Találatok a következő kifejezésre: A barátnőm szed, de most (4 db)

Ha szabályosan szedi, a 7 napos szünetben is biztos a védelem.
hát neki lehet aggódnia kéne.
A kérdező hozzászólása: még most is menstruál ..
ha menstruál akkorhol itt a kérdés?:S va terhesség alatti menstrácio de az más.
ha már elmúlt neki, és együtt voltatok attól függetlenül, hogy mennyit szedett be, teljes a védelem.nincs mitõl félned.

Akkor terhes lehet a barátnőm, ha már 4 napja nem szedi a gyógyszert, de minden nap együtt voltunk és most 7 nappal előbb jött meg neki, mint ahogy kellett volna?

Legjobb válasz: Ha megjött a mensese, nem terhes, de egy terhesteszt könnyen megállapítja:-) Ha nem akartok babát, szedje rendesen a gyógyszert, tartsátok be az utasításokat és nem lesz baj:-)

Ha megjött a mensese, nem terhes, de egy terhesteszt könnyen megállapítja:-) Ha nem akartok babát, szedje rendesen a gyógyszert, tartsátok be az utasításokat és nem lesz baj:-)
Ha valaki abbahagyja a gyógyszer szedését kell egy pár hónap, hogy a szervezet hozzászokjon. Igy valószinû, hogy még egy darabig össze-vissza fog neki megjönni. A teherbeesés legvalószinûbb esélye a félidõben van. Azaz az utolsó menstruáció elsõ napjától számitott két hétt. Tehát, ha pont 14 nap telt el az utolsó menstruáció óta mikor együtt voltatok és már 1-2 napja nem szedett gyógyszert könnyen teherbe eshetett. Egy tesztet én is ajánlok, ha meg akarjátok tudni.

Ancsa, a barátnőm befestette a szemöldökét vörösre, de túl sokáig hagyta rajta és nagyon sötét lett, most kétségbe van esve, hogy hogyan szedje le?

Legjobb válasz: Tépje ki a szemöldökét, majd szemceruzával rajzolja újra. Jobbat nem tudok mondani. Vagy maximum hígítóval próbálja meg óvatosan lemosni, hogy szembe semmiképp ne kerüljön!

Tépje ki a szemöldökét, majd szemceruzával rajzolja újra. Jobbat nem tudok mondani. Vagy maximum hígítóval próbálja meg óvatosan lemosni, hogy szembe semmiképp ne kerüljön!
borotvával. Majd kinõ...
A hígító lehet valóban a jó megoldás, ahogy egy fenti hozzászóló írja. Nyáron a kerítést festettem és amikor aláhajoltam, rendesen bevágtam a fejem, csupa zöld festék lett a hajam. Hígítóval szedtük le. Majd ezután folytattam a munkám és nagyon féltem, hogy megint zöld leszek, ezért nagyon óvatos voltam, mivel ennyire vigyáztam, sikerült megint összekenni magam. De a hígító megoldotta. A szemre vigyázzatok! Vagy esetleg, mivel gondolom ma már nem juttok hígítóhoz, próbálkozzatok acetonnal, amit a körömlakk lemosáshoz használunk. Végül is, az is hígító.
Szerintem hagyjátok úgy, vagy citrom levével+ mézzel próbáljátok kicsit világosítani. 2-3 nap egymás után, tuti világosodni fog. Meg ha van olívaolaj otthon, akkor azzal is lekenhetitek.(utána) Nehogy leszedjétek a szemöldökét!!! Bár én lennék olyan hülye hogy szõkítõporral meg oxival esnék neki...
2 héten belül teljesen lekopik, ne aggódj, vagy még hamarabb!
A bõrrõl pár nap alatt lekopik, de hamuval le lehet belõle szedni. Vizezzetek és szappanozzatok be egy vattakorongot, majd egy kevés hamut tegyetek rá, és azzal dörzsöljétek. Persze ha nincs hamu, csak amiatt ne csináljatok tüzet... Akkor esetleg tonikkal dörzsöljétek meg finoman, akár naponta többször is.
A kérdező hozzászólása: Köszönjük szépen a tanácsokat.Szegény így is meg van rémülve, szóval semmi esetre sem szedjük ki neki. A citromleves megoldást kipróbáltuk, valamennyivel világosodott.De akkor nyugodtak vagyunk, ha lekopik kis idõvel. A hígítót is kipróbáljuk. Köszi még egyszer.

Barátnőm rendszeresen szedi a lindynette20 fogamzásgátlót, most pénteken (dec.25) szedte be az utolsó szemet, ami azt jelenti, hogy ma, kedden (dec.29) reggel kellett volna, de még nem jött meg neki. Mi a teendő?

Barátn?m rendszeresen szedte a lindynette 20 fogamzásgátló tablettát, ám hajhullás miatt most szeretné abbahagyni, most pénteken (dec.25. én vette be az utolsó szemet), rá következ? nap, szombaton együtt voltunk, de nem mentem el. A barátn?mnek mindig az utolsó gyógyszer beszedése (péntek) utáni következ? hét kedd reggelén jön meg a menstruációja, ám ma kedd délután 2 óra van és menstruáció még sehol, még sosem késett neki a gyógyszer mellett. Ilyenkor mi a teend?? Nagyon meg vagyunk ijedve.

Legjobb válasz: Hát lehet hogy stressz vagy egyéb okok miatt nem jött meg. Szerintem várjatok még 1 napot aztán ha nem jön meg akkor irány a doki. ^^

Hát lehet hogy stressz vagy egyéb okok miatt nem jött meg. Szerintem várjatok még 1 napot aztán ha nem jön meg akkor irány a doki. ^^
sztem tuti h nem lehet terhes. én is ezt a gyogyszert szedem és sz elsö honapban hullott a hajam és aztán nem. nekem az uccso nap az mindig csüt, és hétfö reggel megjön, szoval nekem sohasem késett
Szerintem sem terhes!
Hát figyi terhes tuti nem lehet mivel ha aztveszed a Gyógyszerszünetbe voltatok együtt és ugye tudható hogy abban a 7 napban is véd a gyógyszer... Szóval amig a következõ levelet nem kéne megkezdenie addig nincs gáz... terhes tuti nem lehet... Késni pedig késhet... Nincs felfázva? nemvolt beteg?? vagy lehet mint leirták csupán a stessztõl igy ünnepek elött??:) azt mondják még az is normális ha a 6. napon jön meg csak jelentkezzen a vérzés a 7 nap alatt. Ha nem jelentkezik amit nem hiszek, keressétek fel az orvost! Nyugi baj nem lesz:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!