Találatok a következő kifejezésre: A barátnőm kb. 5 napja, nem (2 db)

A barátnőm szexelt kb. 5 napja, nem védekeztek semmivel, s lehet hogy a fiú beleélvezett. 1 hete már nem jön meg a mensie. Hány százalék esély van arra, hogy teherbe esett?

Legjobb válasz: igazábol van rá esély,mert az egész sex dolog a fogantatásra van,csak egy kicsit felelõségteljesebben kellett volna csinálni,mert az abortusszal tönkre teszi a méhét és a lelkét.de várjon még egy hetet,és menjen el hüvelyi ultrahangra.az biztos kimutatja,a teszt még nem biztos.

igazábol van rá esély, mert az egész sex dolog a fogantatásra van, csak egy kicsit felelõségteljesebben kellett volna csinálni, mert az abortusszal tönkre teszi a méhét és a lelkét.de várjon még egy hetet, és menjen el hüvelyi ultrahangra.az biztos kimutatja, a teszt még nem biztos.
Az ilyet nem tudom megérteni.Más nõ évekig szenved, hogy babája legyen, egyesek meg eldobják maguktól azt, ami az egyik legszebb dolog a világon.Én megértem azt is, ha olyan a helyzet, hogy nem lehet megtartani, de akkor légyszi védekezzetek!!!Mi már elég régóta próbálkozunk és semmi, és fáj ezt olvasni.Amúgy csináljon tesztet és ennyi.
Na most ha 5 napja szexlt és 1 hete késik, akkor valahogy nem értem az egészet. Ezek szerint már akkor is késett mielõtt szexelt volna??? Mert akkor lehet, hogy mástól késik. A teszt nagyon jó ötlet, vegyetek a gyógyszertárban. Legközelebb elõre beszélje meg a fiúval, hog védekezzen! Ha már nem vettetek óvszert, akkor hogy hogy nem tudja, hol végzett a fiú??? Ha bizonytalan vagyok a helyben, rögtön rákérdezek!! Mert ugye az azért a fiúnak is fontos lenne!!! úgy érzem, incs nagy szerelem és bizalom a barátnõd és a partnere között, ha ezt sem tudták az ágyban megbeszélni.
Elég fura, hogy a barátnõd nem tudja, hogy a pasi el ment-e. Ugyanis annak nyoma van.
Lehet, hogy beleélvezett? A srác ezt, hogyhogy nem tudta pontosan megmondani? Csináljon egy terhességi tesztet, és utána cselekedjen ésszerûen. Bizonyos ideig, még el lehet vetetni, ha úgy gondolja...
Szia! Elég nagy esélye van rá, hogy terhes. Csináljon terhességi tesztet. Ne elégedjen meg egy negatív eredménnyel, többet csináljon. Én sem tervezetten letten terhes anno, de én szerettem volna kisbabát, így megtartottuk. Ha õ nem szeretné megtartani, akkor minél elõbb lépjen.

így lehet terhes? Legjobb barátnőm ma mondta, hogy a barátjával, karácsony előtt medencében szexeltek 2szer. Már kb 5 napja, hogy hányingere van meg fáj a hasa, és nem jött meg neki.

és mindig óvszer nélkül szeretkeznek,de a barátja "id? el?tt" kihúzza

Legjobb válasz: A barátnõd mi... Na mind1 amúgy ezt az idõ elõtt kihúzza, úgy nevezzük, hogy megszakításos közösülés. És ez a legveszélyesebb formája, mert itt nem véd semmi, elõváladék emg van... Az elõváladék is tartalmaz/tartalmazhat spermákat, és 1 db sperma is elég, hogy megtermékenyüljön a petesejt... Tehát így lehet terhes...

A barátnõd mi... Na mind1 amúgy ezt az idõ elõtt kihúzza, úgy nevezzük, hogy megszakításos közösülés. És ez a legveszélyesebb formája, mert itt nem véd semmi, elõváladék emg van... Az elõváladék is tartalmaz/tartalmazhat spermákat, és 1 db sperma is elég, hogy megtermékenyüljön a petesejt... Tehát így lehet terhes...
Az "idõ elõtt" módszer nem túl megbízható, tökmindegy hol csinálják, szóval igen, lehet terhes.
A kérdező hozzászólása: a fiú 21(asszem) barátnõm pedig 18 éves.
A kérdező hozzászólása: hát ige, volt egyszer már, h be kellett venni esemény utánit, mert kiszakadt az óvszer, azóta csinálják így, azt nem tudom, h ki találta ki, de sajnálom barátnõmet
Terhes gyanús, kitartást az abortuszhoz, ja és ha 18 alattiakról van szó akkor sok sikert ahhoz h a szülõk elé álljanak, ugyanis abortuszt csak szülõi beleegyezéssel végeznek. és kb 30 ezer forint. igazuk van, tök drága a gumi sokkal olcsóbb néha kapartatni.. pfff (ez persze nem neked szól kedves Kérdezõ, hanem a barátaidnak)
Igen, a barátnõd simán lehet terhes. És már ne is haragudj, de szerintem nagyon nincsen eszénél! Nem tudom õ vagy a drága barátja találta ki ezt, hogy megszakított közösüléssel próbálkozzanak, de mindkettõ nagy marha. Bár persze itt ki jár fõként pórul? Természetesen a barátnõd. Úgy hogy, ha terhes lett, tudok neki gratulálni. Nem értem a mai fiatalok, hogy lehetnek ilyen felelõtlenek, aztán jön a siránkozás, hogy "Úristen terhes vagyok, most mit csináljak?" Talán gondolkodni kellene az elején. És egyetértek az elõttem szólókkal, ha a barátnõdben élvezett el, akkor tök mindegy hol vannak. Amúgy meg végezzen terhességi tesztet, és kiderül. Vagy menjen el nõgyógyászhoz.
A kérdező hozzászólása: azt nem tudom mert részletekre nem vagyok kívácsi:D csak annyit mondott, h ott kétszer és most késik neki és rosszul van:S
Persze, hogy lehet, a medence nem zár ki semmit. Ha a barátnõdben élvezett el a barátja, akkor édesmindegy, hogy hol csinálták.
A kérdező hozzászólása: igen, nem rólam van szó Tudom, hogy az azért raktam idézõjelbe. Én szoktam mondani neki, h ne úgy csinálják..de a medencés után lehet?
Teherbe eshet mert az elõváladékban is benne van.
16.04 vagyok. Így még szomorúbb, hogy már felnõtt emberek képtelen védekezni és a helyzet súlyosságát átérezni. Kiszakadt a gumi, és be kellett venni 72 órásat?! Erre az a megoldás, hogy többé inkább nem is használnak gumit... Na ilyenrõl még sosem hallottam

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!