Találatok a következő kifejezésre: A barátnőm elég fura (3 db)

Mit mondjak neki? Szóval a barátnőm elég fura a sexben. Sokszor van olyan h elélvez, és utána hozzá se lehet érni, pedig fojtani szeretném, mivel én még nem mentem el mit tegyek?

(de olyankor ott maradok álló péniszel ami lehangoló tud lenni.Mint egy néha ilyenje van a drágának.Próbáltam megbeszélni vele, de baszogatásnak veszi, meg h ? a [email protected] meg ilyenek.MIt tegyek? alapvet?en jó vele a sex, de mikor ilyet tesz szarul esik:(

Legjobb válasz: igen ha szeret és megmondod neki hogy ez neked milyen rossz,kell tudjon változtatni.

Smartguy86: ez nem feltétlen önzés. Nem tudom te hogy vagy vele, de nagyon sok ember tényleg annyira kifárad a szexben, hogy utánnak percekig se kép se hang. Fordított esetben gyakrabb, de néha így is elõfordul. Amit mondassz, az kábé olyan, mintha azt követelnéd egy pasitól, hogy orgazmus után azonnal legyen kõkemény és folytassa. El kéne fogadi, hogy a nõ se gép, ilyenkor biza marad a kézimunka.
Már ne is haragudjatok ide írogató nagypofájú kisfiúk, de nem minden lánynak kellemes UTÁNA. Pl. Nekem sem. Ha valaki hozzám ér, FÁJ, és kellemetlen ! De ez elmúlik pár mp, vagy max 1-2perc múlva...
igen ha szeret és megmondod neki hogy ez neked milyen rossz, kell tudjon változtatni.
Próbáld megérteni, hogy nem minden lány tudja egybõl folytatni ha elélvez. Ne mondj semmit, értsd meg a dolgot. Próbáld elnyújtani.
Nem foglalkozik veled akkor te minek foglalkozol egy libával? Vagy megbaszod rendesen, ha sír akkor is vagy hagyod a fenébe. Most egész életedben egyszer se fogsz élvezni, meg álló [email protected]?
Ilyenkor lehetne kézzel vagy szájjal befejezni, bár kezed neked is van.
Ha önzõ, akkor hagyd ott! Ennyit tehetsz. Ne legyél pincsikutya!
Azért "szeret", mert te vagy neki az elsõ, aki megteszi/kielégíti, míg õ kényelmesen henyél... Ez nem poszt. Dobd az önzõ k.urváját...
Hát én lány vagyok és átérzem mert ilyet a voltbarátom is csinált velem...elment és utána meg szart rámm....sztem egy kapcsolatban ez nem normális max ha nem fizetsz a szexért xD Ha egy kapcsiban mind a két fél szereti egymást akkor örömöt akkar okozni a másiknak.Mint pl. mikor rá találtam egy olyan fiúra aki törödik vlem minden téren és volt amikor én mentem el hamarabb mint õõ akkor egyértelmûû h segitek neki is eljutni a csucsra mert ez igy normális viszonozni kell a szeretetet mert ez a szeretet....ha meg a csajt szereted akkor beszéljétek meg mond el neki h érzel és h ez neked ez igy nem jóóó...mert ugyérzed h nem szeret..szoval mond el neki h érzel lehet h megbeszélés után oda figyelrád ha igazán szeret , ha meg nem akkor dobd nyugottan ...mert akkor nem szerethet igazán a csaj remélem kicsit tudtam segiteni:D
A kérdező hozzászólása: Szóval, egyáltalán nem folytattjuk a dolgot miután elmegy.Több mindent nem tudok elmondani, mert ezzel mindent elmondtam.Mit tegyek? mit mondjak neki?
Hoppá, de beijedtem-.-" Nevetni tudok csak:) rajtad:)
Hoppá, mi? Szerintem is. Kérdezõ... Várom a válaszod, próbálj meg kicsit pontosítani.
Nekem nem csak elmondtam. Jaj de imádom az ilyen beképzelt nõketXD Fogalmad sincs, de te megmondodXD Szart se tudsz!:D Ennyi:)
Akkor meg miért veszed magadra, drágám? Te inged volt, ezek szerint. :) :)
Azt drágaság nem tõlem idézted:D De örülök, hogy így berágsz. De amikor a férfival van baj azt a próblémát nem értittek meg ugye? Ki is a szánalmas? Olvasd el a kérdést mégegyszer, mert valamit nem jól értettél, aztán kötekedj, oké?
Dehogy nincs. "Dobd ezt az önzõ ribit" szerintem mindent elárul, holott a teljes problémát nem is ismeritek -.-" Nekem az ilyenek ÖNZÕ KISFIÚK !
Nagypofájú kisfiúk? Hát majdnem kiestem a fotelbõl^^ Fogalmad sincs ugye?:)
Nem írta meg egyértelmûen mi a gond. A lényeg: A lányok bizonyos %-a nem bírja folytatni. Lehet a csajnál is ez van, csak cikinek érzi közölni, mi a pontos gond. És lehet azt is, hogy ezek után kézzel folytatni is ciki.
De a kérdezõ nem azt mondta, hogy 1-2 mp után figyel rá a barátnõje és minden rendben van, hanem azt, hogy az orgazmusa végén már EGYÁLTALÁN nem elégíti õt ki! Ha valóban azon múlna, hogy a kérdezõ sürgetné, akkor megértem, hogy õt savazzátok. De ha a csaj elmegy, aztán annyi volt, és a fiúra már nem figyel se punci, se kéz, se száj... akkor az bizony önzés.
22:12 és amikor a szerszám kicsi akkor a nõk mennyire is fogadják el?:) Visszanyalt a fagyi?:D
A kérdező hozzászólása: És ha meg mondom neki hogy tényleg szar? ha szeret változtat rajta v mi legyen? (bár hisztis nehéz eset a drága, félek h csak olaj a tûzre.) az biztos h szeret, efelõl nincs kétségem, de nehéz eset az biztos.
Egyet értek az elõttem szólóval:) Szerintem olyan fájdalmat nem érez a b.nõd miután elment, hogy ha más nem a kezét vagy a száját ne tudná használni( hacsak el nem törted a kezeit közben meg szájba nem vágtad párszor-ami lássuk be, nem valószínû :D) Szóval kérd meg, mondd el neki, hogy mennyire rossz ez így neked lelkileg és fizikailag is.Ha szeret érted változtatni fog, nem olyan nagy kérés ez két ember közt, akik szeretik egymást..sõt igazából természetesnek kellene, hogy legyen.Ha nem változtat, szerintem hagyd el, mert az nem szerelem és ha így hagyod tovább menni a dolgokat te fogsz rosszul járni a felgyülemlett sérelmek meg feszkó miatt ami ez miatt van

Személyiség zavarom lehet? Elégé fura dolgokat csinálok mostanában. És a "volt" legjobb barátnőm azt mondja h igen és menjek el orvoshoz.

Még nyáron csináltam egy áll facebookot és azon bejelöltem a legjobb barátnőmet és irogattam neki. Nem szándékosan de teljesen kikészitettem, és errő most ő rájött h én voltam és megharagudott rám, ami érthető is mert elégé szemétség volt tőlem. Õ azt mondta nekem h személyiség zavarom lehet h ha ilyeneket csinálok, mert közbe körzővel karcolgatom a kezemet, és nem vagyok megelégedve saját magammal. Szóval akkor most beteg vagyok?

Legjobb válasz: Nem vagy személyiségzavaros.. Csak unatkoztál/mérges voltál a barátnõdre. Körzõvel karolgatod a kezed? És ezzel dicsekedsz. Feltûnést szeretnél kelteni, mert úgy érzed nem érdekled az embereket, átnéznek rajtad. És mindenkit magadra haragítasz, aki fontos neked. Együtt érzek!

Nem vagy személyiségzavaros.. Csak unatkoztál/mérges voltál a barátnõdre. Körzõvel karolgatod a kezed? És ezzel dicsekedsz. Feltûnést szeretnél kelteni, mert úgy érzed nem érdekled az embereket, átnéznek rajtad. És mindenkit magadra haragítasz, aki fontos neked. Együtt érzek!
"Személyiség zavarom lehet?" Nem. Amúgy kamukérdés.
A kérdező hozzászólása: 20:16 Ez meg h érted ???

A barátnőm néha elég fura tud lenni. Mindig kitalál valami ujat. Most azt vette a fejébe, hogy szeretné kipróbálni a pisisexet. Hát nem tudom mit mondhatnék erre! Vágjak bele?

Legjobb válasz: Hát igazán pajzán gondolatai vannak a kedves barátnõdnek. Az én véleményem ezzel kapcsolatban az, hogy szex terén csak azt kell csinálni, ami mindkét félnek kívánatos, és nem megeröltetõ. Na, már most ha téged nem hoz lázba ez a bizonyos gondolat, mármint a pisiszex, az nem baj, mondd el a barátnõdnek, és biztosan megérti. Annyi ötletet be lehet vetni az ágyba, de szerintem a pisi konkrétan nem oda való.

Hát igazán pajzán gondolatai vannak a kedves barátnõdnek. Az én véleményem ezzel kapcsolatban az, hogy szex terén csak azt kell csinálni, ami mindkét félnek kívánatos, és nem megeröltetõ. Na, már most ha téged nem hoz lázba ez a bizonyos gondolat, mármint a pisiszex, az nem baj, mondd el a barátnõdnek, és biztosan megérti. Annyi ötletet be lehet vetni az ágyba, de szerintem a pisi konkrétan nem oda való.
Én elsõre a kádba próbálnám, ha nem jön be könnyen lemoshatjátok egymást, ami elég izgató.
Elég gusztustalannak tartom. Nem igaz hogy jobbat nem tudtok kitalálni. De ha neked bejön csináld. Aztán ha megunta jöhet a kakiszex....
Attól függ, melyik végén lennék a csapnak. Pornófilmben látványra jól néz ki, izgató, de a valóságban tiszta ragacs, meg ammóniaszagú lennél, gondoljál már bele!
Pontosan mire gondol a csaj? Szeretné ha lehugyznád? Vagy õ szeretne téged?
jézusom.. én vagyok itt ennyire "prûd" etéren? pisilni a mellékhelyiségen kell, nem pedig a párom arcába vagy akármilyére. Úristen......
Nyugaton ez már régen nagyon menõ. Csak most kezd el bejönni hozzánk. Kint ha elmész a prostihoz, alap hogy elõjátékként lepisil. Én próbáltam nagyon izgató.
nem az a legjobb hanem amikor egymás arcára fostok, elötte persze valami csipõs kaja kell hozzá rá kakao és banán mustárral, nagyon eredeti szexi dolog.
A hányás szexre még nem gondoltatok? Az a legjobb.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!