Találatok a következő kifejezésre: A barátnőm közben (350 db)

Patentex Ovalt ha betettem a barátnőmnek közben és utánna kinyalhatom?

Arra lennék kíváncsi, hogy akkoris hatásos vagy ha lenyelem, nem árt e. Meg igazából nem tudom milyen íze van.

Legjobb válasz: nem ajánlott.. mer nem jó izû..mi is így védekezünk a párommal. de mi elõtte letudjuk az orált. vagyis õ nekem..:Pés amíg letelik a 10 perc, addig én foglalatoskodom vele :) ennyire egyszerû és nagyszerû :) amúgy bajod nem lehet tõle. annyira kis mennyiség.

nem ajánlott.. mer nem jó izû..mi is így védekezünk a párommal. de mi elõtte letudjuk az orált. vagyis õ nekem..:Pés amíg letelik a 10 perc, addig én foglalatoskodom vele :) ennyire egyszerû és nagyszerû :) amúgy bajod nem lehet tõle. annyira kis mennyiség.
teherbe eshetsz
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Én viszont mikor már benne vagyok akkor is többször megszakítom és nyaldosom, így órákra is meghosszabítva az együttlétet. :) Lehet, hogy akkor ezt nem tehetjük evvel? :(
Megteheted így is csak borzalmas íze van!

Miért zavarja barátnőmet az, hogy a volt palijával beszélgetek, miközben a barátnőm párszor megcsalta a fiút? Csak barátnőmmel legyek és ne is beszélgessek senkivel akihez köze volt barátnőmnek?

Legjobb válasz: Ha nincs túl jó viszonyban a régi pasijával, akkor valószínûleg nem tetszik neki, hogy vele beszélsz. De az a legjobb, ha kikéred a véleményét a barátnõdnek.

Ha nincs túl jó viszonyban a régi pasijával, akkor valószínûleg nem tetszik neki, hogy vele beszélsz. De az a legjobb, ha kikéred a véleményét a barátnõdnek.
Hát...nem is tudom... Szerintem egy lány miatt ne legyél ilyen...tom, h milyen a szerelem, de én sem várnám el, h a pasim ne beszéljen a volt barátaimmal...ha meg olyan a lány, h ezt elvárja, akkor...beszéld meg vele Azon a volt pasijával való beszélgetésen meg úgy segíthetsz, hogy nem a barátnõd elõtt próbálsz meg vele társalogni...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat és még várom õket. :) DE ne mtudom úgy csinálni, hogy ne lásson, mert egy suliba járunk mind a hárman és a barátnõm (Viki) mindig lent van az aulában. Én (Timi) szerintem meg az nem jó ha bújkálok elõle. De én semmit nem akarok a pasitól (Zoli), mert õ nekem cska egy jó barát.
Szerintem fél, hogy mondhat olyat a volt pasija, ami miatt te már... Máshogy fogsz rá nézni. Nem akarja, hogy a rossz oldaláról sokat tudj... hülyén kifejezve.
* Jajj, bocsánat, tökre félreértettem... :)
mert féltékeny!!
Olyan nincs, hogy nincs róla papír. Bemennek a földhivatalba és kikérik az ingatlan tulajdonlapjának másolatát.
A kérdezõ ingóságra gondoltl leltárt kell csinálnotok hogy melyik dolog kié, a kölcsön kapott dolgokról pedig kölcsönadási szerzõdést. Ha jól tudom, a behajtó nem vihet el olyat ami a munkához vagy az életvitelhez elengedhetlenül szükséges, pl számítógép vagy mosogatógép, de a könnyen mozdítható dolgokat lehet hogy érdemes elrejteni, mert nem tudom hogy ismerik-e ezek a törvényt.
Na jó, aa mosogatógépet lehet hogy vinnék :)


Az gáz, ha a barátnőm nem szokta becsukni a szemét csókolózás közben, de még szex közben se? Mi lehet az oka?

Legjobb válasz: Csókolózás közben engem zavarna, ha nyitva lenne a barátom szeme (szerencsére nem szokott ilyen lenni :) ).De mondd neki, hogy úgy jobb lenne...Szex közben viszont az lenne a furcsa ha végig csukott szemmel lenne..:DMondjuk, azért ha az "élvezettõl" csukja be a szemét, az még izgató is...:PViszont, az is amikor látod a másik testét.

Csókolózás közben engem zavarna, ha nyitva lenne a barátom szeme (szerencsére nem szokott ilyen lenni :) ).De mondd neki, hogy úgy jobb lenne...Szex közben viszont az lenne a furcsa ha végig csukott szemmel lenne..:DMondjuk, azért ha az "élvezettõl" csukja be a szemét, az még izgató is...:PViszont, az is amikor látod a másik testét.
Hallottam egyszer valahol: "Sose bízz abban, akinek nyitva van a szeme csókolózás közben" Én ezt vhogy így is gondolom.. nem éli át, amúgy! Nem tudja elengedni magát. Vedd csak rá, h legyen szíves becsukni a szemét. AZ én barátom is anno, sokszor nyitva tartotta, de ez így nem az igazi..
ha téged ez zavar, akkor gáz, ha nem zavar, akkor meg nem az. nem is értem a kérdést...
Nem gáz, ha pl közben nézi a nyakad az nagyon izgató közben. Szex közben meg jó mindent látni nem?:P:D
Nyitott szemmel hülye érzés smárolni, de a szex az teljesen jó, ha nézed közben a párod reakcióit, mellét, meg az aktust :D
cask fél h elalszik!
Abban tényleg lehet vmi h ha csók közben nem csukja be a szemét akkor nem lazul el annyira, nem adja át magát az élvezetnek.Viszont szeretkezés közben tényleg izagtó ha nézed h mit csinál.Már csak azért is , mert abból is látod h amit csinálsz azt élvezi e és ha látod az arcát közben az izgató.Én pl imádom nézni ahogy szopogatja a mellemet:)
Nem, az asztma genetikai megbetegedés.
Jaj istenem.Az asztma egy olyan betegség ami nem nyál vagy más nedv útján terjed...ez álltalában örökletes, de valakin ez ki is alakulhat.Én ezutóbbiba tartozom sajna.Nyugi.
Jaj, dehogy tudod elkapni. Nem fertõzõ :P
Az asztma vagy genetikai probléma miatt alakul ki, vagy allergia miatt. Ismerõsöm pl. macskaszõrre alergiás, ettõl van asztmája. Az allergia meg nem fertõzõ, tehát se csók, se semmi más útján el nem kaphatod tõle.
Nem.
Nem.
Igen, eltudod kapni... hozzáneérj, ha eltörik a keze, mert teis lerokkansz...
te jó ég!!! hány éves vagy????
dehogy
szerintem örülj hogy õ nem szakított veled
A kérdező hozzászólása: Én akkor nem vettem észre a videót csak most tudtam meg én is.
Ez durva. Meg tudom érteni a barátnõdet, hogy kicsit féltékeny, de szerintem be tudod bizonyítani, hogy nem vétettél semmit. Bizonyítsd be neki, hogy ne kelljen a mobilodban turkálnia. Az exedet meg oszd ki, hogy mégis mi a lóf***szt képzel magáról, hogy kavarja a sz***rt. Már ha akkor rakta rá mikor már az újjal együtt voltál. Fel is jelentheted. De amúgy, ha már ilyen turkálás miatt szakítanál vele, ott baj lehet. Próbáld megbeszélni vele. Nem ismerlek, nem tudom, mi hogy történt, történik. Csak vélemény.
Neked tényleg volna kedved vacakolni ilyesmivel? Nincs ép elég értelmes feladat egy ember életében?
Nálunk kimondatlan "íratlan" szabály van: ha számológép/naptár/ébresztõ/kamera/akármi kell, akkor ott van a telefon, mindegy, melyikünké, de a hívásnapló és az üzenetek, az egyértelmûen tabu. Sose mondtuk ki, de mindig így van. Mindemellé azért megkérdezzük a másikat, hogy használhatjuk-e a telefonját - aztán a válasz mindig az, hogy "hát ott van, hülye vagy már, minek kérdezed", de akkor is, legalább meg lett kérdezve. Ha épp marhára kell az a bizonyos funkció, de a telefon gazdája nincs a közelben, csak a telefon, akkor persze nem futkorásszuk körbe a házat a kérdésért, csak ha visszajön, mondjuk, hogy használtam a telefonodat. Elég arcátlan dolog a csajoktól (mindkettõtõl), hogy kérdés nélkül baszkurálják a telefonodat, DE. Ha most kiakadsz a barátnõdre, akkor csak megerõsíted abban a hitben, hogy megcsaltad, és õ fog kidobni, mint macskát kakálni. Ha viszont nem szereted, ha turkál a cuccaid közt, próbálj a fenti eset lecsengése után valami "csalit" kitenni. Hagyd elöl neki a telefonod, Facebook-od, bármit. Persze ne legyen benne olyan, ami kompromittáló lenne! Menj ki, és ahogy belemászik a cuccodba, véletlenül menj vissza. Lehetõleg halkan, hogy ne tudja gyorsan félrerakni, ha hallja, hogy mész. Ha így rajtakapod, szép nyugodtan meséld el neki, hogy rosszul esik a bizalmatlansága, és változtasson rajta. Ha nem teszi, akkor egyértelmûen kalap-kabát.
Mint ahogy nem nézzük meg egymás bizalmas írásait sem, egymás levelezéseit sem.
nem nézem meg. a tisztelet alapfoka. és nem titokról van szó hanem egymás tiszteletérõl.
szerintem ez nem olyan nagy bûn hogy a telefonodba nézelõdött, ha együtt jártok akkor nem is kéne titkolni valód legyen, te sosem nézted meg a párod telefonját?
A kérdező hozzászólása: Egyáltalán nem örülök olyan nõnek aki turkál a cuccaim között. Te ilyen nõre vágysz?
Lehet hogy igazad van. Az a baj én nem hiszek ebben. Ahol bizonygatni kell ott már rég rossz az egész. Nem adtam semmi okot a turkálásra. Én miért nem turkálok az õ cuccai között. Az a véleményem, hogy aki igy szerez információkat az azt kockáztatja hogy téves információt szerez. Nehogy már nekem kelljen bizonyitani az ártatlanságomat?! Mindig a vádló bizonyit. Egye meg amit fõzõtt. Föjjön a levébe s próbálja bebizonyitani vagy a gyanuját vagy az ellenkezõjét. Ennyi.
mit szóljunk hozzá...nem mûködik jól a kapcsolatotok, ennyit tudunk kihámozni belõle
Romantikázzatok, próbáljátok visszahozni a szexualitást ;) Ha nem megy, akkor meg hagyd a fenébe.
jajjj, de sajnállak!!!!

Mit tudnék csinálni hogyha a barátnőm és közém állt egy valaki aki csak tönkre akar tenni engem, de a barátnőm nem érti meg nem hisz nekem, , mit tegyek? Pls

év elején úgy utálta a csajt mint én dehát az na?közis lett én meg ugye nem vagyok az

Legjobb válasz: semmit. viselkedj úgy, mint eddig, várd ki a végét. komolyan mondom. voltam ilyen helyzetben láttam, hogy mi készül, megpróbáltam tenni ellene, de rosszabb lett. az lett a vége, hogy én "áskálódom". sajnos más embereket nem lehet megváltoztatni. szóval szerintem ne csinálj semmit. ha igazi barát, akkor megmarad.

semmit. viselkedj úgy, mint eddig, várd ki a végét. komolyan mondom. voltam ilyen helyzetben láttam, hogy mi készül, megpróbáltam tenni ellene, de rosszabb lett. az lett a vége, hogy én "áskálódom". sajnos más embereket nem lehet megváltoztatni. szóval szerintem ne csinálj semmit. ha igazi barát, akkor megmarad.
A kérdező hozzászólása: kösz, de nálam eltejesztett rólam valamit egy csaj aki a barátnõje lett és most ezért utál, nem hisz nekem

Na ez most miért baj? Főleg neki? Semmi közünk egymáshoz! Na a történet a következő: 3év után a barátnőm otthagyott a legjobb barátomért. Nekem most 4hónap elteltével lett egy aranyos barátnőm.

Na és nem tudom hogy barkóbázták ki, hogy lefeküdtünk 1 hét után, és most az jutott a fülembe hogy a volt barátn?m leqrvázza a mostanit.Nekem ebb?l elég legszívesebben szájon legyinteném, mert ? se volt anno különb.Na de most attól is félek mert nem szeretném hogy a mostani barátn?m otthagyjon ezek miatt.

Legjobb válasz: exed feltekeny egy kicsit... rohogd kepen, jol fog esni :) 19/F

exed feltekeny egy kicsit... rohogd kepen, jol fog esni :) 19/F
Uszíts rá egy vízilovat!
az elsönek adok pontot:D a mostani meg ha szeret emiat nem fog elhagyni

18 eves srac vagyok, erekcios problemaim vannak. Egy honapja szakitottam a baratnommel. Azota meg voltam vagy ket lannyal es semmi nem mukodott. Kozben ismet lefekudtem a volt baratnommel es vele ment. Mi lehet ennek az oka?

Mar nem szeretem a volt baratnomet, az erzelmek megszuntek, de mi lehet az oka hogy vele nincs gond az agyban, massal meg csodot mondok. S nem az az oka, hogy nem tetszett volna a masik ket lany, sot nagyon is izgatoak voltak.... Koszonom

Legjobb válasz: Egyszerû. "Idegen" embereknél kezdetben stresszel az ember, és ez sokszor okoz problémát. Míg a volt barátnõdet már "megszoktad", nem volt benned a bizonyítási kényszer.

Egyszerû. "Idegen" embereknél kezdetben stresszel az ember, és ez sokszor okoz problémát. Míg a volt barátnõdet már "megszoktad", nem volt benned a bizonyítási kényszer.
Ha nem szereted az exed, miéert is feküdtél le vele?! Ha nem lennél szerelmes, nem járnál vissza hozzá! Valószínüleg csak nem szeretnéd szeretni, viszont tudat alatt igenis érzel még valamit! Nagyon jó önismeret és sok idõ kell hozzá hogy le tudd zárni, és rendezõdjenek a dolgaid. Ja és egy jó tanács: saját tapasztalatból mondom, hogy ameddig szexelsz az exszel ne várd hogy az érzelmeid elmúlnak!
Utolsó kommentet tuti csaj írta.. Nekem is volt már ilyen szarság, hogy nem állt fel új csajnál. Volt bnõdnek már bizonyítottál, magabiztosabb vagy, tudod, vele összeszoktál már..új csajnál meg gondolom tudat alatt benned van a parázás, meg az idegesség.. el fog múlni elõbb utóbb ne aggódj.. nekem is elmúlt! :) utolsónak: miért lenne baj az, ha az exével dug néhanapján?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!