Találatok a következő kifejezésre: A barátnőm kb. 5 (23 db)

Miért lenne az?
És ha gáz akkor otthagyod most azonnal vagy nem mész vele többet kézen fogva az utcán? Egyébként nem az...
Nyem

Egyik régi jó barátnőm kb 5 éve együtt van a pasijával, de a srác állandóan csalja, szakítanak utána 2 hétre majd újra összejönnek. Mit tehetnék érte?

Tudom, hogy nem sok mindent de gondoltam megkérdezem, mert már nem bírom nézni a szenvedését. 23 éves és a srác folyamatosan csalja, mikor rájön akkor szakítanak, de két hét múlva újra összejönnek és ez így megy 5 éve. Mit mondhatnék neki? Nagyon ki van borulva, mert megint egy szakításon van túl és azt mondja vissza akarja kapni mert ? élete szerelme. A srácnak pedig már van új barátn?je.

Legjobb válasz: Sehogy...Hiába mondasz neki akármit attól még neki õ lesz ,,élete szerelme" Idõvel csak rájön magától..

Sehogy...Hiába mondasz neki akármit attól még neki õ lesz , , élete szerelme" Idõvel csak rájön magától..
Megpróbálhatsz beszélni vele "meggyõzni", de tapasztalatom alapján, nem sok értelme van, amíg õ maga úgy gondolja, hogy az a srác kell neki, bármit is csinál, addig nem sokat tudsz tenni.Max.reménykedhetsz abban, hogy õ maga jön rá arra, hogy ez a fiú nem ér annyit, mint hiszi.Az meg, hogy ez mikor lesz, azt nehéz megtippelni.
Az ilyennel nem nagyon lehet mit csinálni sajnos!! Max mozdítsd ki a barátnõdet bulizni, ide-oda és hátha megismerkedik valakivel, aki nagyon megtetszik neki, és egy másik személlyel általában könnyebb felejteni mint egyedül!!!:)

Ez egy nagyon fontos kérdés, remélem vki tud válaszolni! A barátnőm nyáron, augusztusban leugrott egy kb 5 méter magas hídról egy tóba. Kb 5 hónapja történt, elpattant egy ér és az orvosok csak fájdalomcsillapítót írnak neki. Mi a megoldás?

Helyben azonkívül, h nagyon fájt neki, semmi baja nem volt. Elmentünk orvoshoz többször is, mindig csak egy gyógyszert írnak fel neki, hátha hat. Elküldték CT-re, ahol megállapították, hogy elpattant egy ér és folyik a vér ott a fejében, aztán ennyi. Azt mondták, hogy majd felszívódik, addig meg kitartás. Mostanában viszont kegyetlenül szédül is mikor fáj a feje (nincs olyan nap, h nem) Az én késrdésem, hogy ezzel tényleg nem lehet mit csinálni, vagy ha igen, akkor mit? Ugyanis elég aggasztó, hogy egy hónap múlva fél éve történt és egyre roszabb. Köszönöm el?re a segítséget!

Legjobb válasz: Az agyában pattant el egy ér? Azzal kéne valamit kezdeni, ha nem szívódott fel, mûtéttel el kéne távolítani, mert nyomhatja az agyállományt, esetleg beékelõdéshez is vezethet.

Az agyában pattant el egy ér? Azzal kéne valamit kezdeni, ha nem szívódott fel, mûtéttel el kéne távolítani, mert nyomhatja az agyállományt, esetleg beékelõdéshez is vezethet.
Menjetek el egy másik kórházba és KÖVETLEJÉTEK, hogy segítsenek rajta. Ez nagyon veszélyes!!!!!!
ha nem vagytok megelégedve az orvossal, kérhetitek más szakorvos véleményét is
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem értek ehez nagyon. Azt tudom, hogy a bal halántéka körül van neki és ott nyom valamit. Lehet, hogy az agyában, nem tudom. És még biztos nem szívódott fel, mert egyre roszabb neki. A mégnagyobb baj az, hogy pl ma is beverte a padba a fejét, meg van, h véletlen vki megcsapja... Énis azon vagyok, hogy elmenjünk másik orvoshoz, de még nem sikerült meggyõznöm róla. Köszönöm a megerõsítést abban, hogy nem én lihegem túl a dolgot!

A közeljövőben lesz egy közös autóutam a barátnőm édesapjával, (úgy, hogy a barátnőm nem lesz ott) és nem tudom, hogy mit kérdezhetnék tőle? Az út kb.1, 5 óra lesz. Ötletek?

Legjobb válasz: Közös érdeklõdés/hobbi? Sport? Esetleg politika (ezt nem ajánlom). Vagy csak bármi amit õ szeret/érdeklõdik iránta. :)

Közös érdeklõdés/hobbi? Sport? Esetleg politika (ezt nem ajánlom). Vagy csak bármi amit õ szeret/érdeklõdik iránta. :)
Hogyan ismerkedett meg a barátnõd anyjával.
Nem figyeltem eléggé... ki vezet? Kié a kocsi? ...mert az egy támpont, bármilyen furcsa..
Ne az legyen a fõ témád, hogy milyen ügyes az ágyban a leánykája, valószínû, nem ezt hallgatná legszivesebben.
Mizu?
Kérdezd a lány gyerekkoráról egy évig is elbeszél a kis ovis korról.
A kérdező hozzászólása: Az apjáé a kocsi, lehet ott lesz az anyja is. A legnagyobb baj h eddig kétszer találkoztam velük.

A legjobb barátnőm kb.1, 5 éve asztmás, ki lehet ebből gyógyulni? Ha igen, hogyan? (Kapott egy lila műanyag valamit, amibe por van, és abból naponta reggel-este szipuznia kell, de sztem ez semmit sem ér, nem veszek észre változást! )

Legjobb válasz: Nekem is van egy ismerõsöm, aki asztmás, neki kb. 10 éve jött ki elõször. Az a baj ezzel a betegséggel, hogy egy idõre eltûnik, de ha például sokat tartózkodik az ember dohos helyeken, akkor megint elõjön, és aztán lehet menni a kórházba. Azért szorítok a barátnõdért :)

Nekem is van egy ismerõsöm, aki asztmás, neki kb. 10 éve jött ki elõször. Az a baj ezzel a betegséggel, hogy egy idõre eltûnik, de ha például sokat tartózkodik az ember dohos helyeken, akkor megint elõjön, és aztán lehet menni a kórházba. Azért szorítok a barátnõdért :)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat! Az a lila izé az az amit írtál! :) Az a neve! Köszi szépen a javaslatokat!
Szia!Én 8 éves koromig asztmás voltam és úgy tom h 8 éves korig tudja kinõni az ember.Azóta rengeteget sportolok és semmi tünet nem maradt hátra, sõt még az allergiáim is elmúltak.
A kérdező hozzászólása: Jó neked! :) A barátnõm lassan 19 lesz, 17 éves korában jött ki rajta az asztma.
Szia! Csak a gyerekkori aszthmát lehet kinõni, a késõbbit nem. Az elsõ válaszoló profin leírta. A sóterápiák, sóbarlangok nagyon hasznosak, sokat javítanak a légzésfunkción. És nagyon fontos, hogy a gyógyszereket mindig kell, hogy használja. (eü-s)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, hogy írtál! :)
teljesen nem lehet kigyógyulni , de a tünet mentesé lehet tenni az aszmáját.az akupunktúra és a reflexológia beválik.a páromat is lézeres akupunktúrával kezelték és tünet mentes, egyedül amikor vidén nyaraltunk jött elõ a problémája , de vitt magával gyógyszert.
A kérdező hozzászólása: Köszi!
"összevesztek a szülei és én már nem érdeklem" Hol itt az összefüggés?
kisebb szünetekkel? Már ebbõl gáz az egész. Felejtõ
igen lehet.
de miért kell gumi nélkül? aaa. ha gumi nélkül csináljátok akármeddig, akkor már rögtön megvan az esélye, ne legyetek már ennyire naivak.
haggyadmár barátommal másfél hónapja gumi nélkül vagyunk együtt 4szer belém is ment azt nemvagyok terhes
14:38-as: 17 éves vagy. Az irományodból kiderült hogy 15 éves korod óta "felelõsségteljes" szexuális életet élsz. Lehet hogy szemét vagyok, de remélem teherbe esel. Tudod, más rendesen védekezik és ha egy kicsit is késik, már megijjed, nehogy terhes legyen. De te... 21/N
Ebbõl nem. De szerintem hogy ne kelljen félned, hanem normálisan, félelem nélkül tudj együtt lenni a barátoddal, használjatok más védekezési ezközt(fogamzásgátló, vagy a megszakításos közösülés mellé Pharmatex hüvelykúpot)
(14:38 ast én írtam ) 17/L
volt egy párom 2 évig mindig megszakítással védekeztünk.aztán mindig belém élvezett az utólsó 1 évben és sose lettem terhes ... azt hittem nem is leszek... de aztán végül az lettem...azóta félek nagyon nehogy az legyek megint. azóta van egy új párom 1 éve és vele is megszakítással védekezünk.volt párszor mikor belém élvezett ... de csak akkor mikor megvolt.meg egyszer mikro nem volt meg de utána kimostam és nem lettem terhes de nagyon féltem.
Utolsó: elég primitívek vagytok. A XXI. században aki nem gyereket, az nem megszakítással védekezik. Elég gázak vagytok...
igen van.. viszont ha meg nem csinaltad gumi nelkul normalis dolog h erdekel a dolog, h milyen lehet anelkul. Kicsi az eselye h teherbe esik.. nagyon kicsi mivel sokan meg elesben sem tudnak egykonnyen teherbe esni. Donts ahogy akarsz en kiprobaltam :) es jo volt.
jajj, nem is, mert 14 évesen kezdtél szexelni. Nahh, még "gyönyörûbb" vagy.

17 vagyok a barátnőm 16 lefeküdtünk egymással párszor gumi nélkül de mindig időben kihúztam, ez kb 5 alkalom volt a többiben védekeztünk. A napokban volt megfázása, és stressz is. Van mitől félnünk?

A menzesze 2 napja késik, egyik éjjel kicsit vérzett pár piros folt de nem barna, de semmi tünet alhas, vagy has fájás.

Legjobb válasz: F2000 BNO kódotok van!

F2000 BNO kódotok van!
igen van okotok aggódni. A megszakitás az nem védekezés, sok baba fogan belöle. Csak akkor szabad igy nemi életet élni ha nem nagy gond ha becsúszik a baba.Hiol voltál a felvilágositás órán???? ott beszélnek az elöváldékról és ha ahhoz van eszed hogy betedd neki érdemes lenne utána járni ezeknek a dolgoknak. Csináljon egy tesztet a barátnöd és akkor kiderül mi a helyzet. Egyébként a tezst aktus után 2 héttel mutatja ki a terhességet leghamarabb.
Vegyetek egy tesztet. Azért azt nem lehet mondani, hogy "nagyon nagy" lenne az esély a terhességre, de van rá esély. Enyhe vérzés a terhesség elején is meglehet, sõt van akinek végig a terhesség alatt (többnyire enyhébben) megjön a menzesz.
Ha nem akartok gyereket, akkor lehetett volna annyi eszed, hogy gumit húzz a f.....ra!!!
Pedig kedves kérdezô az elôváladékban lévô spermától is lehet terhes.. Sajnos nem mondhatjuk, hogy nem terhes a barátnôd, mert nagyon nagy az esély rá, hogy babát vár. Mindenesetre vegyetek egy tesztet és akkor kiderül. Amúgy ezek a pecsételô foltok nekem is megjelentek terhességem elején.
A kérdező hozzászólása: Nem szeretnék gyereket, és ez elõtt elõvaladékban lévõ spermáról nem hallotam :S, de csak 2 napot késik neki a mezije és volt megfázva attol nem lehet? kicsit vérzett foltokban az mit jelent?
Egy év alatt 100 megszakítással védekezõ nõ közül 40 teherbe esik. Sajnos van mitõl félnetek.
Lehet terhes sajnos, vegyetek egy tesztet és csinálja meg. A megszakításos módszer nem biztonságos.
Gratulálok! Bár sokkal kisebb eséllyel, mintha beleélveznél, de annál nagyobb eséllyel, mintha normálisan védekeznétek csináltok gyereket! Elõváladékról és abban lévõ spermiumokról hallottál már? Mert ha nem, akkor most hallasz. Amitõl meg teherbe lehet esni! És igen, van mitõl félnetek. Csináljon egy tesztet a barátnõd. De ha mégsem jött össze a baba, akkor eztán tegyetek róla, hogy ne is jöjjön össze és az aktus legelejétõl védekezzetek gumival!
Hát, hogy félni való van e azt nem tudom de inkább a baba neveket nézegessétek. :)
A kérdező hozzászólása: Sajnos, mérges vagyok magamra mert az hittem az elõváladék csak jobbá teszi a sexet páran mondták igy nekem .. Holnap megy orvoshoz mert még fel van fázva beteg is kicsit szóva nem 100% a terhesség, de ezek után mindig védekezni fogunk!

Nagyon hosszú kapcsolat (több, mint 5 év) ért véget kb. fél éve. Ha az illető nemcsak a barátnőm, hanem a lelki társam is volt. Hogyan lehet túllépni? Vélemény is érdekel.

A kapcsolat annyira megszakadt, hogy sem egymással, s?t, egymás barátaival sem tartjuk a kapcsolatot. Kerülöm az olyan helyeket, ahol felbukkanhat.

Legjobb válasz: Ja, nem tudom, h. fontos-e: én 27, õ 26.

A kérdező hozzászólása: Ja, nem tudom, h. fontos-e: én 27, õ 26.
Tudom, hogy nagyon rossz lehet!Velem is így volt, hogy a volt barátom már valószínûleg a szakítás elõtt lezárta magában és másnap már vígan csókolózott azzal akire mindig féltékeny voltam, de õ biztosra állította, hogy nincs okom. Akkor sokáig én sem tudtam önmagam lenni, igazából a helyemet sem találtam.Mindenhol rosszul éreztem magam csak vele akartam lenni, mert vele éreztem jól magam. Elkezdtem új társaságokba járni, próbálni ismerkedni.Már változtam azóta és lett is barátom olyan akit mindig is elképzeltem. Nekem még mindig hasogat ez a régi kapcsolat, mert még három hónapig egy osztályterembe kell lennem vele és az új barátnõjével. Azt tudom tanácsolni, ami közhely, de talán igaz..az idõ mindent megold.Szerintem találsz majd magadnak lelkitársat:) De, ha nem tudod lezárni (mint pl.egyelõre én sem) akkor így vagy úgy szenvedsz.Ha esetleg van jó barátod, próbáld vele megbeszélni, vagy pszichológus. De nekem is írhatsz. Fel a fejjel!bocsi a regényért
elbuksz. felkelsz és mész tovább. welcome to the real life ...
A kérdező hozzászólása: Az idõ mindent megold, igen, de... Akkor is gáz, hogy folyton rá gondolok, és az is zavar, hogy az a valaki, aki az én lelki társam volt, akivel az életemet akartam élni nem szenved annyira, mint én. Önzõ vagyok, tudom... de akkor is zavar, és ez így nem jó. Barátságok szakadnak, szakadtak meg emiatt. Nem voltam jófiú a kapcsolatban, de egy életen át kitartottam volna mellette. Õ meg talált magának egy "zsánert". És romok között hagyott engem.
Szia! Nálam is pont ez van!!! Több mint 5 évet voltam egy lánnyal mindenben tökéletes volt!Mi már több mint 1, 5 éve szakítottunk, és azóta is mindennap gondolok rá! :( Szakításunk óta volt 5 kapcsolatom, de mindig szakítottam, mert nem lettem szerelmes.....:(Lehet addig nem is fogok az lenni, mig teljesen túl nem teszem magam rajta..
A kérdező hozzászólása: :S akkor úgy tûnik, bele kell nyugodnom... :(
ellenszer, hogy elkerüljétek: 2 év után eljegyzés, 3 év után esküvõ, rá 1 évre gyerek, akkor megmarad a nõ, feleség, anya melletetek
A kérdező hozzászólása: Bár elõbb írtad volna ezt :)
Én is fél éve szakíottam a barátommal. 4 évig tartott a kapcsolatunk. Azóta félembernek érzem magam. Elveszítettem a lelki társam, azt az embert aki az életet jelentette számomra. Mindennap eszembe jutnak a közös emlékek, a szép pillanatok, amikbõl tényleg volt bõven.Új kapcsolatba kezdtem azóta. Ez sokat segít, de ennek ellenére így is iszonyatosan fáj. Reméltem, hogy az idõ segít, de valahogy most még rosszabb, mint az elsõ hónapokban volt. Biztos, hogy évekbe fog telni, míg elmúlnak az érzések. Az én barátomnak sem fáj a szakítás, úgy mint a te barátnõdnek. Erre csak azt tudom mondani, hogy ne zavarjon, az hogy õ nem szenved. Örülj neki. Hidd el, neked is sokkal nehezebb lenne, ha tudnád, hogy az a személy, akit szeretsz, rosszul érzi magát.

Egy buta kérdés de számomra sokat jelentene a válasz! Ha megcsaltad a barátnödet 5 év alatt kb 3 szor mi volt az ok és mért tetted meg?

Legjobb válasz: nekem exem azzal védekezett, hoyg semmi oka nem volt, csak unaktozott, és nem jelenetett neki semmit valójában ne fújjam fel a dolgot... hiába mondtam h nekem annál többet jelentett:D

nekem exem azzal védekezett, hoyg semmi oka nem volt, csak unaktozott, és nem jelenetett neki semmit valójában ne fújjam fel a dolgot... hiába mondtam h nekem annál többet jelentett:D
1 idõ után minden unalmassá válik, emiatt is lesz a szakítás! Az ember már csak ilyen...megunja azt is ami elõtte a világot jelentette neki! 2 lehetõség van szerintem, az 1. a szakítás a 2, a szabadon félrelépés 1-2 alkalommal! De a hazugság nem 1 út! Kompromisszum kell vagy továbblépés!
Ha egy ember megcsalja a másikat, ne mondja el neki. Amit csinált, annak vállalja is a következményeit, legbelül. Ha meg nem bírja magában tartani a bûntudat miatt, akkor meg is érdemli, hogy kib.ssza õt a partner...
egy popper péter fan

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!