Találatok a következő kifejezésre: A barátnőm nem élvezi, (82 db)

SOS, a barátnőm nem élvezi, ha ujazzzák!?

Az van, hogy hiába próbálom csinálni fáj neki, és azt akarja, hogy csak simogasam ott. Normális ez? Lehet azért nem akarja, mert unokatesók is vagyunk? Elvileg nem zavarja. Mit tehetek, hogy élvezze, mert én szeretném?

Legjobb válasz: Az unokatesod ujjazod??? Normálisak vagytok?? ehhez nem tudok kommentet irni

Az unokatesod ujjazod??? Normálisak vagytok?? ehhez nem tudok kommentet irni
szerintem keressen a barátnõd magának valaki mást és próbálja meg azzal.
hívd be muterodat közbe! akkor tuti élvezni fogja
Ha az unokatesóddal ilyeneket csinálsz :O, akkor már hívd oda az egész családot, majd partyba nyomjátok. ;)
Nah, mit vagytok úgy oda. Ha jól rémlik a legutóbbi törvény ezzel kapcsolatban, akkor unokatesók között még házasodni is lehet. :) (Vagy nem, nem fogok utánanyomozni...)
ez most komoly?:D unokatesóddal?? öcsém..:D Na szal sok lány , mint pl én se élvezzük ha ujjazzák igen ezvan nem olyan kellemes sztem azér...simogasd fentebb csikló résznél na akkor tuti élvezni fogja
jaaaajjj ezek a hülye közhelyek... "de az unokatesód..." Ez is szokás kérdése, hogy a társadalom éppen mit fogad el. Pl. régebben teljesen elfogadott volt az, ha unokatestvérek házasodtak az uralkodó házban. Vagy a rómaiak, akik aztán tudták mi a dörgés, ha orgiákról volt szó. Ott vsn pl. Nero, aki még a saját nõvérével is csinálta. Hát olyan világ volt az. Szóval nem a ti dolgotok az, hogy eldöntsétek, mi az undorító.

A barátnőm nem élvezi a szexet, mi lehet az oka?

Több éve járunk, mindenhogy jó neki és el is megy, de mikor szeretkezünk nem élvezi. Amikor szeretkezünk el?tte mindig pettingelünk, el is szokott menni, csikló és hüvelyi orgazmusa is van mindig, de a szexet valamiért nem élvezi.

Legjobb válasz: nem lehet, hogy túl kicsi vagy túl nagy a szerszám? csak nem mer szólni....

nem lehet, hogy túl kicsi vagy túl nagy a szerszám? csak nem mer szólni....
Hát itt a probléma, ha szex elõtt kielégíted utána a szex már nem lesz ugyanolyan, sõt lehet, hogy kellemetlen is, próbáld meg úgy, hogy elõtte nem elégíted ki.Szerintem hatásos lesz ;)
Kérdezd meg h mért nem.
A kérdező hozzászólása: mindig elmegy szeretkezés elõtt .. de azt mondja, hogy kellemetlen neki a szeretkezés és hogy nem jó :S:S:S
Valószínüleg már ellaposodott a szexuális életetek.Próbáld valamivel feldobni.Volt h nekem is a barátom kielégített, orgazmusom is volt, de annyira megszoktuk egymást, és annyira "unalmas" volt , hogy már nem élveztem, úgy mint az elején, sõt...
Próbálj ki több pozíciót. Attól is függhet hol és hogyan érintkezik a hímvesszõ a hüvellyel.
Nem minden nõ élvez el magától az aktustól. Ezért kell az elõ illetve az utójáték.
elözö XD Am honnan tudod hogy nemélvezi?:D
Véletlenül nem ezt kiáltja: "Á, ez fáj"
A kérdező hozzászólása: végre egy hasznos válasz, köszi (:

Mi lehet az oka, hogy a barátnőm nem élvezi a szexet?

Szerintem a péniszem méretével nincs baj!

Legjobb válasz: Hát ezt vele kéne megbeszélned. Nem jó a tempó, nem jól érsz hozzá, nem jó a póz. Ezer oka lehet.

Hát ezt vele kéne megbeszélned. Nem jó a tempó, nem jól érsz hozzá, nem jó a póz. Ezer oka lehet.
vagy ki tudja nõtõl függ
Nõtõl függ. Én sem élvezem.
Ha fiatalok vagytok, akkor a tapsztalat hiánya is lehet. Ha még a saját testét sem fedezte, fel, nem tudja mi okoz neki örömöt, akkor hogy is tudna téged irányítani, hogy mit csinálj vele. Vagy lehet kicsit gátlásos, nem tud feloldódni. Sajnos sokszor ez elég nagy falat húz az élvezetek elé.
A kérdező hozzászólása: köszike az infó

A barátnőm nem élvezi a szexet? Lent

A barátn?m már vagy jó fél éve nem élvezi a szexet . Mindenkinek az jutna eszébe, hogy nem vagyok elég figyelmes, de ez nem így van . Mindig dörzsöli a péniszem, pedig használunk sikosítót is ! A méretem átlagos, (16-5.5). Tudnátok seíteni mi lehet a baj ? Szerelem az megvan. Vizsgálatokon is volt már, de minden oké vele. Mi lehet mégis a baj ? Nagyon-nagyon szeretjük egymást, és félek h ez a kapcsolatunk rovására mehet.

Legjobb válasz: Próbáljátok ki hármasban egy másik sráccal, hátha a sok inger "visszakapcsolja" benne, hogy miként is élvezhet nagyot.

Próbáljátok ki hármasban egy másik sráccal, hátha a sok inger "visszakapcsolja" benne, hogy miként is élvezhet nagyot.
Eleget nyalod és eleget ujjazod elõtte a lányt? Elég nedves? Amúgy ha tabit szed az okozhat hüvelyszárazságot. Szerintem ez lehet a probléma.
A megoldás valószínûleg az önbizalom fejlesztése. amit úgy érhetsz el hg dicsérgeted, hg milyen szép és csodálatos. Lehet, hg eleinte még a bókokra is elutasítóan fog reagálni, ha nagyon szégyenlõs. És ez lehet annak is az oka hg nem élvezi a szexet... Tegnap én írtam hg szeretkezzetek takaró alatt. De aztán eszembe jutott még az is hg ajándékba vehetnél neki valami csipkés szexi babydollt vagy kombinét(ettõl minden nõ nõiesebbnek, szexisebbnek érzi magát) és kérd meg hg vegye fel a kedvedést. Ha meglátod dicsérd hg milyen csodálatos, gyönyörû stb... De vigyázz... nehg túl k*rvás cuccot vegyél... :) Javaslom a fehéret vagy a feketét. vagy a rózsaszínt ha szereti... :) valami ilyesmi: http://www.comparestoreprices.co.uk/lingerie-and-nightwear/1.. http://www.aliexpress.com/store/800176/209377782-275228998/S.. http://www.alibaba.com/product-gs/456583448/Sexy_babydoll_hi.. http://joppasleepwearstore.blogspot.com/p/more-fun-and-fiort..
Elég sok gond lehet a csajjal az alapján amit leírsz. Szerintem veszett fejsze nyele. De te sem vagy semmi, hogy nem nyalod! Csak szenvedtek egymással szerintem. És csak idõ kérdése, hogy meddig, meg hogy melyikõtök unja meg hamarabb.
A kérdező hozzászólása: Szégyenlõs a barátnõm igen. PEdig egyeltalán nincs rá oka, nagyon szép teste van. És nem csak kamuból mondom. Lehet h szex közbe az a baj? Hogy szégyenlõs? Néha egyébként elfordul , hogyha a melltartóját veszi le. Pedig 1.5éve együtt vagyunk ! Ezt hogy lehet orvosolni? És még fontosabb, magát a fõ kérdést hogy lehetne?
Pedig létezik. Nem azt mondom, hogy nem élvezem, de akármeddig csinálhatnák nekem, eredménytelen lenne. Ez mindenkinél más. A szexet imádom, de pl oráltól soha az életben nem tudnék elmenni. Szextõl annál inkább, még análisan is. Az orált valahogy nem nekem találták ki... Amúgy a fogamzásgátló tényleg okozhat libidó csökkenést és hüvelyi szárazságot, próbáljatok ki egy új tablettát, az orvossal közösen beszéljétek meg, hogy mire váltsatok. Sok szerencsét! Nem érdemes veszni hagyni egy kapcsolatot emiatt!
nem élvezi ha nyalod? akkor ott már komoly gondok vannak... azthittem nem létezik ilyen ember...
Én is gátlásos vagyok, meg utálom a testem de ennek ellenére ha szexre kerül a sor, a barátom úgy fel tud izgatni, hogy pocsolya van alattunk. Oké hogy közben néha eszembe jut, hogy nem szép a hasam vagy valami, de attól még magát a szexet élvezem.
Sziasztok! Szerintem mivel a barátnõd nem engedi hg orálisan kényeztesd azt szûröm le ebbõl, hg lehet hg õ bizony szégyenlõs. Lehet, hogy még õ sem tudja de gátlásos és lehet, hogy azért nem nedvesedik, mert nem tudja elengedni magát. Ez lehet önértékelési probléma, vagy rossz tapasztalat. Próbáljatok meg sötétben vagy a takaró alatt szeretkezni és mondogasd neki, hogy milyen gyönyörû. Egy próbát megér. Ha kipróbáljátok írj hg segített-e. 24/L
Szerintem ez is lehet probléma, nem nedvesedik be eléggé, mondd neki, hogy hagy csináld kicsit sûrûbben és befogja látni, hogy az jó. Ha meg ez nem tetszik kérdezd meg tõle, miért tartja undorítónak a nyalást. Szerintem erre nem lesz válasza..Ujjazni engedi magát? Mert, ha azt se hát.. ez is probléma.. De ne légy akaratos azért.. Ha nem akarja, nem akarja. Menjetek el nõgyógyászhoz és írassatok fel másik tabit. Próbálgatni kell, hogy melyik jó.
A kérdező hozzászólása: Tablettát szed. De akkor mivel védekezzünk? Tablettaváltás megoldhatja a problémát? Egyxébkét nem szereti ha nyalom, ezért azt nagyon ritkán csinálom.
a monoton egyszerû szexet váltsátok fel valami izgire a neten annyi féle szuper póz van szemezzgessetek belõle :P én ezt javaslom :) vezess be új dolgokat!!
Próbálkoztatok már valamivel az itteni tanácsokból?
nem kell felnyomni a gyomrába a farkad...
Magyarul szexet. Több elõjáték, stb., a szokásos maszlagot tudom javasolni, ha sehogy sem jobb, orvos, szexuálpszichológus, ha mentális problémái is vannak a témával.
hogy erted? szenved?
16:51... nem tehet rola ha nagy van neki!
Ha nagy van neki, akkor meg legyen annyi esze, hogy nem tolja tövig. Ha nincs, akkor sajnálom az õsembert. Nem állatok vagyunk.
17:09: nem azt mondtam, h vágja le...kis értõ olvasás...nincs olyan törvény, hogyha nem dugod tövig a farkad, akkor börtönbe visznek... az utolsó 3 pasim elég nagy méretekkel volt megáldva, én is csillagokat láttam, ha nem figyeltek oda, de ha szóltam, egyszerûen nem nyomták fel a gyomromig és tudtam élvezni, ennyi
A kérdező hozzászólása: ennyi hülyét egy helyen...:D
most miért, csak válaszoltak , Öcsikém ;)

Az miért van, hogy a barátnőm nem érez semmit szex közben, mármint nem élvezi a szexet? Egyedül csak azt élvezi, amikor izgatom a csiklóját.

Ez miért van? Kin?heti vagy van rá esély,hogy fogja élvezni?

Legjobb válasz: G-pont. Keress rá a neten, majd a barátnõdben.

G-pont. Keress rá a neten, majd a barátnõdben.
Soká tart, mire egy nõ elkezdi élvezni. Akár évek is lehetnek.
Akkor addig csináld, még ki nem elégül!

Az miért van, hogy a barátnőm nem érez semmit szex közben, mármint nem élvezi a szexet? Egyedül csak azt élvezi, amikor izgatom a csiklóját.

Ez miért van? Kin?heti vagy van rá esély,hogy fogja élvezni?

Legjobb válasz: Sajnos velem is így van ez, nem tudok elélvezni pusztán attól, hogy egy pasi a farkával mozog bennem. Ha nem izgatom közben a csiklómat, akkor max. azt tudom élvezni, hogy a barátomnak jó. :) Izgasd neki szex közben a csiklóját, de elõtte kérd meg, hogy mutasson rá, neki mi az az erõsség, tempó, amitõl a csúcsra jut. ;)

Sajnos velem is így van ez, nem tudok elélvezni pusztán attól, hogy egy pasi a farkával mozog bennem. Ha nem izgatom közben a csiklómat, akkor max. azt tudom élvezni, hogy a barátomnak jó. :) Izgasd neki szex közben a csiklóját, de elõtte kérd meg, hogy mutasson rá, neki mi az az erõsség, tempó, amitõl a csúcsra jut. ;)
Ezt a kérdést én is feltettem volna. Akkor nem vagyok én sem beteg, v. ilyesmi. Eddig azt hittem ez ciki.
Egyébként az én párom sem érti ezt. Vagyis a volt párom. Õ az elõjátékot is fölöslegesnek tartotta. Ez a férfiaknál általános?
Hex99-nek: Örülj neki, hogy most már csak VOLT barátod! ;) Nem, egyáltalán nem általános, egy olyan fiú/férfi, akinek fontos a partnere igenis foglalkozik azzal, hogy a másiknak is jó legyen és odafigyel az igényeidre! Mert hogy ez egy adok-kapok játszma, s nem arról szól, hogy csak a saját örömömet hajszolom. Az ilyen álljon a sarokba és verje ki magának!
Nagyon egyszerû! Elkezdett masztizni kiskorában, és rászokott a csiklójára! Pedig a szex nem arról szól, hogy te birizgálod neki a csiklóját! Ez egy k* rossz beidegzõdés a csajoknál! Ritka az olyan, amelyiket a csiklójával csak felizgatni lehet, és utána követeli a dugást! Vagy, ha még nem szexeltetek, és csak pettingeltek, akkor meg a csiklóizgatás után azt akarja hogy ujjazzad meg, és attól élvez el!
Utolsó téved! Olvass utána, igen is van olyan, hogy egy nõnek önmagában a hüvelyi szex önmagában nem okoz élvezetet, ez genetikai dolog! Nem lehet kinõni, nem rossz beidegzõdés! Ami viszont érdekes, hogy nekem például a csikló orgazmust sokszorosára lehet fokozni a hüvely izgatásával. De önmagában a hüvely izgatásos téma nem nyújt élvezetet sajnos. Ilyennek születtem, nem tehetek róla, nõgyógyász mondta.
Minden nö mashogy müködik van akinek eleg a ferfi .....ka van akinek nem vanakinek leg ha csokolgatjak a testet es elelvez, van akihez csak hozza ersz es 5 perc utan el emgy van akit 1.5 oran keresztul tolsz es akkor szal valtozo :D ra kell jönnöd a technikara es menni fog 23 F
könnyen felizgultak az ilyen bénákra mint te egy igazi nö nem izgul fel arra a jo sok szharra se amit te nyujthatsz nekik! Gyözd meg, hogy lefeküdjön veled állva nehezebb
Mert birka vagy. Szar vagy az ágyban nigger!
Mondjuk hagyd békén, ha nem akarja...
Mert õk próbáltak megkímélni a csalódástól, te meg hittél nekik.:)
fejezd be a mondatokat! Ha az igekötö az ige elött áll, akkor ..... irjuk. Ha az igekötö az ige után áll, akkor ..... irjuk. le fekûkni --- Mert szhar vagy nem tudod felizgatni és az nem izgato h megakarod tömködni egy béna fhos vagy és sajnállak érte
A kérdező hozzászólása: de akkor az elôzõ barátnõimnél miért nem volt ez mert õket felbirtam és el is , mentek nem iss egyszer
Fura egy perszóna, hallod! Csak állva hajlandó dugni? Így nem is biztos, hogy el tud valaha is menni.
VEGYÉL EGY KUTYÁT
NEM SZERET TÉGED ÉS NEM KÍVÁN, UNDORÍTÓNAK TART! DE EZ NEM A TE MI NÕK ILYENEK VAGYUNK , ELEINTE BASZUNK MINT NYULAK, AZTÁN MEGUNJUK MERT VANNAK FONTOSABB DOLGOK AZ ÉLETBEN MINT A BARÁTUNK: VÁSÁRLÁS PLETYKA, BARÁTNÕ KOZMETIKA STB. A NÕK MIND KÖCSÖGÖK ÉS SZÁMÍTÓAK. AZT TUDNOTOK KELL, HOGY HA NEMEK AZT MONDJA FÁJ A FEJE ÉS AZÉRT NEM AKAR SEMMIT AZ ESTE AZA CSAK ÜRÖGY . VELED NEM AKARJA DE FÁJÓ
MÁSSAL BÁRMIKOR FÁJÓ FEJJEL IS, LEHET NEKED NEMET MOND EGY HÁRMASRA DE KÖVETKEZÕ PASIJÁVAL SIMÁN BELEMEGY. SAJNÁLOM DE NEM IS SZERET TÉGED ÉS NEM IS KÍVÁN HIDD EL FÁJ LEÍRNOM, PEDIG ÉN IS NÕ VAGYOK. NEM UTÁLOM A NÕKET SE A FÉRFIAKAT DE EZ AZ IGAZSÁG. HA VALAKIT SZERETSZ ÉS SZERELMES VAGY BELÉ AKKOR ÚTON ÚTFÉLEN BASZNI AKARSZ VELE, HA EZ NINCS MEG AKKOR VAGY FRIGID, VAGY NEM ÉREZ IRÁNTAD SEMMIT LEGFELJEBB MINT A SZOMSZÉD IRÁNT

Mért van az, hogy ha szájjal kényeztetem a barátnőm, először élvezi de aztán nem érez semmit?

Legjobb válasz: ühüm. nem jól csinálhatod... fokozatosan gyorsítani, erõsíteni kell ám (:

ühüm. nem jól csinálhatod... fokozatosan gyorsítani, erõsíteni kell ám (:
lehet hogy túl monoton vagy és megunja.
vagy az is lehet hogy balfasz vagy...sõt...:D...mindent meg kell tanulni
Nem jól csinálod...Valószínû a technikádon kell(ene)változtatni.Ha túl egyhangú egy ilyen, az hamar válhat "unalmassá"vagy kevésbé élvezetessé...
egy idõ után a padot nyalod.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!