Találatok a következő kifejezésre: A barátnőm menstruáció után (5 db)

A barátnőm a menstruáció után ki volt tágulva, mikor olyankor mindig szűk szokott lenni, de most nem rég azaz a menszesze után 1 héttel meg nagyon szűk volt? Ilyenkor mire lehet gondolni? Vajon megcsal?

Legjobb válasz: Miért kell neked egybõl a megcsalásra gondolni? Arra nem is gondolsz, hogy nem izgult fel eléggé vagy nem is kívánt igazán? Szerintem van úgy, hogy a pasik sem mindig kívánják a szexet.

Miért kell neked egybõl a megcsalásra gondolni? Arra nem is gondolsz, hogy nem izgult fel eléggé vagy nem is kívánt igazán? Szerintem van úgy, hogy a pasik sem mindig kívánják a szexet.
Mi köze a megcsalásnak ahhoz hogy ki van tágulva?
Biztos, hogy nem a megcsalásra kellene gondolnod, attól nem fog számodra érezhetõ módon kitágulni.
Azért is kitágulhat, ha vérbõsége volt, mondjuk a meleg miatt, és esetleg tampont használ.., de ha megcsalna, akkor pár óra múlva olyan szûk lenne mint elõtte, mert a hüvely rugalmas..ennek inkább orvosi magyarázata van, mint amire gondolsz, de lehet az van amit az elsõ írt, hogy nem kívánta a dolgot, vagy esetleg elõtte találkozott a zuhanyrózsával, vagy egyébb eszközzel, amirõl nem kell tudnod, mert ha tagadod is biztosan te is szoktál egyedül foglalkozni...szóval felejtsd el amire gondoltál.
Beszélj vele komolyan és érthetõen.Az a leg tisztább...

A baratnom egy hetel ezelot le fekudt a baratjaval epp akkor mult el neki a ciklusa es minden rendben volt de 11 napra ra a sexulalis kapcsolat utan elkezdet verezni de nagyon kicsit es menstruacionak nem most kellene lennie. Szerintetek ez normalis?

Es ha nem akkor mit kell csinalni? Ne poenkodjatok ezen, tenyleg segitseg kell

Legjobb válasz: Érdemes megkérdezni egy nõgyógyászt, itt nyilván nem fog senki tudni választ adni látatlanba. Az én személyes véleményem az, hogy teljesen normális, és nincs semmi bajod.

Érdemes megkérdezni egy nõgyógyászt, itt nyilván nem fog senki tudni választ adni látatlanba. Az én személyes véleményem az, hogy teljesen normális, és nincs semmi bajod.
Jajj haggyuk már ezt az "egyik barátnõm" szöveget, úgyis tudjuk hogy rólad van szó!
A szabálytalan ciklus nem ritka jelenség. Ráadásul terhesség kizárva, amennyiben mensis vér jött meg.
de ugye vedekeztek? ha a verzes nem olyan, mint menstruaciokor kene lennie, hanem higabb, vagy sokkal surubb, az mar nem a szuzhartya miatt lehet, es nem is a menstruaciotol.ha esetleg felsertettek a huvelyt, akkor sem 11 nap mulva kezdene verezni..szerintem azonnal nogyogyasz

A barátnőm elkezdett szedni fogamzás gátló tablettát. Az igaz, hogy a menstruáció vége után még 1 hétig nemlehet semmi a gyógyszer hatása miatt?

Legjobb válasz: én nem értem ezt a kérdést:))) haaa úgy van, ahogy gondolom, akkor... ha a ciklus elsõ napján vette be az elsõ tabit, akkor elméletileg onnantól kezdve védett is. de azt szokták inkább javasolni, hogy az elsõ levél elfogytáig még használjanak kiegészítõ fogamzásgátlást, az a biztos

én nem értem ezt a kérdést:) )) haaa úgy van, ahogy gondolom, akkor... ha a ciklus elsõ napján vette be az elsõ tabit, akkor elméletileg onnantól kezdve védett is. de azt szokták inkább javasolni, hogy az elsõ levél elfogytáig még használjanak kiegészítõ fogamzásgátlást, az a biztos
A 14. szem bevétele után már mindegyik véd, de van aki azt mondja, h érdemes megvárni, míg elfogy az elsõ levél.

Ha a barátnőm növényi alapú gyógyszerrel késlelteti a menstruációját és 1 hétig szedi majd abbahagyja majd ezek után rendesen megjön a menstruációja akkor ez a menstruáció tarthat tovább mint 1 hétig? (8-9 esetleg 14 napon keresztül is)

Ha esetleg nyralásról van szó vagy hasonló, mivel az egyik barátn?mnek 11. napja van meg és szerintem ez kicsit sok id?. Nálam normálisan 4-5 nap. Mindenkinél enyire elhúzódik késleltetés után vagy esetleg füllentett ?

Legjobb válasz: Szerintem füllentett.

Szerintem füllentett.
28 napos ciklusok és 7 napos vérzés mellett, velem már kétszer is elõfordult 11, illetve 12 napos vérzés.
Végülis hihetõnek hangzik. Nekem a leglsõ menzeszem 15 napos volt!!! Az több mint 2 hét! A mostani meg vese-medence gyulladásosan 9 nap. Szóval sztem ha nem húzódik sokkal tovább, nincs baj és el is hiheted neki.

A barátnőm a menstruáció után egy nappal eljött hozzám. Csak pettingeltünk először! Elélveztem, utána pedig kb olyan háromnegyed órával belé is hatoltam!?

e csak mindössze 10 másodpercig és nem mentem el benne!A péniszem száraz volt.Ett?l mekkora az esély a terhességre???

Legjobb válasz: Elhanyagolható, bár semmi sem lehetetlen. A nõk a hónapjuk közepe tájékán a legvalószínûbb, hogy teherbe essenek (Az elsõ nap a megjövetel). Gondolom azt te is tudod, hogy sperma nélkül sehogyan sem megy, de ez nem csak úgy juthat be, ha benne vagy, hanem mondjuk úgy is, hogy jó csutakosan összebujtok, és bele dörgölitek. (Már bocs, ha kicsit közönségesre sikerült.)

Elhanyagolható, bár semmi sem lehetetlen. A nõk a hónapjuk közepe tájékán a legvalószínûbb, hogy teherbe essenek (Az elsõ nap a megjövetel). Gondolom azt te is tudod, hogy sperma nélkül sehogyan sem megy, de ez nem csak úgy juthat be, ha benne vagy, hanem mondjuk úgy is, hogy jó csutakosan összebujtok, és bele dörgölitek. (Már bocs, ha kicsit közönségesre sikerült.)
Jajj, kérlek!! Gyerek vagy még, ne szexelj!!!!
A kérdező hozzászólása: Jól van...Nem vagyok gyerek csak nem értek annyira az ilyenekhez és lehet, hogy hülyén fogalmaztam...sztem nem kell mindjárt letámadni a másikat, de köszönöm a kommentet!
Szia Ha nem értesz annyira ezekhez a dolgokhoz akkor az lenne a legegyszerûbb ha védekeznétek minden alkalommal mert a tájékozatlanság miatt gyakori a nem kívánt terhesség fiatal korba tehát ne egy szerencsejátékot játszatok!!!
A kérdező hozzászólása: Igen, persze mindig védekeztünk csak most elkapott a hév és tanultam az esetbõl, hogy ha védekezünk, akkor Nem kell idegesnek lenni...Csak a kérdéseel azt szeretném megtudni mennyi az esély rá, mert ugye a menstruáció utána 1 nappal történt az eset és akkor még nincs peteérés...
Az esély nagyon kevés, de hallottunk már ellenpéldát. Én 2 %-ot adnék...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!