Találatok a következő kifejezésre: A barátnőm még, (2357 db)

Esélytelen
...melynek puncija harminchat uncia :) PUNCIJÁRA, így a helyes. :)
Az, hogy szûz, nem jelent semmit. De nagyon kicsi az esélye!
Van rá esély ha a spermiumok bejutottak, de nagyon kicsi. Ha nem jön meg akkor teszt majd orvos, amugy ha ilyen van, pl elszakad a gumi vagy stb akkor van 72 órás tabletta. Hány évesek vagytok? Utána nézhetnétek pár dolognak mielõtt szexelni fogtok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.És remélem télleg esélytelen..

Mit tegyek ha a barátnőmnek dzsungáriai törpehörije van, és én is szeretnék egy ilyet, de a barátnőm meg azt mondja ne utánozzam meg a nővére is azt mondja. Mi a tehendő?

Legjobb válasz: Az Istenit... nekem hat is van. Eddig azt hittem, csak nekem van az országban, de ezek szerint én is a barátnõdet utánzom? (amúgy éppen egy barátomtól kaptam) Lehet, hogy ha megmondanád neki, hogy van még egy pár embernek a világon dzsungija, talán megértené. Egyébként meg egyiküknek semmi köze ahhoz, hogy milyen állatot tartasz otthon. Nevetséges ebbe belekötni.

Az Istenit... nekem hat is van. Eddig azt hittem, csak nekem van az országban, de ezek szerint én is a barátnõdet utánzom? (amúgy éppen egy barátomtól kaptam) Lehet, hogy ha megmondanád neki, hogy van még egy pár embernek a világon dzsungija, talán megértené. Egyébként meg egyiküknek semmi köze ahhoz, hogy milyen állatot tartasz otthon. Nevetséges ebbe belekötni.
Szerintem mond meg a bnõdnek hogy nem utánozod csak neked is megtetszett az a dzsingária törp. De amugy hány éves vagy?"mert ez a ne utánozz!" szöveg bölcsödé kortol 10 éves korig van.Ha te azt szeretnél akkor legyen. Csak vigyázz(már ha fontos neked a bnõd)mert lehet hogy befog pukkadni...elöször csak figyelmeztett hogy ne utánozd aztán meg már, , Nem vagyok a barátod" de ez nem tart sokáig hisz majd megbékél
A kérdező hozzászólása: lehet hülye kérdés, de volt már ilyen eset valakivel?
Azt üzenem a barátnõdnek, hogy ne utánozzon engem, nekem már 16 éve is volt dzsungim. A nõvérem is ezt mondja!
Az ilyenekkel nem tudom, hogyan érdemes barátkozni. Cseréld le egy hörire!
Ne is hallgass más véleményére, csak azt tedd amit jonak látsz;) Amugy hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: Ez igaz!:D Valóban Dzsungim lett! Jó ötlet!De végülis le sz.rom hogy a barátnõm mit mond!:P De nem?
Vegyél nyugodtan dzsungáriait és fogd rá hogy ez egy Campbell-törpehörcsög ugy is csak a szakértõk tudják meg különböztetni.Ha a lány utána is olvas akkor sem tud meg többet mert nagyon nehéz meg különböztetni öket annyira hasonlítanak hogy a két faj egyedei minden gond nélkül tudnak eredményesenn szeporodni!A Campbell faj nagyon ritka a kereskedésekbe ezért jóval drádább és ugy sem tudod majd hogy mit vettél de valószínü hogy dzsungi lessz!
Szia! A dzsungáriai törpehörik valóban helyesek. Ismered a roborovski törpehörcsög fajtát? Nagyon hasonlít a dzsungikra, csak neki homok színû háta van. Ha egy aranyos törehörit szeretnél, de nem ragazkodsz a fajtához, akkor én õket ajánlom. Nagyon kis kedvesek õk is. :) Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: szerintem is... nem egy kedves alak!
Sz...d le mit mond a barátnõd! Amúgy akkor nem is az igazi barátnõd, ha ilyen hülyeségeket mond.

Mit tegye? A legjobb baratnom kb 2honapja szakitott a pasijaval. En nagyon jol ismertem a pasijat mivelhogy kiskorunk ota joban vagyunk. De en beleszeretem es o is belemszerett de van 1nagy bibi a baratnom meg mindig szereti

Legjobb válasz: szerintem egy kicsit még várjatok az összejövõsdivel, vagy tartsátok titokban(legalább elõtte). elõfordulhat, hogy emiatt meg is romlik közted és a barátnõd közt a viszony. én személy szerint soha nem jönnék össze egy közeli ismerõsöm volt pasijával. kb olyan mintha a levetett ruhadarabját hordanád. de ez csak az én véleményem.

szerintem egy kicsit még várjatok az összejövõsdivel, vagy tartsátok titokban(legalább elõtte). elõfordulhat, hogy emiatt meg is romlik közted és a barátnõd közt a viszony. én személy szerint soha nem jönnék össze egy közeli ismerõsöm volt pasijával. kb olyan mintha a levetett ruhadarabját hordanád. de ez csak az én véleményem.
Sztem nem érdemes átvágni a barátnõd, mond el neki hogy mi van , hogy nem tehettek róla , de ez így történt.Elõször lehet h szarul reagál , de mond meg ha zavaja akkor hagyjátok az egészet.Ha télleg megért akkor csak el tudja foadni.Elõször neked kell magadban felmérned meikük neked a fontosabb!

Etterembe voltam baratnommel es picit rozsaszin volt a csirkemellnek a szele. A baratnomnek meg pici ver csik volt a kozepen. Lehet bajunk? 17/L

Legjobb válasz: Hát... nem kizárt. Vissza kellett volna küldenetek azonnal. :( Legközelebb ne egyétek meg a csirkét véresen. A steak az más, de a csirkét nem szabad így elfogyasztani.

Hát... nem kizárt. Vissza kellett volna küldenetek azonnal. :( Legközelebb ne egyétek meg a csirkét véresen. A steak az más, de a csirkét nem szabad így elfogyasztani.
A kérdező hozzászólása: es mi bajunk lehet? :o
"Salmonella általi fertõzés a higiénés szabályok be nem tartására vezethetõ vissza. Baromfi, tojás, hús és húskészítmények, cukrászsütemények fogyasztásával terjed, az elégtelen hõkezelés, illetve nem megfelelõ hõfokon való tárolás miatt."
A kérdező hozzászólása: de a csirkemell csak picit volt rozsaszin es csak a szele... es a szelet en nem ettem meg, de volt egy falat ami NAGYON halvany rozsaszin volt, utana csak teljesen fehereket ettem es nem ettem meg mindet. igy mennyi % az eselye?
A kérdező hozzászólása: ha lenne valami akkor mar kijott volna rajtam?
Ha már eltelt 2-3 nap és nem voltál rosszul akkor biztos nem lesz semmi.

Kint dolgozom németországban. Van egy barátnőm neki meg van egy "élettársa akivel nincsenek jóban már 3 éve. Szeretném kivinni a barátnőm meg a kislányát (3 éves) németországba. Ha nem akarja a férj akkor nem tudjuk kivinni az országból?

Legjobb válasz: Ha a gyereknek hivatalosan ö az apja ( elimerte a ygereket, vagy fizet utána gyerektartást), akkor csak az apa beleegyezésével lehet a gyereket külföldre vinni.

Ha a gyereknek hivatalosan ö az apja ( elimerte a ygereket, vagy fizet utána gyerektartást), akkor csak az apa beleegyezésével lehet a gyereket külföldre vinni.
A kérdésedre a válasz benne van a kérdésedben, kérdõjel helyett ponttal a végén.
A kérdező hozzászólása: ajaj! Akkor az szívás... Sehogy sem tudjuk kivinni az országból? Az Õ nevén van a gyerek.
Dehogy nem tudjátok: megkéritek az apát, hoyg hivatalosan egyezzen bele.
A kérdező hozzászólása: És ha nem egyezik bele? Amúgy minden nap meló után iszik kb lefekvésig... ez számít?
Kéne egy kicsit pontosítani. Most élettárs, vagy férj? Együtt vannak még? Ha nem, kinél lett hivatalosan elhelyezve a gyerek? Egyébként hosszabb idõre (szóval nem egy nyaralásra) valóban csak az apa beleegyezésével viheti ki, bár ha olyan a helyzet, a gyámhatóság is adhat rá engedélyt, de elsõ körben az apát kell megkérni, hogy egyezzen bele. Viszont a kapcsolattartást az anyának biztosítania kell.
A kérdező hozzászólása: Nem a férje csak az élettársa. De már 3 éve nincsenek jóban. A gyerek az apa nevén van.
közös a felügyelet? az számít. ha nem, akkor nem szólhat bele

Mit csináljak? A barátnőm szakított a fiújával, és az a fiú most velem akar járni. Nekem is tetszik a fiú, de tudom h a barátnőm még mindig szereti. Azt mondja h nyugodtan járjak vele, de tudom hogy rosszul esne neki.

Legjobb válasz: Akkor mi a kérdésed?:) Mondd meg a srácnak, hogy tetszik neked, de nem akarsz kavarodást, fontos a bnõd is. Amúgy attól is függ, hogy mennyire vagytok jó barátnõk. Nyilván ha a legjobb bnõd, akkor ne tedd...

Akkor mi a kérdésed?:) Mondd meg a srácnak, hogy tetszik neked, de nem akarsz kavarodást, fontos a bnõd is. Amúgy attól is függ, hogy mennyire vagytok jó barátnõk. Nyilván ha a legjobb bnõd, akkor ne tedd...
A kérdező hozzászólása: hát majdnem a legjobb barátnõm, és a fiúba meg már beleszerettem.
A szakítás is rosszul esik neki, de ez nem jelenti, hogy a fiúnak puszta tapintatból vele kellett volna maradnia. Nem lehetünk tekintettel mindenkire.

Bugyin keresztül is kitudom elégíteni a barátnőmet kézzel? (a barátnőm még szűz)

Legjobb válasz: Igen, dörzsölni kell kitartóan... és ha elég ügyes vagy, akkor kijön a pinakobold, akitõl kívánhatsz hármat.

Igen, dörzsölni kell kitartóan... és ha elég ügyes vagy, akkor kijön a pinakobold, akitõl kívánhatsz hármat.
dörzsöléssel :D
Ami izgató és kellemes, az alapjáraton jól fog neki esni. Arról nem is beszélve, hogy ha normális és figyelmes lennél, akkor nem célirányosan a bugyijába akarnál nyúlni. Ugyanúgy felizgathatod a combja cirógatásával, a nyaka harapdálásával, a válla csókolgatásával, ésígytovább ésígytovább. Kielégíteni pedig vagy csiklóval, vagy hüvelyi orgazmussal lehet, mindkettõ tudod kézzel is. (itt a kielégítést a szó biológiai értelmében kell venni, úgy csak ez a kettõ - pszichésen persze egy rakás dologtól elmehet)
Dörzsölgesd a csiklóját ha nem is elégül ki de jól esni jól fog neki:)
én még nadrágon keresztül is ki tudom magam elégíteni. :$
én is xd
Nekem fájna ha bugyin keresztül dörzsölné a párom, de te tudod.
Hogyne lehetne ... amikor menstruál és betétet használ olyankor is kitudom... és egyáltalán nem fáj neki ... nem ütni vágni kell ... rá kell jönni a technikára, de egyáltalán nem nehéz ... sok sikert ... amúgy attól hogy szûz, a csiklóját izgathatod simán is ...
én még overálban is kitudom magam elégíteni
Megoldható. De azért könnyebb, ha leveszed a bugyiját. Én azt javasolnám, bugyin keresztül inkább csak simogasd, ne legyen cél még a kielégítés. Hiszen nem véletlenül nem engedi még, hogy levedd a bugyiját, idegen még neki ez az intimitás. Tudod: fokról fokra... Ha már leveheted, akkor már valahogy jobban beleillik a képbe az orgazmus is... Na, ez csak egy tanács, errõl igazából beszélhetsz a lánnyal és úgy minden tiszta lesz!
én sokszor kielégítem magam bugyin keresztül :)
A kérdező hozzászólása: nagyon vicces vagy amúgy......
A kérdező hozzászólása: És ugye nem harap?:O
A kérdező hozzászólása: "Arról nem is beszélve, hogy ha normális és figyelmes lennél, akkor nem célirányosan a bugyijába akarnál nyúlni. Ugyanúgy felizgathatod a combja cirógatásával, a nyaka harapdálásával, a válla csókolgatásával, ésígytovább ésígytováb" ezek már megvoltak, azért gondoltam a "bugyira" köszi a válaszokat
A kérdező hozzászólása: Akkor tudom úgy csinálni, hogy jó érzés legyen neki?
Nem nagyon.
bugyin keresztül még izgatóbb, a nedvesség az tuti meglesz! :D Utána jöhet a bugyi nélkül, az még egy kis fokozást ad a dolognak.. :P

Barátnőm vőlegénye 2 éve meghalt egy balesetben. Most van egy párja aki képtelen elviselni, hogy a barátnőm még mindig tartja a kapcsolatot a volt párja szüleivel. Mit tegyen szakítson?

Legjobb válasz: 2-es nem biztos. Nem feltétlenül a férj a kapocs köztük.Lehet,hogy alapjáraton is megkedvelte azokat az embereket.

2-es nem biztos. Nem feltétlenül a férj a kapocs köztük.Lehet, hogy alapjáraton is megkedvelte azokat az embereket.
Az 1.-nek teljesen igaza van! Mi a fene baja van ezzel az új párjának? Valami zavar biztosan van az agyában. Én nem lennék együtt ilyen barommal.
a volt páromnak idõs anyukája van és egy nálam fiatalabb huga. a néni annyira megszeretett engem, és a tesoja is hogy mindig hivnak mikor megyek, vagy õk jönnek hozzám, úgy hogy azóta már mindkettõnknek volt kapcsolata. nekem a nagyszüleim már régen meghaltak, sose ismertem õket, viszont ez a néni úgy viselkedik velem mintha a nagymamám lenne. és mindig azt mondja hogy én már család tag vagyok.
3! igaza van, a szülõkkel lehet beszélgetni, nem hiszem a srácról beszélgetnek, hanem alapjában véve egy normális kapcsolat van köztük, kíváncsiak a lánynak, hogy alakul az élete, ez már lassan olyan, mint gyerek és szülõ kapcsolat a srácnak ezt el kell fogadni, értem zavarja, de egy kicsit kéne az agyát használnia
Szakítson. Ennek semmi értelme. A pasi csak az egója miatt nem viseli el. pedig lehetne megértõbb a barátnõjével. hihetetlen, milyen érzéketlen, gusztustalan, nárcisztikus embereket hord a hátán ez a mocskos bolygó. Még az se hatja meg, hogy a csajnak meghalt valakije. Jó, hogy a halott võlegényére nem féltékeny, ha kimegy hozzá a temetõbe. Jobban jár, ha dobja a pasit. Az ilyen nem szeretetbõl féltékeny, hanem hiúságból és ez kur.va gusztustalan.
a csávó egy [email protected] az én véleményem szerint.
Egyik haverom volt barátnõje a szakítás után is visszajárogatott a srác anyjához, mert annyira összehaverkodtak. Kínos volt, mert bár nem haraggal váltak el, mégis kicsit fagyos volt a viszonyuk. A srácnak pedig ezt meg kell próbálnia megbeszélni és kompromisszumra jutni.
1. vagyok. mikor én megismerkedtem a férjemmel, õ épp válófélben volt az 1. feleségétõl. a csaj állandóan a férjem szüleihez mászkált, na nem azért, mert annyira kedvelte volna õket, csak hatni akart rájuk, hogy befolyásolják a férjemet, gondolja meg magát. én jót nevettem rajta, ezen kívül több közöm nem volt hozzá. persze ehhez magabiztosnak kell lenni, ez a fiú meg kicsit sem az. bár érdekes, hogy olyanra féltékeny, aki már nem él. ha pedig a lány is azért jár oda, mert nem tud elszakadni a võlegényétõl, akkor pedig a srácnak kellene átgondolnia, hogy nem lenne- e még szüksége annak a lánynak egy kis idõre.
Ha még mindig nem tette túl magát a võlegényén, akkor felesleges addig a kapcsolat, szerintem! És ez nagyon úgy fest ...

Akarnám tudni h lehet - e úgy gyerek? Ha a péniszem végén volt egy kis ondó/ előváladék és hozzáért a barátnőm nemi szervéhez a barátnőm még szűz és behatolás nem történt csak hozzá ért a hüvelyéhez

Másnap a barátn?mnek meg is jött de hányingere is van ez utalhat babára ? KÉREM KOMOLY EMBEREK ÍRJANAK MERT SZÁMOMRA A KÉRDÉS NEM VICCES !

Legjobb válasz: Csak ha a spermiumjaid centiket másznak. Ezt nagyon egyszerûen ellenõrizheted egy tálcával...

Csak ha a spermiumjaid centiket másznak. Ezt nagyon egyszerûen ellenõrizheted egy tálcával...
Nincs semmi baja.. a hányingert meg bemeséli magába.. ha terhes akar lenni akkor az lesz, ha nem akar, akkor nem lesz az. Ez az õ döntése, hogy mit gondol.
Nem valószínû 0, 1 % kb :)
ettõl nem lehet terhes, ráadásul nem másnap lekelteznek a tünetek. Kicsit utána kéne olvasni, mielõtt bármit is csinálsz. Akkor erre nem gondoltál?
Behatolás nemvolt , lökete nemvolt a spermának szóval igaz amit az 1es mond :)

A barátnőm szeretné ha hármasban lennénk, én egy pasival, a barátnőm meg nézné, ez normális?

A barátn?m szeretné ha hármasban lennénk, én egy pasival, a barátn?m meg nézné, ez normális? Közben masztizna...

Legjobb válasz: Szerintem te félreértetted a csajt. Ha õ azt mondta, hogy szobd le a haverodat, engem ne idegesíts, mert úgy is elmegyek, ez nem azt jelenti, amit te írtál.

Szerintem te félreértetted a csajt. Ha õ azt mondta, hogy szobd le a haverodat, engem ne idegesíts, mert úgy is elmegyek, ez nem azt jelenti, amit te írtál.
A kérdező hozzászólása: én 26 éves srác vagyok, barátnõm is 26... szeretne engem együtt látni egy másik férfival
Lehet, hogy csak tesztel. Ha belemégy, b. zi vagy.
Ha képes vagy elgondolkodni azon, hogy megtedd-e, és nem az undor az elso reakciód, meg a második is, akkor szerintem eléggé melegszik nálad a helyzet. Egyébként a barátnod azt is élvezné, ha úgy dugod ot meg, hogy elotte egy másik pasi seggében volt a farkad. Na fujj.
A kérdező hozzászólása: a barátnõm nagyon szereti az izgi helyzeteket
De itt most az a kérdés, hogy te élveznéd-e?
A kérdező hozzászólása: nem, de az õ kedvéért smárolok pasival is, nehogy elhagyjon
Szeritnem meg nem is az o kedvéért tennéd, hanem mert izgat a dolog, és lehet, hogy még magadnak sem vallod be, hogy te is szeretnéd, és azzal takarózol, hogy csak azért teszed, hogy el ne hagyjon. De normális ember nem hagyja el a másikat ilyesmi miatt.Sot szerintem nem is kér ilyet a párjától. Látens b.zi vagy, ismerd be.
A kérdező hozzászólása: jó hát volt pár dolog egy Béla nevû 24 éves évfolyamtársammal a koleszban , de az csak heterós hülyéskedés volt...
Nincs mese, neked a hétvégi meleg felvonuláson ott a helyed! Bocsi, de a csajodnál se minden egyenes. Volt jó pár csajom, na hallod, ezt egy se kérte tõlem!
Te vagy biszex vagy b.zi vagy.Az már tuti.
A kérdező hozzászólása: full hetero vagyok, csak néha lazulásképp szeretek férfiakkal smárolni
A kérdező hozzászólása: igazából a csajom azt mondta szeretne engem látni, miközben egy másik férfival smárolok, õ erre élvez
11# nagyon úgy néz ki
Hát, ma már szinte minden normális.... A konkrét kérdés - ha mindhárman benne vagytok, és akarjátok - a normális kategóriába tartozik.
biztos beteg.amúgy nem csak masztizna ö is beszállna:) :D
Tehát te kevés vagy neki. Ez nem normális.
Sok lány szereti a homoerotikát, de a pasiját erre erõltetni...
Gáz... Te el tudod magad képzelni egy férfivel? És a barátnõd mit élvezne ebben?! Minden rendbe nála?... Még azt se tartanám normálisnak ha egy másik lánnyal lennél és arra élvezne, de így??? No komment...
vidd el orvoshoz:)
Minden így kezdõdik aztán ha engedsz neki, jövõ héten egy hajléktalant kell valagba [email protected], utána a macskát, mikor már a pitonnál jártok [email protected] lesz neked
szopd
szerintem csak 2v1 be akarja tolni csak nem meri mondani
Nézné, aha... tudod már! Egy ideig... szerintem arra vágyik, hogy két [email protected] edze a lyukát!
Ha full hetero lennél, akkor nem smárolnál pasikkal.És a smárolásnál nem kívánsz tobbet egy féritól? Semmi baj azzal, ha biszex vagy homoszexuális vagy, de legalább magadnak ne hazudd, hogy full hetero vagy. Én is voltam már csajjal.Pasikra jobban gerjedek amúgy. Én sem vagyok full hetero. L

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!