Találatok a következő kifejezésre: A barátnőm két hétre és úgy (2 db)

A barátnőm elutazott két hétre és úgy érzem eltávoludtunk nagyon, mit tegyek?

Féltem hogy ez lesz mert még nem vagyunk sok ideje együtt, de nekem nagyon fontos ez a kapcsolat és iszonyúan hiányzott, beszélgettünk pár napja és a szavaiból teljesen azt vettem le hogy én neki egy kicsit sem, és haza sem akar jönni. Én semmiképp nem akarom hogy szétmenjünk de szerintem ? nem vesz kett?nket annyira komolyan mint én.

Legjobb válasz: Lehet, hogy nem szeret annyira, mint te õt. Ha hazamegy, beszéljétek meg. Mert azt nem róhatod fel neki, hogy jól érzi magát és azt mondja, hogy nem akar haza menni... fõleg, ha szép helyen van. Természetes, hogy ezt mondja. De ha hazaér, akkor ezt meg tudjátok beszélni.

Lehet, hogy nem szeret annyira, mint te õt. Ha hazamegy, beszéljétek meg. Mert azt nem róhatod fel neki, hogy jól érzi magát és azt mondja, hogy nem akar haza menni... fõleg, ha szép helyen van. Természetes, hogy ezt mondja. De ha hazaér, akkor ezt meg tudjátok beszélni.
Rákúrtál. Szerintem. Ha hiányoznál neki, akkor nem mondaná, hogy nem akar visszamenni, tapintatból.
“A távollét szerelmesek közt úgy hat, mint a szél a tûzre: a kis szerelmet eloltja, a nagyot tûzvésszé növeli.” ez tanulásog idézet, és rátok is igaz....
Ha azt mondaná iszonyúan hiányzol, sírna meg minden akkor jobban éreeznéd magad?Ha hazajön úgyis elmondja , hogy nem akarta megnehezíteni a dolgotokat.Majd írj mi lett mikor hazajött
Valószínûleg te nem vagy annyira fontos neki, mint õ neked. Mivel írod, hogy ez egy friss kapcsolat, lehet, õ még érzelmileg nincs ebben annyira benne, mint te.Amikor hazamegy beszélj vele, hogy megtudd mi is a helyzet ezzel a "kapcsolattal".
Biztos lehetsz benne hogy szarrá kúratja magát pár ottani haverjával és baromira jól érzi magát ha egyszer nem akar hazajönni, és már most azon töri hogyan adagolhatná be hogy ráunt a képedre, csak valdd be magad elõtt is hogy egy ócska cafka és nem érdemelt meg téged, különben el sem tudott volna menni nélküled!! Friss kapcsolattól meg mi a frászt vársz, nyilván van egy valag exe akikkel ott beszélt meg találkát, te meg marha vagy hogy elengedted!
idézet írója vagyok: kétesélyes a kapcsolatotok: vagy mûködik vagy nem. nem lehet minden rózsaszín örökké!
A kérdező hozzászólása: elsõ válaszadónak: én külön örültem hogy jól érzi magát , eszemben sincs felróni neki, de tényleg tapintatból talán ezt a részét meg sem kellett volna említeni 3. válaszadónak: igen, jobban érezném magam ha mondta volna hogy hiányzom neki, szerintem nincs ember aki ettõl nem érzné magát jobban, annak természetesen nem örülnék ha sírna 4. válaszadónak: ismerem az idézetet, pont ez járt a fejemben amikor megírtam a kérdést, bár az idézetben valami vagy fekete, vagy fehér lesz okozat szempontjából, emiatt nem szeretem
Tavaly, miután elutaztam nyaralni a családommal, a barátom nélkül külföldre, miután hazajöttem, teljesen más volt minden. Õ is eltávolodott tõlem, teljesen más volt már a kapcsolat, mint nyaralás elõtt. Két hónapja jártunk akkor kb... Utana még jártunk 2 hónapot és vége lett. Beszéld meg vele az érzéseidet! Amúgy én is nagyon féltem, h ez lesz, nem is akartam elutazni, de nálatok fordított a helyzet, a barátnõd távolodott el tõled. Kérdezd meg tõle mit szeretne, mit vár a kapcsolattól?
Beszélj vele!Kérdezd meg hogy õ mit akar!Hogy szeret e még!Írj neki sms-t!Vagy ahol van küldj neki valami ajándékot!És úgy kérdezd meg!
Én írtam neked még korábban privibe, nem kaptad meg?...
Kamu kérdés...hülye téma...gyökér kölök! :D
és a nagyanyja milyen?
Túl sok milf pornót nézel
persze, fektesd meg, így vagy tudod mire számíthatsz a lányánál 20 év múlva, vagy ha béna, akkor mondhatod neki, hogy bezzeg anyád ezt jobban tudja, vagy felcsinálod anyucit, és ha késõbb komoly lesz a kiscsajjal, akkor a lányod lehet a sógornõd :)
A kérdező hozzászólása: Abból, ahogy szólt hozzám és rám nézett.
21 év van köztetek. Mondjuk nekem is a 40 körüliek jönnek be... Mibõl vetted észre hogy bejössz neki ? miket csinált, hogy erre következtetsz ?
A kérdező hozzászólása: 19 éves vagyok.
Fektesd. Kit érdekel?
csináljátok 3asban anya lánya sex :)
Kelj fel gyerek, bilibe lóg a kezed!
nem fog veled lefeküdni még ha bejössz neki akkor sem, mert a lánya barátja vagy. te hány éves vagy ?
vannak azért pálcásku.rva anyák is.. bár bocs..
a barátnõd anyja..gondolkozz..megér ennyit?
Biztos hogy nem tudnád megfektetni mert ha tényleg annyira jó nõ akkor bárkit megkaphat és nem a lánya pasijával fog szexelni. A lánya miatt sem.
Ez jó ez a szitu, ezt melyik könyvbõl olvastad?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!