Találatok a következő kifejezésre: A barátnőm nem keres (25 db)

Már belefáradtam, hogy nem keres a barátnőm, nem is érzem, hogy szeretne, ez mért van?

Legjobb válasz: Vagy tul nagyok az elvarasaid vele szemben, vagy tenyleg nem szeret mar.

Vagy tul nagyok az elvarasaid vele szemben, vagy tenyleg nem szeret mar.
Rossz a szóhasználat. Te csak azt hiszed hogy õ a barátnõd.
A kérdező hozzászólása: lehet. még soha nem mondta magától, hogy szeretne ...
"Elõzõ, ezt nekem írtad?" neked is, meg a kérdezõnek is (persze a pontos szitut nem ismerhetem, csak nekem elsõ olvasatra ez jött le) free tibet!
Bocs de szerintem neki nem vagy olyan fontos mint õ neked.
19.57-es vagyok. Elõzõ, ezt nekem írtad? Nem én ígértettem meg vele, hanem õ mondta, hogy "oké, legyen úgy, hogy legközelebb én kereslek téged". De amúgy végsõ soron igazad van: valszeg nem õ lesz a feleségem...
amikor már meg kell vele ígértetni az már régen rossz....remélem nem lesz igazam, mert nem akarok rosszat látatlanban sem senkinek, de elég gáz ha ígértetni kell vele "légyszi törõdj már velem", ettõl a szemében a tisztelet irántad a nullához fog közelíteni...jobban tennéd ha tojnál a fejére, akkor legalább karakánnak hisz (lehet h ígyse lesz belõle semmi, de legalább nem adod fel magad és nem alázkodsz meg)
Én is ebben a cipõben járunk, annyi különbséggel, hogy nekem (még) nem a barátnõm a lány, csak ismerkedünk, de minden alkalommal én keresem fel õt, õ mindig csak válaszol, illetve beleegyezik a randiba. Legutóbb (tegnap) rákérdeztem, hogy ez miért van, s megígérte, hogy legközelebb õ fog keresni engem. Majd meglátjuk. :-)
A kérdező hozzászólása: nem elõször fordul elõ
A kérdező hozzászólása: ki van kapcsolva és tényleg szokott flegma lenni ...
szerintem te is kereshetnéd....
mert egy flegma p.icsa
ma 22:21 nagyon jól megfogalmazta.

A barátnőm abszolut nem keres mióta van pasija. Megértem hogy szerelmes, de attól még néha felhívhatna, mert én hiába hívom fel sem veszi a telot. Addig jó voltam neki amig nem volt senkije. Hogy viszonyuljak hozzá ha esetleg majd megkeress egyszer?

Legjobb válasz: 27 éves vagyok és 2 nagyon jó gyerekori barátnöm van. mindekettövel egész tini korunkat és a huszaséveink elejét együtt töltöttük éjjel nappal. az egyik barátnöm pont ilyen. ha jött egy pasi´volt hogy évekre eltünt szinte jó ha hetente beszéltünk de sehova nem jött velünk. aztán nem volt pasija évekig (komoly) és mi mindig ott voltunk neki. mi férjhezmentünk gyerek is de mi mindig ott voltunk hetente biztos taliztunk még a gyerek mellett is volt rá idönk. aztán most megint van egy éve pasija, pont mint a kámfor úgy eltünt. néha bes´zélünk, néha talizunk de eltünt. a másik barátnömmel csak nevetünk rajta és ha elökerül megpuszilgatjuk, ha sírva jönne akkor is örülnénk neki és segítenénk. szóval sehogy. sajnos ilyen az élet. megmondhatod neki hogy egy köcsög de ne haragudj ezért rá ha igazi baránöd. keress másik barátnöt de ha ö megjelenki akkor légy barátnöje.

27 éves vagyok és 2 nagyon jó gyerekori barátnöm van. mindekettövel egész tini korunkat és a huszaséveink elejét együtt töltöttük éjjel nappal. az egyik barátnöm pont ilyen. ha jött egy pasi´volt hogy évekre eltünt szinte jó ha hetente beszéltünk de sehova nem jött velünk. aztán nem volt pasija évekig (komoly) és mi mindig ott voltunk neki. mi férjhezmentünk gyerek is de mi mindig ott voltunk hetente biztos taliztunk még a gyerek mellett is volt rá idönk. aztán most megint van egy éve pasija, pont mint a kámfor úgy eltünt. néha bes´zélünk, néha talizunk de eltünt. a másik barátnömmel csak nevetünk rajta és ha elökerül megpuszilgatjuk, ha sírva jönne akkor is örülnénk neki és segítenénk. szóval sehogy. sajnos ilyen az élet. megmondhatod neki hogy egy köcsög de ne haragudj ezért rá ha igazi baránöd. keress másik barátnöt de ha ö megjelenki akkor légy barátnöje.
Én is ilyen vagyok. Van akinél úgy van, ha szerelmes lesz, teljesen belekoncentrál a kapcsolatba, szinte kizárja a külvilágot. Ez nem azt jelenti hogy pl téged nem szeret mint a barátnõjét, hanem azt, hogy most máshova "kell" az energiáit és az idejét tenni. Ne haragudj rá szerintem, hanem fogadd tárt karokkal. Hiszen ezt jelenti a barátság.
Én egyszerûen megszûntem létezni egy ilyen baratnõm számára...nagyon rosszul esett, hogy mindig csak én kerestem...és egyszercsak nem kerestem. Nem mentem az esküvõjére sem és nem érdekelt mikor megszülettek a gyerekei sem. Nehéz volt, de az élet engem igazolt. Nem vagyok már mérges vagy sértett...egyszerûen csak nem vagyok a számára. Hiába küldi a lapokat...hagyom, had pedálozzon. Van miért.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!!


Miért nem keres a barátnőm? :/

4 hónapja együtt,amúgy minden okés velünk..de már az elején is hiányoltam az érdekl?dést az ? részér?l..egyszer sem volt képes magától még egy sms-t sem írni,ha meg én nem írok,? se ír..ha írok neki visszaír,eddig úgy éreztem hogy örül neki..de ma is írtam neki és rohadtul kiábrándító választ kaptam..olyan sms-re h ,,szépjónapot,mi újság az én egyetlenemmel? minden okés veled?,, olyan választ hogy ,,aha megvagyok,csak rossz a gépem,ugyhogy most unatkozom blabla..,, semmi olyan h és veled mi ujság?vagy te hülyegyerek élsz még? már beszéltem vele err?l..említettem neki hogy jó lenne ha ? is keresne mert elég egyoldalúnak érzem ezt..mondta h ? nem az a fajta aki így irogat meg hasonlók,meg láttam is rajta h bántja ez..aztán másnap meg magától olyan sms-t ir h megpróbál megváltozni,mert tudja hogy igy el fog vesziteni,és azt nem szeretné... kicsit elegem van abból hogy ma is megint ilyen ,,leszarlak,, módon áll hozzá ehhez..már baromira unom

Legjobb válasz: én se szoktam írni senkinek... nem tudom miért.:) nem biztos hogy ez rosszat jelent, de próbáld kikövetelni tõle. ne keresd, amíg õ nem keres, és ha felhív add egyértelmûen a tudtára hogy nagyon örülsz neki hogy õ hívott, és hogy már nagyon vártad hogy beszélhessetek.

én se szoktam írni senkinek... nem tudom miért.:) nem biztos hogy ez rosszat jelent, de próbáld kikövetelni tõle. ne keresd, amíg õ nem keres, és ha felhív add egyértelmûen a tudtára hogy nagyon örülsz neki hogy õ hívott, és hogy már nagyon vártad hogy beszélhessetek.
megkérheted hogy ne hozza fel õket, de szerintem ez önmagában nem baj. amíg nem összehasonlítgat vagy iylesmi... a múltjából tevõdik össze az ember, és eszébe juthatnak emlékek, amit mint aktuális párjának elmesélhet neked. szerintem ez nem baj, amíg nem rosszindulatú. de ha téged zavar, beszélj vele, viszont ne rágj be rá. a harag tönkreteszia kommunikációt, és nyilván õ se tud higgadtan gondolkodni, ha vádaskodsz.
A kérdező hozzászólása: van itt még egy dolog..a volt pasis téma..tobbszoir felhozza a volt pasijait, vagy valami módon mindíg szóba kerulnek..és én épp kommunikáció párti vagyok, szóval felhoztam a témát..rohadtul berágtam rá ez végedt, hogy velem van egyutt és mintha a volt pasijai vagy pasija után áhítozna..megmondtam neki hogy ez így nem kóser, és jo lenne ha eldontené hogy mit akar..a beszélgetésunk egy teljesen más hangnemben folytatódott, nem ismertem rá..azt mondta hogy o már lezárta a multját..természetes hogy eszébe jutnak, mert megtortént, de nem hiányoznak naki olyan téren..ha nem velem akarna lenni akkor nem lenne mellettem, hanem valamelyikkel azok kozul..hogy neki én kellek és más nem..aztán hogy az ember merjen-e hinni ilyen szavaknak az már kétséges.
már leírtam. ha hív majd, nyert ügyed van. ha nem keres, akkor megtudod a választ a kérdésedre... aztán ha ezen a lépésen túl vagy, és még együtt vagytok, lehet finomítani hogy mondjuk megbeszéled vele, hogy pénteken találkoztok, de hívjon fel csütörtök este mert nem biztos még hogy ráérsz. ha nem hív csütörtök este, nem találkoztok péntek. ha hív, nyertél.
SZerintem minden sikeres párkapcsolat a megfelelõ kommunikáción alapszik. S ehhez bizony két ember kell. Amikor nem a felhõtlen boldogság kerül már elõtérbe, hanem az, hogy miért nem keres, akkor ott már komoly gondok vannak a kommunikációval. Tehát amint írtad, valószínû a barátnõd hozzáállásával. Mert szerintem az ember hozzáállása határozza meg, hogy mit tesz. Az agyában a berögzõdött idegpályák...de ne menjünk bele. Nem akarom megmagyarázni. Megértem azokat is, akik azt írták, hogy valószínûleg egyszerûen csak ilyen típusú ember, de akkor sem elfogadható, hogy minimális törekvéseket se tegyen kettõtökért. Én ezt észrevettem már nagyon sok lányon. Azok a lányok azok, akik nem kérdeznek. Úgy figyeltem meg. Tehát folyamatosan csak Te érdeklõdsz feléjük, de nem kölcsönös ez. Szerintem valami nyomja a lelküket és azon morfondíroznak folyamatosan. Egy egészséges lány nem hinném, hogy ennyire közömbös lenne. Beszéljétek meg ezt finoman többször is, mert egy alkalom nem tudatosítja eléggé a lányt. Neki is meg kell tennie azt, ami minimális szinten elvárható, egyszerûen van, hogy áldozatot kell hoznunk párunkért, még ha ennyire visszahúzódó is. A párkapcsolatban nem csak adnod kell, arról szól, hogy kapj is néha napján, mert ha felborul az egyensúly, akkor sok esetben megállíthatatlan lavinaként temeti el az egyik felet, rosszabbik esetben mindkettõt. SOk sikert!
A kérdező hozzászólása: te mit tennél? mert látom hogy fent vagy még és válaszolsz, akkor dumáljuk meg
te ezt nem akarod megjavítani, feladtad.
A kérdező hozzászólása: oszintén szólva már elegem van..szeretem ot..de ezzel a dologgal egyfolytában ássa el magát nálam..multkor errol beszéltem vele hosszabban is..és megmondtam neki, hogy ezekkel a húzásokkal a kapcsolatunkat rombolja..kerek perec iy megmondtam, csak nézett hogy most mi van..és másnapjára jott az sms h fél h elveszít meg h nagyon sajnál mindent..ilyenkor már konnyu bánkódni..aztán meg megint leszar nagy ívben..milyen kapcsolat az ilyen?
tudod a nõk hajlamosak túlkomplikálni a dolgokat:) azthiszem túl sok "jótanács a nõknek párkapcsolathoz" van a neten... mostanában (kizárólag tudományos kíváncsisággal, tényleg :D ) több ilyet olvastam, hát hidd el õrületes baromságok vannak benne. mint hogy: legyél közömbös, mert a pasi akkor lesz érted oda. meg hogy: ne keresd, hogy érezhesse hogy õ a férfi... na most a harmadik nagy nõi probléma, ha mindenféleképpen menteni akarjuk a másikat a fentebb említettekkel, tehát nem mondom ki egyértelmûen hogy nálatok is ez van. viszont ezt kiderítheted, de persze veszélyes. ha már mondtad neki, ne hozd fel újra. jobban mondva, én úgy csinálnám, hogy még most utoljára egyszer csak finoman szólnék neki, hogy örülnék ha felhívna néha, vagy találkozást kezdeményezne. majd várnék, hogy keres-e. nincs facebook cset, meg msn meg ilyesmi, az túl egyszer. vegye fel a telefont és hívjon. ha szeret - szerintem legalábbis - fel fog neki tûnni hogy eltûntél, és meg fog keresni. akkor pedig, olyan jó állatias ösztönöket kihasználó módon kondicionálhatod nála, hogy ha keres téged, az jó. megdicséred, viszel neki egy csokit, és jól kielégíted.
Az én barátom is ugyan ez, csak srácban, pedig azt mondja nagyon szeret. Egyszerûen ilyen típus, ezt meg az is alátámasztja, hogy már a kapcsolatod elején is ilyen volt. Kierõszakolni törõdést nem akartam, ezért csak finoman szóltam neki, hogy hogy jól esne, ha keresne néha, vagy hasonló apróbb dolgok, mert nem éreztem, hogy szeret... Azóta úgy érzem próbál változni, de akkor még nem tudtam, hogy õ csak "simán" ilyen. :) Ne parázz, egyszerûen nem az a típus õ se.
A kérdező hozzászólása: nekem ez úgy jön le mintha csak kihasználna vagy a fene tudja..de tudod már beszéltünk errõl, és ha megint felhozok ilyesmit akkor egybõl az lesz a fejében h , , jaj már megint ezzel jön, , lehet az én gondolkodásom hibás de ezt érzem..pedig mennyit mondogatja h mennyi közös van bennünk , emg milyen jo h mi ketten egymásrataláltunk, meg h nem érezte még senkivel sem ilyen felszabadultnak magát..persze nem gyakran mondja ezeket mert az gyanus lenne, de amikor csak ketten vagyunk itthon és beszélgetünk..viszont nem akarok egyfolytában problémázni, mert ha állandóan a hiányosságaival jövök, tuti kiábrándul belõlem..ha egyáltalán eddig szeretett..mert ezek alapján ez sem biztos már..egy szerelmes lányt felismerni..rá van csimpaszkodva a barátjára, állanóan rajta jár az esze..de egy ilyen semmilyen tartalmú válas-sms-bõl nem az jön le h rám gondolt volna bármikor is..
Nem akarlak elkeseríteni, de fontos a tisztánlátás. Tök értelmes pali lehetsz. Olyan érzésem van hogy ez a lány nincs egy szinten veled, vagy ha egy szinten van (érzelmileg, agyilag), akkor is labilis. A volt barátnõm, aki mellesleg akkoriban volt 24 és én 20, amikor már jártunk még mindig egy albiban lakott az exével. Persze én a hõs szerelmes hittem neki és elfogadtam ezt, de már utólag bánom is. Nem szabad engedni egy bizonyos határon túl, mert kihasználják a jóhiszemûséged. Ugyanez volt nálunk is. Gépén még régi képek, netes portálon egy ideig még nem szedte le a közös képüket, mert hogy testvérként tekint rá, amilyen sokáig együtt voltak stb bla bla duma. Ez a "lezártam már a múltam, semmi közöm hozzá", meg szerintem önbecsapás, önfelmentés, pont azt tagadja, ami az igazság lehet, csak még magának sem meri beismerni. ELképzelhetõ, hogy nem zárta még le mentálisan. Akkor már értem miért egyoldalú ez. Kérdésed van privát. Nagy tapasztalatú vagyok :)

Barátnőm 16 éves és 3hónapja egy alig 14 éves fiúval jár. Amióta együtt vannak a barátnőmmel negyed annyit nem tudok beszélgetni, találkozni stb. Csak ha én keresem akkor beszélünk vagy találkozunk. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Az elsõnek és az utolsónak is igazat adok részben. A mi korosztályunknál még mûködött a járás szex nélkül, ma már nem. Sajnos már az sem kizárt, hogy a 14éves fiú is.. A lany részérõl ennek ellenére gáz, hogy egy testi-szellemi értelemben vett gyerekkel van. Másoknak kellene hogy legyenek az igényeik. Ha ennek ellenére neki ez kell. Akkor meg is érdemli.

Az elsõnek és az utolsónak is igazat adok részben. A mi korosztályunknál még mûködött a járás szex nélkül, ma már nem. Sajnos már az sem kizárt, hogy a 14éves fiú is.. A lany részérõl ennek ellenére gáz, hogy egy testi-szellemi értelemben vett gyerekkel van. Másoknak kellene hogy legyenek az igényeik. Ha ennek ellenére neki ez kell. Akkor meg is érdemli.
Nem vagytok összeragasztva. Neki most õ a fontosabb, fogadd el. Lépj túl a dolgon, barátkozz másokkal is. Majd ha úgy alakul, megint õ lesz a legjobb barátnõd.
Az elsõ válaszolótól kérdezném, hogy miért baj az ha egy 16 éves lány egy 14 évessel kezd? Amikor 16 voltam, akkor én is jártam egy 14 éves sráccal, és nem az volt az elsõ, hogy lefeküdjek vele, vagy megnézzem rendesen feljödik-e a pö*cs*ik*éje. lol Miért lenne muszáj lefeküdni? Csak járnak. Mint ahogy mi is azt tettük, hisz fiatalok/ gyerekek voltunk, és korántsem a szex volt az elsõ. Attól függetlenül, hogy 2 évvel idõsebb a lány, és érettebb még megérthetik egymást. A kérdezõnek meg annyit, hogy ilyen a szerelem, az emberek képesek miatta elhanyagolni a barátaikat, de késõbb erre rájönnek, és remélik, még nem késõn. Barátnõd is rá fog jönni. Ha tényleg a barátnõd. Ha nem, akkor ne bánkódj miatta. 22/L
Hanyagold a barátnõd, hagy essen pofára, amiért egy poccsel kezd. Vagy beszélj bele. Vagy szerezz normálisabb barátnõt. De, mit akar egy 16 éves lány egy alig 14 éves gyerektõl? :O Megnézi, hogy rendesen fejlõdik-e neki a kis pocsikéje?! -Mert mást nem lehet csinálni egy olyan gyerekkel. Javaslom a 16 éves lány keressen egy normális korú, mondjuk 18-20 év körüli fiút, és ne egy pocsossel kezdjen. A saját érdekében. Kedves kérdezõ, talán ezt kéne megbeszélni vele.
Lehet, hogy neki más a nemi identitása mint a tiéd, vagy még nem alakult ki teljesen.
A kérdező hozzászólása: Náluk a szexrõl szól az egész kapcsolat:S
Egy 16 éves lány sem felnõtt még. Ok, felnõttebb mint egy 14 éves srác, de nem azon van a hangsúly, hogy most együtt élnének, vagy házasság-gyerek. Nem. Csak járnak, tinik, eltöltik a szabad idejüket egymással és ennyi. Senki nem mondta, hogy ez lesz az örökké tartó szerelem, mert nem, egyértelmû. Mi sem voltunk sokáig együtt 3 hónap, nem feküdtünk le, na és? Elvoltunk, kész ennyi volt. (Utolsó elõtti vagyok 22/L)
Utolsónak: Ha megnézed, majdnem egyszerre írtuk a választ a kérdezõvel, és így nem láttam, hogy a kapcsolat a szexrõl szól, nem gondoltam ilyenre, hisz amikor én voltam a 14 éves sráccal 16 évesen, nekem meg se fordult a fejemben h lefeküdjek vele, pedig már nem voltam szûz. De igen, igaz így már teljesen másképp áll a dolog. Ez már így fura.
A kérdező hozzászólása: 8hónap:S változatlan helyzet..vagyis csak még kevesebbet találkozunk, beszéltünk.

Miért nem keres engem a barátnőm?

Az a helyzet, hogy egyre inkább úgy érzem, hogy a kapcsolatunk 1 picit kezd egyoldalúvá válni...Jóformán csak én keresem őt, csak én írok neki fb-n, mobilon is én szoktam őt hívni, és gyakran előfordul h fel se veszi a mobilját, és utána még 1 sms-t , vagy fb-n se küldd 1 üzenetet h bocsi..Ez miért van? És érdemes lenne vele beszélnem ezekről a dolgokról, mert úgy értzem h nagyon a szkítás irányába haladunk..:( De én nagyon szeretem őt, és nem szeretném h a dolgoknak köztünk vége legyen!

Legjobb válasz: folytasd csak,ócska papucs leszel.

folytasd csak, ócska papucs leszel.
õ már lehet hogy nem szeret... hívd el magadhoz és beszéljetek errõl
de jobb lenne ha akkor téged sem érdekelne .. így csúnyán kifejezve "becsicskulsz" neki
Megunt, nem szeret. Lehet, hogy ha megleped vagy felvidítod még lesz jó kapcsolatotok egy darabig...vagy ha szakítatok lehet, hogy rájön h mégis kellesz neki. De szerintem ennek már vége, hagyjad.
Nem értem az emberek miért a facebookon akarják fenntartani a kapcsolatukat. Hívd át vagy menj át hozzá, talán jobban fog így mûködni :)
Mert talált egy nálad jóképûbb pasit.
én is voltam ilyen helyzetben kb 1 évvel ezelõtt.szakítás lett a vége.azt ajánlom hogy dobd azt a szutykot, mielõtt még nagyobb fájdalmat okozna neked.
NEM A FÁJDALOMRÓL VAN ITT SZÓ. Ti fiatalok nem értitek meg, hogy az idõrõl van szó, amit senki nem fog visszaadni. Elpocsékoljátok az ifjúságotokat felesleges emberekre.

Miért nem keres magától a barátnőm?

Én írok rá majdnem midig fb-n, meg sms t is(bár azt nem sokat). Egyébként meg minden rendben közöttünk. 17/f 2 hónapja vagyunk együtt.ő is 17

Legjobb válasz: Mi ezt honnan tudjuk? Kérdezd tõle.

Mi ezt honnan tudjuk? Kérdezd tõle.
Két lehetõséget tudok elképzelni: 1. Tipikus hülye liba, aki azt hiszi, h a lánynak nem szabad ráírni a fiúra. 2. Nem érdekled annyira, mint õ téged.
Biztos vagy benne, hogy a barátnõd?
Nem kell magáznod :-) egyébként tõlem nyugodtan kereshetne

Keresek egy olyan programot ami a barátnőm facebook profilját figyeli és listázza az eseményeket. Jelszava megvan, az nem probléma. Valaki tud segíteni?

Legjobb válasz: Ez egyrészt bûncselekmény lenne, másrészt ha nem bízol benne, akkor mindkettõtöknek jobb lenne, ha véget vetnétek a kapcsolatotoknak. Lehet lepontozni.

Ez egyrészt bûncselekmény lenne, másrészt ha nem bízol benne, akkor mindkettõtöknek jobb lenne, ha véget vetnétek a kapcsolatotoknak. Lehet lepontozni.
na, akkor hasznos volt feltenni a kérdést
Igaza van az elsõnek.
pontosan
Kedves kérdezõ ade 1 ha nem bízol benne akkor ahogyan az elsõ válaszadó mondta ade2 ha olyan lányba vagy szerelmes aki szeret nyüzsögni akkor vagy lenyeled vagy keresel másik csajt !! ade3 ha meg a barátnõdnek te vagy a 102 ik pasija akkor az aszt jelenti hogy lesz még rajtad kívül 111 edik is :) ade4 szekszeld meg rendesen és olyan dolgokról ne beszélj neki amit kifecseghet!! És végül egy beszélgetés jót tenne kettõtök közt :)
oké, az etkai oldalát most nem fogom részletezni de, nem hogy tudod valakinek a facebook jelszavát, hanem még egy olyan programot is keresel, amivel kényelmesebbé teszi a megfigyelést, na ne már amúgy biztos vannak ilyen gyûjtõ programok(ezek általában a facebook, google+ és hasonlóakat gyûjti össze), de nem elég neked az hogy végigolvasod, mert ha használsz egy programot, ami kigyûjti, akkor is el kell olvasnod ugyanazokat a bejegyzéseket
Rossz helyre írtad a kérdést :)
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, elehet hogy rossz helyre írtam a kérdést. És igen nem elég nekem kell egy program ami kigyûjti. az okát nem mondom meg mert lényegtelen. Köszönöm a választ, 0, 0005% al közelebb kerültem a programhoz amit keresek.
A kérdező hozzászólása: Látom itt mindenki nagyon okos a magánéletemben. Nem tanácsot kértem hanem egy program ajánlást. De úgy néz ki itt csak nagyszájú okoskodó unatkozó [email protected] vannak. Köszönöm a válaszokat Csapjon belétek a nyári villám
A kérdező hozzászólása: Kétség kívül

Miért van az, hogy nem keres a barátnőm?

Ha írok neki, akkor kedves meg minden, meg élőbe is tök rendben van közöttünk minden, de magától sosem ír, ha fenn van facebook-on akkor sem(és én nem vagyok ott). Eddig nagyon kevészer írt.Mi lehet az oka?

Legjobb válasz: úgy van vele, hogy a pasi keresse nagyon mutatja, hogy õ ugyan nem udvarol téged körbe és nem az õ dolga ez... olyan mint én.. majd feloldódik idõvel és fog keresni, ha nem akkor majd kérdezz rá finoman, remélem tudtam segíteni :)

úgy van vele, hogy a pasi keresse nagyon mutatja, hogy õ ugyan nem udvarol téged körbe és nem az õ dolga ez... olyan mint én.. majd feloldódik idõvel és fog keresni, ha nem akkor majd kérdezz rá finoman, remélem tudtam segíteni :)
Lehet, hogy pasizik
biztos, hogy pasizik :d
A kérdező hozzászólása: 17/f és két hónapja vagyunk együtt.
tõle kérdezd meg, ha csak nem reméled, hogy õ is épp erre jár
A kérdező hozzászólása: nem annak reményében írtam ide, c sak mások véleményére is kiváncsi vagyok
A kérdező hozzászólása: , csak*
A kérdező hozzászólása: ez akkor is olyan, mintha leszarna.de mindegy.köszi:)
szereti a gyors adatátvitelt. Dugd be jól az usb-det a hubjába. Naponta többször... és akkor mindk mélezni? De ha a levelezés jobban izgat, mint a bula, akkor fordulj szexuál-pszichológushoz

Elhagyott a barátnőm! De én folyton csak rá gondolok! Semmi nem veszi el a figyelmem rólla! ő már nem akarja velem folytatni soha már mást keres! Mit tegyek?

Legjobb válasz: Gyûjts bélyeget. egyébként szard le menj el partyzni és üvöltsd, hogy "now get the fuck up"

Gyûjts bélyeget. egyébként szard le menj el partyzni és üvöltsd, hogy "now get the fuck up"
menj le a sztriptíz bárba idd le magad részegre kufircolj eggyet és ennyi :D
Gyere, tépjünk be együtt! Csak cuccot hozz magaddal. :D
merre laksz?xd igyunk egyet 17f


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!