Találatok a következő kifejezésre: A barátnőm hónapja szedi a (21 db)

Barátnőm 5 hónapja szedi a symicia fogamzás gátlót 1 hónapja gumi nélkül csináltuk de nem élveztem bele egyszer sem mert nem akarta? Hétfőn vette be az utolsó

szem gyógyszerét és még nem jöt meg neki mindig de viszont mán görcsöl nagyon aztomta mert el?te mindig szokot görcsölni miel?t megjön neki? szerintetek van valami baj hogy ijen sokat késik?teherbe eset volna? nagyon parázom segitsetek kérlek?

Legjobb válasz: Ha nem élveztél bele, akkor mi is a kérdés?

Ha nem élveztél bele, akkor mi is a kérdés?
A kérdező hozzászólása: hát jó csak nem tudom hogy mért késik ennyit neki.
Szerinted miért fogamzásgátló? És ha még nem is élveztél bele...Ez megint egy értelmetlen kérdés.
Ezért nem kellene ész nélkül minden idióta nõnek (?) felírni a gyógyszert. Azt sem tudja mire szedi... 5 hónap? Ugyanmár, mi a kérdés? 1 hónap után sem lett volna semmi tré, ha betartja a szabályokat.
nem terhes. Más okokból is késhet. Amúgy ha most nem jönne meg neki, akkor sem jelenti azt, hogy terhes.

Segitség!? A barátnőm fogamzásgázlót szed. és már jóideje szedi. Kb.3 hónap. Nem baj az ha "elmegyek" benne?

nemtudok semmit! segitség! :-O

Legjobb válasz: Most mit okoskodtok már? Mutassatok már olyan férfit, akinek elsõ barátnõje elkezdi szedni a fogamzásgátlót és a pasi máris tudja hogyan mûködik. Neten nézett utána, megkérdezte az embereket. Mi ebben a rossz? Nektek semmilyen kérdés nem jó? Ha gyógyszerrõl kérdeznek akkor "olvasd el a betegtájékoztatót", ha lehetek-e terhes, akkor legyen bármi is a kérdésben mindennek lehordjátok és biztos terhes lehet (még ha nem is volt szex akkor is), és zabáltatnátok mindenkivel a 72 órásat. Azért van az oldal, hogy kérdezzenek. Akinek nem tetszik valamelyik kérdés, kihagyja és kész. Nem tudom mi ezen olyan bonyolult. Kedves kérdezõ! Nem kell félned a fogamzásgátló mellett nem szükséges megszakítást alkalmazni. Ez hormontartalmú készítmény, nincs tõle peteérése a barátnõdnek, tehát nincs amit megtermékenyíthetne a spermium. A nagyokosok a spermicidek mellé (pharmatex termékek) ajánlanak megszakítást, mert szerintük nem nyújt tökéletes védelmet. Nyugodtan végig lehet csinálni az aktust, semmi gond nem lesz.

Most mit okoskodtok már? Mutassatok már olyan férfit, akinek elsõ barátnõje elkezdi szedni a fogamzásgátlót és a pasi máris tudja hogyan mûködik. Neten nézett utána, megkérdezte az embereket. Mi ebben a rossz? Nektek semmilyen kérdés nem jó? Ha gyógyszerrõl kérdeznek akkor "olvasd el a betegtájékoztatót", ha lehetek-e terhes, akkor legyen bármi is a kérdésben mindennek lehordjátok és biztos terhes lehet (még ha nem is volt szex akkor is), és zabáltatnátok mindenkivel a 72 órásat. Azért van az oldal, hogy kérdezzenek. Akinek nem tetszik valamelyik kérdés, kihagyja és kész. Nem tudom mi ezen olyan bonyolult. Kedves kérdezõ! Nem kell félned a fogamzásgátló mellett nem szükséges megszakítást alkalmazni. Ez hormontartalmú készítmény, nincs tõle peteérése a barátnõdnek, tehát nincs amit megtermékenyíthetne a spermium. A nagyokosok a spermicidek mellé (pharmatex termékek) ajánlanak megszakítást, mert szerintük nem nyújt tökéletes védelmet. Nyugodtan végig lehet csinálni az aktust, semmi gond nem lesz.
Sajnos ez van, ha ilyen szereket szed, akkor nagyságrendekkel megnõ a teherbeesés kockázata, még óvszerrel is(!!!). Félretéve a tréfát, remélem nem komolyan kérdezted, a fogamzásgátlás lényege, hogy ne eshessen teherbe ha "elmész benne", ahogy te fejezted ki magad.
A baj az lenne, ha nem szedne fogamzásgátlót és Te úgy mennél el benne!!! És olyan kis kretént hozna a világra amilyen Te vagy!!! Szexelni, meg elmenni, arra van eszed, de logikusan gondolkozni már nincs?! A kérdésedbõl ítélve az IQ-d úgy 20-40 között van...
ez tényleg elkeserítõ kérdés, a szexre van eszed, de arra sem vagy képes hogy a neten utána nézz a dolgoknak anélkül, hogy itt lejáratnád magad. De mi van, õ se tud semmit róla, hogy téged felvilágosítson?!:) Mibe hogy 13-16 évesek vagytok?! De hogy a kérdésedre is válaszoljak, igen elmehetsz benne, sõt elég régóta megtehetnéd, hiszen ez már a 3. hónap ahogy írod.
nem tudom miért kell leszólni:S örüljetek h kérdez. azért kérdezi mert ugyebár az elsõ hónapban még nem lehet, és biztos hallott valami ilyesmit és biztos akart lenni a dolgában h a második hónaptól már lehet telibe lõni...
A kérdező hozzászólása: 18 éves vagyok.. de nyilván nem kérdezem meg tõle, hogy milyet szed és a mellékhatásait! õ sem kérdezi meg az enyéimet. mivel nemtudom a gyógyszer nevét emtudok utánanézni milyen a hormontartalma, milyen erõsségû, stb.. szóval.. ezért szorulok tanácsra. de én most Átlagában kérdezem!
A kérdező hozzászólása: hogy lrtsétek..szedett egy gyógyszert leállt ele.ezt szedte nagyjából 2, fél vagy háromnegyed hónapig.. aztán elkezdett egy másikat szedni.. 2-3 napja szedi és úgy csináltuk.. éshát..megtörtént a célbalövés, mivl átkarolt a lábával... na! erre kérdezem a választ!!!!

Barátnőm 4 hónapja szedi a symician fogamzásgátló tabblettát? Az orvosa a menstruálsiós görcsei miatt irta fel neki 4 hónapig gumival csináltuk ma viszont gumi nélkül

de nem mentem el benne mert nem akarta a barátnőm inkáb ő segített rajtam más módszerel?azt szeretném tudni hogy vane eséj a teherbe esésre mert parázok tölle köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: -.- Azért van a tabi, hogy megakadályozza a teherbeesést.. Már a 2. hónaptól nyugodtan csinálhattátok volna gumi nélkül, beleélvezéssel...

-.- Azért van a tabi, hogy megakadályozza a teherbeesést.. Már a 2. hónaptól nyugodtan csinálhattátok volna gumi nélkül, beleélvezéssel...
Ha 4 hónapja szedi és nem élveztél el amíg benne voltál az a pici esély is leredukálódik...
Mikor kezdheti el az elsõ csomag szedését? - Ha nem használt hormontartalmú fogamzásgátlót az elõzõ hónapban A Symicia szedését a ciklus elsõ napján (azaz a menstruáció elsõ napján) kezdje el. Ha a Symicia szedését a menstruáció elsõ napján kezdi el, már azonnal védett a terhességgel szemben. Elkezdheti a szedést a ciklus 2-5. napján is, de ilyenkor az elsõ 7 napban további védekezést (például óvszert) kell alkalmaznia.
Nem lesz baj.4hónapja fog.gátlót szed.
A kérdező hozzászólása: ja mán 4edik hónapja szedi a simiciát de nagyon parázok hogy nem e lessz baj :S:S:S
A kérdező hozzászólása: akor tljesen kizárt hogy terhes legyen enyitöl ?
Teljesen az a kizárt ha nem szexelsz, na abból tuti nem lesz baba, bár már a történelembe elõfordult, hogy szüzen esett valaki teherbe: Szûz Mária.
már az elsõ 2 hét után nyugodtan lehet csinálni gumi nélkül
Pontosan 3 hónapig használtatok feleslegesen gumit, gratulálok, ez aztán a pénzkidobás, jó sok fölös lehet... Ha gumiztok, minek a gyógyszer? Ha gyógyszert szed, minek a gumi?

Barátnőm 7 hónapja szedi a symicia fogamzás gátlót 3napja voltunk együt gumi nélkül minden rendben volt? Rá 1 nap mulva mongya hogy fáj neki és ma meg aztmonta hogy vérzet egy kicsit? Mi lehet ennek az oka?

teherbe eset volna ? pedig nem mentem el benne mert nem akarta? máskor amikor csinájuk utána soha nem fáj neki de most kicsit joban belemelegetünk és durvábak voltunk mért fájhat neki és mért vérzet be ?

Legjobb válasz: Nyilván mert durvábban csináltátok és valami kisebb sérülése lett a hüvely falán. Egyébként ha meg is termékenyülne, akkor is legkorábban két hét múlva lenne bármi tünete belõle. Most nincs kedvem részletezni, hogy a peteérés-megtermékenyülés-beágyazódás hogy megy és mennyi idõ, meg hogy a fogamzásgátló tabletta hogy mûködik, szerintem 7. vagy 8. osztályban venni fogjátok bioszórán.

Nyilván mert durvábban csináltátok és valami kisebb sérülése lett a hüvely falán. Egyébként ha meg is termékenyülne, akkor is legkorábban két hét múlva lenne bármi tünete belõle. Most nincs kedvem részletezni, hogy a peteérés-megtermékenyülés-beágyazódás hogy megy és mennyi idõ, meg hogy a fogamzásgátló tabletta hogy mûködik, szerintem 7. vagy 8. osztályban venni fogjátok bioszórán.
A kérdező hozzászólása: de ha szedi a gyógyszert akor baj nem lehet ugye?
Ha pontosan szedi a gyógyszert, nem hányt, nincs hasmenése stb. akkor a gyógyszer kb. 99, 5% százalékban megakadályozza a terhességet. Ezt ronthatja, ha antibiotikumot szedett közben, vagy dohányzik. Ha nem mész el a végén benne, akkor egyébként is csökken az esély a teherbeesésre. Mindezekkel együtt aki szexel, annak szembe kell nézni a ténnyel, hogy elképzelhetõ, hogy gyereke lesz.
A kérdező hozzászólása: nem volt semmi ijesmi nem hány nem dohányzik nem volt semmi rendelleneség és pontosan szedi a gyógyszert
Áruld már el, ha szedi a tablettát (ami fogamzásgátlónak hívnak, mert megakadályozza a fogamzást), és még bele se élveztél, mi a frásztól lenne terhes? Neked is még 4-5 év kéne, és csak utána szexelni... Hány éves vagy? 13?!
ha nem élveztél bele egészen biztos hogy nem terhes hacsak nem szedi rendesen a gyógyszert (elfelejti bevenni vagy nem ugyanazon órákban szedi be) szerintem megsérthetted a méhszáját és az vérzett neki... de vidd el orvoshoz azért!

18 éves fiu vagyok barátnőm 16 éves 2 hónapja szedi a simicia tabletát bevete az utolsó tabletát és úgy kelle volna neki megjönie az utolsó tableta után 1 napal szeretkeztünk?

és szeretkezés előtt betettem neki gumi nélkül ojan 3centi ment be és utána rögtön vettem fel gumit és megtörtént aminek megkelet megnéztem a gumit utána nem volt lyukas sem pénteken kellet volna megjönnie neki és még masem jött meg neki aztmongya hogy kicsit fel is van fázva nagyon parázok segitsetek legyetek szivesek hogy ilyenkor mivan?

Legjobb válasz: A tabletta a 7 napos szünetben is védelmet nyújt :)

A tabletta a 7 napos szünetben is védelmet nyújt :)
A kérdező hozzászólása: okés köszönöm a válaszokat
ha így történ ahogy irtad nem lehet terhes az elvonsos vérzés az utolsó tabbletta után 5-6 nappal jelentkezik.. a felfázás befolyásolhatja a dolgokat... amennyiben jövöhét keddig nem jön meg neki menjen el dokihoz
A kérdező hozzászólása: nem lehet akkor terhes ? segitsetek legyetek szivesek?
A kérdező hozzászólása: én akartam gumi nélkül azért raktam be csak barátnõm szolt hogy gumival csinájjuk mert fél még és most mán 2 napja csúszik a menstruálciója kezdek én is parázni meg õ is a terhesség szerinted kizárt?
Ilyen szar idõjárás közepette én is mindig kések :(
függetlenül attol hogy miért irta fel a doki még elolvashatnátok!!! meg mi ez a beteszem kiveszem gumit huzok? akkor minek rakod be elõtte?
A kérdező hozzászólása: mert ezt a tabletát az orvosa a menstruálciós görcsei miatt irta fel neki mert nagyon görcsölt mindig amikor megvolt neki tehát a terhesség az teljesen kizárt ? és akkor miért nek jön meg még a felfázás miatt?
A tabletta mentes hét 2-3-4. napján szokott általában megjönni...Miért ne olvassátok el azt a nyomorult betegtájékoztatót?! 1. voltam...Szívesen.
Ne aggódj, nem lesz baj. Viszont ha a doki a görcsei miatt írta fel a tablettát, akkor lehet nem lesz elég erös a fogamzás megakadályozásához Mindenképp tájékoztassa majd a legközelebbi vizsgálatkor, hogy már él nemi életet Így ha szükséges, váltani tud a megfelelö tabira.

Barátnőmnek szeretkezés után fehér váladék jön ki a nemi szervén! 1 hónapja szedi a fogamzásgátlót és azóta van ez a váladék! Mi lehet ez?

Valaki járt így? Vagy mi lehet ez?

Legjobb válasz: ??? Ez természetes nõi folyamat..kislánykora óta van a bnõdnek ilyen,ahogy minden nõnek. http://www.csakmiketten.hu/index.php?option=com_content&task.. Másrészt..ha beleélvezel,akkor meg a te ondód köszön vissza. Hány éves vagy?És a barátnõd?

??? Ez természetes nõi folyamat..kislánykora óta van a bnõdnek ilyen, ahogy minden nõnek. http://www.csakmiketten.hu/index.php?option=com_content&task.. Másrészt..ha beleélvezel, akkor meg a te ondód köszön vissza. Hány éves vagy?És a barátnõd?
Mindenkinek ilyen
Mondjuk beleélvezel és kijön az ondó?...
miért szedi akkor azt a sz*rt? minek szedi, ha azt se tudja mire jó?
mikor régen? minden megeshet, de most ne már.. ezért nem kell kislányoknak tablettázniuk, mert azt se tudják h mi h mûködik.. ne haragudj, de ez a véleményem.. hány éves amúgy?
Mondd meg a barátnõdnek, h eleinte én is féltem, de már 6 hónapja szedem a tablettát, és NINCS ATTÓL JOBB ÉRZÉS, mint amikor belém élvez a barátom. :)
Ferike! Tûrd!
Mond meg nyugodtan a barátnõdnek, hogy akkor tegye le nyugodtan a tablettát, mert feleslegesen terheli hormonnal a szervezetét! A fogamzásgátló tablettát pont erre találták ki. Ha valaki pontosan szedi és figyel rá, hogy olyankor, amikor gyengülhet a hatása, alkalmaz kiegészítõ védekezést, akkor nem igen szoktak teherbe esni. Viszont aki kicsit is figyelmetlen a szedés során, azok igen, azok szoktak... Én összesen amióta élek nemi életet jó 7 évig szedtem tablettát és egyszer sem lettem mellette terhes. És még rengeteg nõ rajtam kívül.
Legyen már neki esze! Olyan mindegy h benne mész el vagy kiveszed elõtte, így is úgy is teherbe eshetne! De nem esik teherbe mert szedi a tablettát! Pont azért szedi hogy beleélvezhess és ne legyen terhes. Én is szedtem, 3 évig volt barátom, EGYSZER sem vette ki...Soha...és nem lettem terhes. Szóval nyugi!
Még ha nem zuhanyoztok le azonnal, akkor se fog teherbe esni :D ma már teljesen máshogy vannak kialakítva ezek a tabletták, mint pl 10 évvel ez elõtt, más a hormoni összetételük, és teljes biztonságot nyújtanak :) mondom, eleinte én is trippeltem, de már 6 hónapja szedem, és szuper :)
Azért mert kimosni nem birja.. ahh, ha ez ilyen egyszerû lenne:D
Hogy tudsz egy ilyen brainless csajjal egyáltalán járni?? Siralmas hogy milyen csajok vannak!
Nézz utána hogy hogyan mûködik, mi a hatása a szervezetre, (habár ezt gimibe a tanár is elmagyarázza biológia órán) miért nyújt védelmet és miért nem lehet terhes, majd olvasd el neki a beteg tájékoztatónak ide vonatkozó bekezdését és ha még ezek után sem képes felfogni, akkor nem fél csak hülye, vagy nem akarja a kapcsolatotoknak ezt a szintjét. Mellesleg nem nagyon van jobb érzés, mint amikor belédélveznek.
Creampie!:)
mondd meg neki, hogy én hónapok óta szedem, és a barátom MINDIG oda szokott, (sportoló, 19 éves, szóval aktívak a kis "haverok :D) és még nem vagyok terhes.
A kérdező hozzászólása: Én nem szedek :D
Mert nem lehet jól kimosni! Sõt: így inkább bemosod, ha nem vigyázol! Amúgy, aki nem ért hozzá, az minek szexel/szed tablettát? Ez mindkettõtökre vonatkozik.
A kérdező hozzászólása: Nem lehet neki megmagyarázni hogy nem lehet probléma.. mert régen is volt olyan hogy gyógyszer mellet teherbe estek....
Semmi különös érzet nincs. :-) Kérdezd meg tõle, hogy szájába lehet-e helyette. Ha meg semmi sem megy, akkor lapátold. :-)
de nyugtass meg, ugye gumit nem kell húznod?:D
A kérdező hozzászólása: Õ 17 éves én 20. hallotta hogy 10 éve született is gyerek.. Írták sokan hogy nagyon jó a punciban elmenni, ezért szeretném de nem engedi :(
hallottam.... omg.... en is sok mindent hallok, h mik vannak az utcán, de attól még kimegyek.. nem tudom, az ilyennek nem tudnám megmagyarázni....
A kérdező hozzászólása: De jó neked :) Sajna õ nem így fogja fel... Pedig jó lenne:) Semmi esély nincs rá hogy teherbe essen ugye? Fõleg ha utána egybõl zuhanyzunk.
a zuhanyozásnak semmi köze az egészhez.. ha ennyire fél, ne szexeljen..
A kérdező hozzászólása: Miért ne lenne köze ha kimosod a punciból teljesen?
az elõzõ vagyok, hozzáteszem: tényleg nincs annál jobb! csak egyszer próbálja ki, milyen ha benne mész el, és soha többé nem akarja máshogy! a zuhanyzásról meg annyit, hogy totál semmi értelme, még ha hüvelyöblítést végez sem. 1. ha vízzel teszi, hagyja abba, mert nem tesz jót, ha víz kerül bele. 2. a spermák olyan gyorsak, hogy mire kihúzod, már késõ lenne, nemhogy mire kiöblítené.. :)

A barátnőm több hónapja szedi a fogamzásgátlót. Amikor megjön neki, fáj a pocija. Hallottunk olyanról, hogy huzamosabb ideig szedve a tablettát később enyhülhet ez a fájdalom. Van ennek alapja?

Ha igen, nagyjából mennyi id? múlva alakulhat ki?

Legjobb válasz: Van alapja. Mindenkinél másképp hat a tabi. Mennyi ideje szedi? Ha csak 1-2 hónapja még kell egy kis idõ.

Van alapja. Mindenkinél másképp hat a tabi. Mennyi ideje szedi? Ha csak 1-2 hónapja még kell egy kis idõ.
Van akinek már az elsõ pár hónapban is érezhetõen kevesbé görcsöl a hasa és van akinek több idõ kell, de mindenképpen jobb lesz. Kitartás!
nekem ugyanugy faj a hasam, 2 napig, de a vérzés idõtartama csökkent. kb. 3-4 napig van meg. regebben, amikor meg nem szedtem, volt olyan is, h 1 hetig is eltartott.
Nekem pl már az elsõ pár hónapban sokkal jobb volt, pedig én iszonyatosan görcsölõs voltam. Még mindig fáj az elsõ napon, de nem annyira, hogy gyógyszer kelljen.
nekem a következõ tablettás menzeszemnél már nemfájt a hasam. de aztán évek múlva visszatért a hasfájás, igaz nem annyira vészesen mint elõtte.
Dehogy gond! Rá se ránts!
Ha nem csak írni tudsz, hanem olvasni is, akkor szépen elõveszed a betegtájékoztatót és elolvasod, hogy ilyen esetben mi a nagy helyzet! Vagy szétnézhetsz itt az oldalon is. Ezerszer feltették már ugyanezt a kérdést. Ha nincs meg a betegtájékoztató, akkor Google! Gyógyszer neve + betegtájékoztató = egybõl kiadja. Pofonegyszerû, nem? De tudod, mit? Jobb ha nem szedi és inkább óvszerrel védekeztek, ha ennyit nem tudtok megtenni magatoktól.

A barátnőm 4 hónapja szedi a volina fogamzás gátlót?

eddig gumival védekeztünk csináltuk gyógyszer mellet gumi nélkül is beleélvezés nélkül azt viszont azért mert félt a barátnőm hogy baj lesz. elhatároztuk hogy úgy leszünk együtt hogy el is megyek benne de mikor elérkeztünk a hoz a ponthoz meggondolta magát mert nem bízik a fogamzás gátlóban 4 hónap után már teljes a védelem a betegtájékoztató szerint 1 hónap után már teljes a védelem. menyi az esélye a teherbe esésnek ha együt leszek vele teljesen? köszönöm a válaszokat? 20f-19l

Legjobb válasz: egy hajszálni esély mindig van, hisz semmi sem 100%,de ha nem bízik benne,akkor meg mi a fenének szedi,akkor tök fölöslegesen mérgezi magát.

egy hajszálni esély mindig van, hisz semmi sem 100%, de ha nem bízik benne, akkor meg mi a fenének szedi, akkor tök fölöslegesen mérgezi magát.
Itt egy Pearl Index: http://www.webbeteg.hu/cikkek/fogamzasgatlas/10806/pearl-ind.. Itt le van írva, hogy fogamzásgátló szedése mellett a teherbeesés esélye: 0.1-0.5%, ergo az 1%-ot sem éri el. Amúgy minek szed a barátnõd fogamzásgátlót, ha nem élvezhetsz el benne? Ekkora marhaságot. Pont erre találták ki ezt a gyógyszert. Így minden hónapban kidobja a tabletta árát az ablakon. Gratulálok.
Elméletben a tabletta hatékonysága több, mint 99%, a gyakorlat azonban ennél alacsonyabb számot mutat.
kb. 98%, ami a papíron van. Nem értem minek mérgezi magát, ha nem élvezi ki!?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!