Találatok a következő kifejezésre: A barátnőm nem akar (522 db)

17 éves fiú vagyok, a barátnőm 16 éves (szűz). Nagyon szeretjük egymást, és mégis amikor együtt vagyunk legszívesebben sexelnénk, de a barátnőm nem akarja még. Miért?

Legjobb válasz: Szia. Arra még nem gondoltál,hogy a barátnödnek gátlásai vannak,vagy esetleg fél az elsötöl??Vagy éppen a következme´nyeltöl.

Szia. Arra még nem gondoltál, hogy a barátnödnek gátlásai vannak, vagy esetleg fél az elsötöl??Vagy éppen a következme´nyeltöl.
Türelem.... Könnyebb lenne nektek, ha szûz lennél. Nem lenne ennyiféle gátlás a barátnõdben a te tapasztalataid miatt, továbbá neked se lenne olyan sürgõs az elsõ. A férjem nem akart idejekorán lefektetni, egy idõ után már alig vártam, mikor lehetek már végre az övé... Mi pár évvel idõsebbek voltunk, és szüzek.
Legyél vele türelmes....
Szia! Pettingeltetek már a barátnõddel? Lehet, hogy csak az érintéstõl fél vagy nem tudja, hogy mire számíthat. Próbáljatok meg úgy pettingelni, hogy lássátok egymást egy pettingelés alatt megmutathatod neki, hogy gyengéd vagy és megpróbálod minnél élvezetesebbé tenni neki a dolgot. Miután lát téged, látja, hogy mit csinálszl, talán így elszáll a félelme.
Ez vicces :D!Mintha a saját történetemet látnám.Én is 16 vagyok a pasim 17.Én szûz vagyok õ nem.Õ szeretne már hogy eggyütt legyünk, de én még nem. Lehet hogy a barátnõdnek ugyanaz a problémája mint nekem.Fél az elsõ eggyütléttõl és a fájdalmak, meg nincs elég önbizalma.Fél, hogy nem lesz olyan jó, mint elõzõ barátnõd. nekem is ez a problémám.Biztos, hogy a barátnõdnek is ilyen gondja van.
Az elõzõ választ nem tartom humorosnak. Lehet, hogy fél, esetleg gátlásai vannak, de az is lehet, hogy csak korainak tartja még. Le kell ülni és beszélgetni róla. Õszintén.
Vagy csak egyszerûen még korainak tartja. De a legjobb az lenne ha megkérdeznéd tõle és megbeszélnétek a dolgokat hátha vmi másról van szó
hát probálj megértöbb lennni egy lánynak nagyobb veszitenivaloja van ebböl származolag mint egy fiunak beszéljetek többet erröl és probáld megnyugtatni h nem lec semi baja belöle és vgyázni fogsz rá probálj meg egy biztonság érzést adni neki sztem be fog jöni:)
adj neki idõt. ne erõltesd. ha nem akarja most, de egyszer úgyis fogja.
Mert bolond:)
elõzõ vok. sztem pár évet késtem a válasszal. XD
azóta már lehet, hogy is összejött. =D
Türelem , rózsát terem. 15/L

15 éves vagyok még szűz de a barátnőm nem akarja de én akarom nem akarom siettetni de már több mint egy éve várok és már az agyamra megy mit tegyek?

Legjobb válasz: vághatsz bármilyen pofát,15 éves taknyos kölyökként messze nem kéne még szexelni

vághatsz bármilyen pofát, 15 éves taknyos kölyökként messze nem kéne még szexelni
"és már az agyamra megy mit tegyek?" akaszd föl magad te p*cs
"15 éves vagyok" a neved "gergo99" .. szerintem max 13 vagy
és ha eljön a 2012/12/21 és tényleg világvége lesz, szétesik a föl, kitörnek a vulkánok és majd jön az a nagy hullám, ami elsodor mindent. Mi van ha vársz még 1-2 évet, a kis ribanc meg még húzni fogja az agyadat...aztán egyszer csak jön a vész, te meg szüzen fogsz meghalni...hmmm...
várj még 2 évet
Kedves Kérdezõ! Visszakérdezek: Szereted egyáltalán a barátnõdet? Mert ha igen, akkor elfogadod, hogy még nem szeretné a szexet és türelemmel megvárod, amíg igent mond! Szerintem még Te sem vagy érett szellemileg a dologhoz, mert ha az lennél, megértenéd, hogy a lány még nem érzi felkészültnek magát hozzá és elfogadnád. 27/L
Nem ez a durva, hogy most vársz rá tegyük fel 2 évet. Hanem majd ha szétmentek, és õ a következõnek egybõl odaadja magát. Na akkor fog szé[email protected] az ideg!
Még várj vele 1-2 évet, ha mindenféleképpen megbízható gyerek vagy, és eszed ágában sincs megcsalni a barátnõd, akkor feszültség levezetésére meg maszturbálj. Ennyi. Ha viszont már tényleg a p*csöd diktálja a dolgokat az igazi agyad helyett, akkor szedj fel valami kiscsajt aki bevállal, és éljetek boldogan.
Mit tegyél? Vágd le. Probléma megoldva.
A kérdező hozzászólása: -.-
ne erõltesd, éretlen gyerekek vagytok még, ott a kezed használd azt
A kérdező hozzászólása: kösz és egyépként nem vok 13, 15 vok azért mert az öcsém akkor született és szeretem 99 et mert majdnem száz :)
Erõltesd rá.
Tagoljad a mondatot légy szíves!
A lányok több idõre van szükségük, mint a fiúknak.Ezt értsd meg.Ha tényleg szereted , akkor tudsz várni, addig , amíg õ is úgy gondolja.Ez akár évekbe is telhet. 15/L

A barátnőmmel szeretnénk összeköltözni, de kb. még fél évig ez nem lehetséges. A barátnőm nem akar várni fél évet arra, míg tudok költözni. Nem tudnátok valamit mondani, amivel esetleg megoldható lenne, hogy együtt maradjunk? A többi lentebb.

Még nem fejeztem be az iskolát, decemberben államvizsgázom, addig nem tudok költözni( anyukám se megy bele, mert azt mondja, akkor nem tudok koncentrálni majd a tanulásra).

Legjobb válasz: Hát szerintem ha valaki szeret, az többet is vár, mint fél év...

Hát szerintem ha valaki szeret, az többet is vár, mint fél év...
Bocsi, de szerintem te jobban szereted, mint õ téged :( nem akar várni fél évet?? elég gyerekes felfogása van sajnos, biztos vele szeretnél élni? Szerintem amúgy jobb is, hogy csak államvizsga után tudsz költözni, már bocsi. Félre ne értsd nem akarlak megbántani, de elég furi a barátnõd :( 21/l
"Azért nem tud annyit várni, mert annyira szeret és nem bírja ki, ha nem vagyok vele." - és te ezt simán bevetted. Rutinos manipulátor és érzelmi zsaroló a csaj, szép nagy papucs lesz belõled. Valami azt súgja, nem pszichológiából államvizsgázol :D
Annyira szeret hogy nem tud 6 hónapot várni, inkább leél egy életet nélküled..... az inlogikus felfogás....
Te szereted..De a barátnõd is szeret téged? Mi van ha azt mondod neki, hogy államvizsga után tudsz csak külön költözni, addig várni kell..A barátnõd mit mond? Akkor vége??? Akkor nem kellesz neki?? Én azért elgondolkodnék, hogyha ez lenne a válasz , akkor a barátnõd mennyire is szeret téged..
Õ nem tud költözni, de tõled elvárja hogy költözz, különben nem vár tovább. Ez nem ás mint önzõség és nem szerelem. lehet te nagyon szereted de õ csak birtokol..... Õ nem tesz lépést de tõled elvárja hogy lépj....
Mióta vagytok együtt? A barátnõd gyerekes, inkább hagyja veszni a dolgokat, ha már nem tudja kihisztizni, hogy az legyen, amit õ akar.Aki ennyire nem partner, azzal te miért tervezed a jövõd?
Annyira szeret, hogy inkább szakít?Hát ez nekem nagyon furcsa.Másik meg ha nagyon akarsz összeköltözve is tudsz tanulni.Mindketten még gyerekes gondolkodásúak vagytok.
És miért nem tudsz költözni? Mi az hogy anyud nem megy bele?! Ekkora nagy gyerek vagy? Jobb is akkor ha otthon maradsz!
A kérdező hozzászólása: Azért nem tud annyit várni, mert annyira szeret és nem bírja ki, ha nem vagyok vele.
Voltam ilyen helyzetben, ezért leírom, hogy az én káromon tanulj, ne a sajátodon. Mondd meg neki kerek perec, hogy nagyon szépen kéred várjon meg, mert addig nincs értelme elköltöznöd, amíg le nem államvizsgázol. Te is nagyon szereted õt, de ezt meg kell értenie. Mi az a fél év ahhoz képest, hogy áv után egy diploma és az azzal járó állás mellett szépen elkezdhetitek építeni a közös jövõt, amiben még minimum 50 évet élhettek! Ehhez képest fél év nevetségesen rövid! Legyél komoly és htározott, ne tudjon érzelmileg zsarolni. Mondd, hogy neki kell döntenie. Te amint végzel hajlandó vagy költözni. Ha neki ez nem jó, akkor szakítson. Hidd el, hogy rögtön visszább vesz az arcából, mert meg fog ijedni, hogy elveszíthet. A kapcsolatok sokszor fordítva mûködnek: minél jobban távolodsz, a másik annál jobban közelít. Ne ess abba a hibába, hogy minden tartásodat feladod egy nõért! Senki sem ér annyit. Én már megtanultam ezt...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Úgy tûnik, akkor külön éljük le az életünket, mert nem tudunk dûlõre jutni.
Államvizsgázol?? Anyukád szerinte nem fogsz elég idõt fordítani a tanulásra? Szerintem ennyi idõsen felül kell bírálni a szülõk aggodalmát. Egyébként ha szeret a lány, és nincs más megoldás, várni fog fél évet.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, megoldódott a probléma :)

A vedekezesrol lenne szo. A baratnommel nem mindig vedekeztunk volt hogy kivettem mielott elelveztem volna. A baratnom nem akar tesztet elvegezni Mert szegyelli. Nagyon aggodom mi a teendo?

Nem reg vesztettuk el mindketten a szuzessegunket es hat volt amikor gumi nelkul csinaltuk de legtobszor gumival..es mindig kivettem mielott elmentem..a menstruacio ket nappal ezelott kellett volna megjojon de meg nem jott..es idegeskedek..Nagy az eselye hogy terhes lessz?

Legjobb válasz: Van eselye. Miert nem vedekeztetek?

Van eselye. Miert nem vedekeztetek?
Szuleidet miert nem kerdezted meg a nemi eletrol? Talan abban is kaptal volna tanacsot, hogy ne kapkodd el...
A kérdező hozzászólása: Rendben ...köszönöm (köszönjük) a válaszokat es minél hamarabb el készítjük a tesztet...es bízzunk a legjobbakban.
tudom, utolag konnyu beszelni. de ha nem tudsz valamit, akkor utanajarsz, nem? ott az internet, google, barmi, minden. rengeteg tananyag van es nem csak p*rno :) na de legalabb most mar tudod, hogy legkozelebb ovatosabbnak kell lenni. kivanom, hogy legyen szerencsetek es ne essen teherbe a lany.
A kérdező hozzászólása: Enis szerettem volna ha valaki elmagyarazza hogy vigyázz mert...de senki nem készített fel.
szegyenli a tesztet? a gyerek miatt akkor nyilvan nem fog szegyenkezni, ugy? gyerekek, esszel kell csinalni... hasznald a nemiszerved ahanyszor csak tudod es alkalmad adodik ra, de ne felelotlenul. ehh... miert nem tanitjak az iskolaban? miert nem tanitja meg a szulo? miert tabu a nemi elet es a vedekezes meg mindig?
A kérdező hozzászólása: Teljesen eggyetertek veled mostmár enis rájöttem hogy ez komoly dolog.. Eddig nem igazán zavartattam magam.
Es akkor mi van, ha az ismeroseid dicsekednek? A nemi elet felelosseggel jar es tudast igenyel, ha ezek nincsenek meg, inkabb varj, amig felnosz.
Igen, lehet a szüzesség elvesztése miatt is. Ilyenkor olyan hormonok szabadulnak fel, amik eddig ismeretlenek voltak, ezek a ciklust bezavarhatják. Ahogy a terhességtõl való félelem okozta stressz is.
A kérdező hozzászólása: Koszonom..de azt meg megmondanatok hogy ha nem terhes a menszesz késes miért van?lehet a szüzesség elvesztese miatt?
"amugy sok ismerosom dicsekszik h soha nem hasznalt gumit es semmi nem tortent" Ezt már nem tudom kommentálni.
kicsi rá az esély!
A kérdező hozzászólása: Hat, megveszem de en inkabb azt szerettem volna tudni h az esely Nagy?
Így utólag már csak a tesztre tudod rábeszélni! ha szégyenli, vedd meg te, és legyél vele, amikor megcsinálja. Többet egyelõre nem igazán tehettek.
A kérdező hozzászólása: Eppen nem volt nalam de ez kb 2 alkalommal volt...az esely nagy?amugy sok ismerosom dicsekszik h soha nem hasznalt gumit es semmi nem tortent
Éppen nincs nálad óvszer. Igen, velem is elõfordult, hát olyankor picit elõ kell venni a fantáziát és másféleképp örömet okozni egymásnak! A megszakításos módszer nem védekezés, hanem orosz rulett! A szüzesség elvesztésekor nem szabadulnak új hormonok, de tényleg azt szokták mondani, hogy olyankor hajlamos késni a menstruáció.

A baratnom nem akar csokolozni. Most mit csinaljak?

Legjobb válasz: Mondta, hogy miért nem akar? Ennek nagyon sok oka lehet...

Mondta, hogy miért nem akar? Ennek nagyon sok oka lehet...
tényleg volt ilyen kérdés
ppq-nak igaza van volt egy ilyen kérdés!
a tegnap irt ide a baratnod... ha vissza keresed a kerdeseket meg talalod azt irta hogy undorodik tolled meg hogy hanyingere van amikor csokolod valami ilyensmi... es hogy csak szanalombol van veled
Nem szeret.
Ne csókolozz vele.
lehet h a csaj éces:/ vagy büdös a szája
Hány évesek vagytok?
vegyél be orbitot... vagy igyál öblítõt
Lehet, hogy nem illatos a szád! :-)
egy irinyó pirinyó bdsm? kötözd ki a kezeit az ágyhoz kösd be a szemét majd kezd csókkal a szexet...aztán a fantáziádra van bízva.
utanna kerestem de sajna nem kaptam meg a kerdest de azert kosz hogy mas is emlekszik ra :)

A barátnőm nem akar kielégíteni orálisan. Szerintetek mi legyen?

Az el?z? mindig lenyelte, de ? nem hajlandó végigcsinálni... Nem akarom kényszeríteni, de nagyon hiányzik. Szerintetek megpróbáljam mással csak ezt?

Legjobb válasz: semmiképp ne próbáld meg mással ezt... beszéld meg vele, hogy miért nem akarja, és ha neked annyira ez számít, hogy orálisan csinálja, akkor szakíts vele... de akkor legyen képed megmondani neki, hogy EZÉRT teszed. legalább látja, hogy akkor jobb neki nélküled, ha ezt képtelen vagy elfogadni.

semmiképp ne próbáld meg mással ezt... beszéld meg vele, hogy miért nem akarja, és ha neked annyira ez számít, hogy orálisan csinálja, akkor szakíts vele... de akkor legyen képed megmondani neki, hogy EZÉRT teszed. legalább látja, hogy akkor jobb neki nélküled, ha ezt képtelen vagy elfogadni.
Inkább add nekem a csajt, én meglennék vele enélkül is tökéletesen.
hát azért én még nem hallottam túl sok hisztizõ nõrõl, aki arról hisztizik, hogy nem nyalja ki a barátja. ez a fiúk jellegzetessége inkább.
Én az exemnek lenyeltem , a mosatni páromnak nem. Neki is lenyelte az exbarátnõje, de nem várja el tõlem. Neki másabb a spermaíze amit nem tudok lenyelni. Ennyi! Nem tudok ellene mit tenni, csak azért nem fogom megtenni és talán hányni , hogy nehogy elhagyjon! Mégis boldogok vagyunk így! Ha ez számít neked akkor keress addig aki ezt megteszi és akkor lehet boldogabb leszel. Hozzáteszem kinek mi a boldogság!
Ha megteszed, akkor téged nem az érzelmeid vezetnek. Ha neked ez a legfontosabb, akkor inkább alkalmi partnereknél keress vigaszt, akiknek ez nem gond. Ne alázz meg vele valakit, aki szeret. Bár a korodat nem írtad, gondolom 20 se vagy még.
Hát hallod, keress valami hasonlóan felszínes csajt, akinek az orális szex a legfontosabb a kapcsolatban. Csak ne szaporodjatok.
sosem értettem, egyes pasiknak mért nem elég, hogyha mondjuk a hasamra, mellemre élvezhetnek, esetleg kényeztetem orálisan, de nem nyelem le. azt már, hogy hova megy a sperma, úgysem érzik, nem mindegy, hogy mi lesz a sorsa? mellesleg szerintem szörnyû íze van. kóstoltad már? ja, és nem úgy, hogy csak egy picit belenyalsz. az lepkefing. az egész cuccost benyelted már? mert egy kis belenyalással nem érzed az ízét, meg az állagát rendesen. ahhoz, hogy érezd, az egészet kell. majd megnézném, akkor milyen fejet vágsz. olykor, nagyon ritkán lenyelem, de utána nem szoktam túl jól lenni. hát még emiatt ennyit hisztizni, meg felrúgni egy kapcsolatot. felszínesség, ahogy elõttem is mondták. ha ennyit ér neked a lány, akkor ne legyél vele inkább.
Olyan mint két evõkanál takony. Majd ha rendszeresen lenyelegeted te is, akkor nem lesz kifogásom.
Így van, ha nem nyeli le meg van az oka. Bûdõs puncit se mindenki nyal olyankor meg a nõk elégedetlenkednek:D
mindenképp új csajt keress szerintem
02:36 Azért marha nagy különbség van az elõváladék, illetve a sperma között. Az elõváldaékkal semmi bajom. Régen én is mindig lenyeltem tündérbogár, hidd el, ez még nálad is változhat!
10:03: Nálam nem változik meg, képzeld. Szeretem a párom mindenestül és nekem nem undorító az állaga, sem az íze, nem fogom megutálni. A frigidség remélhetõleg nem fertõzõ. :D
10:22 Nem vagy tisztában a frigidség fogalmával, google is your friend, manapság már semmi nem mentség a hülyeségre...
Õ ilyen. Ha nem tudod rávenni, akkor két megoldás van: - Vagy beletörõdsz és nem hisztizel. - Vagy keresel olyat, aki végigcsinálja. Aki ezért megcsalja a párját, az elég szánalmas szerintem. Ha ennyire fontos neked, akkor hagyd ott és kész.
Állítólag vannak tabletták amitõl 2-3 nap után eper ízû lesz a fehér ninja... egy próbát megér, hátha megjön tõle a kedve.
Erre csak azt tudom mondani, nyeld le a sajátod, meg kóstolgassad, és ha olyan szupernek találod, azután akard a barátnõddel is lenyeletni. A leányzó, aki itt osztja az észt, hogy õ mekkora szexistennõ, mert lenyeli, remélem akkor õ a párja izzadságától, taknyától, pisijétõl, stb sem undorodik, mert teljesen elfogadja.
Bosszúból lepontozás WIN :D A kérdés nem kétértelmû. Az orális kielégítés nem egyenlõ a sperma lenyelésével. De még a végigcsinálás sem azt jelenti, csupán azt, hogy élvezésig. A sperma végzetérõl nem nyilatkozik. Az, hogy az elõzõ lenyelte, mint írtam csak adalékinformáció, és ezt a kérdezõ is megerõsítette. Az egyedüli zavart a "Az elõzõ mindig lenyelte, de õ nem hajlandó végigcsinálni..." mondat okozza, itt tényleg helytelenül van használva a "de" kötõszó, ugyanis ezután azt várnánk, hogy az elsõ tagmondat ellentettje következik. De nem az következik. Kérdezõ: Ha ennyire nagy a harmónia köztetek, akkor ezért nehogy felrúgd a kapcsolatot! Kapuzárási pánik meg ne legyen rajtad, ha amúgy minden jó. Annyit nem ér a kalandozás, mint egy jó kapcsolat. Barátnõdet meg "faggasd" ki, hogy miért nem csinálja végig! Lehet, hogy csak a testtartás a kényelmetlen neki. Az exeim mind panaszkodtak arra, hogy hosszú távon kényelmetlen a fölé hajolós módszer. Ha eddig te feküdtél, õ pedig föléd hajolt, próbáljátok meg, hogy õ fekszik, nyakát párnával/fekvõalkalmatosság támlájával megtámasztja, te pedig fölé térdelsz. Ez sokkal kényelmesebb neki, és nem mellékes, hogy ebben a testhelyzetben kb. akárhova élvezhetsz. Ha elfárad/megunja/mittudomén, akkor meg kézbe veheted a dolgot és befejezheted te magad. 05:18 Hülyegyerek a jó kurv.a anyád. 00:53 voltam.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen az értelmes válaszokat még egyszer - akik pedig félreértették (részben az én hibámból, ha nem én írtam volna a kérdést nekem is félreérthetõ lett volna) azoktól bocsi. Sajna tesómat az elõzõ csaja nagyon átvágta, és azóta a saját igazát (hogy megfektet mindenkit bosszúból, másokon áll bosszút a saját és a barátnõje hülyesége miatt) rám akarja erõltetni, mintha jobban tudná nekem mi a jó. Egy ilyen eset után húztam fel magam rajta, és írtam ki ezt a kérdést. Barátnõmmel meg megbeszéltem, és sikerült addig eljutnunk, hogy szóljak mielõtt vége lenne - azt hiszem így egy egész ó kompromisszumot sikerült kötnünk.:)
A kérdező hozzászólása: Kedves válaszolók! Látom jó nagy kavart okoztam, bocs a félreértésekért. Elsõre: imádom a barátnõmet, mert ezen kívül mindent megad számomra amit emberileg lehetséges (néha még úgy érzem többet is), és én úgy gondolom ezt kellõen viszonzom tiszta szívembõl. Másodszorra: nem azzal volt a problémám, hogy nem csinálja, hanem azzal, hogy nem végig. És itt nem a lenyelésen van a hangsúly (az exem példájával csak a számomra szokatlan különbséget akartam szemléltetni), konkrétan élveznék én bárhova, takaróra, földre, a testére, vagy ahova neki a legjobb, de sajnos idáig sem jutunk el. Harmadszor: a mással való kipróbálást azért tettem fel, mert tegnap a tesóm eléggé megsértett, hogy ne erõltessem egy lánnyal, fiatal vagyok még. Erre én nem hajlok, hogy rám erõltesse a kapuzárási pánikot, mert neme z a típus vagyok. A kérdés is emiatt lett ilyen velõs és lényegre törõ, nem tudtam abban a pillanatban jobban megfogalmazni. Még egyszer köszi a válaszokat, és bocsi a félreértésekért...!
LOL értõ olvasás fail? Hülye gyerek olvasd már el a kérdést mégegyszer. A nem hajlandó VÉGIG csinálni, meg a csinálni közt nagy a különbség.
23.39 kiegészítés. Mint két evõkanál halszagú takony.
Van olyan nõ, aki egyáltalán nem hajlandó orálisan kényeztetni a párját, nemhogy lenyelni. ÉN egy darabig csináltam, de egy idõ után nem ment, elkezdtem öklendezni tõle, majdnem lehánytam a páromat. Azóta nem nyelem le. ÉS? Örülj hogy csinálják. Elélvezel-elélvezel, nem mindegy hogy a végtermékkel mi lesz? Egyébként tényleg két evõkanál halszagú takony.
Ahol ez a fõ szempont, ott elég nagy bajok vannak.
Azt hittem, orált nem akar egyáltalán csinálni. Aztán a kommentekbõl világosodtam meg, hogy csak a nyelésrõl van szó. Én is szeretem, ha egy lány így fejezi be, de ugye nem gondoltad komolyan, hogy csak ezért elhagyni vagy megcsalni?...
Értõ olvasás FAIL. :D :D A kérdezõ nem amiatt panaszkodik, hogy nem nyeli le a barátnõje, hanem, hogy nem elégíti ki orálisan. Az csak egy plusz információ, hogy az elõzõ barátnõje lenyelte, hogy szemléltesse, mennyivel bevállalósabb volt az elõzõ. Ne haragudjatok, kedves válaszolók, de ezt hogy a [email protected] nem lehetett felfogni? :D :D Az utolsó már megértette, de a csordaszellem aztán bekapcsolt nála is. Agyam eldobom. :D Amúgy, hogy hasznos is legyek: Beszéld meg vele, hogy ez neked fontos, hogy mennyire szereted, és hogy ezzel neked mekkora örömöt tudna okozni. Ha nem érti meg, és úgy érzed, emiatt rosszul éreznéd magad a kapcsolatban, akkor szakíts vele. Ez NEM felszínesség. A férfiaknak is lehetnek igényei, nem csak a nõknek, ez nem bûn. Mindenki boldog akar lenni, mindenkinek másak a vágyai, és errõl nem tehet senki. Ne akarjátok neki bemagyarázni, hogy az a helyes, ha lemond a boldogságról. (ha ez jelenti neki a boldogságot) Viszont ne csald meg, az szerintem már gerinctelen dolog. Az õszinteség kijár mindenkinek. 20/F
"A férfiaknak is lehetnek igényei" Szomorú ha ez az igényessége egy férfinak. Nekem a család, a gyerekek és az anyagi biztonság jelentik az igényességet, és ez mind meg is van. Mondom, szerintem a kérdezõ még túl fiatal, még a f....val gondolkodik csak. Ez majd fog változni késõbb, amikor az értékek kapnak nagyobb hangsúlyt egy kapcsolatban.
00:53-as szerintem meg két értelmû a kérdés. Mivel azt írja a kérdezõ , hogy az exe lenyelte , a mostani meg nem hajlandó végigcsinálni! Azaz nem akarja lenyelni. Ne mi válaszadók legyünk már a hülyék , a kérdést kellene normálisan feltenni. Kinél mit jelent a kielégítés szó!
Én mindig lenyelem, ha orálisan juttatom a csúcsra a párom. :) semmi bajom az állagával, az ízével, egyszer volt nagyon keserû, de gyorsan lenyeltem, nem csináltam belõle ügyet. A páromnak is mondtam. Az ilyen spermaundoros lányokat meg nem kéne kinyalnia a srácoknak. Bezzeg perceken át ízlelni a ti testnedveiteket nem undorító? Talán az finom? Annak nem fura az állaga?
Kedves válaszadó Hölgyeim! Nem vagyok benne biztos, hogy ti, vagy a kis fiatal 20 körüli, vagy mostanság már 14 körüli lányok jól vélekedtek a témáról. Az én párom se szereti, de ezt annyibol megoldottuk, hogy megbeszéltük... Szerencsére õ nem az itt olvasható példát követve, teljes undorának kifejezésével adta elõ a problémáját. Kicsit elgondolkodhatnátok, hisz valoszínüleg arról van szó, akit szerettek, és arról, aki nem undorodik tõletek amikor menstruálltok... Pedig azt lehet érezni és nem kellemes ( testszagok ... Lehet tagadni :) ) Valahogy feltételezem, h a válaszadók 90%-a még gyerek. A mostani lányok felfogása (14-25 között, vagy tovább), hogy legyetek eltrtva, , nyaralás, pénz, stb... A TI igényeitek legyen kielégítve, és ha visszafele is kaptok valami ilyet, akkor nemhogy megbeszélni, hanem ilyen tapló, undorító módon fejezitek ki, hogy nem. Alapvetõen ha otthon igy adtátok elõ, abban a percben indultam volna el onnan, ha szakitásról, ha válásról lenne szó. ( gondolom viszont azért a pénzköltés, müköröm, hajfestés, 2568. Táska, cipõ meg jogos elvárás...) Nem tudom hogy jutott idáig az a világ ahol én nõttem fel, de ez, miattatok, így egy undormány. Kedves, TAPINTATOS lányok meg az ugyanilyen szemét fickók miatt lesznek olyanok, mint ti. Magyar lányok - oda van az, ami miatt egész Eu-ban ti voltatok a legszebbeknek tartva.

A barátnőm nem akarja a suliba kiengedni nagyon hosszu mi extrát, miért? és bulizini csak is vakázioban akar, miert?

Õ a legjobb barátn?m,és prob. tiszteletben tartani az akaratát,de nem tom felfogni miért ?Azt megértem hogy hosszu a haja és sok baj lenne vele,de egyszer.Amugy nagyon szép lány ,de azkihivo dolgoktol tartozkodokid suli id?ben.Õ aztmondja azért mrt ,igy is elegen bukna rá nem akarja ,hogy mégjobban bukjanak,stb...a másik ,hogy bulizni csaK VAKÁCIOBAN AKAR ,MERT a suli ido ,hetvegen is suli id?,nem értem !probálom nem megy.Segitsetek...

Legjobb válasz: Ne eröltezsd.Ha nem akarj kiengedni akkor nem,így érzi jól magát.Nekem is hosszú a hajam mégis össze van fogva,mindig. Gyûlölöm kiengedve sõt el sem viselem viszont ahogy hordom ahoz kell a hosszú haj.Gondolj bele h mondjuk csak nadrágot hordasz,de mindenki basztat h vegyél fel szoknyát(mert jol állna)ha te szarul érzed magad bene akkor hiába áll jól nem szivesen huzod fel.Õ is így lehet a hajával hiába állna jol neki ha nem tudja vagy akarja úgy viselni.Lehet h nem buliba járós és ne érdekli annyira mint téged,ezért sem kell furán nézni rá,valósinü többet r neki most a suli vagy akár egy sport mint egy buli,vagy eszerüen nem engednék el,majd megy nyáron addig meg menj mással,eröltetni nem kell,mert ugysem érzené jóol magát ha nem olyan beállitottságu.Majd õ tudja mia jó neki és biztos nem véltelenül vannak ezeka dolgai.Az elsõ kérdésed pedig nekem furi,de lehet csak énnem értem...nagyon hosszú mi extrát?!Na de mindegy!

Ne eröltezsd.Ha nem akarj kiengedni akkor nem, így érzi jól magát.Nekem is hosszú a hajam mégis össze van fogva, mindig. Gyûlölöm kiengedve sõt el sem viselem viszont ahogy hordom ahoz kell a hosszú haj.Gondolj bele h mondjuk csak nadrágot hordasz, de mindenki basztat h vegyél fel szoknyát(mert jol állna)ha te szarul érzed magad bene akkor hiába áll jól nem szivesen huzod fel.Õ is így lehet a hajával hiába állna jol neki ha nem tudja vagy akarja úgy viselni.Lehet h nem buliba járós és ne érdekli annyira mint téged, ezért sem kell furán nézni rá, valósinü többet r neki most a suli vagy akár egy sport mint egy buli, vagy eszerüen nem engednék el, majd megy nyáron addig meg menj mással, eröltetni nem kell, mert ugysem érzené jóol magát ha nem olyan beállitottságu.Majd õ tudja mia jó neki és biztos nem véltelenül vannak ezeka dolgai.Az elsõ kérdésed pedig nekem furi, de lehet csak énnem értem...nagyon hosszú mi extrát?!Na de mindegy!
Most mi a baj? Nem engedi ki a haját, mert az elég macerás. Ez az õ dolga. Nem akar bulizni suliidõben. Ez is az õ dolga, ráadásul még dicséretes is. Másold be a kérdésed egy helyesírásellenõrzõ programba, és máris látni fogod, mennyi rengeteg hibát vétettél egy ilyen rövid szövegben is. Lehet, hogy inkább neked kéne követned a barátnõd példáját.
Mi az a "nagyon hosszu mi extra"?
Lol, még a google translator is jobban tudja amagyart... :O Szvsz foglalkozz a saját életeddel, ne a barátnõdével, bár valszeg azért nem megy veled bulizni, mert idegesíti, hogy folyton beleütöd az orrod mindenbe.
Inkább te is tanulj a bulizás helyett. Sajnálatos, hogy ennyire nem tudsz magyarul a helyesírásodról ne is beszéljünk. 25N

A barátnöm nem akarja az elsö együttlétet videóra venni. Titokban felvegyem ennek ellenére?

Legjobb válasz: Milyen jogon akarod felvenni?Fõleg hogy õ bele sem egyezik!? Gondolkozzunk már egy kicsit!! Miért ilyen fontos ez neked? Normális ember nem csinál ilyet!

Már miért kéne felvenni? Még ha nem számítana bûncselekménynek, akkor is minek?:D
Szerintem meg az elsõ együttlét legyen sokkal de sokkal intimebb ennél. Már egyáltalán az hogy jutott eszedbe, hogy tõle megkérdezd? A sokadikat, amikor már ismeritek egymás rezdüléseit is, na, azt már fel lehet venni, lehet, hogy még neki is tetszene. De egy elsõ szeretkezés egy lánynak nem akármi, én biztos nagyot csalódnék a páromban, ha ilyet találna ki... Pedig szeretem, és õ is szeret engem... Félek, hogy ezért nem fog tudni benned maradéktalanul bízni, vagy nem fog elég komolynak tartani... Mert tényleg elég meggondolatlan ez az egész ötlet... Azon túl is, hogy már eldöntötted, és helyesen döntöttél. 22/L
Milyen jogon akarod felvenni?Fõleg hogy õ bele sem egyezik!? Gondolkozzunk már egy kicsit!! Miért ilyen fontos ez neked? Normális ember nem csinál ilyet!
NEM! Ha titokban felvételt készítesz az együttlétrõl a barátnõd beleegyezése nélkül akkor azzal az õ személyiségi jogait sérted és ha ez kitudódik akkor feljelentést is tehet ellened ... De nem csak emiatt lenne végtelenül gerinctelenség, hogy titokban videót készítesz hanem mert a másik fél nem akarja és ha ezt kérte akkor tartsd tiszteletben.
sõt, ha valamelyikõtök nincs 18, akkor maga az ötlet is bûncselekmény. függetlenül attól, hogy belegyezik-e vagy sem. (tiltott pornográf felvétel kategória) (nem kell kötözködni, okoskodni, nézzetek utána, maga a felvetés is bûncselekmény)
Ezt személyi jogok megsértésének nevezik! Ha ezt õ megtudja...fel is jelenthet, és neki adnak igazat!
Húú, de szereted a barátnõd! És tiszteled, õt is és a véleményét is. Meg korrekt és õszinte is vagy. Gratula
Ez bûncselekmény.
Komolyan kiakadtam... Szép vagy mondhatom:S Szeretheted a barátnõdet.ha ennyire tiszteletben tartod a véleményét!Hallottál már arról, h olyat tegyél ami neki is jó és õ is szeretne? jó meggondoltad magad végül, de maga a gondolat is , h igy átvered!Gondolj bele õ tökre izgul, Neked adja magát, erre te ahelyett , h megbecsülnéd és örülnél neki, neeem te képes lennél igy semmibe venni! Sajnálom a lányt, h veled fogja elveszteni :S éés nagyon nagyon visszafogtam magam véleményben... remélem kamu kérdés...h lehet ilyen s.emét valaki? :S éés nagyon nagyon visszafogtam magam véleményben... l/18
Szegény lány, remélem nem egy ekkora tahóval fogja elveszíteni.
Patkány vagy, barátom. A következõ mozdulásod az lenne, h felteszed a netre?!
Ha ez kiderül sok szar lehetséges: -egy életre elvágtad magad a csajnál -bûncselekmény -elterjed rólad a csajok körében, mert a lány el fogja mesélni, hidd el -Stb. U.I.: Hogy lennél képes ilyensmire...?
Én tuti nem venném fel. Az ilyen felvételek, elõbb-utóbb az interneten kötnek ki :)
mekkora madár vagy....:DD
hát ne haragudj, de alig akartam elhinni hogy ez egy komoly kérdés...
Normális vagy?????? Sztem nem!
Hülye! NEM! Bûncselekmény és ez nem is szerelem, te csak dugni akarsz!
Exem egyszer felvette a tudtom nélkül. Aztán amikor én magabiztosan belementem a fogadásba, ami egy ilyen felvétel léérõl szólt, és csúnyán elbuktam, mert titokban felvette "és elfelejtett" szólni, akkor nagyon kiakadtam :D Hozzávágtam a kulcsomat - az volt a kezemben épp:D
Viszont ha megkérdezted tõle, és õ nemet mondott, és utána még "nyafogtál" vagy tettél olyan kijelentést, hogy akkor is felveszed, akkor viszont beszéld meg vele, hogy nem lesz felvétel. Az én barátom az elsõ petting elõtt kérdezte meg, hogy felveheti-e. Én nemet mondtam, még próbálkozott, de én hárítottam. Amikor odakerültünk, akkor a koleszszobájában a laptopja pont az ággyal szemben volt és kinyitva, mert elõtte zenét hallgattunk. Én tiszta ideg voltam, mert pont az alfelemet láthatta volna a kamera, ha be van kapcsolva. Abba kellett hagynunk, és be kellett csuknia. Egyszerûen feszélyezett. Szóval ha már eldöntötted - nagyon helyesen - hogy tiszteletben tartod a döntését, akkor tisztázd vele, hogy titokban sem csinálsz ilyen butaságot. Ha már belejöttök a dologba, és jobban ismeritek egymást az ágyban is, visszatérhetsz a témára. De az elsõ az legyen meghitt és felvételmentes. Így is eléggé parás lesz, és gátlásos, ne tegyél rá még egy lapáttal.
A kérdező hozzászólása: 18ak elmultunk, de már megtettem a kijelentést. Nem veszem fel!
A kérdező hozzászólása: Jogos!! Èn voltam meggondolatlan, nem veszem fel
Hogy jut eszedbe egyáltalán ekkora görénység? Egyáltalán!Úgy csinálsz mintha az együttlét felvétel nélkül egyet jelentene a hajmosással sampon nélkül...mintha ez olyan szükségges lenne! Persze hogy nem akarja...ilyen hülyeséget.... Ha titokban felveszed nagy görény vagy, megérdemelsz eg yjó nagy téglát a fejedre!

A barátnőm nem akar bevenni Aspirin 500mg-ból 2őt erős fejfájásra. Szerinte túl akarom adagolni őt. A betegtájékoztatónak sem hisz. Mit mondjak neki hogy bevegye végre mert itt szenved?

Legjobb válasz: Hagyd már. Hát ha akar, akkor szenvedjen. Elég nagy idiótaságra vall, hogy a cataflamot két pofára zabálja, az aspirintõl meg fosik...

Hagyd már. Hát ha akar, akkor szenvedjen. Elég nagy idiótaságra vall, hogy a cataflamot két pofára zabálja, az aspirintõl meg fosik...
Hagyd rá. Majd beveszi, ha akarja.
Szerintem se vegyen be kettõt, nekem is szokott fájni a fejem elég erõsen és én úgy tudom, hogy felnõtteknek 1 db-ot lehet bevenni, 4 óra elteltével pedig még egyet. Ha a betegtájékoztatón nem ez áll, akkor se ajánlom, hogy bevegyen egyszerre kettõt, ha eddig mindig csak egyet vett be. Egytõl is el fog múlni!
A kérdező hozzászólása: Nem múlt el egytõl a fejfájása. Tompán még fáj neki. A Cataflamot persze zabálja ha menstruál, ilyenkor meg retteg egy kis Aspitintõl. "3. HOGYAN KELL SZEDNI AZ ASPIRIN 500 MG TABLETTÁT? Az Aspirin tablettát mindig az orvos által elmondottaknak megfelelõen szedje. Amennyiben nem biztos az adagolást illetõen, kérdezze meg orvosát vagy gyógyszerészét. A készítmény szokásos adagja: Felnõttek: 1-2 tabletta, ami 4-8 óránként ismételhetõ. A napi maximális adag 8 tabletta"
Hahó, a barátnõd felnõtt ember, aki képes eldönteni mit akar. Ha akarja beveszi, ha nem akkor nem. Tanácsot adhatsz neki, de nem erõltethetsz rá semmit. Hiába akarsz jót, az õ teste, az õ döntése, hagyd meg az önállóságát, nem fog egy tompa fejfájásba belehalni.
Ilyenkor jót tesz egy fej-és nyakmasszázs, ezzel is tudsz neki segíteni.
Hagyd meg a boldog együgyûségben. Majd kialussza.

Elmondjam a barátnőmnek? Nem akarom elrontani a kapcsolatát.

Szóval van egy nagyon jó barátn?m. Sokat vagyok vele és a pasijával. Nagyon bírom ?ket, de egyszer, amikor kettesben maradtam a sráccal, bepróbálkozott nálam:S Nem tudom, hogy elmondjam-e a barátn?mnek. (Már megcsalta a barátn?met, ki is derült, de együtt maradtak.)

Legjobb válasz: vigyázz, légy óvatos, nehogy visszafelé süljön el, és te gyere ki belõle rosszul. inkább csak a srácot figyelmeztesd, h "rajtad lesz a szemem", akár nálad, akár vki másnál próbálkozik be, ha a legapróbb jelét is meglátod annak, h csalja, vagy csalni szeretné a barátnõdet. ez így tisztább játék, és a barátnõd se fogja azt hinni, h össze akarod õket veszejteni, és rástartolsz a pasijára. (23/L)

vigyázz, légy óvatos, nehogy visszafelé süljön el, és te gyere ki belõle rosszul. inkább csak a srácot figyelmeztesd, h "rajtad lesz a szemem", akár nálad, akár vki másnál próbálkozik be, ha a legapróbb jelét is meglátod annak, h csalja, vagy csalni szeretné a barátnõdet. ez így tisztább játék, és a barátnõd se fogja azt hinni, h össze akarod õket veszejteni, és rástartolsz a pasijára. (23/L)
Ebben az esetben mondd el! Ha tõled nem kapja meg, amit akar, úgyis másnál próbálkozik! Egy újabb csalódástól mented meg a barátnõdet, már ha azóta nem csalta volna meg mással...Én biztos elmondanám, hogy nézzen a körmére...
Feltétlenül mondd meg neki. Fõleg ha ez már a srác második esélye a barátnõdnél, hiszen egyszer mármegcsalta.
Mond el neki, megiscsak o a baratnod es te oszinte kell legyel hozza!
Ha fontos Neked a pasi és össze akarsz veszni a barátnõddel, meg összeveszíteni a pasijával, akkor mondd el.Különben ha a barátnõd fontos, akkor kerüld a pasiját.
Tényleg a sráccal beszélj, ez a legjobb, amit tehetsz. Megmarad a kapcsolatuk is, meg a ti kettõtök barátsága is. :)
és ha csak próbára akart tenni?
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. És én is attól félek, hogy tönre menne a barátságom is, és az õ kapcsolatuk is:S Mert amúgy meg szereti a barátnõmet, és nem csalja már meg, csak velem akarta. Szerintem nem mondom el, inkább kerülöm:( De ez meg a barátnõmmel szemben szemétség..
sajna ez irtó gáz a részedre.még lehet a te torkodnak esnének neki!
A kérdező hozzászólása: Nem csak próbára akart tenni, az biztos...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!