Találatok a következő kifejezésre: A barátnőm közben (350 db)

Patentex Ovalt ha betettem a barátnőmnek közben és utánna kinyalhatom?

Arra lennék kíváncsi, hogy akkoris hatásos vagy ha lenyelem, nem árt e. Meg igazából nem tudom milyen íze van.

Legjobb válasz: nem ajánlott.. mer nem jó izû..mi is így védekezünk a párommal. de mi elõtte letudjuk az orált. vagyis õ nekem..:Pés amíg letelik a 10 perc, addig én foglalatoskodom vele :) ennyire egyszerû és nagyszerû :) amúgy bajod nem lehet tõle. annyira kis mennyiség.

nem ajánlott.. mer nem jó izû..mi is így védekezünk a párommal. de mi elõtte letudjuk az orált. vagyis õ nekem..:Pés amíg letelik a 10 perc, addig én foglalatoskodom vele :) ennyire egyszerû és nagyszerû :) amúgy bajod nem lehet tõle. annyira kis mennyiség.
teherbe eshetsz
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Én viszont mikor már benne vagyok akkor is többször megszakítom és nyaldosom, így órákra is meghosszabítva az együttlétet. :) Lehet, hogy akkor ezt nem tehetjük evvel? :(
Megteheted így is csak borzalmas íze van!

Miért zavarja barátnőmet az, hogy a volt palijával beszélgetek, miközben a barátnőm párszor megcsalta a fiút? Csak barátnőmmel legyek és ne is beszélgessek senkivel akihez köze volt barátnőmnek?

Legjobb válasz: Ha nincs túl jó viszonyban a régi pasijával, akkor valószínûleg nem tetszik neki, hogy vele beszélsz. De az a legjobb, ha kikéred a véleményét a barátnõdnek.

Ha nincs túl jó viszonyban a régi pasijával, akkor valószínûleg nem tetszik neki, hogy vele beszélsz. De az a legjobb, ha kikéred a véleményét a barátnõdnek.
Hát...nem is tudom... Szerintem egy lány miatt ne legyél ilyen...tom, h milyen a szerelem, de én sem várnám el, h a pasim ne beszéljen a volt barátaimmal...ha meg olyan a lány, h ezt elvárja, akkor...beszéld meg vele Azon a volt pasijával való beszélgetésen meg úgy segíthetsz, hogy nem a barátnõd elõtt próbálsz meg vele társalogni...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat és még várom õket. :) DE ne mtudom úgy csinálni, hogy ne lásson, mert egy suliba járunk mind a hárman és a barátnõm (Viki) mindig lent van az aulában. Én (Timi) szerintem meg az nem jó ha bújkálok elõle. De én semmit nem akarok a pasitól (Zoli), mert õ nekem cska egy jó barát.
Szerintem fél, hogy mondhat olyat a volt pasija, ami miatt te már... Máshogy fogsz rá nézni. Nem akarja, hogy a rossz oldaláról sokat tudj... hülyén kifejezve.
* Jajj, bocsánat, tökre félreértettem... :)
mert féltékeny!!
Olyan nincs, hogy nincs róla papír. Bemennek a földhivatalba és kikérik az ingatlan tulajdonlapjának másolatát.
A kérdezõ ingóságra gondoltl leltárt kell csinálnotok hogy melyik dolog kié, a kölcsön kapott dolgokról pedig kölcsönadási szerzõdést. Ha jól tudom, a behajtó nem vihet el olyat ami a munkához vagy az életvitelhez elengedhetlenül szükséges, pl számítógép vagy mosogatógép, de a könnyen mozdítható dolgokat lehet hogy érdemes elrejteni, mert nem tudom hogy ismerik-e ezek a törvényt.
Na jó, aa mosogatógépet lehet hogy vinnék :)


Az gáz, ha a barátnőm nem szokta becsukni a szemét csókolózás közben, de még szex közben se? Mi lehet az oka?

Legjobb válasz: Csókolózás közben engem zavarna, ha nyitva lenne a barátom szeme (szerencsére nem szokott ilyen lenni :) ).De mondd neki, hogy úgy jobb lenne...Szex közben viszont az lenne a furcsa ha végig csukott szemmel lenne..:DMondjuk, azért ha az "élvezettõl" csukja be a szemét, az még izgató is...:PViszont, az is amikor látod a másik testét.

Csókolózás közben engem zavarna, ha nyitva lenne a barátom szeme (szerencsére nem szokott ilyen lenni :) ).De mondd neki, hogy úgy jobb lenne...Szex közben viszont az lenne a furcsa ha végig csukott szemmel lenne..:DMondjuk, azért ha az "élvezettõl" csukja be a szemét, az még izgató is...:PViszont, az is amikor látod a másik testét.
Hallottam egyszer valahol: "Sose bízz abban, akinek nyitva van a szeme csókolózás közben" Én ezt vhogy így is gondolom.. nem éli át, amúgy! Nem tudja elengedni magát. Vedd csak rá, h legyen szíves becsukni a szemét. AZ én barátom is anno, sokszor nyitva tartotta, de ez így nem az igazi..
ha téged ez zavar, akkor gáz, ha nem zavar, akkor meg nem az. nem is értem a kérdést...
Nem gáz, ha pl közben nézi a nyakad az nagyon izgató közben. Szex közben meg jó mindent látni nem?:P:D
Nyitott szemmel hülye érzés smárolni, de a szex az teljesen jó, ha nézed közben a párod reakcióit, mellét, meg az aktust :D
cask fél h elalszik!
Abban tényleg lehet vmi h ha csók közben nem csukja be a szemét akkor nem lazul el annyira, nem adja át magát az élvezetnek.Viszont szeretkezés közben tényleg izagtó ha nézed h mit csinál.Már csak azért is , mert abból is látod h amit csinálsz azt élvezi e és ha látod az arcát közben az izgató.Én pl imádom nézni ahogy szopogatja a mellemet:)
Nem, az asztma genetikai megbetegedés.
Jaj istenem.Az asztma egy olyan betegség ami nem nyál vagy más nedv útján terjed...ez álltalában örökletes, de valakin ez ki is alakulhat.Én ezutóbbiba tartozom sajna.Nyugi.
Jaj, dehogy tudod elkapni. Nem fertõzõ :P
Az asztma vagy genetikai probléma miatt alakul ki, vagy allergia miatt. Ismerõsöm pl. macskaszõrre alergiás, ettõl van asztmája. Az allergia meg nem fertõzõ, tehát se csók, se semmi más útján el nem kaphatod tõle.
Nem.
Nem.
Igen, eltudod kapni... hozzáneérj, ha eltörik a keze, mert teis lerokkansz...
te jó ég!!! hány éves vagy????
dehogy
szerintem örülj hogy õ nem szakított veled
A kérdező hozzászólása: Én akkor nem vettem észre a videót csak most tudtam meg én is.
Ez durva. Meg tudom érteni a barátnõdet, hogy kicsit féltékeny, de szerintem be tudod bizonyítani, hogy nem vétettél semmit. Bizonyítsd be neki, hogy ne kelljen a mobilodban turkálnia. Az exedet meg oszd ki, hogy mégis mi a lóf***szt képzel magáról, hogy kavarja a sz***rt. Már ha akkor rakta rá mikor már az újjal együtt voltál. Fel is jelentheted. De amúgy, ha már ilyen turkálás miatt szakítanál vele, ott baj lehet. Próbáld megbeszélni vele. Nem ismerlek, nem tudom, mi hogy történt, történik. Csak vélemény.
Neked tényleg volna kedved vacakolni ilyesmivel? Nincs ép elég értelmes feladat egy ember életében?
Nálunk kimondatlan "íratlan" szabály van: ha számológép/naptár/ébresztõ/kamera/akármi kell, akkor ott van a telefon, mindegy, melyikünké, de a hívásnapló és az üzenetek, az egyértelmûen tabu. Sose mondtuk ki, de mindig így van. Mindemellé azért megkérdezzük a másikat, hogy használhatjuk-e a telefonját - aztán a válasz mindig az, hogy "hát ott van, hülye vagy már, minek kérdezed", de akkor is, legalább meg lett kérdezve. Ha épp marhára kell az a bizonyos funkció, de a telefon gazdája nincs a közelben, csak a telefon, akkor persze nem futkorásszuk körbe a házat a kérdésért, csak ha visszajön, mondjuk, hogy használtam a telefonodat. Elég arcátlan dolog a csajoktól (mindkettõtõl), hogy kérdés nélkül baszkurálják a telefonodat, DE. Ha most kiakadsz a barátnõdre, akkor csak megerõsíted abban a hitben, hogy megcsaltad, és õ fog kidobni, mint macskát kakálni. Ha viszont nem szereted, ha turkál a cuccaid közt, próbálj a fenti eset lecsengése után valami "csalit" kitenni. Hagyd elöl neki a telefonod, Facebook-od, bármit. Persze ne legyen benne olyan, ami kompromittáló lenne! Menj ki, és ahogy belemászik a cuccodba, véletlenül menj vissza. Lehetõleg halkan, hogy ne tudja gyorsan félrerakni, ha hallja, hogy mész. Ha így rajtakapod, szép nyugodtan meséld el neki, hogy rosszul esik a bizalmatlansága, és változtasson rajta. Ha nem teszi, akkor egyértelmûen kalap-kabát.
Mint ahogy nem nézzük meg egymás bizalmas írásait sem, egymás levelezéseit sem.
nem nézem meg. a tisztelet alapfoka. és nem titokról van szó hanem egymás tiszteletérõl.
szerintem ez nem olyan nagy bûn hogy a telefonodba nézelõdött, ha együtt jártok akkor nem is kéne titkolni valód legyen, te sosem nézted meg a párod telefonját?
A kérdező hozzászólása: Egyáltalán nem örülök olyan nõnek aki turkál a cuccaim között. Te ilyen nõre vágysz?
Lehet hogy igazad van. Az a baj én nem hiszek ebben. Ahol bizonygatni kell ott már rég rossz az egész. Nem adtam semmi okot a turkálásra. Én miért nem turkálok az õ cuccai között. Az a véleményem, hogy aki igy szerez információkat az azt kockáztatja hogy téves információt szerez. Nehogy már nekem kelljen bizonyitani az ártatlanságomat?! Mindig a vádló bizonyit. Egye meg amit fõzõtt. Föjjön a levébe s próbálja bebizonyitani vagy a gyanuját vagy az ellenkezõjét. Ennyi.
mit szóljunk hozzá...nem mûködik jól a kapcsolatotok, ennyit tudunk kihámozni belõle
Romantikázzatok, próbáljátok visszahozni a szexualitást ;) Ha nem megy, akkor meg hagyd a fenébe.
jajjj, de sajnállak!!!!

A barátnőmmel simogtajuk meg puszilgatjuk egymást amit én is ő is élvez. De én is észreveszem meg ő is mondja hogy közben egyik pillanatról a másikra elmegy a kedve tőle és nem nagyon izgatja! Miért?

PEdig el?tte fél perccel még nagyon... ez miért lehet? más is tapasztalt már ilyet? Mit tegyek ellene hogy végig izgalomban maradjon? kérlek írjatok hasznos tanácsokat! !

Legjobb válasz: Én azt vettem észre, egy pasi ha szexel, akkor nem gondol másra. De mi nõk valahogy másképp mûködünk, kattog közben az agyunk (nekem legalábbi), annak ellenére, hogy igenis baromira élvezzük. Emiatt lehet akár, hogy közben eszébe jut valami, ami elveszi a kedvét.

Én azt vettem észre, egy pasi ha szexel, akkor nem gondol másra. De mi nõk valahogy másképp mûködünk, kattog közben az agyunk (nekem legalábbi), annak ellenére, hogy igenis baromira élvezzük. Emiatt lehet akár, hogy közben eszébe jut valami, ami elveszi a kedvét.
én pasi vagyok és nekem is eszembe jutt sok dolog pl. matematikai egyenletek pl. 3x-18=2x x=18 de nem zavar:D
Én elsõ gondolatra arra tippelek, hogy fiatalok vagytok még, és nem szexeltek, csak kóstolgatjátok egymást. Ez nagyon jó, csináljátok csak felelõsséggel:-) Lehet, a lánykan néha -tudatt alatt is-beugrik, hogy még nem akar szexelni, és ezért van ez a hangulatingadozás. Erre csak annyit tudok tanácsolni, de azt melegen, hogy beszélgessetek sokat. Beszéljétek meg, hogy amit csináltok az jó , helyes, de többet még nem akartok. Türelmesek vagytok egymáshoz és senki nem fog erõszakoskodni, többet akarni, mint amit a másik is akar:) Nálam annó 16 évesen ez nagyon bevált , több mint fél évig így voltunk párommal, mikor éreztük hogy itt az ideje megtenni, és nem bántuk meg azóta sem:-) Lehet hosszu idõn át csak csókolózni, simizni, majd pettingelni, és a szex akár még éveket is várhat.-)
velem is ez van amikor magam izgatom kb 15 percig izgi!

Mit tudnék csinálni hogyha a barátnőm és közém állt egy valaki aki csak tönkre akar tenni engem, de a barátnőm nem érti meg nem hisz nekem, , mit tegyek? Pls

év elején úgy utálta a csajt mint én dehát az na?közis lett én meg ugye nem vagyok az

Legjobb válasz: semmit. viselkedj úgy, mint eddig, várd ki a végét. komolyan mondom. voltam ilyen helyzetben láttam, hogy mi készül, megpróbáltam tenni ellene, de rosszabb lett. az lett a vége, hogy én "áskálódom". sajnos más embereket nem lehet megváltoztatni. szóval szerintem ne csinálj semmit. ha igazi barát, akkor megmarad.

semmit. viselkedj úgy, mint eddig, várd ki a végét. komolyan mondom. voltam ilyen helyzetben láttam, hogy mi készül, megpróbáltam tenni ellene, de rosszabb lett. az lett a vége, hogy én "áskálódom". sajnos más embereket nem lehet megváltoztatni. szóval szerintem ne csinálj semmit. ha igazi barát, akkor megmarad.
A kérdező hozzászólása: kösz, de nálam eltejesztett rólam valamit egy csaj aki a barátnõje lett és most ezért utál, nem hisz nekem

Tegnap először ön kielégítettem, és közben a barátnőmet is ujjaztam akkor én most elvesztettem a szüzességem és lehetséges hogy a barátnőm teherbe esett?

Még nem szexeltünk egymással ez volt az első szexuális kalandunk! 16/F

Legjobb válasz: beszarok megint egy ilyen kérdés. ujjazástól nem lehet terhes, csak ha a spunken belemegy a nunijába, te......

beszarok megint egy ilyen kérdés. ujjazástól nem lehet terhes, csak ha a spunken belemegy a nunijába, te......
Nem volt nektek egészségtanotok, szexualitás témában?! A válasz mindkétszer NEM.
Látom te se jártad ki még az elemit! Vagy végig bukdácsoltad! Az ember szaporodása | Biológia - 8. évfolyam xD
Nem
Azt a K...va, nagyon durvák vagytok. Szerintem húzzátok le magatokat a wc-n. XDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXD
16 evesen minek probal meg szexelni az aki hulye hozza basszus ember!!!!!! inkabb tanulnod kene rola mielott baromsagokat kerdezel!!!!
na ezt a kérdést most szépen megjelölöm magamnak, este pedig megy napiszarra:DD
Napiszar gyanús :D
Ha a kezed olyan lett és utána hozzáértél a barátnõdhöz ott, akkor lehet terhesség.
Szerintem maradj othon és faragj kisszéket
A kérdező hozzászólása: tudom hogy ujjazástól nem lehet terhes de ha a kezem olyan lett és úgy értettem....
Február környékére várhatók az ikrek. Hármasikrek...
Te fogsz teherbe esni


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!