Találatok a következő kifejezésre: A barátnőm nem élvezi, ha (24 db)

SOS, a barátnőm nem élvezi, ha ujazzzák!?

Az van, hogy hiába próbálom csinálni fáj neki, és azt akarja, hogy csak simogasam ott. Normális ez? Lehet azért nem akarja, mert unokatesók is vagyunk? Elvileg nem zavarja. Mit tehetek, hogy élvezze, mert én szeretném?

Legjobb válasz: Az unokatesod ujjazod??? Normálisak vagytok?? ehhez nem tudok kommentet irni

Az unokatesod ujjazod??? Normálisak vagytok?? ehhez nem tudok kommentet irni
szerintem keressen a barátnõd magának valaki mást és próbálja meg azzal.
hívd be muterodat közbe! akkor tuti élvezni fogja
Ha az unokatesóddal ilyeneket csinálsz :O, akkor már hívd oda az egész családot, majd partyba nyomjátok. ;)
Nah, mit vagytok úgy oda. Ha jól rémlik a legutóbbi törvény ezzel kapcsolatban, akkor unokatesók között még házasodni is lehet. :) (Vagy nem, nem fogok utánanyomozni...)
ez most komoly?:D unokatesóddal?? öcsém..:D Na szal sok lány , mint pl én se élvezzük ha ujjazzák igen ezvan nem olyan kellemes sztem azér...simogasd fentebb csikló résznél na akkor tuti élvezni fogja
jaaaajjj ezek a hülye közhelyek... "de az unokatesód..." Ez is szokás kérdése, hogy a társadalom éppen mit fogad el. Pl. régebben teljesen elfogadott volt az, ha unokatestvérek házasodtak az uralkodó házban. Vagy a rómaiak, akik aztán tudták mi a dörgés, ha orgiákról volt szó. Ott vsn pl. Nero, aki még a saját nõvérével is csinálta. Hát olyan világ volt az. Szóval nem a ti dolgotok az, hogy eldöntsétek, mi az undorító.

A barátnőm nem szereti ha orális szex végén a szájába élvezek, engem viszont nagyon izgat. Mit tegyek hogy megszeresse? Nem erőszakoskodom, mindig megoldjuk máshogy. Eddig 1x engedte, de mondta hogy nem szereti az ízét.

Legjobb válasz: Az is nagy szerepet játszik,hogy mióta vagytok együtt.?Ha úgy érzi csak õ van neked,ha majd megbízik benned maximálisan akkor nem lesz vele gond..Kivéve ha nagyon undorodik tõle...

Az is nagy szerepet játszik, hogy mióta vagytok együtt.?Ha úgy érzi csak õ van neked, ha majd megbízik benned maximálisan akkor nem lesz vele gond..Kivéve ha nagyon undorodik tõle...
egyél ananászt vagy igyál elõtte pár órával ananászlevet, édes kaját, csokit..és jobb lesz az íze. a sört és a cigit kerüld, attól csak keserûbb lesz. meg, ha lehet, akkor ne az elsõ adagot nyomd a szájába, az elég sok szokott lenni, a másodikkal nekiláthattok hozzászoktatni a bnõd, az már nem olyan nagy mennyiség ;) jó próbálgatást! 20/L
miota vtok egyutt és hany evesek vtok?
Ha nem akarja, ne erõltesd, különben az egésztõl elmehet a kedve!Még így is szerencsésnek mondhatod magad, hogy egyszer már engedte..Ha szereted, elfogadod.A való életben a szex nem olyan mint egy pornófilmben, ahol mosolyogva lenyelik a csajok.A legtöbb lány nem szereti az ízét.(Persze itt is vannak kivételek.)Bocsi, hogy a konkrét kérdésedre, nem tudtam neked tetszõ választ adni, de én is csak egy lány vagyok, aki nem szereti..:)
A kérdező hozzászólása: 22 évesek vagyunk, és 3 hónapja. De még az elején engedte 1x, bár mondta hogy eddig nincsen jó tapasztalata, csak szeretne nekem örömet okozni. Nem cigizek és nem iszom kávét!
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszolónak: tudom hogy az élet nem pornó, és sose erõltetem, csak engem izgat. És szeretném néha ha így lenne, de nem erõszakoskodom soha!!! Köszönöm a választ:)

A barátnőm nem szereti ha az arcára élvezek, de nekem meg ez szinte a kedvencem, mit csináljak?

Legjobb válasz: Ha szereted a barátnõd, akkor értsd meg õt. Te hogy éreznéd magad, ha összekennék az arcod spermával? Ha viszont ez a kapcsolat nem olyan fontos neked, akkor keress másik lányt, aki ezt szereti.

Ha szereted a barátnõd, akkor értsd meg õt. Te hogy éreznéd magad, ha összekennék az arcod spermával? Ha viszont ez a kapcsolat nem olyan fontos neked, akkor keress másik lányt, aki ezt szereti.
Szerintem is, ha szereted, nem csinálod vele. Mondhatnám, hogyha szeret, megteszi... De ez ebben az esetben szerintem nem igaz... A lányok nem szeretik úgy érezni magukat a szerelmükkel, mintha egy pornófilmbeli kurvák lennének...
Sok nõnek ez nagyon megalázó tud ám lenni. Légy vele nagyon-nagyon gyengéd, hogy érezze mennyire szereted, és akkor talán...De ha mégsem, akkor ne erõltesd ha szereted a kedvesed. Nem ér az annyit. Másképpen is nagyon élvezetes tud lenni a szeretkezés fináléja.:)
Mélyen együttérzek a barátnõddel! 13 éve vagyok együtt a párommal, ebbõl 10 év házasság. Sokáig az orális szexnél nem akartam hogy a számban végezzen, mert féltem hogy az arcomra kerül. Miután ezt megbeszéltük, hogy az arcomra vigyáz, nincs baj az orális szexel. De a mai napig tudom, he csak egyszer az arcomra élvezne, lehánynám. Már bocsi. Én pl. annyira undorítónak tartom azt a dolgot, hogy pornófilmnél ha sejthetõ hogy az lesz a vég, inkább becsukom a szemem. És ez nem jelenti azt, hogy nem szeretem a párom. Csak ez engem rettenetesen undirít. Szegény barátnõd is így lehet vele. Szerintem ez már kicsit szadisztikus kínzás, ha tudod hogy utálja, mégis elvárod tõle. Én az elsõ ilyen eset után szakítottam volna, mert egyszerûen többé nem tudtam volna bízni benne. Tudod mit: Ha szereted azt a lányt, akkor megelégszel a szex többi lehetõségével. A csaj helyében én meg tõled várnék el valamit, amit legalább annyira utálsz!
Nekem sosem volt problémám az orális szexszel. Szívesen csinálom, és hagyom, hogy a párom a számban menjen el. De az arcom az tabu! Ezt nagyon kevés nõ viseli el, még kevesebb élvezi. Beszélj errõl a pároddal, mondd el, hogy szereted, és ha úgy is nemet mond, akkor ezt el kell fogadnom. Nem akarja úgy érezni, mintha egy pornófilmbe csöppent volna.
Csak gondolj bele, hogy neked hogy esne! Gusztustalan vagy!
keress olyan barátnõt aki ezt élvezi.
Ez egy nõnek a leg megalázóbb!Én lenyelem, meg minden de az arcom áááá....tényleg neked hogy esne???Nem jó dolog ám hidd el....
Szerintem is gusztustalan, a lenyeléssel semmi bajom de ne az arcomra.Az tényleg nnagyon pornos és megalázó.Ha szereted fogadd el hogy õ ezt nem szeretné.
ha szertne megtenné(pedig én lány vagyok!!)!!!!! mondd hogy úgy szeretnél ráélvezni a gyönyörû arcára, mert az neked mégnagyobb élvezetet okozna, és õ is kérhet bármit :)
jajj, az elõzõ válaszoló vagyok, hát most látom miylen hüyleségeket válaszolnak elõtõ emberek, hogy gusztustalkan vagy meg iylenek, jajj, ez nem igaz, ízlések és pofonok. taláén egyszer ne szólj neki csak lõdd arcon.(az elõzõ válaszolók prûd nõ voltak) :)
Szerintem ha nem olyan beállítottságú akkor ne erõltesd.Van ilyen ismerõsöm aki szeret úgy viselkedni, mmintha a pornófilmbõl lépett volna ki, de mivel az élettársa nem olyan beállítottságú, ezért folyton csalja olyanokkal akik eljátszák a szerepüket és hagyják magukat megalázni.Persze õt is meglehetett fogni, de bele kellett menni a játékba.És életében elõször igazán akkor volt szerelmes kb.30évesen.A lényeg szerintem ha nem kapod meg amit akarsz elõbb-utóbb máshol keresed, ahol megkapod.És nem jelenti, hogy a barátnõd nem szeret csak ez neki kényelmetlen.Vagy gusztustalannak tartja.Nem tudok segíteni, talán kezd lejjebb és élvezz a mellére.
Nem prûdség kérdése, ha valaki nem szereti hogyha az arcára élveznek, akkor nem szabad erõltetni. Te így is úgyis élvezni fogod, akárhova megy, nem?:) Ha szeret megteszi... szerintem ez nem igaz. Attól még ugyanúgy szeretheti valaki a párját, hogyha nem engedi hogy az arcára élvezzenek. Engem ugyan nem zavarna, ha a párom ezt tenné(még nem volt ilyen) de megértem azokat akik megalázónak érzik, hisz mindenki máshogy van ezzel.
élvezz
Figyelj, ha nem szereti ha az arcara elvezel, akkor ne elvezz az arcara, ilyen egyszeru. Ha nem birod ki, keress olyat, aki szereti.

A barátnőm miért nem élvezi, ha a csiklóját izgatom?

Legjobb válasz: Nem élvezi??? Nem akarlak megbántani, de lehet, hogy rosszul csinálod...? Vagy ha esetleg lelkileg van valami gubanc köztetek... vagy nme tudja elengedni magát... nagyon zavaró ám az is, ha száraz!! Olyankor tényleg nem lehet élvezni a témát... olyankor egy kis nyál, vagy sikosító...;-) amúgy a legjobb az lenne, ha megmutatná, mit és hogyan szereti.. ehhez mondjuk elengedhetetlen, hogy ismerje a saját testét.

Nem élvezi??? Nem akarlak megbántani, de lehet, hogy rosszul csinálod...? Vagy ha esetleg lelkileg van valami gubanc köztetek... vagy nme tudja elengedni magát... nagyon zavaró ám az is, ha száraz!! Olyankor tényleg nem lehet élvezni a témát... olyankor egy kis nyál, vagy sikosító...;-) amúgy a legjobb az lenne, ha megmutatná, mit és hogyan szereti.. ehhez mondjuk elengedhetetlen, hogy ismerje a saját testét.
akkor nem igazi barátnõ
valoszinuleg az a baj, hogy nem jol csinálod. nekem is volt egy pasim régebben, aki szonyen csinálta.nagyon durva volt, azt hitte nekem is az kell ami neki, vagy nemtudom.de a lényeg, hogy simogasd ot gyengéden, ne dorzsold mint egy pokrocot.míg a férfiaknak inkább keményebb, eroteljesebb érintésekre van szukséguk, a noknek gyengédségre.
Az én barátnõm csiklója egészen konkrétan csikis :) Ha nagyonnagyonnagyon óvatosan izgatom a nyelvemmel, akkor izgatónak találja de úgysem bírja sokáig. Van ilyen, én például majd összeesek a nevetéstõl meg a csikisségtõl ha õ a heréimmel játszik a szájával. Ízlések és pofonok. Persze ha fáj neki, az más tészta, akkor lehet tényleg te vagy túl durva.
Nekem csak akkor csikis a csiklóm, ha nyelvvel izgatják:) hehe:)

Mért van az, hogy ha szájjal kényeztetem a barátnőm, először élvezi de aztán nem érez semmit?

Legjobb válasz: ühüm. nem jól csinálhatod... fokozatosan gyorsítani, erõsíteni kell ám (:

ühüm. nem jól csinálhatod... fokozatosan gyorsítani, erõsíteni kell ám (:
lehet hogy túl monoton vagy és megunja.
vagy az is lehet hogy balfasz vagy...sõt...:D...mindent meg kell tanulni
Nem jól csinálod...Valószínû a technikádon kell(ene)változtatni.Ha túl egyhangú egy ilyen, az hamar válhat "unalmassá"vagy kevésbé élvezetessé...
egy idõ után a padot nyalod.
könnyen felizgultak az ilyen bénákra mint te egy igazi nö nem izgul fel arra a jo sok szharra se amit te nyujthatsz nekik! Gyözd meg, hogy lefeküdjön veled állva nehezebb
Mert birka vagy. Szar vagy az ágyban nigger!
Mondjuk hagyd békén, ha nem akarja...
Mert õk próbáltak megkímélni a csalódástól, te meg hittél nekik.:)
fejezd be a mondatokat! Ha az igekötö az ige elött áll, akkor ..... irjuk. Ha az igekötö az ige után áll, akkor ..... irjuk. le fekûkni --- Mert szhar vagy nem tudod felizgatni és az nem izgato h megakarod tömködni egy béna fhos vagy és sajnállak érte
A kérdező hozzászólása: de akkor az elôzõ barátnõimnél miért nem volt ez mert õket felbirtam és el is , mentek nem iss egyszer
Fura egy perszóna, hallod! Csak állva hajlandó dugni? Így nem is biztos, hogy el tud valaha is menni.
VEGYÉL EGY KUTYÁT
NEM SZERET TÉGED ÉS NEM KÍVÁN, UNDORÍTÓNAK TART! DE EZ NEM A TE MI NÕK ILYENEK VAGYUNK , ELEINTE BASZUNK MINT NYULAK, AZTÁN MEGUNJUK MERT VANNAK FONTOSABB DOLGOK AZ ÉLETBEN MINT A BARÁTUNK: VÁSÁRLÁS PLETYKA, BARÁTNÕ KOZMETIKA STB. A NÕK MIND KÖCSÖGÖK ÉS SZÁMÍTÓAK. AZT TUDNOTOK KELL, HOGY HA NEMEK AZT MONDJA FÁJ A FEJE ÉS AZÉRT NEM AKAR SEMMIT AZ ESTE AZA CSAK ÜRÖGY . VELED NEM AKARJA DE FÁJÓ
MÁSSAL BÁRMIKOR FÁJÓ FEJJEL IS, LEHET NEKED NEMET MOND EGY HÁRMASRA DE KÖVETKEZÕ PASIJÁVAL SIMÁN BELEMEGY. SAJNÁLOM DE NEM IS SZERET TÉGED ÉS NEM IS KÍVÁN HIDD EL FÁJ LEÍRNOM, PEDIG ÉN IS NÕ VAGYOK. NEM UTÁLOM A NÕKET SE A FÉRFIAKAT DE EZ AZ IGAZSÁG. HA VALAKIT SZERETSZ ÉS SZERELMES VAGY BELÉ AKKOR ÚTON ÚTFÉLEN BASZNI AKARSZ VELE, HA EZ NINCS MEG AKKOR VAGY FRIGID, VAGY NEM ÉREZ IRÁNTAD SEMMIT LEGFELJEBB MINT A SZOMSZÉD IRÁNT
aha
A kérdező hozzászólása: igen igen.nekem is olyan.bizok benne h nem lessz gond.
miután elélvezel, nem jön ki az összes sperma... Próbáld csak ki , elélvezel, és hiába facsarod utána 2-3 percig meg törlöd, aktus után kb még kifolyik egy párcseppnyi, legalábbis a fitymád és a makkod között ondós lesz, ha nem is ondó de olyan átlátszó elõváladék szerûség. Legalábbis nekem
A kérdező hozzászólása: én is mindig mosni szoktam, de a mult reggel szeretkeztünk, csak akkor nem mostam meg csak megtöröltem, és fojtattuk tovább rögtön.
Inkább mossa meg szerintem az egy fokkal jobb. Olyan nekem is volt már és miután rajtam ment el elment pisilni meg meg is mosta és utána folytattuk, nem is lettem teres.
Lehet, mivel a következõ alkalommal az elõváladékban lehet sperma, meg az se tuti, hogy rendesen letörölted a szerszámot, használj gumit, hidd el, olcsóbb, mint egy gyereket felnevelni:)
A kérdező hozzászólása: én sajnos intenziven nedvesedek sex elõt.de szerintem szex közben is.
*folytatom Amúgy ha gumi nélkül csináljátok, és õ sem szed, használ semmit, akkor bármikor terhes lehet..
Letörölted az összes spermát a farkadról? Biztos vagy te ebben?! Ha csak le nem ellenõrizted mikroszkóppal, akkor igen, lehet az!
Lehet terhes ://

A barátnöm egyik nap velem akar lenni másik nap meg nem! Azt élvezi ha látja raktam h szenvedek ez miatt és hogy ez nekem szarul esik. Mi tévö legyek?

Legjobb válasz: amilyen gyorsan tudod fektesd le és szakíts vele. komolyan írom mert végül te sérülsz majd meg.

amilyen gyorsan tudod fektesd le és szakíts vele. komolyan írom mert végül te sérülsz majd meg.
A kérdező hozzászólása: A sex már megvolt!! De már másfél éve egyût vagyunk és most kezdete el ezt csinálni ...
Kis lüke éretlen barátnõd van. Ideje megdugni, Mert lehet h még hónapokig szívatna kínozna aztán eldobna. ha meg csak halogatja halogatja halogatja akkor hagyd a píbe.

Ha óvszer nélkül szexelek és nem a barátnőmbe élvezem el akkor mennyi az esélye, hogy teherbe esik?

Id?ben kivettem a péniszem s máshova élveztem és nem a barátn?mbe. Ja és nem szed semmiféle gyógyszert amit szoktak a lányok ha gumi nélkül csinálják a párjukkal.

Legjobb válasz: 35% (Pearl index)

35% (Pearl index)
1 év alatt 35-40% az esély a terhességre. Ha nem akartok gyereket, akkor húzzál ÓVSZERT!!!!
hmmm... hány éves vagy? egyébként nem sok esély van rá. Egyébként ha még idõben vagytok, akkor vehettek pl 48 órás tablettát is, hoyg biztos legyen.
ez igy eléggé össze visza van irva! -beleélvezel menstruáciokor kevés! -elöttesokkal, utána bármikor akkor sok! -semmi védekezés és minden klappol nagyon sok!
Hát mi kb 8 honapig csinaltuk óvszer nélkül elég gyakran õ 22 volt en meg 19 nem lett semmi , , bajom" meg vigyaztunk ja meg ha egymas utan szeretnetek csinalni akkor nagyon ajánlom h meny el pisilni h nehogy maradjon sperma a húgycsövedbe... aztan mehet a masodik menet ... rengeteget foglalkoztam ezzel a témával és látod nem lettem terhes ... ja te meg tényleg idõben vett ki inkabb hagyd h a barátnõd élvesztessen el (kézzel, szájjal)... L20
nagyanyámék, anyámék megszakításos közösüléssel védekeztek nagyon sokáig, és mindkettõjüknek csak annyi gyereke lett, és akkor, amikor rendesen csinálták. Szóval nem mondanám, hogy nem hatásos a megszakításos védekezés, viszont nem 100% biztonságos!
A kérdező hozzászólása: 18 vagyok és a barátnõm 16 éves.
a jó partner alatt azt érted, hogy nem tudott megtermékenyíteni? akkor lehet, hogy nem te vagy meddõ, hanem neki volt valami problémája. (ha nem lehet szerencsének nevezni akkor egyik a kettõ közül) Egyébként miközben nyomod ezeket az XD-ket, gondolom fõõõ a fejed.:) nem kell idegesnek lenni amiatt, hogy nem értünk veled egyet, örülj annak, hogy te nem lettél terhes, de másokat ne biztass arra, hogy ne védekezzenek...
Te jó ég, mennyire szánalmas ember vagyok, hogy normálisan védekezek és nem a szerencsére bízom egy gyerek életét. Én undorító, gusztustalan szemét alak... Te persze egy vagány, bevállalós, kemény csaj vagy, mert hagyod, hogy gumi nélkül dugjanak. Persze, persze, ez a követendõ példa. Nem elég, hogy feleannyi abortusz van így is, mint szülés, nyugodtan osszad csak az észt.
Jó partnerem volt ez nem a szerencse mûve, és ennyi én csak leírtam a tapasztalatom mivel ez egy ilyen oldal... de ha neked ez nem tetszik sajnálom... :) , nem hogy te is elmondanád a véleményed jajj inkább ne mert látom hogy egy pedáns emberrel van dolgom :DDDDDD apuci-anyuci pici gyermeke :D és ha kell zsebkendõ akkor majd küldök XDDD
"hát lehet h nekem van tapasztalatom nem ugy mint neked szüzike..." Majd osztogathatod a tapasztalataidat az abortuszról is, mert elõbb-utóbb úgy is az lesz a megszakításból, hacsak nem vagy meddõ.
"oha ugy irok ahogy akarok ne moj meni da zajebavas majmun." :D micsodaa? xD amúgy én is egyetértek azzal, hogy hülyeséget nem kellene terjeszteni... amúgy az, hogy neked ez a tapasztalatod, hogy nem lettél terhes, ebben inkább csak szerencséd volt, másnak viszont lehet, hogy nem lenne az...
oha ugy irok ahogy akarok ne moj meni da zajebavas majmun... hülyeség??? hát lehet h nekem van tapasztalatom nem ugy mint neked szüzike... ha ebben is találsz hibát akkor meg menny el szótárszerkeztõnek... cmokic
Aha...el tudom képzelni kedves utolsó, mennyit tanulmányozhattad a témát, ha még helyesen írni sem tudsz. Legalább ne terjesztenéd a baromságod...atyavilág.
2 éven belül lesz egy baba, ha termékenyek vagytok. De nem biztos, hogy a végén... ha szerencséd van, hamarabb jön. Ha meg egyszer elsülsz idõ elõtt - tudod: elõváladék - akkor már mehetsz is a pelusért.
2 éven belül lesz egy baba, ha termékenyek vagytok. De nem biztos, hogy a végén... ha szerencséd van, hamarabb jön.
Szerintem nem neketek való még a sex! :S
hej ki mondta hogy mindenkinek hagyom magam óvszer nélkül? azt mondtam h a baratomnak... te a hibáimat észre veszed ezt nem tudod??? figyelj egy kicsit jobban... és nem osztom az észt csak a tapasztalatom mondom!!! hányszor ismételjem már el??? írjál be te is valamit és túl van tárgyalva én most már engedek te meg szenvedj ... :DDD
Én nõ vagyok, de szívesen csinálnám, ha ilyet kérnének tõlem. Ez most mi? semmi, mindkettõtöknek jó, úgyhogy élvezzétek, nincs ebben semmi elítélnivaló.
"De nem meleg" Kulcsszó megadása: meleg :D Döntsd már el, hogy meleg vagy-e vagy sem!
Nekem volt egyszer rég egy párom, aki ezt szerette volna, nem volt meleg, teljesen hetero volt elõtte is, akkor is, utána is.
Igen, van ilyen.
rossz helyre írtad a kulcsszavakat pubi
Asszem én is élvezném - a dildót viszont köszönöm, nem kérem. :)
az én barátom szereti
Az én fantáziám izgatja ez a dolog, de nem vagyok meleg, pasira rá sem tudnék úgy nézni, de ha lány csinálná, akkor kíváncsi lennék rá.
Filmeken van ilyen. Hogy az életben is azt nem tudom, nem volt hozzá szerencsém. A prosztata masszázs más. Azt sokan szeretik.
A kérdező hozzászólása: bocs, tényleg rossz helyre, sorry

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!