Találatok a következő kifejezésre: A barátnőm kisfiának egy (8 db)

Sajnos rosszul tudja a barátnõd. Megy a tejbe és ezáltal a babához.
Egy alatt szív el 1-2 szál cigit vagy minden szoptatás után?
Ja, és nagyobb ilyenkor a bölcsõhalál veszélye! Asztmás is lehet a baba és sorolhatnám! Beszélgess el vele! Ha tényleg barátnõd, akkor meghallgat és remélhetõen hallgat is majd rád!
Kb 3 nap alatt ürül ki a szervezetbõl a nikotin. Szoptatás alatt még veszélyesebb mint terhesség alatt, hiszen nincs ott a méhlepény ami megszûrte a méreganyagokat, a tejbe egy az egyben megy bele. Ha abbahagyja a szopást majd elvonási tünetei lesznek.
17.15-ös vagyok. Ahogy az utolsó mondja, bizony hozzászokik. Õ is függõ lesz. Megvonása olyan, mintha a dohányosnak nem nikotinos cigit adnának, hanem üresen kapná. De ha belegondolok, akkor nem biztos, hogy rosszabb, ha leszokik emiatt, mint az, hogy az anyja tovább mérgezi. Amúgy e tipp, sokkterápia: Vigyél a barátnõdnek egy szál cigit, akár rajzolhatsz is rá és mond azt, hogy ezt a babájának hoztad. Ha furcsán néz rád, kérdõre von, mond meg neki, ogy õ is ezt csinálja, olyan ez is, mintha a baba szájába dugná! Ébreszd fel a kis csipkerózsikát, hogy bizony árt még a napi 2 szállal is!
A barátnõd egy idióta...csóri baba:((((((
Ez csak kifogás, menti magát! A szervezetnek sokkal több idõ kell, hogy ne továbbítsa a babának! Amúgy meg ha elszívta a cigit, megy vissza a babához és a tüdõbõl tisztuló füstöt is ráfújja! Arról sem is beszélve, hogy a haja, ruhája is füstös! Elszomorító, hogy ilyen kifogásokat keres!
Ja persze...csak szeretné.. Felelõtlen.
egy nap alatt
tényleg menti csak magát ezzel a barátnõd. bekerül a tejbe sajnos. de mivel az elejétõl ezt csinálja, már hiába tenné le valószínûleg. Legalábbis nekem két ismerõsöm is van, akik erõs dohányosok, az elején szívták, és letették. furcsa, de a gyerek egyszerûen nem akarta elfogadni a cicit utána. és ezt mindketten mondták. gondolom már hozzászokott a gyerek ahhoz a fajta ízhez, sajnos:-(
Mi lett azóta a kicsivel?

Barátnőm kisfiának most volt koponya és hasi ultrahangja, 5 hónapos a baba. A két agyfélteke közt a középvonalon egy 1, 5 cm-s cisztát találtak. Gyakran felszívódik? Ha nem mit fognak vele csinálni?

Ha valaki volt hasonló helyzetben, írjon legyen szíves!

Legjobb válasz: orvos mit mondott? en megcsak terhes vagyok, a babam agyaban talaltak cisztat, fel is szivodott hamar, gyakori, allitolag koraszulott babaknal is megesik, elmulik. idore szuletett a baratnod kisfia? amugy amig az orvos azt mondja, hogy ne aggodjon, addig ne aggodjon.

orvos mit mondott? en megcsak terhes vagyok, a babam agyaban talaltak cisztat, fel is szivodott hamar, gyakori, allitolag koraszulott babaknal is megesik, elmulik. idore szuletett a baratnod kisfia? amugy amig az orvos azt mondja, hogy ne aggodjon, addig ne aggodjon.
A kérdező hozzászólása: Szia! Nekik valószínû születés után alakult ki, azért aggódik. Mert a pocakban a legjobb szakemberek nézték, és ott még nem volt semmi.
Szia! az én kisfiamnak is volt egy 1cm-es. terhesség alatt nem volt nekünk sem. 2 hónapos korára szívódott fel. elég gyakran felszívódik. remélem a barátnõd kisfiánál sem okoz majd problémát, és idõvel felszívódik.
Szia! Mi lett a barátnõd kisfiával? Mert most mi épp ebben a cipõben járunk.

3 év után találkozni fogok régi barátnőmmel, akivel levélben tartjuk csak a kapcsolatot. Van egy 2 éves kisfia. Mit vigyek a gyereknek ajándékba? Nő vagyok.

Legjobb válasz: Amikor a baratnom szokott hozzank jonni kb. 1-szer 1 evben, akkor mindig megkerdezi tolem, hogy mit hozzon. Feleslegeset nem akar hozni, mindenkepp olyat, amirol en tudom, hogy nagyon fog orulni neki a gyerek. Kerdezd meg a baratnodet nyugodtan, es mondd meg neki, hogy mondjon valamit, ne mondja, hogy a, semmit, mert ugyis veszel valamit. Inkabb olyant ami majd nem fog karba veszni. De irok parat: meses konyv, labda (pl. micimackosat), kindertojas, masmilyen csoki is gyerekeknek valo, egy aranyos polo, kellogs reggelizo cerbona csokis a gyerekeknek valo (mi olyat mindig kerunk, mert imadj a mano, es nem ket fillerbe kerul) Barmit vehetsz, jatek, gyumolcs, csoki...

Amikor a baratnom szokott hozzank jonni kb. 1-szer 1 evben, akkor mindig megkerdezi tolem, hogy mit hozzon. Feleslegeset nem akar hozni, mindenkepp olyat, amirol en tudom, hogy nagyon fog orulni neki a gyerek. Kerdezd meg a baratnodet nyugodtan, es mondd meg neki, hogy mondjon valamit, ne mondja, hogy a, semmit, mert ugyis veszel valamit. Inkabb olyant ami majd nem fog karba veszni. De irok parat: meses konyv, labda (pl. micimackosat), kindertojas, masmilyen csoki is gyerekeknek valo, egy aranyos polo, kellogs reggelizo cerbona csokis a gyerekeknek valo (mi olyat mindig kerunk, mert imadj a mano, es nem ket fillerbe kerul) Barmit vehetsz, jatek, gyumolcs, csoki...
szerintem szappanbuborék fújót, ha nem akarod megkérdezni. Tuti jó!


Kisfiam nem mászik! 10, 5 hónapos, 5 hónapos korától kúszott és mostmár egyedül önállóan megy pár lépést, de a mászás kimaradt! Nagy baj ez? A barátnőm rokona védönö és ő azt mondta hogy baj ha nem mászik! Ez tényleg igy van?

Vigyem el tornára vagy hogyan tudnám megtanitani neki a mászást? Fejér megyében lakom!

Legjobb válasz: szia.nekem egy 16,egy 13,egy 7 és egy 1 éves gyerekem van,egyikük sem mászott.hamar kúsztak,majd már mentek.ja és én védõnõ vagyok.egyáltalán nem baj,ha nem szeretnének nem másznak,ebbõl se most se késõbb nem lesz semmi baj.nyugalom:)

szia.nekem egy 16, egy 13, egy 7 és egy 1 éves gyerekem van, egyikük sem mászott.hamar kúsztak, majd már mentek.ja és én védõnõ vagyok.egyáltalán nem baj, ha nem szeretnének nem másznak, ebbõl se most se késõbb nem lesz semmi baj.nyugalom:)
Ugyan. Sok babának maradt már ki ez a fázis. Õ nem szeretne mászni, és kész. Ha már megy, akkor pláne. Inkább igencsak ügyes, hogy ennyi idõsen önállóan is lépdel.
Állítólag jó, ha mászik, és megvan minden fejlõdési szint, de én is ismerek ilyet, aki nem mászott és semmi baja! Tényleg örülj neki, hogy más lépeget! Ja! és van olyan baba, aki a normál mászást (négykézláb) helyettesíti a kúszással, ergo neki az a mászás. :)
Fontos a mászás, de nem jelent azonnal bajt, ha kimarad! Azt javaslom, amikor kúszik, nyúlj a mellkasa alá, és így emeld fel térdkézláb helyzetbe. HA nagyon oda akar érni egy játékhoz, nem fog ellenkezni. Persze ha nagyon sír miatta, engedd vissza a hasát a talajra. Én is így szoktattam pár nap alatt mászásra a villám tempóban kúszó, akkor 10 hós fiamat. Most már 1 éves múlt, lépeget, de a fõ közlekedési módja még a mászás! konduktor-anyuka
Egyáltalán nem baj, mivel, ahogy írtad, a kúszás viszont megvolt. Gyógytornász barátnõm mondta nekem, hogy ha vagy az egyik, vagy a másik megvan a kúszás/mászás közül, akkor biztosan minden rendben van a babával, mert képes a jobb kéz/bal láb (és fordítva) koordinációra, és ez a lényeg. Az egyik bõven elég. És ha ráadásul már egyedül lépeget, akkor fizikailag is tuti minden rendben vele, elég erõsek az izmai is. Nyugi, minden OK a babáddal a leírtak alapján. Úgy bírom a védõnõket, ahelyett, hogy értelmes segítséget adnának, csak beparáztatják az anyukákat, ráadásul tudatlanul....

Tapasztalt Anyukák? Barátnőm nemsokára szüli meg a kisfiát. Egy ajándékcsomagot szeretnék neki összeállítani hasznos holmikkal.

arátn?m nemsokára szüli meg a kisfiát. egy ajándékcsomagot szeretnék neki összeállítani hasznos holmikkal. ruhát, játékot biztos kapnak mindenhonnan. de én olyan dolgokat szeretnék nekik adni, aminek hasznát veszik és ezzel segíthetem ?ket. nincsenek kifejezetten jó anyagi helyzetben

Legjobb válasz: Szia, szerintem vegyél neki pelenkát (2-es méretet), popsitörlõt. Fürdetõt és testápolót felesleges venned, mert elõször úgyis a patikait fogják használni. Esetleg vegyél egy doboz sudocrem popsikrémet, az nagyon klassz, ha véletlen kipirosodna a babapopó. Mi liberot használunk és neogranormon törlõkendõt, és mindig a dm-ben vásárolunk (kuponra). Vehetsz egy doboz melltartóbetétet is. Ne felejtsd el az anyukát semmiképpen, vegyél neki egy tábla csokit, vagy valami apróságot, szóval ne csak a babának...

Szia, szerintem vegyél neki pelenkát (2-es méretet), popsitörlõt. Fürdetõt és testápolót felesleges venned, mert elõször úgyis a patikait fogják használni. Esetleg vegyél egy doboz sudocrem popsikrémet, az nagyon klassz, ha véletlen kipirosodna a babapopó. Mi liberot használunk és neogranormon törlõkendõt, és mindig a dm-ben vásárolunk (kuponra). Vehetsz egy doboz melltartóbetétet is. Ne felejtsd el az anyukát semmiképpen, vegyél neki egy tábla csokit, vagy valami apróságot, szóval ne csak a babának...
szerintem amit ne vegyél: fürdetõ, krémek, olajok. Ebbõl sokkal jobbak és olcsóbbak a gyógyszertáriak. Ha esetleg mindenáron akarsz ilyeneket, akkor a gyógyszertárakban kapható Babé-t vedd. Nem olcsó, de kevés kell belõle és nagyon jók az érzékeny babáknak is. De ami hasznos: popsitörlõ, pelus, kifogó (ez tulajdonképpen egy türcsi, csak sokkal-sokkal jobb nedvszívó), babakanál, babatányér késõbbre, partedli (ne túl kicsit), 1-2 db színes v. mintás textilpelus, csörgõ (ami könnyû és jól megmarkolható) Most hirelen ennyi jutott eszembe.
A pelenka, popsitörlõ jó ötlet (libero, pampers, DM ez szinte mindenkinek jó márka). Az egyéb krémeket, fürdetõt én kihagynám, mi se használjuk, mert mindenki az orvos által felírt gyógyszertárival kezdi. Vegyél inkább még hozzá apró zoknit, rágókát, elõkét vagy valami játékot. ha valamit csak késõbb fog belõle használni, akkor is emlékezeni fog, hogy tõled kapta.
17:28 vagyok Lemaradt a morzsikendõ! Az én fiam imádja, azzal alszik. Még régebben a Tescóban vettem. Finom kis anyagból, a négy sarkán kicsit vastagabb anyagból és egy nyuszifej van a közepére varrva. Én rajta hagytam a Tescós fecnit, a fiam azt morzsizza, nem is a nyuszit. Ha veszel neki bármilyen kis játékot, pokrócot, le ne vágd a fecnit! Nagyon érdekes, jó játék. És nagyon jó dolgokat lehet a Tescóban is venni, kitûnõ minõségûek a ruhácskák is.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, hogy sokan ilyen segítõkészek vagytok. ennyi sok válaszból már csak összehozom. :) lényeg: popsitörlõ egy vagonnal , látom abból sosem lehet elég :)
Szia!Szerintem pl .popsitörlõböl vegyél mondjuk dm-es sensitivet.NAgyon jó és azért olcsobb, mint pl.a nivea, többet tudsz rakni a csomagba.babatermékbõl a johnsont nem ajánlom/sok babát szárít/, inkább a gabit, de azt is csak pár hónap múlva tudják használni-elsõnek a gyógyszertárit ajánlják.
Popsitörlõbõl sensitivet vegyél, ha veszel!
Szia Én a pelenkának és a popsitörlõnek örültem a legjobban! Ezekbõl soha nem elég!
Én írtam a fürdetõt és a testápolót.Nem mindenki a gyógyszertárit használja.A kórházban is a sárga jonhsons'sal fürdették.Mi az elejétõl azzal fürdetünk, gyönyörû a bõre.A sudokrém jó ötlet. /Z/
3.vagyok. Én azért írtam a 2-es méretû pelust, mert magunkból indultam ki. Az én babámra újszülöttnek sem volt jó az 1-es méret! 56-os bodyk 2 hétig voltak rá jók, aztán már a 62-es kellett! Inkább legyen mindenbõl nagyobb, mert lehet a barátnõd is "óriásbébit" szül!
Feleslegesen fürdetõt, ilyesmit tényleg ne vegyél, gyógyszertári kell az elején. 56-62-es bady hosszu ujjú, ezt vennék, ebbõl sok kell. Egy zacskó ujszülött pelust szintén. Egy adag popitörlõt. Hát ez már megvan egy ötezres. Vizihõmérõt a babakádba:) valami mókásat:)
szia! Igen, a pelus, popsitörlõ jó, de szerintem se vegyél babaápoló szereket, mert nem tudod, az anyuka mit fog használni. Én pl. a gyógyszertári fürdetõn(meg persze sampon)kívül semmit se használok másfél éves fiamnál, mert szép a bõre. Én annak idején pl. nagyon örültem a babatakarónak. Ha majd viszi sétálni a babakocsival, vagy otthon is szuper takargatni a babát. Vagy pl. nem tudom, mi a neve, talán babaszõnyeg, amirõl lógnak a játékok, alatta fekszik a baba. Ezt mondjuk csak pár hónap múlva lehet használni, de az nem baj. Vagy ágynemû, textilpelenka, abból sosem elég. Szia!
Szia! Popsitörlõbõl soha nem elég, abból én szeretem a gabit, pamperst, níveát.Pelenkát ne vegyél, ki tudja melyik fog nekik beválni.Én gabi babaolajat használok.Hintõport ne vegyél, legalábbis mi nem használunk.Fürdetõbõl mi a johnson'st használjuk, a sárgát, aminek nyomós kupakja van.Szerintem ha viszel egy négy csomagos pampest törlõkendõt 1650, gabi babaolajat, 700, fürdetõt 1000 ez eddig 3350 a dm-ben.Vehetsz neki egy testápolót szintén nívea tégelyest, meg egy nívea popsikrémet.Ez kb ötezer.A két krém árát nem tudom pontosan, mert nem most vettem.A többit pont tegnap.Én ennek a csomagnak örülnék. /Z/
Szia!Láttam itt írták a sudocremet-szerintem ne vegyél.Drága.Igaz nagyon jó, de mintát kap elméletileg kezdõ csomagban-nekünk 1 éves korunkig az elég volt, mert csak akkor használtam, ha csúnya volt a popsi. A morzsi-vagy alvóskendõ nem jön be mindenkinél.Mi is kaptunk 2-öt.A lányom egyiket se használja, és 1 éves. Szerintem inkább rakj bele egy kis aranyos plüsst.Nekünk már sok van, de azokat mindig imádja.
Szia! Melyik az a név? Mert nem mind van bent a könyvekben amit a boltokban lehet kapni.
A kérdező hozzászólása: Igazából több néven is gondolkodnak, ez az egyik: Bryan. :-)
Szia! Megint én vagyok! Nekünk a Medox tetszik és a http://www.nytud.hu/oszt/nyelvmuvelo/utonevek/index.html oldalon megtaláltuk. Ez a név is be van anyakönyvezve. Sajnos azt sehol nem fogják megengedni, hogy úgy legyen írva mint külföldön. Általában magyarosítják ezeket a neveket. A "Brájen" is igy szerepel. Üdv: 20 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi!!Alig várom, hogy elmondjam neki. Nagyon fog örülni.
Kedves kismama, ugy valaszd meg gyermeked nevet, hogy egykoron még a gyermeked is oruljon neki, es ne legyen nevetseg targya a tobbi gyerek elott. Az utcankban egy kislanyt " Oxana"-nak hivtak. Az a kislany szerencsetlen volt a neve miatt, mert minden gyerek ot csufolta a kulonosen hagzo neve miatt. Olyan sok szep nev van a magyar nyelvben talan talalsz egy megfelelot.
A kérdező hozzászólása: Nekem volt egy Oxána nevû csoporttársam és õ büszke volt a nevére. Mindenki maga dönti el, milyen nevet ad a gyerekének.

Befogadnád egy barátnődet és a kisfiát néhány hétre magatokhoz?

1,5 szobás albérletben lakunk a párommal. Egyik barátnőméknek anyagai gondjaik vannak. Közüzemi tartozások miatt a tulaj ki akarja rakni őket az albérletből. Mikor a párom meghallotta, azt mondta hogy a barátnőm és a 2,5 éves fia jöhetne a félszobába hozzánk, a férje meg azt csinál amit akar. (Az adósság nagy részét a férfi csinálta, amikor volt egy kevéske pénzük, előbb vett sört és cigit mint a gyereknek tejet vagy gyümölcsöt). Nagyon rendes a páromtól ez a gesztus, de félek hogy ebből bajunk lesz, hisz mi is csak albérlők vagyunk. Úgy jöttünk ide, hogy csak 2en fogunk itt lakni, anyagilag sem állunk úgy hogy még plusz 2 főt etessünk (ha a barátnőm beleadna a kiadásokba talán beleérne), és igazából azt sem tudom, hogyan élnénk együtt 4esben. A barátnőm szülei elváltak, az anyjáék 1 szobás lakásban laknak 2en, az apjáék 1,5-esbe hárman. Más rokon vagy barát aki segíteni tudna nincs. Több embernek tartoznak, köztük nekünk is. 1 fizuból élnek plusz amit a gyerek után kapnak. Ti mit tennétek?

Legjobb válasz: Albérletbe nem engedném õket, mert nekem is bajom lehetne ebbõl, ha a tulaj megtudja.

Nem fogadnám be õket. Nem azért mert nem érzem át a helyzetüket, de: a tartozást ki kell fizetni. Megértem, hogy nehézségeik vannak, de ki fogja ezt így megoldani, ha nem õk? Ebbõl késõbb a pároddal, a lakástulajdonossal is problémád lehet. Természetesen egy-egy ebéddel, vacsorameghívással, használható ruhákkal stb.stb. segíteném a barátnõt, a gyermeket.
Albérletbe? Neked nincs jogod más lakásába költöztetni valakit határozatlan idõre. Ha a tulaj beleegyezik és õk is fizetnek, akkor igen. Gondolom, van szerzõdés.
Nem, mert ki tudja, egyik nap a férj is ott tanyázna, de legalábbis állandó vendég lenne. Meglophatna, vagy használná a vizet, áramot. A nõnek most kéne a sarkára állni és elhagyni a tróger párját. Ha erre nem képes, akkor nem tudom sajnálni, oldják meg maguk. Részben õ is hibás, mert ezt ketten hozták össze. Ha õ tûr, hagyja, hogy hülyeségre jusson pénz, a gyereke nélkülözzön, akkor miért sajnáljam?
Így albérletbe nem. Pár éjjelre maximum, ha mondjuk veri a párja, az ugye életkérdés, hogy biztonságban legyen. Vannak jó anyaotthonok is, keressetek olyat!
Biztos is, hogy nem tudnátok titkolni. Még azt is el tudom képzelni, hogy a szomszédok elmondanák a tulajnak, mindenhol vannak kíváncsi mamikák, akik pontosan tudnak mindent. Arról nem beszélve, hogy megugrana a fogyasztásotok hirtelen, ez is feltûnhetne.
Albérletbe nem engedném õket, mert nekem is bajom lehetne ebbõl, ha a tulaj megtudja.
Én befogadnám õket, arra gondolva, hogy mi lesz, ha egyszer én is hasonló helyzetbe kerülök. Ha jól értettem, ha nem fogadjátok be õket, az utcára kerülnek. Úgyhogy egyértelmû: természetesen befogadnám õket.
Beszéld meg a fõbérlõvel, hogy megengedi-e kivételes helyzetben...
A kérdező hozzászólása: Nagyon jó barátnõm az illetõ nõ, nagyon sokszor mellettem állt amikor ki voltam bukva. Költözködésnél is nagyon sokat segített, tehát bármiben számíthatok rá. A fiát is nagyon szeretem és õ is engem. A párom remekül kijön a kissráccal és a barátnõmmel is. Ha meg akarna csalni, nem kéne neki ilyen alkalom. És mindkettejükben bízom!
Gondolod nektek adná azt 20-25 forintot ami marad neki? Szerintem nem. Ha magára nem is költi, a gyerekre sec perc alatt elmegy ennyi, úgy hogy észre sem veszi. Semmi jó nem sülne ki belõle. Ti tartanátok el 2 fõt szívjóságból huzamosabb ideig. Ráadásul még az is lehet, hogy konfliktusotok lenne miattuk a tulajjal. Meg aztán nekem már az is furcsa hogy mindezt a férjed találta ki. 100 %-ig biztos, hogy semmi köze a csajhoz? Micsoda boldog idill lenne, most gondolj csak bele.
A kérdező hozzászólása: A barátnõm 7re jár dolgozni, 5re ér haza. Addigra én bõven itthon vagyok és a párom is. És nincsenek olyan jó viszonyban, hogy a barátnõm beengedje. Kap fizetést meg a gyerek után csp+ gyes vagy gyed nemtudom mit kapnak ilyen korú gyerek után. Abból a bérletét kellene fedeznie meg a gyerek bölcsis költségeit. Szerintem azért 20-25 maradna neki amit beleadna a rezsibe. De ez csak feltételezés!!!
14. beletalált
Add elõ a helyzetet a fõbérlõnek. Üljetek le együtt és dumáljátok át!
A kérdező hozzászólása: A barátnõm férje ide biztosan nem tenné be a lábát. A párom tuti nem engedné, és én sem. Nem is azért, mert adósságot csinált, az az õ baja... hanem hogy a kölcsönkért pénzekbõl õ elmegy sörözgetni, és nem érdekli hogy a bölcsibe amit fizetni kell azt mibõl és hogyan.
Egyet ne feledj. Jó tett helyébe jót ne várj!
A kérdező hozzászólása: Ja és elõre nem lehet tudni mennyi ideig maradnának. Hiszen ki adná ki olyan házaspárnak a lakást aki nem fizeti be az összes számlát (mert nincs mibõl).
A kérdező hozzászólása: Ha lenne saját lakásunk én is befogadnám õket, akár 1 évre is. De mi is albérletben vagyunk. Nem tudom, hogy a tulaj belemenne-e... Ha megpróbálnánk eltitkolni elõle biztosan lebuknánk... :( Még nem biztos semmi sem, de nem tartom túl valószínûnek hogy min. 100-150 ezer ft hulljon barátnõmék zsebébe.
Sajnos akármennyire is szereted a barátnõdet, ebben a szituációban bizony önzõnek kell lenned, mert könnyen megütheted a bokád. Egyrészt ott a fõbérlõ, vele meg kell beszélni ezt, mert 2 napon belül úgyis a fülébe jut, hogy mások is laknak ott. Másrészt meg ott az anyagi bizonytalanság. Ha hasonló szituációba kerülnék, max napokra fogadnám be a barátnõmet, akármennyire is szeretem, de hetekre nem menne. A sasát biztonságom elõbbre való.

9 honapos a kisfiam. Hogyan oldanatok meg a kovetkezo 4 napot? 4 napra jon Londonbol egy baratnom, akinek szeretnem megmutatni a varost, de a babamat nem tudom kire hagyni magammal kellene vinnem.

Attol felek,h nagyon felboritja a napirendjet ez a 4 nap, mivel nyilvan nem tudok majd hazajonni mondjuk Szentendrerol ebedre,h letegyem az agyaba aludni. Kisfiam egyebkent delelott alszik 1 orat 9-10 kozott es ebed utan kb. 2 orat 14-16 kozott. Annyira jol bevallt ez a napirend, h felek ez a 4 nap teljesen tonkreteszi majd. De, hat nem mondhatom a vendegemnek,h rohannunk kell haza...bar a babam az elso mindenben...de megiscsak Londonbol repult ide. Mit tennetek? Kocsim van, az egy kicsit megkonnyiti a helyzetemet.

Legjobb válasz: 2x is elvittem nyaralni már a babámat. egyszer 2,5 hónapos volt, aztán 6. Az esetek nagy részében a babakocsiban aludt, 1-2 nap után hozzászokik. napközben 1-2 órára el tud simán szundítani a babakocsiban is. vagy a tied nem tud elaludni a babakocsiban? mert ha nem, akkor az úgy nem jó, akkor muszáj hazamenni, mert ha nem alszik, akkor "hisztis" lesz.. :(

2x is elvittem nyaralni már a babámat. egyszer 2, 5 hónapos volt, aztán 6. Az esetek nagy részében a babakocsiban aludt, 1-2 nap után hozzászokik. napközben 1-2 órára el tud simán szundítani a babakocsiban is. vagy a tied nem tud elaludni a babakocsiban? mert ha nem, akkor az úgy nem jó, akkor muszáj hazamenni, mert ha nem alszik, akkor "hisztis" lesz.. :(
Alvásidõben nem tudtok sétálni? Nem alszik el a babád a babakocsiban?
A kérdező hozzászólása: Nem, babakocsiban alig alszik fel orat max. Annyira hozzaszokott az ebed utani kisagyban valo alvashoz....lehet, h ezt en rontottam el. Gondoljatok, h elalszik majd? Probaljam ki az elso nap? 1 nap alatt sok rosszat nem teszek neki, igaz?
Igen, próbáld ki. Lehetõleg halk helyre menjetek sétálni, ne a belvárossal kezd. 2. vagyok
A kérdező hozzászólása: Koszi, rendben akkor kiprobalom....talan nem lesz gond.
az én babám se alszik el a kocsiba csak kiságyba, nyáron amikor nyaralni voltunk, muszáj volt a babakocsiba aludnia, olyan helyre vittem ahol viszonylag csendesebb volt, vele volt a cumi meg az alvós nyuszija és igaz, hogy tovább tartott mint az ágyba de elaludt.kevesebbet aludt mint ágyban szokott.most megint megyünk kirándulni pár napra kiváncsi vagyok, most hogy hideg van, igy is elalszik e .majd írd meg léci ha nem lefejeted el, õ is 9 hónapos, és ugy látszik haverok.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!