Találatok a következő kifejezésre: A barátnőm jut (22 db)

Már elmúltam 38 éves és régebb óta nincsen barátnőm. Majdnem mindenről a sex jut eszembe. Prostituálthoz nem járok, társkeri hirdetésekben kudarcam vannak mit csináljak?

Legjobb válasz: Férfi vagy, nem csoda, hogy hosszabb barátnõ nélküli állapotban már eléggé rá van kattanva az agyad a sexre. Ilyenkor azonban hajlamos az ember az olyan nõket észrevenni, akik ebbéli kívánalmait ki tudnák elégíteni. Pont emiatt, lehet, hogy elszalasztasz egy olyan lányt, akinek értékei is vannak és akivel hosszabb távú kapcsolatod is kialakulhatna. Egy lány ismerõsöm mesélt egyszer keserû társkeresõ élményeirõl. Normális gondolkozású, és sajnos az ismerkedések alkalmával nem talált hozzá illõ férfit, a legtöbb csak sexet akart, a komoly kapcsolatot egyikõjük sem vállalta fel a távolság miatt (a lány vidéki, nem budapesti). 38 évesen gondolom van munkád, találkozol emberekkel, utazol különféle jármûveken, eljársz a barátaiddal néha szórakozni... Ha az internet segítségével nem találsz magadnak partnert, vagy társat (döntsd el, melyikre hajtasz), akkor marad az élõben ismerkedés, s az imént felsorolt közegek azok, ahol reális esélyed van meglátni vágyid tárgyát (vagyis személyét). Ez amúgy is jobb. Nem kell azon izgulnod, mit hazudik össze magáról a net mögé bújva a másik, hanem rögtön a valóságot látod, s kezdõdhet az ismerkedés. 31N

Férfi vagy, nem csoda, hogy hosszabb barátnõ nélküli állapotban már eléggé rá van kattanva az agyad a sexre. Ilyenkor azonban hajlamos az ember az olyan nõket észrevenni, akik ebbéli kívánalmait ki tudnák elégíteni. Pont emiatt, lehet, hogy elszalasztasz egy olyan lányt, akinek értékei is vannak és akivel hosszabb távú kapcsolatod is kialakulhatna. Egy lány ismerõsöm mesélt egyszer keserû társkeresõ élményeirõl. Normális gondolkozású, és sajnos az ismerkedések alkalmával nem talált hozzá illõ férfit, a legtöbb csak sexet akart, a komoly kapcsolatot egyikõjük sem vállalta fel a távolság miatt (a lány vidéki, nem budapesti). 38 évesen gondolom van munkád, találkozol emberekkel, utazol különféle jármûveken, eljársz a barátaiddal néha szórakozni... Ha az internet segítségével nem találsz magadnak partnert, vagy társat (döntsd el, melyikre hajtasz), akkor marad az élõben ismerkedés, s az imént felsorolt közegek azok, ahol reális esélyed van meglátni vágyid tárgyát (vagyis személyét). Ez amúgy is jobb. Nem kell azon izgulnod, mit hazudik össze magáról a net mögé bújva a másik, hanem rögtön a valóságot látod, s kezdõdhet az ismerkedés. 31N
Marad az 5 combu asszony...
Dugj meg valami 14 éves kislányt, úgyis az a divat.
Ha csak szexelni akarsz, akkor neked biztos, hogy barátnõ kell? Szóval ha csak szex kell, akkor keress valami szexpartnert. Azt könnyebb találni úgy is..

A barátnőmet 15 évesen megerőszakolták. Már 5 éve, de a barátnőm még mindig nem pasizik. A történtekről minimális szinten sem beszél, de tudjuk, hogy mikor ideges az miatt és mikor jut eszébe. Miben tudnánk neki segíteni?

A barátn?met 15 évesen meger?szakolták az apja 35 éves haverja. Feljelentést nem engedett tenni, orvosi vizsgálat után sem, a magánorvosnak azt mondták, hogy már megtették a feljelentést. Már 5 éve, de a barátn?m még mindig nem pasizik. Pedig egy csomó rendes srácnak bemutattuk már. Tavaly elkezdett járni egy általa választott sráccal, de 2 hónap után minden ok nélkül szakított vele, pedig jól el voltak és rendes fiú volt. A történtekr?l minimális szinten sem beszél. Nem jár el soha sehova, csak a macskáival foglalkozik. A családja egész érdekes. Amit pénzt keres azt lenyúlják. És nagyon sokszor cikizik és bántják még a történtekért (ha megtörtént akkor is az ? hibája stb.) Miben tudnánk neki segíteni? (pszichológus nem jöhet szóba fizetni se tudná és ha nekünk nem beszél róla egy idegennek pláne nem fog)

Legjobb válasz: Pedig erre nincs más megoldás, csak a pszichiáter. Ha bemegy kórházba/ klinikára, ott ingyenes az ellátás, nem muszáj magánorvoshoz menni. Ha nem segítenek rajta most, akkor csak rosszabb lesz a helyzet, talán soha nem talál magának párt. Vigyétek el orvoshoz. Neki meglesznek a megfelelõ módszerei, hogy segítsen rajta.

Pedig erre nincs más megoldás, csak a pszichiáter. Ha bemegy kórházba/ klinikára, ott ingyenes az ellátás, nem muszáj magánorvoshoz menni. Ha nem segítenek rajta most, akkor csak rosszabb lesz a helyzet, talán soha nem talál magának párt. Vigyétek el orvoshoz. Neki meglesznek a megfelelõ módszerei, hogy segítsen rajta.
Elsõnek adom a pontot.Muszáj orvos a történtek miatt.A stresszet talán egy kis levegõváltozás tudná enyhíteni.(tábor, wellness, külföld, belföldön valahol máshol)Már rég el kellett volna mennie pszichiáterhez.Poszttraumatikus stressznek hívják, ha jól tudom.Sajnálom a b.nõdet.:( Szerintem azért szakított vele, mert a srácnak több kellett, és a barátnõdnek nem tetszett\eszébe juttatta a történtek.Hogy lehetnek már ilyenek a szülei?:S
Rosszul gondolod.Egy idegennek hamarabb beszél, fõleg ha az az idegen egy pszichiáter.Minden nagyvárosban van ingyenes.Idõpontot kell kérni, és elmenni.Ha õ nem, akkor senki nem tud segíteni neki.Mert úgy látom egyedül nem birkózik meg vele.
Ez azért nem kerek pár helyen. Ahogy 18:34 is mondta, orvosnak kötelessége rendõrséghez fordulni. Ha elmész vérvizsgálatra, vagy nõgyógyászati vizsgálatra, mert ha már a GYANÚ is felmerült, hogy esetleg történt valami, orvosnak már ezt is jelentenie KELL. Viszont, ha ennyire foglalkoztok a barátnõddel, akkor miért nem rántjátok ki abból a családból? Mert az nem nagy segítség, hogy pasit kerestek neki. A családjától szabadítsátok meg, vegyétek rá, hogy költözzön el, stb. Támogassátok inkább így! És a pszichológus viszont kötelezõ. Nem mindegyik kerül hat számjegybe, sõt, van aki lényegében semmiért elvállalja.
ebben már csak orvos tudna segíteni.A pszichológus/pszichiáter nem csak pénzért dolgozik, ez tévhit.Egyébként elképesztõ, hogy ilyen a családja, szerintem minél hamarabb ki kellene kerülnie abból a környezetbõl mert biztos hogy nagyon-nagyon sokat rontanak az egyébként is rossz helyzetén.Ha ilyen a család az teljesen negatív irányba tudja befolyásolni az ember személyiségét úgy, hogy amikor benne van észre sem veszi(tudom, mert sajnos tapasztaltam).Ami pedig titeket illet szerintem ne erõltessétek rá a pasizós dolgot, úgysem lesz képes normális párkapcsolatot kialakítani amíg nem teszi túl magát a történteken és ez teljesen érthetõ az õ helyzetében úgymond normális, hogy így áll a dologhoz.Minél hamarabb segítségre és környezetváltozásra lenne szüksége, max annyit tehettek még, hogy megpróbáljáto rávenni, hogy beszéljen nektek is a dologról, de ne erõszakoskodjatok, csak szépen nyugodtan.Mondjátok el, hogy nem fontos, csak ha akarja, nincs mit szégyellni ezen, és hátha jobb lesz neki, ha megnyílik elõttetek. 21N
Szerintem is pszichológus tudna csak rajta segíteni. Egy ilyen esetet nem könnyû feldolgozni, fõleg ha a családja sem érti meg. Ha így folytatja és nem segít rajta egy szakember akkor lehet hogy örökre egyedül marad és magányos lesz. Szörnyû trauma lehetett ez számára.
olyan nincs, hogy az orvosnak azt mondták tettek feljelentést, mert az orvosnak kell azonnal értesíteni a rendõrséget ez az elsõ ami sántít, a másik pedig , hogy ezt történt és a szülei nem tettek amúgy sem???egy 15éves kislány nem dönthet arról, hogy tesz-e vagy nem felejelentést....kérdezd meg mégegyszer a barátnõdet, hogy mi történt , mert ez ebben a formában biztos, hogy nem...mellesleg remélem is , hogy nem, csak figyelemfelkeltés
A pszichológus semmit nem tud segíteni, a pszichiáter meg PÉNZÉRT felírhat gyógyszereket.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. A baráti „csapatunk” 16-20 éves korig terjed még tanulunk és a szüleink nyakán élõsködünk (nyári gyakorlaton alig fizetnek néhány 1000 ez kitörésre sehogy sem elég) ezért sajnos anyagilag nem nagyon tudjuk támogatni. Eddig bulikba meg táborokba hívtuk, de oda se jött el. Az egész ügy alapból úgy derült ki, hogy egyiknapról a másikra nem jött ki a szobájából. Ha mi mentünk el hozzá, akkor se beszélt nagyon csak azt mondta, hogy fáradt. Aztán 2-3 hét múlva volt egy öngyilkossági kísérlete. Pszichiátriára került és ott mondták, hogy ennek a gyanúja áll fent. Akkor akarta elvinni az anyukája orvoshoz, amibõl rettenetesen nagy hiszti lett (az apja végett még ezt sem akarta engedni) és végül is a nõvérének mondott el mindent. Egy magánorvoshoz vitte el, aki annyit tudott mondani, hogy már nem szûz. (ha nem talál friss nyomot az orvos nem tud mit csinálni). Persze terjedtek itt a faluban a „hírek” és érdekes, hogy a gyanúsított pasi másnap már le is lépett innen (és ahogy utólag kiderült több lánnyal is megcsinálta ezt, egyrõl tudunk, hogy feljelentést tett, de a pasi azt mondta a rendõröknek, hogy a lány beleegyezett ezek után dobták az ügyet a szennyesbe felháborító és hihetetlen, de ezt csinálják) A barátnõm apja sem hiszi el a mai napig a dolgokat és ezért is piszkálja elég sokat, de ismertem elõtte és utána is. Én biztos vagyok benne, hogy nem hazudik. Azóta teljesen ramaty állapotban van. (pl 20 évesen 35 kg). Az a baj, hogy hiába keresnénk pszichológust és hiába kérnénk idõpontot elmenni helyette nem tudunk. Elrángatni sem tudjuk és az nem hiányzik, hogy minket is megutáljon. Ezért is kérdeztem, hogy valahogy máshogy hogyan tudnánk segíteni. (1-2 éve amikor nálunk beittunk annyit tudtam belõle kiszedni, hogy elsõ dolga a forró zuhany volt és nem akart mást mint nyugodtan és békében elmenni=(meghalni) nem pedig idegen rendõröknek bizonyítgatni az igazát+ évekig még mesélni a dolgokat+ tudja jól hogy milyen az apja, meg ha lecsukták volna az illetõt 2 év múlva úgy is szabadon mászkálna és amúgy se lenne neki az már vigasz) A pasi családja (romák persze) a faluban, amikor látják vagy elõfordult már, hogy a buszon estek neki a barátnõmnek, hogy megdugatta magát aztán nem tudott róla otthon elszámolni és össze-vissza szidják. Azért a magyar rendõrség sem arról híres, hogy fellépjenek a kisebbség ellen (nem vagyok rasszista, de tény ami tény). Csak úgy rossz, hogy én is már évek óta együtt vagyok a barátommal és a társaságban mindenkinek van barátja õ meg egyedül van.

Van új barátnöm de a régi jut az eszembe folyton mit csináljak?

A barátnömmel 10 hónapig együtt voltunk majd ö dobott mert túl sokat foglakoztam vele és az anyja is keresztbe tett de miután dobott rá 2 hétre lett új vele kb 3 hete vagyok de még mindig a régi jár az eszembe és nem tudom mit csináljak !!!

Legjobb válasz: gondolom, h nem tetted még túl rajta magad..

gondolom, h nem tetted még túl rajta magad..
Küld hozzám a mostani barátnõdet. A másikat pedig próbáld elfelejteni
A kérdező hozzászólása: és mit csináljak hogy elfejtsem ?
Szakíts a mostanival és kicsit pihentesd a csajozást.. Mert kell egy kis idõ amíg elfelejted a régit. (És ezt most nem rossz indulatból írtam.)
A kérdező hozzászólása: de az a baj hogy aki most van öt viszont nem akarom meg bántani mert nagyon szerelmes belém és én vagyok neki az elsõ.


Önzőség, ha az új párkapcsolat mellett már kevesebb idő jut a barátnőkre?

Fél éve járok egy fantasztikus fiúval. Ez életem els? komoly kapcsolata, nagyon szeretjük egymást, szóval azt mondhatom, van jöv?nk. Sose gondoltam volna hogy nekem összejön valaha is, mindig szerencsétlen voltam a szerelemben, de végre fordult a kocka. Ám eközben a barátn?imre alig van id?! igyekszem velük hétköznap találkozni, de ?k még tanulnak, hétköznap koli vagy albérlet van pesten. ezért csak a hétvége marad, amikor illik a párommal lenni... a legtöbb megérti, félek hogy megy id? után besokallnak :-( most i szekálnak, hogy már nem megyek hajnalig tartó buliba, de már nem vágyom... f?leg hogy a munkahelyemen nagy a hajtás és örülök ha pénteken még élek! de hetente próbálok egy napot a csajoknak szánni így is, csak nehéz! félek, hogy ha ne adj Isten a barátom elhagy - bár kétlem, de sose tudni mit hoz a sors, nem lesz senkim :-( jogosan! pl itt van a szilveszter! mind a 4 lány máshol akar lenni... viszont a barátommal illene egy helyen lennünk, nem? normális az, ha id?vel kevesebb id? jut a lányokra? :S nem tudok ezer felé szaladni! pasi, meló, család, barátok... én vagyok béna? :-( 23 L

Legjobb válasz: Ezt õk is megértik, semmi gond sincs! Te életed te döntesz!

Ezt õk is megértik, semmi gond sincs! Te életed te döntesz!
nálam is ez van, és megértik.
Az én barátnõim is megértik. Eleinte féltékenyek voltak; pedig láttam és beszéltem velük az iskolában. De már inkább támogatnak meg tippeket adnak. Igazából ha nekik is lenne barátjuk megértenék és majd meg is fogják. Amúgy ez természetes hogy nehezen jut idõ másra. Csoda ha az ember hétvégén ki tud kapcsolódni a párjával...
eleinte az új kapcsolat a fontosabb azzal kell többet törõdni utána ez kialakul de nem szabad hanyagolni a barátokat sem :)
Kedves boldog L! Én is csak csatlakozni tudok az elõttem szólókhoz.Kiegészítve csak annyival, hogy azt te tudod neked mennyire fontos ez a kapcsolat, mik a terveid, miért vagy vele stb. Szerintem biztos hogy könnyebben megértenének a barátnõid, ha õk is olyan kapcsolatban lennének mint te vagy, de persze ez így sem probléma. Aki komolyan számít és akinek te és aki neked fontos a barátaid között, az meg fog maradni. Akár tetszik akár nem, a kapcsolat (a barátnõiddel)nem minõségben, hanem igényben meg fog változni. Sok sikert!
az igaz barát ilyenkor háttérbe szorul, aztán ha esetleg szakítasz, akkor újra megjelenik, és a vállán sírhatod ki a fájdalmad, aztán mentek együtt bulizni. mi folyamatosan ezt csináltuk :D
csak az igény változik meg, nem a kapcsolat minõsége :)

Karácsonyi ajándékötletek várok mit kéne venni a barátnőmnek mert egyszerűen semmi jó nem jut eszembe?

Valami olyasmire gondoltam ami emlékezetes neki ha ránéz eszébe jutok vagy valami ilyesmi.

Legjobb válasz: Figyi, én nem bántani akarlak, de naponta legalább 10 ilyen kérdés van. Keress rá!

Figyi, én nem bántani akarlak, de naponta legalább 10 ilyen kérdés van. Keress rá!
szerintem vehetnél neki valami illatgyertyát... vagy esetleg, hogyha van idõd és szeretsz kézmûveskedni, akkor van egy jó tippem! vegyél néhány közös képet, ragaszd fel kartonlapra, díszítsd ki (pl: rakj rá köveket vagy írd rá a neveteket) esetleg még vicces kis megjegyzéseket is írhatsz a képek alá =) szerintem a barátnõd biztos örülne neki =) sok sikert :)

A barátnőm messze lakik tőlem és csak 4 nap múlva látom újra. Nagyon szeretnék vele beszélni de nem tudom mit írjak neki, semmit nem jut eszembe?

Mind 2en 18ak vagyunk

Legjobb válasz: Írd neki, hogy nagyon szereted és hiányzik és már alig várod, hogy elteljen az a 4 nap.

Írd neki, hogy nagyon szereted és hiányzik és már alig várod, hogy elteljen az a 4 nap.
Egy szál virágot, bár szerintem ez is felesleges.
A kérdező hozzászólása: Az az igazság hogy nem voltam ithon amikor volt a szuletésnapja és nemtudtam megajándékozni....így szeretném azt is bepótolni.... mar 1 hónapja nem találkoztunk
Ohh, ez így már más :) Akkor rózsa meg huhh nem tudom mennyit szánsz rá. 1-2 ezer forintért lehet már kapni szép ezüst karkötõket, vagy én 2000-ért vettem a swarovski fülbevalómat. Viszont a lány helyében egy boldog szülinapotnak is nagyon örülnék :)
A kérdező hozzászólása: Online rendelted a karkötõt?
A kérdező hozzászólása: akarom mondani fülbevalót :D

A barátnőm nem jut el az orgazmusig. Hamarabb ingerelhetetlenné válik. Mit tegyek?

A barátn?met próbáltam ujjal és szájjal kényeztetni, ami jól esett neki, de amikor már kezdett volna jobb lenni neki, nullára zuhant az izgalmi szintje és ingerelhetetlenné vált, és hiába folytattam, nem érzett semmit. Mit tegyek? (Egyébként a barátn?m még "sz?z")

Legjobb válasz: Azt kérdezted tõle, hogy ha magának csinálja, akkor elmegy-e? Nem szégyen az... megismeri a testét és tudja mi jó neki. Próbálkozzatok, ne add fel!

Azt kérdezted tõle, hogy ha magának csinálja, akkor elmegy-e? Nem szégyen az... megismeri a testét és tudja mi jó neki. Próbálkozzatok, ne add fel!
Véleményem szerint nem kell abszolút az orgazmusra koncentrálni, nem kell mindent egyszerre akarni. Csak csináld neki, hogy jó legyen, engedjétek el magatokat élvezzétek, és ne akarjatok görcsösen orgazmust. Ez csak megöli a hangulatot és teljesen normális hogy nincsen, lehet (sõt az esetek többségében) akkor sem lesz rögtön mikor elkezd szeretkezni, kell hozzá idõ, hogy kitapasztalja mi jó és hogy jó neki. Szóval nyugi csak szeressétek egymást és ne görcsöljetek erre rá. Ezt üzenem neki is, mert ez is gátat képezhet.
A kérdező hozzászólása: Igen, csak egy kicsit bûntudatom van, hogy nekem jó, neki meg nem. Ha meg nekem nem jó, akkor meg úgymaradok, és megöl az ideg. Õ meg bármikor abba tudja hagyni. (Nem hallottam még tõle, hogy "Abba ne hagyd!") Kérdeztem, és azt mondta, hogy még nem sikerült neki se, de nem is csinálta sokszor magának. Azért egy kicsit jó neki, de sajnos max egy fél órán át megy ez így, utánna ingerelhetetlen.
Ez velem is gyakran így van!Próbálkozz meg változtatni az ütemet, hol gyorsabban kissebbeket hol lassabban nagyokat!(Mármint a szájjal történõ ingerlésre célzok) Sok szerencsét, nekem is csak egy idõ után ment!!
Nos, szerintem a lassúság a befutó :) Mindkét nem kikészül tõle. Nekem is ismerõs ez a probléma, dde én még sose váltam ennyire semlegessé... Amiket írtál, nekem abból az jött le, hogy a barátnõd nem is akarja annyira, mintha neki ez nem is lenne fontos. Talán azért, mert még nem tapasztalta meg az orgazmust:) Ne adjátok fel, én is csak ezt tudom mondani, és minél többféleképpen próbáljátok a dolgokat. Ha az öledbe ül, ugyebár az is nagyon izgató.. Amit még mondhatok, lehet, h picit hülyeségnek tûnik, vagy durva, veszélyesnek nem hiszem, h az, de próbáljatok fehérnemû nélkül egymáshoz simulni. Isteni tud lenni, és mellesleg az izgalmat is meghozza rendesen... ha elõtte nem mentél el, vagy nem vagy annyira felizgulva, h elõnedvek legyenek.. akkor nem lehet baj szerintem. Én ily' módon is sokszor elmentem. Sok szerencsét, nagyon az elején vagytok még. :) Ki kell tapasztalni egymást.
több szerencsd lenne, ha elérnéd 10 centis minimumot!
A kérdező hozzászólása: Van az 15 centi is, de ott még nem tartunk, hogy szexeljünk. Sokféleképpen szoktuk izgatni egymást, nem az a gond. Már volt dolgom több lánnyal is, de most az a gond, hogy amikor már kezdene jó lenni neki, akkor egyszer csak megszûnik az izgalom.
A kérdező hozzászólása: Na.. Kiderült, hogy jobban szereti, ha az ujjamat bedugom neki, mint ha a nyelvemmel csinálom. Így sikerült tartósan ingerelni, és már az orgazmushoz is közel került. Próbálkozunk még... :) Köszönöm a segítséget!
Normalis pasi lehetsz, hogy igy torodsz a baratnoddel is. Csak igy tovabb!Jo uton haladsz, h jo szeretove valj, mert erdekel a partnered is. Szerintem az orgazmushoz bizonyos erettseg is kell. Nekem legalabbis 25 eves koromig nem volt orgazmusom. Sok sikert!

Normális dolog az, hogy egy több mint 6 éves kapcsolatban eszembe jut, hogy nem éltem magam ki igazán, annak ellenére, hogy szeretem a barátnőmet?

Szeretem a páromat, mert valóban társai is vagyunk egymásnak és a jövőnket együtt képzeljük el. Ugyanakkor nagyon fiatalon jöttünk össze, én most vagyok csak 24 éves, és nem sok lehetőségünk volt úgymond "kiélni magunkat". Ez később vajon okozhat gondot? Tudom, hogy sokaknak undorító lehet az egész gondolatmenet, és örülnének, ha csak egy barátjuk/barátnőjük lenne már végre, de szerintem fiatalon tele van az ember mindenféle elképzeléssel helyesről, helytelenről, élethosszig tartó szerelemről... Nekem viszont mindig volt egy racionalista, cinikusabb énem, amelyik szkeptikus és megkérdőjelezi az ilyen sokak által hangoztatott "ideákat". Ráadásul szerénytelenül ki merem azt is jelenteni magamról, hogy a külsőm szempontjából és talán intellektuálisan sem lenne nagyon nehéz "becsajoznom". Mégis szeretnék hűséges maradni és remélni, hogy a holtodiglan-holtomiglan dolog igenis lehetséges, nem csak fiatalkori illúzió. Nektek mi a véleményetek erről?

Legjobb válasz: az hogy ez a teória fent fog még állni akkor ennek a kapcsolatnak hamarosan vége lesz.

az hogy ez a teória fent fog még állni akkor ennek a kapcsolatnak hamarosan vége lesz.
1! igaza van amúgy jó lesz ha felébredsz, nem attól leszel boldog ki éled magadat, magyarul összevissza dugsz, megteheted majd rá fogsz jönni, a szex napi szinten kevés idõben kifejezve, ébredj fel és próbáld meg normálisan élni az életedet, az ábrándozás az élet megrontója, valóságban élj!! N
Szerintem már maga az hogy ezek a gondolatok felmerültek benned egy intõ jel! Késõbb csak erõsödni fog. Szerintem.
A kérdező hozzászólása: Én nem feltétlenül értek egyet azzal, hogy ha már csak eszembe jut, az is intõ jel. Szerintem igenis mindenkinek eszébe jut, a kérdés inkább az, hogy van-e önkontroll és megbecsülöm-e a másikat. Én nem hiszem, hogy egy életen át végig mindig egyformán szeretünk valakit. Hullámzik: néha szeretetkitörés van, néha meg eszünkbe jutnak ilyen dolgok. A kitartáson van a hangsúly. Nekem az a tapasztalatom, hogy azok szokták mondani azt, hogy még gondolat szintjén sem szabad felmerülnie ilyesminek, akik vagy hazudnak maguknak, vagy sosem voltak igazán hosszú kapcsolatban még. Félreértés ne essék, nem tartom magam többre a barátnõmnél, nem gondolom hogy "jobbat érdemelnék". Sõt... nem csak a legtöbb lány, de a legtöbb ember sem olyan kielégítõ lelkileg/szellemileg számomra mint õ. Elég speciális elvárásaim vannak a környezetemmel szemben, és nehéz a hülyeségeimnek megfelelni. Õ viszont képes rá.
Mióta vagytok együtt a barátnõddel? Hát gondolom akkor normális hogy így érzel. Én úgy gondolom azért intõ jel ez az egész gondolatmenet, mert vannak akik nem tudják kontrollálni a dolgokat és évekkel késõbb ha valami probléma adódik a párkapcsolatukban akkor elõtörnek újra ezek az érzések. És ez semmi jóra nem vezet. Én pont ezért szeretem ha idõsebb a fiú. És érzékenyen érint a téma mert emiatt szakított velem a párom (mi is sokáig voltunk együtt). És az a baj, hogy ezzel nem tudok mit kezdeni, nem tudok mi változtatni mert nem velem volt a gond, nem is vele... hanem azzal hogy nagyon fiatalon jöttünk össze. Én úgy gondolom, hogy semmi sem marad ki az életedbõl. Minden kapcsolat boldogan indul és kevésbé boldogan végzõdik és ezek csak állomások, a végén jó sok bosszúsággal megtoldva...
Szia! Én nem értek egyet az elõttem szólókkal, szerintem teljesen normális. Én is most leszek 24 éves, és néhány hónappal már túl is léptük a hat évet a párommal. Igenis elõfordult az, hogy - annak ellenére, hogy mindennél jobban szeretem õt - elgondolkodtam ezen a kérdésen. Szerintem ez teljesen normális, és az is, hogy a szeretet 'hullámzó'. Én úgy gondolom, hogy a választ viszont CSAK TE TUDOD, sajnos biztos, hogy minden eset egyedi, nyilván függ attól, hogy ez az érzés mennyire erõs benned, és a habitusodtól. Ha ez segít, én már nem gondolkodom ilyeneken, én azt gondolom, hogy abszolút lenyugodtam, sõt januárra várom az elsõ közös babánkat. :) Viszont mi csajok alapvetõen nyugodtabb típusok vagyunk, a párom pedig már 30 fölé került a hosszú évek során, tehát számodra sajnos valószínûleg ez sem mérvadó...a döntés a tiéd. :)

Miért van az, hogy hiába miinden, mert mindig mindenről a lányok a szex és a hiány jut eszembe, aztán egyből ingerült, feszült és kicsit szomorú leszek, mert nekem még sosem volt barátnőm?

Én tényleg próbálok egyedül is boldog lenni, de ha csak egy nyavalyás filmet nézek, hogy eltereljem a gondolataimat, a kkor mondjuk látok benne egy vonzó lányt, n?t, akkor emiatt hirtelen megkívánom és máris megint a szexen jár az eszem. Ha zenét hallgatok, akkor szép n?i hangtól izgulok be mondjuk, ha sétálni megyek, akkor megint látok valami vonzó csajt és megint. Szóval értitek, ezt így lehetetlen megoldani, de barátn?t szerezni nem könny? manapság, f?leg olyat nem, aki nekem megfelelne küls?re meg bels?re is. Na meg én sem vagyok egy adonisz meg men? páwa vagy mi a fene.

Legjobb válasz: Fogalmam nincs. Lehet, ezt beszélik beléd.

Fogalmam nincs. Lehet, ezt beszélik beléd.
Azért van ez mert nem volt barátnõd, dolgoznak a hormonok és általában kell az a társas együttlét amit egy barátnõ ad. Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: Huszonéves vagyok.
Egyfelõl szex hiányod van. Másfelõl - valószínûleg - te sem a magányra vagy kalibrálva.
Persze, hogy szomorú vagy, mert magányos vagy, viszont annak kell valami oka legyen, hogy ennyi idõsen még nem volt kapcsolatod. Önbizalomhiány, vagy akármi. Az sem mindegy milyen partnert keresel. Egyszer randiztam egy olyan sráccal, akinek még sosem volt barátnõje. Olyan elvárásai voltak, olyan saját maga által kreált álomvilágban élt, amibe a nõk 99%-a biztosan nem fér bele. Ezt mind külsõre, mind belsõre értem. Lehet tökéleteset keresni, de valami szinten felesleges.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!