Találatok a következő kifejezésre: A barátnőm szed és (56 db)

A barátnöm szedi a fog. Gátlót de fél mert menzesz alatt is csináltuk egyszer és azt hiszi hogy terhes! Van ilyen h szedi a tabit de menzesz alatt teherbe esik?

Legjobb válasz: Ha rendesen szedi, akkor a fogamzásgátló a szünetben is véd. 100%-os védekezési mód nincs, de a fogamzásgátló a legbiztonságosabb, és a szünetben is pontosan ugyanolyan (általában 99%-os) védelmet nyújt, mint a ciklus bármely más napján.

Ha rendesen szedi, akkor a fogamzásgátló a szünetben is véd. 100%-os védekezési mód nincs, de a fogamzásgátló a legbiztonságosabb, és a szünetben is pontosan ugyanolyan (általában 99%-os) védelmet nyújt, mint a ciklus bármely más napján.
Nincs. Nyugtasd meg, és add oda a kezébe a fogamzásgátló használati utasítását. Merthogy ez bizony elég világosan le van írva oda!:)
Egy pici elméleti esély van, de nem hinném, hogy terhes lenne
nincs méhésze? az megmondaná, amit még sok középkorú többgyermekes, gyakorlott tablettát szedõ nõ sem tud. ha tablettát szed, akkor nincs menzesz, mivel nincs pete érés. az ugyanis attól van. az elsõ fog. gátlók hatása az volt, hogy elmúlt a havi vérzés, és ezért van benne két féle hormon, mert a nõk ilyen érthetetlenek, baj ha véreznek, de ha nem, az is baj, így muszáj volt erre megoldást találni, ami ilyenkor van, az megvonásos vérzés, ami csak imitálja a menzeszt.
arról nem is beszélve, hogyha nem szed tabit, és van rendes menzesze, akkor abban a pár napban minimális a teherbe esés, hiszen ekkor kilökõdik a régi, és az új még nincs a helyén. a két menzesz között van pete érés, ilyenkor a leg esélyesebb.
Nem hinném.
Perelni, mindenkit lehet, A bíróság dönt.
Nem. Mert a tabletták sem ígérnek 100%-os biztonságot. Ha tabi mellett lesz valaki terhes akkor sem perelheti a gyártót sok eséllyel. Szóval ha te úgy tudtad, hogy szedi akkor is benne volt a pakliban a gyerek.
urolsó voltam de én akkor se perelnék.inkább álj ki mellette
Jézusom! Minek csinálod fel, ha közben utálod? Hogy bírod a barátnõdnek nevezni, miközben perelni akarod? Inkább mellette kéne állnod! Milyen férfi vagy te?!
Megkérdezted tõle hogy szedett-e tablettát?csak mert ha azt mondta igen nem biztos h a saját hibájából lett terhes a tablettta sem nyujt 100%-os védelmet.Ha meg direkt csinálta és már nem szereted akkor be perelheted de szerintem ilyenkor nem erre van szüksége h még te is felidegesítsd.(nem a csajt védem)
Hát barátom ennek az lesz a vége, hogy te fogsz gyerektartást fizetni. 30 körüliek vagytok? Csak azért kérdem, mert a nõk 30 körül szoktak ilyen elkeseredett dolgokat csinálni.
be akarod perelni a barátnõdet amikor gyereket vár? .-'---`-. , ' `. | \ | \ \ _ \ , \ _ , '-, /-)\ ( * \ \, ' , ' , '-) `._, ) -', -') \/ ''/ ) / / / , '-' Amúgy szerintem nem. De ha be lehetne, én akkor se tenném, inkább segíteném mindenben, amiben csak tudom.
Hát nem vok egy nagy szakértõ de szerintem NEM! De mivel átvert és a csaj terhes nem vagy felelõs a gyerekért szal szard le és hagyd ott a csajt minden szó nélkül!! csaj meg legalább megtanulja hogy ne verjen át másokat! vagyis röviden hagyd el a csajszit és õ meg bajlódjon ott!!
xd ez jó:D
Abban igazatok van, hogy undorító viselkedés. De honnan tudjátok, hogy a nõ direkt csinálta? Honnan tudjátok, hogy nem szedte rendesen a tablettát? A tabi sem 100%-os. Egyébként meg egy férfinak is lehetne annyi esze, hogy ha nem akar gyereket, akkor gumit húz. Csak ugye ahhoz senkinek nincs kedve....szedjen csak a nõ tabit, hogy bele lehessen élvezni....hát kérem szépen...ha ezt elvárja, akkor vállalja a kockázatot.
"Ha én nem akarok egy gyereket, akkor nem akarok. " Mondjuk erre azért vannak módszerek. A nõ átverte, õ meg nem védekezett tuti módszerrel, hát ez ilyen, primitív pároknál elõfordul. A gyereket ettõl függetlenül sajnálom, de se az anyát, se az apát nem. Mindketten megehetik, amit fõztek. :)
Ez a szövegem az utolsó elõttinek ment. (De amúgy az utolsóval is egyetértek, hogy ez egy undorító viselkedés.)
Utolsó! Én teljesen egyetértek veled. Ez valóban egy elég szemét húzás egy nõ részérõl. Ellenben szerintem jogilag ezzel nem tud mit kezdeni. Ha majd a nõ a bíróságra megy, és megállapítják az apaságot, onnantól szívás van. Nem tudom, hogy az ismerõsöd hogyan csinálta, de szerintem az nem annyira járható út. Én írtam korábban, hogy jobban rá kell nézni a nõ körmére, hogy az ilyet elkerüljük. Ugyanis jogilag utána semmit nem tehetünk. De ezt nem azt jelenti, hogy nem értek egyet a kérdezõvel. Aztán meg jönnek az ilyen "szegény baba, apa nélkül fog felnõni", meg hasonló kijelentések. Hát az ilyennel kb. a s*ggemet tudom kitörölni. Ha én nem akarok egy gyereket, akkor nem akarok. Éppen ezért erre a problémára az abortuszt tudom javasolni.
Ez egy undorító viselkedés a nõ részérõl.Nekem is volt egy olyan barátnõm aki mindenre képes volt.Már a végén rendesen féltem, hogy kinyír amikor közlöm vele hogy szakítani akarok, de csak bezárt a szobába pár órára és közölte velem hogy soha többé nem enged ki.
Tipikus szemét, hazug, manipulatív nõi viselkedés. Pofátlanul felcsináltatja magát, hogy megtartson egy férfit. Extrém esetben még az is lehet, hogy mással kefélt félre. Mégis miért várjátok el szerencsétlentõl, hogy még örüljön is neki? Nehogy már apa legyen, amikor még nem is akart az lenni. Gondolom ezután teljesen megrendült benne a bizalmad. Hagyd ott a p.csába, mert késõbb még nagyobb szemétségeket fog ellened elkövetni. Teherbe esett szándékosan, akkor oldja meg egyedül. A bíróságok pedig évekig p.csölnek ilyen ügyekkel. A gyerektartás sem nagy szám. Egyik haveromat is elhagyta az apja. A bíróság kötelezte, hogy fizessen havonta gyerek tartást, de b.szott rá. A a csaj mindenáron megszüli, akkor hivatalosan lemondasz, minden szülõ jogodról és akkor már jogilag sem lesz hozzá semmi közöd.
Egészen pontosan miért perelnéd be? Amúgy meg ha átvert, az nem szép dolog, de az meg naivitás, amit te csináltál. Ellenõrizni kellett volna a dolgokat.
Milyen könnyen ítélkeztek mindenki felett! Amint már többen leírták a tabletta se nyújt 100%-os védelmet, tehát az is megtörténhetett, hogy szedte a tabit, de mellette esett teherbe. Ezt megkérdezted tõle? Felháborító, hogy miket tudnak írni egyesek, anélkül, hogy ismernék a teljes szitut. Nem állok egyikõtök pártjára sem, de 100%- os védelem nincs, úgyhogy ha szexelsz, akkor benne van a pakliban a baba. Normális körülmények között meg vállalni kellene érte a felelõsséget. Vagy tényleg elvetetni, de kórházban orvosokkal, nem ilyen veszélyes házi praktikákkal...
Úgy látom, nem érted, a kérdezõt konkrétan átverték. Ez nem primitívség szerintem. Ha nekem azt mondja a barátnõm, hogy szedi a gyógyszert, akkor miért ne higgyem el neki? Miért kéne még kotont húznom emellé? Persze nem mondom, jobb lett volna a csaj körmére nézni. De ha van egy bizalom a kapcsolatban, akkor ezt nem szokás. A nõ a hibás egyértelmûen.
11:29, látod, az alapvetõ bizalom hiányzik teljesen a kapcsolatukból. Mert akkor a babaprojektet meg lehetne beszélni, közös álláspontra jutni, és nem kényszerülne senki körmére nézésre, átverésre és hasonlókra. Ezért írtam, hogy ez az egész két primitív ember ügye. Mert nem jutottak el arra az értelmi szintre, hogy ezeket a dolgokat normálisan kezeljék. Amúgy meg 100% módszer nincs, ahogy már többek írták. Ezzel együtt a nõ élete is tönkre fog menni, mert ott lesz egyedül egy gyerekkel, akkor is, amikor a pasi már a 20. újabb bombázót dugja meg (kotonnal vagy anélkül, ki tudja), és emellett fizeti a gyerektartást, ha az övé a gyerek. Na erre írtam azt, hogy voltaképp mindketten megérdemlik a dolgot, aztán ennyi. A stoyry vesztese egyértelmûen a gyerek lesz.
De a kérdésbõl kiderült az, hogy a csaj szedte-e rendesen vagy nem? Lehet, hogy szedte, és mellette besikerült. Van ilyen, akármennyire is hihetetlen. Közel sem biztos, hogy direkt felcsináltatta magát. Errõl egy szó sem esett. Szerintem azért egy párkapcsolatban kiderül, hogy megbízható-e ilyen szempontból a másik vagy sem. Ha én úgy gondolom, hogy elképzelhetõ ilyen a csajról, akkor felhúzom a gumit. Oké, hogy a csaj a hibás szerintetek, de tudjátok: a gyereket két ember csinálja meg. Neki is lehetett volna védekezni. Most már igya meg a levét.
"Egyébként meg egy férfinak is lehetne annyi esze, hogy ha nem akar gyereket, akkor gumit húz. Csak ugye ahhoz senkinek nincs kedve....szedjen csak a nõ tabit, hogy bele lehessen élvezni....hát kérem szépen...ha ezt elvárja, akkor vállalja a kockázatot." Ez egy hülyeség, már bocs. Duplám védekezni nincs sok értelme. Tudom, hogy valaki úgy csinálja, de alapvetõen elég az egyik védekezési módszer. Szóval nem igazán értem, hogy miért kellett volna gumit húznia. Ez az "elvárja" dolog meg olyan tipikus nõi beszólás.
Hogyhogy miért? Nyilván elég egy védekezés egy olyan kapcsolatban, ahol meg lehet bízni a másikban. Nem tudom elképzelni, hogy nem derül ki egy kapcsolatnál, hogy megbízhatatlan a másik. Ha tudja, hogy a csaj elõfordulhat ilyen (mert mondjuk képtelen rendszeresen beszedni a tablettát), akkor igen is húzzon kotont. Vagy ha nem, akkor mg így járt. Kicsit furi, hogy a csajra hárítják a védekezést (mintha csak az õ dolga lenne, és ha nem jön össze, akkor õ a szemét. Ha vki szexel, akkor bizony bele kell kalkulálni, hogy nincs 100%-os módszer. Ha ezt képtelen tudomásul venni, akkor egy idióta. e mint mondtam, még mindig nem derült ki, hogy rendesen szedte-e vagy direkt csinálta.
Jó lenne amúgy, ha a kérdezõ leírná pontosan mi történt, mert itt a kommentelõk nagy része bizony õt savazza.... az én opcióm szerint a csaj beetette a srácot, hogy szedi folyamatosan a fogamzásgátlót, miközben teherbe akart esni, hogy ezzel biztosan magához láncolhassa az illetõt. Természetesen lehet, hogy nem így van, de nehéz lenne úgy nyilatkozni az ügyben, hogy közben nincsenek pontos információk. Ha mégis így lenne, akkor könyörgöm, miért a is a srác a hibás??? Akik itt az óvszerrel való védekezéssel jönnek; ne mondjátok már nekem, hogy mikor a csajotok áttért a fogamzásgátlóra, ti még gumit húztatok... oké, hogy nem nyújt egyik sem 100 %-os védelmet, de pl. én ha áttérnék a tablettára, akkor azt pont azért tenném, hogy anélkül, hogy gumit használnánk ne essek teherbe... különben minek mérgezzem magam??? vagy ti hogy csináljátok? Minden egyszerre? óvszer + pesszárium + fogamzásgátló + hüvelykúp + spirál + naptármódszer + ...?:D
„Nem tudom, hogy az ismerõsöd hogyan csinálta, de szerintem az nem annyira járható út.” Úgy csinálta, hogy hivatalosan munkanélküli volt, tehát elvileg semmi jövedelme nem volt, de a valóságban mindenféle kétes üzletben benne volt. Nem ilyen alvilági dolgok, de azért nem volt teljesen tiszta. 80 ezer forintos kigyóbõr csizmára volt pénze, de gyerektartásra már nem.
„Egyébként meg egy férfinak is lehetne annyi esze, hogy ha nem akar gyereket, akkor gumit húz.” Ha egy ideje együtt vannak és rendszeresen dugnak, úgy hogy a csaj tablettát szed, akkor mégis miért kéne úgy gondolnia, hogy bizony kotont húzzon? „az én opcióm szerint a csaj beetette a srácot, hogy szedi folyamatosan a fogamzásgátlót, miközben teherbe akart esni, hogy ezzel biztosan magához láncolhassa az illetõt.” Nekem is ez jött le, de természetesen 100%-ra nem lehet tudni. A sok gyerekjogi aktivistától kérdezném: ha a ti csajotok hirtelen, „véletlenül” teherbe esne, miközben állítólag gyógyszert szedett és ti hallani sem akartatok még gyerekrõl, akkor is így állnátok a dologhoz? Ha pedig egy nõ képes arra, hogy szándékosan felcsináltassa magát – mondom, még az is belefér, hogy ezt mással oldja meg, nem a pasijával – akkor a gyerekre nem úgy tekint, mint egy élõlényre, akinek örülni kell, hanem mint egy eszközre, akit arra használ fel, hogy elérje a szemét céljait, tehát így is fog bánni a gyerekkel. Tanulság: nõkben soha nem szabad megbízni.
Te szerencsétlen hogy lehetsz ilyen hernyó?Most komoly ennyire szerencsétlen vagy?Vetessétek el aztán ennyi.-.-
Csak nem megint bajba kerültél Lázár.:D:P
Hogyne, legalább egyúttal megítélhetik a gyerektartást is, ha már úgyis arra jártatok. :) Asszem te se dugsz egy darabig gumi nélkül.
A tablettának 100% os védelmet kéne nyújtania mivel elhiteti a szervezettel hogy már terhes. Kérd meg hogy mutassa meg a nõgyógyászati leleteket hogy õ szedett ilyet, ha szedett akkor valamennyire próbálj segíteni ha nem hagyd ott a p*csába majd megtanulja hogy mit szabad és mit nem...
Nem, mert minden aktusban benne van a megtermékenyülés kockázata. Nincs olyan védekezési módszer, ami 100%-os védelmet ígér, még az elkötött petevezetékû nõk is teherbe esnek olykor és esélyük sincs perelni a kórházat, mert az nem ígért 100%-os védelmet. Ha te lefekszel valakivel, akkor egyúttal vállalod az esetleges következményeket. Bizonyítani úgysem tudod a szándékosságát.
hány évesek vagytok?
Amúgy modern világunkban van abortusz és a vetélés is mindig kicsit ütögesd meg a hasát hátha elvetél.
14:33 remélem csak vicceltél...
lehet készíteni olyan teát amitõl elvetél ha még nem régóta terhes, van egy ilyen könyvem, itasd meg vele a tudta nélkül, mintha sima tea lenne, és kész is, nem terhes:)
Hogy is történt ez? Azt mondta szedi, de nem szedte? Vagy szedte, csak ennek ellenére teherbe esett? Ha az elsõ, akkor tény, hogy undorító és gerinctelen dolog volt tõle. DE: bizony egy gyerek összehozásához két ember kell. Ha annyira nem akartad felcsinálni, akkor bizony lehetett volna annyi eszed, hogy kotont húzol a farkadra. Akkor gondolom nem akartad perelgetni, mikor beleélveztél a gumi helyett. Ha a második eset áll fenn, akkor az elsõ mondat kivételével ugyanez a válaszom. Plusz: nincs 100%-os védekezés. Ezt egy olyan embernek fel kellene fognia, aki szexuális életet él.
MÉG A FELELÖTLENSÉGÜKRÖL HIRES TINÉDZSEREKNEK IS (GYEREKEKNEK)
Mivel nem vagytok férj-feleség, ezért a gyerek születésekor neked apasági nyilatkozatot kell tenned. Ha nem teszed meg, semmi kötelezettséged. Viszont ebben az esetben õ perelhet gyerektartásért, de csak abban az esetben, ha apasági vizsgálat során bebizonyosodik, hogy tiéd a gyerek. Amennyiben apasági vizsgálat nincs és te nem teszel apasági nyilatkozatot, téged a jövõben semmi nem terhel. Ez a hivatalos része volt. De az a gyerek, aki semmirõl nem tehet élni fog ... apa nélköl, vagy apával ... ez is a te döntésed ebben az esetben ...
Szegény babuci.. milyen jövõ vár rá. "Nem kívánt gyerek".. Utolsóval egyetértek :\\
nem tudom hogy perelhetnéd (bár igazából már maga az ötlet is elég undorító szerintem). aláírt bármelyikõtök szerzõdést mielõtt lefeküdtetek? erõsen kétlem. és ahogy már írták elõttem is, egyik fogamzásgátló sem nyújt 100%-os védelmet.
A szüleimnél is ez volt. Az anyám teherbe esett hogy megtartsa az apámat, aztán mivel csak ilyen muszáj gyerek voltam 1évesen ott hagyott apámnál azóta nem láttuk, és nem tudunk semmit róla. Én csak arra kérlek, hogy akármi is történjen szeresd azt a gyereket mert a tiéd és nem tehet semmirõl, legyél ott a születésnapján, a ballagásán és a szalagavatóján, mert az APJA vagy, akár akarod akár nem és az anyját akármennyire is utálod a gyereked ne utáld amiért esetleg hülye az anyja!
Mennyi köcsög van itt!!! Ütögesd meg a hasát, meg hagyd a csajt majd most megtanulja... Hát inkább titeket ütöttek volna ki hogy ne szülessetek meg... Lehet hogy hazudott a barátnõd és nem szedte a tablettákat, lehet hogy szedte, a lényeg a terhesség. Tudod a te gyerekedet hordja a szíve alatt! És ugyebár a vér kötelez. Ha megszüli a gyereked és te cserben hagyod a lányt, azzal a gyerekedet is cserben hagyod aki ugye nem tehet semmirõl. 20 évesen majd eszébe jut esetleg megkeresni téged, odaáll majd eléd és megkérdezi hogy miért nem voltál rá kíváncsi, akkor mit fogsz neki válaszolni?!
naja.. odaáll eléd jópár év múlva, mit reagálnál?^^
inkább azért igyekezz, hogy nehogy rádverjék a gyerektartást! ne perelni akarjál, meg kártéritést töle, hanem azért ügyeskedj, hogy majd TÉGED ne huzzanak le gyerektartással.
Babakocsi olcsón eladó!
Nem.
tud spermát priccolni az ujjad?
ha nem múlik el háziorvos.
A kérdező hozzászólása: koszonom .. regebben is volt neki ilyen csak ezek most egyszerre jottek fel neki .. kiuteses is lett ..

A barátnőm 2 és fél hónapja szedi a volina fogamzás gátlót?

eddig gumival védekeztünk de most már eldöntöttük hogy gumi nélkül is csináljuk beleélvezéssel el is kezdtük de mikor oda került a sor hogy el akartam menni akkor a barátnőm nagyon beparázott és elkezdet sírni hogy ne haragudjak de nem meri mert fél a teherbe eséstől?hogy lehetne ezt meg oldani mert hiába megbeszéltük hogy bele élvezhetek ő nagyon fél mit lehetne tenni ez ellen? 20F-19L

Legjobb válasz: Helo! 19 eves, ne csodalkozz rajta, Vagy huzz ujra gumit, vagy fogadd el, hogy meg nem lehet. Elvezd ki, hogy gumi nelkül csinaljatok, szerintem legy annyira tolerans, hogy a többit nem eröteted. Föleg hogy igy stresszel miatta, ami abszolut erthetö.

Helo! 19 eves, ne csodalkozz rajta, Vagy huzz ujra gumit, vagy fogadd el, hogy meg nem lehet. Elvezd ki, hogy gumi nelkül csinaljatok, szerintem legy annyira tolerans, hogy a többit nem eröteted. Föleg hogy igy stresszel miatta, ami abszolut erthetö.
Semmi extra módon nem lehet ezt megoldani, neki kell ledöntenie agyban ezt a gátlást. Erre nem lehet mit mondani.
A kérdező hozzászólása: rendben én is arra a következtetésre jutottam hogy elfogadom csináljuk gumi nélkül és majd valamikor ha engedi akkor csinálom. köszönöm a válaszokat.

Aki tud segítsen! A barátnőm szed fogamzásgátlót és mégsem engedi hogy beleélvezzek. Vajon miért?

Pedig szeretném kiprobálni milyen lehet,de sajnos nem engedi... mit tegyek?

Legjobb válasz: OMG ismét. Jöttök itt az okoskodással, meg "nem tudja mire jó a hancúrbogyó". Elárulom, hogy gyakorlatilag semmi nem nyújt 100%os védelmet, sem a fertõzések, sem a nem kívánt terhesség ellen. Bár a gumi van hozzá a legközelebb, az is csak addig, amíg nem szakad ki. Én is ismerek olyat, aki gyógyszer mellett esett teherbe, úgy hogy rendesen szedte, kihagyás nélkül. Ráadásul 1.5 éve szedte már. Szóval teljesen megértem a barátnõdet. Mi is bogyózunk, de közös megegyezés alapján döntöttünk úgy, hogy nincs belül élvezés. Ez a tuti és kész. Nekem nem lételemem egyáltalán, hogy benne menjek el, így meg 100%os a biztonságérzetünk. Jobb így csinálni nekünk, mint egy gyereket nevelni. Szóval, ha nem akarja fogadd el, sõt, értsd meg õt. Üdv. G (24/F)

OMG ismét. Jöttök itt az okoskodással, meg "nem tudja mire jó a hancúrbogyó". Elárulom, hogy gyakorlatilag semmi nem nyújt 100%os védelmet, sem a fertõzések, sem a nem kívánt terhesség ellen. Bár a gumi van hozzá a legközelebb, az is csak addig, amíg nem szakad ki. Én is ismerek olyat, aki gyógyszer mellett esett teherbe, úgy hogy rendesen szedte, kihagyás nélkül. Ráadásul 1.5 éve szedte már. Szóval teljesen megértem a barátnõdet. Mi is bogyózunk, de közös megegyezés alapján döntöttünk úgy, hogy nincs belül élvezés. Ez a tuti és kész. Nekem nem lételemem egyáltalán, hogy benne menjek el, így meg 100%os a biztonságérzetünk. Jobb így csinálni nekünk, mint egy gyereket nevelni. Szóval, ha nem akarja fogadd el, sõt, értsd meg õt. Üdv. G (24/F)
te atya ég....jó lehet nálatok a szex ha a csajod bogyót szed, de sosem élveztek egymásba....uram atyám...sztem nektek sem ártana egykis felvilágosítás. tudod, a foggátlótól nemleszel ám csakúgy terhes, csakha nemszeded normálisan, vagyha nem veszed észre a jeleket, mikor jelez a tested, h ez a tabletta bizony már nemjó neked. mellesleg ez a legnagyobb hülyeség, így foggátlót szedni, h nemt9rténik beleélvezés. a foggátló azért nem gumicukor, ami teljesen ártalmatlan. ha kicsit jártasabb lennél a témában, kedves elõttem szóló, akkor nemhagynád h a nõd hormonokat szedjen, hamár úgysincs beleélvezés. erre tökéletesek a hüvelykúpok, krémek, miegymások, ha a pár úgy "szexel" h a legjobb résznél kihúzza és nemélvez bele. hamár jössz ide okoskodni, legalább ezzel tisztában lehetnél, h a hormonok mérgezõek, és nemérdemes õket szedni, ha egyszer nincs szex. (konkrét igazi szex, beleélvezéssel)
Ha normális korban vagytok a sexhez (16+) akkor beszélgessetek a dologról ha ez hosszú ideig így marad akkor doki mert lehet valami probléma háttérben amit eggyüt nemfogtok megoldani.Ha 16 alatt vagytok akkor lehet hogy nem érzi magát érettnek a dologhoz, ne eröltesd mert büntetik.
jaj, figyi már, én értem h mire célzol. h ugyanannyira káros, akár beleélvezel, akár nem. én ezt értem, ennyire sötét azért nemvagyok :D arra akarok kilyukadni, hogyhamár szedi, (károsítja magát) akkor legalább élvezz bele :D érted?:) mert ezzel amit ti csináltok, ehhez a módszerhez elvileg nemkéne a foggátló. azmeghogy szépen beállítja a menzeszet, errõl is tudnék vitatkozni, de akkor már nagyon kötekedõnek és idegesítõnek gondolnál :D
Még egyszer elmondom utoljára, hogy sehol nem írtam olyat hogy nem káros. Az nem érdekel, hogy ki mit mondott meg és hol. Az pedig tök mindegy, hogy beleélvezek e vagy sem, és úgy szeded/i a fogamzásgátlót, mert ugyan annyira káros, ha beleélvezek mint ha nem teszem. Azért használunk bogyót, mert biztonságosabbnak találjuk mint a gumit, azzal már voltak problémák, bogyóval még nem. És gondolom azt te is tudod, hogy nem csak úgy lehetsz terhes, ha beléd élveznek, így már remélem érted minek a fogamzásgátló. Nem beszélve arról, hogy a "káros" hatásai mellett vannak jó tulajdonságai, gondolok itt a görcsök enyhítésére vagy a menstruáció beállítására, DE nem emiatt szedi, mint már kifejtettem feljebb. Nah akkor csak megbeszéltük. :) Üdv.
jolvan a tanulj meg írnit benéztem, tényleg nem ezt írtad....viszont a foggátlóval kapcsolatban még mindig nem neked van igazad, más is megírta már itt, h a foggátló bizony káros, és nemérdemes úgy használni, ha nemtörténik beleélvezés, rengeteg ilyen komment született már itt. mostanában pedig minden foggátló csekély hormontartalmú, úgyhogy ezzel nemmondrtál újat. igen, énis szedek foggátlót, de én pont ezért szedem, hogy a párom belém élvezhessen, mivel így igazi a szex, mint ahogy ezt mások is megírták, szintén pont itt a gyakorikérdéseken. deha nektek így a jó, hát nekem aztán baromira mindegy, én azért háborodtam fel, h ilyen esetben teljesen felesleges a foggátló, és értelmetlen mérgeznie magát, ha úgysincsen beléélvezés. ilyen esetekre valók a spermicidek, amik nem károsak egyáltalán. hamár úgysem élvezel belé....
Kedves 24 éves nõ, áh maradjunk a lánynál. Elõször is tanulj meg szöveget értelmezni, vagy ha már valamire válaszolsz, akkor olvasd már el figyelmesen, ha kérhetem. 1. Sehol nem írtam, hogy tanulj meg írni. 2. Sehol nem írtam olyat, hogy a fogamzásgátló egyáltalán nem ártalmas, és olyan mint a gumicukor. Leírom még egyszer, csak hogy Te is megértsd. Annyit mondtam, hogy az én barátnõm csökkentett hormontartalmút szed, PONT azért, hogy minél kisebb mértékben terhelje a szervezetét vele. Bár ehhez semmi közöd nincs, éppen ezért jogod sincs ahhoz, hogy õt vagy engem minõsíts. A másik dolog, hogy teljesen mindegy, hogy van-e sex, vagy nincs, a fogamzásgátló ugyanakkora mértékben "káros". De az, hogy csak az az igazi szex, ahol vaginán belül ejakulál a srác... nah ezzel aztán jól megmondtad a frankót. :) Aztán egy harmadig dolog pedig, hogy bár nem írtad konkrétan, de gondolom te is gyógyszert szedsz, akkor viszont nem értem a felháborodásodat, te is mérgezed magad mint több millió nõ szerte a világon. Az pedig, hogy mi hogy fejezzük be a szex-et illetve én hova élvezek a végén, és miért éppen így csinálom/juk, végképp semmi közöd. Én a véleményemet írtam le, nem is neked, hanem a kérdezõnek, tehát stfu. Remélem sikerült picit tisztába tenni a dolgokat, én persze megbocsájtok, de legközelebb rendesen olvasd el, ki mit ír. Üdv. G (24/F)
Minden bogyónak van MELLÉKHATÁSA, hiába hiszitek, hogy az általatok használt tök jó, mert újfajta+ minden, az is lehet, h. csak 5-10 év múlva jönnek majd rá a kutatók, h. ja igen vm mennyire káros benne. Nem egy gyógyszerrel volt már igy!!!Amúgy meg a dokiknak, gyógyszerészeknek érdeke, hogy minél több foggátló fogyjon, nem lesznek hülyék azt mondani, hogy ne szedd(jelen esetben itt a bnödrõl van szó, de mindegy, általánosságban mondtam)... Teljesen felháboritónak tartom, mennyire odavannak manapság az emberek a foggátló bogyókért... Bezzeg a múltkor agy kérdésre azt irtam, hogy teljesen biztonságos a szex óvszer és naptármódszer használatával, totál lepontoztak(bizonyára úgy gondolták, ami nem modern , az csak rossz lehet, pedig hibaszázaléka mindkettõnek van, csak az általám támogatott módszernek jóvel kisebbek a mellékhatásai!!!!!!)!Na, igen, ha 1 nõ nincs tisztában a ciklusával+ a teste adta jelekkel, az más...
jah, meg láthatod h jól leis pontozták a nagyonokos beszólásod, pedig én nempontoztalak le, egyáltalán. és nézegesd meg a többi beszólást is, pl azt, aki aztírja hogy:"akkor nincs tisztában mire is jó a foggátló..." sztem neked lenne szükséged bõvebb felvilágosításra foggátló ügyben, és nem nekem....na ennyit rólad, nagyon okos, 24 éves PASI!!!
18:07-esnek Hát barátom, ha neked csak az a konkrét igazi szex, amikor bele is élvezel a barátnõdbe csak gratulálni tudok. Mielõtt neki állnál okoskodni és osztani az észt, nézd meg, vagy inkább kérdezz meg egy nõgyógyászt, hogy mekkora a hormontartalma az egyes gyógyszereknek. Sõt nem is tudod, hogy a barátnõm milyet szed, illetve leírtam, hogy az illetõ rendszeresen szedte a gyógyszert, a neki felírt gyógyszert, és rendszeresen járt vizsgálatra nõgyógyászhoz, szóval semmi jogod hozzá, hogy engem kritizálj vagy kioktass és itt személyeskedj, majd ha felnõttél akkor esetleg szóba állok veled, addig pedig tanulj még és olvasgass. Tiszteletem. (ha meg nõ vagy akkor még jobban sajnállak)
Én a barátommal pont fordítva vagyok. Óvszert használuk, de sosem akar elélvezni bennem, mert azt mondja h így biztonságosabb a szex és õ inkább vigyázni szeretne rám. Engem eléggé zavart, de aranyos is h félt. 9 hónapja vagyunk együtt de már kezdem megszokni ezt, és már csak kicsit és néha zavar a dolog.
Szerintem nincs teljesen tisztában azzal, hogy a fogamzásgátló mire is jó. Mondd el neki vagy nézzetek utána hogy hat a gyógyszer, hogy megnyugodjon és akkor talán majd megengedi. Nem szabad ennyire görcsösen félnie. Ha ezután se engedi meg menjen el megint nõgyógyászhoz vagy pszichológushoz, hogy elmagyarázzák neki a dolgot és megnyugtassák.
A kérdező hozzászólása: én 18 vok, a barátnõm 19
Akkor minek a fogamzásgátló???
Mindenesetre a 24 éves hölgynek gratulálni tudok. Az hogy számodra mit jelent a szex az nem egyezik meg azzal, hogy valójában mit jelent. A fogamzásgátló tabletták meg igen, tartalmaznak hormonokat, ezért nem csak és kizárólag fogamzásgátlás céljából lehet szedni. Pl. ismerõsöm, aki elsõsorban havi vérzés beállítása céljából szedi, ugyanis ha kicsit gyakrabban jön meg az embernek, mint kéne, és ez a "legkímélõbb" megoldás, akkor ez van. Én is szedek gyógyszert és óvszert is használunk olykor, mert inkább szeretném megelõzni a nem kívánt terhességet, minthogy elszúrjam vele esetleg az egész életemet és a gyermekét is. (Mint ahogy azt a 17 éves is megmondta.)
miért szedi akkor azt a sz*rt? minek szedi, ha azt se tudja mire jó?
mikor régen? minden megeshet, de most ne már.. ezért nem kell kislányoknak tablettázniuk, mert azt se tudják h mi h mûködik.. ne haragudj, de ez a véleményem.. hány éves amúgy?
Mondd meg a barátnõdnek, h eleinte én is féltem, de már 6 hónapja szedem a tablettát, és NINCS ATTÓL JOBB ÉRZÉS, mint amikor belém élvez a barátom. :)
Ferike! Tûrd!
Mond meg nyugodtan a barátnõdnek, hogy akkor tegye le nyugodtan a tablettát, mert feleslegesen terheli hormonnal a szervezetét! A fogamzásgátló tablettát pont erre találták ki. Ha valaki pontosan szedi és figyel rá, hogy olyankor, amikor gyengülhet a hatása, alkalmaz kiegészítõ védekezést, akkor nem igen szoktak teherbe esni. Viszont aki kicsit is figyelmetlen a szedés során, azok igen, azok szoktak... Én összesen amióta élek nemi életet jó 7 évig szedtem tablettát és egyszer sem lettem mellette terhes. És még rengeteg nõ rajtam kívül.
Legyen már neki esze! Olyan mindegy h benne mész el vagy kiveszed elõtte, így is úgy is teherbe eshetne! De nem esik teherbe mert szedi a tablettát! Pont azért szedi hogy beleélvezhess és ne legyen terhes. Én is szedtem, 3 évig volt barátom, EGYSZER sem vette ki...Soha...és nem lettem terhes. Szóval nyugi!
Még ha nem zuhanyoztok le azonnal, akkor se fog teherbe esni :D ma már teljesen máshogy vannak kialakítva ezek a tabletták, mint pl 10 évvel ez elõtt, más a hormoni összetételük, és teljes biztonságot nyújtanak :) mondom, eleinte én is trippeltem, de már 6 hónapja szedem, és szuper :)
Azért mert kimosni nem birja.. ahh, ha ez ilyen egyszerû lenne:D
Hogy tudsz egy ilyen brainless csajjal egyáltalán járni?? Siralmas hogy milyen csajok vannak!
Nézz utána hogy hogyan mûködik, mi a hatása a szervezetre, (habár ezt gimibe a tanár is elmagyarázza biológia órán) miért nyújt védelmet és miért nem lehet terhes, majd olvasd el neki a beteg tájékoztatónak ide vonatkozó bekezdését és ha még ezek után sem képes felfogni, akkor nem fél csak hülye, vagy nem akarja a kapcsolatotoknak ezt a szintjét. Mellesleg nem nagyon van jobb érzés, mint amikor belédélveznek.
Creampie!:)
mondd meg neki, hogy én hónapok óta szedem, és a barátom MINDIG oda szokott, (sportoló, 19 éves, szóval aktívak a kis "haverok :D) és még nem vagyok terhes.
A kérdező hozzászólása: Én nem szedek :D
Mert nem lehet jól kimosni! Sõt: így inkább bemosod, ha nem vigyázol! Amúgy, aki nem ért hozzá, az minek szexel/szed tablettát? Ez mindkettõtökre vonatkozik.
A kérdező hozzászólása: Nem lehet neki megmagyarázni hogy nem lehet probléma.. mert régen is volt olyan hogy gyógyszer mellet teherbe estek....
Semmi különös érzet nincs. :-) Kérdezd meg tõle, hogy szájába lehet-e helyette. Ha meg semmi sem megy, akkor lapátold. :-)
de nyugtass meg, ugye gumit nem kell húznod?:D
A kérdező hozzászólása: Õ 17 éves én 20. hallotta hogy 10 éve született is gyerek.. Írták sokan hogy nagyon jó a punciban elmenni, ezért szeretném de nem engedi :(
hallottam.... omg.... en is sok mindent hallok, h mik vannak az utcán, de attól még kimegyek.. nem tudom, az ilyennek nem tudnám megmagyarázni....
A kérdező hozzászólása: De jó neked :) Sajna õ nem így fogja fel... Pedig jó lenne:) Semmi esély nincs rá hogy teherbe essen ugye? Fõleg ha utána egybõl zuhanyzunk.
a zuhanyozásnak semmi köze az egészhez.. ha ennyire fél, ne szexeljen..
A kérdező hozzászólása: Miért ne lenne köze ha kimosod a punciból teljesen?
az elõzõ vagyok, hozzáteszem: tényleg nincs annál jobb! csak egyszer próbálja ki, milyen ha benne mész el, és soha többé nem akarja máshogy! a zuhanyzásról meg annyit, hogy totál semmi értelme, még ha hüvelyöblítést végez sem. 1. ha vízzel teszi, hagyja abba, mert nem tesz jót, ha víz kerül bele. 2. a spermák olyan gyorsak, hogy mire kihúzod, már késõ lenne, nemhogy mire kiöblítené.. :)

A barátnőm hashajtót szedd, hogy azzal tartsa meg a sullyát és ne hizzon meg! Ezzel kárttesz magában?

Legjobb válasz: én is komolyan aggódom értetek hidd el. csak nekem semmi bajom nem lesz. megmondom mit tegyen hagyja abba. abba fogja? valljuk be õszintén NEM, mert egy lusta dög aki a mozgásra nem hajlandó, de szeretne õ lenni a szexistenek dögös ördöge. ha nem hashajtót szed akkor szed majd mást nem így van? akkor meg minek fussuk itt le szokásos köröket hm?

én is komolyan aggódom értetek hidd el. csak nekem semmi bajom nem lesz. megmondom mit tegyen hagyja abba. abba fogja? valljuk be õszintén NEM, mert egy lusta dög aki a mozgásra nem hajlandó, de szeretne õ lenni a szexistenek dögös ördöge. ha nem hashajtót szed akkor szed majd mást nem így van? akkor meg minek fussuk itt le szokásos köröket hm?
persze, elég egészségtelen, így nem tudja felszívni a tápanyagokat a szervezete. persze tudom, hogy ez a cél, de ennél már csak az lenne egészségtelenebb ha hánytatná magát...inkább válasszon normális fogyokúrás módszert.
te úgy nõttél fel Kanadában ahogy én. komolyan ennyire unatkoztok???
A kérdező hozzászólása: én ezt most komolyan kérdezem! aggodom érte! :S
A kérdező hozzászólása: Kérlek ne piszkálj az írásom miatt! Kanadában npttem fel örülök , hogy megtanultam magyarul! :S
A kérdező hozzászólása: Oh God! Nagy a baj! :S
A kérdező hozzászólása: Rendben! Köszi a segítséget (a helyeírást is beleértev! csak olyan hülyén jött le a style ! de csak félreértettem ezek szerint! :S) Köszi mindent!
Ha rendesen szedte, akkor nem.
0, 01%
Jesszusom, nyugodj meg! Nekem volt, hogy fogamzásgátló nélkül élveztem bele, mégsem volt semmi. Fogamzásgátlóval szerintem nincs esélye arra, hogy teherbeessen. Persze csak ha szabályosan szedte, de erre e nõk odafigyelnek!
Lehet, hogy hülye kérdés, de mi a csudáért szed a barátnõd fogamzásgátlót?! Merthogy az arra van, hogy ne kelljen más módon védekezni... És elég biztonságos dolog, én kb. 10 éven át szedtem, és amikor férjhez mentem, szépen abbahagytam és terhes lettem. Erre találták ki ugyanis a fogamzásgátlót...
Pont azért van a fogamzásgátló, hogy beleélvezhess, én is jártam 1 évet egy lánnyal aki fogamzásgátlót szedett és szinte majdnem mindennap beleélveztem (azok voltak ám a szép idõk:D) és mégsem lett terhes.
Nagyobb biztonsság minta GUmi aminek 97% bár sosem lettek attol sem terhesek tablettaval engedgetem be mindig neki fullig.. semmi gond :) neki is jobb hogy nem szajba kell meg nekem is most mar csak gumi es tabletta nelkul mert hamarabb cserellem mint 2 hét õket :D addig meg nem varok
A kérdező hozzászólása: kposzonom széépen .. mindnekinek ... áhm nah atolmég belehetek szarva nem ? :D nem kénye puyla .. :D áhm te leány akibe 2 éve beleélveznek:P .. nem félsz h lesz gyereked?
szerintem csak megfázott, amilyen hideg van simán elképzelhetõ.
Hát, nem vagytok ám normálisak....fogamzásgátlót szedek...2 éven keresztül majdnem minden nap belém élvezett a barátom és lám!! nincs egy zsák gyerekem...pont azért van a fogamzásgátló, hogy a szex bensõségesebb legyen....
A kérdező hozzászólása: 2 hete tortént kb ! akor már leht használni terheségi tesztet ?
a rosszullétek nem kezdõdnek ilyen hamar. bebeszéli magának.
A kérdező hozzászólása: dee még iezget .. is h rosszul van meg iesmi.. mintha lázas lenne .. :S csak nem attol van roszul.. :S
Elenyészõ...
Sokkal több mintha nem tetted volna. Egyik védekezési módszer sem 100%. De azért no para. Ha mégis van egy kis idegesség, akkor egy teszt vagy nõgyógyász. S rögtön biztosabb leszel. De ha teljesen biztosra akarsz menni legközelebb, akkor ne így tedd.
nagyon kevés. ne parázz már he...
A kérdező hozzászólása: háát mit tudom én de bavagyok szarva.. :D :S
A kérdező hozzászólása: de elképzelheto h mégis? mien esély vna rá ?
persze, bármi lehetséges, de nagyon kicsi, szinte elenyészõ az esély rá. szerinted miért hívják fogamzásgátlónak?
Uramisten... Neked valami bajod lehet, kedves kérdezõ, gyanítom, rettentõ paranoiás vagy. Ha egy éve szed fog.gátlót a bnõd, már 11 hónapja feleslegesen védekeztek még mással is... Minek szedi egyáltalán??? Kicsit költségesnek tûnik nekem ez az együttlét...

Barátnőmmel nem szed fogamzásgátlót és az előjáték alatt gumi nélkül benne voltam elég sokáig (nem mentem el). Lehetséges hogy a barátnőm terhes?

Ez kb 12-14 nappal ezel?tt történt (tehát lehetséges hogy pont termékeny id?szakban volt??). Most késik a mensije (kb 4-5 napot) és sárga szín? folyás jön bel?le, állandóan álmos, levert, feje is fáj és a hangulata is változékony.

Legjobb válasz: Lehetséges, hogy terhes. Vegyen egy tetszet és csinálja meg. A sárga folyás lehet fertõzés jele, de az viszketéssel is párosul. A többi tünet meg szerintem nem fertõzés jele. A legjobb, ha tesztel.

Lehetséges, hogy terhes. Vegyen egy tetszet és csinálja meg. A sárga folyás lehet fertõzés jele, de az viszketéssel is párosul. A többi tünet meg szerintem nem fertõzés jele. A legjobb, ha tesztel.
A kérdező hozzászólása: Kevés zöldes folyása csak egyszer volt. És a csípés is elmúlt, de a sárga folyás maradt(+fehér folyás is). Akkor most betegség vagy terhesség?? A teszt 100% biztos? Vagy tud tévedni az is?
Ha zöldes folyás van, és csípõ pisi, akkor tuti fertõzés. Menjen dokihoz, adnak rá antibiotikumot. És azért teszteljen egyet, mert esély van a babára, ha pici is (mivelhogy az elõváladékban is vannak életképes spermák!!!), és ha negatív, akkor legalább megnyugszik, és megjön neki, mert a stressz miatt sokat késhet! Ha megúsztátok, akkor viszont lécci, ne rakd be neki gumi nélkül, jó??? drukk!
A kérdező hozzászólása: OK köszi a tanácsot.
Ha csíp neki miközben pisil akkor elkapott valami fertõzést!Menjen el nõgyógyászhoz és ott fog kapni rá gyógyszert!
A kérdező hozzászólása: Elfelejtettem írni hogy pisilésnél fájdalmat érez, aztmondja csípja õt a pisi
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ. Említette azt is hogy volt a folyásában zöldes színû is...és tényleg nagyon stresszel...
Hát a fertõzést már máshogy észlelné, pl viszket, sûrû színes , zöldes folyása lenne, stb..amit te is eélkapnál.. Ha nem akartok babát és szerencsétek van, akkor az miatt késik, mert bestresszelt, hogy mi van ha terhes..ilyenkor kimaradhat..ez lenne a legjobb, mert egyébként valami felfázás, méhgyulladás okozhatja.. A terhességrõl szólva vegyetek tesztet és bármi az eredmény menjen el a dokihoz, mert ha más van lehetnek szövõdmények..gumi nélkül pedig sehogy nem kéneezt a dolgot ennyi ideig sem , mert az elõváladékodban, amitõl sikosodik a dolog simán lehet aktív spermium..kicsi eséllyel, de elõfordul..idõben járjatok utána.
Én inkább babára tippelnék a tünetek alapján. Az állandó álmosság nagyon jellemzõ a terhesség elsõ idõszakára, én speciel 14-15 órákat aludtam. Ha fertõzése lenne, akkor valszeg lázas is lenne. Inkább vegyetek egy tesztet, vagy menjen el orvoshoz.
Hát én szerintem baba van a dolgoban.Meg közben elkapott valami kis fertõzést. Teszteljen és menjen orvoshoz!!Nagyon ritka amikor a teszt téves eredményt mutat. Elõfordul, hogy negatív, de csak azért mert kevés a hcg a szervezetben. Mindneképp teszteljen reggeli elsõ vizeletbõl és menjen el orvoshoz!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!