Találatok a következő kifejezésre: A barátnőm kezdi el a (12 db)

Mikor kezdjük el a barátnőmmel, az együtt létett?

szeretnék babát már, december,január körül akarunk neki kezdeni

Legjobb válasz: Mivel már december van, kezdhetitek is.

Nekünk kéne tudni, hogy a barátnõdnek mikor van peteérése???
Most ezt mi honnan tudjuk, komolyan? Azt se tudjuk, mikor menstruál a barátnõd, akkor honnan tudnánk, melyik napon lesz terhes?
Mivel már december van, kezdhetitek is.
Amikor belészmötyizel.
ha megtanulsz helyesen írni
létett?????? AMúgy ilyen unintelligens ember ne vállaljon gyereket...
Kutyáska!!! Vizsgáltasd ki magad elõtte, mert beteg a szíved és a gyereked is örökölheti!!! Ne legyél már ilyen felelõtlen.
A kérdező hozzászólása: elõzõ sok minden vagyok, az is amit irtál.
Bmeg ne az én kedvemért csináld meg, hanem hogy ne legyen beteg a gyereked...
A kérdező hozzászólása: Kérdésemre várom a válaszokat. Mondjuk igazad van teljesen egyet értek veled, át gondolva okoság D:
kamu
Te tényleg ilyen h-lye vagy? Múltkor mondtam már, hogy adok ingyen könyvet és akkor talán nem jönnek az ilyen kérdések...
A kérdező hozzászólása: AZ oldal kérdésekre van kitalálva
Boldog karácsonyt:)
Elég érdekes egy emberke vagy...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm kedves válaszoló azt fogom csinálni, erre rég gondoltam.Tanácsodat elfogadom, és megcsinálom a kedvedért.<333333
Nem kamu, csak a kedves kérdezõ azt hiszi, hogy ilyen egyszerûen mennek a dolgok. Kérdezõ, hiába küldesz nekem privátot. Még gyerekgyártás elött vizsgáltasd ki magad, mert saját gyerekeid életével szórakozol.
A kérdező hozzászólása: babát akarunk barátnõmmel, és teherbe esése mikor lenne?
A kérdező hozzászólása: Bocsánat az olvashatatlan kérdésért, válaszolók. barátnõm teherbe esésérõl, nem tudtam jobb kérdést ki irni. ciklusára gondoltam
A kérdező hozzászólása: Köszi elõzõ válaszoló. Mikor kell együtt lenni a barátnõmmel, hogy sikerüljön a baba? <-----na ez a kérdésem
Csináljátok kétnaponta, vagy éppen naponta. Akkor elvileg sikerülnie kell. A termékenységre vonatkozóan inkább csak találgatni lehet. Elvileg a vérzés elõtt 2 héttel a legnagyobb az esély.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szeretnénk kisbabát, és mindenap együtt létõl összejön-e
Találkoztál már a barátnõddel?
A kérdező hozzászólása: Még csak most fogunk találkozni, de nem ez számit ugyse.
Ja hogy még nem is találkoztatok, de már gyereket akartok? Érdekes.
A kérdező hozzászólása: Viszont neked és mindenkinek!
Ha szerencséd van nem veszíted el de gólyatáborban biztos végig megy rajta minimum a fél bagázs
Kedves szkeptikus hozzászólók! én már voltam olyan állapotban, ami messze túlhaladja az enyhén ittasság állapotát, és mikor éppen foglalt voltam, de a párom nem volt ott mellettem ezekben az állapotokban, akkor is a rám hajtó srácoknak annyit tudtam mondani: van barátom, van barátom, van barátom. mást jóformán nem is tudtam kinyögni, egész este csak ezt ismételgettem. szerintem az egyetemen se lesz ez velem másként. Szeretem a párom, és akárhogy is, akármiféle "ordas rib*ncokkal" is találkoztatok ti, nem tagadom, hogy léteznek ilyenek, de nem muszáj általánosítani, mert azért igenis léteznek olyan lányok, akiket nem érdekel a kigyúrt hasfal, és egy üvegnyi vodka, hanem ezek együttes behatása mellett is nagyon boldogan marad hûséges. 2. válaszoló voltam.
6.-sal értek egyet, ilyenkor megy a parasztvakítás, h dehogy csalnám meg a barátom, bár talán meg így is van, az viszont biztos, h amikor már ott vannak a koliban, enyhén ittasan...akkor sok elfelejti, h õt otthon valaki várja.
Engem is féltett a barátom anno, de semmi nem történt. Azóta is együtt vagyunk és köszönjük, semmi bajunk nincs, azon kívül, hogy csak hétvégén tudunk találkozni. Próbálj megbízni benne. Ha szeretitek egymást, nem lesz semmi baj. Kevesebb idõtök lesz egymásra, de biztos igyekezni fog, h ne érezd magad hanyagolva. Próbáljatok meg hétvégén minél több idõt együtt tölteni.
Elõzõ, most nagyon megnyugtattad a Kérdezõt! :) Kérdezõ! Biztos, hogy most változik a kapcsolatotok, de nehogy elkezdj féltékenykedni, vagy követelni, hogy minden nap legalább másfél órát beszéljetek! Mikor együtt vagytok, törõdj vele, csak rá koncentrálj, gondoskodj arról, hogy az az idõ feledhetetlen legyen a számára! Ha pedig észreveszed, hogy a törõdésed ellenére (ami ne rámászás, ellenõrizgetés legyen!) elkezd hanyagolni, ne kaparj utána! :) Akit vinni lehet, azt el is fogják vinni. Ha szeret Téged és minden rendben van a kapcsolatotokkal, nem fog félreqrni. Én is egyetemista vagyok és koleszos, tényleg vannak ordas nagy [email protected], akiket barát mellet is megdöngetnek, de van azért hûséges is. 26/F
Jajj, de sok itt a hûséges lány. Amikor én egyetemre jártam, akkor is nagyon hûséges lányokkal, meg van barátom...stb dumával találkoztam, aztán a 2. bulin a fél kollégium átment ezeken. Utálom az ilyen kétszínû dumákat, amiket elõttem elmondtak.
Jogos a félelmed, mert bármi elõfordulhat, de ne agyalj rajta, hanem bízz meg benne, lazulj el, és élvezd, mikor együtt vagytok.
Én is most megyek majd szeptembertõl Pestre fõsulira ... Albérletben leszek és csak hétvégén járok majd haza! Szeretem a barátomat és eszembe sem jutna megcsalni, vagy más miatt otthagyni! Ha szeret a barátnõd, akkor ettõl nem kell tartanod, ha pedig mégis csak rossz vége lesz, örülj neki, hogy kibukott a dolog ... 19/L
Garantáltan elbuktad a nõdet.
Én is most megyek egyetemre majd. :) És az én barátom is rettentõen aggódik... Leginkább azért, mert egy országhatár és valami 400 km lesz közöttünk. És fél attól, hogy még ha minden hétvégén haza is jövök (ami nem biztos), az ott töltött idõmben én mi mindent fogok majd csinálni? Nem találok majd valaki szebbet, jobbat nála? Erre nem tudok semmi garantált választ adni neki. Ilyenkor mindig azt mondogatom, hogy szeretem, és vele akarom leélni az életem. Mert így is van, csak tényleg nem tudhatja az ember elõre, a jövõben, hogy alakulnak a dolgok. Én bízom magamban annyira, hogy ne aggódjak annyira ettõl a dologtól, mint õ. Majd igyekszünk annyit együtt lenni, amennyit csak lehet- vagy én jövök haza minél gyakrabban, vagy õ jön el, amikor tud. Ezen a téren csak bízni tudsz benne, mást nem igazán. Bízni és remélni, hogy majd kitartatok egymás mellett. Én tudom, hogy majd igyekszem az õ ezirányú félelmeit eloszlatni, és minél jobban megnyugtatni, a szerelmet fenn tartani. De én tényleg komolyan is gondolom kettõnket. Ha a te barátnõd is így gondolja, mint én, akkor nincs okod aggodalomra. Akkor õ is megteszi a tõle telhetõ legjobbat :)
Azt neked kell tudni, hogy megbízol-e a barátnõdben! A volt barátommal 250 km volt köztünk az egyetem miatt(én miattam), de soha nem jutott eszembe más fiúra nézni. Aztán végül õ hagyott el, mert nem bírta a távolságot, a felköltözéssel pedig nem vállalta a maceraságot, és egyébként is nagyon támogatott engem:"minek neked az egyetem?".

Hamar, túl hamar el megyek szex közben! Alig kezdjük el a szexet, a barátnőmmel, és már el is megyek! Mit tegyek, hogy tovabb birjam?

Legjobb válasz: Sszia! Elõtte elégítsen ki a barátnõd, utána egy kis szünet csak a regenerálódás kedvéért :), és utána elvileg jóval tovább fogod bírni! Legalábbis nekünk ez bejött a barátommal.

Sszia! Elõtte elégítsen ki a barátnõd, utána egy kis szünet csak a regenerálódás kedvéért :) , és utána elvileg jóval tovább fogod bírni! Legalábbis nekünk ez bejött a barátommal.
esetleg aktus elött nem sokkal végezhetsz önkielégítést.
szia! Mikor érzed h jön az a bizonyos jo érzés kicsit hagyd abba a dologot..adig kényesztesd abarátnodet.::) és mikor érzed hogy az ajo érzés..elment ugy ahogy..ujra folytathatjátok ezzel tovább fogod birni:)
Kezdj el szex közben vmi másra gondolni, ne a barátnõd cicjére, stb..mondjuk kezdj el fejben számolni, persze azért ne olyan feltünõenó, mert akkor lehet megsértõdne a barátnõd.Pl, 6x7, 8x9..akármitm csak gondolj másra, ez általában beválik.De amit elöttem írtak, az is jó.
Én örülnék neki hogy elmentem aztán azon igyekeznék hogy minél elõbb újrakezdjem!
lazíts nyugodj meg ne csak a szexre koncentrálj ne csak arra hogy ki-be-ki-be, hanem arra hogy õ élvezze, meg gondolj autó márkákra, (én nem szeretem a kocsikat de be szokott válni)
Nálunk is ez a baj!De nem is naon árdekel, de õt igen! Én szerintem ha önkielégytesz akkor ugy cisnáld h amikor érzed abba hagyod és ezt csináld addig míg nem áll normálra:) vagy ha ez se, akko szexközbe állj le:D Am meg mi használtunk egy olyan óvszert, ami késleltette a barátom magömlését, és télleg be vált:D tök jól birta, am Durex Persoma a neve!Használjátok ezt, nagyon megéri:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a sok hasznos tanácsot! Rémélem majd segitenek! Mindenkinek nagyon hálás vagyok! De ha vki tudd még hasznos tippet az irjon... Elõre is kössz!!
hát ha fejben van a probléma tehát egy régebbi rossz beidegzõdés akkor az a rosszabbik eset mert azt nehéz korrigálni de ha nem fejben van a baj akkor nem gáz csak gyakorlat kérdése...
akkor döbben rá, hogy elveszített és féltékeny....
Mert bántja az egoját, hogy ami egykor az övé volt, most már másé... szimpla birtoklási vágy.

A baratnommel eleg riktan szoktuk csinalni de mar kezdunk osszeszokni! En jol birom nem megyek el tul hamar! De a baratnom csak csiklosan tud elmenni! Meg ha fel orat v 20percet sexelunk akkor se! Miert? Nem huzom fel? En vok a hibas? Vagy o?

Legjobb válasz: Egyikõtök se hibás. Vannak olyan nõk, akik csak csiklósan tudnak elmenni, és úgy élik le szexuálisan aktív életüket, hogy nem volt egyszer sem hüvelyi orgazmusuk. Persze ez nem azt jelenti, hogy a te barátnõd sem fog biztosan sose elmenni így, lehet, hogy majd egyszer sikerül. A lényeg, hogy nem adjátok föl, és hogy ugyanolyan élvezettel csináljátok, mint eddig.

Egyikõtök se hibás. Vannak olyan nõk, akik csak csiklósan tudnak elmenni, és úgy élik le szexuálisan aktív életüket, hogy nem volt egyszer sem hüvelyi orgazmusuk. Persze ez nem azt jelenti, hogy a te barátnõd sem fog biztosan sose elmenni így, lehet, hogy majd egyszer sikerül. A lényeg, hogy nem adjátok föl, és hogy ugyanolyan élvezettel csináljátok, mint eddig.
Párommal amióta együtt vagyunk, én se tudtam eddig elmenni, pedig mindent nagyon jól csinál. És ne magadat okold mert ténleg vannak olyan nõk akik nem képesek a hüvelyi orgazmusra. Ha pedig úgy érzed h te nem "húzod" fel, akkor próbáld jobban izgatni...

Hogy vegyem rá barátnőmet hogy kezdje el végre borotválni a nemiszervét?

Sajnos olyan szörös neki h ki se látszik a puncija. Mondtam neki h nekem ez nem tetszik azt mondta ? nem fogja borotválni ez csak divat és h ? ezzel nem foglalkozik fogadjam el igy. Mit tegyek most?

Legjobb válasz: Kössetek kompromisszumot. Oké, hogy õ megtehetné a kedvedért, de abban is igaza van, hogy ha szereted, te is elfogadhatod, hogy õ ezt nem akarja. És nézd a jó oldalát: legalább sosem borostás :)

Kössetek kompromisszumot. Oké, hogy õ megtehetné a kedvedért, de abban is igaza van, hogy ha szereted, te is elfogadhatod, hogy õ ezt nem akarja. És nézd a jó oldalát: legalább sosem borostás :)
Sztem az a kompromisszum, ha ráveszed, hogy csak a szeméremajaknál borotválja, a szeméremdombnál meg hagyja meg , vagy legalábbis igazítsa valamilyen fazonra.
mondd meg neki, h nem a divat, hanem a TE saját ízlésed miatt tegye meg. ha fontos vagy neki, akkor legalább egyszer próbálja meg, és ha nagyon nem jön be neki, akkor hagyja.
Meg még annyit, hogy ha szeret, akkor tényleg figyelembe vehetné, hogy neked mi a jó, te hogy szeretnéd. Ezt vesd a szemére. És jelentsd ki neki, hogy neked úgy nem teszik a nemi szerve és kész. Biztos rosszul fog esni neki, hogy nem tetszik neked valamije... legalábbis normális esetben ez kell, hogy történjen. És így sztem el fog gondolkodni azon, hogy a szerelme véleményét is figyelembe vegye. Amúgy, ha ilyet mond, hogy fogadjad el így, és nem fog rajta változtatni, és kész, akkor eléggé önzõ egy nõcske lehet. Bocsi, ez a véleményem, de ha te is így látod, nyugodtan a tudtára adhatod ezt is. Inkább vesszetek össze vele ezen, mint hogy megadd magad, mert neked van igazad!
Gondolkozz el azon, hogy mennyire vagy fontos neki! Ha kér tõlem valamit a barátom alap, hogy próbálok eleget tenni a kérésének, elég furcsa, ha a barátnõd ezt nem így látja!
Várd meg míg elalszik, aztán ess neki ... mármint borotvával.
képzeld azt, hogy anyáddal csinálod
Vegyél neki gyakran kopasz barackot, mikor elkezdi enni mondogasd sûrûn, hogy milyen jó is ez a sima bõrû kopasz barack, mintha borotvált lenne.
inkább örülnöd kéne a szõrnek, mert ritka jelenség
Bukjál le elötte, amikor kopasz pi-ákra kivered magadnak. (Esetleg közben hallja is: De gyönyörü sima, csokolnivalo, hogy nyalnálak.
a barátnõd igénytelen.
szeretnék ilyen igénytelen barátnõt...
Na akard rávenni, a borotvált punci könnyebben kap el fertõzést, mert a szõr megszûnik védeni. De, hogy szebben nézzen ki, le lehet vágni ollóval rövidre (én is így szoktam), és akkor nem lesz sose borostás, nem is tart sokáig, nem pattogzik ki (mert az rendkívül undorító tud lenni). Ha ez megvan, már örülhetsz, onnantól talán rá tudod venni, hogy az ajkak környékén szedje le néha borotvával, aztán az már csak jó lesz!
Kérd meg arra elsõ körben, hogy legalább nyírja rövidebbre.
Hozd fel állandóan ezt a témát, hátha elõbb-utóbb megunja és leszedi. Vagy elõször kérd meg, hogy vágja le rövidre. Vagy te borotváld le magadnak teljesen és mutasd meg neki. Az én párom, amikor kérte, leszedtem. Azóta is csupasz vagyok, pedig nem ma kezdtem :-)

Hogyan kezdjük el barátnőmmel a nyelves csókot? Beszéljük meg előtte h szeretnénk mind2? vagy majd jön magától?

Legjobb válasz: szerintem ha már ilyen tapasztalt vagy dogd a szájába a fütyid! szerintem az jobb :D

szerintem ha már ilyen tapasztalt vagy dogd a szájába a fütyid! szerintem az jobb :D
Háth szerintem ne beszéljétek meg elöre..elég furán jönne ki a dolog s még lehet h ezmiatt bénáznátok is...Azt ajánlom h elöszõr egy szájra puszi, aztán meg majd meglátod h h reagál és akár lehet folytatása is a dolognak...De ha bejössz a lánynak akkor általába szokott lenni...:) vagyis hajrá...:)
A kérdező hozzászólása: az utolsónak. a barátnõm szeretné csak én félek tõle. de szeretjük egymást. és miatta szeretnék úrrá lenni a félelmemen :)
hát akkor hajrá! :) nincs veszíteni valótok! :D
Az elsõ csók biztos hogy gáz lesz. Vagyis szerintem az esetek 90 %-ban. De ha koccantok, vagy valami csak nevessetek rajta és mehet tovább. :) Sok sikert!
Hogy lehet félni egy csóktól? Azt a Qva!
Utolsónak igaza van...egy csóktól , ami alap dolog egy kapcsolatban félsz...akkor milesz a többi részével?:) Legyél túl rajta a félelmeden minnél hamarabb, azt ajánlom...már mondtam adsz neki egy szájra puszit, amiket elmondtál biztos lesz folytatása ésés akkor már megy magátol...:)
sztem nem kéne megbeszélni... elõször a srác nem szólt semmit csak bedugta a nyelvét a számba aztán énis az enyémet az övébe:$ és nagyon jó volt :D

A baratnom egy ev kihagyas utan kezdi ujra a szexualis eletet. Kezdjen el ujra szedni fogamzasgatlot vagy kellett volna szedje eddig is?

Legjobb válasz: Nekem is egy szóra felírták, nem kérdezett semmit, azóta is csak besétálok szabálytalan idõközönként, és minden szó nélkül felírja (nem mindig vele iratom, ezért a szabálytalan idõköz)

Nekem is egy szóra felírták, nem kérdezett semmit, azóta is csak besétálok szabálytalan idõközönként, és minden szó nélkül felírja (nem mindig vele iratom, ezért a szabálytalan idõköz)
ha gyógyszerrel szeretnétek védekezni, akkor kezdje el, és egy hónapig használjatok gumit is. nem baj, hogy eddig nem szedett.
nyugodtan elkezdheti most, viszont arra figyeljen, hogy egy honapig legalabb maskent is vedekezzetek.
Nyugodtan elkezdheti újból - de ismét vérvizsgálat szükséges.
Nem, nem normális. Ha nincs vizsgálat, rámehet a májadra, aztán nézhetsz nagyokat.
Mért kéne vérvizsgálat?Nekem elsõre nem volt semmi..bementem felírta még pár szóra is alig méltatott...ezek szerint ez igy nem normális?

A barátnőm holnap kezdi el a 2. levél Lyndinetta tablettát szedni, ma van a menzesze utolsó napja, én azt hittem, hogy már vége mert mint mondta (meg tapasztaltam is) tiszta volt. Lehet belőle baj?

mondjuk tampont használ ami álíltólag felszívja és utána egy ideig tiszta, nah mind1...

Legjobb válasz: Nem lehet baj belõle, ne aggódj! 1 hónap után már véd a tabletta, a menstruációs napokon is, ha mindig bevette a barátnõd! És nem össze-vissza szedte!

Nem lehet baj belõle, ne aggódj! 1 hónap után már véd a tabletta, a menstruációs napokon is, ha mindig bevette a barátnõd! És nem össze-vissza szedte!
Nem, a tabletta, amit szed 1 hét után védettséget ad! A szünetben is véd, megnyugodhattok.
én vagyok a bnõ:) és órapontosan szedem:)

Eltávolodott tőlem a legjobb barátnőm, nagyon szomorú vagyok, ha erről kezdek beszélni vele leszól valamivel, folyton megbánt, nagyon fáj! De azt mondja szeret. Mit csináljak? Nagyon el vagyok keseredve!

Valaki segítsen,mit mondjak neki?Az utcán mindig az osztálytársaival megy haza és nekem csak köszön vagy pár szót beszél velem, mondtam neki hogy ez nagyon fáj és nem olyan mint régen, de szerinte hülyeséget beszélek és ne nyálaskodjak!Nem szeretném elveszíteni!

Legjobb válasz: Hát ezt akkor négyszemközt teljesen lekéne zsírozni Vele... Mert ez már ne is haragudj, de bunkóság... Nem tudom, hogy változhatott meg ilyen hirtelen vagy miért ilyen, de beszélj vele mindenféleképpen!! Vagy, ha ilyentõl nem romlik meg a barátságotok próbálj Te is visszabunkózni, ez kicsit szemét ötlet de most nem jut eszembe más, de ezt is azért mondtam, hogy éreztesd Vele, hogy Neked milyen rossz. Vagy valami közös ismerõsötök, ha van vedd rá, hogy beszélgessen a Legjobb Bnõddel errõl, de ne mondja el Neki, hogy Te "küldted" rá :)

Hát ezt akkor négyszemközt teljesen lekéne zsírozni Vele... Mert ez már ne is haragudj, de bunkóság... Nem tudom, hogy változhatott meg ilyen hirtelen vagy miért ilyen, de beszélj vele mindenféleképpen!! Vagy, ha ilyentõl nem romlik meg a barátságotok próbálj Te is visszabunkózni, ez kicsit szemét ötlet de most nem jut eszembe más, de ezt is azért mondtam, hogy éreztesd Vele, hogy Neked milyen rossz. Vagy valami közös ismerõsötök, ha van vedd rá, hogy beszélgessen a Legjobb Bnõddel errõl, de ne mondja el Neki, hogy Te "küldted" rá :)
Mind tudjuk nincsenek tökéletes kapcsolatok, mindig vannak hullám hegyek és völgyek.Valószínû, hogy rátok most az utóbbi igaz.Igazából nem tudsz tenni semmit, de az viszont nagyon fontos, hogy ne nyaggasd e miatt, és ne lógj folyton rajta, mert lehet hogy neki ez most terhelõ. Azt jól tetted, hogy elmondtad neki a problémádat, amire õ ugye nem kellõképpen reagált.Szerintem a legokosabb dolog az lenne, ha hanyagolnád egy darabig, te is azt csinálnád vele amit õ veled.Hidd el elõbb-utóbb észhez fog kapni és rájön, hagy valami nincs rendben, és nem minden úgy van ahogy õ szeretné, és igenis tönkreteheti a viselkedésével barátságotokat.De azt írtad, hogy szeret, és ha igazán szeret, akkor hiányozni fogsz neki, és mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy újra jóban legyetek.
A kérdező hozzászólása: Nem bírom ki!!!!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!