Találatok a következő kifejezésre: A barátnőm nagyon tetszik és (30 db)

flörtöljön vele és kiderül :) 20F
kérdezd meg
szerintem úgy szólítsa le, hogy odamegy mögé, majd elkiáltja magát, hogy "HÖJJ!" és ha megfordul, jól pofánvágja, hogy betörjön az orra, és ha nem azt mondja, hogy b*szóggyámögter*hadtr*banc, akkor már biztos van valami+meg volt az elsõ tali is...:)
adj a barátnõdre egy szopóálarcot, a többit rádbízom!
13 éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 15 leszek..

Van egy fiú, nagyon tetszik nekem, én is neki de holnap megyünk standra, és jön barátnőm is. (elöször találkoznak ők ketten) mi van ha a barátnőm jobban tetszik neki? ! ( jobb az alakja, szebb is )

Legjobb válasz: emiatt ne parázz. a személyiséged, a kisugárzásod, és az önbizalmad nagy szerepet játszik ilyen helyzetben. mondjuk azt azért jó lenne tudni, hogy mióta ismered, honnan, hány évesek vagytok stb.

emiatt ne parázz. a személyiséged, a kisugárzásod, és az önbizalmad nagy szerepet játszik ilyen helyzetben. mondjuk azt azért jó lenne tudni, hogy mióta ismered, honnan, hány évesek vagytok stb.
Ha konkrétan nem nyomul rá, nincs miért aggódnod.
Soha ne menj pasit szerezni nálad jobb csajjal, szarvashiba. Lehet hogy akkor is te kellenél neki, de minek kockáztatni?


A barátnőm báttya nagyon tetszik és sűrűn szoktam aludni náluk és a fiu állandóan szórakoztat. Van e esélyem a barátnőm báttyánál?

Legjobb válasz: Ezt így nagyon nehéz megmondani!Mennyi idõsek vagytok?Próbálj meg hozzá közeledni, majd kiderül!

Ezt így nagyon nehéz megmondani!Mennyi idõsek vagytok?Próbálj meg hozzá közeledni, majd kiderül!
Próbálj meg közel kerülni hozzá. Ha tetszel neki, akkor biztos vesz a lapot és õ is lépni fog.
szerintem simán van esélyed nála:)
Menj el, a 3 nap alatt folyamatosan zaklasd sms-el, telefonhívással, amit csak el tudsz képzelni ...
Ennyire bízik benned. Jobb szeretné, ha üldögélnél mellette az ágyon, fognád a kezét, és egyenesen a szemébe néznél ezalatt a három nap alatt, de még úgyse érezne biztosnak. Vagy nagyon alacsony az önbecsülése, vagy csak benned nem bízik, egyiknek se örülnék a helyedben. Ha nem tudod meggyõzni, hogy oké lesz minden, és mindennap felhívod, akkor baj van vele. Felnõttek vagytok, és nem vagytok összenõve.
Engem nem érdekelne, hogy tetszik-e neki, vagy sem. Én mennék. Nem igazán értek a témához, mert még csak egyszer volt egy kis "futó-kapcsolatom". 17/F vagyok (lassan 18...)
Hová mentek? Milyen céllal? Szerintem nyugtasd meg, hogy neked csak õ kell.. Elhiszem, hogy nem tetszik neki, de nagyon fontos a bizalom egy kapcsolatban.
Ez az, amit sohasem értettem. Úgy gondolja, hogy ha nem csalod meg, az csak azért van, mert õ eléggé figyel?
Én Õszinte leszek, nekem se nagyon tetszene.De ha ismerem a csop.társait és tudom, hogy nem könnyûvérû ribik akkor nyugodtabb lennék.Gondolkodj el, ha Õ menne 8fiúval és 2lánnyal, neked tetszene?Ha nem akkor ne menj Te sem, ha elengednéd akkor Te is megérdemled...
Én elmennék 1-2 lányt megdöngetnék majd vissza a régilemezhez.... Ne hagydki azt az 1-2 csajt akit megsunázhatsz 1csaj miatt aki amúgy is ilyen féltékeny, mert szakítani fogtok így is meg úgy is :(
Én simán "elengedném" a barátom. Szerintem nincs ebben semmi. Ha megvan a bizalom, akkor nincs értelme ilyeneken problémázni. Mondjuk hiányozna esténként, együtt lakunk, és már nagyon hozzászoktam a jóhoz, meg hogy nem egyedül alszok. De ennyi lenne. Mi is fiatalok vagyunk, én 20L, õ 21F. Élni kell! Nem azért lesz valaki hûséges mert a párja mindég mögötte áll, és csúnyán néz rá ha valakihez hozzászól. Ha nem szeret annyira hogy hûséges maradjon, akkor ne húzzuk egymás idejét. Szerintem figyelj oda rá, nem túl jó ha ilyeneken problémázik. Állj a sarkadra, csak kibírja azt a 3 napot....

Jaj mit tegyek? Van egy fiú aki nagyon jól néz ki és nekem és a legjobb barátnőmnek is tetszik. és a másik dolog az hogy a fiúnak én tetszem :s mit tegyek? (mi 16 évesek vagyunk a fiú pedig 21 :D)

Legjobb válasz: A barátnõd így járt. Értesd meg vele, hogy a fiú akkor se jönne össze vele, ha te hagynád, mert te tetszel neki, ha nem érti meg, akkor nincs mit mondani.

A barátnõd így járt. Értesd meg vele, hogy a fiú akkor se jönne össze vele, ha te hagynád, mert te tetszel neki, ha nem érti meg, akkor nincs mit mondani.
szerelemben és háborúban mindent szabad. :D
Mond meg a Barátnõdnek hogy a srácnak Te tetszel és nem õ!! Egy szerelemben a csajnak sosem szabad nyomulnia, mert az sosem lesz boldog kapcsolat, és hamar szakítanak. Szerintem járj a sráccal a barátnõd egyszer csak megbékél a dologgal!!

Van egy tanarunk, aki nagyon sok lanynak tetszik, es az egyik baratnomnek is bejon. En ugy veszem eszre, hogy a tanar jatszik vele. Mit erez a baratnom irant?

Szoval mikor kettesben vannak mindig nagyon kedves vele, leveleztek is, es sokszor olyan erzest kelt a lanyban, hogy tetszik neki. De mikor az osztalyban van mas, olyan mintha neha haragudna ra. Sokak szerint az a helyzet, hogy az osztalyban fel hozza kozeledni, meg annyira is mint a tobbiekhez, mert tudja, hogy nem szabad szeretnie a baratnomet. Szerintetek mi van? Szereti a lanyt? Kihasznalja? Vagy csak a kedvence?

Legjobb válasz: Most eszembe jutott iskoláskori önmagam :-)) Nekem is volt egy ilyen tanárom szakközépben, évekig evett érte a fene, és láttam, hogy õ sem közömbös irántam. Voltak burkolt ajánlkozásai is, amit zavaromban visszautasítottam. Még így felnõttként is sokat eszembe jut, de hogy igazából mit akart tõlem, sosem fogom megtudni. Lehet, hogy tetszik neki a barátnõd, de tudja, hogy az állásával játszik, ha kikezd vele, ezért próbálja távol tartani magát tõle.

Most eszembe jutott iskoláskori önmagam :-)) Nekem is volt egy ilyen tanárom szakközépben, évekig evett érte a fene, és láttam, hogy õ sem közömbös irántam. Voltak burkolt ajánlkozásai is, amit zavaromban visszautasítottam. Még így felnõttként is sokat eszembe jut, de hogy igazából mit akart tõlem, sosem fogom megtudni. Lehet, hogy tetszik neki a barátnõd, de tudja, hogy az állásával játszik, ha kikezd vele, ezért próbálja távol tartani magát tõle.
A kérdező hozzászólása: Igen :) De akkor amikor kettesben vannak miert olyan kedves vele? Az az igazsag, hogy a tanarnak van baratnoje. A baratnom halalosan szerelmes bele, es latom rajta, hogy ez az elso igazi szerelme.Mert edddig is volt, hogy tetszett neki valaki, de nem voltak ezek a jelek, ami most: labremeges, neha dadogas, pillangok a gyomorban... es ami nagyon fura, hogy multkor a lany pont sirt es jott a tanar es ahogy meglatta mosolygott, mintha kicsereltek volna...tehat szerintem ez igazi szerelem. De a baratnom azt allitja, hogy csak a kedvenc diakja akar lenni... Hat szerintem ez a minimum...
A kérdező hozzászólása: A lany kulonben nagyon jo a tantargyabol, mindig figyel, stb.. es komolyabb is az atlagnal... de kicsit duci, az arca viszont szep.
Lehet, hogy csak bebeszéli magának, én is így voltam iskolás koromban. Viszont, ha a tanárnak tényleg tetszik, jobb ha elkerüli, mert ebbõl a kapcsolatból még sok baj lehet. Ha kiderülne, a tanárt kirugnák az állásából, vagy akár börtönbe is kerülhet "liliomtiprásért", kiskorú megrontásáért. A legnagyobb baj, ha ez a tanár egy pedofil állat. Szóval jobb vigyázni vele!
A kérdező hozzászólása: Nem a tanar nem pedofil. Es pont most beszeltem a baratnommel telefonon. Ujabb level erkezett tole... Hat a baratnomet mostmar tokeletesen ertem. Az tortent, hogy a szulei valnak, o mar reg tudja, de csak most mondta el nekem. Es a tanarral szeret beszelgetni, olyan neki, mint egy nagy teso, vagy egy apa inkabb. Es szegeny nem tudja, hogy kellene kozel keruljon a tanarhoz (nem szerelmileg). Nagyon szeretne beszelgetni vele, tanacsokat kerni tole stb... Ugyh, ha esetleg erre is van otletetek, akkor irjatok meg kerlek...:)
Nyugodtan kérhet tõle tanácsot! Nem az osztályfõnöke? Nem baj, akkor is. Ha megbízik benne, hogy nem fog visszaélni vele, ha sok mindent elmond magáról...

Szerintetek mit tegyek? Van egy fiú aki nagyon bejön nekem és el vagyok vele de ő nem tudja, hogy nekem tetszik, és a barátnőmnek nem nagyon jön be az a fiú és valószínűleg nem nagyon jönne be neki ha én mondjuk én össze jönnék vele.

mit tegyek?

Legjobb válasz: Miben befolyásol, ha nem jön be a barátnõdnek? Neked tetszik, Te szeretnél tõle valamit.. Nagyon kis fiatalka lehetsz még.. 31/nõ

Miben befolyásol, ha nem jön be a barátnõdnek? Neked tetszik, Te szeretnél tõle valamit.. Nagyon kis fiatalka lehetsz még.. 31/nõ
Elõször is [email protected] már le mit gondol a barátnõd!Ha "igazi" barátnõ akkor megfogja érteni, de én ezen nem is filóznék helyedben, akivel akarok azzal összejövök, hogy kinek tetszik/nem tetszik az meg le kell [email protected] fiúnak meg tegyél jelzéseket, amikor mosolyog mondhatod milyen aranyosan mosolyog, milyen jól áll neki az a felsõ ami rajta van, közben kicsit megsímogatod stb.Ha van 1kis esze észreveszi hogy bejössz neki, és akkor neki kell lépni.Ennyi.
A kérdező hozzászólása: köszi és mindenbe igazad van!

A egyik barátnőmnek van egy új pasija tegnap beszéltem vele és azt mondta nagyon tetszek neki. Azt mondta, hogy miattam ott hagyná a barátnőmet. Szóljak a barátnőmnek?

Legjobb válasz: Pontosan tudod Te is mi a helyes döntés!!!! de azért leírom: Szóljál a barátnõdnek, azért vagytok barátok hogy az ilyen szitut is megtudjátok beszélni!

Pontosan tudod Te is mi a helyes döntés!!!! de azért leírom: Szóljál a barátnõdnek, azért vagytok barátok hogy az ilyen szitut is megtudjátok beszélni!
akkor szólj neki, ha bepróbálkozott. te pedig ne fûts be a barátnõdnek, és ne kezdj ki vele
Ha tényleg barátnõk vagytok ez nem is kérdés.
azzal okozol rosszat ha behunyod a szemedet miközben egy vadidegen hülyét csinál a barátnõdbõl...
A kérdező hozzászólása: megmondom neki és talán elhiszi
Én szólnék neki. Ha nem hisz neked, az már nem a te gondod, viszont akkor elég valószínû, hogy máskor is meg fogja majd tenni ezt, és a barátnõdnek elõbb-utóbb fájdalmat okoz. De miért ne hinne? Barátnõk vagytok elvileg.
Egyszerû mint a pofon!Vedd fel a telefondora mikor olyanokat mond neked, biztos van olyan funkció a telefonodon, hogy hangfelvétel, na azt elindítotd, és már mehet is, utána lejátszod a barátnõdnek, és ennyi!Csak ügyelj rá hogy a barátnõdröl is szó essen, és hogy mond a srác nevét, mert lehet különben azt mondaná hogy nem is a barátjával beszéltél!
Akk valami más lány ismerõs. Valahogy biztos csõbe lehet húzni. De am ha a barátnõd ott van meletted a gépnél és elõtte elmondtad neki a szitut akk lehetsz kicsit kezdeményezõbb is. Így azt hiheti a srác h meg gondoltad magad
A kérdező hozzászólása: csak az a baj hogy elküldtem és nem hiszem hogy még egyszer bepróbálkozna nálam
Azért h legyen bizonyítékom is (mert a szerelmes lányok még a legjobb barátnõjüknek sem mindíg hisznek) indítványoznék egy beszélgetést a sráccal fb-n amit késöbb meg tudsz mutatni a barátnõdnek. V csak rákérdezni a sráctól valami netes oldalon h most hogy is volt ez, de úgy h a barátnõd meletted ül
A kérdező hozzászólása: és ha nem hisz nekem ??mert én mondtam neki hogy én a helyébe nem bíznék a pasiba
végre egy újabb válaszoló, aki felvállalja a nevét...
A kérdező hozzászólása: én a barátnõmnek nem akarok rosszat
A kérdező hozzászólása: az a baj, hogy ha tõlem megkérdezte tuti mástól is meg fogja kérdezni
Qrj vele.
Járj vele, legalább tapasztaltabb leszel több téren is.
Járnak? Nem... Akkor járjatok...
szerintem elõször próbáld meg finoman kiszedni a barátnõdbõl, hogy mit szólna a dologhoz. (ha véletlenül se akarod megbántani)
És mi köze a barátnõdnek ahhoz, hogy te a volt pasijával jársz? Ha csak nem szappanopera szereplõk vagytok, akkor ebbõl nem lesz viszály... Ha meg mégis azok vagytok, akkor a dolog úgyis elkerülhetetlen és az egyikõtök halálával, vagy lelki rombadõlésével és ekõzben megélt katarzissal fog végzõdni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!