Találatok a következő kifejezésre: A barátnőm menstruáció (35 db)

Terhes maradhat-e a barátnöm menstruáció elött egy nappal, ha nem védekezünk?

Most történt egy kis baleset,és a barátnöm fél hogy terhes marad.Általában úgy szoktunk védekezni,hogy kihuzom,mielött ,,elmennék,"csak most nem érkeztem.Adjatok tanácsokat milyen napokon biztonságos a védekezés nélküli szex? 15 vagyok teljesen tudatlan,légyszi segítsetek egy kis infóval.Köszi!

Legjobb válasz: ha 28.napos a ciklusa, akkor nem.

ha 28.napos a ciklusa, akkor nem.
A védekezés nélküli szex soha sem biztonságos. Fõleg ha 15 éves vagy és nincs felelõsség érzeted. Sose lehet tudni mi lesz s ha a barátnõd egyszer terhes marad akkor leshettek. VÉDEKEZETTEK!!!!!!
inkább védekezz, az a tuti! nincs olyan nap, amikor nem csúszat be baleset... 15 évesen meg pláne! legyen eszetek!
A kérdező hozzászólása: Köszi a tanácsokat, remélem alaptalan az izgalmam.Valamit ki kellesz találni a védekezésre, bár én a gumi óvszerre alergiás vagyok.
Az igaz, legalább védekeztek valahogy, de jobb lenne egy tutibb módszer. Mondjuk fogamzásgátló a bnõdnek??
A kérdező hozzászólása: De egy 15 éves lánynak, melyik fogamzásgátló módszer a legjobb? Mert ugy hallottam ilyen fiatalon a hormontartalmú tabi nem ajánlott.Létezik valami ternészetes fogamzásgátlási módszer, ami nem káros?Persze ugy értem amit ö tud saját magán alkalmazni. Nekem a gumióvszerben egyszerüen nem jó, anélkül meg soha nincs gond.Nem érzek benne semmit, egy óra kell mire elélvezek.
Nem eshet teherbe.
A 7 napos szünetben (a menstruáció idején) is véd a tabletta. Azonban ilyenkor ne szexeljetek, mivel nyitott a méhszáj és óriási a fertõzésveszély!
Menstruáció közben nem esik teherbe, de egyetértek az elõttem szólóval. Olyankor ink ne, mert nagy a fertõzésveszély.
Menstruáció alatt gumival a fertõzés miatt. De aki ennyire ellenzi, próbálja ki mert sokkal jobb akkor! :P
Menszi alatt nem fog teherbe esni. Fertõzés miatt nem ajánlják, hogy olyankor éljen a nõ nemi életet, de én spec. abban a pár napban 1000x jobban élvezem, mint alaphangon. (Bár en csak az utolsó napokban vállalom be.)

Késett 1hetet a menstruációm. Már aggódtam, hogy terhes vagyok, de megnyugodtam, amikor megjött. A barátnőm azt mondta, hogy ha terhes vagyok, akkor is megjöhet. Lehetséges ez? :s

Legjobb válasz: nagyon ritka eset,de igen,megjöhet.vegyél tesztet,az megnyugtat:) elég akkor elkezdeni aggódni,ha pozitív.

nagyon ritka eset, de igen, megjöhet.vegyél tesztet, az megnyugtat:) elég akkor elkezdeni aggódni, ha pozitív.
Az, hogy megjön még sajnos nem jelent semmit, teszt a biztos.

Lesz valami baja a barátnőmnek ha menstruáció közbe sexelünk? Napi többször is.

Legjobb válasz: Baja nem lehet. Nekem inkább fáj odalent, mikor megvan és nem jó érzés. Ha a lány is akarja, akkor gumival lehet.

Baja nem lehet. Nekem inkább fáj odalent, mikor megvan és nem jó érzés. Ha a lány is akarja, akkor gumival lehet.
Gumit használjatok mindenképp.
A kérdező hozzászólása: És ha gumi nélkül csináljuk?
Ha gumi nélkül csináljátok, könnyen elkaphat fertõzést.
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm a válaszokat. :)
na meg teherbe is ugyanugy tehjernbe lehet esni menzesz alatt is ha nem védekeztek más módon.
Miért fájna neki jobban? Nem értem. Mmint biztos van akinek igen, de nem hiszem hogy ez általános dolog.
10:56: már feltalálták a fogamzásgátló tablettát.
sok csaj elvezi az ilyenkori szexet, mert erzekenyebb, jobban el tud sülni. Ha a csaj benne van akkor usgyi, neked is jo lesz. Lehet koszosabb kicsit, de arra kell szamitani es törölközöt stb. elökesziteni. Meg csak annyit, hogy ilyenkor is lehet teherbe esni, kisebb az eselye, de lehet, ezt ne feledd!
Nem.
Ha g..is ujjal csináltad akkor igen.
Nem, nem befolyásolja. De könyörgöm, ha ilyet nem tudtok, akkor miért csináljátok? Amúgy gondolom fiatal a barátnõd (és a kérdésbõl ítélve te is), úgyhogy 3 nap késés az semmi, abszolút belefér, természetes.
A kérdező hozzászólása: én gondolom hogy az még belefér csak barátnõm parázik
hát figy, barátnõmet én ujjaztam elõször életében, õ se csinálta magának sose elõtte. neki utána ki is maradt. azt mondják hogy elsõ szexuális élmény jelentõsen befolyásolhatja. lehet hogy ettõl lehet hogy csak úgy maradt ki neki, ezt nem tudjuk, de el tudom képzelni hogy egy teljesen tapasztalatlan lányra nagyon nagy hatással lehet egy ilyen élmény, fõleg ha élvezi:) hónapokkal késõbb az elsõ szeretkezés után is késett neki.
A kérdező hozzászólása: és kb mennyit fog neki késni?
Teherbe ejtetted, gratulálok apa leszel
A kérdező hozzászólása: hahaha nagyon vicces valaki

Menstruáció közben szexeltél már a barátnőddel, barátoddal?

Ki kezdeményezte és a másik fél hogyan reagált? Hogy vezetted rá a párod vagy ? hogy vezetett rá hogy nem tartod/tartja udorítónak? Tudom nem egészséges de azt is tudom hogy vannak jó páran akik ilyenkor sem vonják meg maguktól a szexet! Nem azért kérdezem mert ki akarom próbálni (ehhez nem kell más véleménye:D) hanem mert kiváncsi vagyok hogy a n?k vannak ilyenkor úgy mond kiéhezve vagy a pasi kéri stb. Nemet és kort is írhíttok és hogy milyen komoly volt már akkor a kapcsolat(tehát mennyi ideje voltatok együtt)

Legjobb válasz: mi szoktuk csinálni akkor is amikor megvan...engem kicsit zavar, de a barátomat egyáltalán nem :)18/L

mi szoktuk csinálni akkor is amikor megvan...engem kicsit zavar, de a barátomat egyáltalán nem :) 18/L
Jó katona a Vörös-tengert is átússza:D
Vérfertõzés??? :D:D:D Amúgy meg sötétben kell csinálni, és akkor nem annyira undorító. De mi is másfél év után szántuk rá magunkat. Elõtte mikor olajcserés volt a lány, segített a maszturbáció.
Igen és mi fogamzásgátló mellett csináltuk szóval gumi nélkül de sztem nincs benne semmi extra...a sex ideje alatt eláll a vérzés ahogy tapasztaltam eddig :)
mi csináltuk, én kezdeményeztem, eleinte húzta kicsit a száját, de aztán õ sem bírta...(: más érzés... nem mondom, hogy élvezetesebb, de nekem így is tetszett. utána pedig csurom vér voltunk mindketten [foltokban]. szerintem vicces volt. L/16 [lehet r*bancozni, 1 éves kapcsolat volt]
mi soha! eszembe nem jutna! Nekem ez elég gusztustalan, mi kibírjuk azt az 5-6 napot! Amúgy lehet máshogy is örömet okozni a másiknak!
Csináltuk már így, de nem épp gyakori, mert engem viszont zavar. az utóbbi két hónapban viszont nem válogathattunk, km-ek választanak el, õ messze lakik, én messze dolgozom, úgyhogy örülünk, ha találkozhatunk, és ilyenkor nem érdekel mi van.
hát... lassan 2 éve vagyunk együtt, elég sokszor csináltuk már, szinte minden hónapban. ilyenkor jobban kívánom a szexet, de érdekesmód õ is :P nemtudom már ki kezdeményezte az elsõt, régen volt :) semmi bajom nem lett tõle, igaz, a vérzésem se olyan erõs, mivel antibébit szedek. a szex pedig kimondottan jó a mestruációs görcsökre :) 22/L
menstruáció közben BARÁTODDAL?
Na ez érdekes volt. Sokan undorodnak és felháborítónak tartják. Nem tudom, mi bajuk van. Ami mind a két félnek jó (legyen bármi), akkor azzal nincs baj. Nem írta senki, hogy bármi baja lett volna tõle, de lehet mindjárt utánaolvasok, mert ugye más, ha valaki konkrétan leírja, hogy igen neki volt baja és más az, ha riogatják a népet. Persze ennek utána kell járni. Nekem is volt ilyen élményem, mármint menstruáció alatti szex, igaz a vége felé, mert hamarabb nem engedte a lány, de neki is jó volt és nekem is. Utána tusolás és kész (ami egyébként is van, tehát az egyedüli különbség az orális rész mellõzése és törülközõ alánk, hogy ha baj lenne). Kinek mi tetszik. Attól hogy utálom a spenótot, lehet hogy másnak még ízlik...
nincs ebbe semmi undorító!! :) nálunk a kezdetek kezdete óta alap hogy igy csináljuk, soha, semmi bajunk nem lett tõle, mindkettõnknek természetes, egyikünk sem undorodik, már 3 éve vagyunk együtt :) :)
mi is csináltuk mar.engem egyáltalán nem zavar, csak a csajomat igen, nagyon is.attol lehet csinálni, csak sima sexet, semmi puncinyalás:)
Nálunk úgy hozódott fel, hogy elkezdtünk nagyon szevedélyesen csókolózni, és ez mindig szexbe torkollik. Nagyon felizgultunk mindketten nagyon, de akkor jutott eszembe hogy menstruálok, de ennek ellenére szeretkeni akartam vele, úgyhogy eljátszottam neki a kis ártatlant, hogy "de nem szabad stb.." arra várva hogy majd õ mondja, hhogy nem érdekli (nem akartam hogy csak fanyalodjon rám így, mert én akarom). Aztán úgy is lett ahogy gondoltam :P Azóta is ha menstruálok és nagyon megkívánjuk egymást nem fogjuk vissza magunkat. Hallottam én is fertõzésveszélyrõl, de szerintem ez is csak egy riogatás. Igazából a gyik-en olvastam errõl elõször. Pedig én elég járatos vagyok ebben a témában, mégsem láttam sehol így, hogy "menstruáció alatt nem szabad szexelni". Soha nem volt semmi bajom egyébkén, már az elsõ komoly kapcsolatomnál is csináltuk így, ami 5 éve volt, és azóta soha nem volt semmi bajom emiatt.
Örüljetek neki h nem lett bajotok! Én egyszer úgy szeretkezetem, hogy már alig volt meg 5. 6. napon és még is bajom lett! Amúgy egyébként elõtte soha nem szeretkeztem így, és már nem is fogok! Kibírjuk az a pár napot! meg máshogy is lehet csinálni! :)
szerintem azt sem tudja mi az a vérfertõzés. xDD am mi ilyenkor úgy szoktuk hogy mindig amikor a barátom kívánja a szexet, orálisan kielégítem és õ így szereti. és én is. :D 18/L
Tudod te egyáltalán, hogy mi az a vérfertõzés? Balf*sz.
Nálunk is távkapcsolat volt, és szintén ilyen idõpontra esett a dolog. De már jóval elõtte elterveztük, hogyha ez a helyzet elõáll, akkor se fogjuk vissza magunkat. Szóval ez közös megegyezés volt. Kb. 3 hónapja jártunk akkor. 28/f
Igen. Távkapcsolat, hetente-kéthetente találkozunk...mondtam, hogy mi a helyzet, közölte, hogy nem érdekli. Kész. Ilyenkor nemnagyon vannak akrobatikus mozdulatok/pózok, de a szex ugyanolyan jó. Nem tartja undorítónak, ahogy én sem. Utána jót röhögtünk az "eredményen", elmentünk zuhanyozni, folytattuk (átmenetileg megszûnt). Azért a közös mosást nem vállaltuk be. Ennyi baj legyen. :)
elõzõ vagyok....egy éve vagyunk együtt.
nálunk én kezdeményeztem. elõször nem igazán tetszett neki az ötlet, de belement. én pl. mikor megvan nagyon kívánom:D 19/L
A kérdező hozzászólása: És ezt úgy válaljátok hogy tudjátok hogy nem egészséges(a hüvelyi bacikat feltolja a pénisz a nyitott méhszájba ahol fertõzést okozhat és a péniszen is vannak olyan bacik amik általában nem veszélyesek de ilyenkor igen) vagy a nagy hév miatt csináljátok? Jah igen és azt is szeretném kérdezni hogy ilyenkor a fiúknak és lányoknak is mennyiben más érzés? Ilyenkor érzékenyebb a nõ tehát ha rossz a szex akkor nagyon fájhat is de ha jó akkor sokkal élvezetesebb lehet, én így hallottam. Ez igaz?
Ilyenkor sokkal síkosabb a hüvely, tehát akinek gondja van a szárazsággal, annak ilyenkor nagyon jó :) Én ilyenkor beindultabb is vagyok. A végeredmény ijesztõ, olyan Ryan közlegény megmentése feeling, ilyenkor megfogadjuk, hogy soha többet, de aztán a hév úgyis belehajszol :) A bacikat meg ki lehet cselezni az elõtte, utána fürdéssel.
A kérdező hozzászólása: Ilyenkor belül is kimossátok magatokat?
Én igen, mert méhszájsebem volt, és még fél évig tejsavas oldattal kell irrigálnom megelõzésképpen, de általában nem jó a hüvelyflórát megbolygatni "kimosással", mert azzal kimossa a hasznos baktériumokat is.
Nem szabad ilyenkor:S
Hát, mi egyszer csináltuk úgy, hogy nekem meg volt. Szintén távkapcsolatban vagyunk, tehát sajnos pont így jött ki a dolog :D Õ kezdeményezett, miután mondtam hogy mi van... Azt mondta, h nem érdekli. :) Tehát õt nem zavarta, engem egy ideig igen..eleinte undorítónak találtam a gondolatot, õ meg nem :D aztán utána már nekem sem volt ellenvetésem..(elõtte és utána azért fürödtem/fürödtünk) ^^ (és óvszer is volt.) Amúgy én nem tapasztaltam azt, hogy ki lennék éhezve:D viszont nálam tényleg sokkal jobb érzés volt, ez tény:)
Az erõs napokon mi nem tesszük be, nem csak a bacik miatt, egyszerûen szerintem kiábránditó lenne utána vérben tocsogni. Ha nagyon kivánjuk egymást meg lehet oldani más módon...
Nem ezzel van a gond hogy undoritó vagy sem. De amikor megvan a mensi akkor a lányoknak nyitott a méhszájuk igy nagyon sok baci jut a méhbe, ami háát elég sok betegséget tud okozni, ilyenkor nem ajánlatos a szex.
Nálunk egyszer fordult elõ. Nem volt egyértelmû kezdeményezõ, egyszerûen valamiért hirtelen iszonyatosan szerelmes érzés fogott el minket, (ez több mint másfél év együttlét után volt, szóval nem ez volt az elsõ szeretkezésünk nyugi) hogy muszáj volt. Egyszerûen így tudtunk a lehetõ legközelebb lenni egymáshoz, és teljesen eggyé válni. A menstruáció nem volt igazi akadály. 19/F
hát ha esetleg vérfertõzést szeretnél kapni persze nyugodtan. :D
Egyszer fordult elõ még 2006-ban, de akkor még távkapcsolatban éltünk, mert én koleszos voltam a fõsuli miatt, és akkor épp 6 napja nem láttuk egymást és 60 km választott el minket egymástól, és nagyon megkívántuk egymást, de szerencsére nem lett bajom tõle. 2004 óta vagyunk együtt, én 24/N, párom 31/F. Azóta is együtt vagyunk, és nem szoktuk olyankor csinálni, mert veszélyes lehet. Az 5. napban viszont már nincsenek veszélyei, van, hogy akkor esetleg csináljuk úgy. A menstruáció idején történõ együttlét veszélyei: Ilyenkor a méh nyakcsatornája nyitva van, bármilyen fertõzés sokkal könnyebben feljut a méhbe, illetve a petevezetõkbe, ahol esetleg komoly gyulladás is kialakulhat. Az is rontja a helyzetet ilyenkor, hogy a menstruáció idején a hüvelybe jutó vér a hüvely savas közegét megváltoztatja. Ez a tejsavas közeg viszont nagyon fontos tényezõje a fertõzések elleni védelemnek. Ezek miatt a változások miatt okozhat a menstruáció alatti szexuális élet akár komoly gyulladásokat is. Ezen túlmenõen az is felmerült, hogy az ilyenkor történõ együttlét endometriózis kialakulásához is vezethet.
nem
Hát szerintem nem, amikor elkezdtem mi is kb egy hetet vártunk, bár mindenki mást mond, az orvosok 1 hónapot szoktak javasolni úgyh addig mással védekezzetek. De nem hiszem h lehet gond mivel nem mentél el bele plusz menstruáció után közvetlenül alapból igen csekély az esély a teherbe esésre. Azért lehet nem árthat csinálni egy tesztet de sztem nem lesz baj.
felesleges a teszt, aki a mensi elsõ napján kezdi annak egybõl véd. nem kell aggódni.
7 nap van általában ráírva, gondolom nem véletlenül.A dokik 1 hónapot javasolnak, egy nagy hülyeség.Az még nem volt dokinál, aki ilyet írt.Meg ugye az eszét sem használja.
az egy hónap az tényleg hülyeség, fõleg a mai gyógyszereknél, lehet hogy régieknél igaz volt. de olyat már nem is lehet kapni:) amúgy amire az van írva, hogy 7 napot várj ott annyit kell, ahol azt írják rögtön véd ott rögtön véd. gyógyszer függõ, de nem írnak rá hülyeséget egyik tájékoztatóra sem. Vegyétek elõ azt amit õ szed, ha az is a 7 nap kategória akkor lehet hogy aggódhattok, ha azt írja hogy már az elsõ ciklus során teljes védelmet nyújt akkor nem lehet gond.
A kérdező hozzászólása: Meliane ez a neve de a betegtályékoztatón akárhogyan olvassuk nem lelünkk rá mikortól véd.
http://www.pirulapatika.hu/210089024/betegtajekoztato/melian.. "Ha a megelõzõ hónapban nem szedett hormonális fogamzásgátlót:A menstruációs ciklus (vagyis a havi vérzés) elsõ napján kezdje el a Meliane szedését; a csomagoláson a hét aktuális napjának nevével megjelölt drazsét vegye be (ha például pénteken jelentkezett a havi vérzés, a „Péntek” feliratú drazsét válassza). Ezt követõen a hét napjainak sorrendjében haladva szedje a Meliane-t. A ciklus 2.-5. napján is elkezdheti a gyógyszer szedését, ebben az esetben azonban (az elsõ csomag esetében) 7 napon keresztül kiegészítõ (barrier-elvû) fogamzásgátló módszereket is alkalmaznia kell." Konkrétan tényleg nem írja, hogy elsõ naptól véd abben az esetben, ha elsõ naptól szedik, de a folytatásból arra következtetek, hogy így van. Vagyis ha menstruáció elsõ napjától szeded azonnal véd.

Hetfon megdugtam a baratnomet ovszer nelkul nem elveztem bele, fogamzasgatlot nemszedet, penteken megjot neki a menstruacio es vasarnapra meg hasfajas es hanyingere lett. Szerintetek terhes?

Legjobb válasz: hm..szeretheted ha csak "megdugtad"... na de gondold már végig...hogy lehetne 1 hét alatt h tüneteket produkáljon? amúgymeg védekezni kéne....

az nembaj h nemtudsz jól magyarul fogalmaz, az viszont baj, hogy képtelenek vagytok védekezni.
hm..szeretheted ha csak "megdugtad"... na de gondold már végig...hogy lehetne 1 hét alatt h tüneteket produkáljon? amúgymeg védekezni kéne....
valószinüleg nem
LEHET terhes, de nem biztos. Egy hét után ezt eldönteni nem igazán lehet. Viszont egy tesztet kicsivel késõbb javaslok. És védekezni legközelebb mindenképp!
a terhességet megelõzõ hónapban ahogy tudom pár csepp vér semmit nem jelent de az kizárt hogy ilyen hamar jöjjenek a tünetek várjatok egy kicsit aztán jobb ha vesztek tesztet vagy nõgyógyász! Megdugta? hát akkor bocs de te egy gyermekre nem vagy érett még szval máris javaslom ha véletlen az , az abortuszt
pffffff
Lehet terhes es ogrekat fog szulni!!
A kérdező hozzászólása: oke de adnatok valaszt a kerdesemre?
IGEN TERHES!!!! :DDDD
A kérdező hozzászólása: ne legyetek ijenek nemtok jol magyarul fogalmazni
elvileg teherbe eshetett volna, de itt most nemvalószínû h teherbe esett, mivel a tünetek nem 1 hét múlva jelentkeznek
IGEN, lehet így terhes. Kicsi az esélye, de nem nulla. Teszteljetek pár hét múlva - és ha mégis terhes, akkor vetessétek el, ne szüljön félorkot. Te meg tanulj meg legalább magyarul. Ha már "dugni" tudsz, beszélni is tudhatnál.
ki
Hallottunk már olyat is, hogy az egész terhesség alatt menstruált a nõ! De szerintem is ki!
99% hogy ki. Azért ott az az 1%, de hogy megnyugodjatok, az eset után 3-4 héttel csináljatok egy tesztet.

Ha elmentem a barátnőmbe a menstruáció előtti nappal, és véletlen valami "becsúszott volna" akkor az nem csúszik át a következő havira ugye? Lentebb.

Tehát ha azért mert most elmentem benne és ettől terhes lesz ,akkor már a holnapi mensijének se kéne megjönni? Remélem érthető:) Retardált "vicces" gyerekek nemérdekelnek:D

Legjobb válasz: Mi csúszott be? Megtudod holnap, nem most kéne aggódni.

Mi csúszott be? Megtudod holnap, nem most kéne aggódni.
Ha most terhes lenne, akkor attól még a most aktuális menzesze nyugodtan megjöhet, ugyanis a petesejt a petevetékben termékenyül meg, és csak több nap után jut a méhbe - addigra meg már vége van a menzesznek. A holnapit semmi esetben sem befolyásolja, az mindenképpen megjöhet.
Ügyes vagy, nem te fogod magadat kikapartatni, ha összejön. Amúgy meg nem jelent semmit, ha megjön neki. Sok nõ hónapokig menstruál terhesség mellett.
A megtermékenyülés és a beágyazódás között 6-10 nap van átlagban. Addigra elmúlik a menzesz is. Így nem állja meg a helyét a felvetés, miszerint, ha a nõ a menzesz elõtti napokban termékenyül meg akkor nem lesz menstrúációja. De a legviccesebb az egészben az , hogy kb. 10-16 oldal található a neten evvel a témával kapcsolatban és te még ezt sem találtad meg :P
A kérdező hozzászólása: Félre ne értsetek.Szed fogamzásgátlót, csak kíváncsi voltam...
Akkor meg mi a gond? :D
A kérdező hozzászólása: Félre ne értsetek.Szed fogamzásgátlót, csak kíváncsi voltam... És csak webkamszex volt, ugye? Mert akkor kicsi a valószínûsége, de kizárni akkor sem lehet:DD
A kérdező hozzászólása: Jó jó, csak parázós vagyok:DD...
ha annyira parázol, vegyél tesztet, bár tabi mellett valóban felesleges. de ha nem hagy nyugodni inkább perkálj a tesztért, mint végigparázni az egész hónapot :) fõ a nyugalom :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!