Találatok a következő kifejezésre: A barátnőm kb (211 db)

"10-15mp-nyi...szex" Nekem már sikerült 20-25 mp-ig is elhúzni!DDD Viccet félretéve: bizony van rá esély, nem is kicsi.:(
A kérdező hozzászólása: vizelés után is? mennyi az esélye? vegyek esemény utánit?
"Meddig életképes a spermium? Élettartama a környezeti tényezõktõl és a hõmérséklettõl függ: 37°C-on 15-18 óra, 20°C-on 40-72 óra, a hüvelyben 2 óra (savanyú környezet), a méhben 25 óra, a petevezetékben 48 óra." http://www.babasmamas.hu/hir.php?hir=a_sperma-405 ebbõl másoltam ki, de vannak benne érdekes részek amúgy nem mostad meg, de meg se törölted a WC-n? a lánynak menstruációs idõszakától is függ, nézzetek szét neten, 50 -50 %, hiszen nem tudjuk mindenre a választ N
10-15 mp? Az meg mire jó? Az élvezethez kevés, a teherbeeséshez elegendõ. Pár hét múlva meg majd jön a szokásos kérdés, amit a barátnõd ír, hogy "Lehetek terhes így?"
Ha rendesen szedte, akkor nem.
0, 01%
Jesszusom, nyugodj meg! Nekem volt, hogy fogamzásgátló nélkül élveztem bele, mégsem volt semmi. Fogamzásgátlóval szerintem nincs esélye arra, hogy teherbeessen. Persze csak ha szabályosan szedte, de erre e nõk odafigyelnek!
Lehet, hogy hülye kérdés, de mi a csudáért szed a barátnõd fogamzásgátlót?! Merthogy az arra van, hogy ne kelljen más módon védekezni... És elég biztonságos dolog, én kb. 10 éven át szedtem, és amikor férjhez mentem, szépen abbahagytam és terhes lettem. Erre találták ki ugyanis a fogamzásgátlót...
Pont azért van a fogamzásgátló, hogy beleélvezhess, én is jártam 1 évet egy lánnyal aki fogamzásgátlót szedett és szinte majdnem mindennap beleélveztem (azok voltak ám a szép idõk:D) és mégsem lett terhes.
Nagyobb biztonsság minta GUmi aminek 97% bár sosem lettek attol sem terhesek tablettaval engedgetem be mindig neki fullig.. semmi gond :) neki is jobb hogy nem szajba kell meg nekem is most mar csak gumi es tabletta nelkul mert hamarabb cserellem mint 2 hét õket :D addig meg nem varok
A kérdező hozzászólása: kposzonom széépen .. mindnekinek ... áhm nah atolmég belehetek szarva nem ? :D nem kénye puyla .. :D áhm te leány akibe 2 éve beleélveznek:P .. nem félsz h lesz gyereked?
szerintem csak megfázott, amilyen hideg van simán elképzelhetõ.
Hát, nem vagytok ám normálisak....fogamzásgátlót szedek...2 éven keresztül majdnem minden nap belém élvezett a barátom és lám!! nincs egy zsák gyerekem...pont azért van a fogamzásgátló, hogy a szex bensõségesebb legyen....
A kérdező hozzászólása: 2 hete tortént kb ! akor már leht használni terheségi tesztet ?
a rosszullétek nem kezdõdnek ilyen hamar. bebeszéli magának.
A kérdező hozzászólása: dee még iezget .. is h rosszul van meg iesmi.. mintha lázas lenne .. :S csak nem attol van roszul.. :S
Elenyészõ...
Sokkal több mintha nem tetted volna. Egyik védekezési módszer sem 100%. De azért no para. Ha mégis van egy kis idegesség, akkor egy teszt vagy nõgyógyász. S rögtön biztosabb leszel. De ha teljesen biztosra akarsz menni legközelebb, akkor ne így tedd.
nagyon kevés. ne parázz már he...
A kérdező hozzászólása: háát mit tudom én de bavagyok szarva.. :D :S
A kérdező hozzászólása: de elképzelheto h mégis? mien esély vna rá ?
persze, bármi lehetséges, de nagyon kicsi, szinte elenyészõ az esély rá. szerinted miért hívják fogamzásgátlónak?
Uramisten... Neked valami bajod lehet, kedves kérdezõ, gyanítom, rettentõ paranoiás vagy. Ha egy éve szed fog.gátlót a bnõd, már 11 hónapja feleslegesen védekeztek még mással is... Minek szedi egyáltalán??? Kicsit költségesnek tûnik nekem ez az együttlét...

Miért van az, hogy amint elkezdeném a sexet a barátnőmmel kb 1 perc és megszűnik a merevedésem? !? Addig minden oké, akkor is amikor orálisan csinálja csak amikor berakom utána egy perc és nem áll fel! Meg mondjuk egy kicsit fáj is amikor elkezdem.

Legjobb válasz: Én elsõre arra tudok gondolni, hogy nem elég nedved a barátnõd. Nekem is volt már ilyen h behatolásnál nem volt annyira nedves és picit kellemetlen volt viszont nálam ez kb 2 lökés:) Használjatok esetleg sikosítót. És ezért múlhat el a merevedés mert kellemetlennek érzed:) Remélem segítettem.

Én elsõre arra tudok gondolni, hogy nem elég nedved a barátnõd. Nekem is volt már ilyen h behatolásnál nem volt annyira nedves és picit kellemetlen volt viszont nálam ez kb 2 lökés:) Használjatok esetleg sikosítót. És ezért múlhat el a merevedés mert kellemetlennek érzed:) Remélem segítettem.
*nedves
A kérdező hozzászólása: Lehet hogy igazad van! DE lehet hogy az is közrejátszik hogy még csak most veszítettem el a szüzességem s még csak egyszer voltam nõvel, akkor is hüvelykúppal ami nagyon csípett... Ez pszichés nem lehet??
Attól nem lehet h elõször voltál nõvel sztem. Igen lehet pszichés ha annyira rossz volt az elsõ, de ahogy majd jó lesz akkor ezt el fogod felejteni:D Elsõ voltam

A barátnőmmel kb 9 hónapja vagyunk együtt és mindig óvszerrel védekezünk. Most kb már egy hetet csúszik a menstruációja. Lehet ez oka hogy terhes vagy pedig csak szimplán késik vagy kimarad neki? Mekkora esélye van ennek?

Legjobb válasz: Azt írtad hogy mindig védekeztek,akkor nem sok esélye van,ha kinem szakadt a gumi,de hát azt gondolom megnéztétek.Az meg hogy késik a Barátnõdnek,az attól is lehet hogy stresszel,de tényleg megnyugodhatsz ha mindig védekeztetek gumival:)

Azt írtad hogy mindig védekeztek, akkor nem sok esélye van, ha kinem szakadt a gumi, de hát azt gondolom megnéztétek.Az meg hogy késik a Barátnõdnek, az attól is lehet hogy stresszel, de tényleg megnyugodhatsz ha mindig védekeztetek gumival:)
Ha mindig védekeztetek, és nem jutott sperma a hüvelybe, akkor nemigen lehet terhes. Csináljatok tesztet, egy hetes késésnél már mutat eredményt. Késés lehet stressztõl, idegességtõl vagy betegségtõl is. Ha nem jön meg, mindenképp menjetek orvoshoz, ki kell deríteni, mitõl késik!!! Ha tartós kapcsolatban éltek, jobb a fogamzásgátló, beszéljetek róla, a dokival is.

A barátnőmnek kb.2 hete fehér folyása van. Jó bőven lent. Mi lehet ez? Légyszi BÕVEN írjátok le.

Õ az aki 1 hónapja MEDENCÉBE MENT TAMPON NÉLKÜL mensturáció alatt. (Ciki helyzetbe nem került,mielőtt irnátok) . Most a folyása legtöbbször szagtalan,néha enyhe szaga van,és ilyen túrós kinézetű ,illetve a csikéójára is kerül néha valamiért. Az ő leírása szerint. Nem mer sólni anyukájának és nőgyógyászhoz se mer menni. Tehet ő otthon valamit? Köszi az értelmes válaszokat.

Legjobb válasz: Valószínûleg hüvelyi fertõzés. Menjen orvoshoz! Ugyanis ha ezt nem teszi meg, akkor kialakulhatnak igen komoly nõgyógyászati gyulladások.

Valószínûleg hüvelyi fertõzés. Menjen orvoshoz! Ugyanis ha ezt nem teszi meg, akkor kialakulhatnak igen komoly nõgyógyászati gyulladások.
A kérdező hozzászólása: de csak 13 éves Mehet maga dokihoz?
Igen mehet. Vannak gyermek nõgyógyászok is! Tessék szólni anyukának mert az ilyen nem játék!!! Egy gyulladásból komoly gondok lehetnek. Az anyukája biztos fog a barátnõdnek segíteni. Tudom nem könnyû dolog elõször nõgyógyászhoz menni de inkább minthogy késõbb megbánja! Ez nem fog elmúlni magától, csak rosszabb lesz. Sajnos mi így nem fogunk tudni mit mondani, hogy mitõl lehet csak találgatunk szóval inkább doki mondja meg én azt tanácsolom. Nincs abba semmi ciki, ha az anyukájával megbeszéli ezt.
Az csak egy dolog, hogy 13 éves. Kisgyerekek is, lányok is kaphatnak el hüvelyi fertõzést, vagy kialakulhat, pl. egy antibiotikum kúra után. De mindenképpen szóljon az anyukájának és együtt menjenek el. És persze mehet így is magán úton, de 13 évesen még egyedül ne menjen, szerintem nem is mehet.
van ygermek ngyógyász avyg tini abluancia. Mindenképp orvos kell.
A kérdező hozzászólása: komoly betegség? például mi?
A hüvelyi fertõzés kortól független! Mindenképpen kezelni kell az orvos által felírt gyógyszerrel!
Egy elhanyagolt hüvelyi fertõzés következménye lehet méhgyulladást, petefészek gyulladás és ha valakinek sokszor van ilyen elhanyagolt fertõzése, akkor akár meddõ is lehet.
Kicsit belekavarodtál a fogalmazásba. Lehetne érthetõbben?
A kérdező hozzászólása: szóval, hogy ha lefekszem a barátnõmmel. 10 perc se.. inkább és elélvezek.. de ha pl kézzel, vagy orálisan kielégítjük egymást akár egy óráig is bírom. mi az oka hogy szexnél olyan hamar elmegyek?
gondolom ha közösültök akkor lösz el hamar. Mint mindent ezt is gyakorolni kell.minél többet csinálod annál jobb lesz.
Talán nem vagytok túl régóta együtt, rágörcsölsz s ettõl. Minden fejben dõl el, ne agyalj, meg ne erõltesd, idõvel összejön az is.
Mikor önkielégítesz, szánj rá nyugodt 40-60 percet. Mikor érzed, hogy majdnem elmész, hagyd abba. Ha kicsit túlmentél, a fitymafék alatt egy kicsit erõsebb elszorítással visszafoghatod, de herezacsi és az anuszod között az izmot is megnyomhatod, ugyan azt éred el. Ha alábbhagyott egy kicsit, újra közeledhetsz a csúcs felé, és amikor ismét ejakulálnál, elõtte egy nagyon picivel ismét állj le. Ismételgesd ezt 40-60 percen keresztül. Ha ezt hetente párszor eljátszod, 4-5 hónap múlva egész szépen mûködni fog. Minél többször csinálod, annál nagyobb uralmad lesz a tested felett. Olyankor válts pózt, v. lassíts. Talán ez segít. Esetleg még ezt is meg/kipróbálhatod; neten találtam: A magömlés késleltetésének egyik technikája A magömlés késleltetésének egyik technikája. A korai magömlés lényege az ejakulációs reflex feletti hiányos uralom. Míg az erekciót nem lehet akaratlagosan elõidézni, addig az orgazmust ill. magömlést lehet idõzíteni. Annak, hogy ez nem minden férfinek és nem mindig sikerül, számos oka lehet. Aki eléggé elszánt és kitartó, azért megtanulható egyedül is. Nos, lássuk hát!! Az ejakuláció késleltetésének lényege, hogy a férfi tanulja meg és tudatosítsa az orgazmust megelõzõ érzeteit. Ezeket a testi jeleket "preejaulációs" jeleknek nevezzük, egyénileg kell felismerni ezeket. Néhány hét gyakorlás után már tapasztalhat változást, ami megrendült önbizalmát kissé helyrebillentheti. Jó tapasztalni, hogy testét saját maga irányítja, és nem fordítva. A gyakorlás elsõ része önkielégítéssel kezdõdik. Nyugodt körülmények között kezdjen hozzá. A merevedéstõl a magömlésig terjedõ idõt kell mérnie, a fityma fel-le húzása számít "egy"-nek. Folytassa a mozdulatokat, míg nem érzi a magömlés közeledtét. Ekkor három ujjával végezzen szorítást közvetlenül a makk alatt, úgy, hogy az "ejakuláció azonnal bekövetkezik" érzés szûnjön meg. Tartson addig a szorítás, míg a magömlés veszélye el nem múlik. Ezalatt a mozdulatok számát írja le! Majd kezdje elölrõl a mozdulatokat és a számolást is. Ezt ismételje meg még egyszer. Ha már a harmadik szorítás után van, kezdje el negyedszer is a mozdulatokkal az ingerlést, viszont most már az elszorítás helyett a magömlésig folytassa. Egy alkalommal így négy számot fog feljegyezni. Fontos, hogy lejegyezze a számokat, mert így tudja csak követni a változást, a saccolás nagyon csalóka! Az elsõ próbálkozásokkor elõfordulhat, hogy elkésik, és nem lesz ideje a szorításra, vagy elõvigyázatosságból jóval elõbb szorít, mint kéne. Ne ijedjen meg, ha a szorításkor a merevedése kicsit csökken. Nem kevés gyakorlás kell ahhoz, hogy megtanuljon odafigyelni a teste jelzéseire, ami mindig megelõzi a magömlést. Ha ez már jól megy, síkosító krémmel kenje be a péniszét! Ez jóval izgatóbb lesz, nehezíti a magömlés fékezését is. Hogy miért van erre szükség? Ezzel azt akarjuk elérni, hogy a csikló síkos érzéséhez is szokjon hozzá. A síkosító helyettesíti most a hüvelynedvet. A gyakorlás a háromszori szorítással addig folytatódjon, míg az elsõ merevedéstõl a szorítások utáni magömlésig legalább tíz perc el nem telik! Ezután lehet bevonni a párját a gyakorlásba, ha nem idegenkedik a dologtól. Elõször magyarázza meg neki a gyakorlás célját, és azt is fogadtassa el vele, hogy most nem az õ orgazmusa a fontos. Taritsa meg neki a pénisz ingerlését, ön pedig csak dõljön hátra, és behunyt szemmel összpontosítson az érzékeire, a teste jeleire. Amint úgy érzi, küszöbön a magömlés, jelezze partnerének, aki most a szorítást végzi./mutassa meg elõbb a szorítás módját./ Ezt hasonlóan a már leírtakhoz, háromszor ismételjék meg. Ha már 10 percig megy, használjanak síkosítót! Három sikeres próbálkozás után már lesz elegendõ biztonságérzete önnek ahhoz, hogy közösülés során próbálkozzanak a szorítással. Ehhez legajánlatosabb testhelyzet, amikor a lány van felül. Ha a gyakorlásnak ez a szakasza is jól megy, nincs szükség a pénisz kivételére és a szorításra sem, elég csak megállni a mozgással. Késõbb már a késleltetés vágyának gondolata is hatni fog. Ne adja fel, ha az elsõ próbálkozások nem lesznek kielégítõék, vagy ha gyors magömlés miatt egy szorítás nem sikerül. A feltételes reflex kialakításához sok gyakorlás kell! Ha egy-két hónap múlva sem tapasztal biztató változást, akkor nagy valószínûséggel rejtett pszichés gondok is meghúzódnak a problémája mögött, amit egyedül nem lehet leküzdeni. Ebben az esetben forduljon szakemberhez.

Mi lehet a bajom? A barátnőmmel kb. fél éve vagyunk együtt. Nagyon boldog vagyok vele, de nemrég el kellett utaznom külföldre pár napra, és mikor visszajöttem nemtudom mi lett velem. Depressziós lettem, és gyomorbajaim is vannak.

Teljesen kedvtelen vagyok. Ha arra gondolok hogy talizunk, elkezdek émelyegni, fáj a fejem, és ég mindkét karom. De ha már Vele vagyok, akkor nagyon jól érzem magam. Valami nagy baj lehet a fejemmel...

Legjobb válasz: Hol voltál külföldön? Ittál ott lévõ csapvizet vagy ilyen helyi specialitást?

Hol voltál külföldön? Ittál ott lévõ csapvizet vagy ilyen helyi specialitást?
A kérdező hozzászólása: Igen ittam, meg ettem is. És igen a higiéniás viszonyos is igen alacsonyak voltak... Úgy gondolod összeszedtem valami nyavaját?
Várj
Türelem, az ilyenekhez több idõ kell, mint 3 hét. Bulizz, tanulj, legyél a barátaiddal, keress hobbit, ha már van, gyakorold, sportolj.. Bármi, ami elvonja a figyelmed. De ne várj ezektõl csodát, igazából csak az idõ segít majd.

A barátnőm kb 10x annyit keres mint én. Vannak még igy páran? Hogy viselnétek? Mit tennétek?

7 éve jöttem össze a barátn?mmel. Õ akkor még 18 éves csóró végz?s gimnazista lány volt én meg 28 éves. nagyon szeretjük a mai napig egymást. minden tökéletes volt egészen a f?iskoláig. Mára egy milliókat keres? n? lett bel?le én meg még mindig ott vagyok, ahol anno. Gyakorlatilag semmit nem tudok belerakni a közösbe.Õ elhalmoz engem és a családomat karácsonykor ajándékokkal, én viszont gyakorlatilag semmit nem tudok neki adni hanukára. Míg ? 20 milliós autóval furikázik, nekem a mai napig nem lenne jogosítványom,ha nem adott volna rá pénzt.Annyiért vett mult héten egy táskát amennyi nekem 2havi fizetésem. Azt mondta nekem, hogy év elejére összejön annyi pénz,hogy egy új házat tudjon venni, és szeretné ha én is vele mennék, hisz még ugyanúgy szeret mint 7évvel ezelött és a legels? lehet?ségnél fel fog engem venni munkatársnak. az én férfi büszkeségem viszont teljesen elszállt. és úgy érzem én ezt nem bírom tovább, attól függetlenül hogy még mindig szeretem. egyre gyakrabban gondolok arra, hogy el fogom hagyni. Szerintetek??

Legjobb válasz: Hanukáraaaaaa?????? Amúgy örülj neki és becsüld meg, hogy ilyen felvilágosult (és hát a párjánál sztereotípiátlanabb) csajod van.

Hanukáraaaaaa?????? Amúgy örülj neki és becsüld meg, hogy ilyen felvilágosult (és hát a párjánál sztereotípiátlanabb) csajod van.
szerintem te idióta vagy...nemhogy büszke lennél rá mit dolgozik amugy?
A pénz miatt akarod elhagyni életed szerelmét, ez hatalmas hü'eség. Mikor õ volt csoró te is mindent megadtál neki most forditva van, gondolj bele ha õ hagyot volna el 18 évesen mert te jobban kerestél.
"az én férfi büszkeségem viszont teljesen elszállt" Szóval az önértékelésed attól függ, mennyit keresel. Sõt, annál is rosszabb: attól függ, hányszorosát keresed a barátnõdnek. Vicces.
mit dolgozik? csak kiváncsiságból:) ne hagyd ezért el ha szereted.. ha õ nem nagyzol vele és nem éretzeti veled h ez így kínos neki akkor nincs okod agodalmo4ra.
Nem kellene, hogy emiatt kellemetlenül érezd magad, hiszen a kapcsolatotok kezdetén még nem volt meg ez az anyagi különbség. Neki úgy alakult, hogy vastagon fizetõ állást kapott. De ettõl azért még ugyanazok maradtatok mindketten. Nem?
Szia! Elhiszem hogy a büszkeség, meg minden, de emiatt hagynád el? 7év..nagyon sok idõ, és még mindig szeretitek egymást! Ez nagyon jó. Én tuti nem hagynám el. Bocsi hogy megkérdezem, de milyen fõsulit végzett? Mit dolgozik?
A pénz sosem fog büszkeséget adni. Ha még mindig szereted, miért hagynád el egy olyanért, akinél többet keresel de nem szereted?.. nem sok értelme. Örülj, hogy van mibõl élnetek, össze akar veled költözni, komolyan gondolja.
Szerintem nagyon becsüld meg ezt a csajt, mert 10000 bõl jó ha egy ilyet találsz!!! A többi nõ 99% a azonnal dobott volna amint elkezdett jól keresni!! Ez komolyan olyan mint valami mese, hihetetlen, hogy ilyen még létezik ebben az elkurvult világban.. Amúgy mit dolgozik?
Ezek szerint zsidó vallású a lány..Tudni kell, hogy a zsidók nagyon segítik egymást...nem csodálkozom, hogy jól keres, hisz nálunk a pénz...Ha mi magyarok is ennyire segítenénk egymást, más lenne a helyzet Mo-n.De sajnos mi irigyek vagyunk egymásra többnyire.AZ már rég rossz, ha a pénz ennyire megváltoztathatja az érzéseidet.Vagy túllépsz rajta, hiszen szerintem igy neked is jobb életed lehet, szép házban élhetsz, nem lesznek anyagi gondjaid sem.És ami a lényeg a barátnõdet ez egyáltalán nem zavarja...feltételezem nem vágott eddig még semmit sem a fejedhez.Örülj neki, hogy jól megy neki. Sok kapcsolatnak a pénz hiánya vet véget... jelen esetben pedig ez a férfiúi büszkeség....bár szerintem az én pasim sem örülne neki, ha jobban keresnék nála ennyivel... Te viszont nem lehetsz elég ambiciozus, ha ugyanott tartasz, mint 10 évvel ezelõtt. 25 L
miért nem bírja elmondani a kérdezõ h mit dolgozik?????? nem árulna el nagy titkot..
Szerintem prosti a csaj.. :DDD
Tényleg elárulhatnád végre mit dolgozik...:)
Ez tuti kamu. Egy 18 éves lány, megalapozott szülõi-ismeretségi háttér nélkül képtelenség, hogy odáig jusson, hogy mindössze 7 év alatt, tisztességes munkával milliókat vigyen a konyhára hónapról hónapra.. ha azt írná a kérdezõ, hogy a barátnõje szerzett egy piacképes diplomát meg hasznos kapcsolatokat épített ki és így keres 4-500 ezret, azt még esetleg elhinném, de ezt így nem nem és NEM veszi be a gyomrom...
Miert lenne minden az o neven attol, hogy o keresi a penz javat? Egy olyan hazassagban, ahol a ferfi keres tobbet, alt. mindkettejuk neve alatt vesznek kocsit, hazat stb. Na, de ne keverjuk ossze a hazassagot ezzel, hiszen itt "csak" egy baratnorol van szo. Tehat azon nem kell csodalkozni, ha mindent a sajat nevere irat, hisz nem hazasok. Egyeni joga es semmi szemetseg nincs ebben. Ha hazasok lennenek, mas lenne a helyzet.
Hát, nekem ez a hanukás duma kicsit bezavart... zsidó, vagy csak a sok pénze miatt írtad viccelõdésbõl, vagy kamu a kérdés?
Én sem viselném el, és nem büszkeségbõl, hanem az anyagi kiszolgáltatottság miatt. Te keresel nettó 100-at, õ meg milliókat. Mindent meg tud venni, minden az õ nevén lesz, és ez már van akkora különbség, hogy szinte kitartottnak minõsülsz. Az õ pénzét költöd, amikor venni akarsz valamit, tõle kérsz pénzt(ha nem is közvetlenül), ha kell valami drágább, és ha meglesz a ház, abban neked talán lesz 1-2% tulajdonjogod. Baromi negatív az egész színezete, semmit sem éreznék magaménak a környezetemben, mert úgy érezném, semmiért sem dolgoztam meg, amit kaptam. Ezért vacak tulajdonképpen eltartottnak lenni, hiányzik a kemény munka gyümölcsének learatásakor érzett öröm. Noha nem vagy teljesen eltartott mert van munkád, a pénz nagy részéért nem te dolgoztál meg. Mintha a szüleivel élne az ember. Én is szakítanék, mert ha összeköltöztök, akkor minden közös lesz, és a kereseted még annyit sem fog érni.
jajj.. sokan írjátok h sok nõ már elhagyta volna..de ez forditva is igaz!!!!!!
Szerintem nagyon nagy hibat kovetnel el, ha elhagynad, mert epp, hogy most bizonyitja neked, hogy mennyire szeret. Szerintem is a nok nagy resze mar elhagyott volna. O igazan szeret teged. Az, hogy neki szerencseje volt, meg fordulhat (ahogy a multban is volt es te tartottad el). Errol szol egy igazi kapcsolat. Mindig egymast kell segiteni anelkul, hogy azt nezned, hogy mennyit keres stb.
szerintem sokan félreértettek. nem a pénz miatt szállt el a büszkeséged gondolom, hanem mert te nem tudod megadni neki, amit õ neked. a férfi dolga gondoskodni a családjáról párjáról, és nálad ez pont fordítva van. viszont a mai világban már nem szégyen, ha egy nõ jobban keres, örülj neki, hogy ilyen szorgalmas és ügyes párod van, viszont próbálj vele beszélni. mondd meg neki, hogy nem szeretnéd, ha ennyire támogatna anyagilag. mondd meg, hogy szeretnél boldogulni önállóan, természetesen együtt még élhettek együtt, sõt...! csak hogy nem szeretnéd, hogy õ finanszírozzon bizonyos dolgokat. nyilván, ha ennyit keres, nem te fogod a családi nyaralást fizetni, de akkor osztozzatok. ki ezt fizeti ki azt. valahogy próbáld megoldani, de semmiképp ne szakíts vele szerintem.
Ha nem tudnád már nem a Nagypapa korában élünk, hogy kötelezõ a férfinak többet keresnie, vagy a családot eltartania.Örülj a barátnõddel együtt, hogy ilyen jól megvagytok már ennyi éve és ne foglalkozz azzal hogy ki viszi haza a több pénzt.Sose lehet tudni mit hoz a holnap, lehet hogy egyszer még nagy szúkség lessz a te keresetedre is.
Szerintem beszéld meg vele a témát, hogy õ hogy látja, hogy te nagyon félsz ettõl az egésztõl, rosszúl érzed magad hogy te nem tudsz semmit sem beletenni a közösbe! A férfibüszkeség témájára annyira nem térj ki, nekem ez a véleményem, félõ hogy akkor fognak elkezdõdni a problémák! Van egy dolod amivel kompenzálhatod a dolgot, pszichológiailag alátámasztott, aztán kinek beválik kinek nem! Próbálj meg biológiai téren megnövelni a férfiaságodat azzal elkezdesz komolyan gyúrni és izomtömeget növelni!
Nálunk a szüleimmel van ez anya nagyon sokat keres apa meg átlagosan, rajta is kicsit érzõdik nagyon ritkán de persze próbálja eltitkolni hogy azért kicsit zavarja az önérzetét (amúgy is van egy csöpp kisebbségi komplexusa) de már 21 éve együtt vannak és jól mûködnek :) Mindegy hogy ki mennyit keres a párod szívesen oszt meg veled mindent és a helyedben örülnék hogy ilyen társat találtam.Gondolom te is mindent megvettél neki amit tudtál mikor õ még nem dolgozott.:D
Egy kapcsolat nemcsak az anyagiakról szól, nemcsak azt tesszük bele. Te is hozzájárulsz olyasmivel, ami neki fontos (nekem úgy tûnik): érzelmi megbízhatósággal, támogatással. Ne becsüld ezeket alá!
Semmi baj, csak nyolcszoros esély a terhességre, ha jól értem, hogy nyolcszor mentél el benne...
Vagy 8-szor tetted be... Mindegy a lényeg ugyanaz...
Minden berakás után megmosakodtatok? :D Amúgy attól, hogy megmossátok, az elõváladékodban lévõ spermiumok még bejuthattak ... Tök mindegy hányszor mivel és hogy mostad le.....
20-on éves okoskáknak megjegyezném, hogy attól mert barakja, sõt ha elmegy benne, még nem lesz 1000%-osan terhes a csaj, az hogy teherbe esik vki vagy sem, sok mindentõl függ
Drága tinik, tanuljátok már meg, hogy nincs olyan, hogy "csak kicsit dugtam be", meg "csak egyszer", meg "máskor nem, csak most, mert annyira be voltunk indulva" mert annyitól ugyanúgy terhes lehet. Ha a szexhez elég nagy vagy, akkor vagy legyél a védekezéshez is (MINDIG!) vagy legyél érett az apaságra/anyaságra.
Én sokáig szexeltem így. Nem lett belõle semmi baj. DE: lehet csak én voltam így ezzel, más teherbe esett így. De sztem nem lesz baj belõle. Mikor történt? Ciklus hányadik napján? Ha a közepén, akkor neccesebb az ügy. De legközelebb védekezzetek egész szex alatt. De sztem nem lesz baj.
Fárasztó lehetett, ha minden bedugás elõtt törölgetted mint a cipõd orrát, és ezt nyolcszor megcsináltad egymás után, a nõ tuti élvezte, pláne, ha picit tetted be, ami olyan, mintha a csaj megujjazta volna magát. Tulajdonképpen semmi értelme nem volt annak, amit csináltál, a csaj meg terhes lesz, és holnap asszem muszáj lesz neki elmondanod, hogy 72 órás tabi... :) De ha nem akarod, nem mondod el, max. 100% hogy apuci leszel :)
Utolsónak: és olyan se hogy "de nem ment el bennem" Én ettõl kapok idegbajt :o)
Bocsánatot kérek az "ijesztgetésért". Azt hittem, hogy aki szexel, az elvileg felnõtt, annak pedig el lehet mondani a realitást (= ha nem védekezel, a lány terhes lehet). De ha szegénykét nem szabad ijesztgetni, akkor bocsánat!
Én is bocsánatot kérek, mert beletapostam a kérdezõ férfiúi büszkeségébe, és ezért le lettem pontozva! :( Biztosan otthon vagy a témában, és orvosi egyetemre is jársz, isten õrizz, hogy megfosszunk tégedet a nemi örömöktõl... Sõt, mi kérünk mindannyian elnézést tõled, leendõ Doktor Úr, hogy vetemedtünk válaszolni a kérdésedre, már nagyon megbántuk a dolgot! :D Ekkora hülyét b*zdmeg...
Persze, hogy lehet, mivel nem védekeztetek!!! A megszakítás nem védekezés!!! Ha van eszetek, beszereztek esemény utánit. Fogalmad sincs, mennyi elõváladék ment belé mennyi spermiummal, amibõl simán lehet gyerek, bármilyen picit is tetted be... Fel kéne nõnötök a szexre, mert szemmel láthatóan fogalmatok sincs a védekezésrõl...
minek kell ijesztgetni szegényt? nagyon kevés az esély arra, hogy a barátnõd terhes legyen.. az elõváladékkal kapcsolatban meg csak annyit, hogy azt is érzik a pasik..legalábbis a legtöbb. és a terhességhez sok körülmény kell.. szóval nem kell egybõl rémhíreket terjeszteni..
Elsõ voltam: Bocs, tényleg félreértehettem, még nem tanultam meg az itteni sokszor értelmetlenül megfogalmazott, vitatható helyesírású magyar nyelvet minden esetben értelmezni.
Valóban nem 100 %. hogy terhes lesz, hol írtam volna ilyet. De esély van rá. Azzal szexelj óvszer nélkül, akivel ha becsúszik a baba, azt el is tudod fogadni. Mert aztán jön a pánik meg az eseményutáni (ami a lány szervezetét, esetleg a lelkét is jól megviseli), esetleg az abortusz, mert gyereknek inkább ne legyen gyereke. De tényleg bocsánatot kérek, nem lecseszni akartalak, mindenki úgy teszi tönkre az életét ahogy akarja. De az abortusszal nemcsak a sajátodat teszed tönkre, ezt ne felejtsd el. És tényleg bocs, legközelebb sem kell védekezni, attól biztos elmúlik az egész para, hogy ide irogatsz, ez jobb mint az óvszer...:) )) (Bocs, csak dühös vagyok ilyen felelõtlenség kapcsán, pedig nem vagyok öreg én sem:) )
ez aranyos :D minden berakás számoltál, megmostad szegény farkad összeesés nélkül mindezt végigcsinálni, szép teljesítmény
A kérdező hozzászólása: Bocsi már, de nemazért tettem fel a kérdést hogy te kedvedre cseszegess meg kitaláj ilyen ökörséget halottál már olyat hogy egy pasi 8-szor menjen el egymás után biztos van ilyen hormonzavaros ember de akkor is:(.Szerinted azzal megoldasz valamit hogy valaki ír egy ilyet temeg lehordod a sárga földig , most jó felelõtlen volt az illetö de nem a tedolgod lecseszni!!!
Nem értem a kérdés feltevõjét, hogy miért cseszi le azokat, akik válaszoltak. Attól, hogy õ nem erre a válaszra számított ez még így van. Ugyan úgy kerülhetett a lányba elõváladék, amitõl terhes is lehet.Ott volt mellettetek az óvszer, és mégse, azzal kezdtétek el a dolgot. Mi ez ha nem felelõtlenség? Ha esetleg egyszer így lesz terhes a barátnõd és nem tudjátok rendes körülmények között nevelni, mit mondasz neki? " Fiam, pedig én megmostam" ?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!