Találatok a következő kifejezésre: A barátnőm nem (3909 db)

17 éves fiú vagyok, a barátnőm 16 éves (szűz). Nagyon szeretjük egymást, és mégis amikor együtt vagyunk legszívesebben sexelnénk, de a barátnőm nem akarja még. Miért?

Legjobb válasz: Szia. Arra még nem gondoltál,hogy a barátnödnek gátlásai vannak,vagy esetleg fél az elsötöl??Vagy éppen a következme´nyeltöl.

Szia. Arra még nem gondoltál, hogy a barátnödnek gátlásai vannak, vagy esetleg fél az elsötöl??Vagy éppen a következme´nyeltöl.
Türelem.... Könnyebb lenne nektek, ha szûz lennél. Nem lenne ennyiféle gátlás a barátnõdben a te tapasztalataid miatt, továbbá neked se lenne olyan sürgõs az elsõ. A férjem nem akart idejekorán lefektetni, egy idõ után már alig vártam, mikor lehetek már végre az övé... Mi pár évvel idõsebbek voltunk, és szüzek.
Legyél vele türelmes....
Szia! Pettingeltetek már a barátnõddel? Lehet, hogy csak az érintéstõl fél vagy nem tudja, hogy mire számíthat. Próbáljatok meg úgy pettingelni, hogy lássátok egymást egy pettingelés alatt megmutathatod neki, hogy gyengéd vagy és megpróbálod minnél élvezetesebbé tenni neki a dolgot. Miután lát téged, látja, hogy mit csinálszl, talán így elszáll a félelme.
Ez vicces :D!Mintha a saját történetemet látnám.Én is 16 vagyok a pasim 17.Én szûz vagyok õ nem.Õ szeretne már hogy eggyütt legyünk, de én még nem. Lehet hogy a barátnõdnek ugyanaz a problémája mint nekem.Fél az elsõ eggyütléttõl és a fájdalmak, meg nincs elég önbizalma.Fél, hogy nem lesz olyan jó, mint elõzõ barátnõd. nekem is ez a problémám.Biztos, hogy a barátnõdnek is ilyen gondja van.
Az elõzõ választ nem tartom humorosnak. Lehet, hogy fél, esetleg gátlásai vannak, de az is lehet, hogy csak korainak tartja még. Le kell ülni és beszélgetni róla. Õszintén.
Vagy csak egyszerûen még korainak tartja. De a legjobb az lenne ha megkérdeznéd tõle és megbeszélnétek a dolgokat hátha vmi másról van szó
hát probálj megértöbb lennni egy lánynak nagyobb veszitenivaloja van ebböl származolag mint egy fiunak beszéljetek többet erröl és probáld megnyugtatni h nem lec semi baja belöle és vgyázni fogsz rá probálj meg egy biztonság érzést adni neki sztem be fog jöni:)
adj neki idõt. ne erõltesd. ha nem akarja most, de egyszer úgyis fogja.
Mert bolond:)
elõzõ vok. sztem pár évet késtem a válasszal. XD
azóta már lehet, hogy is összejött. =D
Türelem , rózsát terem. 15/L

A barátnőm apja Jehova tanúja. Barátnőmet letiltotta a számítógépről, elvette a telefonját és azt mondta addig nem adja vissza még nem szakít velem. A barátnőmet nem nagyon érdekli ez a vallás, de mindig hurcolja magával a gyűlésekre. Mit kéne tenni?

A vallásban benne van ,hogy a gyerek azzal barátkozik akivel akar,ha jehova ,ha nem.Ha megpróbálok beszélni vele ,csak jön a hülyeségeivel,de értelmes választ nem tud adni a kérdésre miért? Egyetemista vagyok,nem dohányzok,nem bulizok folyton,minden munkát megcsinálok amit tudok,minden nyáron dolgozok saját pénzb?l vettem motort,saját pénzb?l csináltam meg a "B" és az "A" jogosítványt. De még csak esélyt sem ad arra ,hogy megismerjen.Úgy gondolja ,hogy ? jobban tudja mit akar a lánya. Jöv? hónapban lesz 1 éve hogy együtt vagyunk.Van valami ötlet mit lehetne tenni? Esetleg Más Jehova tanúja véleményét is ki szeretném kérni. Miért vannak ilyen durva ellentétek a vallások között. Én keresztény vagyok ,de nem gyakorolom a vallást. Talán pont ilyenek miatt. Próbáltam vele normálisan beszélni nem használt.

Legjobb válasz: Bocs, off. Nem õk azok akik nem kérnek semmilyen orvosi segítséget még akkor se, ha a gyerekükrõl van szó? On: Esetleg a lánya nem tud rá hatni valahogy? Vagy a felesége?

Bocs, off. Nem õk azok akik nem kérnek semmilyen orvosi segítséget még akkor se, ha a gyerekükrõl van szó? On: Esetleg a lánya nem tud rá hatni valahogy? Vagy a felesége?
Ez esetben nincsen hozza koze, hogy Jehova tanuja. Egy kislanytol tiltanak egy felnott ferfit, ez a szitu.
SZVSZ ha nem volna ez, találna más érvet... A vallas mas teszta. De azt is azert talaltak ki, hogy szitsa az ellenteteket. :)
Az apa tiltja a lanyat toled, lehet hogy mas fiuval is ezt csinalna. Semmi koze ahhoz hogy Jehova tanuja.
Kerdezo, Mar mindent ram fogtak itt ezen a forumon, de azt meg nem, hogy jehova tanuja lennek. Nem, nem vagyok az.
Menny el egy ilyen összejövetelre s meséld el. Hidd el erre mindenki kíváncsi lesz.
hallod, ezeknél vannak az ilyen tapogató estek? amikor mind meztelen a sötétben, aztán lehet gusztustalankodni? mert akkor belépek....
Sziasztok! Az egyik válaszoló vagyok még a tegnapi napról. Sajnos, most sem tudok mást mondani, hogy a kérdezõ srác addig nem nagyon tud mit tenni, amég a lány nem lesz 18 éves. Ha akkor is fennáll ez a probléma, akkor írja ki a Gyik-ra, vagy írjon nekem e-mailt az alábbi címre, és én segítek keresni emberjogi szervezeteket, ahova lehet fordulni. E-mailcím, ami valószínûleg másfél év múlva is létezni fog, ezért odaírj majd: [email protected] Ha most akarsz e-mailt írni, és nemmásfél év múlva, akkor ide írj: [email protected] Üdv: Anna-Napirai
A kérdező hozzászólása: Erõlködtem én már többször is :S
Az állatvilágból emelkedtünk ki, azóta csak az eszközök finomodtak.Papa nevezetû alfa hím körbe vizelte a territóriumát és Te beakarsz tolakodni.Mivel nyíltan nem haraphatja át a torkod ezért a másik felet akarja benntartani a kijelölt területen.Ráadásul a terület ura még agymosott is, ez igen csak nehezíti a békés zsákmányolás lehetõségét.Egyszer meg kell ütköznöd vele.(És kijelölnöd az új határt:) )
Tapogató esték??? Ó Istenem Jehova! nem tudják mit beszélnek! Figyeljetek! Menjetek el egy ilyen gyülekezetbe és nézzétek meg! Ott van pici csecsemõ meg minden. Még kivágott ruhában sem lehet lenni. Az apám sem láthatott engem mint lány (még otthon sem, amikor már nem voltam csecsemõ). Itt még ha valaki udvarol valakinek, akkor is komolyan be van határolva, hogy mikor lehet kézfogás, esetleg csók... ugyanis ennél tovább nem lehet menni. Udvarolni is csak és kizárólag akkor lehet elkezdeni, ha kész vagy a házasságra, mert ha pl. mondjuk csak 6-7 hónapig érzi úgy a pár, hogy kibírja, akkor hogy ne essenek bûnbe, vagy nem tartják tovább az udvarlást, vagy összeházasodnak. Mégcsak rá sem szabad tekinteni másra úgy, hogy megkívánd. Ne vicceljetek már! Nincs tapogatózás!
Nem is lehetnél tanú így!!! Sõt még az udvarlás is ajánlott úgy, hogy valaki menjen velük amikor étterembe mennek meg ilyenek. De ez már tényleg csak ajánlott nem elõírt. Paráznák nem lehetnek a szervezetbe. Évente ezreket közösítenek ki. Nem lehet házasság elõtt szex. Valamint kiközösítésre ad okot a megcsalás is.
Kedves kérdezõ! Itt talán találsz pár választ és ötletet: http://jehovatanui.blog.hu
Én JT-ként nõttem fel, annak neveltek. Az apám vén volt. Nekem sem tetszett soha, hogy rámerõltetik, de az verte ki a biztosítékot amikor nem lehetett barátnõm, ha csak el nem veszem feleségül. Ekkor költöztem külön albérletbe, 18 évesen. "Amíg az én kenyeremet eszed és én felelek rád addig azt csinálod amit én mondok!" Nem volt apelláta. Nem akarlak elszomorítani, de semmi esélyed a faterjával kibékülni. A lányt 18 évesen meg kell szöktetni, közös albérlet... Ez az egyetlen út.
Kedves egyetemista! Ha pl. orvos leszel, akkor annyi tudásra van szükséged, hogy teljesen meg tudd ítélni azt a betegséget/problémát, amit kezelni szeretnél. Nekem egyszer gyulladás miatt meg akarták mûteni a mellemet (már ki voltam írva sebészorvos által a mûtétre, idõpontot is kaptam a VII. kerületben egy kórházban), úgy hogy eléggé megijedtem. Srác létemre mellmûtét? Kérdeztem ott a kórházi folyosón egy másik orvost is hirtelen, aki azt mondta, ha a doktor úr kiírt mûtétre, akkor nyilván van neki oka. Otthon mondtam anyámnak, aki nõvér volt az Uzsoki kórházban, és õ elvitt oda, ahol kivizsgáltak. Vettek mintát a mellembõl, aminek a vizsgálati eredménye után kijelentették, hogy egyszerû gyulladás miatt van a duzzanat, aminek oka lehet megfázás vagy megerõltetés. Szedjem ezt és ezt a gyógyszert, és annyi. Simán elmúlt a bajom. Utólag visszagondolva a hideg is kiráz, hogy jól szétvagdalták volna a mellemet, azóta sincs vele semmi bajom. Ezt csak azért mondtam el, hogy jelezzem, ha te csak egyféle oldalról vagy képben, mondjuk sebészi oldalról közelíted meg, és pl. belgyógyászati oldalról nem, akkor akár végzetes eredményre is juthatsz. Mert az érzelmeid, vagy elõítéleteid, vagy hiányos ismereteid, vagy egyéni sikereid utáni belsõ késztetésed, vagy erõs testi ösztönzések, hiúság és ki tudja még mi jöhet elõ, egy erõltetett döntésre sarkallhatnak. Ki tudja mi lehet a háttér oka egy-egy orvosi mûhibának. Ami pedig a kapcsolatot illeti, képes vagy a másik oldalról is józanul látni a dolgokat, vagy csak a te szemszöged világos elõtted, de a másik oldal szempontjaival kevésbé vagy tisztában? Vajon miért mondja Isten Igéje a keresztény hívõknek, hogy hitetlenekkel ne legyenek felemás igában?! (2Korinthus 6:14) Miért tanácsolja ezt Isten, az univerzum Teremtõje? Biztosan van rá oka. Ha valaki Isten útján jár, akkor alkalmazza Isten tanácsait a Bibliából. Istenfélõ szülõk pedig nyilván nem fognak lelkesedni azért, ha a fiúk vagy lányuk egy világi fiúval jár, akármilyen „rendes” is. Mert ha Isten szempontjából is rendes volna, akkor fontos lenne neki Krisztust és a tanításait is megismerni, és a Krisztus-követésben azonosulni, egy gondolaton lenni, egymást a hitéletben is segítve lelkileg egybeforrni. Hiszen ilyen lelki egységbõl fejlõdhet ki aztán a házasságban is a testi eggyé-létel. Ez tehát a másik oldal, és úgy tûnik, hogy ezzel az oldallal kevésbé vagy tisztában. „Mûteni akarsz”, de azzal nem bajlódni, hogy belgyógyászatilag is alapos kivizsgálást végezz. Ha a valóságban világi vagy, akkor ezt meg is lehet érteni. Mert akkor talán fontosabb neked a motor, a jogosítvány, a diploma megszerzése, világi karrier, meg sok más egyéb, mint megismerni Krisztust és az általa felkínált életutat, a bibliai reménységet. Akkor nem csoda, hogy nem nagyon érted meg a barátnõd apjának álláspontját. Pedig az sem akar rosszat a lányának, és ráadásul tõle meg azt várja el Isten, (és nem a vallása és nem a gyülekezeti vezetõk), hogy nevelje bibliai alapelvek szerint a lányát. Neki ez felelõssége Isten elõtt, mert erre kapnak parancsot a szülõk, hogy istenfélelemre neveljék a gyermekeiket (Efézus levél 6:4). Ha ez neked nem tetszik, akkor teljesen egyoldalú a dolog, és nincs mit csodálkozni a konfliktuson. Nyilván tanácsokat kaphatsz innen-onnan, lám valaki azt ajánlja, szöktesd meg a lányt. Tanácsolja ezt az, akinek már fiatalkorúként nem tetszettek a bibliai alapelvek, nem tetszettek a gyülekezeti összejövetelek, nem tetszettek Jehova Isten szigorú törvényei. És amint lehetett, elment otthonról. Azután lett belõle egy ellenségeskedõ személy, aki teljes lelkülettel harcol Jehova és a tanai és tanúi ellen. És lett belõle egy jó nagy késsel hadonászó sebész, ugyanakkor meg egy pocsék belgyógyász. Hiszen képtelen felülrõl, Isten szempontjából nézni a dolgokat, hanem teljesen egyoldalúan nézi, mint világi ember, aki ráadásul a lelkében ki tudja hány éve erõs ellenszenvet hordoz mindennel szemben, ami Jehova tanúval kapcsolatos. Mert ha Isten szempontjából gondolkodna, akkor bibliai tanácsot adna, és olyan bibliai tanács hol van, hogy valaki szöktessen meg egy lányt otthonról? Miért nem azt ajánlja, hogy jól ismerd meg a Bibliát, hogy teljes képed legyen a konfliktus jó kezeléséhez? Miért nem azt ajánlja, hogy próbáld meg keresztényi szempontból is nézni a dolgokat? Hiszen õ tudja a legjobban, hogy mit tanít Isten a hívõ és világi közti kapcsolatról. Ha meg nem tudja, pedig ebben nõtt fel, akkor neki elsõsorban Istennel és a törvényeivel van baja, és csak emiatt a szüleivel. A Jehova tanúin csak azért veri el a port, mert szerinte õk túl szigorúak voltak vele gyerekként, azután szigorúak voltak vallási téren is, ebbõl kifolyólag az egy hamis vallás, hamis eszme, hiszen nem szabadságot ad, hanem megkötözöttséget. Egyetlen megoldás van - mondja-, szöktesd meg a lányt. Tanácsolja, mert õ is megszökött, õ is katapultált, és jól bevágta maga mögött az ajtót. Hogy csak úgy reccsent az ajtófélfa. Úgy teljes erõvel, úgy teljes szívbõl, úgy vaskos ellenszenvbõl. És ebbõl fakad a lejárató kampány is, amit az internetes lapján folytat, aminek a linkjét nem gyõzi szanaszét küldözgetni, hogy a lehetõ legtöbb embert Jehova tanúi ellen fordítson. De hogy mit gondol minderrõl maga Jehova Isten, az nem fordul meg a fejében. Egy szökésben lévõ ember nem gondol a Teremtõjére. Hanem csupán a maga szabadságára. Istentõl való futás ez, teljes erõbedobással és teljes vehemenciával. És hogy mi lesz ennek a vége, az a legkevésbé sem fontos. Csak az a fontos, hogy most „jó” legyen. Én a magam részérõl azt tanácsolom neked, hogy elsõsorban a célodtól függ, hogy milyen tetteket hajts érte végre. Ha nem akarsz Istennek tetszõen élni, vagy nem akarsz a Jehova tanúi által megélt istenhit és szolgálat szerint élni, akkor elkanyarodsz ettõl jó nagy ívben. És ha a barátnõd sem akar, akkor mindketten megteszitek, és Isten nélkül fogtok élni. Vagy egy másfajta keresztényi hit szerint, amely nektek kedvezõbb. Ahol lehet pl. cigarettázni (katolikusok). Vagy elmehettek pl. a nazarénusokhoz, ahol nincs TV nézés, minden nõ az istentiszteleteken fejkendõt visel, és ha egy nagy asztalnál ülnek, akkor egyik oldalon csak a nõk, és a másik oldalon csak a férfiak (személyes tapasztalatom). Van akinek ez a szigorúság tetszik. De talán mégis jobb, ha a bibliai alapelvek ésszerû betartásánál maradunk, és Jehova tanúi sem tesznek mást. Lehet TV-t nézni, mindazt ami építõ, és mindent lehet, ami hasznos és egészséges kikapcsolódást ad, de mondjuk a világiakkal való barátkozást, udvarlást azt nem ajánlják. Nem, mert Isten azt mondja a Bibliában, hogy a világgal való barátság, ellenségeskedés az Istennel. Aki azért a világ barátja akar lenni, az Isten ellenségévé lesz. (Jakab levele 4:4) Súlyos szavak ezek, és nagy horderejû mondanivalót hordoznak. Az van mögöttük, hogy az emberiség tudatában egy óriási hasadás történt még a kezdet kezdetén, és ezt kihasználják azok, akik láthatatlan vagy nagyon is látható szócsöveik által állandóan azt a propagandát súgják az emberek fülébe, hogy bizony szökni kell, de gyorsan, de jó messzire – Istentõl, az alapelveitõl, a törvényeitõl, a szigorúságától, amivel gúzsba köti az embereket. Egyetlen megoldás van tehát, hogy a szabadságot kell választani. Azt Istentõl független és teljes autonóm szabadságot. Éljen az ember szabadon, a saját tetszésére. Hogy millió problémát hoz ez magával, nem érdekes. Hogy sok az orvosi mûhiba az emberi kapcsolatokban, nem gond. Hogy 'senki' nem tudja a világban, hogy a másiknak mi a jó, csak azt, ami neki jó, az teljesen rendben van. Jó így élni, megosztottságban, politikai szinten, társadalmi szinten, családi szinten. És azt sem nézi senki (vagy igen kevesen látják meg), hogy csak a mi országunkban kb. három millió ember él a mély szegénység alatt. És hogy gyerekek éheznek. És üres hassal fekszenek le. Karácsonykor megvendégelik õket a parlamentben, de utána jönnek a kijózanító hétköznapok. A „sebészek által mellmûtött” emberekre nem figyel a világ. A hatalmi elit sebészei jól végzik a dolgukat. Hogy talán mégis gyenge belgyógyászok? Azt nem nézi senki. Nincs ugyanis konzultáció, és ha van is, az nagyon kevés. Mindenki a saját szemszögébõl oldja meg a dolgokat. És ennek eredménye sok-sok legördülõ könnycsepp, meleg otthonra, ételre és védelemre vágyó gyermek arcán. Vajon kinek a karjaiba futunk melegségért, védelemért, testünk és lelkünk simogatásáért. Az ördög karjaiba, aki elidegenítette a világot Istentõl? Vagy Jézus karjaiba, aki azt mondja, hogy: ” ...jöjjetek énhozzám mindnyájan, akik megfáradtatok, és meg vagytok terhelve, és én megnyugvást adok nektek. Vegyétek magatokra az én igámat, és tanuljátok meg tõlem, hogy szelíd vagyok, és alázatos szívû, és megnyugvást találtok lelketeknek. Mert az én igám gyönyörûséges, és az én terhem könnyû. … És megismeritek az igazságot, és az igazság szabadokká tesz titeket” (Máté evangélium 11:28-30; János evangélium 8:32). A másik oldal viszont azt súgja: szökjél meg, és szöktesd meg a lányt is. Mindenki szökjön meg. Nem lehetséges, hogy ezáltal lesznek a szökésben lévõk igazán foglyokká?! A saját elhamarkodott döntésüknek foglyaivá?! Kérlek, ne hamarkodd el a döntésedet. (karel)
Nézd meg például milyen szép családi példák születnek Jehova Tanúi között: http://jehovatanui.blog.hu/2012/01/08/egy_no_aki_megszabadul.. Igen! Ezekrõl az igaz emberekrõl kell példát vennünk!
"Nagyon szép nyilvános elõadást hallhattunk... két gondolatot emelnék ki: Csak Jehova szervezetét kövessük, és a másik, hogy engedelmeskedjünk Jehova szervezetének! Köszönjük szépen Testvérünk! A forró testvéri üdvözletünket mi is elküldenénk!" - taps -. Ilyen érzelmekre ható válasszal... hejh, ha csak a saját történelmüket ismernék! Kedves kérdezõ! Szerinted?
Kedves kérdezõ, gondolom azt te is tudod, hogy egy kiskorú gyerekért a szülõk a felelõsek, és ez nemcsak Jehova Tanúi esetében van így. Míg otthon lakik köteles engedelmeskedni a szüleinek. Amugy senkit sem lehet kényszeriteni arra, hogy járjon az összejövetelekre. Az, hogy az apa elviszi magával a gyerekeit, az apai kötelessége, csak a jót akarja, hiszen a Biblia is erre szólitja fel a szülõket: 5 Mózes 6:6-9. Ha szélnek eresztené azzal azt mutatná, hogy nem érdekli a sorsa, nem szereti.
Játszd el, Kérdezõ, hogy te is Jehova Tanúja vagy/leszel. A lényeg, hogy altasd be a papát.
Sziasztok! Kérdezõ, itt több probléma is van. 1. Alány apja Jehova Tanújavallást követi. 2. A lány még nem nagykorú, ezért félti az apja valószínûleg. A vallás itt a dominánsabb, szerintem. Sajnos, nem nagyon tudsz semmit tenni, mert a lány még nem nagykorú. Ha a lány 18 éves lesz, akkor már több mindent lehet tenni az ügy érdekében, lehet emberjogi szervezetekhez fordulni (pl. http://www.humana.org) de mivel a lány még nem nagykorú, ezért valószínûleg nem tudnának még segíteni. Üdv: Napirai
Hány éves a lány?
A kérdező hozzászólása: Most lesz 17 februárban.És õk azok akik nem kérnek vérátömlesztést.
És mióta van a tiltás? A kapcsolat eleje óta?
A kérdező hozzászólása: Mióta bemutatott. Bár az apja folyamatosan azt mondogatta , hogy milyen ellentétek lehetnek (Ami nem teljesen igaz mivel ez a dolog a barátnõmet nem érdekli..) Én mondtam neki , hogy kompromisszumokat lehet és kell kötni. Erre õ erõsen helyeselt. Érdekes , hogy így helyeselt mert õ az aki aztán szerintem még a kompromisszum szót sem ismeri, nem hogy még képes legyen rá...
A kérdező hozzászólása: FromOz válasza: Az apa tiltja a lanyat toled, lehet hogy mas fiuval is ezt csinalna. Semmi koze ahhoz hogy Jehova tanuja. Volt olyan megjegyzése , hogy mások a nézeteink... De ha ezen változtatok beszélhetünk. Kicsit egyértelmû a dolog. Ez egy vallási ellentét... Erre jók a vallások? Hogy ellentéteket szítsanak?
"mások a nézeteink... De ha ezen változtatok beszélhetünk." Beszeljunk kicsit etológai nézetbõl. Hímek birkozása. Jelenleg övé a nõstény, és Te el akarod venni. Dominannciaharcot kezdeményez. Térdre akar kényszeríteni, hogy hódolj be neki (vedd át a nézeteit).
Jésus fakkom mennyi agymosott van itt.Persze, hogy jehova tanúja áll a háttérben, szerencsétlen lányt sajnálom, hogy ilyen gyõkér apja van. Ha tudnátok olvasni a kérdezõ teljesen normális fiú, sõt a mai világban példakép is lehetne:"Egyetemista vagyok, nem dohányzok, nem bulizok folyton, minden munkát megcsinálok amit tudok, minden nyáron dolgozok" Még ha nem lenne jehovai agymosott az apja, akkor is ostoba lenne, hogy ilyen normális gyerektõl akarja elszakítani a lányát.
Senki nem szolta meg a fiut. Csak az lett valaszolva, hogy apa lehet mas fiutol is tiltana, legyen normalis vagy sem, de nem biztos hogy azert mert Jehova tanuja. Talan csak azert mert tul fiatal lany. A jehovas lanyoknak nem lehet fiukkal baratkozni?
Biztos vagyok benne, hogy jehovás mániája miatt tiltja a lányát.Logikusabb jelen esetben.
Iskolazas vallasnal nem szamit. Nagyon sok Jehova tanuja van, akik orvosok, birok.
Sajna akkor még 15 hónapot várnod kell, addig az apja a gondviselõje. Utána hozzád költözhet. Ha igaz a szerelem köztetek, kibírod. Illetve a lány altassa be az apját, hogy szakítottatok, és folytassátok titokban.
A kérdező hozzászólása: Remélhetõleg 15 hónap múlva is egyetemre fogok járni és kollégiumban leszek. Nem tud hozzám költözni.
A kérdező hozzászólása: FromOz A válaszaidból azt veszem , ki Jehova tanúja vagy. Így van? Mert érdekelne ez a dolog. Miért van ilyen hatalmas mértékû elõítélet a Jehova tanúinál más vallások ellen?És a válaszban nem azt várom , hogy nincs , mert van.Saját bõrömön tapasztalom.Ugyanis esélyt nem kaptam a megismerésre. Mikor bemutatott barátnõm otthon az elsõ kérdések egyike az volt milyen a vallásod. Aztán egy jó fél órás kiselõadás a vallásról és az ellentétekrõl.
Barátom...! Nálam ugyanez volt 2 éve. Szerelmes voltam egy tanú lányba (illetve most is az vagyok...), fel évet voltunk együtt, de én még a szüleit se ismertem, mert nem mehettem el hozzájuk. Õ volt nálunk párszor, de arról se tudtak a szülõk. Az jó hogy te elmentél ilyen összejövetelre, legalább tudod mirõl van szó. Én nem voltam egyszer se, sajnos nem jutott el addig a kapcsolatunk, hogy elmenjek. Csak ott ismerhettem volna meg a családot. De akkor sajnos én csak egy nagy gyerek voltam, attól függetlenül hogy nagyon szerettem õt, sokmindent nem értettem meg, hogy miért úgy van. Amivel persze akaratomon kívül megbántottan õt. Az én barátnõm meg volt már akkor keresztelve, ami náluk egy fontos elkötelezõdést jelent. Mi hivatalosan nem is járhattunk, a gyülekezetben senki nem tudta, hogy udvarlója van. Persze ha én is tanú vagyok, akkor mindenki tudta volna. De amúgy náluk nincs járás, csaj ilyen udvarlás, ha meg vannak keresztelve. Na... remélem jobbra fordulnak majd a pápával a dolgok!
"Paráznák nem lehetnek a szervezetbe. Évente ezreket közösítenek ki. Nem lehet házasság elõtt szex. Valamint kiközösítésre ad okot a megcsalás is." Ezek szerint, ha kiírom a kapunkra, hogy nem vagyunk házasok, de van két gyerekünk, békén hagytok? Nem csengettek be hetente?

A közeljövőben lesz egy közös autóutam a barátnőm édesapjával, (úgy, hogy a barátnőm nem lesz ott) és nem tudom, hogy mit kérdezhetnék tőle? Az út kb.1, 5 óra lesz. Ötletek?

Legjobb válasz: Közös érdeklõdés/hobbi? Sport? Esetleg politika (ezt nem ajánlom). Vagy csak bármi amit õ szeret/érdeklõdik iránta. :)

Közös érdeklõdés/hobbi? Sport? Esetleg politika (ezt nem ajánlom). Vagy csak bármi amit õ szeret/érdeklõdik iránta. :)
Hogyan ismerkedett meg a barátnõd anyjával.
Nem figyeltem eléggé... ki vezet? Kié a kocsi? ...mert az egy támpont, bármilyen furcsa..
Ne az legyen a fõ témád, hogy milyen ügyes az ágyban a leánykája, valószínû, nem ezt hallgatná legszivesebben.
Mizu?
Kérdezd a lány gyerekkoráról egy évig is elbeszél a kis ovis korról.
A kérdező hozzászólása: Az apjáé a kocsi, lehet ott lesz az anyja is. A legnagyobb baj h eddig kétszer találkoztam velük.

A barátnőmmel szeretnénk összeköltözni, de kb. még fél évig ez nem lehetséges. A barátnőm nem akar várni fél évet arra, míg tudok költözni. Nem tudnátok valamit mondani, amivel esetleg megoldható lenne, hogy együtt maradjunk? A többi lentebb.

Még nem fejeztem be az iskolát, decemberben államvizsgázom, addig nem tudok költözni( anyukám se megy bele, mert azt mondja, akkor nem tudok koncentrálni majd a tanulásra).

Legjobb válasz: Hát szerintem ha valaki szeret, az többet is vár, mint fél év...

Hát szerintem ha valaki szeret, az többet is vár, mint fél év...
Bocsi, de szerintem te jobban szereted, mint õ téged :( nem akar várni fél évet?? elég gyerekes felfogása van sajnos, biztos vele szeretnél élni? Szerintem amúgy jobb is, hogy csak államvizsga után tudsz költözni, már bocsi. Félre ne értsd nem akarlak megbántani, de elég furi a barátnõd :( 21/l
"Azért nem tud annyit várni, mert annyira szeret és nem bírja ki, ha nem vagyok vele." - és te ezt simán bevetted. Rutinos manipulátor és érzelmi zsaroló a csaj, szép nagy papucs lesz belõled. Valami azt súgja, nem pszichológiából államvizsgázol :D
Annyira szeret hogy nem tud 6 hónapot várni, inkább leél egy életet nélküled..... az inlogikus felfogás....
Te szereted..De a barátnõd is szeret téged? Mi van ha azt mondod neki, hogy államvizsga után tudsz csak külön költözni, addig várni kell..A barátnõd mit mond? Akkor vége??? Akkor nem kellesz neki?? Én azért elgondolkodnék, hogyha ez lenne a válasz , akkor a barátnõd mennyire is szeret téged..
Õ nem tud költözni, de tõled elvárja hogy költözz, különben nem vár tovább. Ez nem ás mint önzõség és nem szerelem. lehet te nagyon szereted de õ csak birtokol..... Õ nem tesz lépést de tõled elvárja hogy lépj....
Mióta vagytok együtt? A barátnõd gyerekes, inkább hagyja veszni a dolgokat, ha már nem tudja kihisztizni, hogy az legyen, amit õ akar.Aki ennyire nem partner, azzal te miért tervezed a jövõd?
Annyira szeret, hogy inkább szakít?Hát ez nekem nagyon furcsa.Másik meg ha nagyon akarsz összeköltözve is tudsz tanulni.Mindketten még gyerekes gondolkodásúak vagytok.
És miért nem tudsz költözni? Mi az hogy anyud nem megy bele?! Ekkora nagy gyerek vagy? Jobb is akkor ha otthon maradsz!
A kérdező hozzászólása: Azért nem tud annyit várni, mert annyira szeret és nem bírja ki, ha nem vagyok vele.
Voltam ilyen helyzetben, ezért leírom, hogy az én káromon tanulj, ne a sajátodon. Mondd meg neki kerek perec, hogy nagyon szépen kéred várjon meg, mert addig nincs értelme elköltöznöd, amíg le nem államvizsgázol. Te is nagyon szereted õt, de ezt meg kell értenie. Mi az a fél év ahhoz képest, hogy áv után egy diploma és az azzal járó állás mellett szépen elkezdhetitek építeni a közös jövõt, amiben még minimum 50 évet élhettek! Ehhez képest fél év nevetségesen rövid! Legyél komoly és htározott, ne tudjon érzelmileg zsarolni. Mondd, hogy neki kell döntenie. Te amint végzel hajlandó vagy költözni. Ha neki ez nem jó, akkor szakítson. Hidd el, hogy rögtön visszább vesz az arcából, mert meg fog ijedni, hogy elveszíthet. A kapcsolatok sokszor fordítva mûködnek: minél jobban távolodsz, a másik annál jobban közelít. Ne ess abba a hibába, hogy minden tartásodat feladod egy nõért! Senki sem ér annyit. Én már megtanultam ezt...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Úgy tûnik, akkor külön éljük le az életünket, mert nem tudunk dûlõre jutni.
Államvizsgázol?? Anyukád szerinte nem fogsz elég idõt fordítani a tanulásra? Szerintem ennyi idõsen felül kell bírálni a szülõk aggodalmát. Egyébként ha szeret a lány, és nincs más megoldás, várni fog fél évet.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, megoldódott a probléma :)

A barátnőm nem a legjobb barátnő mit tegyek ellene?

tavaly még a mi iskolánkba járt egy lány és igazából vele barátkozott a hanna (barátnőm) a virággal és minden évben össze vesztünk most elment és nem mer velem össze veszni mert akkor egyedül maradna szóval nem is vagyunk annyira barátnők mit tegyek ellene hogy ne ilyen legyen amilyen???

Legjobb válasz: ezt nem értem.. most Akkor az a baj ,hogy nem veszik össze veled?

ezt nem értem.. most Akkor az a baj , hogy nem veszik össze veled?
A kérdező hozzászólása: nem az a baj hogy most mért nem veszik össze velem hogy most meg nem mer az a bajom hogy csak arra vagyok jó neki jó hogy legyen mellette valaki ne hogy egyedül maradjon

Hogyan segítsek a barátnőmnek? Nem tudom, hogy hogyan segíthetnék neki : S

Na bocsi ha hosszú leszek de próbálom röviden.13 éves vagyok ? 14.Egy iskolába járunk én hetedikes vagyok ? nyolcadikos.Az ? osztályából még 2 lány és ? +én együtt járunk táncra egy tánccsoportba.Nagyon jó ki baráti kör volt!A barátn?m akinek segíteni szeretnék ? a legjobb barátn?s és az igazi mindig kiállunk egymás mellett sosem veszekszünk stb.De most az ? osztálytársai flegmáznak velünk iskolába nem jönnek oda hozzánk kibeszéllnek a hátunk mögött.Ez annyira nem is érdekel minket mert pf csinálják t?lünk.De a barátn?m egész osztálya ellene fordult és ellenem.a suliba egy kezemen megutdom számolni,hogy hány személy szól hozzánk annyira elhúzták t?lünk a barátn?m osztálytársai az embereket.Mivel én hetedikes vagyok nekem jó osztályom van sok emberrel elvagyok ha bemegyek a terembe nem rögtön az otlást kapok meg a flegmázást.De a barátn?m igen.Senki nem szól hozzá az osut?lyban tesin egyedül van teljesen padlón van.már csak én maradtam neki.alig szólal meg nem mosolyog annyira rosszl esik ez nekünk.Ha bemegyünk reggel az iskolába mindenkinek rajtunk akad a szeme összesúgnak a hátunkmögött mindenki bámul és röhögnek.nem kellemes érzés.mit csináljak ?:S

Legjobb válasz: Szerintem kicsit túl reagáltok mindent. Biztos hogy oka van miért nem szeretik a barátnödet az osztálytársai, álltalában a tartósan nem szeretmenek mély okai vannak. Esetleg azt figyeld meg hogy viselkedik másokkal, és mi az amit te másképp csinálsz miért téged kedvelnek öt meg nem.

Szerintem kicsit túl reagáltok mindent. Biztos hogy oka van miért nem szeretik a barátnödet az osztálytársai, álltalában a tartósan nem szeretmenek mély okai vannak. Esetleg azt figyeld meg hogy viselkedik másokkal, és mi az amit te másképp csinálsz miért téged kedvelnek öt meg nem.
És ezt a többiek miért csinálják?? Adtatok rá valami okot? Senki nem mondja meg nektek hogy miért bunkó?
A kérdező hozzászólása: bocsánat éppen ez az hogy nem tudjuk!és ma is hozzánk vágták azt hogy mi távolodunk el tõlük..ha hozzájuk szólunk épp hogy az orruk alatt mormognak valamit.! amikor táncon vagyunk ott flegmáznak a legtöbbet.de amikor suliba vagyunk ott nem mert tudják hogy képesek vagyunk igazgatóhoz menni

A vedekezesrol lenne szo. A baratnommel nem mindig vedekeztunk volt hogy kivettem mielott elelveztem volna. A baratnom nem akar tesztet elvegezni Mert szegyelli. Nagyon aggodom mi a teendo?

Nem reg vesztettuk el mindketten a szuzessegunket es hat volt amikor gumi nelkul csinaltuk de legtobszor gumival..es mindig kivettem mielott elmentem..a menstruacio ket nappal ezelott kellett volna megjojon de meg nem jott..es idegeskedek..Nagy az eselye hogy terhes lessz?

Legjobb válasz: Van eselye. Miert nem vedekeztetek?

Van eselye. Miert nem vedekeztetek?
Szuleidet miert nem kerdezted meg a nemi eletrol? Talan abban is kaptal volna tanacsot, hogy ne kapkodd el...
A kérdező hozzászólása: Rendben ...köszönöm (köszönjük) a válaszokat es minél hamarabb el készítjük a tesztet...es bízzunk a legjobbakban.
tudom, utolag konnyu beszelni. de ha nem tudsz valamit, akkor utanajarsz, nem? ott az internet, google, barmi, minden. rengeteg tananyag van es nem csak p*rno :) na de legalabb most mar tudod, hogy legkozelebb ovatosabbnak kell lenni. kivanom, hogy legyen szerencsetek es ne essen teherbe a lany.
A kérdező hozzászólása: Enis szerettem volna ha valaki elmagyarazza hogy vigyázz mert...de senki nem készített fel.
szegyenli a tesztet? a gyerek miatt akkor nyilvan nem fog szegyenkezni, ugy? gyerekek, esszel kell csinalni... hasznald a nemiszerved ahanyszor csak tudod es alkalmad adodik ra, de ne felelotlenul. ehh... miert nem tanitjak az iskolaban? miert nem tanitja meg a szulo? miert tabu a nemi elet es a vedekezes meg mindig?
A kérdező hozzászólása: Teljesen eggyetertek veled mostmár enis rájöttem hogy ez komoly dolog.. Eddig nem igazán zavartattam magam.
Es akkor mi van, ha az ismeroseid dicsekednek? A nemi elet felelosseggel jar es tudast igenyel, ha ezek nincsenek meg, inkabb varj, amig felnosz.
Igen, lehet a szüzesség elvesztése miatt is. Ilyenkor olyan hormonok szabadulnak fel, amik eddig ismeretlenek voltak, ezek a ciklust bezavarhatják. Ahogy a terhességtõl való félelem okozta stressz is.
A kérdező hozzászólása: Koszonom..de azt meg megmondanatok hogy ha nem terhes a menszesz késes miért van?lehet a szüzesség elvesztese miatt?
"amugy sok ismerosom dicsekszik h soha nem hasznalt gumit es semmi nem tortent" Ezt már nem tudom kommentálni.
kicsi rá az esély!
A kérdező hozzászólása: Hat, megveszem de en inkabb azt szerettem volna tudni h az esely Nagy?
Így utólag már csak a tesztre tudod rábeszélni! ha szégyenli, vedd meg te, és legyél vele, amikor megcsinálja. Többet egyelõre nem igazán tehettek.
A kérdező hozzászólása: Eppen nem volt nalam de ez kb 2 alkalommal volt...az esely nagy?amugy sok ismerosom dicsekszik h soha nem hasznalt gumit es semmi nem tortent
Éppen nincs nálad óvszer. Igen, velem is elõfordult, hát olyankor picit elõ kell venni a fantáziát és másféleképp örömet okozni egymásnak! A megszakításos módszer nem védekezés, hanem orosz rulett! A szüzesség elvesztésekor nem szabadulnak új hormonok, de tényleg azt szokták mondani, hogy olyankor hajlamos késni a menstruáció.

Mit tudnék csinálni hogyha a barátnőm és közém állt egy valaki aki csak tönkre akar tenni engem, de a barátnőm nem érti meg nem hisz nekem, , mit tegyek? Pls

év elején úgy utálta a csajt mint én dehát az na?közis lett én meg ugye nem vagyok az

Legjobb válasz: semmit. viselkedj úgy, mint eddig, várd ki a végét. komolyan mondom. voltam ilyen helyzetben láttam, hogy mi készül, megpróbáltam tenni ellene, de rosszabb lett. az lett a vége, hogy én "áskálódom". sajnos más embereket nem lehet megváltoztatni. szóval szerintem ne csinálj semmit. ha igazi barát, akkor megmarad.

semmit. viselkedj úgy, mint eddig, várd ki a végét. komolyan mondom. voltam ilyen helyzetben láttam, hogy mi készül, megpróbáltam tenni ellene, de rosszabb lett. az lett a vége, hogy én "áskálódom". sajnos más embereket nem lehet megváltoztatni. szóval szerintem ne csinálj semmit. ha igazi barát, akkor megmarad.
A kérdező hozzászólása: kösz, de nálam eltejesztett rólam valamit egy csaj aki a barátnõje lett és most ezért utál, nem hisz nekem

Szerintetek mit tegyek? Van barátnőm, de úgy érzem, hogy beleszerettem az egyik legjobb barátnőjébe és én sem vagyok közömbös számára! A barátnőmmel nem teljesen jó a viszonyunk, sőt.

Nem tudom mit tegyek, szeretem a barátn?met, de nem szerelemmel pedig nem vagyunk együtt hú de régóta és úgy érzem azt a másik lányt, tudnám szeretni! És jobban meg is értjük egymást vele!

Legjobb válasz: Szia! Azt hiszem egyértelmû. Szakíts a barátnõddel és legyél azzal akit szeretsz.

Szia! Azt hiszem egyértelmû. Szakíts a barátnõddel és legyél azzal akit szeretsz.
A kérdező hozzászólása: 2 nõt szeretek?? Szeretet és szerelem között van különbség, de ezek szerint, te ezt nem tudtad eddig! Miért nem tudok vele mit kezdeni? Mondjuk azért mert az 1ik legjobb barátnõje és a barátnõm teljesen kikészülne ha ott hagynám, pláne ha a barátnõjéért! Korodon kívül mást: elég az, hogy "nekem estél" úgy, hogy elõtte nem kérdeztél semmit, ez a tapasztalatlanság jele!! De nem akarok veled vitatkozni! Miért jöttem ide a kérdésemmel? Mert ez 1 ilyen oldal és ha neked nem tetszik, hogy feltettem 1 ilyen kérdést, akkor nem kell válaszolni! Ilyen egyszerû! Életkornak legyen annyi elég, hogy 20-on túl!
Idõsebb? Igen. Komolyabb? Akkor miért érzed úgy, hogy két nõt szeretsz? Illetve pontosítok, ha ez így nem igaz: Miért nem tudsz mit kezdeni ezzel a dologgal annyira, hogy idejössz megkérdezni? Azokat a felnõtt embereket sem tartom érettnek, akik szintén két ember közt lavíroznak, ahelyett hogy egy mellett állnának ki. Kérlek a koromon kívül mást is hozz fel, hogy szerinted miért nincs igazam.
Mennyi idõs vagy kérdezõ?
A kérdező hozzászólása: Nõjjek fel?? ' kicsit idõsebb is vagyok mint te, meg sztem komolyabb is!! szóval...
Szerintem nõj fel. Kár volt akárkivel is kapcsolatba kezdened, ha még ilyen fellángolós érzéseid vannak, meg minden nap másba vagy szerelmes. 17/F
okosan dönts! válaszd azt amelyiknek több pénze van !
okosan dönts!Aszt válaszd akit jobban szeretsz
A kérdező hozzászólása: 2. itt most nem a szexrõl van szó!! hanem érzelmekrõl! Nem lenne ellenemre a 3as, de barátnõm nem menne bele az tuti!!
Második F/18 és még mindig groupen párti vok :D
Elsõ vagyok: 21/N
A kérdező hozzászólása: bocsi ez lemaradt, kort és nemet írjatok már lécci! köszi mindenkinek!
nyomjátok groupba
Húszon túl vagy de úgy viselkedsz, mint egy óvodás aki egyik nap egyik lánnyal másik nap másikkal kavar. Tönkreteszed emberek életét ezzel a szerelmi háromszöggel.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!