Találatok a következő kifejezésre: A barátnőm elég (225 db)

A barátnőm elég jó csaj, és mindig elmeséli, hogy hány srác hajtott rá. Sajnos elég sokan vannak. Ez így rendben van, vagy aggódjak emiatt? Srácok, titeket zavarna ha mindig elmondaná?

Legjobb válasz: gondolom mielõtt összejöttetek akkor is sokan hajtottak rá, de még is téged választott úgy hogy ne addódj

gondolom mielõtt összejöttetek akkor is sokan hajtottak rá, de még is téged választott úgy hogy ne addódj
Ha szeret, akkor hûséges marad.
A kérdező hozzászólása: Sosem csalna meg
A kérdező hozzászólása: Utolsó, téged nagyon megbántottak, igaz?
Én csávóba ismerek ilyet. Na õ egy köcsög, mert hiába van barátnõje lassan 5 éve, ugyanúgy csajozik mellette. Legutóbb 2 hónapig csalta, most megint valaki mással csalja. Ezek sosem változnak, kihasználják az alkalmat, neked meg a képedbe hazudnak. Azért mondja el ezeket a dolgait, hogy fényezze magát (te meg érezd magad megtisztelve, hogy egyáltalán szóba áll veled), nem azért, mert õszinte.
Ne aggódj, amíg elmondja, és örülj is neki. Az õszinteség az alapja a kapcsolatoknak. A köcsögöktõl meg ne tarts, az lehet, hogy erõszakkal megcsókolják, de arról meg nem a barátnõd tehet, és azért az ritka (meg ha felpofozza az illetõt/ellöki/próbálja ellökni, az is a normális viselkedés ilyenkor). És hidd el, ha esetleg ilyen történik, azt is el fogja mondani.
A kérdező hozzászólása: õ se hagyja magát. és nagyon jó érzés tud lenni, mikor mondja h "bocs nem, barátom van" :)
nem csak a köcsögökön múlik, hogy lesz-e kapcsolat, hiszen 2 ember kell hozzá. és ha a barátnõd nem adja magát, akkor nem lesz semmi sem, csak próbálkozás. egyébként az én barátnõm is kapott már ajánlatokat kapcsolatra, szeretkezésre egyaránt. de azt tisztelem benne, hogy nemet tudott mondani az összesnek, van benne ennyi tartás, hogy nem adta be a derekát senkinek sem.
A kérdező hozzászólása: csak engem az aggaszt hogy ennyien ráhajtanak. benne bízom, de a köcsögökben nem
örülj h elmondja mert ha nem mondaná akkor kell aggódni
Akk?Gond egy szál se!
nem kell parázni. Pláne h el is mondja neked ezeket.
A kérdező hozzászólása: nem, õ sose csalna meg, tudom és bízom benne
Sajnos tapasztalatból beszélek. Nézd! Akinek tényleg a hócipõje tele van azzal, hogy mindig ráhajtanak, az megembereli magát és világosan elküld minden próbálkozót a Halál farkára, mert kellemetlen neki a helyzet. Nem körülír meg ilyesmi, hanem világosan leszerel. Ezután, pedig nem téma, hogy ki, mikor, mit akart tõle, mert nincs már mirõl beszélni. Persze, lehet kivétel a párod, remélem, te nem szívod meg!

18 évesen heti 1-2 szex normális? A barátnőmnek elég ennyi.

Legjobb válasz: Nekem napi 1-2 nem lenne elég, nem hogy heti...jézusom. Napi 3 kb okés. Heti 21 szex.

Nekem napi 1-2 nem lenne elég, nem hogy heti...jézusom. Napi 3 kb okés. Heti 21 szex.
Nem elég! Heti 5x kell! Ha nem megy ennyi, akkor szakítsatok... Milyen hülye kérdés ez?
Elég az.
Ez marhaság. Ha neki annyi elég, akkor legyen neked is az. Örülj neki, másnak ennyi sem jut. Nem minden kapcsolatban kell szétszexelni az ember agyát. A kapcsolat adja, hogy valaki mennyit szexel. Ha neked ez nem elég, jelezd a párodnak, és vagy oldja meg másképp, vagy változtassatok közösen ezen a "problémán".
A kérdező hozzászólása: nem rossz ötlet :D
Tegyél az italába pár szexuális étvágyat növelõ szert, hagy pörögjön fel a kicsike.
A kérdező hozzászólása: köszönöm nektek!
Mindenkének más az elég. Ha neked ez kevés, meg kell beszélned vele.
A kérdező hozzászólása: köszönöm az értelmes válaszokat.buborék fejû! csak kíváncsi voltam hogy másoknál hogy mûködik/mûködött.ne fogyatékosodj :D
Elmegy.
Háááát, ez szerintem emberfüggõ, de mi akkoriban napi 2-3x csináltuk :) .
persze hogy elég mert én is ottvagyok a csajdonak a hét maradék 5-6 napjára... napi 2-3x

A barátnőmmel elég sűrűn szeretkezünk, néha még maszturbálok is, de egyszerűen azt érzem nem elég. Mitől lehet? Ez baj?

tegnap este hatalmasat szeretkeztünk, reggel orálisan elégített ki, de már megint érzem h keményedik odalent.

Legjobb válasz: Nem baj szerintem.

Nem baj szerintem.
egy szexuális ragadozó vagy. tartsatok egy szexmaratont. szombat reggel hozzákezdtek, és estig meg sem álltok. minden pózban, ahogy csak kedved van, éljétek ki minden vágyatokat. ezt megcsinálod egyszer-kétszer, és remélhetõleg lankadni fog a vágyad a közeljövõben :P
A kérdező hozzászólása: köszönöm :D felajánlom neki :D megijedtem h mitõl lehet ez.
ez tetszik. hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 20
tök normális..a pasiknál elõfrdul...szexmánianak hivják...ez olyan mint a nõknél a shoppingolás :D

A baratnommel eleg riktan szoktuk csinalni de mar kezdunk osszeszokni! En jol birom nem megyek el tul hamar! De a baratnom csak csiklosan tud elmenni! Meg ha fel orat v 20percet sexelunk akkor se! Miert? Nem huzom fel? En vok a hibas? Vagy o?

Legjobb válasz: Egyikõtök se hibás. Vannak olyan nõk, akik csak csiklósan tudnak elmenni, és úgy élik le szexuálisan aktív életüket, hogy nem volt egyszer sem hüvelyi orgazmusuk. Persze ez nem azt jelenti, hogy a te barátnõd sem fog biztosan sose elmenni így, lehet, hogy majd egyszer sikerül. A lényeg, hogy nem adjátok föl, és hogy ugyanolyan élvezettel csináljátok, mint eddig.

Egyikõtök se hibás. Vannak olyan nõk, akik csak csiklósan tudnak elmenni, és úgy élik le szexuálisan aktív életüket, hogy nem volt egyszer sem hüvelyi orgazmusuk. Persze ez nem azt jelenti, hogy a te barátnõd sem fog biztosan sose elmenni így, lehet, hogy majd egyszer sikerül. A lényeg, hogy nem adjátok föl, és hogy ugyanolyan élvezettel csináljátok, mint eddig.
Párommal amióta együtt vagyunk, én se tudtam eddig elmenni, pedig mindent nagyon jól csinál. És ne magadat okold mert ténleg vannak olyan nõk akik nem képesek a hüvelyi orgazmusra. Ha pedig úgy érzed h te nem "húzod" fel, akkor próbáld jobban izgatni...

Néha a barátnőm elég furcsán odaszól nekem kicsit lekezelően ez mitől van lehet már nem szeret? Amúgy 5 hónapja vagyok vele és 19 évesek vagyunk.

Legjobb válasz: Az elején nem volt ilyen? Amúgy én is ilyen vagyok, hogy beszólogatok, de ezt csak szeretetbõl teszem, nem azért, hogy megbántsam.

Az elején nem volt ilyen? Amúgy én is ilyen vagyok, hogy beszólogatok, de ezt csak szeretetbõl teszem, nem azért, hogy megbántsam.
A beszólogatás nálunk mindennapos :) simán szoktam neki mondani hogy pl te "fo.stalicska" vagy "ge.ixar" õ meg nekem hogy "p.nafej" de ez mind viccbõl poénból, amúgy borzasztóan tiszteljük egymást és nem vagyunk káromkodós tuskó emberek, csak szoktunk ilyen furcsákat mondani egymásnak. Nem lehet hogy barátnõd is csak poénkodik?
A kérdező hozzászólása: az elején nem volt ilyen és elég komolyan olyan idegesen szól be !! nem tudom mit csinálhatnék

Hamar elfáradok. +ha elötte való nap magamnak csinálom, akkor fáj, ha ahogyan a barátnőm elégít ki orálisan. Itt lehet valami gond?

olyankor csak akkor tudok elmenni, ha ? neki is csinálom, mert akkor a hangjára elmegyek. mármint mikor pettingelünk.

Legjobb válasz: Menyj el orvoshoz!

Menyj el orvoshoz!
Azért fájhat, ha a barátnõd csinálja, mert túl erõsen csináltad magadnak, máskor ne szorítsd annyira! És ha már van csajod, minek csinálod? Ami a herédet illeti, nos azzal baj van!!! Anyádnak kellett volna még csecsemõ korodban elvinnie az orvoshoz! Nem ok nélkül vannak azok zacsiban! Nem jó, ha túl melegben vannak, mert károsodhat, de mivel te már elég nagy fiú vagy, a sok év alatt biztosan menthetetlen. Egy vigasztaljon, van belõle kettõ! Arra már nagyon vigyázz!!!! Javaslom, hogy menj el egy urológushoz, hogy alaposan megvizsgáljon!!!!
A kérdező hozzászólása: már vizsgált. mellette még a vesémbõl is egy van. nah van ilyen. csak azt hittem összefügésben van. azért csin magamnak mert csajommal hetente egyszer, ha meg tudjuk oldani.

Szakítottunk a barátnőmmel elég csúnya dolgok miatt, kért 1 hónap "gondolkodási időt", azt mondta utána elmegyünk valahova és megbeszéljük mi legyen. Hova vigyem így "első alkalommal"?

mozi+beülünk valahova utána(első randink ilyen volt), vagy állatkert, vagy fürdő, vagy olyan hely, ahol többen vagyunk, de eltudunk vonulni beszélgetni, esetleg kettesben valami parkban stb, olyan legyen, ami emlékeket idéz benne, vagy teljesen új környezet? Szerintem jobb lenne valami program mielőtt beszélünk, hogy feloldódjon mindkettőnk és érezzük, hogy még akarjuk egymást, vagy sem, vagy tévedek?

Legjobb válasz: 1 hónap??? mennyit voltatok együtt??? öregem... az az egy hónap alatt úgyse akar majd látni szerintem. eeeeeez... nemtom... egy hónap szerintem elég nagy kihagyás, hogy a kapcsolatból semmi se maradjon meg. keress másik csajt öregem. egy hónap múlva talán már újra szerelmes leszel... ne már, mi ez a gondolkodási idõ? ... a nõk nem olyanok, mint a fiúk. nem agyalnak hetekig... addigra úgy átrendezi az életét, hogy ha tényleg találkoznátok egy hónap múlva, talán rá se ismernél, nemhogy a barátnõdnek érezd még akkor is... nemtom öregem. addig te meg sóvárogni akarsz? megint azt mondom, egy hónapig éltetni magadban a szerelmet egy lány iránt, akit nem látsz, nem jársz vele, nem szexeltek. a tudat alatt ez olyat idézhet elõ, hogy ha találkoztok, és azt mondja, bocsi, de nem akarlak,... te nem fogok tudni elfelejteni még egy jó darabig... mert annyira beerõszakoltad magadba (a képét!, ami az egy hónap alatt se nem õ volt, már régen), hogy jó kis idõ kell, hogy kikopjon, õgy rendesen. ez gusztustalan sz*patás a lány részérõl, hogy tutira ne felejtsd el, éljen benned. aztán meg mi van, ha pofára ejt? vigyorog magában, még te kaparod össze magad... ehh... ne már

1 hónap??? mennyit voltatok együtt??? öregem... az az egy hónap alatt úgyse akar majd látni szerintem. eeeeeez... nemtom... egy hónap szerintem elég nagy kihagyás, hogy a kapcsolatból semmi se maradjon meg. keress másik csajt öregem. egy hónap múlva talán már újra szerelmes leszel... ne már, mi ez a gondolkodási idõ? ... a nõk nem olyanok, mint a fiúk. nem agyalnak hetekig... addigra úgy átrendezi az életét, hogy ha tényleg találkoznátok egy hónap múlva, talán rá se ismernél, nemhogy a barátnõdnek érezd még akkor is... nemtom öregem. addig te meg sóvárogni akarsz? megint azt mondom, egy hónapig éltetni magadban a szerelmet egy lány iránt, akit nem látsz, nem jársz vele, nem szexeltek. a tudat alatt ez olyat idézhet elõ, hogy ha találkoztok, és azt mondja, bocsi, de nem akarlak, ... te nem fogok tudni elfelejteni még egy jó darabig... mert annyira beerõszakoltad magadba (a képét!, ami az egy hónap alatt se nem õ volt, már régen), hogy jó kis idõ kell, hogy kikopjon, õgy rendesen. ez gusztustalan sz*patás a lány részérõl, hogy tutira ne felejtsd el, éljen benned. aztán meg mi van, ha pofára ejt? vigyorog magában, még te kaparod össze magad... ehh... ne már
Ami nem megy, azt nem kell erõltetni..
park, nyugis kávézó
A mozis randit sosem értettem. Az nem azt fejezi ki, hogy unjuk a másikat? Beszélgetni nem lehet és nem is kell közben.
Mozis randihoz: Közben nem lehet beszélgetni, de mozi után beültök beszélgetni. Ez tényleg arra jó, hogy elõtte egy kicsit lelazulj. Illetve ha nincs már nagyon beszédtéma (ami randinál elég ciki) akkor lehet a filmrõl beszélni, mint nagyon végsõ mentõöv. Olyan helyre vidd szerintem, ami jó emléket ébreszt benne, hogy milyen jó volt akkor a kapcsolatotok. Bár nem tudom. 1 hónap alatt bõven átgondolhatta, szóval valószínûleg nem a randin fog múlni
nem lesz folytatás... mi ez a szünet hülyeség?
1 hónap mindenképpen túl sok idõ ha néhány napot kért volna, még talán érthetõ, de egy hónap gondolkodási idõ túlzás
A kérdező hozzászólása: Azért kérte az 1 hónapot, mert az augusztus 20.-ai héten megy barátnõivel Egyiptomba és utána akar dönteni, ott lesz ideje átgondolni az egészet, ezt mondja.... Mozit pedig csak azért gondoltam, mert elsõ randink is mozis volt, utána pedig beültünk egy bárba beszélgetni órákat.... és ez szerintem jó emlék neki, 5 hónapot voltunk együtt.

A barátnőm elég bunkó tud lenni. Hogyan kezeljem a szituációt?

Alapvetően szeretem,és jó is vele,de sokszor irtó bunkón viselkedik,beszól,oszt,mindenbe beleköt teljesen alaptalanul.És ha utólag megmondom,hogy ez sz.rul esik,és próbálom vele megbeszélni,akkor azzal jön,hogy én mindent túllelkizek,nem vagyok férfias,stb.Nem érzem úgy,hogy rászolgáltam volna erre a bánásmódra.Én soha nem bántom, egyszerűen nem tudok paraszt lenni azzal,akit szeretek.Akkor most ettől nem vagyok férfi?Az is távol áll tőlem,hogy balhézzak ilyenkor,a tettlegesség meg pláne.Akkor mégis hogy kezeljem az ilyen szituációkat? 24/f

Legjobb válasz: Valószínûleg olyan lehet a barátnõd ebben, mint én. Velem is ez van, néha bizony pont a barátomon vezetem a feszültséget, és ilyenkor bármibe bele tudok kötni. A volt barátom elég papucs volt, nem lehetett vele összeveszni, és ettõl még jobban berágtam, mert ilyenkor veszekedni akarok. A mostani barátom olyasmi, mint én, úgyhogy vele jól összeveszünk, aztán kibékülünk. Ilyenkor szerintem vagy hagyd õt ott szó nélkül azonnal, vagy vedd fel vele a harcot, de abból nem mindig jöhetsz ki gyõztesen. :)

Valószínûleg olyan lehet a barátnõd ebben, mint én. Velem is ez van, néha bizony pont a barátomon vezetem a feszültséget, és ilyenkor bármibe bele tudok kötni. A volt barátom elég papucs volt, nem lehetett vele összeveszni, és ettõl még jobban berágtam, mert ilyenkor veszekedni akarok. A mostani barátom olyasmi, mint én, úgyhogy vele jól összeveszünk, aztán kibékülünk. Ilyenkor szerintem vagy hagyd õt ott szó nélkül azonnal, vagy vedd fel vele a harcot, de abból nem mindig jöhetsz ki gyõztesen. :)
Verd szájon!
Több oka is lehet, valószínûleg van valami hibád, amit nem veszel észre magadon. Nem mindegy, hogy hûséges vagy e, mennyire veszed figyelembe ilyesmi.Talán próbálj meg kicsit férfiasabb lenni, kûlsõleg és belsõleg is, mondjuk nem hordasz figurákat egy citromsárga-rózsaszín pólón, hanem teljesen feketét veszel fel, és befújod magad egy kellemes visszafogott parfûmmel, biztos vagyok benne hogy tudod mi az ideálja, próbálkozz jobban megfelelni! Még is csak egy lányról van szó.
8-as vagyok. Ez csak egy tipp volt, talán a legjobb, ha ilyenkor ott hagyod és nem is jelentkezel egy ideig. Ebbõl látja, hogy következménye van annak, ha bunkó veled. Lehet egy egész napra kiható következménye is. Amúgy, ahogy észrevettem, két embertípus van, az egyik sose bántja azt akit szeret (ilyen lehetsz te), a másik meg minél jobban szeret valakit, annál durvábban bunkó szokott lenni vele (ilyen vagyok én, meg kitudja a barátnõd is lehet hogy ilyen).
A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy papucsnak tart, mert hajlamos vagyok kerülni a konfliktusokat vele.Egyáltalán nem félek attól, hogy elhagy, bármikor találok magamnak csajt.Inkább arról van szó, hogy elõttem elég gáz csávói voltak, és én direkt rendes akartam lenni vele.Biztos túlságosan elkapattam. ma 19:09 érdekes, amit írsz.Szóval lehet, hogy az lenne a megoldás, hogy vegyem fel a kesztyût, és vesszek össze vele? Kipróbálom, lehet, hogy neki is arra van szüksége, hogy veszekedhessen-csak nekem ez annyira furcsa, mert nekem ha bajom van, akkor elvonulok, vagy kibeszélem magamból, de eszembe se jutna ezért belekötni abba, akit állítólag szeretek.
Nem biztos, hogy papucs volt, lehet, hogy csak röhögött magában rajtad, és úgy volt vele, hogy ezzel a hisztériával egyszerûen nem fog vitatkozni, tojik rá.
Egyszer szólj vissza.
Nem mersz, mert félsz, hogy akkor otthagy. És ott is fog. De elõbb utóbb úgyis meg fogja kapni a magéát a baromságai miatt, és akkor be fogja fogni a száját.
próbáljátok megbeszélni, mert ha ez rendszeres, akkor nem normális, senki nem bunkóskodik feleslegesen azzal, akit szeret. ha papucsnak tart, nem értem minek jött veled össze, az meg végképp gáz, ha még õ sértõdik be..
A kérdező hozzászólása: Ez az, amire képtelen vagyok."Csak úgy" nem tudok bunkó lenni, ha meg felhúz, és visszaszólok, akkor úgyis az a vége, hogy õ sértõdik be.
Ne engedd, hogy így bánjon veled, ne nézzen papucsnak!!! Nem leszel attól "paraszt", ha te is visszaszólsz neki, hogy vegye már észre magát kicsit!
Legyél te is bunkó.
Rugdosd, míg meleg. Majd utána kétszer is meggondolja, hogy kinyissa a kis aranyos pofikáját.
De a legjobb ha megmondod neki mit gondolsz és ott hagyod, valószínû hogy jobban jársz
mi a kérdés?
nem vonzódik hozzád eléggé azért mond ilyeneket. minél inkább belemész ebbe a megvígasztalós érzelmekrõl beszélõs nem átélõs üres fecsegésbe, annál jobban és annál elõbb fog kiábrándulni belõled még jobban. legyél vele, dugd meg rendesen és ha már tényleg oda van érted után lelkizhetsz is vele. amit õ most csinál azt kontrollnak nevezik és a szabályok az irányítás lerakásának. vagyis kijelöli a korlátaidat, kalibrál téged, feltételhez kezdi azt kötni, hogy veled van. ilyesmit soha ne tûrj el, mert csúnyán ráb-aszol.
2/2 Idõpont ma 00:47 lényegében megmondta a teljes igazságot.
Ha van rossz tapasztalata, soha nem fog már 100%-osan megbízni benned. Egyébként bármit, ami belefér abba a kategóriába, hogy légy jó hozzá. Vagy csak mondj neki szépeket, dugd meg, aztán megint mondj neki szépeket.
A kérdező hozzászólása: kosz a valaszokat :)

Mit mondjak neki? Szóval a barátnőm elég fura a sexben. Sokszor van olyan h elélvez, és utána hozzá se lehet érni, pedig fojtani szeretném, mivel én még nem mentem el mit tegyek?

(de olyankor ott maradok álló péniszel ami lehangoló tud lenni.Mint egy néha ilyenje van a drágának.Próbáltam megbeszélni vele, de baszogatásnak veszi, meg h ? a [email protected] meg ilyenek.MIt tegyek? alapvet?en jó vele a sex, de mikor ilyet tesz szarul esik:(

Legjobb válasz: igen ha szeret és megmondod neki hogy ez neked milyen rossz,kell tudjon változtatni.

Smartguy86: ez nem feltétlen önzés. Nem tudom te hogy vagy vele, de nagyon sok ember tényleg annyira kifárad a szexben, hogy utánnak percekig se kép se hang. Fordított esetben gyakrabb, de néha így is elõfordul. Amit mondassz, az kábé olyan, mintha azt követelnéd egy pasitól, hogy orgazmus után azonnal legyen kõkemény és folytassa. El kéne fogadi, hogy a nõ se gép, ilyenkor biza marad a kézimunka.
Már ne is haragudjatok ide írogató nagypofájú kisfiúk, de nem minden lánynak kellemes UTÁNA. Pl. Nekem sem. Ha valaki hozzám ér, FÁJ, és kellemetlen ! De ez elmúlik pár mp, vagy max 1-2perc múlva...
igen ha szeret és megmondod neki hogy ez neked milyen rossz, kell tudjon változtatni.
Próbáld megérteni, hogy nem minden lány tudja egybõl folytatni ha elélvez. Ne mondj semmit, értsd meg a dolgot. Próbáld elnyújtani.
Nem foglalkozik veled akkor te minek foglalkozol egy libával? Vagy megbaszod rendesen, ha sír akkor is vagy hagyod a fenébe. Most egész életedben egyszer se fogsz élvezni, meg álló [email protected]?
Ilyenkor lehetne kézzel vagy szájjal befejezni, bár kezed neked is van.
Ha önzõ, akkor hagyd ott! Ennyit tehetsz. Ne legyél pincsikutya!
Azért "szeret", mert te vagy neki az elsõ, aki megteszi/kielégíti, míg õ kényelmesen henyél... Ez nem poszt. Dobd az önzõ k.urváját...
Hát én lány vagyok és átérzem mert ilyet a voltbarátom is csinált velem...elment és utána meg szart rámm....sztem egy kapcsolatban ez nem normális max ha nem fizetsz a szexért xD Ha egy kapcsiban mind a két fél szereti egymást akkor örömöt akkar okozni a másiknak.Mint pl. mikor rá találtam egy olyan fiúra aki törödik vlem minden téren és volt amikor én mentem el hamarabb mint õõ akkor egyértelmûû h segitek neki is eljutni a csucsra mert ez igy normális viszonozni kell a szeretetet mert ez a szeretet....ha meg a csajt szereted akkor beszéljétek meg mond el neki h érzel és h ez neked ez igy nem jóóó...mert ugyérzed h nem szeret..szoval mond el neki h érzel lehet h megbeszélés után oda figyelrád ha igazán szeret , ha meg nem akkor dobd nyugottan ...mert akkor nem szerethet igazán a csaj remélem kicsit tudtam segiteni:D
A kérdező hozzászólása: Szóval, egyáltalán nem folytattjuk a dolgot miután elmegy.Több mindent nem tudok elmondani, mert ezzel mindent elmondtam.Mit tegyek? mit mondjak neki?
Hoppá, de beijedtem-.-" Nevetni tudok csak:) rajtad:)
Hoppá, mi? Szerintem is. Kérdezõ... Várom a válaszod, próbálj meg kicsit pontosítani.
Nekem nem csak elmondtam. Jaj de imádom az ilyen beképzelt nõketXD Fogalmad sincs, de te megmondodXD Szart se tudsz!:D Ennyi:)
Akkor meg miért veszed magadra, drágám? Te inged volt, ezek szerint. :) :)
Azt drágaság nem tõlem idézted:D De örülök, hogy így berágsz. De amikor a férfival van baj azt a próblémát nem értittek meg ugye? Ki is a szánalmas? Olvasd el a kérdést mégegyszer, mert valamit nem jól értettél, aztán kötekedj, oké?
Dehogy nincs. "Dobd ezt az önzõ ribit" szerintem mindent elárul, holott a teljes problémát nem is ismeritek -.-" Nekem az ilyenek ÖNZÕ KISFIÚK !
Nagypofájú kisfiúk? Hát majdnem kiestem a fotelbõl^^ Fogalmad sincs ugye?:)
Nem írta meg egyértelmûen mi a gond. A lényeg: A lányok bizonyos %-a nem bírja folytatni. Lehet a csajnál is ez van, csak cikinek érzi közölni, mi a pontos gond. És lehet azt is, hogy ezek után kézzel folytatni is ciki.
De a kérdezõ nem azt mondta, hogy 1-2 mp után figyel rá a barátnõje és minden rendben van, hanem azt, hogy az orgazmusa végén már EGYÁLTALÁN nem elégíti õt ki! Ha valóban azon múlna, hogy a kérdezõ sürgetné, akkor megértem, hogy õt savazzátok. De ha a csaj elmegy, aztán annyi volt, és a fiúra már nem figyel se punci, se kéz, se száj... akkor az bizony önzés.
22:12 és amikor a szerszám kicsi akkor a nõk mennyire is fogadják el?:) Visszanyalt a fagyi?:D
A kérdező hozzászólása: És ha meg mondom neki hogy tényleg szar? ha szeret változtat rajta v mi legyen? (bár hisztis nehéz eset a drága, félek h csak olaj a tûzre.) az biztos h szeret, efelõl nincs kétségem, de nehéz eset az biztos.
Egyet értek az elõttem szólóval:) Szerintem olyan fájdalmat nem érez a b.nõd miután elment, hogy ha más nem a kezét vagy a száját ne tudná használni( hacsak el nem törted a kezeit közben meg szájba nem vágtad párszor-ami lássuk be, nem valószínû :D) Szóval kérd meg, mondd el neki, hogy mennyire rossz ez így neked lelkileg és fizikailag is.Ha szeret érted változtatni fog, nem olyan nagy kérés ez két ember közt, akik szeretik egymást..sõt igazából természetesnek kellene, hogy legyen.Ha nem változtat, szerintem hagyd el, mert az nem szerelem és ha így hagyod tovább menni a dolgokat te fogsz rosszul járni a felgyülemlett sérelmek meg feszkó miatt ami ez miatt van

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!