Találatok a következő kifejezésre: A barátnőm orgazmus (124 db)

A barátnőm orgazmus után túlságosan érzékeny lesz ott lent, így esélytelen nála a többszörös orgazmus elérése. Másoknál is így van ez?

Hozzá sem tudok utána érni hozzá :D

Legjobb válasz: nekem a csiklóm érzékeny orgazmus után.

nekem a csiklóm érzékeny orgazmus után.
G-pontos orgazmus: A hüvely belsõ falán tapogatózz, és tegyél hívogató mozdulatokat. Kutakodj, hogy hol a legjobb neki! Elõbb utóbb kitapasztaljátok!
Pihenjetek :) Miután orgazmusa volt, csókold végig a combját, a szeméremdombját, a hasát, a melleit, a nyakát, csókold meg, símogasd, majd kússz vissza lefelé, és próbáld nagyon lassan, nagyon gyengéden elölrõl kezdeni :) Nekem be szokott válni :) Kapásból utána én sem tudok hozzáérni, szegényem nagyon érzékeny :) 21/F
Én is ilyen vagyok, a második csiklói csak úgy megy, ha nagyon benedvesíti és nagyon finom, óvatos. De azután már énhozzám se lehet hozzám érni. :D A hüvelyi orgazmus kérdésben nem tudok segíteni, az még nekem sem jött össze. 19/L
A kérdező hozzászólása: Igazából a barátnõmet nem zavarja, nem is foglalkoztatja különösképpen a többszörös orgazmus, én szeretnék neki csak pluszt nyújtani. Hüvelyi orgazmus még nem volt neki, arra tippeket várok :)
Van tippem, remélem segít. Nyálazd be a csiklóját, és csak nagyon finoman izgasd. De mindenképpen nedves legyen! De egyébként, ha a csiklói nem megy akkor próbáljon hüvelyit. Nekem a többszörös orgazmus úgy megy, hogy a páromra lovaglóülésben ráülök, majd rá is fekszem felsõtesttel, a lábam magam mellett van, és én diktálok egy gyorsabb tempót(persze õ is segít)
Én is ilyen vagyok, pedig olyan jó lenne többször elmenni :S Hüvely orgazmus meg sehogy se jön össze, de majd még azér próbálkozom:D Erre nincs más módszer tényleg, nektek is hüvelyi orgazmussal kéne próbálkoznotok.
Ahogy fiúból van ritkán többlövetû, lányból is van ritkán egylövetû. Az én párom is (az elõzõekkel ellentétben) ilyen. De ha valakinek van tuti tippje, az engem is érdekel. :)
csiklóorgazmusnál elõfordulhat igen. próbálkozzatok a hüvelyi orgazmussal
A kérdező hozzászólása: Olyanja volt már. Durva :D

Hogy szerezzek a baratnomnek orgazmust vagy mit tegyek h orgazmusa legyen?

Párszor voltunk együt. Volt egy alkalommal h szerinte 5 is volt de általában 1 sincs mit kell tennem h minden alkalommal legalább 1 legyen. A szex elojatekot leszámítva minimum fél órás. Hogy tudnák legkönnyebben orgazmust szerezni neki.

Legjobb válasz: Figyelj ra mit elvez.. ha nm talald inkabb kerdezd meg..

Figyelj ra mit elvez.. ha nm talald inkabb kerdezd meg..
Úgy, hogy jobban megismered a testi vágyait. Ehhez néhány alkalom kevés.
Menj be a boltba és vegyél neki egyet. Így szerezz neki egyet.
szugeráld. gondold erõsen, h ott lesz az az orgazmus, és akkor biztosan ott lesz!
Kérdezd meg hogy amikor egy alakalommal 5 volt, azt hogy sikerült elérnie és próbáld ugyanazt csinálni

Mért van az, ha a barátnőmet orgazmushoz juttatom az még okés, hogy spricel de egy az hogy sokat és kicsit vizelet szaga van én csinálok rosszul vmit?

Legjobb válasz: Mert a húgycsövön keresztül távozik a spricc és keveredhet vizelettel, de nem teljesen az! AZ a G-pontos orgazmus miatt keletkezõ váladék, ami oda választódik ki.

Mert a húgycsövön keresztül távozik a spricc és keveredhet vizelettel, de nem teljesen az! AZ a G-pontos orgazmus miatt keletkezõ váladék, ami oda választódik ki.
Nem csinálsz semmit rosszul, sõt:) Ez a különleges nõi orgazmus, van ilyen, csak nem minden nõnél:)
Szok spriccelni? Örülj neki! Tudod hány pasi vágyik ilyenre???? (és hány NÕ!!!) Hadd spricceljen!
én is akarok olyat MOST!!!!!! már volt benne részem, de a párom most nincs itthon:-( mindent jól csinálsz.
Megvizsgálták tudósok, és megállapították hogy van benne jócskán vizelet. Nem csinálsz rosszul semmit.
A kérdező hozzászólása: De nem úgy érzem mint ha onna jönne mert a hüvelyében megduzzad a G pontja és ha ezt nyomogatom akkor szok spriccelni

Mikor és miböl lehet tudni azt, hogy egyszerre mentünk el a szexben? És honnan tudom azt, hogy a barátnömnek orgazmusa van, volt?

Legjobb válasz: Barátnõd érezteti veled ha orgazmusa van (jobb esetben). Én onnan szoktam tudni hogy megfeszül, kicsit fölemeli a derekát, valamint a hüvely érezhetõen tágul illetve szûkül.

Barátnõd érezteti veled ha orgazmusa van (jobb esetben). Én onnan szoktam tudni hogy megfeszül, kicsit fölemeli a derekát, valamint a hüvely érezhetõen tágul illetve szûkül.
Szuszogás, hangok, izom összehúzódások (hüvely, has, far...), kipirosodás, érintésre érzékeny csikló /csiklói orgazmus esetén/, megrázkódó test...
Hali!Hát saját tapasztalat az, hogy a csúcshoz közeledve akár megszorít kezével téged vagy a párnát, elkezd jobban mozogni veled, ...megemeli csípõjét, érzed hogy hüvelye meg-meg szorít ritmikusan, majd lassan leáll a mozgással és huuuu.Persze valamennyiben, hevességben különbözik nõ és nõ között, valamelyik szorosan magáhozszorít, esetleg megkarmolja a hátad, valamelyik csak összemarkolja a lepedõt.
A kérdező hozzászólása: leggyakoribb hogy megrázkodik a teste !!! én sohasem tudom hogy egyszerre megyünk-e el !! ez gáz !!??
olyan érzés mintha porszívoba dugtat volna a farkad
Hali!Lenne itt még valami ha biztosabban szeretnéd tudni milyen a teljesítésed nála.Persze ennek fontos alapköve mint bármely jó kapcsolatnál az õszinteség köztetek és hogy meg tudjatok mindent beszélni.FONTOS! :) Ne közvetlen szex után kérdezd meg, mert valamelyik nõ ettõl kiszalad a világból.Késõbb négyszemközt beszéljetek, esetleg kérj tõle tanácsot, mondja meg hogyan jobb neki, mit szeret jobban...ééés akkor talán elmondja neked! :) )

Hogyan okozhatnék a barátnőmnek orgazmust?

Próbáltam már ujjazással és a csikló izgatásával. Elolvastam csomó angol és magyar nyelvű oldalt és hogy hogyan kéne csinálni, de egyszerűen nem megy, pedig szeretném ha nem csak nekem, hanem neki is jó lenne és érezné, hogy milyen. A legfőbb probléma talán az, hogy soha nem csinálta magának és nem tudja mit kéne éreznie. Amikor a csiklóját izgatom egy darabig jó neki aztán megállít, mert úgy érzi, hogy furcsa. Úgy írta körül, hogy olyan mintha túl sok lenne a jóból és hogy bizsergő érzés, kicsit kellemetlen is. Viszont volt amikor azt érezte, mintha szét áradt volna valami meleg az egész testén. Lányok, mit kéne éreznie? Hogyan kéne csinálnom? 18/F

Legjobb válasz: elõrántasz pár millát

elõrántasz pár millát
Vedd at felette az irányítás. Ne hadd h megallitson. Fektesd hanyatt fekudj oldalt tedd be neki az egyik kezed tedd a mellere es a masikkal izgasd közbe a pocket. De közbe dugd.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek. :)
szerintem jól gondolod az lesz az, csináld tovább ;)
Szia! Van a pornofilmekbol jol ismert nyalas ahogy nyelvheggyel ingerli a csiklot kozvetlen... Ezzel ba...ak nalam el a pasik... Na ha nekem a csiklomat kezdik nyalogatni falnak megyek! Kozvetlen felette jo! Azt eszre fogod venni ha orgazmusa van mert remegni fog a combja, kejes nyoges (nem utanozhato)... Probald ravenni, hogy ismerje ki a testet es ugy iranyitson ra teged... Sajnos a masztizas nelkul nem fogja soha tudni, hol jo neki!!! Akar a zuhanyrozsa fejevel, kezzel barhogy! De ha ateli egyszer az orgazmust akkor tudni fogja mit kell erezzen, mikor kezd alakulni, bizseregni! Nekem pl. Rogton vegem ha a labaim nyujtva vannak egymas mellett, Parom az oldalamhoz terdel es befurja a nyelvet a szemerem ajkak koze! Es korbe-korbe vagy fel-le jar a nyelve...
A kérdező hozzászólása: Igen, a "meleg szétárad" érzés biztos az. Viszont amikor megállít, mert úgy érzi kicsit, hogy furcsa és "mintha túl sok lenne a jóból", az nem tudom mi lehet. Van egy olyan sejtésem, hogy ha tovább csinálnám és nem állítana meg akkor jönne a "meleg szétárad" érzés. De ebben nem vagyok biztos.
A kérdező hozzászólása: Ne értsétek félre, nem frigid. Egyszerûen csak önmagának nem szereti csinálni. A rendes szexet imádja.
szerintem az az érzés lesz az amit érez:)
a fapina átka, hogy szálka megy az ujjadba :DD
A kérdező hozzászólása: Reméltem, hogy nem kell kiírnom, de akkor elõre megkérnék mindenkit, hogy vegyétek komolyan a kérdést. Tényleg szeretnék segítséget kapni.
Szólj nekem s meglesz!

Milyen módszerrel tudnám elérni, hogy a barátnőm orgazmusakor ejakuláció legyen?

Legjobb válasz: Kitartással és ütemes ujjazással. egyáltalán volt már neki , mert nem minden nõ képes rá.

Kitartással és ütemes ujjazással. egyáltalán volt már neki , mert nem minden nõ képes rá.

Miért sír a barátnőm orgazmus után? Rossz neki? 19/F

Legjobb válasz: mert elnézted 1 bejárattal :)

mert elnézted 1 bejárattal :)
Ennyi infóból nem lehet megállapítani... Hányszor fordult ez elõ? Mióta van ez így? Mióta vagytok együtt? Van-e a lánynak valami problémája? stb stb stb... Rengeteg infót kéne tudni ennek a kérdésnek a megválaszolásához...
mert megjátsza az orgazmust....
velem is volt már egyszer hogy elkezdtem sírni.. a barátom meg kérdezte hogy mi a baj, de én se tudtam megmondani hogy mivan:D én is ugyanúgy meglepõdtem...bár velem ez csak egyszer volt eddig, általában nevetni szoktam, meg jól érzem magam meg minden:D szerintem nyugi :)
Én is sírtam már orgazmus után. Amikor még remeg a tested az utóhatástól és valami olyan hihetetlenül hatalmas és nagy nem is tudom megfogalmazni, villámcsapásként ér, egyszerûen csak kijönnek a könnyek. Nem akarsz sírni, csak folynak a könnyeid. Szerintem nagyon örülj neki, mert ha nem könnyezik, lehet nem is volt neki olyan jó... Becsüld meg az öröm könnyeit 23/L
A kérdező hozzászólása: akkor megnyugodtam, köszönöm
Én nevetni szoktam. Elég nagy érzelmi bomba tud lenni az orgazmus. Nagyon sok hormon szabadul fel amivel nem mindig tud a szervezet mit kezdeni ilyen értelemben. Van aki sír, van aki nevet. Nem kell neki túl nagy jelentõséget tulajdonítani. 20/L
A kérdező hozzászólása: Õ nem tudja.Nincs semmi problámája.3 éve vagyunk együtt.Utánna azt mondja nagyon szeret.
Az orgazmus mindenkire másként hat. Talán ez a barátnôd elérzékenyül tôle. Tôle nem kérdezted?
én is szoktam sírni. én általában minél jobb volt annál jobban sírok:D

Mit tegyek ha nem érem el a barátnőm orgazmusát?

nem tudom elérni a barátn?m orgazmusát én mindig hamarabb elmegyek

Legjobb válasz: Folytasd ujjal/ ököllel/ lábbal/ szájjal, amíg el nem élvez.

Folytasd ujjal/ ököllel/ lábbal/ szájjal, amíg el nem élvez.
Hát nem tom, de hogy baszogassalak elmondom h tegnap 3x ment el a barátnöm pár óra alatt... köszi h elmondhattam xD xD Amugy hosszu elöjáték, melegits be nála nyelvel, és/vagy ujjal!
Adj neki orgazmust aztán kézzel és szájjal:) Másik megoldás: megtanuljátok késleltetni. Van 1-2 könyv errõl. Amit én olvastam annak valami intimkapcsolatok kézikönyve a neve. Abban van egy rész errõl. akár ingyér is le tudod tölteni végsõ: körülmetélés, de ezt nem tudom tiszta lelkiismerettel ajánlani, mert bár az enyém jó lett, de nagyon sok helyen hallok arról, hogy elbarmolták.(bár enyémet 80ezerért cisnálták egy nagyon elit magánklinikán)
nyúlj feljebb
Ez a barátnõd hibája. Neki is pont ugyanannyi ideje volt rá.
Körülmetélés? Annak mi köze hozzá?
állj létrára
"A válasz írója 62%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 00:25" A körülmetéléssel a makk védtelenné válik a különbözõ mechanikai hatások ellen, és így pl dörzsöli a nadrág stbstb, amitõl a pénisz érzéketlenebbé válik(nem érzéketlenné!!!!!), illetve fitymában van még pár plusz idegvégzõdés. (ez az én tapasztalatom:) )

Miért van az, hogy a barátnőm orgazmusa közben elpisilte magát?

Legjobb válasz: csatlakozom az elöttem szólóhoz szerintem is nagyon élvezte

csatlakozom az elöttem szólóhoz szerintem is nagyon élvezte
Csak elmenet, nem bepisilt. Én is spriccelek hüvelyi orgazmusnál. 25/N
Ennyire sokan vagytok akik nem ismeritek ezt a jelenséget? Pont olyan mint a pasiknál a magömlés csak ez vizesebb hatású.
Nem pisilt, csak elment:-)
azért, mert annyira ellazultak az izmai, hogy véletlen kieresztette:P ez teljesen normális, ráadásul azt bizonyítja, hogy nagyon élvezte a szexet;)
Lehet hogy csak te nem tudod megkülöböztetni a "pisilést" a nõi ejakulációtól : http://free.x3.hu/squirt/
mert kezdett elmenni.ez a pisilési ingerrel jár. vagy simán, régen volt wcn xD
El ne hidd, hogy besipilt!G-foltos orgazmusa volt(nõi ejakuláció).Légy büszke magadra és a barátnõdre..És reménykedj, hogy még sok ilyen élményt nyújthatsz a barátnõdnek!:)
16:28-as válaszoló vagyok, azt tanácsolom hogy szex elõtt mindketten menjetek ki wc-re, és nem lesz ilyen gond:P én is ezt szoktam tenni;):D
én már hallottam olyat, hogy a lány lovagolt és annyira élvezte, hogy mikor orgazmusa volt ellazultak az izmai és véletlen bepisilt...:P nem feltétlenül tudatlan a kérdezõ, van ilyen:P
elspriccel orgazmus közben? velem soha sem fordult elö max az én tamácson dugjon fel egy tampont
http://forum.index.hu/Article/showArticle?cmd=Article_showAr.. aki azt állítja hogy G pontos orgazmusa volt akkor tanulmányozza ezt az oldalt:) márpedig létezik ilyen.
Szerintem sem lehetett sima pisi, mivel felizgult állapotban nagyon nehéz pisilni , én nekem szex után kell legalább egy negyed ora nyugalom h tudjak wczni akkor is ha már feszít a hólyagom:-)
Na, már megint a sok 1/2 eszû, aki mindent /õszinte választ/ lepontoz!!!! Az ien ossstobáktól el kéne a netet tiltani! Vagy azért csinálják, hogy másokat bosszantsanak?! Mindegy, nagy jelentõssége nincs... Ez legyen életük legnagyobb öröme!!!!!!
Ha ez a dolog az orgazmusával együtt járt, akkor gratulálok, ilyen dologra a nõknek csak körülbelül az 5%-a képes.
g pontos orgazmusa volt egyáltalán nem pisilésrõl van szó
kiegesziteskent az elozokhoz... G pontos orgazmus (spriccelos orgazmus) soran eleg nagy mennyisegu folyadek is lovellhet ki noknel... a`m ez nem szines es szinte szagtalan (szinte, ertsd ugy, hogy nem kellemetlen vagy jellegzetes szagu, finom illata van akar az izgalmi valadeknak)... szoval ezt konnyu megkulonboztetni a vizelettol... ha az elobbi tortent, akkor tenyleg erezd magad szerencsesnek:) ha meg az utobbi, akkor is, izgalmi allapotban tenyleg nagyon nehez parancsolni az izmoknak... es mindenkeppp erdemes elotte wczni, hiszen g.os orgazmus eseten talan meg nehezebb parancsolni az izmoknak:)

Min kellene változtatnom, hogy a barátnőmnek orgazmusa legyen?

Sziasztok! Fél éve vagyok együtt a mostani párommal (én 28, Õ 24). Sajnos a barátnőm nem tud elmenni szexközben. Orálisan izgatva és ujjazással el tud, viszont szex közben nem. És nem értem, hogy miért. Teljesen normális méreteim vannak, kitartó is vagyok, nem vagyok gyorstüzelő és mégse megy el, próbáltuk több pózban is. Élvezi, de egyszerűen hiányzik valami. Ötletek? Mert én már sajna kifogytam mindenből. Ja és 5 éve él szexuális életet, különböző pasikkal és azóta egyetlen egyszer sem ment el még szex közben. Már azon vagyunk, hogy kikérjük egy nőgyógyász tanácsát. Tudtok olyat akitől lehet ilyeneket kérdezni Pesten?

Legjobb válasz: Lehet, hogy gátlás. Vagy csak közben a csiklóját is izgatni kell, amikor csináljátok. L W.

Lehet, hogy gátlás. Vagy csak közben a csiklóját is izgatni kell, amikor csináljátok. L W.
Szexuálpszichológus kellene. Amúgy meg próbáld ki 20 perces elõjátékkal ahol mindig leálltok orgazmus elõtt. A farkad fölött hajnyíróval nyírd rövidre a szõrt és misszionárius pózban ezzel dörgöld a punciját! Valószínûleg így el fog tudni menni.
Azt mondod ujjazással el tud menni. Akkor tudod hogy ujjazás közben mennyi idõ után megy el, milyen tempóban, intenzitással csinálod. Ezt kell utánoznod szex közben is.
28 évesen tudhatnád, hogy nem csak maga a behatolás (más néven dugás)a szex. Tehát az, hogy "szex közben nem tud elmenni" eleve baromság. A probléma, amit nem tudtál megfogalmazni a hüvelyi orgazmus hiánya. Sok ilyen nõ van. Létezik ilyen probléma, lehet, hogy nálatok is ez van. Teljesen felesleges nõgyógyászhoz menni. Esetleg szexológus. Vagy próbálkozzatok sokféleképpen. Elképzelhetõ, hogy egyszer rájössz a nyitjára és kiderül, mégis képes hüvelyi orgazmusra, de szerintem erre kicsi az esély. Keresd a g-pontját, hátha meglesz és sikerre visz. Esetleg vegyetek egy pici csiklóvibrátort és izgassa magát aktus közben.
Ahogy a 3. válaszoló is írta, szerintem menjetek el szexológushoz.
A kérdező hozzászólása: Próbáltuk már minden fajta óvszerrel, óvszer nélkül, gyûrûvel, melegedõs síkosító, stb.
A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy én vagyok a hülye, de ha ujjazáskor elmegy, az hüvelyi orgazmus, nem?
Recézett óvszert próbáltátok már?
Valószínûleg képtelen hüvelyi orgazmusra... Ha a csiklóját izgatod/izgatja, képes elmenni. Ezt csak gyakorolni kell, kérjétek szakember tanácsát. Sajnos nemvagyok pesti, nem tudok orvost ajánlani :( de nõgyógyász helyett, szexológust javaslok.
A kérdező hozzászólása: Szerintem gátlás lesz a dologban, mert egyébként eléggé az. Megérteném, hogy a csiklóját is izgatni kell, ha nem tudna elmenni pl ujjazáskor. De akkor elmegy...
A kérdező hozzászólása: Utolsó elõtti: Épp ez az, hogy úgy elég gyorsan el tud menni, percek alatt, pedig nem csinál se gyorsabban, mint a péniszemmel, ráadásul csak egy ujjal. Misszionárius pózban múltkor 25-30 percig csináltuk INTENZÍVEN! és mégse...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!