Találatok a következő kifejezésre: A barátnőm szed, (103 db)

A barátnöm szedi a fog. Gátlót de fél mert menzesz alatt is csináltuk egyszer és azt hiszi hogy terhes! Van ilyen h szedi a tabit de menzesz alatt teherbe esik?

Legjobb válasz: Ha rendesen szedi, akkor a fogamzásgátló a szünetben is véd. 100%-os védekezési mód nincs, de a fogamzásgátló a legbiztonságosabb, és a szünetben is pontosan ugyanolyan (általában 99%-os) védelmet nyújt, mint a ciklus bármely más napján.

Ha rendesen szedi, akkor a fogamzásgátló a szünetben is véd. 100%-os védekezési mód nincs, de a fogamzásgátló a legbiztonságosabb, és a szünetben is pontosan ugyanolyan (általában 99%-os) védelmet nyújt, mint a ciklus bármely más napján.
Nincs. Nyugtasd meg, és add oda a kezébe a fogamzásgátló használati utasítását. Merthogy ez bizony elég világosan le van írva oda!:)
Egy pici elméleti esély van, de nem hinném, hogy terhes lenne
nincs méhésze? az megmondaná, amit még sok középkorú többgyermekes, gyakorlott tablettát szedõ nõ sem tud. ha tablettát szed, akkor nincs menzesz, mivel nincs pete érés. az ugyanis attól van. az elsõ fog. gátlók hatása az volt, hogy elmúlt a havi vérzés, és ezért van benne két féle hormon, mert a nõk ilyen érthetetlenek, baj ha véreznek, de ha nem, az is baj, így muszáj volt erre megoldást találni, ami ilyenkor van, az megvonásos vérzés, ami csak imitálja a menzeszt.
arról nem is beszélve, hogyha nem szed tabit, és van rendes menzesze, akkor abban a pár napban minimális a teherbe esés, hiszen ekkor kilökõdik a régi, és az új még nincs a helyén. a két menzesz között van pete érés, ilyenkor a leg esélyesebb.

A barátnőm szedi a fogamzásgátlót, de sajnos kemoterápiára jár ez nem csökkenti a gyógyszer hatását?

Legjobb válasz: Szerintem függesszétek fel a tablettát, mert a kemó és a tabi együtt eléggé tönkre fogja vágni a máját! Légy igazi férfi és vegyél fel gumit! Amúgy kérdezzetek rá a háziorvosnál, de szerintem õ is ezt fogja mondani! (amúgy az lenne a leggázabb, ha tabit szed, kemora jár és még mehet majd kapartatni magát... szerintem ezt ne is akarjátok még elképzelni se...)

Szerintem függesszétek fel a tablettát, mert a kemó és a tabi együtt eléggé tönkre fogja vágni a máját! Légy igazi férfi és vegyél fel gumit! Amúgy kérdezzetek rá a háziorvosnál, de szerintem õ is ezt fogja mondani! (amúgy az lenne a leggázabb, ha tabit szed, kemora jár és még mehet majd kapartatni magát... szerintem ezt ne is akarjátok még elképzelni se...)
Ja igen, hogy a kérdésre válaszolva: NAgy valószínûséggel igen, hisz az antibiotikum is hatással van rá, ugyanúgy mint némely fájdalomcsillapító is...
Szia! Elõször is mielõbbi felépülést a párodnak másrészrõl pedig ennek a megválaszolásához onkológus szakorvos vagy nõgyógyász szakorvos kell, itt nem fogják tudni neked megmondani a pontos választ.
valószínû peteérése sincs, mivel a szervezet gyógyilásra használja az energiáit... erre azonban nem lehet alapozni, ilyen esetben meg nem hiszem el, h ép orvos enged neki fogamzásgátlót is szedni... húzz inkább gumit, a barátnõd meg látogassa meg az orvosát...
Úristen! Ha kemoterápiára kell járnia, nem tökmindegy, mi van a fogamzásgátlóval? Tartsunk már egy fontossági sorrendet! Kívánom neki a legjobbakat, elsõsorban felépülést.
én elhiszem, hogy kamoterápia meg minden, de azért elég fura, hogy a kemoterápia egyik legalapvetõbb részét nem tudod(vagyis a barátnõd nem tudja). kemoterápia alatt kötelezõ fogamzásgátlót szedni(mondjuk többnyire a mentruációs is elmarad, tehát fogamzóképtelen az illetõ), mert nem szabad terhességet vállalni. ha mégis terhesség áll fenn, meg kell szakítani, mert súlyosan károsodik a magzat gyakorlatilag minden esetben. tehát nem, nem csökkenti a hatását. de ezt a kezelést végzõ orvosnak az elsõk között kellett volna elmondania.
jézusereje... gyógyulást neki, de mi lenne, ha a dokit kérdeznétek?
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!Nem úgy a barátnõm ahogy gondoljátok én is lány vagyok(barátnõk vagyunk)Van egy komoly kapcsolata és kérdezte tõlem én meg úgy gondoltam megkérdezem itt hátha valaki tud valamit mondani.
Ilyenkor eleve TILOS fogamzásgátlót szedni!!! Tudja ezt az orvosa? Hormont tartalmaz és fokozza a torombózis veszélyét.
kötelezõ nagyokos! istenem, legalább googlban keress rá! ugyanis mindent meg kell tenni annak érdekében, hogy ne essen teherbe, ennek legjobb módja a fogamzásgátló. nem érinti a kemoterápiát. a trombózis esélyét növeli, de ez megfelelõ profilaxissal elhanyagolható.

Ha a barátnőm szed fogamzásgátlót akkor nyugodtan beleélvezhetek amikor csak szeretnénk vagy lesz valami gond ebből?

Legjobb válasz: Ha betartjátok a kezdeti protokollt akkor utána már bármikor beleélvezhetsz és nem lesz belõle probléma! Ez tuti. Csak várni kell a tabi szedése után vagy egy hónapot...

Ha betartjátok a kezdeti protokollt akkor utána már bármikor beleélvezhetsz és nem lesz belõle probléma! Ez tuti. Csak várni kell a tabi szedése után vagy egy hónapot...
Hát igen, ez lenne a lényege :D
Az elsõ idõszakban azért még megszakítással is védekezzetek melette. 23/L
A megszakításnak mégis mi értelme? Az elsõ 15 napban kiegészítõ védekezés szükséges, ami óvszert vagy pesszáriumot jelent, nem megszakítást. Mert az kb nem ér semmit. Utána meg nem kell semmi más védekezés, feltéve ha normálisan minden nap idõben beszedi a tablettát, nem hányja ki, nincs hasmenése és nem szed olyan gyógyszert, ami kiüti a hatását.
Igen nyugodtan beleelvezhetsz. 18 f/karpatalja

Aki tud segítsen! A barátnőm szed fogamzásgátlót és mégsem engedi hogy beleélvezzek. Vajon miért?

Pedig szeretném kiprobálni milyen lehet,de sajnos nem engedi... mit tegyek?

Legjobb válasz: OMG ismét. Jöttök itt az okoskodással, meg "nem tudja mire jó a hancúrbogyó". Elárulom, hogy gyakorlatilag semmi nem nyújt 100%os védelmet, sem a fertõzések, sem a nem kívánt terhesség ellen. Bár a gumi van hozzá a legközelebb, az is csak addig, amíg nem szakad ki. Én is ismerek olyat, aki gyógyszer mellett esett teherbe, úgy hogy rendesen szedte, kihagyás nélkül. Ráadásul 1.5 éve szedte már. Szóval teljesen megértem a barátnõdet. Mi is bogyózunk, de közös megegyezés alapján döntöttünk úgy, hogy nincs belül élvezés. Ez a tuti és kész. Nekem nem lételemem egyáltalán, hogy benne menjek el, így meg 100%os a biztonságérzetünk. Jobb így csinálni nekünk, mint egy gyereket nevelni. Szóval, ha nem akarja fogadd el, sõt, értsd meg õt. Üdv. G (24/F)

OMG ismét. Jöttök itt az okoskodással, meg "nem tudja mire jó a hancúrbogyó". Elárulom, hogy gyakorlatilag semmi nem nyújt 100%os védelmet, sem a fertõzések, sem a nem kívánt terhesség ellen. Bár a gumi van hozzá a legközelebb, az is csak addig, amíg nem szakad ki. Én is ismerek olyat, aki gyógyszer mellett esett teherbe, úgy hogy rendesen szedte, kihagyás nélkül. Ráadásul 1.5 éve szedte már. Szóval teljesen megértem a barátnõdet. Mi is bogyózunk, de közös megegyezés alapján döntöttünk úgy, hogy nincs belül élvezés. Ez a tuti és kész. Nekem nem lételemem egyáltalán, hogy benne menjek el, így meg 100%os a biztonságérzetünk. Jobb így csinálni nekünk, mint egy gyereket nevelni. Szóval, ha nem akarja fogadd el, sõt, értsd meg õt. Üdv. G (24/F)
te atya ég....jó lehet nálatok a szex ha a csajod bogyót szed, de sosem élveztek egymásba....uram atyám...sztem nektek sem ártana egykis felvilágosítás. tudod, a foggátlótól nemleszel ám csakúgy terhes, csakha nemszeded normálisan, vagyha nem veszed észre a jeleket, mikor jelez a tested, h ez a tabletta bizony már nemjó neked. mellesleg ez a legnagyobb hülyeség, így foggátlót szedni, h nemt9rténik beleélvezés. a foggátló azért nem gumicukor, ami teljesen ártalmatlan. ha kicsit jártasabb lennél a témában, kedves elõttem szóló, akkor nemhagynád h a nõd hormonokat szedjen, hamár úgysincs beleélvezés. erre tökéletesek a hüvelykúpok, krémek, miegymások, ha a pár úgy "szexel" h a legjobb résznél kihúzza és nemélvez bele. hamár jössz ide okoskodni, legalább ezzel tisztában lehetnél, h a hormonok mérgezõek, és nemérdemes õket szedni, ha egyszer nincs szex. (konkrét igazi szex, beleélvezéssel)
Ha normális korban vagytok a sexhez (16+) akkor beszélgessetek a dologról ha ez hosszú ideig így marad akkor doki mert lehet valami probléma háttérben amit eggyüt nemfogtok megoldani.Ha 16 alatt vagytok akkor lehet hogy nem érzi magát érettnek a dologhoz, ne eröltesd mert büntetik.
jaj, figyi már, én értem h mire célzol. h ugyanannyira káros, akár beleélvezel, akár nem. én ezt értem, ennyire sötét azért nemvagyok :D arra akarok kilyukadni, hogyhamár szedi, (károsítja magát) akkor legalább élvezz bele :D érted?:) mert ezzel amit ti csináltok, ehhez a módszerhez elvileg nemkéne a foggátló. azmeghogy szépen beállítja a menzeszet, errõl is tudnék vitatkozni, de akkor már nagyon kötekedõnek és idegesítõnek gondolnál :D
Még egyszer elmondom utoljára, hogy sehol nem írtam olyat hogy nem káros. Az nem érdekel, hogy ki mit mondott meg és hol. Az pedig tök mindegy, hogy beleélvezek e vagy sem, és úgy szeded/i a fogamzásgátlót, mert ugyan annyira káros, ha beleélvezek mint ha nem teszem. Azért használunk bogyót, mert biztonságosabbnak találjuk mint a gumit, azzal már voltak problémák, bogyóval még nem. És gondolom azt te is tudod, hogy nem csak úgy lehetsz terhes, ha beléd élveznek, így már remélem érted minek a fogamzásgátló. Nem beszélve arról, hogy a "káros" hatásai mellett vannak jó tulajdonságai, gondolok itt a görcsök enyhítésére vagy a menstruáció beállítására, DE nem emiatt szedi, mint már kifejtettem feljebb. Nah akkor csak megbeszéltük. :) Üdv.
jolvan a tanulj meg írnit benéztem, tényleg nem ezt írtad....viszont a foggátlóval kapcsolatban még mindig nem neked van igazad, más is megírta már itt, h a foggátló bizony káros, és nemérdemes úgy használni, ha nemtörténik beleélvezés, rengeteg ilyen komment született már itt. mostanában pedig minden foggátló csekély hormontartalmú, úgyhogy ezzel nemmondrtál újat. igen, énis szedek foggátlót, de én pont ezért szedem, hogy a párom belém élvezhessen, mivel így igazi a szex, mint ahogy ezt mások is megírták, szintén pont itt a gyakorikérdéseken. deha nektek így a jó, hát nekem aztán baromira mindegy, én azért háborodtam fel, h ilyen esetben teljesen felesleges a foggátló, és értelmetlen mérgeznie magát, ha úgysincsen beléélvezés. ilyen esetekre valók a spermicidek, amik nem károsak egyáltalán. hamár úgysem élvezel belé....
Kedves 24 éves nõ, áh maradjunk a lánynál. Elõször is tanulj meg szöveget értelmezni, vagy ha már valamire válaszolsz, akkor olvasd már el figyelmesen, ha kérhetem. 1. Sehol nem írtam, hogy tanulj meg írni. 2. Sehol nem írtam olyat, hogy a fogamzásgátló egyáltalán nem ártalmas, és olyan mint a gumicukor. Leírom még egyszer, csak hogy Te is megértsd. Annyit mondtam, hogy az én barátnõm csökkentett hormontartalmút szed, PONT azért, hogy minél kisebb mértékben terhelje a szervezetét vele. Bár ehhez semmi közöd nincs, éppen ezért jogod sincs ahhoz, hogy õt vagy engem minõsíts. A másik dolog, hogy teljesen mindegy, hogy van-e sex, vagy nincs, a fogamzásgátló ugyanakkora mértékben "káros". De az, hogy csak az az igazi szex, ahol vaginán belül ejakulál a srác... nah ezzel aztán jól megmondtad a frankót. :) Aztán egy harmadig dolog pedig, hogy bár nem írtad konkrétan, de gondolom te is gyógyszert szedsz, akkor viszont nem értem a felháborodásodat, te is mérgezed magad mint több millió nõ szerte a világon. Az pedig, hogy mi hogy fejezzük be a szex-et illetve én hova élvezek a végén, és miért éppen így csinálom/juk, végképp semmi közöd. Én a véleményemet írtam le, nem is neked, hanem a kérdezõnek, tehát stfu. Remélem sikerült picit tisztába tenni a dolgokat, én persze megbocsájtok, de legközelebb rendesen olvasd el, ki mit ír. Üdv. G (24/F)
Minden bogyónak van MELLÉKHATÁSA, hiába hiszitek, hogy az általatok használt tök jó, mert újfajta+ minden, az is lehet, h. csak 5-10 év múlva jönnek majd rá a kutatók, h. ja igen vm mennyire káros benne. Nem egy gyógyszerrel volt már igy!!!Amúgy meg a dokiknak, gyógyszerészeknek érdeke, hogy minél több foggátló fogyjon, nem lesznek hülyék azt mondani, hogy ne szedd(jelen esetben itt a bnödrõl van szó, de mindegy, általánosságban mondtam)... Teljesen felháboritónak tartom, mennyire odavannak manapság az emberek a foggátló bogyókért... Bezzeg a múltkor agy kérdésre azt irtam, hogy teljesen biztonságos a szex óvszer és naptármódszer használatával, totál lepontoztak(bizonyára úgy gondolták, ami nem modern , az csak rossz lehet, pedig hibaszázaléka mindkettõnek van, csak az általám támogatott módszernek jóvel kisebbek a mellékhatásai!!!!!!)!Na, igen, ha 1 nõ nincs tisztában a ciklusával+ a teste adta jelekkel, az más...
jah, meg láthatod h jól leis pontozták a nagyonokos beszólásod, pedig én nempontoztalak le, egyáltalán. és nézegesd meg a többi beszólást is, pl azt, aki aztírja hogy:"akkor nincs tisztában mire is jó a foggátló..." sztem neked lenne szükséged bõvebb felvilágosításra foggátló ügyben, és nem nekem....na ennyit rólad, nagyon okos, 24 éves PASI!!!
18:07-esnek Hát barátom, ha neked csak az a konkrét igazi szex, amikor bele is élvezel a barátnõdbe csak gratulálni tudok. Mielõtt neki állnál okoskodni és osztani az észt, nézd meg, vagy inkább kérdezz meg egy nõgyógyászt, hogy mekkora a hormontartalma az egyes gyógyszereknek. Sõt nem is tudod, hogy a barátnõm milyet szed, illetve leírtam, hogy az illetõ rendszeresen szedte a gyógyszert, a neki felírt gyógyszert, és rendszeresen járt vizsgálatra nõgyógyászhoz, szóval semmi jogod hozzá, hogy engem kritizálj vagy kioktass és itt személyeskedj, majd ha felnõttél akkor esetleg szóba állok veled, addig pedig tanulj még és olvasgass. Tiszteletem. (ha meg nõ vagy akkor még jobban sajnállak)
Én a barátommal pont fordítva vagyok. Óvszert használuk, de sosem akar elélvezni bennem, mert azt mondja h így biztonságosabb a szex és õ inkább vigyázni szeretne rám. Engem eléggé zavart, de aranyos is h félt. 9 hónapja vagyunk együtt de már kezdem megszokni ezt, és már csak kicsit és néha zavar a dolog.
Szerintem nincs teljesen tisztában azzal, hogy a fogamzásgátló mire is jó. Mondd el neki vagy nézzetek utána hogy hat a gyógyszer, hogy megnyugodjon és akkor talán majd megengedi. Nem szabad ennyire görcsösen félnie. Ha ezután se engedi meg menjen el megint nõgyógyászhoz vagy pszichológushoz, hogy elmagyarázzák neki a dolgot és megnyugtassák.
A kérdező hozzászólása: én 18 vok, a barátnõm 19
Akkor minek a fogamzásgátló???
Mindenesetre a 24 éves hölgynek gratulálni tudok. Az hogy számodra mit jelent a szex az nem egyezik meg azzal, hogy valójában mit jelent. A fogamzásgátló tabletták meg igen, tartalmaznak hormonokat, ezért nem csak és kizárólag fogamzásgátlás céljából lehet szedni. Pl. ismerõsöm, aki elsõsorban havi vérzés beállítása céljából szedi, ugyanis ha kicsit gyakrabban jön meg az embernek, mint kéne, és ez a "legkímélõbb" megoldás, akkor ez van. Én is szedek gyógyszert és óvszert is használunk olykor, mert inkább szeretném megelõzni a nem kívánt terhességet, minthogy elszúrjam vele esetleg az egész életemet és a gyermekét is. (Mint ahogy azt a 17 éves is megmondta.)
miért szedi akkor azt a sz*rt? minek szedi, ha azt se tudja mire jó?
mikor régen? minden megeshet, de most ne már.. ezért nem kell kislányoknak tablettázniuk, mert azt se tudják h mi h mûködik.. ne haragudj, de ez a véleményem.. hány éves amúgy?
Mondd meg a barátnõdnek, h eleinte én is féltem, de már 6 hónapja szedem a tablettát, és NINCS ATTÓL JOBB ÉRZÉS, mint amikor belém élvez a barátom. :)
Ferike! Tûrd!
Mond meg nyugodtan a barátnõdnek, hogy akkor tegye le nyugodtan a tablettát, mert feleslegesen terheli hormonnal a szervezetét! A fogamzásgátló tablettát pont erre találták ki. Ha valaki pontosan szedi és figyel rá, hogy olyankor, amikor gyengülhet a hatása, alkalmaz kiegészítõ védekezést, akkor nem igen szoktak teherbe esni. Viszont aki kicsit is figyelmetlen a szedés során, azok igen, azok szoktak... Én összesen amióta élek nemi életet jó 7 évig szedtem tablettát és egyszer sem lettem mellette terhes. És még rengeteg nõ rajtam kívül.
Legyen már neki esze! Olyan mindegy h benne mész el vagy kiveszed elõtte, így is úgy is teherbe eshetne! De nem esik teherbe mert szedi a tablettát! Pont azért szedi hogy beleélvezhess és ne legyen terhes. Én is szedtem, 3 évig volt barátom, EGYSZER sem vette ki...Soha...és nem lettem terhes. Szóval nyugi!
Még ha nem zuhanyoztok le azonnal, akkor se fog teherbe esni :D ma már teljesen máshogy vannak kialakítva ezek a tabletták, mint pl 10 évvel ez elõtt, más a hormoni összetételük, és teljes biztonságot nyújtanak :) mondom, eleinte én is trippeltem, de már 6 hónapja szedem, és szuper :)
Azért mert kimosni nem birja.. ahh, ha ez ilyen egyszerû lenne:D
Hogy tudsz egy ilyen brainless csajjal egyáltalán járni?? Siralmas hogy milyen csajok vannak!
Nézz utána hogy hogyan mûködik, mi a hatása a szervezetre, (habár ezt gimibe a tanár is elmagyarázza biológia órán) miért nyújt védelmet és miért nem lehet terhes, majd olvasd el neki a beteg tájékoztatónak ide vonatkozó bekezdését és ha még ezek után sem képes felfogni, akkor nem fél csak hülye, vagy nem akarja a kapcsolatotoknak ezt a szintjét. Mellesleg nem nagyon van jobb érzés, mint amikor belédélveznek.
Creampie!:)
mondd meg neki, hogy én hónapok óta szedem, és a barátom MINDIG oda szokott, (sportoló, 19 éves, szóval aktívak a kis "haverok :D) és még nem vagyok terhes.
A kérdező hozzászólása: Én nem szedek :D
Mert nem lehet jól kimosni! Sõt: így inkább bemosod, ha nem vigyázol! Amúgy, aki nem ért hozzá, az minek szexel/szed tablettát? Ez mindkettõtökre vonatkozik.
A kérdező hozzászólása: Nem lehet neki megmagyarázni hogy nem lehet probléma.. mert régen is volt olyan hogy gyógyszer mellet teherbe estek....
Semmi különös érzet nincs. :-) Kérdezd meg tõle, hogy szájába lehet-e helyette. Ha meg semmi sem megy, akkor lapátold. :-)
de nyugtass meg, ugye gumit nem kell húznod?:D
A kérdező hozzászólása: Õ 17 éves én 20. hallotta hogy 10 éve született is gyerek.. Írták sokan hogy nagyon jó a punciban elmenni, ezért szeretném de nem engedi :(
hallottam.... omg.... en is sok mindent hallok, h mik vannak az utcán, de attól még kimegyek.. nem tudom, az ilyennek nem tudnám megmagyarázni....
A kérdező hozzászólása: De jó neked :) Sajna õ nem így fogja fel... Pedig jó lenne:) Semmi esély nincs rá hogy teherbe essen ugye? Fõleg ha utána egybõl zuhanyzunk.
a zuhanyozásnak semmi köze az egészhez.. ha ennyire fél, ne szexeljen..
A kérdező hozzászólása: Miért ne lenne köze ha kimosod a punciból teljesen?
az elõzõ vagyok, hozzáteszem: tényleg nincs annál jobb! csak egyszer próbálja ki, milyen ha benne mész el, és soha többé nem akarja máshogy! a zuhanyzásról meg annyit, hogy totál semmi értelme, még ha hüvelyöblítést végez sem. 1. ha vízzel teszi, hagyja abba, mert nem tesz jót, ha víz kerül bele. 2. a spermák olyan gyorsak, hogy mire kihúzod, már késõ lenne, nemhogy mire kiöblítené.. :)

Elmehetek-e a barátnőmbe, ha fogamzásgátlót szed?

Legjobb válasz: persze, hisz azért szedi

persze, hisz azért szedi
felõlem elmehetsz németországba is XD egyébként mi a francnak szedi azt a gyógyszert te hülye? XD
még én is nem hogy te :D amúgy viccen kívül szted miért van ?:D nyugodtan....
Nem... biztos azért szedi, mert ízlik neki.
Próbáld meg a fent említett gyógyszer nevét értelmezni. Na ugye hogy ugye?
Ha csak 1 hete szedi, nem, ha legalább 1 hónapja, simán.
csak a popsijába!
Hûha! Gondolkodóba estem! Szerintem elmehetsz! Bár ezért a sok magvas gondolatért nem érdemes!
Elmehetsz, de ne mindjárt az elsõ hónapban!!!Várd ki amíg elkezdi a második levelet.
Persze, én is elmentem benne.:l
Persze, hogy elmehetsz benne! Ha le is nyeli az pláne jó!

A barátnőm hashajtót szedd, hogy azzal tartsa meg a sullyát és ne hizzon meg! Ezzel kárttesz magában?

Legjobb válasz: én is komolyan aggódom értetek hidd el. csak nekem semmi bajom nem lesz. megmondom mit tegyen hagyja abba. abba fogja? valljuk be õszintén NEM, mert egy lusta dög aki a mozgásra nem hajlandó, de szeretne õ lenni a szexistenek dögös ördöge. ha nem hashajtót szed akkor szed majd mást nem így van? akkor meg minek fussuk itt le szokásos köröket hm?

én is komolyan aggódom értetek hidd el. csak nekem semmi bajom nem lesz. megmondom mit tegyen hagyja abba. abba fogja? valljuk be õszintén NEM, mert egy lusta dög aki a mozgásra nem hajlandó, de szeretne õ lenni a szexistenek dögös ördöge. ha nem hashajtót szed akkor szed majd mást nem így van? akkor meg minek fussuk itt le szokásos köröket hm?
persze, elég egészségtelen, így nem tudja felszívni a tápanyagokat a szervezete. persze tudom, hogy ez a cél, de ennél már csak az lenne egészségtelenebb ha hánytatná magát...inkább válasszon normális fogyokúrás módszert.
te úgy nõttél fel Kanadában ahogy én. komolyan ennyire unatkoztok???
A kérdező hozzászólása: én ezt most komolyan kérdezem! aggodom érte! :S
A kérdező hozzászólása: Kérlek ne piszkálj az írásom miatt! Kanadában npttem fel örülök , hogy megtanultam magyarul! :S
A kérdező hozzászólása: Oh God! Nagy a baj! :S
A kérdező hozzászólása: Rendben! Köszi a segítséget (a helyeírást is beleértev! csak olyan hülyén jött le a style ! de csak félreértettem ezek szerint! :S) Köszi mindent!
Ha rendesen szedte, akkor nem.
0, 01%
Jesszusom, nyugodj meg! Nekem volt, hogy fogamzásgátló nélkül élveztem bele, mégsem volt semmi. Fogamzásgátlóval szerintem nincs esélye arra, hogy teherbeessen. Persze csak ha szabályosan szedte, de erre e nõk odafigyelnek!
Lehet, hogy hülye kérdés, de mi a csudáért szed a barátnõd fogamzásgátlót?! Merthogy az arra van, hogy ne kelljen más módon védekezni... És elég biztonságos dolog, én kb. 10 éven át szedtem, és amikor férjhez mentem, szépen abbahagytam és terhes lettem. Erre találták ki ugyanis a fogamzásgátlót...
Pont azért van a fogamzásgátló, hogy beleélvezhess, én is jártam 1 évet egy lánnyal aki fogamzásgátlót szedett és szinte majdnem mindennap beleélveztem (azok voltak ám a szép idõk:D) és mégsem lett terhes.
Nagyobb biztonsság minta GUmi aminek 97% bár sosem lettek attol sem terhesek tablettaval engedgetem be mindig neki fullig.. semmi gond :) neki is jobb hogy nem szajba kell meg nekem is most mar csak gumi es tabletta nelkul mert hamarabb cserellem mint 2 hét õket :D addig meg nem varok
A kérdező hozzászólása: kposzonom széépen .. mindnekinek ... áhm nah atolmég belehetek szarva nem ? :D nem kénye puyla .. :D áhm te leány akibe 2 éve beleélveznek:P .. nem félsz h lesz gyereked?
szerintem csak megfázott, amilyen hideg van simán elképzelhetõ.
Hát, nem vagytok ám normálisak....fogamzásgátlót szedek...2 éven keresztül majdnem minden nap belém élvezett a barátom és lám!! nincs egy zsák gyerekem...pont azért van a fogamzásgátló, hogy a szex bensõségesebb legyen....
A kérdező hozzászólása: 2 hete tortént kb ! akor már leht használni terheségi tesztet ?
a rosszullétek nem kezdõdnek ilyen hamar. bebeszéli magának.
A kérdező hozzászólása: dee még iezget .. is h rosszul van meg iesmi.. mintha lázas lenne .. :S csak nem attol van roszul.. :S
Elenyészõ...
Sokkal több mintha nem tetted volna. Egyik védekezési módszer sem 100%. De azért no para. Ha mégis van egy kis idegesség, akkor egy teszt vagy nõgyógyász. S rögtön biztosabb leszel. De ha teljesen biztosra akarsz menni legközelebb, akkor ne így tedd.
nagyon kevés. ne parázz már he...
A kérdező hozzászólása: háát mit tudom én de bavagyok szarva.. :D :S
A kérdező hozzászólása: de elképzelheto h mégis? mien esély vna rá ?
persze, bármi lehetséges, de nagyon kicsi, szinte elenyészõ az esély rá. szerinted miért hívják fogamzásgátlónak?
Uramisten... Neked valami bajod lehet, kedves kérdezõ, gyanítom, rettentõ paranoiás vagy. Ha egy éve szed fog.gátlót a bnõd, már 11 hónapja feleslegesen védekeztek még mással is... Minek szedi egyáltalán??? Kicsit költségesnek tûnik nekem ez az együttlét...

A barátnőm 4 hónapja szedi a volina fogamzás gátlót?

eddig gumival védekeztünk csináltuk gyógyszer mellet gumi nélkül is beleélvezés nélkül azt viszont azért mert félt a barátnőm hogy baj lesz. elhatároztuk hogy úgy leszünk együtt hogy el is megyek benne de mikor elérkeztünk a hoz a ponthoz meggondolta magát mert nem bízik a fogamzás gátlóban 4 hónap után már teljes a védelem a betegtájékoztató szerint 1 hónap után már teljes a védelem. menyi az esélye a teherbe esésnek ha együt leszek vele teljesen? köszönöm a válaszokat? 20f-19l

Legjobb válasz: egy hajszálni esély mindig van, hisz semmi sem 100%,de ha nem bízik benne,akkor meg mi a fenének szedi,akkor tök fölöslegesen mérgezi magát.

egy hajszálni esély mindig van, hisz semmi sem 100%, de ha nem bízik benne, akkor meg mi a fenének szedi, akkor tök fölöslegesen mérgezi magát.
Itt egy Pearl Index: http://www.webbeteg.hu/cikkek/fogamzasgatlas/10806/pearl-ind.. Itt le van írva, hogy fogamzásgátló szedése mellett a teherbeesés esélye: 0.1-0.5%, ergo az 1%-ot sem éri el. Amúgy minek szed a barátnõd fogamzásgátlót, ha nem élvezhetsz el benne? Ekkora marhaságot. Pont erre találták ki ezt a gyógyszert. Így minden hónapban kidobja a tabletta árát az ablakon. Gratulálok.
Elméletben a tabletta hatékonysága több, mint 99%, a gyakorlat azonban ennél alacsonyabb számot mutat.
kb. 98%, ami a papíron van. Nem értem minek mérgezi magát, ha nem élvezi ki!?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!