Találatok a következő kifejezésre: A barátnőm szereti ha az (65 db)

A barátnőm szereti ha az arcára élvezek, de én nem tudok célozni és állatába mindig a plafont találom el. Mivel fejleszthetem a mesterlövészi képességemen?

Nagyon le vagyok hangolódva... A plafont meg nekem kell takarítani mivel ő nem takarítja más mocskát.

Legjobb válasz: Counter-Strike 1.6

Counter-Strike 1.6
Bunkerban szexeltek?
Csak én akadtam fenn az "állatába"-n? XD Szegény hörcsög XD
Max Payne 3
aimbot
a honvédséghez hülye gyerek...
A plafont? of course... Tripla emeletes ágyon szexeltek?
menj katonának ha iylen sok a szabadidõd... kellemest a hasznossal...
kösse hátra a kezedet, s õ verje irányítottan. ennyi
Hazudsz te köcsög.
Errõl eszembe jutott egy vicc... Kopaszok távol vannak az otthonuktól évek óta, egyszer az õrmester felajánlja, hogy felnõttfilm-vetítés lesz, aki alatt nem lesz fehér folt, kap két hét eltávot. Úgy is lesz, összecsõdítik az emberkéket a kantinban, levetítik a poreszt. A film végén körbejár az õrmester, mindenki alatt ott az anyag, csak Lákátos alatt nincs. Megdicséri az öreg, kiadja neki a két hetet. A kellette ülõ magyar megkérdezi tõle, hogy mégis hogy sikerült megállnia, mire Lakatos: -Há' dikk, az õrmester úr nem dikházta a pláfont! XD
A kérdező hozzászólása: Szem károsodást nem okoz? Lézer tudtommal kiégeti a retinát.
vadászboltokban lehet venni ilyen lézeres irányzékot... Na azt forraszd a p*csödre és minden megoldva...
A kérdező hozzászólása: De nem bírom... Vagy megütöm vele az arcát amikor megrándul, nem akarok sérülést okozni neki, szeretem..
megfogod, és odatartod? nehéz...
A kérdező hozzászólása: Mert amikor már becéloztam mindig rándul egyet
Miért nem állsz fel, a barátnõd meg térdelve elõtted kényeztetne. Akkor nagyobb esélyed lenne eltalálni az arcát!
kedves kérdezõ! ház, franciaágy, mindegy ne haragudj van én vagyok annyira hülye, de még nem találkoztam olyannal, aki a plafont találja el normál bel. magasság 260-270 között van, de itthon 290, öcsém én befizetek, ha eltalálod N
A kérdező hozzászólása: Családi ház, de most nem a hely a lényeg. Mi segíthet eltalálni?
A kérdező hozzászólása: Igen a plafont, mi olyan meglepõ ezen? Francia ágyon történnek az események
A kérdező hozzászólása: Ha hátraköti a kezemet, akkor minden vér a fejembe megy, és lekonyul a vésõ :(

Ha a barátnőm szeretet, de azt mondja hogy már nem annyira, akkor vissza tud szeretni belém úgy mint rég?

Mármint a szerelem, ha kicsit elmúlik, az visszatud jönni?

Legjobb válasz: Ja csak kellene minkdettõtöknek egy kis megújulás.

Ja csak kellene minkdettõtöknek egy kis megújulás.
Nem voltak még ilyen tapasztalataim...mármint, hogy vissza szerethetne. Tartsatok egy kis szünetet. Talán az segít.
A kérdező hozzászólása: Mit értesz a megújulás alatt?
A kérdező hozzászólása: Õ is pont szünetet ajánlott... de az miért jó?
Mert akkor rájön, hogy hiányzol neki, vagy nem. Ha nem, akkor egyértelmû a dolog. Ha igen, akkor is.
A kérdező hozzászólása: Ez félelmetes... pont ezt mondta õ is...
Nekem is mondott ilyet lány. Tapasztalat. :) De én nem mentem bele....szakítottam. Semmi értelme...szerintem. Nagyon kevés az esély, hogy visszajöjjön, ha egyszer szakít (szünet alibivel).
Kiismertétek egyást, újuljatok meg, hogy ismét élmény legyen együtt lenni, megismerni a másik gondolatait ( ha több idõt vagytok külön, más dolgokat csinaltok amirol velemyenetk lesz elmenyeket szereztek) felfedezni a masikat.
Szerintem van értelme ilyen esetben aszünetnek, lehet ugy jöttek neki össze a dolgok, nem biztos magában, idõt akar. Ha szereted ezért kár szakítani, ennyi esély még jár egy kapcsoaltnak.

A barátnőm nem szereti ha az arcára élvezek, de nekem meg ez szinte a kedvencem, mit csináljak?

Legjobb válasz: Ha szereted a barátnõd, akkor értsd meg õt. Te hogy éreznéd magad, ha összekennék az arcod spermával? Ha viszont ez a kapcsolat nem olyan fontos neked, akkor keress másik lányt, aki ezt szereti.

Ha szereted a barátnõd, akkor értsd meg õt. Te hogy éreznéd magad, ha összekennék az arcod spermával? Ha viszont ez a kapcsolat nem olyan fontos neked, akkor keress másik lányt, aki ezt szereti.
Szerintem is, ha szereted, nem csinálod vele. Mondhatnám, hogyha szeret, megteszi... De ez ebben az esetben szerintem nem igaz... A lányok nem szeretik úgy érezni magukat a szerelmükkel, mintha egy pornófilmbeli kurvák lennének...
Sok nõnek ez nagyon megalázó tud ám lenni. Légy vele nagyon-nagyon gyengéd, hogy érezze mennyire szereted, és akkor talán...De ha mégsem, akkor ne erõltesd ha szereted a kedvesed. Nem ér az annyit. Másképpen is nagyon élvezetes tud lenni a szeretkezés fináléja.:)
Mélyen együttérzek a barátnõddel! 13 éve vagyok együtt a párommal, ebbõl 10 év házasság. Sokáig az orális szexnél nem akartam hogy a számban végezzen, mert féltem hogy az arcomra kerül. Miután ezt megbeszéltük, hogy az arcomra vigyáz, nincs baj az orális szexel. De a mai napig tudom, he csak egyszer az arcomra élvezne, lehánynám. Már bocsi. Én pl. annyira undorítónak tartom azt a dolgot, hogy pornófilmnél ha sejthetõ hogy az lesz a vég, inkább becsukom a szemem. És ez nem jelenti azt, hogy nem szeretem a párom. Csak ez engem rettenetesen undirít. Szegény barátnõd is így lehet vele. Szerintem ez már kicsit szadisztikus kínzás, ha tudod hogy utálja, mégis elvárod tõle. Én az elsõ ilyen eset után szakítottam volna, mert egyszerûen többé nem tudtam volna bízni benne. Tudod mit: Ha szereted azt a lányt, akkor megelégszel a szex többi lehetõségével. A csaj helyében én meg tõled várnék el valamit, amit legalább annyira utálsz!
Nekem sosem volt problémám az orális szexszel. Szívesen csinálom, és hagyom, hogy a párom a számban menjen el. De az arcom az tabu! Ezt nagyon kevés nõ viseli el, még kevesebb élvezi. Beszélj errõl a pároddal, mondd el, hogy szereted, és ha úgy is nemet mond, akkor ezt el kell fogadnom. Nem akarja úgy érezni, mintha egy pornófilmbe csöppent volna.
Csak gondolj bele, hogy neked hogy esne! Gusztustalan vagy!
keress olyan barátnõt aki ezt élvezi.
Ez egy nõnek a leg megalázóbb!Én lenyelem, meg minden de az arcom áááá....tényleg neked hogy esne???Nem jó dolog ám hidd el....
Szerintem is gusztustalan, a lenyeléssel semmi bajom de ne az arcomra.Az tényleg nnagyon pornos és megalázó.Ha szereted fogadd el hogy õ ezt nem szeretné.
ha szertne megtenné(pedig én lány vagyok!!)!!!!! mondd hogy úgy szeretnél ráélvezni a gyönyörû arcára, mert az neked mégnagyobb élvezetet okozna, és õ is kérhet bármit :)
jajj, az elõzõ válaszoló vagyok, hát most látom miylen hüyleségeket válaszolnak elõtõ emberek, hogy gusztustalkan vagy meg iylenek, jajj, ez nem igaz, ízlések és pofonok. taláén egyszer ne szólj neki csak lõdd arcon.(az elõzõ válaszolók prûd nõ voltak) :)
Szerintem ha nem olyan beállítottságú akkor ne erõltesd.Van ilyen ismerõsöm aki szeret úgy viselkedni, mmintha a pornófilmbõl lépett volna ki, de mivel az élettársa nem olyan beállítottságú, ezért folyton csalja olyanokkal akik eljátszák a szerepüket és hagyják magukat megalázni.Persze õt is meglehetett fogni, de bele kellett menni a játékba.És életében elõször igazán akkor volt szerelmes kb.30évesen.A lényeg szerintem ha nem kapod meg amit akarsz elõbb-utóbb máshol keresed, ahol megkapod.És nem jelenti, hogy a barátnõd nem szeret csak ez neki kényelmetlen.Vagy gusztustalannak tartja.Nem tudok segíteni, talán kezd lejjebb és élvezz a mellére.
Nem prûdség kérdése, ha valaki nem szereti hogyha az arcára élveznek, akkor nem szabad erõltetni. Te így is úgyis élvezni fogod, akárhova megy, nem?:) Ha szeret megteszi... szerintem ez nem igaz. Attól még ugyanúgy szeretheti valaki a párját, hogyha nem engedi hogy az arcára élvezzenek. Engem ugyan nem zavarna, ha a párom ezt tenné(még nem volt ilyen) de megértem azokat akik megalázónak érzik, hisz mindenki máshogy van ezzel.
élvezz
Figyelj, ha nem szereti ha az arcara elvezel, akkor ne elvezz az arcara, ilyen egyszeru. Ha nem birod ki, keress olyat, aki szereti.

Szerintetek mit tegyek? A barátnőm nem szereti ha azzal a barátommal vagyok. (bőv. Lent)

Van egy barátnőm, mindennél jobban szeretem. 8 hónapja vagyunk lassan együtt, és hát nem sok barátomnak mutattam be, mondta hogy nem akar belefolyni az életembe ilyen téren. Ennek ellenére az egyik barátommal mégis megbeszéltünk egy találkozót, hátha. Nos elég rosszul sült el, a találkozás tök kínos volt, síri csend, mindketten ellenszenvesek voltak egymásnak. És a véleményük is hasonlóan rossz volt a találkozás után a másikról. Lényeg ami lényeg hogy utálják egymást. A barátom sokszor szapulta is a barátnőm, mikor esetleg veszekedtünk, és neki sírtam el a bánatom. Ennek persze nem örültem, és a barátnőm sem örült annak, hogy egy olyan emberrel vagyok, aki ilyen véleménnyel van a barátnőmről. És hogy őszinte legyek ha választani kell a barátnőm választom. De nem lehet csak így kilépni valaki életéből-de ha találkozom azzal a barátommal utána mindig veszekszünk. Egyszerűen nem szereti ha vele vagyok. Szerintetek mit tegyek? Nem akarom sem a barátom megbántani , barátnőm meg végképp nem. (félreértés ne essék, szívesen vagyok barátommal, de ha a barátnőm úgy akarja akkor nem találkozom vele, annyira nem fontos személyiség az életemben.) Bocsánat hogy hosszúra sikerült, csak lassan kezdek felőrlődni kettőjük közt, s nem tudom mi lenne helyes. Kérlek segítsetek.

Legjobb válasz: egyszerûen felejtsd el a témát a barátod elõtt ne említsd a barátnõdet, és fordítva és miért zavarja, ha találkozol vele? ez már tényleg túlzás

egyszerûen felejtsd el a témát a barátod elõtt ne említsd a barátnõdet, és fordítva és miért zavarja, ha találkozol vele? ez már tényleg túlzás
Barát beáldozása egy nõért? Valóban megéri? Alaposan gondold át, hogy mi lesz akkor, ha úgymond eltilt tõle, mert akkor választanod kell. Ha a barátod semmit nem tett, akkor a barátnõdnek sincs semmi oka arra, hogy raplizzon. Ha pedig választás elé állít, akkor tényleg eléggé szeret? Ha neked a barátod, és neki konkrétan semmit nem ártott, akkor hogy is van ez? A helyes út valahol tényleg az lehet, hogy se egyik, se másik félnek nem teszel említést a "szeretett" személyrõl, és emellett a nõdnek sincs joga, hogy megszabja, kivel vagy. Valahogyan szüntesd meg a konfliktust, szó se essen az ellenszenves személyrõl! Ekkor talán menni fog a dolog.
A kérdező hozzászólása: Igazából nem is barát, hanem haver. Tudjátok akivel elvagyok de azért nem olyan mély a kapcsolatunk. És a barátnõm nekem mindennél több, és le a kalappal elõtte, mert eddig csak emiatt ment a balhé. És meg is értem mert elég rendesen ku***ta a barátom, és ez persze nekem sem tetszett. És én nem bánom ha választás elé állít, gondolkodás nélkül a hosszabb, biztosabb kapcsolatot választom- a haversággal szemben. Csak nem akarok beletaposni a lelkébe annak a srácnak. Mert hívott már, mostanában szépítgetek, hogy nem érek rá, de nem játszhatom ezt a végtelenségig.
Akkor pedig értesd meg a haveroddal, hogy ne szidalmazza a barátnõdet, mert az a haverság végét jelentheti. Ha nem teszi, akkor elég egyértelmû. Ha jól értem, akkor minden rendben amúgy a nõddel, tehát nem szabályoz sok mindenben, nincs börtöníze a kapcsolatotnak.
*kapcsolatotoknak
A kérdező hozzászólása: Nincs, nagyon jó a kapcsolatunk, azért sem vagyok kiakadva a kikötése miatt. Én személy szerint megszakítanám a kapcsolatot azzal a sráccal, mert a barátnõmmel lényegében csak miattta veszekszünk. Csak nem tudom hogy csináljam hogy ne legyek bunkó.

Ha van barátnőd + szeretőd is mindkettővel csókolózol? Vagy ezt ezt az a dolgot inkább barátnőddel csinálod?

És pl orál dolgokat mindkett?vel csinálod ?? Nyalás , sz..s, ujjazás , izgatás ....

Legjobb válasz: Azért ez elég hülye kérdés. Ugyanazt, igen.

Azért ez elég hülye kérdés. Ugyanazt, igen.
Lany vagyok, szereto szoktak csokolni es minden mas. Igazabol en ugy erzem nem csak szexre kellek. Masra is. Az erzelmi resze bukott el az egesznek szerintem a kapcsolatukban. Az oleles is kell nekik, a csok, az hogy szex utan osszebujjunk es simizzam es picit pihenjen... Na persze azert a szex is szamit. Szerinted egy ferfi aki havi 1 szexet kap nem maszik a plafonra izgalmaban ha egy 15 evvel fiatalabb - Jezusom bele se gondoltam eddig- csajszi vadabbnal vadabb helyzetekbe hozza, oral a munkahelyen, oral, szex az en munkahelyemen. Fotok neha. Combfix any.mkinja. De fokent az erzelmek haltak meg ahogy elnezem ezeket a kapcsolatokat a ferfi szemszogebol: ellaposodtak, megszokas az egesz, gyerek van. Viszont akarki akarmit mond nekik is kell az hogy megszeretgessek oket, hogy megdicserjek oket hogy legyezzel az egojukat. Hogy oromet szerezzenek nekik tobb tekintetben is - ezert van szeretojuk es nem k.rvajuk... Ezt mondtam egyszer az egyiknek: mi nem jarunk, mi nem vagyunk egy par, nekunk nem kell egy kapcsolaton dolgozni, mi nem akarunk osszehazasodni, mi csak arra vagyunk hogy oromet szerezzunk egymasnak a szurke hetkoznapok monotonjaban.
Én is ügyesen belebonyolódtam egy ilyen kapcsolatba, 21 éves lány vagyok, és a srácnak van barátnõje... Fizikailag mindent megkapok tõle, sõt még többet is, sok idõt töltünk együtt amúgy is, elmegyünk együtt iszogatni, beszélgetünk pár órát délután, segít ha elakadok valamelyik tárgyammal... Még olyan helyzetek is vannak, hogy csak úgy kényeztet (masszíroz, simogat, csókolgat) és nincs szex(se orál se semmi ilyesmi akkor). Ez valami elképesztõen érthetetlen helyzet számomra. Csak gondoltam megosztom, h ilyen is van.
Próbáljátok oldalt fekve!
én ugyanúgy vagyok, ahogy az elsõ válaszoló írta..nekem valahogy olyan mintha totál ráülnék a fejére(igen, így is van) és megfulladna xD tudom ez most így vicces, de nekem fura a pozicíó, viszont oldalra fekve imádom csinálni :) a Párom eleinte mindig mondta, hogy rendesen csináljuk, de rájött, hogy fölösleges erõltetni, csak akkor jó, ha mindketten élvezzük.
énsem szeretem, de barátom imádná, nekem olyan fura, mintha beteríteném a fejét a fenekemmel, nem egy túl kényelmes póz sem, jó nektek pasiknak jó mert jó a kilátás, de nekünk nõknek ez gyakran okoz feszültséget. 27/N
én sem szeretem annyira (lány vagyok) mert én nem tudok így egyszerre az élvezetre is koncentrálni meg az én "dolgomra" is... jobban szeretem külön-külön... szeretem kényeztetni a barátomat és azt is imádom amikor õ engem... csak épp nem egyszerre :)
te vagy felül? akkor lehet hogy nagyon lenyomod a torkán a férfiasságod, ami elég kellemetlen tud lenni. az is lehet hogy nem tud úgy koncentrálni sem az érzésre, sem arra amit csinál
Én sem szeretem.Vagy arra koncentrálok 100%kosan amit én csinálok a barátomnak, vagy élvezem amit velem csinálnak .Megosztott figyelemmel nem olyan jó. l/18
Szerintem a meleg levegõ felfelé áramlik.. :D És lehet, hogy nem kellemes szagokat hoz magával.. :) De ez csak tipp..:P (23/F) KG
A kérdező hozzászólása: nem, én alul vagyok.

Tegnap szakított velem a barátnőm, mert azt hitte féltékeny vagyok amiatt mert sokat beszél egy másik sráccal. Mit tegyek? Szerintem normális, ha nem szeretem ha más pasikkal beszél, ugyanis szeretem.

15/fiú. Azóta alig bírok létezni is. Nagyon szeretem ?t, ? is szeretett, de azt mondta hogyha ilyen kis dolgon fennakadok akkor legyen vége. Azt hiszem, hogy járni akar a másik sráccal. Mások szerint hülye volt, hogy otthagyott, mert szerintük nem kap ilyen pasit, mint én.

Legjobb válasz: utolsó mondat vígasztaljon

utolsó mondat vígasztaljon
Mit tegyél? Semmit. Tedd túl magad rajta...
A kérdező hozzászólása: Próbálom, de nagyon szeretem!
Hát igen talán gondolkozz rajta el hogy õ mit csinált volna fordított estben.Szerintem jogos volt a féltékenységed ha szakított veled.Lehet hogy õ lesz a köv pasija.
ilyenkor nem hisztizni, hanem teperni kell. most már mindegy, megadtad az ürügyet a szakításra, ha magától nem tér észhez rövid idõn belül, szarj bele
http://www.youtube.com/watch?v=AkpEfTTWsUA :) Hajolj meg az öntelt lány elõtt és kérj tõle bocsánatot.

A barátnőm nem szereti ha orális szex végén a szájába élvezek, engem viszont nagyon izgat. Mit tegyek hogy megszeresse? Nem erőszakoskodom, mindig megoldjuk máshogy. Eddig 1x engedte, de mondta hogy nem szereti az ízét.

Legjobb válasz: Az is nagy szerepet játszik,hogy mióta vagytok együtt.?Ha úgy érzi csak õ van neked,ha majd megbízik benned maximálisan akkor nem lesz vele gond..Kivéve ha nagyon undorodik tõle...

Az is nagy szerepet játszik, hogy mióta vagytok együtt.?Ha úgy érzi csak õ van neked, ha majd megbízik benned maximálisan akkor nem lesz vele gond..Kivéve ha nagyon undorodik tõle...
egyél ananászt vagy igyál elõtte pár órával ananászlevet, édes kaját, csokit..és jobb lesz az íze. a sört és a cigit kerüld, attól csak keserûbb lesz. meg, ha lehet, akkor ne az elsõ adagot nyomd a szájába, az elég sok szokott lenni, a másodikkal nekiláthattok hozzászoktatni a bnõd, az már nem olyan nagy mennyiség ;) jó próbálgatást! 20/L
miota vtok egyutt és hany evesek vtok?
Ha nem akarja, ne erõltesd, különben az egésztõl elmehet a kedve!Még így is szerencsésnek mondhatod magad, hogy egyszer már engedte..Ha szereted, elfogadod.A való életben a szex nem olyan mint egy pornófilmben, ahol mosolyogva lenyelik a csajok.A legtöbb lány nem szereti az ízét.(Persze itt is vannak kivételek.)Bocsi, hogy a konkrét kérdésedre, nem tudtam neked tetszõ választ adni, de én is csak egy lány vagyok, aki nem szereti..:)
A kérdező hozzászólása: 22 évesek vagyunk, és 3 hónapja. De még az elején engedte 1x, bár mondta hogy eddig nincsen jó tapasztalata, csak szeretne nekem örömet okozni. Nem cigizek és nem iszom kávét!
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszolónak: tudom hogy az élet nem pornó, és sose erõltetem, csak engem izgat. És szeretném néha ha így lenne, de nem erõszakoskodom soha!!! Köszönöm a választ:)

Mit tegyek ha a barátnőmnek dzsungáriai törpehörije van, és én is szeretnék egy ilyet, de a barátnőm meg azt mondja ne utánozzam meg a nővére is azt mondja. Mi a tehendő?

Legjobb válasz: Az Istenit... nekem hat is van. Eddig azt hittem, csak nekem van az országban, de ezek szerint én is a barátnõdet utánzom? (amúgy éppen egy barátomtól kaptam) Lehet, hogy ha megmondanád neki, hogy van még egy pár embernek a világon dzsungija, talán megértené. Egyébként meg egyiküknek semmi köze ahhoz, hogy milyen állatot tartasz otthon. Nevetséges ebbe belekötni.

Az Istenit... nekem hat is van. Eddig azt hittem, csak nekem van az országban, de ezek szerint én is a barátnõdet utánzom? (amúgy éppen egy barátomtól kaptam) Lehet, hogy ha megmondanád neki, hogy van még egy pár embernek a világon dzsungija, talán megértené. Egyébként meg egyiküknek semmi köze ahhoz, hogy milyen állatot tartasz otthon. Nevetséges ebbe belekötni.
Szerintem mond meg a bnõdnek hogy nem utánozod csak neked is megtetszett az a dzsingária törp. De amugy hány éves vagy?"mert ez a ne utánozz!" szöveg bölcsödé kortol 10 éves korig van.Ha te azt szeretnél akkor legyen. Csak vigyázz(már ha fontos neked a bnõd)mert lehet hogy befog pukkadni...elöször csak figyelmeztett hogy ne utánozd aztán meg már, , Nem vagyok a barátod" de ez nem tart sokáig hisz majd megbékél
A kérdező hozzászólása: lehet hülye kérdés, de volt már ilyen eset valakivel?
Azt üzenem a barátnõdnek, hogy ne utánozzon engem, nekem már 16 éve is volt dzsungim. A nõvérem is ezt mondja!
Az ilyenekkel nem tudom, hogyan érdemes barátkozni. Cseréld le egy hörire!
Ne is hallgass más véleményére, csak azt tedd amit jonak látsz;) Amugy hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: Ez igaz!:D Valóban Dzsungim lett! Jó ötlet!De végülis le sz.rom hogy a barátnõm mit mond!:P De nem?
Vegyél nyugodtan dzsungáriait és fogd rá hogy ez egy Campbell-törpehörcsög ugy is csak a szakértõk tudják meg különböztetni.Ha a lány utána is olvas akkor sem tud meg többet mert nagyon nehéz meg különböztetni öket annyira hasonlítanak hogy a két faj egyedei minden gond nélkül tudnak eredményesenn szeporodni!A Campbell faj nagyon ritka a kereskedésekbe ezért jóval drádább és ugy sem tudod majd hogy mit vettél de valószínü hogy dzsungi lessz!
Szia! A dzsungáriai törpehörik valóban helyesek. Ismered a roborovski törpehörcsög fajtát? Nagyon hasonlít a dzsungikra, csak neki homok színû háta van. Ha egy aranyos törehörit szeretnél, de nem ragazkodsz a fajtához, akkor én õket ajánlom. Nagyon kis kedvesek õk is. :) Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: szerintem is... nem egy kedves alak!
Sz...d le mit mond a barátnõd! Amúgy akkor nem is az igazi barátnõd, ha ilyen hülyeségeket mond.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!