A plafont meg nekem kell takarítani mivel ő nem takarítja más mocskát.

Legjobb válasz: Counter-Strike 1.6

Counter-Strike 1.6
Bunkerban szexeltek?
Csak én akadtam fenn az "állatába"-n? XD Szegény hörcsög XD
Max Payne 3
aimbot
a honvédséghez hülye gyerek...
A plafont? of course... Tripla emeletes ágyon szexeltek?
menj katonának ha iylen sok a szabadidõd... kellemest a hasznossal...
kösse hátra a kezedet, s õ verje irányítottan. ennyi
Hazudsz te köcsög.
Errõl eszembe jutott egy vicc... Kopaszok távol vannak az otthonuktól évek óta, egyszer az õrmester felajánlja, hogy felnõttfilm-vetítés lesz, aki alatt nem lesz fehér folt, kap két hét eltávot. Úgy is lesz, összecsõdítik az emberkéket a kantinban, levetítik a poreszt. A film végén körbejár az õrmester, mindenki alatt ott az anyag, csak Lákátos alatt nincs. Megdicséri az öreg, kiadja neki a két hetet. A kellette ülõ magyar megkérdezi tõle, hogy mégis hogy sikerült megállnia, mire Lakatos: -Há' dikk, az õrmester úr nem dikházta a pláfont! XD
A kérdező hozzászólása: Szem károsodást nem okoz? Lézer tudtommal kiégeti a retinát.
vadászboltokban lehet venni ilyen lézeres irányzékot... Na azt forraszd a p*csödre és minden megoldva...
A kérdező hozzászólása: De nem bírom... Vagy megütöm vele az arcát amikor megrándul, nem akarok sérülést okozni neki, szeretem..
megfogod, és odatartod? nehéz...
A kérdező hozzászólása: Mert amikor már becéloztam mindig rándul egyet
Miért nem állsz fel, a barátnõd meg térdelve elõtted kényeztetne. Akkor nagyobb esélyed lenne eltalálni az arcát!
kedves kérdezõ! ház, franciaágy, mindegy ne haragudj van én vagyok annyira hülye, de még nem találkoztam olyannal, aki a plafont találja el normál bel. magasság 260-270 között van, de itthon 290, öcsém én befizetek, ha eltalálod N
A kérdező hozzászólása: Családi ház, de most nem a hely a lényeg. Mi segíthet eltalálni?
A kérdező hozzászólása: Igen a plafont, mi olyan meglepõ ezen? Francia ágyon történnek az események
A kérdező hozzászólása: Ha hátraköti a kezemet, akkor minden vér a fejembe megy, és lekonyul a vésõ :(

A barátnőm nem szereti ha az arcára élvezek, de nekem meg ez szinte a kedvencem, mit csináljak?

Legjobb válasz: Ha szereted a barátnõd, akkor értsd meg õt. Te hogy éreznéd magad, ha összekennék az arcod spermával? Ha viszont ez a kapcsolat nem olyan fontos neked, akkor keress másik lányt, aki ezt szereti.

Ha szereted a barátnõd, akkor értsd meg õt. Te hogy éreznéd magad, ha összekennék az arcod spermával? Ha viszont ez a kapcsolat nem olyan fontos neked, akkor keress másik lányt, aki ezt szereti.
Szerintem is, ha szereted, nem csinálod vele. Mondhatnám, hogyha szeret, megteszi... De ez ebben az esetben szerintem nem igaz... A lányok nem szeretik úgy érezni magukat a szerelmükkel, mintha egy pornófilmbeli kurvák lennének...
Sok nõnek ez nagyon megalázó tud ám lenni. Légy vele nagyon-nagyon gyengéd, hogy érezze mennyire szereted, és akkor talán...De ha mégsem, akkor ne erõltesd ha szereted a kedvesed. Nem ér az annyit. Másképpen is nagyon élvezetes tud lenni a szeretkezés fináléja.:)
Mélyen együttérzek a barátnõddel! 13 éve vagyok együtt a párommal, ebbõl 10 év házasság. Sokáig az orális szexnél nem akartam hogy a számban végezzen, mert féltem hogy az arcomra kerül. Miután ezt megbeszéltük, hogy az arcomra vigyáz, nincs baj az orális szexel. De a mai napig tudom, he csak egyszer az arcomra élvezne, lehánynám. Már bocsi. Én pl. annyira undorítónak tartom azt a dolgot, hogy pornófilmnél ha sejthetõ hogy az lesz a vég, inkább becsukom a szemem. És ez nem jelenti azt, hogy nem szeretem a párom. Csak ez engem rettenetesen undirít. Szegény barátnõd is így lehet vele. Szerintem ez már kicsit szadisztikus kínzás, ha tudod hogy utálja, mégis elvárod tõle. Én az elsõ ilyen eset után szakítottam volna, mert egyszerûen többé nem tudtam volna bízni benne. Tudod mit: Ha szereted azt a lányt, akkor megelégszel a szex többi lehetõségével. A csaj helyében én meg tõled várnék el valamit, amit legalább annyira utálsz!
Nekem sosem volt problémám az orális szexszel. Szívesen csinálom, és hagyom, hogy a párom a számban menjen el. De az arcom az tabu! Ezt nagyon kevés nõ viseli el, még kevesebb élvezi. Beszélj errõl a pároddal, mondd el, hogy szereted, és ha úgy is nemet mond, akkor ezt el kell fogadnom. Nem akarja úgy érezni, mintha egy pornófilmbe csöppent volna.
Csak gondolj bele, hogy neked hogy esne! Gusztustalan vagy!
keress olyan barátnõt aki ezt élvezi.
Ez egy nõnek a leg megalázóbb!Én lenyelem, meg minden de az arcom áááá....tényleg neked hogy esne???Nem jó dolog ám hidd el....
Szerintem is gusztustalan, a lenyeléssel semmi bajom de ne az arcomra.Az tényleg nnagyon pornos és megalázó.Ha szereted fogadd el hogy õ ezt nem szeretné.
ha szertne megtenné(pedig én lány vagyok!!)!!!!! mondd hogy úgy szeretnél ráélvezni a gyönyörû arcára, mert az neked mégnagyobb élvezetet okozna, és õ is kérhet bármit :)
jajj, az elõzõ válaszoló vagyok, hát most látom miylen hüyleségeket válaszolnak elõtõ emberek, hogy gusztustalkan vagy meg iylenek, jajj, ez nem igaz, ízlések és pofonok. taláén egyszer ne szólj neki csak lõdd arcon.(az elõzõ válaszolók prûd nõ voltak) :)
Szerintem ha nem olyan beállítottságú akkor ne erõltesd.Van ilyen ismerõsöm aki szeret úgy viselkedni, mmintha a pornófilmbõl lépett volna ki, de mivel az élettársa nem olyan beállítottságú, ezért folyton csalja olyanokkal akik eljátszák a szerepüket és hagyják magukat megalázni.Persze õt is meglehetett fogni, de bele kellett menni a játékba.És életében elõször igazán akkor volt szerelmes kb.30évesen.A lényeg szerintem ha nem kapod meg amit akarsz elõbb-utóbb máshol keresed, ahol megkapod.És nem jelenti, hogy a barátnõd nem szeret csak ez neki kényelmetlen.Vagy gusztustalannak tartja.Nem tudok segíteni, talán kezd lejjebb és élvezz a mellére.
Nem prûdség kérdése, ha valaki nem szereti hogyha az arcára élveznek, akkor nem szabad erõltetni. Te így is úgyis élvezni fogod, akárhova megy, nem?:) Ha szeret megteszi... szerintem ez nem igaz. Attól még ugyanúgy szeretheti valaki a párját, hogyha nem engedi hogy az arcára élvezzenek. Engem ugyan nem zavarna, ha a párom ezt tenné(még nem volt ilyen) de megértem azokat akik megalázónak érzik, hisz mindenki máshogy van ezzel.
élvezz
Figyelj, ha nem szereti ha az arcara elvezel, akkor ne elvezz az arcara, ilyen egyszeru. Ha nem birod ki, keress olyat, aki szereti.
beszéld meg a lánnyal. és ha õ benne van, hogy az arcára élvezz, akkor szerintem semmi akadálya 18L
Kedves Kérdezõ! Hogy normális keretek közt van e, sok mindentõl függ. Csak és kizárólag az arcára élvezel, vagy egyenlõ arányban a "szokásos helyre" is? Nem gondolom hogy beteg dolog lenne, hisz minden ember más, más igényekkel. Szereted a barátnõdet? Ha igen, kérdezd meg hogy õ hogy éli meg ezt a dolgot. Mert az nagyon nem lenne oké ha azért menne bele hogy neked jó legyen, mert elõbb utóbb a megalázottság érzetét fogja megélni, és ki fog benne alakulni egy fajta szorongás. Hidd el sokáig tettem meg dolgokat hogy a páromnak jó legyen, és visszaélt vele. Már csak egy tárgynak tekintett akit használt, mert nem hoztam érvényre az akaratom. Elfajult a kapcsolatunk és vége lett. Pusztán a kommunikáció hiánya miatt. Beszéljétek meg. Kérdezd meg, hogy õ mit szeretne, hogyan szeretné, és hogy legyen a befejezés. Mondd el te is és kössetek kompromisszumot. Ezt nem kell véresen komolyan venni :) Játékosan. Mi a mostani párommal 10-10 kártyát írtunk össze a vágyainkról. Elõjáték - fõ mûsorszám - levezetés. 10 különbözõ ahogy én szeretem, és 10 különbözõ ahogy õ szeretni. Összehajtottuk õket, összekevertük és esténként hol õ húz, hol én. A véletlen dönt. Szépen lassan megtanultuk egymás igényeit és most már semmi probléma nincs a kommunikációnkkal ha szexrõl van szó.
Ha a barátnöd szereti , és engedi csináld. Én nem szeretem ha az arcomra élveznek.Inkább a cicimre vagy a számba.
Azért, mert már te is pornófilmen szocializálódtál, ahol a belsõ élvezés nem ábrázolható képileg, azért arcra verik. Egyszer kérd meg a barátnõdet, hogy pisilje le az arcodat és õ is figyelje a reakciódat. :D
én is imádok arcra élvezni. szerintem iszonyúan szexi, amikor a lány arcára spriccel...
Beteg vagy.
Ez egy perverzió. Lehet, hogy kicsit pornós ihletésû, de semmivel sem rosszabb annál szerintem, mint aki szájba, cicire, vagy valahova máshova akar élvezni folyton. Itt tényleg az az egy kérdés, hogy a barátnõd mit szól hozzá. Ha õt is izgatja, vagy legalábbis nem zavarja a dolog, akkor nyugodtan fejezzétek be akár minden alkalommal az arcára, baja nem lesz tõle. :) Szóval õ hogyan reagál rá, benne szokott lenni? ;)
Milyen reakciot? Igyekszik minél távolabb huzni magát, elfordulni, ammennyire lehet? Ezt élvezed?
dehát mi a reakciója? Becsukja a szemét! 34F
Nálunk ilyen nem játszik, lehet csak mert orál is kevés van, de a páromnak eszébe se jutna ilyet kérni tõlem, mondjuk lehet csak ismer és tudja hogy nem engedném meg. Ha a barátnõdnek nincs vele baja, csináljátok nyugodtan nem hiszem hogy bármi rossz lenne ebben amíg mindkét fél élvezi.

Lehetséges, hogy lényegében csak azért vagyok ronda, mert nagy orrom van, ami eltorzítja az arcon az arányt rondaságba? Ezért szeretnek annyira gúnyolni a csajok? Lehetne barátnőm is akár, ha nem lenne nagy orrom?

Leírom nagyjából hogy nézek ki. Alacsony: 165-170cm, sovány, ilyen 53-55kiló max, nagy orr, kicsit elálló fülek, de nem olyan beteges mértékben azért, vagyis van, akinek jobban eláll, de azért nekem is eláll lényegében. :D Volt olyan, hogy csajt leszólítottam és egyből elkezdett fikázni, hogy nézek ki, meg húzzak innen, aztán meg később is meglátott, akkor meg már azzal jött, hogy fúj, mekkora orrod van, fogyi vagy, meg ilyeneket lökött be. Aztán máskor inkább csak facebookon ilyen kedvesek velem a lányok, ott többnyire annyit akpok meg, hogy ronda vagyok vagy nyomi. Ezekből nagyon nem tudtam kihámozni pontosan mivel van bajuk rajtam, de szerintem leginkább a nagy orrommal, bár tény, hogy a testem sem fasza és a csajok ugye utálják az alacsony fiúkat, még az alacsony lányok is inkább járnak ilyen 180-200centis gyerekkel, mint ilyen 165-170-essel az is tény.

Legjobb válasz: Akárhogyis nézel ki, amig hagyod hogy gunyoljanak ne csodálkozz h nincs barátnõd, ugyanis igy egy puhap*csnek számitasz a lányok szemében hogy betudnak égetni õ maguk, és akit igy betudnak égetni olyan nem kell egy csajnak se... szóval vissza kell "ütni" ugyhogy tátva maradjon a szája, és hidd el egybõl vonzalmat fogsz benne ébreszteni.

Akárhogyis nézel ki, amig hagyod hogy gunyoljanak ne csodálkozz h nincs barátnõd, ugyanis igy egy puhap*csnek számitasz a lányok szemében hogy betudnak égetni õ maguk, és akit igy betudnak égetni olyan nem kell egy csajnak se... szóval vissza kell "ütni" ugyhogy tátva maradjon a szája, és hidd el egybõl vonzalmat fogsz benne ébreszteni.
Küldj képet és megmondom, mi a gond. Egyébként én lányban tudok olyat, akinek szintén elég nagy orra van, mégis olyan gyönyörû teremtés, hogy ha leszbi lennék, õ lenne az elsõ, akinél bepróbálkoznék. A fikázást meg ne hagyd. Néha elcsodálkozom, hogy tényleg vannak ilyen lelki szegény emberek, akik így koptatják le a palit. Nekem is volt már, hogy nem jött be valaki(pedig magas volt! tehát ez se lehet az ok), mégis próbáltam kedves, emberséges maradni, de közben mutatni is, hogy passzív vagyok a beszélgetésben, nem érdeklõdöm iránta. 17/L
lehet

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!