Találatok a következő kifejezésre: A barátnőm nem hajlandó (23 db)

A barátnőm nem hajlandó ezt elfogadni, mit tegyek?

Imádom a Depeche mode-ot,de a barátnőm egyszerűen ki nem állhatja. Próbáltam megszerettetni vele és egyszer teleraktam vele a gépét,már csengőhangnak is beállítottam nála,de őrjöngött :( Mit tegyek? Nem illünk össze?

Legjobb válasz: Nem kell ráerõltetni, de attól még szeretheted.

Nem kell ráerõltetni, de attól még szeretheted.
a) Szakítasz vele. b) leszarod, mert tudod, hogy a zene nem minden és más baj vele nincs. Mi a francnak próbálod megszerettetni vele? ha megtetszik neki, megtetszik, ha nem nem.... másrészt teljeesn máshogy kellett volna megpróbálod ha már igen, mert a két dolog amit csináltál csak megutáltatja vele még jobban.
Áruld már el, miért olyan iszonyú fontos a zenei ízlés egy kapcsolatban... ha nem szereti, ne erõltesd, a végén pont emiatt fogtok szétmenni, hogy ilyen erõszakos vagy. Érted: nem a zene miatt, az nem szakítóok, hanem a viselkedésed miatt. Az a lényeg, hogy más téren, fontosabb dolgokban kijöjjetek egymással, az ízlés soha nem mérvadó. Szállj le a témáról, és fogadd el, hogy õ mást szeret.
Te haver teljesen hülye vagy. Mi ért kell neki azt hallgatni amit te akarsz gondolom töltetek el idõt egy más nélkül is akkor hallgasd az a [email protected], és mikor együtt vagytok biztos van olyan együttes amit mind a ketten szeretek azt hallgassátok. Mit kell ezen ki akadni van itt olyan ember aki össze van zuhanva mert elhagyták, megcsalták, sose volt senkije gondolkozz ezen egy kicsit, és ne erõltesd rá az akaratodat, mert egy nap múlva te is itt fogsz sírni mert elhagyott a barátnõd mert megölted a szereteteddel.
Ez legyen a legnagyobb gondotok basszátok meg -.-"
Más is útálja azt a fost.
Minek kell tényleg ráerõltetni? Nem szereti, kész, nem beszéltek róla, nem hallgatjátok együtt, pont. Vagy nálad egyfolytában megy ez a zene és folyton hallgatnod kell? Nem, ugye? Akkor meg?
attól még összeilletek ! csak a b.nõd nem szeret azt az együttest és kész és ha nem szereti és miután próbáltad vele megszerettetni és még azután se akkor hagyd és ne piszkáld ezzel ... és ne is beszélj az együttesrõl vagy csak annyit hogy ne legyen ideg mert nem erõszakolhatod rá a saját stílusodat ! és ne hogy ennyi miatt szakíts vele mert nem szereti a bandát ! ha további tanács kell akkor pedig írj nekem üzenetet !
Elsõ! nagyon tévedsz
Szerintem örülj neki, hogy még veled van. Ha a pasim olyan zenét hallgatna, amit utálok, hát hallgasson. Ha mutatna pár számot, hátha megszeretem, hát mutasson. De hogy sunyi módon a gépemen meg a telefonomon turkáljon... nálam ezek szentek. Soha nem fogsz olyat találni, aki ugyanolyan, mint te. Vagy elfogadod így a barátnõdet, vagy keresel mást, de mással meg másban fogtok különbözni. Gondold át, mennyire jó vagy nem jó vele, és mennyire fontos neked, hogy zenei ízlésben egyezzetek.

A barátnőm nem hajlandó az orálisra! Mit tehetnék?

Barátn?m undorítónak tartja ,hogy bevegye a szájába a péniszem...Igaz,hogy feltud izgatni a kezével is,de azt én is szoktam csinálni magamnak,így nem annyira élvezetes..nekem nagyon hiányzik ,hogy munka után kényeztessük egymást ilyen módon,szex nélkül.Sajnos tudom,hogy parasztság volt,de megcsaltam ?t..amit nemtud,és már nem is mondom el neki,mert régebben volt,és biztos elhagyna.Hogyan tudnám rávenni,hogy legalább próbálja ki?Õt szeretem,de erre igényt tartok,mert ha a kezével csinálja,az nem az igazi..

Legjobb válasz: Hát nemtudom...meg sem próbálta még? Lehet akkor h csak tart tõle, h béna lesz. Amugy tényleg nem álmaink netovábbja megtenni az ízes gumi meg...nyalogasd Ferike :D Ha nem akarja akkor ez van, nem lehet minden tökéletes, ha tényleg szereted túl kell lépni ezen, akkor neked kell engedni ha õ nem akar. Azt érezheti Te jót akarsz magadnak önzõségbõl, azzal ami neki rossz...éred...

Mekkora tuskó vagy:) És még van pofád a barátnõdet hibáztatni mert nem csinálja amit akarsz? És azzal ki fog törõdni hogy õ mit szeretne? Mert azt, hogy megcsald biztos nem akarta... de egy idétlen kis h.ülyegyerek lehetsz:) Én páromat eleinte mindig kényeztettem ilyen értelemben, mostanában a gyógyszer miatt javarészt, alábbhagyott a vágy bennem és szeretkezni is csak kb másfél havonta szoktunk. Mennyire érdekes, hogy õ nem erõltet semmit, örül annak amit kap néha, de nem erõszakoskodik, nem fenyegetõzik hogy elhagy ha nem csinálom ezt azt. 20 éves, gondolom te idõsebb vagy, de hogy az én páromnak több esze van, és érettebb nálad az fix. Remélem a nõd kifog dobni!
Hát nemtudom...meg sem próbálta még? Lehet akkor h csak tart tõle, h béna lesz. Amugy tényleg nem álmaink netovábbja megtenni az ízes gumi meg...nyalogasd Ferike :D Ha nem akarja akkor ez van, nem lehet minden tökéletes, ha tényleg szereted túl kell lépni ezen, akkor neked kell engedni ha õ nem akar. Azt érezheti Te jót akarsz magadnak önzõségbõl, azzal ami neki rossz...éred...
nagoyn kevés nõ van, aki ezt élvezi. õk is inkább a ffiakra gyakorolt hatás és hatalom miatt. a legtöbb csak megteszi, mert látja, hogy ezzel örömet okoz. semmi izgató nincs ebben egy nõ számára. ráadásul a pasik nagyon megalázóan tudják erõltetni szerintem is az ízesített óvszerrel próbálkozzatok, de nem biztos, hogy menni fog. fogadd el.
Azt, hogy bunkó vagy:) Megcsaltad, de még rábeszélni is akarod, hogy sz*pjon le, hát nem paraszt vagy, hanem köcsög bunkó:)
Ha ennyire nem tudsz meglenni nélküle menj el a ribi trosztra. Ha megmondta hogy nem hajlandó ne erõltetsd.. Kérd meg hogy próbálja ki ízes gumival az mégse ugyan az, ha úgy sem hajlandó, nincs it tenned.. Ha meg ennyire zavar, ez, akkor hagyd el.. Bár sztem hülyeség lenne ilyenért dobni a csajd de te tudod...
Másodiknak osztom a véleményét! :)
Szerintem pedig nagyon fontos egy párkapcsolatba, hogy össze passzoljanak szexuáliasan is, mert anélkül tönkre megy a kapcsoltat.Ha én nem kapnám meg amire vágyom és a férjem sem akkor valoszinû bármennyire is szeretnénk egymást egy idõ után tönkremenne a házasságunk.Persze nem csak errõl szól, de ez is része a párkapcsoltanak.Sajna ha nincs rá igénye akkor nem is fogja megtenni.Sok olyan nõ van aki undorodik a péniszbekapástól
Szerintem kötsd föl magad mert olyan túros a farkad hogy a csajod elájuk a zagától.. Menj és cumiztasd azt akivel megcsaltad te szaralak...
A kérdező hozzászólása: A megcsalás elõtt fél évig könyörögtem neki , hogy legalább próbálja ki.Más barátnõm megtette, nincs gond a farkammal hülyegyerek..és olyan rigojája is van, hogy csak sötétben hajlandó szexelni 24 évesen, pedig már milliószor elmondtam neki, hogy gyönyörû teste van, és mindene szép....te együttlennél úgy egy nõvel, hogy ilyen piti dolgokat sem képes megtenni?egy ideig biztosan, csak nem évekig..
A kérdező hozzászólása: másfél havonta szexeltek..gondolom milyen boldog lehet a férjed.na mindegy.
miattad nem is fog leszokni, ez nem így megy de persze próbáld csak ki :)
Mi a csajommal szoktunk le a cigirõl, a minap pipa volt rám, vett egy cigit, s rágyujtott, én elterveztem, hogy még megölelni sem fogom, nemhogy csókot adni. Aztán megkérdeztem, hogy dohányozni fog-e, amire a válasz volt, hogy nem. Aztán ismét, majd ismét, míg magától ki nem dobta a doboz cigit, ugyanis semmilyen mértékben nem tolerálom a bagózást, merthogy 18 èv egy, másfél doboz cigi után fél évembe telt, hogy letegyem, tehát a én, az erõs dohányos képes voltam, akkor más is kèpes rá.
Egyetértek a cigi szag iszonyatosan büdös, annak aki nem él vele.Ha engem egy olyan személy kérne, hogy miatta tegyem le akit imádok..:) , nem is vitás, hogy miatta letenném!!De erre nem kért még senki....:(( Magamért meg nem.
Annyi a nõ mint égen a csillag, keress olyat aki nem bûzlik a cigitõl.Én össze sem jönnék olyannal aki cigizik.
Tökéletesen igazad van, ne csókold meg és annyi. Vagy rámegy a kapcsolat vagy leszokik, végére kiderül.
Szerintem jó kis ötlet. A hagyma legalább egészséges, nem úgy mint a cigi.
Eleve nem lenne olyan barátnõm.
1. sehogy nem tudod leszoktatni, hacsak õ nem akar; 2. így ismerted meg, így fogadd el; 3. nem kellett volna egy bagóssal összeállnod;
Sehogy. Fogadd el olyannak, amilyen. ha szereted.
Nehéz megfelelõ nõt találni. És túl sok köztük a bagós ahhoz, hogy ez eleve kizár ok legyen. Mert akkor ca. 1/3-uk kizárható. És úgy tûnik, hogy a jobb nõk között több a bagós. Így nem lehet az, hogy emiatt eleve nem ismerkedik meg vele az ember, mert lehet, hogy csak kocadohányos, és nem nikotinfüggõ. Na szóval vedd el a kedvét a büdösbagótól valahogyan! Mondd meg neki, hogy két hétig nem találkoztok, vagy két hétig nem bagózik. Ha a bagót választja, akkor fontosabb neki a bagó, mint te. A nikotin az egyik legaddiktívabb drog. Így ha nem tud cigi nélkül élni, akkor drogfüggõ, tehát orvoshoz kell vinni! (Persze, ez minden bagósra vonatkozik, aki nemcsak alkalmilag gyújt rá, hanem rendszeresen.)
Össze sem kellett volna jönnöd vele ha ennyire zavar. Amúgy meg szerintem ha igazán szereted elfogadod így.
Fenyegesd meg, hogy elhagyod, vagy hogy ne legyél drasztikus, kezdjél el csajozni csöndben, de pofátlanul, merthogy neked jobb érzés csókolodzni egy csajjal, mint egy hamutartóval.
A kérdező hozzászólása: amikor összejöttünk még nem cigizett! de engem õ szoktatott le szóval elég pipa vagyok rá hogy engem leszoktatott õ meg nyugodtan dohányzik!
A kérdező hozzászólása: hogyan tudnám szerintetek rávenni hogy leszokjon?
"Össze sem kellett volna jönnöd vele ha ennyire zavar. Amúgy meg szerintem ha igazán szereted elfogadod így." Gondolom te is erõs dohányos vagy!

A barátnőm nem hajlandó orálisan kielégíteni. (ő elvárja ezt tőlem) A haverjaim szerint szakítanom kéne vele. Mit gondoltok?

Másfél éve vagyunk együtt. Szóvátettem már neki, a válasza az, hogy ? nem k urva. Kor: ? 19, én 21.

Legjobb válasz: "õ nem k urva" o___0 szegénynek elég durva neveltetése lehetett ha az orvális szex már ez a kategória. Esetleg említsd meg neki, hogy te sem vagy k urva, mégsem okoz problémát a dolog. Mondjuk ennek ellenére nem erõltetnék semmit. Nem kell mindenkinek ugyanzt az 5 pózt élveznie, legyetek kreatívak.

"õ nem k urva" o___0 szegénynek elég durva neveltetése lehetett ha az orvális szex már ez a kategória. Esetleg említsd meg neki, hogy te sem vagy k urva, mégsem okoz problémát a dolog. Mondjuk ennek ellenére nem erõltetnék semmit. Nem kell mindenkinek ugyanzt az 5 pózt élveznie, legyetek kreatívak.
Azt gondolom, hogy akkor xopjanak le a haverjaid! Egy dologról ilyenkor szívesen megfeledkeztek. Te sem vagy még egy hétpróbás lepedõvitéz, szóval bátran állíthatom, hogy a barátnõd számára az egyetlen mód, ahogy el tud élvezni, ha orálisan csinálod. Neked élvezetet és kielégülést jelent a szex akkor is, ha nem csinálja, elvégre elélvezhetsz több módon is. Egyáltalán nem mindegy, hogy hogyan tálalod, illetve hogy kéred, hogy megtegye neked. Lehet, hogy attól tart, milyen érzés lesz, amikor a szájában mész el. Az biztos, hogy az egész mûvelettõl undorodik valamilyen okból. Legközelebb nézz úgy pornófilmet, hogy a csaj helyébe képzeled magad. Egybõl nem lesz annyira frankó a mélytorkos öklendezés! Amíg a xopjál le egy káromkodás, és megalázásra utal, amíg csajokat aláznak hasonló módon filmekben, addig nem lesz számára ez egy csábító dolog, amit szívesen kipróbálna. ... és tedd a kezed a szívedre: bármennyire fontosak neked ez a jóindulatú haverjaid, te lepippantanád bármelyiket is élvezettel?! Pedig fontosabbak számodra, mint egy másfél éves kapcsolat, már az alapján, amit írtál. :P Te is éretlen vagy még sok dologhoz. Kezd azzal, hogy nem feszegeted a témát egy darabig. A lány tudja, hogy te vágysz rá, és látja, hogy nem erõlteted. Sokszor mondd neki, hogy szereted, hogy neked mennyire fontos, hogy õ élvezze a szexet. Add át neki a "botkormányt", és hangsúlyozd, hogy ilyenkor teljesen övé az irányítás, ami neked jó. Így nem fogja megalázásnak tekintetni, ha csak õ kényeztet téged. Ha nem erõlteted, hamarabb fog megtörténni. Egyszer csak azon kapod magad, hogy nem csak a kezével ügyködik, de a szájával is.
A szexben csak azt szabad, ami mindkettõtöknek jó. Mennyire szereted, ha ezért el tudnád hagyni?
kidobnám a g+cibe !
Elég önzõ, ha õ elvárja akkor adnia is kéne érte. Szerintem ne kényeztesd orálisan és ha hiányzik neki akkor bevállalja vagy szokja meg...
Ha neked is kellemetlen, hogy kinyalod, akkor ne csináld. Ne akarjatok semmit, ami a másiknak nem jó, de ha te szereted nyalni, az nem azt jelenti, hogy neki kötelessége viszonozni. Nem túl szép dolog, hogy emiatt vagy a haverjaid véleménye miatt akarsz szakítani. Beszéld meg vele a dolgot, vagy kérd meg, hogy haladjatok kis lépésekkel, pl megkérheted, hogy adjon rá egy puszit, de amit nem akar, azt ne erõltesd. 22L
gondolkodok. Mindig félre nyúlok mobilon. xD
Nem kíván elégé vagy hülyén gond
akkor más dolgokban is ilyen begyöpösödött és makacs lehet. eléggé rossz kombináció, és az egyik legidegesítõbb is. szedj fel egy új csajt, és ha már biztos, akkor dobd a fapi-csát. persze ha van türelmed, rá lehet vezetni, de ahhoz legalább 1mp-re be kellene, hogy kapja. abból már lehetne építkezni, szoktatni, idomítani. de ha totál elzárkózik, akkor az elsõ verzió.
Visszakérdezhetnél, hogy akkor te mi vagy? Mivel te megteszed neki, és ezt õ el is várja. Amúgy elég buta, ha azt gondolja, hogy ezt csak õk teszik. Ezt is elmagyarázhatnád neki. Viszont én még adnék egy kis idõt is neki (a magyarázat után) mert a nõk érése kb. 40 éves korukig tart. Lehet, hogy még nem érett meg erre. Akkor meg azon múlik a dolog, hogy mennyit tenne meg érted.
Szerintem meg igen is noszogtatni kéne, mert ez úgy jön ki, h kötelességeid vannak, de jogaid nincsenek. Szerintem azzal sincs tisztában h mi az h k***a. Én ugy gondolom, hogy egy párkapcsolatban, ahol szertik egymást a felek alap, h megteszem neki azt, amire vágyik, mert tom, h õ is azért tesz meg nekem dolgokat, mert tudja, h nekem azzal örömet okoz.

Hogy lehet leküzgeni a nőkben a szégyenlősséget? A barátnőm nem hajlandó csak sötétben szeretkezni velem és szégyenli a testét előttem és maga előtt is

Legjobb válasz: Szia! Szerintem próbáld fokozatosan a dolgokat... Itt gondolok arra, hogy mondjuk eleinte nagyon kis világításnál próbálsz meg közeledni hozzá. Egyébként meg jól írták, próbáld növelni az önbizalmát és mondd el neki, hogy Te tudod, hogy néz ki és Te így szereted és észveszejtõen szexinek tartod! :)

Szia! Szerintem próbáld fokozatosan a dolgokat... Itt gondolok arra, hogy mondjuk eleinte nagyon kis világításnál próbálsz meg közeledni hozzá. Egyébként meg jól írták, próbáld növelni az önbizalmát és mondd el neki, hogy Te tudod, hogy néz ki és Te így szereted és észveszejtõen szexinek tartod! :)
Lehet, hogy csak téged nem akar látni.
Csak te tudod ebben megnyugtatni, ha nem érti meg, hogy nincs elõtted szégyellni valója, elég buta...
Miután levetkõzött sötétben gyorsan felkapcsolod a lámpát. :D Egyébként növeld az önbizalmát, mondjál neki szép dolgokat, hogy nagyon tetszik a teste, stb.
Rejts el egy zseblámpát a párna alatt.
korotok?
én barátnõm meg a melltartóját nem veszi le soha mert szégyelli szóval engem is érdekelne hogy mit lehet ilyenkor csinálni
hány évesek vaygtok?
Két dolog: - építgesd az önbizalmát (folyamatosan hangsúlyozd elõtte, mennyire szépnek tartod, mondogasd, hogy õ neked a legszebb, szeretnéd látni a testét, mert az még jobban felizgat stb.) - próbálkozz fokozatosan növelni a fényt (pl.: gyertya, majd több, kisebb világítás, végén nappal is megy) Idõ kérdése, de ahogy telik az idõ és összeszoktok, majd az önbizalma is növekedni fog, fõleg ha látja, hogy tényleg tetszik neked.

Mit tegyek, ha néhány hete egyébként szobatiszta kisfiam a barátnőmnek nem hajlandó szólni, hogy kaklinia kell?

Kisfiam márciusban volt 3 éves, kb. 4 hete szobatiszta; korábban is próbáltuk szoktatni, de most önmagától kezdett el kéret?zni és 3 hete nappalra levettem róla a pelenkát. Õ gyakran van bébiszitterrel vagy a mamámmal is, és velük is m?ködik a dolog, a barátn?mnek viszont nem hajlandó szólni, ha kakilnia kell, és ezt meg is mondta, hogy neki nem szól. Mit tegyek? Adjunk rá pelenkát, ha a barátn?m vigyáz rá? Nem fog így visszaesni?

Legjobb válasz: Én nem adnék rá. A barátnõdnek kellene vele valami egyességre jutni, hogy szóljon neki is. nem gondolom, hogy azon túl, hogy megemlíted a kisfiadnak, hogy neki ugyanúgy szólhat, mint neked, azon túl te meg tudod oldani. Véleményem szerint a barátnõdnek kell a kisfiad bizalmába férkõznie ezen a téren.

Én nem adnék rá. A barátnõdnek kellene vele valami egyességre jutni, hogy szóljon neki is. nem gondolom, hogy azon túl, hogy megemlíted a kisfiadnak, hogy neki ugyanúgy szólhat, mint neked, azon túl te meg tudod oldani. Véleményem szerint a barátnõdnek kell a kisfiad bizalmába férkõznie ezen a téren.

Barátnőm nem hajlandó megtanulni szlovákul, pedig muszáj lenne neki, mert egy csomószor került ciki helyzetbe. Hogy vegyem rá. Hogy megtanulja a szlovák nyelvet? Mert itt szlovák tudás nélkül nem fog boldogulni.

Legutóbb az üzletben mondott neki vmit az eladón?,? meg egy percig csak nézett rá,mert nem értette,mit mondott neki,a sort meg fenntartotta. A lakótársak ha kérdeznek t?le valamit,akkor se válaszol,mert nem tud.Szeretnék neki segíteni a szlovák tanulásában,de ? azt mondja,nem mindenki tud megtanulni folyékonyan szlovákul.Nem is tesz érte semmit,hogy megtanulja a nyelvet.Pedig lassan itt lesznek a vizsgák,és akkor ott sem fog boldogulni,mert ha nem tud szlovákul,akkor nem fog átmenni.

Legjobb válasz: Hát ha az sem elég motiváció neki, hogy nyakán vannak a vizsgák, akkor nem tudom, mi lenne elég. Mindenesetre ha nem akar, akkor nem fog megtanulni, hagyd rá, elõbb-utóbb rá fog jönni, hogy ez így nem megy.

Hát ha az sem elég motiváció neki, hogy nyakán vannak a vizsgák, akkor nem tudom, mi lenne elég. Mindenesetre ha nem akar, akkor nem fog megtanulni, hagyd rá, elõbb-utóbb rá fog jönni, hogy ez így nem megy.
Ha az egyetem (fõiskola?) is szlovák nyelven oktat, akkor egyáltalán honnan tudja, hogy mit vesztek az órán...?
Utolsó elõttivel egyet értek. Ha kell a szlovák a vizsgákhoz, és nem tud szlovákul, akkor honnan tudja, mit vesztek órán?
A nyelvtanulás nehéz ügy, kellene valami motiváció.
ha nem szereti a nyelvet akkor nagyon nehéz lesz megtanulnia
Nos, ha te tudsz jól szlovákul, akk beszéljél csak szlovákul vele. Ne szólalj meg egyáltalán magyarul. Így rákényszerül h beszélje a nyelvet.
Most Szlovákiában éltek, egy szlovák fõsulira jártok? Barátnõd? Egy barátnõ (azaz lány vagy), vagy fiú vagy, és a barátnõd? :)
A barátnõdnek van igaza! Én sem tanulnék meg szlovákul, az biztos, max. beszélnék angolul. A szlovákok mindent elkövetnek a magyar nyelvhasználat ellen, te meg tapsikolsz is neki.
Itt most nem arról van szó, hogy nehéz-e vagy nem a szlovák nyelv.Ott él, tanul.Ha nem tud szlovákul, akkor életképtelen lesz egy idõ után.Alapvetõ érdeke, hogy a környezetében élõk nyelvét tudja, hiszen másképpen hogyan tudna tanulni, dolgozni.Magyarországon sem boldogulnék, ha csak hottentottául tudnék, hiába hangoztatnám, hogy az vagyok, nehéz a magyar nyelv.
Megértem a lányt, nem mindenki tud megtanulni szlovákul. Nekem a felmenõim szlovákok, a dédapám még ott lakott, de elköltöztek az ország (akkor Magyarország volt az a terület is) belsejébe, így én már magyar állampolgárnak születtem, és egy szót sem hallottam sosem szlovákul. Próbáltam megtanulni felnõtt fejjel, és nem megy. Régen kicsit gáz is volt, mert kiutaztam Csehszlovákiába, a határõr a nevem alapján szlovákul beszélt velem, én meg csak néztem. Magyar vagyok, és kész.
Talán szégyenli elotted, hogy nem tud visszaszólni. Lehethogy majd ráragad valami, ha meg nem, akkor sajnos fel fog sulni a vizsgákon, hacsak nem a Selyére jártok Komáromba. Majd meglátja a kovetkezményeket, de akkor már késo lesz. Azon túl, hogy felajánlottad neki a segítséged, nem nagyon tudsz mit tenni, esetleg nézzetek szlovák filmeket, hallgasson zenét, sokat segít. A vizsgaidoszak viszont már januárban kezdodik sok helyen, szóval már nincs túl sok ideje. Azt ajánlom, ne eroltesd rá ezt dolgot, mert rámehet a kapcsolatotok, ha nagyon eroszakos vagy. Segíts, ha kéri, légy ott, ha szuksége van rád, nehéz neki is.
A kérdező hozzászólása: én is szeretem ezt az országot, nem vágyom máshová, jó egyetemre járok, vannak magyar és szlovák barátaim, sose volt problémám a szlovákokkal, a szlovákoknak sem velem, van sok jófej köztük, a barátnõmnek felajánlottam, hogy megtanítom szlovákul, de õ nem hajlandó rá, nem tudom, miért, lehet neki jól esik az, hogy kinevetik az üzletben, suliban, mert nem szól vissza semmit, ha kérdezik
A kérdező hozzászólása: 13 éve tanulta a szlovákot, és szinte semmit se tud, pedig a szlovákra bármikor szüksége lehet, mert sokszor az anyjának kell még mindig helyette hivatalos ügyekben intézkednie, mert nem tud szlovákul
Lehet nem tud megtanulni. Szerbiában élek és nem tudok szerbül.Befejeztem a sulit, a középsuliban 15tantárgyamból 7volt teljesen szerb.Rengeteget magoltam, betanultam az anyagot elmondtam ezért kaptam a jegyet.Nálunk az osztályban ennyi kedvezmény volt, aki magyar elég hogyha megtanulja az anyagot. Most sem beszélek szinte semmit, ellenben mindent megértek.Szoval értem mit mondanak de nagyon nehéz válaszolni, eladni nem adnak el, de nagyon nehéz hogy nem tudok komunikálni a nyelven.Eleinte nem akartam megtanulni mert egyszerüen gyûlöltem a szerbet, mostmár mindenáron szeretnék megtanulni, de még mindig ott tartok hogy nem tudok beszélni, akarok de nem jutnak eszembe a szavak.
Szerintem meg nem nehezebb mint barmelyik mas nyelv. En is akkor tanultam meg jol mikor mar az egyetemen voltam. Es nekem se adodott gondom szlovakokkal, ellenben magyarokkal eleg sok, kirekesztettek, mert en meg akartam elni es tudni szlovakul is. Csak sok magyar ugy gondolja, hogyha mar o hulye ahhoz, hogy szlovakul tanuljon, buszkesegbol vagy mert kepessegei nem engedik, akkor mar mar is csak szivjon. Baratnoddel meg nem tudsz mit kezdeni, ha magatol nem jon ra, hogy mi az o erdeke, akkor az eleg szomoru.
Utolsó! Örülök, hogy így vagy vele... És oké, amit a tv-bõl látunk, az sarkítva van, és nem általános, de VAN. Jó volt ilyet hallani valakitõl :)
hogy kerult az a lany egyaltalan szlovakiaba?
ha valaki utál egy nyelvet, akkor a büdös életben nem fogja tudni megtanulni, nyelvet csak szeretetbõl lehet. gyertek Magyarországra, a nacionalista szlovák politikusok meg szarjanak egy egész seregnyi sünt.
A kérdező hozzászólása: szlovákiában élünk, szlovák suliba járunk, itt ha valaki nem beszél jól a szlovák nyelvet, akkor sok esélye nincs a jövõben, a munkában barátnõm nem is érti, mit veszünk az órán, az angolt se tanulja
Azért szlovákul megtanulni, ha nem anyádtól tanulod a nulladik pillanattól, nagyon nehéz. Évekig tanultam, mire értelmesen tudtam mondani valamit. Nem csodálom, hogy ódzkodik tõle, mivel sikerélmény kb. 0. :( Rávenni meg nem lehet senkit. Fõleg nem nyelvtanulásra.
Mondd el neki ezt az egyetemmel kapcsolatban, habár szerintem nem most kellene tanulnia az oktatás nyelvét
Jaj, ne kamuzz már, ember! Minek ez a süketelés?! Ha Szlovákiában született, és ott jár iskolába, akkor tudnia kell szlovákul, éppen úgy, mintha Magyarországon született volna. Bármiylen buta ember is legyen, bármennyire is ne akarjon megtanulni szlovákul, mivel a környezet nyelve az, tudnia fogja. Ha felnõttként került oda, vagy kiskamaszként, akkor is ráragad annyi, amivel elboldul a mindennapokban. Ha pedig felnõttként, akkor kell tanulnia szlovákul. Baromság, amit kérdezel, vagy pusztán nacionalista hangulatkeltés. Ha szlovák tannyelvû iskolába jár, akkor tudnia kell szlovákul, különben fel sem vették volna. Mással játssz, jó, ne velünk!

A barátnőm nem akar világosban sexelni, ha mégis világosban sexelünk akkor is csak takaró alatt hajlandó. Hogyan vehetném rá, hogy ne ilyen "középkori erkölcsök szerint" szeretkezzünk? 25/F

Legjobb válasz: Nincs önbizalma a lánynak, szégyenli a testét. Én azt tanácsolnám neked, hogy lepd meg egyszer a zuhany alatt. Menj be hozzá, és szeretkezzetek ott. Ebbõl érezni fogja, hogy szereted, tetszik neked, hiszen lámpafénynél, teljes egészében láttad õt, mégis kívántad, hiszen történt ami történt. Ha nem is így, de valahogyan erõsítsd meg benne azt a tényt, hogy kívánatosnak tartod õt :) 21/L

Nincs önbizalma a lánynak, szégyenli a testét. Én azt tanácsolnám neked, hogy lepd meg egyszer a zuhany alatt. Menj be hozzá, és szeretkezzetek ott. Ebbõl érezni fogja, hogy szereted, tetszik neked, hiszen lámpafénynél, teljes egészében láttad õt, mégis kívántad, hiszen történt ami történt. Ha nem is így, de valahogyan erõsítsd meg benne azt a tényt, hogy kívánatosnak tartod õt :) 21/L
önbizalomhiány
Elsõvel egyetértek, valahogy erõsítsd meg az önbizalmát. =)
Mutass neki példát. Légy Te meztelen elõtte. Állj így oda elé, és kérd meg, hogy mondja el, hogy lát õ Téged. Majd kérd meg, hogy Te is elmondhasd a véleményed róla. Ne siessetek, mert ez egy görcs feloldásáról szól. Inkább legyenek lassúak azok a lépések, de biztosak. Bizonyosságra van szüksége. Legyen ez egy õszinte felfedezés - és elfogadás. Sokat fog számára ez jelenteni. Minden jót!
amugy szép a barátnöd? ö szépnek tartja magát? probáld megtudni miért csak a takaró alatt akar szexelni....abban semmi élvezetes nincs....egy pozban szexeltek mindig? mert takaro alatt nem hiszem hogy egy poznál többet tudtok kiprobálni...:.S
a válaszom hasonló lett volna:)
Nem tudom, hogyan vehetnéd rá. Én se vetkõzök le világosban csak sötétben. 24/L
Kérdezõ, azért nem mer világosban lenni, mert szégyelli a testét elõtted, nem tartja magát szépnek. Erre az egyetlen megoldás az, hogy sokszor elmondod neki, hogy mennyire szépnek tartod, mennyire tetszik neked stb. És így már merni fog elõtted meztelenül mutatkozni

Ha "barátnőmmel" komolyan akarok elbeszélgetni, komoly dolgokról, érzelmekről, vagy a kapcsolatról, akkor vagy bebunkózik, vagy nem hajlandó. Miért?

Vannak gondjaink, vannak dolgok, amik neki nem tetszenek, jó, változtattam rajta, de ? nem képes megváltozni. Ha csak úgy hülyülgetünk, elvagyunk, akkor nincs gond... De... Néha orbitális nagy baromságokat csinál, ami miatt néha veszekszünk, néha lenyelem, de el?bb-utóbb kitörök, és verbálbunyó lesz a vége, amit nem tudunk megoldani, mert ha lehiggadtunk, én megpróbálom beszélni vele, de nem hajlandó. Megjegyzem, én 20 vagyok, Õ 15.

Legjobb válasz: talán azért nem tud veled komoly dolgokról beszélgetni, mert õ még egy GYEREK

talán azért nem tud veled komoly dolgokról beszélgetni, mert õ még egy GYEREK
Miért idézöjelbe a 'barátnöd'?
én 20 vagyok, Õ 15. ENNYI!!!! Nem az 5 ev a sok, hanem az, hogy o meg szinte gyerek, mondhat itt akarki akarmit, te meg fiatal felnott. Tul fiatal, nem csodalom, hogy nem tud komolyan hozzaallni a dolgokhoz. 25/L
A kérdező hozzászólása: Azért, mert én nem érzem olyan igazi barátnõmnek, pont ezek miatt is...
te tényleg ennyire hülye vagy???? az Isten vágja szét azt a hülye fejedet 15 éves és nem érted miért nem komoly áááááá
ez egyértelmû...túl fiatal...nem lehet komolyan venni, nem tud felfogni, átlátni gondokat, helyzeteket...te azért már jóval tapasztaltabb, értelmesebb vagy. Ha meg már te is azt mondod , hogy csak hülyülni lehet vele, és csak akkor jó... keress egy érettebb, komolyabb nõt...aki téged is komolyan tud venni, és nem csak hisztizni, meg nyávogni tud.
tipikusan abban a korban vagytok, mikor van köztetek egy generációs szakadék...azért nem értitek meg egymást, õ még gyerek, te meg felnõtt vagy ... az 5 év korkülönbség alapjáraton nem sok és nem is okoz nagy gondot, de ez csak azután lép érvénybe, ha a lányka már közelít a felnõtt korhoz (minimum 16-17 évesen)... szerintem várd ki, ha türelmes vagy, vagy addig szakíthattok is, és majd komoly fejjel késõbb újrakezdhetitek
ez az...még fiatal és éretlen a lány.szerintem simán add a tudtára, hogyha nem változtat te szakítasz. egy szintén 15 éves lány.
A kérdező hozzászólása: De nem izgat annyira, hogy nem olyan komoly. De.. Hogy ne lehessen SEMMIT sem megbeszélni vele, az már komoly...

A barátnőm, mikor találkozunk nem hajlandó puszival köszönni. És még néha a csókolózást is kényszernek érzi. Miért lehet ez?

Egyébként más területeken minden rendben van. Bár néha bekattan és amig be nem szivunk addig elmebeteg.

Legjobb válasz: Biztos be vagy szívva! :D

Biztos be vagy szívva! :D
Lehet, hogy szégyell.
Én ennél a pontnál vettem észre, hogy lassan vége lesz a kapcsolatnak. Nem akarom az ördögöt a falra festeni, de öcskös lehet, hogy veled is ez lesz. De mindenképpen beszélj vele!!
szégyel talán?
szégyell *
na ez a baj

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!