Találatok a következő kifejezésre: A barátnőm két (150 db)

A barátnőmet két nappal a menstruációja előtt újjal kielégítettem (felnyúltam). Előtte én mentem el, de a kezemre került egy kevés belőle. Lehetséges-e, hogy a barátnőm teherbe esett?

Megtöröltem és mostam is kezet utána, de nem vagyok biztos benne a spermiumok ett?l kihalnak. Szerintetek lehetséges, hogy teherbe esett?

Legjobb válasz: Alapból is nagyon kicsi esélye lenne hacsak megtörölted volna, de így hogy megmostad megnyugodhtasz a szappantól elpusztulnak a spermiumok!

Alapból is nagyon kicsi esélye lenne hacsak megtörölted volna, de így hogy megmostad megnyugodhtasz a szappantól elpusztulnak a spermiumok!
Nem, velem ugyanígy történt (fiú vagyok) és nem lett terhes a csaj. Szóval, ha tisztességesen kezet mostál, nem lehet gond.
nem
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!

A barátnőm két gyerekkel el akar költözni a férjétől de még nincsenek elválva, de az apa nem engedi. Ha hozzám átjelentkeznek akkor az apa bármikor elviheti a gyerekeket, vagy csak az anya engedélyével? Tehát náluk fognak lakni.

Legjobb válasz: Amig a birosag nem donti el, hogy kinel legyenek a gyerekek, addig ugyanannyi joga van mindket szulonek. Attol, hogy nalad lesznek bejelentkezve, semmit nem jelent. A szulok a gyerekekert a felelosek, te mint baratno nem sokat tehetsz, neked nincsenek jogaid. En ertem, hogy segiteni akarsz, de az apanak is vannak jogai. Amit tenni tudtok az az, hogy minel elobb irtok a birosagnak, es keritek a gyerekek elhelyezeset az anyanal, valamint a gyerektartast, lathatast mindent rogzitenek majd a birosagon.

Amig a birosag nem donti el, hogy kinel legyenek a gyerekek, addig ugyanannyi joga van mindket szulonek. Attol, hogy nalad lesznek bejelentkezve, semmit nem jelent. A szulok a gyerekekert a felelosek, te mint baratno nem sokat tehetsz, neked nincsenek jogaid. En ertem, hogy segiteni akarsz, de az apanak is vannak jogai. Amit tenni tudtok az az, hogy minel elobb irtok a birosagnak, es keritek a gyerekek elhelyezeset az anyanal, valamint a gyerektartast, lathatast mindent rogzitenek majd a birosagon.
arra vigyázzon a válni készülõ, hoyg a gyerekekre mindig õ felügyeljen ne a barátnõ, mert apa felhasználhatja ellene, hoyg nicns hol lakni, nincs ki vigyázzon a gyerekekre... még magánál tartja õket, ha õ marad a házban, vagy követeli a gyerekeket, gondolom nehéz nekik, de jobb lenne ha maradna anya a két gyíerekkel a háézban ...inkább menjen a pasi, vagy nem akar? akkor utáljátok ki.
Ha az anya elviszi önkényesen a gyerekeket és nem engedi õket az apjukhoz, az apa akár fel is jelentheti. Már pedig ha nem engedi ezt, akkor lehet, hogy ez meg fog történni. Elvileg az apa elviheti a gyerekeket és nem hiszem, hogy egyáltalán érdekelné bármi is, ha már egyszer az anya ugyanúgy elvitte tõle a gyerekeket. Akkor lesz tiszta, hogy mi hogy alakul, ha már a gyerekek a bíróság által el lesznek helyezve.
Helyi gyámhatóság (önkormányzat) hivatott rendezni ezen kérdéseket. Sajna nem állnak a helyzet magaslatán, de egy próbát megér. Õk indíthatnak családsegítõs közvetítést, egyeztetést stb.
Mi ezt honnan tudjuk?
na az nagy hiba...bizalom nélkül nem megy. vagy bízol benne 100%, vagy nem. és akkor retteghetsz
ha nincs bizalom, az nagy baj az kapcsolat végét jelenti általában, Te tudod miért van ez ha így viselkedsz el is fogod, igaz nem tudom hány éves vagy, de elõbb v utóbb az is lesz a vége M
miért, mitõl félsz? add meg neki a szabad teret..

Van egy kis gondom. A barátnőmmel két napja kipróbáltuk az anális szexet. Egy kissé [email protected] sült el, szó szerint. (? )

Minden ami kell, felkészülten vágtunk neki. El?ször fájt neki, aztán kicsit abbamaradt a fájdalom. A vége felé érezte, hogy rájött a kakkanthatnék. Olvastuk, hogy ez vele jár, ezért folytattuk. Aztán ? érzett valami nyomásszer? dolgot, és sikoltott egyet, és mondta, hogy fejezzem be. Kivettem, és egy mer? fos volt a péniszem(elnézést, hogy ilyen szavakat írok, de erre ilyen formában nincs jobb szó). Azóta nem szexeltünk. Õ nem is szokott kezdeményezni, de én sem most már. Ez olyan rossz élmény volt, hogy még a sima szext?l is elment a kedvem.

Legjobb válasz: Hú apám, ha ez nem fake, akkor nagyon durva. Amúgy egy idõ múlva megint kívánni fogjátok egymást, az anált viszont lehet hogy soha többé, de lehet, hogy már én sem.

Szerintem ne hibáztasd õt emiatt, ne nézz rá úgy, hogy "Úristen, mi volt anális szex után!" Elhiszem, hogy nem volt kellemes látvány, de akkor se hibáztasd õt! Próbáljátok megbeszélni, és hidd el, újra kívánni fogjátok majd egymást. Sok sikert! (:
Hú apám, ha ez nem fake, akkor nagyon durva. Amúgy egy idõ múlva megint kívánni fogjátok egymást, az anált viszont lehet hogy soha többé, de lehet, hogy már én sem.
Hát...sajnállak, de ezt csak akkor tudjátok rendbe hozni, ha beszélgettek róla. Tudom, hogy nehéz meg minden, de magától nem fog megoldódni a probléma...
Ez hatalmas XD
a válasz a problémádra 2 girl 1 cup
2 girl 1 cup nézd meg ezt a vidit, hasonló téma, nem vagy egyedül üdv
Elõtte WC-zés, majd egy alacsony beöntés, és mindez nem fordul elõ... Nem néztetek rendesen utána a dolgoknak. Pedig kismilliószor leírtam már én is itt. Olvasni, olvasni, majd eldönteni, hogy tényleg akarjuk ezt? És nem történik ilyen. Az, hogy milyen érzés lehetett neki? MEGALÁZÓ! Hogy el fog e múlni? Valószínûleg, de feltétlenül beszéljétek meg!
Én ilyentõl nem undorodnék. Veled is megtörténhetett volna. Neked, hogy esne ha õ úgy reagált volna mint te? 15/L
Jó, hogy olvastam ezt a postot, köszi, hogy megírtad, így valószínûleg nem akarom majd kipróbálni barátnõmmel soha, ha csak nem megbeszéljük, hogyha ilyen elõfordulna akkor nem depizünk be miatta.
ugye milyen menõ? :D
Ezt én sem értem, hogy hogy undorodhatsz meg tõle ezért, hisz gondolom nem õ szorgalmazta minden áron, hogy a popsijába rakd a dákód...na meg gondolj bele, végül is az a befosás is csupán miattad jött létre:S Én a helyében egyáltalán nem szégyelném magam, hisz nem is tehet róla szegény:( Legalább így egy életre elmegy az análtól a kedvetek, nem is egészséges dolog... 24/L
A kérdező hozzászólása: Elég hihetetlen biztos, de az utóbbi idõben õ volt inkább ráállva a témára. Persze én is akartam nagyon. Ez a fej nagyszerû.
. . . . .. . . . . . . . . . . , .-‘”. . . . . . . . . .``~., . . . . . . . .. . . . . ., .-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-., . . . . .. . . . . . .., /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:, . . . . . . . .. ., ?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\, . . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , } . . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :`^`.} . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :”. . . ./ . . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./ . . . . . . . /__.(. . .“~-, _. . . . . . . . . . . . . . , :`. . . .. ./ . . . . . . /(_. . ”~, _. . . ..“~, _. . . . . . . . . ., :`. . . . _/ . . . .. .{.._$;_. . .”=, _. . . .“-, _. . . , .-~-, }, .~”; /. .. .} . . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;, , ./`. . /” . . . ./. .. ../ . . . .. . .\`~, . . ..“~., . . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../ . . . . . .(. ..`=-, , . . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_, , -” . . . . . ../.`~, . . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\ . . . . . . \`~.*-, . . . . . . . . . . . . . . . . . ..|, ./.....\, __ , , _. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-, . .. `=~-, _\_. . . `\, . . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . .`=~-, , .\, . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . . . . . . . . `:, , . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__ . . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-, . . . . . . . . . ., %`>--==`` . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._, -%. . . ..`
A kérdező hozzászólása: Mivel azóta alig találkozunk, így észre sem vette nálam ezt az undorodás dolgot. Persze, még ráteszek egy lapáttal, és még el is mondom neki-.-" na mindegy.
Nem értem miért húzzátok le. Nem a barátnõjétõl undorodik, de senkinek sem emelné meg a libidóját az ilyen. Ráadásul csak két napja volt.
Nézd, sok jó tanácsot nem tudok adni, de tény, hogy a barátnõd nagyon szégyellheti magát. Talán próbálj minél többet mellette lenni, még ha nem akarja is, mondogasd Neki, mennyire szereted, mennyire kívánod. Nyugi, valószínûleg jó ideig még így sem lesz szex. Próbáld meggyõzni arról, hogy ez téged nem érintett annyira mélyen (mint amennyire mégis). Fogd meg az állát, nézz a szemébe, és kedves szerelmes mosollyal mond el neki, hogy egy kis buta, hogy ezen rágódik, nem olyan gáz, mint amennyire Õ érzi; Te ezzel számoltál, hogy elõfordulhat, bár kissé meglepõdtél, de egyáltalán nem undorodsz; mert mindenki emberbõl van, emberi szokásokkal; hogy rengeteg pár van, aki egymás elõtt szellent, sõt sokan még nagydologkor sem csukják magukra az ajtót, hanem a párjuk elõtt; és hogy ez mondjuk egy tûzkeresztség, mert ha ezen túl tudtok lépni, akkor igazi pár vagytok igazi, bizalommal teli szerelemmel, mert a szerelem a másik teljes elfogadásáról szól, stb. Tudom, nyálas, de most a lényeg, hogy Õt meggyõzd, nincs oka a szégyenre és bujkálásra elõled. Jah, és szerintem hosszú ideig meg se említsd az anális szexet (már ha egyáltalán valaha is lesz hozzá kedved).
Megkérdezhetem hány évesek vagytok?
éáááá
A kérdező hozzászólása: Én 23 éves vagyok, a barátnõm 20. Köszönöm szépen a jótanácsot. Megfogadom, és azon leszek, hogy boldog legyen mellettem. Tudom, hogy ez nem állhat közénk, én õszintén szeretem õt és õ is engem remélem. Igen, nagyon szégyelli magát, de remélem hamar túlleszünk rajta. Nem fogom neki semmi esetre sem kimutatni, hogy nem akarok szexelni, biztos áthidalom ezt, hiszen szeretem. Még egyszer köszönöm a normális hozzászólásokat.
Ne tedd a farkad olyan helyre ahova nem való!!! És akkor nem történik ilyen... Nem értem ezt az egész "s#ggberakásos" dolgot. Mi a jó benne??? Az sz.pás az oké, azt szeressük :) :) :) . De szerintem rohadt undorító dolog az "egyirányú utca", pedig nem vagyok sem prûd, sem öreg, sem zárkózott... Én a puncira esküszöm... :) :) :) 25/F
A kérdező hozzászólása: mostmár én is, hidd el.
<=3
Hát [email protected], a fenéért kellett a seggébe dugdosni a farkad? Gondolom nem õ imádkozott neked, hogy rakd már seggbe. Ennyit a csodálatos anális szexrõl.
Te se fogod fel mit írunk. Igen tudom , h ogy segíteni akarsz rajta. De nem érted meg, hogy a barátnõd is érzi, azt hogy (mivel nem kezdeményeztél a sima szexben ) hogy megundorodtál tõle? Neki még rosszabb lehetett tény, de ettõl hogy lehet megundorodni? Nem számítottál rá, hogy lesz valami, ha már a se.ggébe akartad betenni?Istenem.Fõleg úgy, hogy még beöntést se csináltatok...-.- Hány évesek vagytok. Na mindegy.
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy magától nem fog megoldódni, de a barátnõm nem akar róla beszélni. Lehet, hogy majd idõvel igen, de most még tuti nem. Annyira elzárkózik tõlem azóta, mintha együtt sem lennénk. Tegnap is felmentem hozzá, és egy óra múlva eljöttem, mert megkért rá. Egyedül akar lenni. Nem tudom mit tegyek. Én szeretem õt, viszont attól is félek, hogy a sima szexszel mi lesz. Eddig egész nap kívántam a barátnõmet, most meg ha eszembe is jut maga a szex, csak ez az eset jut eszembe, és egybõl elmegy mindentõl a kedvem.
A kérdező hozzászólása: Olvastam már a beöntésrõl, de õ nem akarta. Viszont hallottam, meg egyértelmûnek is tûnt, hogyha elõtte pár órával megy wc-re, és utána csináljuk, akkor sem lehetne semmi, de lett:( Nem tudom mennyit számít az a pár óra, mert a barátnõm délelõtt volt, és estefele csináltuk és mindketten akartuk.
A kérdező hozzászólása: Basszus, én nem hibáztatom õt. Pont az, hogy szeretném helyrehozni ezt az egészet. Itt az a legnagyobb gond, hogy õ elzárkózik, és nem lehet vele errõl beszélni sem. A másik, hogy én meg ezek után még a sima szextõl is hányni tudnék.
Nem hibáztatod, de azért leírod hogy undorodsz a sima szextõl is, sõt, hányni tudnál tõle. Na most akkor miva'? :O
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, hogy következik ebbõl az, hogy õt hibáztatom-.-'
Ha nem tudod, akkor hülye vagy. Ez nem kötekedés csak õszinte válasz :p
XD mennyit röhögtem! XXXDDD Az anál nem természetes dolog, szerintem alapból is undorító.
Na kapsz egy normális választ is: Ilyen megesik! Benne van a pakliban. Barátnõmmel jártunk így egyszer kétszer... több száz análból...szóval ez ilyen... nem kell túlreagálni...
Szerintem is túllihegitek. Ezt általában egy "bocsi"-val intézik el a (felnõtt) emberek... Fõleg, hogy gumi is volt... nem is értem, pedig én elég finnyás vagyok :)
A kérdező hozzászólása: Hát lehet én vagyok túl finnyás, hogy kicsit rosszul érintett az, hogy befosott. Ezzel természetesen még mindig nem a barátnõmet hibáztatom.
Okosat nem tudok mondani, csak azt, hogy az idõ megoldja. 1-2 nap után már nem olyan zavaró. Még 1-2 nap és már lehet róla beszélni nyugodtan. Aztán még 1-2 nap és úgy fel lesztek izgulva, hogy fog menni magától minden :) )
A másik, hogy én meg ezek után még a sima szextõl is hányni tudnék." Elõszeretettel toltad be a hátsójába, most meg undorodsz a sima szextõl? Nem õt hibáztatod, de emiatt megundorodni a szextõl?! Kezdjük ott, hogy már alapvetõen természetellenes a popsiba dugás, mivel a seggli.kat nem arra szokták használni.. De gondolom a saját [email protected]ól is megszoktál ijedni, vagy attól is undorodsz ugye?:) Azért ne élj álomvilágba. Gondolhattad , hogy valami nem számított hiba befog csúszi, váratlanul fog jönni.
szánalmas vagy...em csodálom h nem akar veled találkozni a bnõd.
A kérdező hozzászólása: Jézusom..szánalmas vagyok és hülye? Komolyan mintha értetlenek lennétek. Folyton próbálkozom nála, szeretem õt, nem értem miért írtok ilyeneket. Nem akar róla beszélni, és azóta begubózott, szinte látni sem akar. Én megértem, hogy neki 100szor rosszabb, mint nekem, hiszen mégsem én fostam be. Én segíteni szeretnék neki, rajtunk, és azért jöttem ide, hátha valaki hasznos tanácsot tud adni. Nem is válaszoljatok többen, ennyi pont elég volt ebbõl az oldalból.
Na ennyi. Sok ilyen után meg pelenkázni kell majd. Nagyon sok hülye van. Aki nem tud normálisan szexelni az tényleg zokni.

Ha a barátnőm két éve nem szexelt, fájni fog neki?

Csak azt SZERETEM elmondani, hogy szeretem a baratnomet, es nemsoka a szexhez erunk majd, nekem az a fontos, hogy oneki jo legyen, en masodlagos vagyok, es mindent megteszek majd, hogy a leheto legjobb legyen neki az agyban! Az a baj csak, hogy o 2 eve nem szekszelt, ugye fajni fog neki?

Legjobb válasz: Ha már nem szûz, egyáltalán nem biztos, hogy fájni fog neki. Lehet, hogy picit kellemetlen lesz, de messze nem olyan, mintha elõször csinálná. Amúgy egy gentleman vagy. :)

Ha már nem szûz, egyáltalán nem biztos, hogy fájni fog neki. Lehet, hogy picit kellemetlen lesz, de messze nem olyan, mintha elõször csinálná. Amúgy egy gentleman vagy. :)
valószínüleg fájni fog neki.talán kicsit, viszont arra nagyon figyelj, hogy ne egybõl a szexbe vágjatok bele.elõbb egy kis petting, ujjak, akármi.majd.várni kell
Én is így voltam, pár évig nem volt senkim. Nem fájt, csak fura volt újra csinálni. Megint egy kicsit hozzá kellett szokni. Nem volt rossz egyáltalán.
Hajajjjj!!! Kizárt dolog, de tudod, érdemes elõmelegíteni a sütõt, mielõtt berakod a húst!!!!! Szeressétek egymást ! De csak okosan!:)
ha rendesen felizgatod, nem lesz semmi baj! Bárcsak minden pasi ilyen lenne...
de aranyos. X). hát..elõtte használjatok pár ujjat (2 elég szerintem..már ha te csinálod..ha õ magának, akkor 3 inkább), és biztos, hogy nem lesz baj.
valószínü fájni fog neki. de ez az izgalomtol függ. hogy ha be lesz indulva akkor lehetséges hogy nem. de nagy a valószínüsége hogy mivel régen csinálta ugyan úgy ott lesznek az aggájai mint az elsönél.
A kérdező hozzászólása: OOO, koszonom a bokokat, tudjatok azert en se vagyok minden lannyal ilyen, CSAKIS ES CSAKIS azzal, aki megerdemli, es O nagyon megerdemli !!!
A kérdező hozzászólása: :) az meglessz :D Koszi, es egyebb hozzaszolasokat is szivesen fogadok :D
Elõtte össze kell szoknotok, meg kell ismerni egymást. Ha jól felizgatod elõtte, és közben is figyelsz rá (is), akkor nem nem fog neki fájni egyáltalán. Ha még nem ismered õt teljesen, akkor is csak kicsit. Össze sem mérhetõ a szûzhártya szaggatásával.
A kérdező hozzászólása: Na ennek orulok, es az 100%, h fogok ra figyelni, , nem is kicsit !

Várnál a barátnődre két évig?

Ha összejönnél egy lánnyal, akivel nagyon szeretitek egymást, várnál rá két évig a "nagy esemény" el?tt, ha a lány ezt akarná?

Legjobb válasz: A házassággal? Persze.

A házassággal? Persze.
Elõzõ vagyok! 21/l! Semmiképp nem várnék annyit a helyedben! Nem vagyok egy ócska ribanc, két kezemen meg tudom számolni, h hány pasival voltam együtt életem során, tehát nem vagyok egy szûzqrva sem... De az, h ilyen idõs korban 2 évet szabni... Én azt mondom, h ha nagyon nem bízom a kapcsolatunk jövõjében, akkor is max 3 hónap. Ha addig jól alakul a dolog, akkor miért ne?! De ha biztosabb vagyok magamban, akkor volt már, akivel 2 hét után lefeküdtem (és nem csesztem el, mert 1.5 év után ért véget a kapcs. mert megcsalt...)
Ez egy hülye, borzasztóan önzõ, és értelmetlen próba. Ebbõl nem az derül ki, hogy mennyire szeret, hanem hogy mennyire nyámnyila alak. Ráadásul a szex nem csak neki jó dolog, hanem a lánynak is, úgyhogy ez egy álszent baromság. Nem azt mondom, hogy elsõ alkalommal le kell cummantani, de azért mindenben meg kell találni az arany középutat, és ez nem az...
Hát attól függ hány éves vagy ha 13-14 akkor igen, de ha 16-17 akkor már nemtudom, nagyon kell ahhoz szeretni, sõt azt honnan tudod h 2 évet eggyütlesztek?
Ez 100%ban korfüggõ. Egy lassan 20 felé haladó sráctól nem várnám el, h várjon 2 évet, kivéve ha olyan fiatal a csaj, h még ne szexeljen pl 12-14. Kérdezõ! Milyen idõsek vagytok???
Ha a kor a probléma akkor igen, különben nem:p
Nem. Túl nagy a választék ahhoz, hogy egy ilyet válasszak ki :P És túl rövid ideig élünk, hogy két évet elvesztegessek. Egyébként ha szeretem meg minden lehet összejönnék vele, de sztem egy fél év után úgyis megcsalnám, lehet h õt szeretem, de vannak fizikai igényei is az embernek...
Utolsónak! De a te bnõd csak 16!! Ott még jó, h vártatok/vártok, mert nem kell a csajoknak 14 évesen vki ágyába mászni, de a 19 év... huhh Hát, én anno 3 hónapos kikötést tettem (nem sikerült betartani) és együtt maradtunk évekig, csak aztán... hosszú, de szétmentünk, viszont azóta is barátok vagyunk. De ha a kérdezõ várni akar, akkor kössetek kompromisszumot, engedj te is és õ is, legyen 1 év. Annyi is elég ahhoz, h kiismerd, mert teljesen kiismerni sose fogod, amenynire pedig lehet, arra elég az 1 év is. Bár én azt is soknak találom, de ha szeret a fiú, akkor az még tûrhetõ...
nekem most 16 a barátnöm, és másfél éve vagyunk együtt, de még mindig VÁROK rá!!!!!:S...na h ne menyunk bele a magánéletembe, én várok, de mostmár nem kell sok, érzem..:D
A kérdező hozzászólása: Hát igazából vallásos is vagyok, és ugye a házasság után lenne az "elfogadott" de az meg szerintem nagyon durva... :S
max akkor várnák rá , ha megtanul rendesen leápolni....vagy anál lesz belõle! Mond a csajnak , hogy ok vársz vele 2 évig, közben csald be a macit a málnásba!!!nem csak rajta múlik ez a két év..ha ügyes vagy 2 hét is elég... Sok sikert!
Rám várt:) 16 éves voltam amikor megismertem (õ 17), és én 18 õ meg 19 amikor együtt voltunk elõször. Azóta is együtt vagyunk és imádjuk egymást és nagyon jó a szex. 20L
Biztos hogy nem......
Én úgy biztos nem várnék, ha így konkrétan kiköti, hogy 2 év múlva lehet szex, ez így milyen már? Miért pont 2 év, miért gondolod, hogy pont akkor leszel rá kész lelkileg? Ha addig kellene várni, amíg felkészülsz rá (amit ugye nem tudhatsz elõre, mikor lesz), akkor várnék, akár az esküvõig is.
A szex akkor jó ha mind2 fél akarja. Amúgy kutya legyek ha 2 évig nem gerjedtek egymásra... :D 18/f
Hát én csatlakozom az elõttem szólókhoz, a ti korotokban én sem várnék a fiú helyében (bár én lány vagyok). Persze nem mondom, hogy feküdj le vele a második randin, de azért 2 év egy kicsit sok. Egyébként miért pont 2 év?
Nem.
A kérdező hozzászólása: De oké, figyu mondjuk hajlandó lennék várni 2 évig és te mit adsz cserébe? Valamit valamiért, ha ez nem megy, befejezheted az önzõséged. - hát azt adom cserébe hogy én is várok, vele együtt.
A kérdező hozzászólása: Bocsánat, nem voltam pontos. Persze kinek mi a nagy esemény. Szexre gondoltam.
A kérdező hozzászólása: pont ilyen "próbaként" hogy ha igazán szeret, akkor két évig kibírjátok, és akkor mégiscsak biztosabb a dolog, mint egy hónap után..
A kérdező hozzászólása: 19, 20
A kérdező hozzászólása: Csak mert én szeretném azért ha az "igazival" történne, és nem rögtön odaadni magam. Szeretném csak egyetlen emberrel átélni ezt. De persze házasságig várni meg elég.. izé lenne.
Arról hallottál már, h az elsõ komoly kapcsolata mindenkinek véget ér??? Nevettem rajta mikor meghallottam elõször, mert akkor éltem éltem elõször komnoly kapcsolatban, tervben volt esküvõ meg minden...és véget ért... Jó, persze vannak kivételek, de nagyon ritka. Baráti társaságomban csak az van együtt az 1. komoly párjával, ahol besikerült egy gyerek... Pasi lennék, tuti nem várnék annyit, mert MarokMarcsa nem elég...
mert, olyan nagy esemény az? vársz 2 évet rá, hogy kiderüljön hogy jaj mégse mûködik, közben meg ki tudja, milyen tapasztalataid lennének.
Az ember kurwa sok minden dolgot szeretne, az nem is baj, csak tudni kell mikor kell leszállni a földre.
De oké, figyu mondjuk hajlandó lennék várni 2 évig és te mit adsz cserébe? Valamit valamiért, ha ez nem megy, befejezheted az önzõséged.
Attó függ. Ha érezném, hogy õ az igazi és vele akarom leélni az életem, akkor belemennék. Már csak azért is, mert lehet hogy hamarabb kiderül, hogy nem illünk egymáshoz és akkor úgyse kell kivárni a két évet. Ha meg minden jól alakul akkor sanszos, hogy lehet úgy beléd esik, hogy hamarabb is odaadja magát. De ha nem és mégis kibirjátok két évig és még mindig szeretitek egymást, akkor egymásnak teremtett titeket az élet.
Ha nagyon szerelmes lennék belé, akkor igen! Legyen az szex vagy esküvõ!

Egyik napról a másikra elköltözött a barátnőm két év együttlakás és öt éves kapcsolat után. Van itt olyan lány, aki tett már ilyet, és tanácsot adna hogyan szerezzem vissza?

Légyszi privát üzenetet küldjetek, a részleteket elmondom ott.

Legjobb válasz: Egy ismerõsöm 5 év házasság és 2 kisgyerek után csinálta ugyanezt, logikát ne keress benne, ez nõi butaság, és menekülés a problémák elõl.

Egy ismerõsöm 5 év házasság és 2 kisgyerek után csinálta ugyanezt, logikát ne keress benne, ez nõi butaság, és menekülés a problémák elõl.
A kérdező hozzászólása: És utána mi lett vele? És a gyerekekkel?
Nem tudom ki szavazott le és miért. :D Azóta egyedül él a két gyerekkel a saját lakásán.

A barátnőmmel két napja vesztettük el a szüzességünket. Neki 2 napja késik a menstruációja. Az első szex után mindig késik, vagy lehetséges, hogy terhes?

Legjobb válasz: Szia!Elöszöris ha rendesen védekeztetek nincs okotok az aggodalomra,ha nem akkor lehet.De igen késhet az elsö alkalom miatt.

Szia!Elöszöris ha rendesen védekeztetek nincs okotok az aggodalomra, ha nem akkor lehet.De igen késhet az elsö alkalom miatt.
vájál, lehet én nem rtem...deeee ha lefeküdt valakivel, akkor az nem azt jeleni, hogy egybõl meg kell hogy jöjjön neki, csak ha rendesen akkor kellett volna neki megjönnie...
Azt nem írtad, h védekeztetek-e, de remélem igen.Mert akkor nem lehet semmi baj.
Szia! Ha 2 napja volt és 2 napja késik az azt jelenti hogy most kellett volna megjönnie vagyis a ciklusod 28. vagy valahanyadik napján szexeltetek. A lányok a 14 nap környékén a leg termékenyebbek, ha jól tudom, vagyis elvileg az egész hónapban összesen egy hét van amikor teherbe lehet esni. A menstruáció közeli napok a leg alkalmatlanabbak erre, mivel ilyenkor a petesejt vagy még nem, vagy már nem alkalmas a megtermékenyülésre. Ha nem használtatok óvszert, és nem szedsz fogamzásgátlót, akkor egy esemény utáni tabletta nem ártana. Sajnos, minden lehetséges.
Elég kicsi rá az esély, hogy 2 nappal a menstruáció elõtt valaki teherbe essen. De ha védekeztetek, akkor nem kell parázni.
szia!ha védekeztetek semmi ok az aggodalomra. de a menstruáció elõtti napokban is teherbe lehet esni!van rá egy élõ példa a 3 éves lányom:)
sszia vegyél egy tesztet az eldönt mindent..
Nekem nem késett az elsõ szex után.De nyugi, ez mindenkinek más, mint az is, hogy valaki vérzik mikor elveszti, van aki nem, van aki pár nappal utána vérzik kicsit.Ha védekeztetek, akkor semmi ok az aggodalomra, ha nem védekeztetek, akkor védekezzetek, mert kulonben idegeskedhettek majd mindig, ha késik neki!

18 éves a barátnöm, két és fél éve járunk, szerintetek mit adjak neki ballagási ajándéknak?

Tiszta dilemába vagyok,és nem tudom mi lenne a legjobb.

Legjobb válasz: mondjuk én örülnék ha a barátom venne nekem egy francia bugyit :P de szerintem az olyan nagy mackók vagy egyéb plüssök amelyek szívecskét fognak a kezükben nagyon tetszetõsek vagy plüssszív meg csoki és persze a kedvenc virágából egy szál... rem. tudtam segíteni. sok sikert. puszi (miranda)

mondjuk én örülnék ha a barátom venne nekem egy francia bugyit :P de szerintem az olyan nagy mackók vagy egyéb plüssök amelyek szívecskét fognak a kezükben nagyon tetszetõsek vagy plüssszív meg csoki és persze a kedvenc virágából egy szál... rem. tudtam segíteni. sok sikert. puszi (miranda)
A kérdező hozzászólása: Valami komolyabbat szeretnék adni, a sok csecse-becse már egy millió van, és ez egy különleges alkolom lesz.Gondoltam, egy gyürüre, de nemtudom, még nem szeretném eljegyezni, csak ez féreérthetö egy kicsit? Vagy nyakláncot vegyek?Szóval kellemetlenül érzem magam, mert felkerült a téma, és azt mondta baratnöm, hogy az összes osztálytársa gyürüt kapott a baratjától, én meg még nem vettem semmit neki.Vagy ez a gyürüs dolog szokás ha valaki végzös, vagy én nem értem a dolgot?Ti mit kaptatok vagy szeretnétek kapni a barátotoktól?

Prágába utazom decemberben a barátnőmmel két napra, miket ajánlotok, amit mindenképpen nézzünk meg?

Fiatal pár vagyunk.

Legjobb válasz: Vencel tér, Károly híd, és a várnegyed az Arany utcácskával alap. Nekem még a Petrin torony nagyon tetszett amit siklóval lehet megközelíteni és a párizsi Eiffel toronyról mintázták. Gyönyörû a tetejérõl a kilátás, alatta pedig finom a sör a kis faházakban. Vysherad még nagyon jó a körülötte lévõ parkkal, bár inkább tavasszal az igazi. Itt találsz még látnivalókat: http://utazas-nyaralas.info/praga/latnivalok.html Bár ha csak sétáltok a városban Prága akkor is gyönyörû és barátságos város.

Vencel tér, Károly híd, és a várnegyed az Arany utcácskával alap. Nekem még a Petrin torony nagyon tetszett amit siklóval lehet megközelíteni és a párizsi Eiffel toronyról mintázták. Gyönyörû a tetejérõl a kilátás, alatta pedig finom a sör a kis faházakban. Vysherad még nagyon jó a körülötte lévõ parkkal, bár inkább tavasszal az igazi. Itt találsz még látnivalókat: http://utazas-nyaralas.info/praga/latnivalok.html Bár ha csak sétáltok a városban Prága akkor is gyönyörû és barátságos város.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm !

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!