Találatok a következő kifejezésre: A barátnőm hónapja szedi (21 db)

Segitség!? A barátnőm fogamzásgázlót szed. és már jóideje szedi. Kb.3 hónap. Nem baj az ha "elmegyek" benne?

nemtudok semmit! segitség! :-O

Legjobb válasz: Most mit okoskodtok már? Mutassatok már olyan férfit, akinek elsõ barátnõje elkezdi szedni a fogamzásgátlót és a pasi máris tudja hogyan mûködik. Neten nézett utána, megkérdezte az embereket. Mi ebben a rossz? Nektek semmilyen kérdés nem jó? Ha gyógyszerrõl kérdeznek akkor "olvasd el a betegtájékoztatót", ha lehetek-e terhes, akkor legyen bármi is a kérdésben mindennek lehordjátok és biztos terhes lehet (még ha nem is volt szex akkor is), és zabáltatnátok mindenkivel a 72 órásat. Azért van az oldal, hogy kérdezzenek. Akinek nem tetszik valamelyik kérdés, kihagyja és kész. Nem tudom mi ezen olyan bonyolult. Kedves kérdezõ! Nem kell félned a fogamzásgátló mellett nem szükséges megszakítást alkalmazni. Ez hormontartalmú készítmény, nincs tõle peteérése a barátnõdnek, tehát nincs amit megtermékenyíthetne a spermium. A nagyokosok a spermicidek mellé (pharmatex termékek) ajánlanak megszakítást, mert szerintük nem nyújt tökéletes védelmet. Nyugodtan végig lehet csinálni az aktust, semmi gond nem lesz.

Most mit okoskodtok már? Mutassatok már olyan férfit, akinek elsõ barátnõje elkezdi szedni a fogamzásgátlót és a pasi máris tudja hogyan mûködik. Neten nézett utána, megkérdezte az embereket. Mi ebben a rossz? Nektek semmilyen kérdés nem jó? Ha gyógyszerrõl kérdeznek akkor "olvasd el a betegtájékoztatót", ha lehetek-e terhes, akkor legyen bármi is a kérdésben mindennek lehordjátok és biztos terhes lehet (még ha nem is volt szex akkor is), és zabáltatnátok mindenkivel a 72 órásat. Azért van az oldal, hogy kérdezzenek. Akinek nem tetszik valamelyik kérdés, kihagyja és kész. Nem tudom mi ezen olyan bonyolult. Kedves kérdezõ! Nem kell félned a fogamzásgátló mellett nem szükséges megszakítást alkalmazni. Ez hormontartalmú készítmény, nincs tõle peteérése a barátnõdnek, tehát nincs amit megtermékenyíthetne a spermium. A nagyokosok a spermicidek mellé (pharmatex termékek) ajánlanak megszakítást, mert szerintük nem nyújt tökéletes védelmet. Nyugodtan végig lehet csinálni az aktust, semmi gond nem lesz.
Sajnos ez van, ha ilyen szereket szed, akkor nagyságrendekkel megnõ a teherbeesés kockázata, még óvszerrel is(!!!). Félretéve a tréfát, remélem nem komolyan kérdezted, a fogamzásgátlás lényege, hogy ne eshessen teherbe ha "elmész benne", ahogy te fejezted ki magad.
A baj az lenne, ha nem szedne fogamzásgátlót és Te úgy mennél el benne!!! És olyan kis kretént hozna a világra amilyen Te vagy!!! Szexelni, meg elmenni, arra van eszed, de logikusan gondolkozni már nincs?! A kérdésedbõl ítélve az IQ-d úgy 20-40 között van...
ez tényleg elkeserítõ kérdés, a szexre van eszed, de arra sem vagy képes hogy a neten utána nézz a dolgoknak anélkül, hogy itt lejáratnád magad. De mi van, õ se tud semmit róla, hogy téged felvilágosítson?!:) Mibe hogy 13-16 évesek vagytok?! De hogy a kérdésedre is válaszoljak, igen elmehetsz benne, sõt elég régóta megtehetnéd, hiszen ez már a 3. hónap ahogy írod.
nem tudom miért kell leszólni:S örüljetek h kérdez. azért kérdezi mert ugyebár az elsõ hónapban még nem lehet, és biztos hallott valami ilyesmit és biztos akart lenni a dolgában h a második hónaptól már lehet telibe lõni...
A kérdező hozzászólása: 18 éves vagyok.. de nyilván nem kérdezem meg tõle, hogy milyet szed és a mellékhatásait! õ sem kérdezi meg az enyéimet. mivel nemtudom a gyógyszer nevét emtudok utánanézni milyen a hormontartalma, milyen erõsségû, stb.. szóval.. ezért szorulok tanácsra. de én most Átlagában kérdezem!
A kérdező hozzászólása: hogy lrtsétek..szedett egy gyógyszert leállt ele.ezt szedte nagyjából 2, fél vagy háromnegyed hónapig.. aztán elkezdett egy másikat szedni.. 2-3 napja szedi és úgy csináltuk.. éshát..megtörtént a célbalövés, mivl átkarolt a lábával... na! erre kérdezem a választ!!!!
miért szedi akkor azt a sz*rt? minek szedi, ha azt se tudja mire jó?
mikor régen? minden megeshet, de most ne már.. ezért nem kell kislányoknak tablettázniuk, mert azt se tudják h mi h mûködik.. ne haragudj, de ez a véleményem.. hány éves amúgy?
Mondd meg a barátnõdnek, h eleinte én is féltem, de már 6 hónapja szedem a tablettát, és NINCS ATTÓL JOBB ÉRZÉS, mint amikor belém élvez a barátom. :)
Ferike! Tûrd!
Mond meg nyugodtan a barátnõdnek, hogy akkor tegye le nyugodtan a tablettát, mert feleslegesen terheli hormonnal a szervezetét! A fogamzásgátló tablettát pont erre találták ki. Ha valaki pontosan szedi és figyel rá, hogy olyankor, amikor gyengülhet a hatása, alkalmaz kiegészítõ védekezést, akkor nem igen szoktak teherbe esni. Viszont aki kicsit is figyelmetlen a szedés során, azok igen, azok szoktak... Én összesen amióta élek nemi életet jó 7 évig szedtem tablettát és egyszer sem lettem mellette terhes. És még rengeteg nõ rajtam kívül.
Legyen már neki esze! Olyan mindegy h benne mész el vagy kiveszed elõtte, így is úgy is teherbe eshetne! De nem esik teherbe mert szedi a tablettát! Pont azért szedi hogy beleélvezhess és ne legyen terhes. Én is szedtem, 3 évig volt barátom, EGYSZER sem vette ki...Soha...és nem lettem terhes. Szóval nyugi!
Még ha nem zuhanyoztok le azonnal, akkor se fog teherbe esni :D ma már teljesen máshogy vannak kialakítva ezek a tabletták, mint pl 10 évvel ez elõtt, más a hormoni összetételük, és teljes biztonságot nyújtanak :) mondom, eleinte én is trippeltem, de már 6 hónapja szedem, és szuper :)
Azért mert kimosni nem birja.. ahh, ha ez ilyen egyszerû lenne:D
Hogy tudsz egy ilyen brainless csajjal egyáltalán járni?? Siralmas hogy milyen csajok vannak!
Nézz utána hogy hogyan mûködik, mi a hatása a szervezetre, (habár ezt gimibe a tanár is elmagyarázza biológia órán) miért nyújt védelmet és miért nem lehet terhes, majd olvasd el neki a beteg tájékoztatónak ide vonatkozó bekezdését és ha még ezek után sem képes felfogni, akkor nem fél csak hülye, vagy nem akarja a kapcsolatotoknak ezt a szintjét. Mellesleg nem nagyon van jobb érzés, mint amikor belédélveznek.
Creampie!:)
mondd meg neki, hogy én hónapok óta szedem, és a barátom MINDIG oda szokott, (sportoló, 19 éves, szóval aktívak a kis "haverok :D) és még nem vagyok terhes.
A kérdező hozzászólása: Én nem szedek :D
Mert nem lehet jól kimosni! Sõt: így inkább bemosod, ha nem vigyázol! Amúgy, aki nem ért hozzá, az minek szexel/szed tablettát? Ez mindkettõtökre vonatkozik.
A kérdező hozzászólása: Nem lehet neki megmagyarázni hogy nem lehet probléma.. mert régen is volt olyan hogy gyógyszer mellet teherbe estek....
Semmi különös érzet nincs. :-) Kérdezd meg tõle, hogy szájába lehet-e helyette. Ha meg semmi sem megy, akkor lapátold. :-)
de nyugtass meg, ugye gumit nem kell húznod?:D
A kérdező hozzászólása: Õ 17 éves én 20. hallotta hogy 10 éve született is gyerek.. Írták sokan hogy nagyon jó a punciban elmenni, ezért szeretném de nem engedi :(
hallottam.... omg.... en is sok mindent hallok, h mik vannak az utcán, de attól még kimegyek.. nem tudom, az ilyennek nem tudnám megmagyarázni....
A kérdező hozzászólása: De jó neked :) Sajna õ nem így fogja fel... Pedig jó lenne:) Semmi esély nincs rá hogy teherbe essen ugye? Fõleg ha utána egybõl zuhanyzunk.
a zuhanyozásnak semmi köze az egészhez.. ha ennyire fél, ne szexeljen..
A kérdező hozzászólása: Miért ne lenne köze ha kimosod a punciból teljesen?
az elõzõ vagyok, hozzáteszem: tényleg nincs annál jobb! csak egyszer próbálja ki, milyen ha benne mész el, és soha többé nem akarja máshogy! a zuhanyzásról meg annyit, hogy totál semmi értelme, még ha hüvelyöblítést végez sem. 1. ha vízzel teszi, hagyja abba, mert nem tesz jót, ha víz kerül bele. 2. a spermák olyan gyorsak, hogy mire kihúzod, már késõ lenne, nemhogy mire kiöblítené.. :)

A barátnőm több hónapja szedi a fogamzásgátlót. Amikor megjön neki, fáj a pocija. Hallottunk olyanról, hogy huzamosabb ideig szedve a tablettát később enyhülhet ez a fájdalom. Van ennek alapja?

Ha igen, nagyjából mennyi id? múlva alakulhat ki?

Legjobb válasz: Van alapja. Mindenkinél másképp hat a tabi. Mennyi ideje szedi? Ha csak 1-2 hónapja még kell egy kis idõ.

Van alapja. Mindenkinél másképp hat a tabi. Mennyi ideje szedi? Ha csak 1-2 hónapja még kell egy kis idõ.
Van akinek már az elsõ pár hónapban is érezhetõen kevesbé görcsöl a hasa és van akinek több idõ kell, de mindenképpen jobb lesz. Kitartás!
nekem ugyanugy faj a hasam, 2 napig, de a vérzés idõtartama csökkent. kb. 3-4 napig van meg. regebben, amikor meg nem szedtem, volt olyan is, h 1 hetig is eltartott.
Nekem pl már az elsõ pár hónapban sokkal jobb volt, pedig én iszonyatosan görcsölõs voltam. Még mindig fáj az elsõ napon, de nem annyira, hogy gyógyszer kelljen.
nekem a következõ tablettás menzeszemnél már nemfájt a hasam. de aztán évek múlva visszatért a hasfájás, igaz nem annyira vészesen mint elõtte.
Dehogy gond! Rá se ránts!
Ha nem csak írni tudsz, hanem olvasni is, akkor szépen elõveszed a betegtájékoztatót és elolvasod, hogy ilyen esetben mi a nagy helyzet! Vagy szétnézhetsz itt az oldalon is. Ezerszer feltették már ugyanezt a kérdést. Ha nincs meg a betegtájékoztató, akkor Google! Gyógyszer neve + betegtájékoztató = egybõl kiadja. Pofonegyszerû, nem? De tudod, mit? Jobb ha nem szedi és inkább óvszerrel védekeztek, ha ennyit nem tudtok megtenni magatoktól.

A barátnőm 4 hónapja szedi a volina fogamzás gátlót?

eddig gumival védekeztünk csináltuk gyógyszer mellet gumi nélkül is beleélvezés nélkül azt viszont azért mert félt a barátnőm hogy baj lesz. elhatároztuk hogy úgy leszünk együtt hogy el is megyek benne de mikor elérkeztünk a hoz a ponthoz meggondolta magát mert nem bízik a fogamzás gátlóban 4 hónap után már teljes a védelem a betegtájékoztató szerint 1 hónap után már teljes a védelem. menyi az esélye a teherbe esésnek ha együt leszek vele teljesen? köszönöm a válaszokat? 20f-19l

Legjobb válasz: egy hajszálni esély mindig van, hisz semmi sem 100%,de ha nem bízik benne,akkor meg mi a fenének szedi,akkor tök fölöslegesen mérgezi magát.

egy hajszálni esély mindig van, hisz semmi sem 100%, de ha nem bízik benne, akkor meg mi a fenének szedi, akkor tök fölöslegesen mérgezi magát.
Itt egy Pearl Index: http://www.webbeteg.hu/cikkek/fogamzasgatlas/10806/pearl-ind.. Itt le van írva, hogy fogamzásgátló szedése mellett a teherbeesés esélye: 0.1-0.5%, ergo az 1%-ot sem éri el. Amúgy minek szed a barátnõd fogamzásgátlót, ha nem élvezhetsz el benne? Ekkora marhaságot. Pont erre találták ki ezt a gyógyszert. Így minden hónapban kidobja a tabletta árát az ablakon. Gratulálok.
Elméletben a tabletta hatékonysága több, mint 99%, a gyakorlat azonban ennél alacsonyabb számot mutat.
kb. 98%, ami a papíron van. Nem értem minek mérgezi magát, ha nem élvezi ki!?

Barátnőm 5 hónapja szedi a symicia fogamzás gátlót 1 hónapja gumi nélkül csináltuk de nem élveztem bele egyszer sem mert nem akarta? Hétfőn vette be az utolsó

szem gyógyszerét és még nem jöt meg neki mindig de viszont mán görcsöl nagyon aztomta mert el?te mindig szokot görcsölni miel?t megjön neki? szerintetek van valami baj hogy ijen sokat késik?teherbe eset volna? nagyon parázom segitsetek kérlek?

Legjobb válasz: Ha nem élveztél bele, akkor mi is a kérdés?

Ha nem élveztél bele, akkor mi is a kérdés?
A kérdező hozzászólása: hát jó csak nem tudom hogy mért késik ennyit neki.
Szerinted miért fogamzásgátló? És ha még nem is élveztél bele...Ez megint egy értelmetlen kérdés.
Ezért nem kellene ész nélkül minden idióta nõnek (?) felírni a gyógyszert. Azt sem tudja mire szedi... 5 hónap? Ugyanmár, mi a kérdés? 1 hónap után sem lett volna semmi tré, ha betartja a szabályokat.
nem terhes. Más okokból is késhet. Amúgy ha most nem jönne meg neki, akkor sem jelenti azt, hogy terhes.
egy hónap után.
A kérdező hozzászólása: remélem igazad van :D mert most mentem el benne...
7 nap folyamatos szedés után már kialakul a védettség! de ott van a gyógyszer dobozában a tájékoztató, miért nem olvassátok el alaposan, mielõtt alkalmazzátok ezt a védekezési módszert?!

Barátnőm 4 hónapja szedi a symician fogamzásgátló tabblettát? Az orvosa a menstruálsiós görcsei miatt irta fel neki 4 hónapig gumival csináltuk ma viszont gumi nélkül

de nem mentem el benne mert nem akarta a barátnőm inkáb ő segített rajtam más módszerel?azt szeretném tudni hogy vane eséj a teherbe esésre mert parázok tölle köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: -.- Azért van a tabi, hogy megakadályozza a teherbeesést.. Már a 2. hónaptól nyugodtan csinálhattátok volna gumi nélkül, beleélvezéssel...

-.- Azért van a tabi, hogy megakadályozza a teherbeesést.. Már a 2. hónaptól nyugodtan csinálhattátok volna gumi nélkül, beleélvezéssel...
Ha 4 hónapja szedi és nem élveztél el amíg benne voltál az a pici esély is leredukálódik...
Mikor kezdheti el az elsõ csomag szedését? - Ha nem használt hormontartalmú fogamzásgátlót az elõzõ hónapban A Symicia szedését a ciklus elsõ napján (azaz a menstruáció elsõ napján) kezdje el. Ha a Symicia szedését a menstruáció elsõ napján kezdi el, már azonnal védett a terhességgel szemben. Elkezdheti a szedést a ciklus 2-5. napján is, de ilyenkor az elsõ 7 napban további védekezést (például óvszert) kell alkalmaznia.
Nem lesz baj.4hónapja fog.gátlót szed.
A kérdező hozzászólása: ja mán 4edik hónapja szedi a simiciát de nagyon parázok hogy nem e lessz baj :S:S:S
A kérdező hozzászólása: akor tljesen kizárt hogy terhes legyen enyitöl ?
Teljesen az a kizárt ha nem szexelsz, na abból tuti nem lesz baba, bár már a történelembe elõfordult, hogy szüzen esett valaki teherbe: Szûz Mária.
már az elsõ 2 hét után nyugodtan lehet csinálni gumi nélkül
Pontosan 3 hónapig használtatok feleslegesen gumit, gratulálok, ez aztán a pénzkidobás, jó sok fölös lehet... Ha gumiztok, minek a gyógyszer? Ha gyógyszert szed, minek a gumi?
Már 2 hét után is biztonságos.
1) Ez tablettától függ. Van, amelyik az elsõ tabletta beszedésétõl védelmet nyújt, van, amelyik egy hónap után. 2) Minden le van írva a betegtájékoztatóban. 3) Jó esetben minden ilyen jellegû információt elmond a nõgyógyász is. 4) Kíváncsi lennék arra a kapcsolatra, ahol a srác kérdez ilyeneket kétségbeesetten, ahelyett, hogy a drága barátnõje utánanézne egy kicsit. Hány évesek vagytok, 15?
Nem csak a barátnõdnek kell szednie, hanem minden nõnek, akivel dugni szoktál.
-olyan csupán gyógyszer mellett nincs, hogy biztonságos szex (a gyógyszer mellett is lehet terhes) -nem csak a gyereknemzéstõl kell félni, hanem a betegségektõl is -megint egyy olyan kapcsolat , ahol a nõ baszott nagy kockázatot vállal a hormontartalmú gyógyszer szedésével azért, hogy neked barátom, kényelmesebb legyen azért jó, ha ezeket számításba veszed...
Ezek általában úgy mûködnek, hogy szeded 4 hétig, majd egy hét kimarad mint menstruációs ciklus. Én megvárnám vele az elsõ ciklust, és csak utána élveznék bele/raknám bele gumi nélkül.

A barátnőm 2 és fél hónapja szedi a volina fogamzás gátlót?

eddig gumival védekeztünk de most már eldöntöttük hogy gumi nélkül is csináljuk beleélvezéssel el is kezdtük de mikor oda került a sor hogy el akartam menni akkor a barátnőm nagyon beparázott és elkezdet sírni hogy ne haragudjak de nem meri mert fél a teherbe eséstől?hogy lehetne ezt meg oldani mert hiába megbeszéltük hogy bele élvezhetek ő nagyon fél mit lehetne tenni ez ellen? 20F-19L

Legjobb válasz: Helo! 19 eves, ne csodalkozz rajta, Vagy huzz ujra gumit, vagy fogadd el, hogy meg nem lehet. Elvezd ki, hogy gumi nelkül csinaljatok, szerintem legy annyira tolerans, hogy a többit nem eröteted. Föleg hogy igy stresszel miatta, ami abszolut erthetö.

Helo! 19 eves, ne csodalkozz rajta, Vagy huzz ujra gumit, vagy fogadd el, hogy meg nem lehet. Elvezd ki, hogy gumi nelkül csinaljatok, szerintem legy annyira tolerans, hogy a többit nem eröteted. Föleg hogy igy stresszel miatta, ami abszolut erthetö.
Semmi extra módon nem lehet ezt megoldani, neki kell ledöntenie agyban ezt a gátlást. Erre nem lehet mit mondani.
A kérdező hozzászólása: rendben én is arra a következtetésre jutottam hogy elfogadom csináljuk gumi nélkül és majd valamikor ha engedi akkor csinálom. köszönöm a válaszokat.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!