Találatok a következő kifejezésre: A barátnőm hét múlva (15 db)

Mit vegyek a legjobb barátnőmnek? Kb egy hét múlva itt a szülinapja és nem tudom hogy mit vegyek/készítsek neki. Most lesz 14 éves és 2 éve vagyunk barátnők.

Olvasni nem szeret (vagyis ő azt mondja hogy olvasna csak nincs rá ideje). Láttam olyan ötleteket, hogy albumot készítsek a közös képeinkkel. Ez jó ötlet lenne csak az a baj, hogy nincs igazán sok közös képünk.

Legjobb válasz: a legjobb barátnõd, és 2 év ismeretség után nincs ötleted? Elég szomorú......

a legjobb barátnõd, és 2 év ismeretség után nincs ötleted? Elég szomorú......
Hívd meg egy mozi nézésre.
A kérdező hozzászólása: De voltak ötleteim. De valami olyat szeretnék amit tényleg szeretne. Nem csak egy olyan valamit aminek örül aztán felrakja a polcra, hogy fogja a port. Sajnos olyan helyen lakom ahol a mozinézés nem megoldható. Messzebbre pedig nem engednek el.
Boldog szülinapot neki!

Belszerettem egy fiuba és jártunk vele közel egy hónapig utána elmentem egy hétre nyaralni és két hét mulva kezdödött a suli és én elmondtam az egyik barátnőmnek h jártunk és ő nem mondta vallota be senkinek mért?

most mit csináljak h visszaszerezzem

Legjobb válasz: Vagy más lány van, vagy valami baj van.. vagy kiszeretett belõled.. beszéld meg vele.. ha elõted is tagadja, hagyd a francba..

Vagy más lány van, vagy valami baj van.. vagy kiszeretett belõled.. beszéld meg vele.. ha elõted is tagadja, hagyd a francba..
A kérdező hozzászólása: köszi a gyors választ
Éretlenek vagytok.

5 hét múlva leszünk a barátnőmmel 1 évesek. :D Szerintetek mit vegyek neki? Egy szív medált? Melynek egyik fele az én nyakamba, másik pedig a barátnőm nyakában van?

Fiúk-Lányok egyaránt kérek válaszotokat! Mert én szívesen hordanám, és egy lány örülne neki? Szerintetek? :D

Legjobb válasz: http://auratusekszer.unas.hu/shop_ordered/9301/shop_pic/Ag_M..

A kérdező hozzászólása: http://auratusekszer.unas.hu/shop_ordered/9301/shop_pic/Ag_M..
Szerintem is sokkal jobb ötlet a sima szivecskés nyaklánc, azt biztos hordani fogja és tetszik majd neki. A széttörhetõs már szerintem is inkább ciki mint aranyos. A másik láncról is mindig te jutsz majd eszébe, végülis gondolom ez a cél és nem az h a fél világ olvassa hogy "Béla". L21
Én ilyet csináltattam a páromnak 1. évfordulóra, valamint belegravíroztattam az õ felébe az én nevem, az enyémbe pedig az övét, és sütöttem mellé sütit. Nagyon örült neki, és már ott lóg a nyakunkban több, mint 3 éve :) 18/L
A kérdező hozzászólása: 16:35 - hogy te mekkora egy bunkó vagy. Amúgy igen, ezzel én is így vagyok. Mindennek örülni kell. Igazad van 13:36.. :)
A válasz megírásának idõpontja: ma 13:30 azért mert 16 éves vagy és még semmit nem éltél nem vagy képes értékelni semmit csak a tárgyakat...
A kérdező hozzászólása: Akkor szerintetek az jó lenne, ha elvinném egy koncertre? És utána együtt aludnánk, és csinálnánk egy-két dolgot? ;) Meg neki egy, nyakláncot?? Amin pl. egy szíves medál van, de nem széttörhetõ?? Hmmm?? :) http://aurisekszer.hu/kepek/nagy_kepek/AG/IMG_0277.jpg Amúgy köszi a válaszokat, és véleményeteket.. ;) Amúgy miért barátok Közt -ös? Kérek magyarázatot, és LINK -eljetek képet, hogy: ott ki mit kapott? :O :D
hét én örülnék neki, szerintem ez nagyon kedves gesztus. meg hogy egyáltalán gondolt rám, én örülnék neki:) L/16
jaj bocsi utolsó vagyok:D félreolvastam a kérdést, aszittem a barátodnak lesz az ajándék:DDD
ez olyan barátok köztös... lányos dolgot nem szabad a pasiknak venni.tehát semmi plüssmackó, semmi lányos kulcstartó v medál... szép boxer, sok csoki, esetleg vmi programra egy jegy!karlánc-de vmi egyedi pasis, pl bõrszíjas, v ezüst szemcsés.+1közös fotó
inkább egy sima nyakláncot vagy karkötõt vegyél neki (gyûrût ne!) de te tudod mennyire romantikázós a barátnõd nekem nem jönne be (21/N)
olyan cuccot soha nem vennék nõnek amit hordania kell, az általad kitalált ajándék nagyon rossz ötlet szerintem, találj ki valami mást...
Hát, ha te szívesen hordanád az gáz :) Amúgy szerintem bármit csak ezt ne mert ez már 10 éve is lejárt volt meg giccses.De ahogy érzed persze.
Elsõ évfordulóra medált? Inkább vegyél egy vibrációs gyûrût, az mind a kettõtöknek jó. 20/F
hát én igazából bárminek örülnék. már annak is ha eszébe jut. :) nyaklánc/karfötõ/ sõt nekem még a kabalagyûrû is beleférne:) a barátokköztben szabi vett olyat vandának. :)

2 hét mulva férjhez megyek.Ma kellett megjelenni a hivatalban idöpontot kérni.Drágalátos barátnömet magammal vittem, de minek? Féltékeny, vagy csak én érzem ugy?

Kiderült,hogy nem muszàly gyürüt huzni hàzassàgkötéskor,ez csak"divat"

Legjobb válasz: Szerintem igazad van, az nem volt szép a vénecske barátnõdtõl és én meg is mondanám neki. Jóhogy nem szólt, hogy az esküvõ is elmaradhatna, mert minek? A párodtól sem szép, mert igenis a gyûrû fontos. Buli meg lehet 10 év múlva is. Nekem sem volt lagzim, de esküvõ és a szûk család igen, 7 hós terhesen, de õ már eljegyzett 5 éve, szóval gyûrûnk volt.És nagyon jól sikerült így is. A helyedben lehet én venném meg a gyûrût(ha megteheted kb-8 ezer lehet)

Szerintem igazad van, az nem volt szép a vénecske barátnõdtõl és én meg is mondanám neki. Jóhogy nem szólt, hogy az esküvõ is elmaradhatna, mert minek? A párodtól sem szép, mert igenis a gyûrû fontos. Buli meg lehet 10 év múlva is. Nekem sem volt lagzim, de esküvõ és a szûk család igen, 7 hós terhesen, de õ már eljegyzett 5 éve, szóval gyûrûnk volt.És nagyon jól sikerült így is. A helyedben lehet én venném meg a gyûrût(ha megteheted kb-8 ezer lehet)
Szerintem dobd a csajt.
Add ki az útját, a párodnak meg mondd el, mit jelent számodra a gyûrû, és uzsgyi az ékszerészhez együtt, utána meg gyertyafényes pizzavacsi otthon.
Szerintem egy igazi, oszinte baratnonek azt kellett volna mondania, hogy nezd, tudom hogy most babat vartok, az eskuvo fontos nektek, tudom, hogy nincs segitsegetek, en adok kolcson penzt gyurure neked. Nezd ki amelyiket szeretned, es odaadom az arat kolcsonbe. Amikor tudjatok majd, visszaadjatok. En szeretnem ha boldogga tenne az a gyuru tegedet, meg szep, hogy legyen gyuru az ujjadon, hiszen ez termeszetes. Egy igazi baratno ezt kellett volna hogy mondja neked. Hiszen azert baratno a baratno hogy az ember kisebb nagyobb ugyes bajos titkos dolgait is megertse, es segitse!!! Nem baratno ez a noszemely, ne legyel ennyire joban vele, es ne mondjad el neki a dolgaidat se. Egy oszinte baratno nekem teljesen mas fogalmat jelent, o inkabb ismerosnek mondhato. A parodnak mondd meg, hogy szomoru vagy es bant tegedet az, hogy arra ad inkabb amit az ismeros mond, es nem arra, amit te szeretnel. Veled kell hogy megbeszelje ezt a fontos dolgot, a hazassagkotest, es a gyuruket. Sajnos az ember rengetegszer kell hogy csalodjon, es mindig inkabb rakell jojjon arra, hogy nem nagyon szamithat masra, ugy igazan, oszinten csak sajat magara. Remelem jol alakulnak a dolgaid, es ne foglalkozz senkivel csak a babaddal a paroddal es magaddal, probalj uj baratokra szert tenni!!!
ha neked ez ennyire fontos, akkor beszéld rá! hozz fel észérveket! nehogymár egy jöttment "barátnõ" lebeszélje a võlegényedet a gyûrûrõl! te leszel a felesége basszus! nem az a normális, h rád hallgat???! nem szidni akarom a pasidat, de ha neadjisten férjhez mennék ahhoz az emberhez, akit szeretek, akkor elvárom tõle, h õ is szeressen engem legalább annyira, hogy a kérésemet tiszteletben tartsa, és ne hallgasson akárkire! tudom, h neked egy függönykarika is elég lenne, mert nem a gyûrû ára, hanem az értéke számít. harcold ki magadnak, mert nem lenne jó, ha ez a tüske életed végéig benned maradna, és mondjuk 1-1 veszekedésnél a fejéhez vágd... sok szerencsét, és sok boldogságot! ja, és egészséges kisbabát! :D
Nem volt szép a barátnõdtõl az biztos! Nem kellett volna elhivni, ez kettõtök ügye és nem tartozik másra! Azért tényleg nem a gyûrûn múlik egy házasság de minden nõ erre vágyik. Azt mondod: -Olyan anélkül mintha nem történne semmi? De történik és a lényeg a fontos, hogy együtt lesztek és lesz egy pici babátok is. Ehhez házasság sem kéne!) Beszélj a pároddal és mond el neki õszintén mit érzel, és hogy mennyire örülnél egy szolid ezüst gyûrûnek. Ha szeret megérti és megkapod!))) Sok boldogságot és jó egészséget a pici babával együtt!!
A kérdező hozzászólása: Természetesen egy ezüst gyürüre tellik. Megtehetnénk. Biztos hogy most szükség van a pénzre a pici jövetele miatt, de egy gyürüt az ember ha màr hàzasodik szerintem a minimum ami megengedhetö...
A kérdező hozzászólása: Nem jött hirtelen a hàzassàg, de eddig mindig volt helye a pénznek, ezért nem vettünk gyürüt elöre, most meg olyan hirtelen kaptunk egy dàtumot az eskövöhöz, hogy addig nem tudunk aranyat venni(annak az àra babaàgy meg babakocsi lesz) De tudom, és biztos vagyok benne, ha a pàromat nem biztatja fel valaki, hogy minek az a gyürü csak pénzbe kerül, akkor ö igenis megveszi, mert a büszkesége nem hagynà hogy anélkül hàzasodjunk. De mivel felbiztattàk, igy ö is egyetért hogy gyürü nélkül mondjuk ki a boldogito boldogtalan igent. Tanultam sokat. Férjhez megyek gyürü nélkül, és idövel én veszek magamnak nem egy arany gyürüt, hanem annyit amennyi nekem tetszik, és a pici jövetele utàn elfelejtem a "baràtnöt"

Mit vegyek a barátnőmnek ballagására? Két hét múlva lesz és teljesen tanácstalan vagyok! ://

Kérlek segítsetek ajándékot választani vagy bármi ötletet adni mert tényleg nincs ötletem:/ Ékszerben gondolkodtam hogy beleíratom a nevét meg hogy "szeretlek" vagy ilyesmi. És kérlek hogy csak normális kommenteket írjatok a normálisakat előre is köszönöm!!

Legjobb válasz: Egy suliba mentek tovább??

Egy suliba mentek tovább??
Egy Corvett-nek örülne? Abból indulok ki, hogy én igen.. :D
A kérdező hozzászólása: Nem, nem egy suliba megyünk tovább.:|
irj ram van par otletem :) )

Semmi nem motivál és a lustaság egyre jobban eluralkodik rajtam. Elég béna vagyok mindenben ás barátnőt se sikerült még felszedni soha se pedig pár hét múlva 18 leszek. Unom már az életet hónapok óta. Mihez kezdjek?

(voltam már pszichológusnál is, de nem használt) A tanulásra se tudom magam rávenni sehogy se.

Legjobb válasz: Mintha csak én írtam volna... :\

Mintha csak én írtam volna... :\
Egy barátnõ kell neked, de sürgõsen :) akiért úgy érzed, érdemes reggelente felkelni :)
Vissza kéne hozni az egy év sorkatonai szolgálatot, mert ez szánalmas. Elõször valami durvát akartam írni, de valószínûleg nem te tehetsz minderrõl. Szüleid? Iskola? Olyan nincs, hogy valakit semmi nem érdekel... csak az lehet, hogy még nem találtad meg azt, ami leköt. Felelõs vagy, ha másért nem, magadért mindenféleképpen, légy férfi b+ és kapj el egy csajt, ne az indokokat keresd!
A kérdező hozzászólása: Bazzeg szerinted nem próbálkozok elkapni egy csajt, am meg ne kímélj írd csak le amit gondolsz. Egyébként meg télleg nem köt le semmi ha hiszitek ha nem (az internetezésbõl nem lehet megélni).
mintha csak én kérdeztem volna, és pont pár het mulva leszek 18 xD
A kérdező hozzászólása: ezek a válaszok nem segítenek -.-
ez azèrt van mert nemvagy ràutalva az èletre, gondold el most a szüleid tartanak el gondolom , de ha mondjuk egyik percröl a màsikra az utcàra kerülnèl nem lenne semmid tuti hogy elkezdenèl dolgozni, gondolkodj el rajta hogy mi lesz ha magadat kell fenntartanod hogyan fogod , mi mòdon akarod ? ha ezen elgondolkodsz lehet hogy motivàlni fog.
A kérdező hozzászólása: Hát ha az utcára kerülnék valszeg rögvest kinyírnám magam mert kétlem h motiválna
hidd el nem tennèd meg, most csak igy gondolkodol de belekerülnèl màskèpp gondolkodnàl

A barátnőmmel úgy másfél hete feküdtünk le és amielőtt felhúztam az óvszert betettem kicsit neki és ezt követően 6 nap múlva vérzett egy kicsit (még szűz volt amielőtt lefeküdtünk) és mostanába megnőtt az étvágya is szerintetek lehet hogy terhes? :O

megnéztük utánna za óvszert és nemvolt kiszakadva.

Legjobb válasz: de miéééééért? Miért teszed be neki? (még akkor is ha beleegyezett) hogy aztán ide jöhess aggódni? Mi értelme ennek? Szerintem így nem is lehet igazán élvezni hogy "csak két percre berakom és kirántom".

de miéééééért? Miért teszed be neki? (még akkor is ha beleegyezett) hogy aztán ide jöhess aggódni? Mi értelme ennek? Szerintem így nem is lehet igazán élvezni hogy "csak két percre berakom és kirántom".
"amielõtt felhúztam az óvszert betettem kicsit neki" mi a jó büdös k*rva anyádért teszed be neki? Különben nem kéne itt siránkoznod. Legalább bele egyezett? Mert akkor neki is pont annyi esze van.
terhes ez biztos
Hány évesek vagytok?
Na jó, azért ennyire ne ijesszük már meg, ha beleélveznek egy nõbe akkor se biztos a teherbe esés (azt mondjkák kb. 20%) szóval így még kevesebb DE! Akkor is muszáj védekezni és nem szórakozni egy perces ki-be dugogatásokkal, legalább most megtanulta.
Biztos kur.ára megérte...hogy lehet vki ilyen hülye bakker. Amúgy tényleg gyanús a dolog. Nem ártana tesztelni.
Mikor kéne menstruálnia?
A kérdező hozzászólása: csütörtökön
Akkor addig vártok, -mást úgy se nagyon tudtok csinálni-. Ha késik, akkor vesztek terhességi tesztet, és reggel(!) elsõ középsugaras pisibõl teszteltek. Ha negatív és pár nap múlva még mindig nem jön meg, akkor teszteltek újból. Ha továbbra is negatív, vagy ha pozitív, akkor menjetek nõgyógyászhoz. Azt megkérdezhetem hogy hány évesek vagytok? És hogy mennyire vagytok "kezdõk" a szexben?
A kérdező hozzászólása: 16 és kezdõkvagyunk
:( Remélem hogy mostantól figyelni fogtok arra hogy elejétõl végéig fent legyen a gumi.
A kérdező hozzászólása: azbiztos.
28 nap, peteérés idõszaka, vérzés? Elég esélyes a baj. Gratulálok:)
A kérdező hozzászólása: hátmeg az biztos :/
A kérdező hozzászólása: igen beleeggyezett
Jajjj nee. Már megint ez megy. Miért nincs eszed idõben gondolkodni??? És miért nem megy, hogy egyedül megvedd a terhességi tesztet??? Miért kell mindent a szátokba rágni? Tudod nem kéne szexelni ha nem vagy tisztában a dolgokkal! Jahh, és a gumi csak úgy hatásos, ha használják. Végig! Hogy szerintem terhes-e? Várj, ... lehívom a számokat....igen, már látom is..... van rá esélye.
Minek?!! Mi a francért kellett neki berakni?? Tudod, a gumi arra van, hogy végig használjátok!! Még petting alatt is szokás!! Tudod, vannak olyan dolgok, hogy elõváladék és az is tartalmazhat spermiumokat!! De így hogy ha be is tetted neki, van rá esélye!! Gratulálok!! Amúgy mennyi idõsek vagytok?
Ja, utolsó vagyok, és tudod van nõgyógyász, alkalom utáni fogamzásgátló és terhességi teszt!! "megnéztük utánna za óvszert és nemvolt kiszakadva.": DE beraktad neki a szerszámodat gumi nélkül!! istenem -.-.. Bár a barátnõdnek sem lehet nagy esze..
Csak tudnám, hogy az az információmorzsa, hogy "az óvszer nem szakadt ki", mit számít? Ha az elsõ pillanattól használtátok volna, akkor jelentene biztonságot. És az miért érdekes, hogy szûz volt? Tán azt hiszed, hogy akkor nem is eshet teherbe? Tévedsz, nincs ilyen összefüggés. A 6 nappal késõbbi vérzés sincs összefüggésben a szüzességével. Amiatt vagy azonnal, vagy egyáltalán nem szoktak vérezni a nõk. Teszt (az aktustól számítva) 2 hét múlva mutat bármit is. Lehet terhes. Az esélyek latolgatásához egyébként arra az infóra lenne szükség, hogy mikor jött meg neki utoljára. Illetve milyen jellegû vérzés volt az a 6. napon. Pár csepp vagy több? Beágyazódási vérzés általában a 7.-10. nap között valamikor jelentkezik és pecsételõ jellegû. Az étvágynövekedés pedig általában nem az elsõ tünet, bár utalhat terhességre.
A kérdező hozzászólása: pár csepp volt neki és julius 13.án jöttmeg neki.
És hány napos a ciklusa? Ha 28 körüli, akkor kb. pont a legveszélyesebb idõszakban voltatok együtt.
A kérdező hozzászólása: 28körül :/
Azt hiszem, a kérdezõ már azt is megbánta, hogy megszületett. :) Remélem, nincs semmi baj, elég lesz leckének.
de elárulod hogy mi a p*csáért tetted be neki? de most komolyan... az oké h kezdõk vagytok de épp ezért kéne fokozottan figyelni.

Unokatesómnak aki egyben barátnőm is 2 hét múlva lesz a szülinapja, jó ötlet ajándéknak vásárlási utalvány? Te örülnél neki?

Régi barátn?k vagyunk. Szinte mindent kaptunk már egymástól. A kedvenc cip?boltjába szólna a vásárlási lehet?ség. Nem lesz olyan érzése, mintha azért adnám mert nem tudok jobbat kitalálni? Köszi

Legjobb válasz: Szerintem jó ötlet,örülni fog neki.

Szerintem jó ötlet, örülni fog neki.
Én örülnék neki nagyon :)
Remek ajándék. :) Mellé esetleg egy tábla csoki és minden nagyszerû...^_^
Szerintem is tuti jó.Én a sógornõmmel vagyok úgy, hogy nem lehet semmit venni neki mert ami nekem tetszik neki nem.Meg aztán meg van mindene.Már adtam neki ajcsiba vásárlási utalványt és jobban örült neki mint bármi másnak.Így azt kap ami tetszik neki!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Azt hiszem megtaláltam az "ajándékát" :-D
egyetértek, nagyon jó ötlet:) én örülnék neki:)
Szerintem is jó ötlet!Én is tuti hogy örülnék neki :)
Én is örülnék neki. De mondjuk én Kika vagy Ikea utalványt is elfogadnék...
Hat ha nem akarsz meg apuka lenni akkor jobb ha vesztek.....-_-
Persze, hogy vegyetek! Ne kockáztassatok.
Mindenképpen, és minél hamarabb...
Necces. Lehet, hogy már túlvan azon a szakaszon, amikor teherbe eshet, de a kérdésbõl magából arra következtetek, h fiatalok vagytok, tehát õ olyan 15-16 körül, tehát még nem állt be neki. 4400 forint egy ilyen tabi, elõrébbhozza neki, és k*rvára fog fájni neki, ha megjön. Ha nem akarsz babát, ez a biztos módszer.
a biztonsag kedveert jobb ha vesztek !!! mert az a bizti ha nem akartok emg suzlok lenni :) :P
Kicsit fura, hogy egy pasi jobban izgul, mint a csaj...Legalábbis, hogy te tetted fel a kérdést. Én biztos vennék tabit, bármilyen szõrnyû is a mellékhatása. Az abortusznak még szörnyûbb. Ezen nem árt elgondolkozni.
hát az azután követkzõ mensi után
kb. 5 hét múlva. Amikor a második havi adagot kezdi el. Addig vigyázz rá te, használjatok óvszert.
Ha a menstruációja ELSÕ napján (nagyon fontos, hogy ekkor kezdje) kezdi el szedni, akkor már 7 nap után védettséget ad a gyógyszer, de ha csak a 4. - 5. napon, akkor védekeznetek kell gumival is!De ha nagyon paráztok, akkor amíg el nem fogy a 21 szem, védekezzetek más módszerrel is!
A fogamzásgátló tabletta használati útmutatójáról olvassátok el, hogy mikortól nyújt védettséget.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!