Találatok a következő kifejezésre: A barátnőm de előtte (37 db)

A barátnőm már előttem lefeküdt egy másik sráccal, de nekem ő az első. én a második vagyok az életében ilyen téren de hülyén érzem magam amikor felkerül az első aktusról a téma. Ez normális?

Igaz ? az el?ttem lév? pasijával csak azért feküdt le mert félt hogy elhagyja és és azt mondja hogy neki olyan mintha én lettem volna neki az els? de akkor is nagyon hüléyn érzem magam...

Legjobb válasz: azért feküdt le a pasijával emrt félt hogy elhagyja?:S akkor nem szerették õk igazán egymást......

azért feküdt le a pasijával emrt félt hogy elhagyja?:S akkor nem szerették õk igazán egymást......
Az elsõ válaszolónak igaza van. Attól hogy egyszer lefeküdt valakivel a barátnõd, még nem tapasztalt. Sokkal több alkalom kell ahhoz :o) Szóval e miatt ne stresszeld magadat. Ugyanonnan indultok, hidd el. Hagyj elég idõt a gyengédségnek is elõtte (csókok, simogatás, puszi a nyakra, kedvesen megsimogatod a haját, stb), fokozatosan haladsz , nem csak egy területre koncentrálsz, és szeretkezés után is egy kis gyengéd kedves ölelgetés, puszi, pár kedves szó és már félúton vagy ahhoz, hogy jó szeretõ legyél majd. És ne felejts el védekezni :o) persze. Ne izgulj, bízz magadban.
:) EZ normális ilyenkor... vhogy majd átvészeled az elsõt.:) Egyszer lefeküdt már vkivel...de attól még nem tud sokkal többet, mint te.:) Nem lett ettõl tapasztalt nõ. És nem fog kinevetni, nyugodj meg..
Ha mindketten tapasztalatlanok vagytok, akkor miért beszéltek egyáltalán errõl?
Azért kér tõled ilyet, mert szüksége volt egy kis orális szexre. Van, amikor a dolgok ilyen egyszerûen mennek.
Hát szerintem is csak kihasznált.De az hülyeség h azért hagyott el mert nem volt orális sex.Ha valaki igazán szeret az ezt nem tartja fontos dolognak.
Tudom, hogy kiábránditó lesz amit irok de én is csináltam ilyet...szexeltem egyet a sráccal és kiraktam a szûrét 4 hónapig tartó randizgatás után. Nem volt vele jó és ugyan én soha nem mondtam neki, de mániákusan azt hitte, hogy szerelmes vagyok. Miért szexeltem vele? Nem tudom. Izgalmas volt. Sajnálom, hogy ez történt veled. Erre a kérdésre nincs válasz.
Azért, mert õ akarta te meg megtetted neki!!Azért furcsa, mert ez általában fordítva szokott lenni ilyen téren a férfi használja ki a nõt, de ennek a csajnak volt mersze.Amúgy úgy írsz errõl, mintha nem szívesen tetted volna csak rávett???Ha máskor elakarod ezt kerülni várd meg még komolyra fordul a helyzet, egymásba szerettek és csak akkor tedd meg!!
Hát erre igazából csak õ tudja a választ.Lehet hogy ezzel csak egy búcsú kielégítést akart tõled, vagy épp kívánta a dolgot és akkor még te voltál kéznél.Az biztos hogy ezen ne rágd magad, ha ezt tette veled akkor ne foglalkozz vele.Jobbat érdemelsz nála.
lehet, hogy már nem szeretett, de félt attól, hogy senki más nem elégíti ki orálisan majd, és tudni akarta milyen... vagy csak akkor kellett neki az orális szex... vagy annyira rosszul csináltad hogy emiatt:D... de sztem kihasznált egyszerûen.
Velem a szülinapján lefeküdt a párom, pár óra mulva hazakisért és mondta, hogy ennyi volt... Ilyenek vannak... Nem feltétlen kell ennek okát kersni. Nem írtad, hány évesek vagytok , de én akkor arra gondoltam-és gonolok a mai napig is, hogy engem megkaptt, és gondolta, akkor mást is megkaphat, élni akart. Valószínü te párod is ezt gondolta. Ne sajnáld, találsz jobbat:-) Csak légy nyitott a világra.) Még sokat fogsz csalódni, de ez kell a fejlõdéshez, és idõben megtalálod majd az "igazit":-)
szegényke "köcsög" nem érdemelt meg téged de lehet h még nem is volt biztos abban hogy nem szeret téged vagy lehet h pont most ijedt meg attól h kielégítetted idõ kel neki aztán majd kiderül h mi is van
Ezek szerint soha nem elégítetted ki elõtte orálisan???? Akkor épp azért kérte! Na és hogy miért lett a kapcsolatnak vége? Hát azt csak a barátnõd tudja. De szerintem az orális játékok beletartoznak a szexuális életbe. Cserében bizti õ is a kedvedre tett.
A kérdező hozzászólása: Mindíg volt köztünk orális sex mindkettõnk részére.De nem értem, hogy szakítás elõtt miért kérte ezt...nem volt gond megcsinálnom párszor, csak így átcseszve érzem magam.

A barátnőmet két nappal a menstruációja előtt újjal kielégítettem (felnyúltam). Előtte én mentem el, de a kezemre került egy kevés belőle. Lehetséges-e, hogy a barátnőm teherbe esett?

Megtöröltem és mostam is kezet utána, de nem vagyok biztos benne a spermiumok ett?l kihalnak. Szerintetek lehetséges, hogy teherbe esett?

Legjobb válasz: Alapból is nagyon kicsi esélye lenne hacsak megtörölted volna, de így hogy megmostad megnyugodhtasz a szappantól elpusztulnak a spermiumok!

Alapból is nagyon kicsi esélye lenne hacsak megtörölted volna, de így hogy megmostad megnyugodhtasz a szappantól elpusztulnak a spermiumok!
Nem, velem ugyanígy történt (fiú vagyok) és nem lett terhes a csaj. Szóval, ha tisztességesen kezet mostál, nem lehet gond.
nem
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!

Pár hónapja elhagyott életem szerelme és még mindig hiányzik. Most egy másik lánnyal járok, már 3 hónapja együtt vagyunk és nem vagyok szerelmes. Előtte volt még barátnőm de abba se voltam szerelmes. Nem tudom elfelejteni azt a lányt. Mit tehetnék?

Legjobb válasz: Miért kezdesz egyáltalán bármilyen kapcsolatba, mig magadban az ex nincs lezongorázva? Csak tönkreteszed ezeket az embereket, és azokat is tönkrefogod tenni akik ezutén jönnek még. Tessék rendbe rakni magad lelkileg vagy beszélj az exel...de igy nem jó senkinek.Neked sem, de az ujdonsült barátnõidnek sem.

Miért kezdesz egyáltalán bármilyen kapcsolatba, mig magadban az ex nincs lezongorázva? Csak tönkreteszed ezeket az embereket, és azokat is tönkrefogod tenni akik ezutén jönnek még. Tessék rendbe rakni magad lelkileg vagy beszélj az exel...de igy nem jó senkinek.Neked sem, de az ujdonsült barátnõidnek sem.
Dávid, te vagy az? :D
Megérdemled, hogy szenvedj. Szerinted tisztességes dolog hülyíteni más lányokat úgy, hogy te még mindig az exedet szereted? Az mindegy, hogy nekik ez hogy esne, ah tudnák, hogy csak kihasználod õket? Tedd rendbe magadat, és addig hagyd a lányokat, amíg nem vagy túl az exeden, mert hidd el: a sors visszaadja neked kamatostul azt, ha így elbánsz másokkal...
Szerintem felejtsd el hogy hülyíted bármelyik lányt is.. ha szereted csak akkor legyél vele.. Am ismerõsnek tûnsz.. mi a monogrammod?:D
A kérdező hozzászólása: C.F.
Nos teljesen együttérzek veled. Bizony ez az élet iskolája, amikor olyat szeretünk akit nem kaphatunk meg. Akik pedig minket szeretnek, azok pedig minket nem kaphatnak meg. Ebbõl az egész folyamatból , majd az a páros kerül ki gyõztesen (vagyis együtt maradva), akik képesek lesznek megtalálni az arany középutat, és kevésbé szeretve egymást , de mégis tartósan együtt maradnak. Legrosszabb az egészben , hogy a sérelmek megmaradnak. Ha újra összejössz az ex-el (talán) ezt le kell nyelni mindkettõtöknek, mert különben újra szétmentek.
Akkor tuti nem az akire gondoltam.. de tényleg ne játssz a csajjal.. :(
Csak ez a véleményem róla : http://www.youtube.com/watch?v=Blkx0K_GQZ8

Nincsen nagy farkam (16) de a barátnőm azért akar elhagyni mert amikor sexelünk nagyon fáj neki. pedig előtte legalább 45 percig nyalom meg ujjazom meg nem is nyomom be tövig használtam már síkosítót is de mindig fáj neki. mit tegyek?

Legjobb válasz: elsõ vagyok. nem tudom. én azért kérdeztem, mert õszintén szólva arra gondoltam, nem régóta vagytok együtt és esetleg csak kifogást keres... de ennek alapján nem hiszem.. :( szerintem üljetek le, tök nyugisan kérdezd meg Tõle mit kellene másképp csinálnod, hogy jó legyen és ne fájjon neki. Kérd meg, hogy õszintén válaszoljon, mert nem szeretnéd elveszíteni. Ha ezt mondod neki biztos õszinte lesz Veled, az nem lehet, hogy volt vmi kellemetlen élménye és azóta nem tudja magát elengedni? az elõzõ kapcsolataiban nem fájt neki? Ezeket is kérdezd meg tõle. Majd írj mit sikerült megbeszélni, drukkolok. N/20

hát figyelj.. ez vagy kifogás mert elakar hagyni vagy nagy a [email protected] :D de ha kifogás akkor ennél jobbat is kitalálhatott volna :D
elsõ vagyok. nem tudom. én azért kérdeztem, mert õszintén szólva arra gondoltam, nem régóta vagytok együtt és esetleg csak kifogást keres... de ennek alapján nem hiszem.. :( szerintem üljetek le, tök nyugisan kérdezd meg Tõle mit kellene másképp csinálnod, hogy jó legyen és ne fájjon neki. Kérd meg, hogy õszintén válaszoljon, mert nem szeretnéd elveszíteni. Ha ezt mondod neki biztos õszinte lesz Veled, az nem lehet, hogy volt vmi kellemetlen élménye és azóta nem tudja magát elengedni? az elõzõ kapcsolataiban nem fájt neki? Ezeket is kérdezd meg tõle. Majd írj mit sikerült megbeszélni, drukkolok. N/20
A szex nagyon fontos. Ha jól megy, akkor az csak mélyíti és jobbá teszi a kapcsolatot. De a jó szex nem elég, hogy egy haldokló kapcsolatot megmentsen. A nem jó szex viszont elronthatja a legjobb kapcsolatot is... Tehát erre igenis oda kell figyelni. Szerintem beszéld meg vele öszintén, hogy neki hogy a legjobb; mit szeret. Lehet, hogy csak annyia gáz, hogy nem oldódik fel kellöképpen veled. Kell egy kis gyertyafény... vagy valami olyan intim hangulat, hogy tutti engedje el magát. Egyébként én nem kedvelem az ujjazást... Lehet, hogy ö is másra vágyik. Ami jó az egyik nónek, az nem biztos, hogy bejön a másiknak. Ismerd meg, s beszéljetek öszintén!!! Hidd el, megéri!!!
szia! õszintén szólva, nem értem a barátnõdet. annak alapján amit írtál, Te mindent megteszel azért, hogy neki jó legyen. az meg a másik, hogy ezért nem szakítok azzal, akit szeretek. Mennyi idõsek vagytok? A bnõdnek ez az elsõ kapcsolata, elõtte volt együtt vkivel? Mióta sexeltek? N/20
Van amikor két ember nem lehet együtt. Most egész életében ne szexeljen vagy csaljon meg azért mert szerencsétlenségetekre neki fáj veled?
Nem akarok kedvronto lenni de szerintem ez csak egy kifogas.Habar 1 even at nem hiszem :)
Havi fizumba fogadok rossz lyukba rakod amikor fáj neki
Szerintem lehet, h csak le akar rázni, de, ha már régebb óta vagytok együtt..hát nem tudom. Nehéz így beszélni rólatok, h igazából egyikõtöket sem ismerem. De nekem régebben volt valami hasonló problémám, a barátom nagyon jó adottságokkal rendelkezik, de mikor együtt voltunk gyakran elkezdett fájni a hasam. Késõbb, mikor már akkor is fájt, mikor nem voltunk együtt, elmentem UH-ra. Egy 7, 5 cm-es cystát mutattak ki a petefészkemben. Ez elég gáz, mivel még csak 18 vagyok. Nem lehet, h barátnõdnek is van vlmi hasonló baja? Vagy szed foggátlót, mert ez segít, én is ezt kaptam gyógyszernek.
A kérdező hozzászólása: mikor lovagol rajtam azt mondta olyankor nem olyan rossz de amikor más pózba...
ha lovagol akkor is fáj neki? Mert ha igen (és nincs nagyon vastag farkad) akkor az tényleg furcsa :( viszont ha akkor nem fáj akkor rosszul csinálsz valamit, lehet túl megfeszíted vagy csak nagyon görcsölsz. Kipróbálhatnád, hogy nem 45 percig izgatod csak addig míg felizgul és utána úgy szeretkeztek, hogy a kezeddel ingerled a csiklóját... több ötletem nincs :(
Fõzz egy teát. Ha nem jön be paprikás krumpli kolbásszal!
Valószínûleg a csajnak van lelki problémája. Ha emiatt el akar hagyni, akkor hagyd a fenébe! Szenvedjen vele más!
mondjuk sztem az gáz hogyha csak veled van így. vagy a másik pasival is így volt? mert ha igen akkor neki túl érzékeny ott valami, a nõvéremnek is ilyen baja van, nem tud ott úgy ellazulni... mindig fáj neki, egy tampont sem tud feltenni magának épp ezért. szal ha csak veled van így akkor sztem kamuzik, vagy nagyon béna vagy, bár ez utóbbit kétlem azalapján amit leírtál...
nem akarlak megserteni de szerintem nem mondja az igazat, valami van a hatterben (szerintem)
szerintem nem kifogás... Lehet, hogy annyira türelmes a csaj, hogy eddig várt, hallgatott és nem mert ezzel kapcsolatosan semmit sem mondani. Vagy azt várta, majd te rájösssz.... Legyél türelmes: kérdezz bátran, nyíltan (mostmár vagytok olyan szinten, hogy ez nem tabu)... s ha akkor sem változik semmi, akkor jöhet az a verzió, hogy ez csak kifogás... De ne add fel anélkúl, hogy meg sem próbálod!!!
A kérdező hozzászólása: õ 19 én 18 már 16 évesen elvesztett a szüzességét egy másik pasitól mi egy éve vagyunk együtt és legalább fél éve sexelünk de már az eleje óta ezt csinálja
A kérdező hozzászólása: nem hát análisan nem szoktunk szerelmeskedni

A barátnőm le akar velem feküdni. De én félek egy kicsit mert neki előttem már volt egy idősebb barátja aki jóval tapasztaltabb. Nem tudom, hogy mennyire érintené az rosszul, hogy én még szűz vagyok, és mi van ha béna vagyok az ágyban? Mit tegyek?

Mondjam el neki? vagy inkább próbáljak beleadni mindent?Csak attól félek hogyha nem mondom el neki hogy szűz vagyok és béna leszek akkor azt hiszi majd mindig ilyen lesz velem a szex.

Legjobb válasz: IGEN MOND EL NEKI! De most ezt komolyan mondom! Legalább érteni fogja h miért olyan fura....és majd kicsit így rá tud vezetni.

IGEN MOND EL NEKI! De most ezt komolyan mondom! Legalább érteni fogja h miért olyan fura....és majd kicsit így rá tud vezetni.
Nem értem ezt, miért nem lehet neki elmondani? Ki fog dobni ezért? Kétlem, ha szeret akkor nem. Megmondod neki, hogy "Drágám, én még szûz vagyok ám." Õ legyint, megdugod van két lehetõség. a., Jó lesz -> Nyakadba ugrik, lesmárol, kér még egy kört. b., Nem lesz jó -> Megnyugtat, hogy semmi baj nincs, majd belejössz és tanítgat. Olyan vészes ez?
Jól mondják, MOND EL! Neked is tök jó érzés lesz, fõleg ha leesik a kõ a szívedrõl (na most biztos elküld.. glup.... AAA EZ LEHETETLEN, ÉS MÉG MINDIG SZERET). Meg belegondolsz neki is, nem is arra gondolok hogy mert szûz vagy és vele veszíted el, hanem hogy megbízol benne annyira, hogy ezt elmondod. Legalábbis én is örülnék hogy o wow ezt nekem elmondta, király. ^^
hány éves a lány, hanyadik partnere vagy? ha már tényleg tapasztalt, biztos lebuksz, inkább mondd el. gumival tervezitek, mert az esetleg segíthet a kitartásban...
Ne menny el prostihoz, hidd el sokkal jobb élmény lesz a barátnõddel, és 100% hogy meg fogja érteni. De mindeképp tedd hozzá, hogy sajnálod h nem bíztál benne, hiba volt, de cikinek érezted. Ennyi :)
mondd el neki mindenképpen...nekem is volt szûz barátom tapasztalt után, de valami hihetetlenül jó volt vele a szex...
A kérdező hozzászólása: esküszöm hogy megfordult ez is a fejembe csak nem prostival mert elég sok lányt megkaphatnák de "rendes fiú vagyok"
el ne mond neki az igazságot, hogy hazudtál neki. mondom mit tegyél. gyorsan menjél el egy prostihoz és veszítsed el vele, utána már semmi probléma nem lesz a bnõddel.
A kérdező hozzászólása: hát meg próbálom elmondani neki remélem megérti
Egyetértek, mond meg, valld be hogy hazudtál, mert hogy nagyon zavarban érezted magad és cikinek az egész dolgot. (Nem az, de ezzel az indokkal nem fog haragudni :) Segíteni fog, hidd el, nem fogja elvárni hogy a csúcson legyél, pár alkalom és belejössz :P Saját tapasztalat, ugyan ebben a cipõben voltam
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a jó tanácsokat. :D
akor nem marad más ha elkezditek és megszól mond azt h zavarban voltál mert szereted és enyi ez befutó szöveg hid el
A kérdező hozzászólása: 17 vagyok és már szoba került csak akkor még úgy volt hogy nem lesz semmi az egészbõl és egy kicsit átköltöttem egy szexuális élményem úgy hogy el is vesztetem a szüzességem. :S jól elbasztam
mégis hány éves vagy? mennyi ideje vagytok együtt hogy ez még nem került szóba?(:és igen mond el neki
mond meg neki nyugottan nem gáz hogy szûz vagy nem kell görcsölni õ ugyis irányítani fog ha nem jól csinálod +lehet hogy mégjobban rádgerjed :)
összejött?

Tegnap elvettem a barátnőm szüzességét. Próbáltam ügyelni hogy ne fájjon neki előtte jól nylatam faltam el is élvezett de mikor behatoltam fájt neki nagyon még sírt is. Mit tehetnék hogy legközelebb ne fájjon neki?

Legjobb válasz: hát semmit ezen kívül. Kényeztetés, sok elõjáték...stb... Sajnos az elsõ 3-4 alkalom nekem is fájt. Hiába volt meg minden elõtte....de utánna jobb lesz :)

hát semmit ezen kívül. Kényeztetés, sok elõjáték...stb... Sajnos az elsõ 3-4 alkalom nekem is fájt. Hiába volt meg minden elõtte....de utánna jobb lesz :)
én a lovagló pózt ajánlom, nekem elsõre csak úgy ment. tudom h nem a legromantikusabb, de ott a lány irányít, õ tudja irányítani h mennyire hatolj be neki. Sok sikert! 18/L
az elsõ pár fáj neki. utána jobb lesz. :)
Elélvezni ne hagyd, élvezés közben a hüvely összeszûkül, utána lehet mindent elölrõl kezdeni.... Addig nyald csak, amíg épphogy nem élvez el, és már õ maga is megõrül, hogy tedd be neki, akkor nem annyira fog fájni.
farkas póz: ülsz a lyuk mellett, és vonyítasz :-)
jahogy :D le vagyok maradva :D
Lovaglópóz? Azzal fáj szinte a legjobban elsõnél:D Kifli/kanál mind1 mert úgy az anál sem fáj annyira....
a farkas póz alatt a kutyát értitek? vagy az mi?:D csakmert kutyában épphogy jobban fáj, akkor megy a legmélyebbre...
A farkas pozíciót ajánlom, neked nem túl jó, de a barátnõdnek nem fog fájni :)
Vagy a farhát póz .. az a legjobb:D
Nem tudom miért nevetséges hogy fájt neki, ez teljesen normális. Szerintem jól csinálod, késõbb már nem fog neki fájni. Sok sikert hozzá :)
jéézusom, de buta vagy 17/L. Kit érdekel hogy kórházban voltál? Más emberek háborúkba mentek, aknákra léptek és szétszakadtak. Tessék, übereltem. Mostmár jó? Egyébként kényeztesd nagyon sokat a barátnõd, inkább úgy szexeljetek hogy õ akarja csinálni, neki van kedve. Egyébként elsõ pár alkalom sok csajnak fáj, majd átmegy. Lovagló pózban csajnak azért jó, mert õ tudja meddig nyomja magába a farkad, tehát irányít, és kiszedi ha fáj neki. Kitartást neked is, neki is! :)
00:14-es ezen 10 percig szakadtam de nagyon XDXD elképzeltem a jelenetet hogy az elõjáték annyi hogy tarkón csapja a péklapáttal xd
Én is azt javaslom hogy csak addíg kényeztetsd amíg el nem élvez, és elötte tedd csak be neki, mert akkor kívánja a legjobban, és akkor a leglazább minden értelemben... sok sikert
ha egy határozott mozdulattal haléntékon csapod, akkor nem fog érezni semmit
Az elsõ pár alkalom minden lánynak fáj, ezen sajnos túl kell esni, de jó hogy törõdsz vele!:)
lol. "még sírt is" eltörtem a gerincem, a kórházban vicceket mondtam a fõorvosnak, egész éjszaka röhögtem képzelem milyen kitartó barátnõd lehet... jesszusom. L/17
Az a gáz, ha te vetted el a szüzességét és nem õ adta neked. Na mind1, a lényeg ha fáj, akkor nem kell behatolni, hanem abba kell hagyni és maradni a pettingnél még egy ideig. Gondolhatod, milyen sok kedve lesz a barátnõdnek szeretkezni veled, ha állandóan fáj neki.
ba$zki de sok bajod van, megint egy kis kuki aki elmeséli milyen szörnyû neki: elveheti egy lány szüzességét, hát fú de sajnállak b.meg! és még hülyéket is kérdezel! találd már fel magad!
igen lovaglópóz, nekem nagyon nem fájt, mert én irányítottam és nem õ ügyetlenkedett:)
Ha alul fáj neki akkor dugd le a torkán ott nem fog fájni neki:D:D
"10-15mp-nyi...szex" Nekem már sikerült 20-25 mp-ig is elhúzni!DDD Viccet félretéve: bizony van rá esély, nem is kicsi.:(
A kérdező hozzászólása: vizelés után is? mennyi az esélye? vegyek esemény utánit?
"Meddig életképes a spermium? Élettartama a környezeti tényezõktõl és a hõmérséklettõl függ: 37°C-on 15-18 óra, 20°C-on 40-72 óra, a hüvelyben 2 óra (savanyú környezet), a méhben 25 óra, a petevezetékben 48 óra." http://www.babasmamas.hu/hir.php?hir=a_sperma-405 ebbõl másoltam ki, de vannak benne érdekes részek amúgy nem mostad meg, de meg se törölted a WC-n? a lánynak menstruációs idõszakától is függ, nézzetek szét neten, 50 -50 %, hiszen nem tudjuk mindenre a választ N
10-15 mp? Az meg mire jó? Az élvezethez kevés, a teherbeeséshez elegendõ. Pár hét múlva meg majd jön a szokásos kérdés, amit a barátnõd ír, hogy "Lehetek terhes így?"

Valaki elárulná, hol találom az LT honlapját? Barátnőm oda fog jelentkezni, de előtte megnézném interneten is, hogy milyenek a lehetőségek.

Az LT-n kívül milyen sulikat ajánlotok (anglisztika)?

Legjobb válasz: Az nem az ELTE akar lenni?

Az nem az ELTE akar lenni?

A barátnőmnek vannak cisztái. Még nem feküdtünk le de mielőtt ezt megtennénk el kell mennie előtte orvoshoz, h ne legyen semmi baj, mert ha az egyiknek lesz valami baja teherbe eshet. Megujjaztam őt és szerintetek ettől lehet valami baja?

Legjobb válasz: Hol vannak a cisztái? Egyrészt kizártnak tartom, hogy egy ciszta miatt teherbe eshet... Másrészt az legtöbbször a petefészekben van, ahhoz meg nem sok közöd van aktus során. Persze azért nézesse meg, de barátnõd itt elég durván bekamuzott valamit.:D

Hol vannak a cisztái? Egyrészt kizártnak tartom, hogy egy ciszta miatt teherbe eshet... Másrészt az legtöbbször a petefészekben van, ahhoz meg nem sok közöd van aktus során. Persze azért nézesse meg, de barátnõd itt elég durván bekamuzott valamit.:D
Huhh, biológia... cisztától nem lesz terhes. Ha tényleg van, persze, ellenõrizni kell õket, de ennek ehhez semmi köze.
Kedves kérdezõ, a kedves barátnõd, jól beetetett téged:DD
hát a barátnõd nagyot kamuzott:) nekem is cisztám volt emiatt nehezen estem teherbe viszont olyan nincs hogy ha az egyiknek baja lesz teherbe esik:) :) van olyan ami magától felszívódik:) mindegy a barátnõd linkes:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!