Találatok a következő kifejezésre: A barátnőm kezdi (45 db)

Beleszerettem egy fiúba, aki viszonzatlanul szerelmes a barátnőmbe! Egyszerűen képtelen felfogni, h a barátnőm nem egy harmadik személy miatt nem megy bele vele egy kapcsolatba. Ráadásul a fiú érzelmileg elég instabil, de már kezdi felfogni?

A fiú velem is nagyon jóban van,és érzem,hogy lehetne is köztünk valami,de nem tudom,mit csináljak...jelenleg csak azt tudom tenni,hogy várok...tudom,ez így elég zavaros és bonyolult,és ide nem is tudom normálisan leírni a problémát,ezért ha valaki szeretne segíteni, szivesen kifejtem még neki bővebben a bajomat,úgyhogy kérem,privátban írjatok! 18/L

Legjobb válasz: Hát ha a kérdés kezdi felfogni vagy sem akkor f*ngom sincs. A srác abba szeret bele akibe akar csak kérdés sikerül e.

Hát ha a kérdés kezdi felfogni vagy sem akkor f*ngom sincs. A srác abba szeret bele akibe akar csak kérdés sikerül e.
Velem is ez van.Írj nekem privit és megbeszéljük oké?

Üdv! 22 éves srác vagyok, a barátnőmmel lassan másfél éve vagyunk együtt de én kezdem unni a kapcsolatot. Õ nagyon komolyan gondolja és szerelmes belém de én nem érzem már ugyan ezt. Mit tegyek? Hogyan szakítsak vele humánusan?

Most készül az érettségire, attól félek hogy emiatt nem fog 100%-ot kihozzni magából.Mit tegyek szoritsam össze a fogam és várjak még 2 hónapot?

Legjobb válasz: Nem értem miért kezdenek kapcsolatba olyanok, akik azt se tudják mit akarnak, szerencsétlen csajnak húzni az agyát, inkább becsülnéd meg... nem baj majd egyszer rá jössz. 28/f

Nem értem miért kezdenek kapcsolatba olyanok, akik azt se tudják mit akarnak, szerencsétlen csajnak húzni az agyát, inkább becsülnéd meg... nem baj majd egyszer rá jössz. 28/f
Lehet, hogy nem leszek népszerû amiatt, amit írok, de szerintem sokkal jobb lenne, ha megmondanád neki. Ha nem vagy hozzá õszinte most, akkor kihasználod! A másik meg: lehet, h pont azért lesz hamar túl a szakításon, mert a tanulás eltereli majd a gondolatait, azért az érettségiig van még bõven idõ!
Ha szerelmes és komolyan gondolja veled, akkor kötve hiszem a saját példámból kiindulva, hogy hipp-hopp túllesz rajta. Nekem közel 2 év kellett a szakítás után, mire már nem szenvedtem az exem miatt és nem érdekelt annyira. Mellesleg velem életem legnehezebb egyetemi szigorlata elõtt szakított 1 hónappal, ami tényleg olyan embertelen volt, hogy inkább 50x leérettségiztem volna újra habozás nélkül ha választani lehet. Akkor nagyon haragudtam rá, hogy legalább várta volna meg, míg levizsgázom. Amúgy nekem akkor tényleg nem is sikerült ez a vizsga, csak fél évvel késõbb. De ma már azt mondom, hogy a szakításra soha sincs úgymond "megfelelõ" idõpont, mert mindig ugyanolyan szar, ha még szeretjük azt, aki szakít. Jobb ezen túllenni, mondd meg neki most. Azért egy érettségi nem olyan súlyú dolog, amibe bele szokás szakadni.
3! Mikor láttál utoljára tanuló diákot? Fogalmad nincs, mert ez nem így megy. Képes tanulni, ha szerelmes v. úgy érzi rendben van minden. Ha csak egy kis gond van, padlót fog és kész. Szóval ez a csak sajnos így tenne. Válaszom: nem használod ki és nem érzed így, ha azt mondanád tanuljon, találkozzál vele kevesebbet. Mire vége, mert szóbelik június vége, addigra a leépülés talán magától is megy. N
"A másik meg: lehet, h pont azért lesz hamar túl a szakításon, mert a tanulás eltereli majd a gondolatait, azért az érettségiig van még bõven idõ!" Aha, errre van kb 1% esély...
Személy szerint nekem jobban megy a tanulás szingliként. Szabadok a hétvégéim, nem kell fb-on lógnom este, nem kell energiát ölnöm a kapcsolatba..
az elsõ kicsit hosszabb kapcsolatomban én is érettségi elõtt szakítottam, de az akkor még nem vlt végleges. meg is könnyebbültem , és tudtam a tanulásra figyelni. bár ki kellett nyomnom párszor a telefont mert hívott az exem. szép nyugiban leérettségiztem de ez azért nem ugyanaz mintha én totál szerelmes vagyok, és akkor vizsgák elõtt dobnak ki! viszont mikor már a jogi szakvizsgát csináltam 1 éve jártam a párommal aki azóta már a férjem. én könnyebben tudtam úgy tanulni hogy tudtam minden oké, nem viselkedett velem furán.... ezt azért írom mert lehet hogy a lány észrevenné hogy valami nem stimmel, ha vársz a szakítással. szerintem mond meg neki minél elõbb a dolgot. nem fog belepusztulni hidd el. csak személyesen tedd, és próbáld meg kíméletesen. értsd úgy hogy ne azt mond neki hogy figyi unlak.... hanem hogy már nem érzel úgy iránta mint régen. magyarul kicsit figyelj oda hogy fogalmazol szakításkor. sok sikert 26/N
11:17 sajnos az ilyen sosem fogja azt megtapasztalni... humánus szakítás: nos személyesen. Ne fb-n, ne smsm-ben, ne twitteren, .
Egek! Én vagyok az egyetlen, akinek könnyebb úgy tanulni, hogy nincs barát/barátnõ, nem kell egy kapcsolatot ápolni, csak és kizárólag a tanulásra lehet koncentrálni? Még kb. 3 hónap van az érettségiig, addig lazán túllendül rajta, ha el nem is felejti teljesen. DE szerintem jobb most, minthogy a felkészülés alatt végig azon pörögjön szegény, hogy "miért ilyen velem (mert megérzi, hogy már nem szereted igazán, akkor is ha nem mutatod ki direktbe); szeret még vajon; mit tegyek, hogy újra minden a régi legyen...". Államvizsga elõtt egy hónappal ért véget egy 5 éves, elég komoly kapcsolatom. Rendesen megviselt, de a közelgõ vizsga elterelte a gondolataim. Nem is sikerült rosszul. S amint túl voltam rajta, elmentünk a barátokkal és kieresztettük a gõzt.
érettségi elõtt ne nullázd le a csajt! inkább csald meg és utána bevallod neki szakításkor, de ha vizsgák elõtt kidobod akkor kibas*zol vele elég rendesen! 25F
Igen, és talán addigra átgondolod te is , hátha van még esély ...
A kérdező hozzászólása: Nem akarok nagy képû lenni de tudom hogy helyes pasi vagyok és van is egy lány akivel szemezgetünk flörtölünk ilyenek, az a baj hogy nem akarom el szalasztani de olyan majom se akarok lenni aki nem engedi el az ágat amig meg nem fogja a másikat.
Érettségi elõtt már ne küldd padlóra szegényt. Ráérsz utána is.
Az eretttsegi joval kesobb lesz. Nem hiszem h mar most annyira tanul. Inkabb most azakits vele mert nem jo az ilyen dolgokat huzni. O is eszreveheti rajtad h gond van, az rosszabb attol nem fog tudni teljesiteni. erettsegire kiheveri es majd uj celokat fog kituzni maga ele. talan pont azt hogy jol tanul es lesz belole valaki.

Szilveszter napján nagyon összevesztünk a barátnőmmel és azt mondta h kezdjük előről ez mit jelenthet?

Legjobb válasz: azt jelentheti,hogy elõrõl kezditek a kapcsolatotokat.

azt jelentheti, hogy elõrõl kezditek a kapcsolatotokat.
Talán hogy elõröl akarja kezdeni. De burkolt megfogalmazásban az is lehet, hogy Szibériában akar élni. Ember gondolkodj már mielõtt ökörséget kérdezel. Összevesztetek szeretne tiszta vizet önteni a pohárba. Megbecsülendõ.
lehet a veszekedést akarja kezdeni elölrõl :D
azt akarja h elfelejtsétek a veszekedést, és menjen minden úgy tovább ahogy elõtte volt ;) hajrá ;)
Lehet, hogy a szexre gondolt, biztos elölrõl jobban szereti.

A baratnommel eleg riktan szoktuk csinalni de mar kezdunk osszeszokni! En jol birom nem megyek el tul hamar! De a baratnom csak csiklosan tud elmenni! Meg ha fel orat v 20percet sexelunk akkor se! Miert? Nem huzom fel? En vok a hibas? Vagy o?

Legjobb válasz: Egyikõtök se hibás. Vannak olyan nõk, akik csak csiklósan tudnak elmenni, és úgy élik le szexuálisan aktív életüket, hogy nem volt egyszer sem hüvelyi orgazmusuk. Persze ez nem azt jelenti, hogy a te barátnõd sem fog biztosan sose elmenni így, lehet, hogy majd egyszer sikerül. A lényeg, hogy nem adjátok föl, és hogy ugyanolyan élvezettel csináljátok, mint eddig.

Egyikõtök se hibás. Vannak olyan nõk, akik csak csiklósan tudnak elmenni, és úgy élik le szexuálisan aktív életüket, hogy nem volt egyszer sem hüvelyi orgazmusuk. Persze ez nem azt jelenti, hogy a te barátnõd sem fog biztosan sose elmenni így, lehet, hogy majd egyszer sikerül. A lényeg, hogy nem adjátok föl, és hogy ugyanolyan élvezettel csináljátok, mint eddig.
Párommal amióta együtt vagyunk, én se tudtam eddig elmenni, pedig mindent nagyon jól csinál. És ne magadat okold mert ténleg vannak olyan nõk akik nem képesek a hüvelyi orgazmusra. Ha pedig úgy érzed h te nem "húzod" fel, akkor próbáld jobban izgatni...

Remélem tudtok nekem segiteni, 18 éves srác vagyok, a barátnőmmel most kezdünk "rátérni" a sex témára. Én és ő is szüzek vagyunk és kicsit be vagyon sza. :D Adjatok tanácsot, hogy-hogy áljak neki ha eljön a pilanat. Mi eshet jól neki?

Legjobb válasz: Vegulis ha szuzek vagytok,akkor eloszor a pettingel kellene kezdjetek.Simogatas,egy kis puszi ide meg oda...:)Eloszor probaljatok osszehangolodni,figyeld meg mi esik jol a baratnodnek es mi nem.Lassan-lassan raterhettek a szexre is,de ha igy egybol beleugrotok a mely vizbe akkor az kisse fajdalmas lehet mindkettotoknek...

Vegulis ha szuzek vagytok, akkor eloszor a pettingel kellene kezdjetek.Simogatas, egy kis puszi ide meg oda...:) Eloszor probaljatok osszehangolodni, figyeld meg mi esik jol a baratnodnek es mi nem.Lassan-lassan raterhettek a szexre is, de ha igy egybol beleugrotok a mely vizbe akkor az kisse fajdalmas lehet mindkettotoknek...
Elsoo vagyok. Uhh, ne haragudj, de szeritentem a legtobb csaj ugy van vele h nem fog csakugy egyszeribol kitagulni, ahoz azert kell egy kis elojatek h felizguljon...Es marpedig ha nem izgul fel akkor fajni fog neki, mert szuk lessz.Es ha szuk, a fiunak is faj, mert nem tud behatolni...-_-
Az elõttem válaszolónak teljesen igaza van. Én nem voltam ilyen szerencsés. Pedig az akkori párom 6 évvel idõsebb volt és azt hittem, hogy majd biztos nagyon jó lesz az elsõ. De tévedtem! A mai napig bánom, hogy akkor nem álltam fel és nem mentem haza. Semmi elõjáték nem volt csak 1-2 csók és simogatás aztán durr bele. Végig sírtam az egészet, és nem mertem neki szólni, hogy hadja abba, mert nem akartam megbántani. Õt meg nem érdekelte h sírok. Egy lánynak fontos hogy felejthetetlen (pozitívan) legyen az elsõ, mert az határozza meg az egész szexuális életét.
Most tényleg? Miért lenne fájdalmas mind a kettõjüknek? A fiúnak biztosan nem, a lány meg ha ellazul és nem görcsöl akkor neki sem. Szóval: Petting, ahogy szoktátok, szipi szopi, nyald ki tisztességesen, az sem baj ha elmegy 1x-2x. Majd gumi fel és szépen lassan vezesd be neki. Ha nagyon fáj neki, akkor hagyd abba. Ha csak kicsit akkor meg ne állj. Kb.
Olvasol is vagy csak írsz? Idézném: "Szóval: Petting, ahogy szoktátok, szipi szopi, nyald ki tisztességesen, az sem baj ha elmegy 1x-2x..." Van ebben elõjáték rendesen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm neked :)
Jaaa bocs.Csak probaltam magyarazni miert lehet nekik fajdalmas...-_-
A hosszú elõjáték tényleg sokat segíthet, fõleg neki. Egy tipp: kézzel vagy szájjal kényeztesd, és akkor bújj be, ha közvetlen orgazmus elõtt van. Ekkor fájdalomcsillapító hatású hormonok szabadulnak fel, így a fájdalmat sokkal jobban elviseli, mint normál helyzetben.
Szia! Egy véletlen kérdés" alatt olvastam a kérdésed. Érdekelne, hogy hogy sikerült az elsõ együttlét. Pettinggel kezdtetek, vagy egybõl a közepébe? Milyen volt?

Mikor kezdjük el a barátnőmmel, az együtt létett?

szeretnék babát már, december,január körül akarunk neki kezdeni

Legjobb válasz: Mivel már december van, kezdhetitek is.

Nekünk kéne tudni, hogy a barátnõdnek mikor van peteérése???
Most ezt mi honnan tudjuk, komolyan? Azt se tudjuk, mikor menstruál a barátnõd, akkor honnan tudnánk, melyik napon lesz terhes?
Mivel már december van, kezdhetitek is.
Amikor belészmötyizel.
ha megtanulsz helyesen írni
létett?????? AMúgy ilyen unintelligens ember ne vállaljon gyereket...
Kutyáska!!! Vizsgáltasd ki magad elõtte, mert beteg a szíved és a gyereked is örökölheti!!! Ne legyél már ilyen felelõtlen.
A kérdező hozzászólása: elõzõ sok minden vagyok, az is amit irtál.
Bmeg ne az én kedvemért csináld meg, hanem hogy ne legyen beteg a gyereked...
A kérdező hozzászólása: Kérdésemre várom a válaszokat. Mondjuk igazad van teljesen egyet értek veled, át gondolva okoság D:
kamu
Te tényleg ilyen h-lye vagy? Múltkor mondtam már, hogy adok ingyen könyvet és akkor talán nem jönnek az ilyen kérdések...
A kérdező hozzászólása: AZ oldal kérdésekre van kitalálva
Boldog karácsonyt:)
Elég érdekes egy emberke vagy...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm kedves válaszoló azt fogom csinálni, erre rég gondoltam.Tanácsodat elfogadom, és megcsinálom a kedvedért.<333333
Nem kamu, csak a kedves kérdezõ azt hiszi, hogy ilyen egyszerûen mennek a dolgok. Kérdezõ, hiába küldesz nekem privátot. Még gyerekgyártás elött vizsgáltasd ki magad, mert saját gyerekeid életével szórakozol.
A kérdező hozzászólása: babát akarunk barátnõmmel, és teherbe esése mikor lenne?
A kérdező hozzászólása: Bocsánat az olvashatatlan kérdésért, válaszolók. barátnõm teherbe esésérõl, nem tudtam jobb kérdést ki irni. ciklusára gondoltam
A kérdező hozzászólása: Köszi elõzõ válaszoló. Mikor kell együtt lenni a barátnõmmel, hogy sikerüljön a baba? <-----na ez a kérdésem
Csináljátok kétnaponta, vagy éppen naponta. Akkor elvileg sikerülnie kell. A termékenységre vonatkozóan inkább csak találgatni lehet. Elvileg a vérzés elõtt 2 héttel a legnagyobb az esély.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szeretnénk kisbabát, és mindenap együtt létõl összejön-e
Találkoztál már a barátnõddel?
A kérdező hozzászólása: Még csak most fogunk találkozni, de nem ez számit ugyse.
Ja hogy még nem is találkoztatok, de már gyereket akartok? Érdekes.
A kérdező hozzászólása: Viszont neked és mindenkinek!

Barátnőmmel kezdünk megismerkedni egymás testével. (szüzek vagyunk) Normális hogy szinte mindig a szexen jár az agyunk és legtöbbször arról beszélünk? (szüzek vagyunk, 17 évesek)

Legjobb válasz: normális. nemsokára ki is fogjátok próbálni, és akkor egy jó fél évig alig lesz más programotok, mint beugrálni az ágyba. az is normális lesz.

normális. nemsokára ki is fogjátok próbálni, és akkor egy jó fél évig alig lesz más programotok, mint beugrálni az ágyba. az is normális lesz.
Ha neki is ezen jár az esze, akkor nagy valószínûséggel igen.
A kérdező hozzászólása: és bnõm is ugyan így gondolkodhat?
várj keresek egy forditóprogramot a szövegedre, sietek!
Hú de szép a szerelem!
Szia! Huu, inkább hagyd ott! Szar kapcsolat elé állsz! VAgy sose mond el neki, de másnak se, és legyetek boldogok!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!