Találatok a következő kifejezésre: A barátnőm közben sosem (2 db)

A barátnőm szeretkezés közben sosem élvez el, csak hogyha orálisan elégítem ki, miert?

Õ azt mondja a legtöbb barátn?je nem tud dugás közben elmenni (vagy csak ha iszonyú hosszan csinálnák) de én nem tudom, ez tényleg gyakran így van?

Legjobb válasz: Igen... Elég sok lány/nõ nem képes a hüvelyi orgazmusra, úgyhogy ez nem olyan különös dolog. Próbálkozzatok különféle pózokkal sosem lehet tudni.

Igen... Elég sok lány/nõ nem képes a hüvelyi orgazmusra, úgyhogy ez nem olyan különös dolog. Próbálkozzatok különféle pózokkal sosem lehet tudni.
nekem 4 év kellett hozzá és szinte csak 1 pózba van, mert elõtte van csikló orgazmusom, csak utána hüvelyi , amint "elmult" a csikloi jön a hüvelyi(persze az nem mindig van) szóval alõtte szex közbe simizd a csiklóját.am. nekem ugy volt orgazmusom, hogy a hasamon feküdtem nyujtott lábbal ..õ rám és ugy elég jó érzés volt..próbáljátok ki, neked is jo lesz, mert szûk a hely:P
Sajnos igen. A barátnõd valószínûleg csak csiklói és nem hüvelyi izgatással tud elmenni. Légy ügyes és kitartó idõvel sikerül majd a hüvelyi is.
Nekem sincs szexnél orgazmusom:'((((((
EZ MIND AZERT VAN, MERT : a nok is masztiznak, de a noknel ez mas hatast gyakorol, ha egy no sokat masztizott az elso szexe elott akkor kialakul nalla a csikloi orgazmus! Es nagyon nagyon nehezes, vagy ritkabb esetekben sehogy nem kepesek a huvelyire van mikor evekig ! Probaljatok meg egy olyan csajjal aki nem maszizott ! Annak meglesz !
miért akk. szted csak zok élveznek el szex közbe akik nem masztiznak?? az pont , h. segit, gátlást old, és amig te nem tudod mi jo a pasi sem fogja tudni szoval csajok ha jol esik masztizzatok, attol még lehet hüvelyi orgitok!
Ha pisilést érez , akor az jó jel, közel jár az orgazushoz, én is igy vagyok vele, tudom hogy nem pisilek be ugysem, de mégsem megy.majd talá egyszer, sok nõnek nem sikerül a hüvelyi orgazmus.
szia! énis pisilési ingert érzek de nagyon erõset.nem kellemes pedig tudom h az orgazmus jele:P összeszedem magam:Pjavasold a barátnõdnek is;)
Szerintem próbáljátok meg fürdõkádban vagy zuhanyozás közben...és mondd meg neki h nem érdekel h ha valóban bepisil (úgysem fog:P) azt akarod h elmennyen és érezze azt amit te szoktál :P!
Hülyeség, amit az elsõ válaszoló írt. A nõk 99%-a érez vizelési ingert orgazmus elõtt. De nem fog bepisilni tõle, túl kéne rajta lépnie.
Úgy tudom, ha a G-pontját izgatod, orgazmus elõtt erõs vizelési ingert éreznek a nõk. Nézz utána!
ne parázzon nem fog bepisilni. ez azt jelenti hogy közel jársz a G-pontihoz. nyugottan engedje el magát ilyenkor. nyugtasd meg hogy nem fog bepisilni hanen spriccelni fog egy kicsit ami nem pisi. ha nem szeretnéd a G-pontit akkor ne ingerel a G-pontját.
Mielött nekikezdtek a dolognak menjen el pisilni, és ha szex közbe is érzi ugyse fog bepisilni, hiszen már kiadta magából elötte!;)
Szerintem menjen el nõgyógyászhoz, lehet felfázott vagy ilyesmi. Egyébként szûz volt a lány mikor veled összejött??
A kérdező hozzászólása: És szerintem nem fázhatott fel, mert amióta együtt vagyunk (1 éve) ez van sajna :S És nem mer tovább menni mert fél h bepisilne.
A kérdező hozzászólása: Igen szûz volt.
A kérdező hozzászólása: Ajh nagyon szépen köszi a tanácsokat :) Meg fogom fogadni õket, tök rendesek vagytok komolyan hogy segítettetek :D <3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!