Találatok a következő kifejezésre: A barátnőm szed, de (25 db)

A barátnöm szedi a fog. Gátlót de fél mert menzesz alatt is csináltuk egyszer és azt hiszi hogy terhes! Van ilyen h szedi a tabit de menzesz alatt teherbe esik?

Legjobb válasz: Ha rendesen szedi, akkor a fogamzásgátló a szünetben is véd. 100%-os védekezési mód nincs, de a fogamzásgátló a legbiztonságosabb, és a szünetben is pontosan ugyanolyan (általában 99%-os) védelmet nyújt, mint a ciklus bármely más napján.

Ha rendesen szedi, akkor a fogamzásgátló a szünetben is véd. 100%-os védekezési mód nincs, de a fogamzásgátló a legbiztonságosabb, és a szünetben is pontosan ugyanolyan (általában 99%-os) védelmet nyújt, mint a ciklus bármely más napján.
Nincs. Nyugtasd meg, és add oda a kezébe a fogamzásgátló használati utasítását. Merthogy ez bizony elég világosan le van írva oda!:)
Egy pici elméleti esély van, de nem hinném, hogy terhes lenne
nincs méhésze? az megmondaná, amit még sok középkorú többgyermekes, gyakorlott tablettát szedõ nõ sem tud. ha tablettát szed, akkor nincs menzesz, mivel nincs pete érés. az ugyanis attól van. az elsõ fog. gátlók hatása az volt, hogy elmúlt a havi vérzés, és ezért van benne két féle hormon, mert a nõk ilyen érthetetlenek, baj ha véreznek, de ha nem, az is baj, így muszáj volt erre megoldást találni, ami ilyenkor van, az megvonásos vérzés, ami csak imitálja a menzeszt.
arról nem is beszélve, hogyha nem szed tabit, és van rendes menzesze, akkor abban a pár napban minimális a teherbe esés, hiszen ekkor kilökõdik a régi, és az új még nincs a helyén. a két menzesz között van pete érés, ilyenkor a leg esélyesebb.

A barátnőm szedi a fogamzásgátlót, de sajnos kemoterápiára jár ez nem csökkenti a gyógyszer hatását?

Legjobb válasz: Szerintem függesszétek fel a tablettát, mert a kemó és a tabi együtt eléggé tönkre fogja vágni a máját! Légy igazi férfi és vegyél fel gumit! Amúgy kérdezzetek rá a háziorvosnál, de szerintem õ is ezt fogja mondani! (amúgy az lenne a leggázabb, ha tabit szed, kemora jár és még mehet majd kapartatni magát... szerintem ezt ne is akarjátok még elképzelni se...)

Szerintem függesszétek fel a tablettát, mert a kemó és a tabi együtt eléggé tönkre fogja vágni a máját! Légy igazi férfi és vegyél fel gumit! Amúgy kérdezzetek rá a háziorvosnál, de szerintem õ is ezt fogja mondani! (amúgy az lenne a leggázabb, ha tabit szed, kemora jár és még mehet majd kapartatni magát... szerintem ezt ne is akarjátok még elképzelni se...)
Ja igen, hogy a kérdésre válaszolva: NAgy valószínûséggel igen, hisz az antibiotikum is hatással van rá, ugyanúgy mint némely fájdalomcsillapító is...
Szia! Elõször is mielõbbi felépülést a párodnak másrészrõl pedig ennek a megválaszolásához onkológus szakorvos vagy nõgyógyász szakorvos kell, itt nem fogják tudni neked megmondani a pontos választ.
valószínû peteérése sincs, mivel a szervezet gyógyilásra használja az energiáit... erre azonban nem lehet alapozni, ilyen esetben meg nem hiszem el, h ép orvos enged neki fogamzásgátlót is szedni... húzz inkább gumit, a barátnõd meg látogassa meg az orvosát...
Úristen! Ha kemoterápiára kell járnia, nem tökmindegy, mi van a fogamzásgátlóval? Tartsunk már egy fontossági sorrendet! Kívánom neki a legjobbakat, elsõsorban felépülést.
én elhiszem, hogy kamoterápia meg minden, de azért elég fura, hogy a kemoterápia egyik legalapvetõbb részét nem tudod(vagyis a barátnõd nem tudja). kemoterápia alatt kötelezõ fogamzásgátlót szedni(mondjuk többnyire a mentruációs is elmarad, tehát fogamzóképtelen az illetõ), mert nem szabad terhességet vállalni. ha mégis terhesség áll fenn, meg kell szakítani, mert súlyosan károsodik a magzat gyakorlatilag minden esetben. tehát nem, nem csökkenti a hatását. de ezt a kezelést végzõ orvosnak az elsõk között kellett volna elmondania.
jézusereje... gyógyulást neki, de mi lenne, ha a dokit kérdeznétek?
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!Nem úgy a barátnõm ahogy gondoljátok én is lány vagyok(barátnõk vagyunk)Van egy komoly kapcsolata és kérdezte tõlem én meg úgy gondoltam megkérdezem itt hátha valaki tud valamit mondani.
Ilyenkor eleve TILOS fogamzásgátlót szedni!!! Tudja ezt az orvosa? Hormont tartalmaz és fokozza a torombózis veszélyét.
kötelezõ nagyokos! istenem, legalább googlban keress rá! ugyanis mindent meg kell tenni annak érdekében, hogy ne essen teherbe, ennek legjobb módja a fogamzásgátló. nem érinti a kemoterápiát. a trombózis esélyét növeli, de ez megfelelõ profilaxissal elhanyagolható.
miért szedi akkor azt a sz*rt? minek szedi, ha azt se tudja mire jó?
mikor régen? minden megeshet, de most ne már.. ezért nem kell kislányoknak tablettázniuk, mert azt se tudják h mi h mûködik.. ne haragudj, de ez a véleményem.. hány éves amúgy?
Mondd meg a barátnõdnek, h eleinte én is féltem, de már 6 hónapja szedem a tablettát, és NINCS ATTÓL JOBB ÉRZÉS, mint amikor belém élvez a barátom. :)
Ferike! Tûrd!
Mond meg nyugodtan a barátnõdnek, hogy akkor tegye le nyugodtan a tablettát, mert feleslegesen terheli hormonnal a szervezetét! A fogamzásgátló tablettát pont erre találták ki. Ha valaki pontosan szedi és figyel rá, hogy olyankor, amikor gyengülhet a hatása, alkalmaz kiegészítõ védekezést, akkor nem igen szoktak teherbe esni. Viszont aki kicsit is figyelmetlen a szedés során, azok igen, azok szoktak... Én összesen amióta élek nemi életet jó 7 évig szedtem tablettát és egyszer sem lettem mellette terhes. És még rengeteg nõ rajtam kívül.
Legyen már neki esze! Olyan mindegy h benne mész el vagy kiveszed elõtte, így is úgy is teherbe eshetne! De nem esik teherbe mert szedi a tablettát! Pont azért szedi hogy beleélvezhess és ne legyen terhes. Én is szedtem, 3 évig volt barátom, EGYSZER sem vette ki...Soha...és nem lettem terhes. Szóval nyugi!
Még ha nem zuhanyoztok le azonnal, akkor se fog teherbe esni :D ma már teljesen máshogy vannak kialakítva ezek a tabletták, mint pl 10 évvel ez elõtt, más a hormoni összetételük, és teljes biztonságot nyújtanak :) mondom, eleinte én is trippeltem, de már 6 hónapja szedem, és szuper :)
Azért mert kimosni nem birja.. ahh, ha ez ilyen egyszerû lenne:D
Hogy tudsz egy ilyen brainless csajjal egyáltalán járni?? Siralmas hogy milyen csajok vannak!
Nézz utána hogy hogyan mûködik, mi a hatása a szervezetre, (habár ezt gimibe a tanár is elmagyarázza biológia órán) miért nyújt védelmet és miért nem lehet terhes, majd olvasd el neki a beteg tájékoztatónak ide vonatkozó bekezdését és ha még ezek után sem képes felfogni, akkor nem fél csak hülye, vagy nem akarja a kapcsolatotoknak ezt a szintjét. Mellesleg nem nagyon van jobb érzés, mint amikor belédélveznek.
Creampie!:)
mondd meg neki, hogy én hónapok óta szedem, és a barátom MINDIG oda szokott, (sportoló, 19 éves, szóval aktívak a kis "haverok :D) és még nem vagyok terhes.
A kérdező hozzászólása: Én nem szedek :D
Mert nem lehet jól kimosni! Sõt: így inkább bemosod, ha nem vigyázol! Amúgy, aki nem ért hozzá, az minek szexel/szed tablettát? Ez mindkettõtökre vonatkozik.
A kérdező hozzászólása: Nem lehet neki megmagyarázni hogy nem lehet probléma.. mert régen is volt olyan hogy gyógyszer mellet teherbe estek....
Semmi különös érzet nincs. :-) Kérdezd meg tõle, hogy szájába lehet-e helyette. Ha meg semmi sem megy, akkor lapátold. :-)
de nyugtass meg, ugye gumit nem kell húznod?:D
A kérdező hozzászólása: Õ 17 éves én 20. hallotta hogy 10 éve született is gyerek.. Írták sokan hogy nagyon jó a punciban elmenni, ezért szeretném de nem engedi :(
hallottam.... omg.... en is sok mindent hallok, h mik vannak az utcán, de attól még kimegyek.. nem tudom, az ilyennek nem tudnám megmagyarázni....
A kérdező hozzászólása: De jó neked :) Sajna õ nem így fogja fel... Pedig jó lenne:) Semmi esély nincs rá hogy teherbe essen ugye? Fõleg ha utána egybõl zuhanyzunk.
a zuhanyozásnak semmi köze az egészhez.. ha ennyire fél, ne szexeljen..
A kérdező hozzászólása: Miért ne lenne köze ha kimosod a punciból teljesen?
az elõzõ vagyok, hozzáteszem: tényleg nincs annál jobb! csak egyszer próbálja ki, milyen ha benne mész el, és soha többé nem akarja máshogy! a zuhanyzásról meg annyit, hogy totál semmi értelme, még ha hüvelyöblítést végez sem. 1. ha vízzel teszi, hagyja abba, mert nem tesz jót, ha víz kerül bele. 2. a spermák olyan gyorsak, hogy mire kihúzod, már késõ lenne, nemhogy mire kiöblítené.. :)
Ha szabályosan szedi, a 7 napos szünetben is biztos a védelem.
hát neki lehet aggódnia kéne.
A kérdező hozzászólása: még most is menstruál ..
ha menstruál akkorhol itt a kérdés?:S va terhesség alatti menstrácio de az más.
ha már elmúlt neki, és együtt voltatok attól függetlenül, hogy mennyit szedett be, teljes a védelem.nincs mitõl félned.

Akkor terhes lehet a barátnőm, ha már 4 napja nem szedi a gyógyszert, de minden nap együtt voltunk és most 7 nappal előbb jött meg neki, mint ahogy kellett volna?

Legjobb válasz: Ha megjött a mensese, nem terhes, de egy terhesteszt könnyen megállapítja:-) Ha nem akartok babát, szedje rendesen a gyógyszert, tartsátok be az utasításokat és nem lesz baj:-)

Ha megjött a mensese, nem terhes, de egy terhesteszt könnyen megállapítja:-) Ha nem akartok babát, szedje rendesen a gyógyszert, tartsátok be az utasításokat és nem lesz baj:-)
Ha valaki abbahagyja a gyógyszer szedését kell egy pár hónap, hogy a szervezet hozzászokjon. Igy valószinû, hogy még egy darabig össze-vissza fog neki megjönni. A teherbeesés legvalószinûbb esélye a félidõben van. Azaz az utolsó menstruáció elsõ napjától számitott két hétt. Tehát, ha pont 14 nap telt el az utolsó menstruáció óta mikor együtt voltatok és már 1-2 napja nem szedett gyógyszert könnyen teherbe eshetett. Egy tesztet én is ajánlok, ha meg akarjátok tudni.

A barátnőmmel már 1 éve élünk nemi életet.7Hónapja szedi a fogamzásgátlót (Belara) de még nem mertük kipróbálni hogy beleélvezek. A tabletta az ellen is véd?

Legjobb válasz: Miért szedi a barátnõd a fogamzásgátlót? Mit mondott a nõgyógyász, mire való? Mit ír a gyógyszer papírja? Ne haragudj, ez tényleg hihetetlen, hogy ennyi idõsen, és egy év szexelés után itt tartotok.

Miért szedi a barátnõd a fogamzásgátlót? Mit mondott a nõgyógyász, mire való? Mit ír a gyógyszer papírja? Ne haragudj, ez tényleg hihetetlen, hogy ennyi idõsen, és egy év szexelés után itt tartotok.
Tudtommal a fogamzásgátló a teherbeesés ellen véd, nem más ellen. Biztos lehetsz benne, hogy 7 hónap után véd, ha rendesen úgy szedi, ahogy a TÁJÉKOZTATÓBAN benne van.
Szerintem a szexben a legnagyobb vétek, amikor a pasi kihúzza mielõtt elélvez...ez emberkínzás. Különben is azért szedi azt a gyógyszert, hogy végre élvezz már bele. Nem hiszem el, hogy vannak még ilyen fatökû pasik.
IQ-teszthez kellene kötni hogy ki élhessen szexuális életet. Te vagy az élõ példa, miért...
szerinted mi ellen ved a fogamzasgatlo tabletta, ha nem a terhesseg ellen. Azert 7 honapja szedi es azt se tudjatok, hogy mire valo..gratulalok. Igen, bele elvezhetsz amugy es olvassatok el a tajekoztatot. legkozelebb pedig kerdezze meg az orvost is, hogy mire is valo.
nem
Tudod te hogy hogyan szaporodnak az emlõsök? Akkor tudnod kéne a választ is.
Mástól igen.
Eléggé valószínûtlen.
Az elõváladékban is vannak spermák! Nézze meg a bnõd, hogy mit ír a fogamzásgátló és az antibiotikum betegtájékoztatója ilyen esetekre! Én pont nemrégen jártam így. Elfelejtettem, hogy antibiotikum kúrát kezdtem el és úgy voltunk együtt. Terhes nem lettem, az antibiotikum papírja nem írta, hogy fogamzásgátló hatását csökkentené.
Dehogy gond! Rá se ránts!
Ha nem csak írni tudsz, hanem olvasni is, akkor szépen elõveszed a betegtájékoztatót és elolvasod, hogy ilyen esetben mi a nagy helyzet! Vagy szétnézhetsz itt az oldalon is. Ezerszer feltették már ugyanezt a kérdést. Ha nincs meg a betegtájékoztató, akkor Google! Gyógyszer neve + betegtájékoztató = egybõl kiadja. Pofonegyszerû, nem? De tudod, mit? Jobb ha nem szedi és inkább óvszerrel védekeztek, ha ennyit nem tudtok megtenni magatoktól.

Barátnőm menstruációja 3. napja késik és nem tudjuk mi lehet az oka? Fogamzásgátlót nem szed de spermicides óvszerrel védekezünk minden esetben. Mi a véleményetek?

Az óvszer soha nem szakadt ki mindig ellenőriztem hogy nem-e véletlenül lyukas volt de soha. Miután megtörtént az élvezés szinte egyből kihúztam. Szerintetek mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Nem tudom, de - szerintem - tuti, nem terhesség. 3 nap nem a világ vége, elõfordulhat sok dologtól.

Nem tudom, de - szerintem - tuti, nem terhesség. 3 nap nem a világ vége, elõfordulhat sok dologtól.
ha nem jatszadoztatok gumi nelkul, akkor nem terhes. par nap kesesnek sok hetkoznapi oka lehet, nincs ok egyelore az aggodalomra
3 nap egyáltalán nem vészes, ennél nagyobb ingadozás is belefér. De ha aggódtok, vegyetek tesztet!
A kérdező hozzászólása: Szóval ha jól értem ez akkor tök normális. Nem tudom miért van ez nagyon idegesít de én is úgy gondolom hogy semmi baj nem lehet mármint baba nem állhat a háttérben. Nagyon nem kéne. ...
Van akinek a menstruációja is elmarad, mégse terhes.
vegyetek egy gyors terhességi tesztet vmelyik patikában és kiderül.

A barátnőm 5 hónapja szedi a tabit(belara) eddig a 3.napon mindig megjött neki, de az előző levélnél egy nappal később vette be az első-t de nem lett gond megjött neki!Miért késik gyogyszer közben? Lehetséges, hogy terhesség?

Aztán a mostani levélnél 6 napos szünetet tartott véletlenül(7 helyett) és most már az 5.napja hogy nem jött meg neki.Sosem szoktam beléélvezni.

Legjobb válasz: ha ilyen figyelmetlen akkor inkább védekezzetek, hiszen ez csak akkor nyújt majdnem biztos(99,99%) védelmet hogyha betartja ami rá van írva, van esélye de ha nagyon aggódtok vegyetek tesztet és figyeljen oda hogy mikor veszi be

A kérdező hozzászólása: megcsináltuk a tesztet és negatív lett, ugyh megnyugodtunk...mostmár csak meg kéne jönnie...állitolag lehetséges h késik...
ha ilyen figyelmetlen akkor inkább védekezzetek, hiszen ez csak akkor nyújt majdnem biztos(99, 99%) védelmet hogyha betartja ami rá van írva, van esélye de ha nagyon aggódtok vegyetek tesztet és figyeljen oda hogy mikor veszi be
bocsi azt akartam hogy gumival védekezzetek, 2. hozzászóló voltam
Dm, Rossmann: Lilly teszt ugy hallottam 900Ft és 2van bene.
A kérdező hozzászólása: fõleg úgy hogy folyamatosan szedi..
Nagyon sokféle teszt van, 600 Ft-tól 1500-2000-ig, attól függ milyet veszel.
nem ismerem a teszteket ebben nem tudok segíteni de elég olcsók mostanában
A kérdező hozzászólása: 17 éves egyébként...és hány napot várjunk még amikor lehetséges hogy megjöhet? milyen tesztet ajánlotok és körülbelül mennyibe kerül...?
hülyeség, úgy véd biztosan hogyha úgy szedi ahogy elõ van írva, de mondom vegyetek tesztet, mert ha nagyon görcsöl azért is késhet, de nem írtad meg hogy hány éves így a hormonjai is lehet hogy nem klaffolnak
A kérdező hozzászólása: meg ráadásul ha bele sem élvezek akkor annyi hatása biztosan van a tabinak hogy az elõváladéktól véd...vagy ez nem igaz?
A kérdező hozzászólása: de igazából az hogy elõször késõbb vette be az már nem számithat hiszen utána már megvolt neki...csak a mostani..és már napok óta fáj a háta ami eddig mindig azt jelentette h hamarosan biztosan megjön neki..
A kérdező hozzászólása: Elvileg a gyógyszer garantálja a szabályos ciklusokat...és eddig ez meg is volt...lehetséges h felborult az egyensuly emiatt a két egymást követõ hiba miatt?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!