Találatok a következő kifejezésre: A barátnőm de (2209 db)

3 éve együtt vagyok a barátnőmmel de valamikor más nőhöz jobban tudok vonzódni! Meglátok egy ismeretlen gyönyörű lányt és rögtön beindúl a fantáziám! De szeretek a barátnőmmel lenni! Nemtudnék nélküle meglenni! Mitől van ez? Mit csináljak?

Legjobb válasz: Miért nem fog meg a barátnõd? Átlagos,és nem kifejezetten szép? Ez teljesen normális,minden pasinak vannak ilyen hülyeségei,sztem a lány is megérti.:) Csak nehogy megcsald... Ha valami nem tetszik a barátnõdön,mondjuk felszedett pár kilót vagy ilyesmi,akkor meg vidd el úszni,fussatok közösen..stb, de nem mond meg neki h miért. Jó közös program,téged is fitten tart legalább.:)

Miért nem fog meg a barátnõd? Átlagos, és nem kifejezetten szép? Ez teljesen normális, minden pasinak vannak ilyen hülyeségei, sztem a lány is megérti.:) Csak nehogy megcsald... Ha valami nem tetszik a barátnõdön, mondjuk felszedett pár kilót vagy ilyesmi, akkor meg vidd el úszni, fussatok közösen..stb, de nem mond meg neki h miért. Jó közös program, téged is fitten tart legalább.:)
2 szó: férfi vagy. hûséget fogadtál nem vakságot, amíg hûséges maradsz és szeretsz a barátnõddel lenni nincs ezzel semmi baj.
A kérdező hozzászólása: Igen látom hogy rossz helyre írtam köszi :D De igen nagyonis szép a barátnõm mindig is a leggyönyörûbb marad nekem!!De valamiért, nemtudom miért sokszor vonzódok más nõhöz :S köszi a válaszokat kipróbálom :)
Próbálj beszélni a barátnõddel. Ne legyenek tabu témák! Szexuális életedet is próbáld felpörgetni -persze a barátnõddel!!!- Beszéld meg vele a vágyaid, a fantáziáidat vele. 3 év viszonylag hosszú idõ egy kapcsolatban, úgyhogy nem árt egy kis változás.. :) Beszélj vele, s próbáljátok meg :)
A kérdező hozzászólása: Jolvan! Köszönöm :)
Amióta a kedvesem minden titkos vágyamat fantáziámat teljesíti azóta nem nézek más nõkre. De amikor egy ideig nem vagyok kielégítve én is nézelõdök erre arra, az túlzás mondjuk, hogy fantáziálok, de a lényeg ugyanaz. Beszéld meg mit hiányolsz rajta, vele kapcsolatban, stb.
A kérdező hozzászólása: Rendben megpróbálok beszélni vele!Csak az a baj még, hogy nagyon bunkó tud lenni velem!Nagyon sokat bunkózik és sok dologban engem hibáztat olyanban is amihez nincs közöm!Szerintem ezis közrejátszik!A sexuális igényeimet kb heti 1 alkalommal elégíti ki :S.Eddig azért nem bezéltem vele mert mindig csak a bunkó megjegyzéseit kaptam...Majd leülök vele beszélni még mielõtt akaratlanul is rosszat teszek...
Hûha...hogy hogy bunkó?:S Miket mond, miben hibáztat?? És hogy néz ki a barátnõd leírnád?? Meg azokat a csajokat akikhez vonzódsz...? Szóval külsõleg különböznek?
Nõk...
27/N szóval ha te évekig jársz egy pasival és ugy érzed kihûlt a kapcsolat ezért szakitasz vele, utána semmi bajod nem lenne azzal, ha a legjobb barátnõd kezdene el vele járni?....nehezen hiszem el.
Ezt még en sem bocsajtom meg neked. Komolyra fordítva a szót te egy tabut sértettél meg, de ha a lány csalta, meg mar másik fiúval van? Számomra is gyerekes a viselkedése, de igazat adok neki... ó istenbáránya...
A kérdező hozzászólása: köszönöm!mind a negatív és a pozitív hozzászólásokat.a barátnõmnek most jelenleg is van barátja aki miatt szakított ezzel a sráccal akivel most vagyok.de igaza van, hogy nemkellett volna ilyet tennem, remélem helyrehozhatoma dolgokat:)
Sosem értettem az ilyesmit. A barátnõd és a srác szakítottak, te az után jöttél vele össze! Tehát szakítottak! Innentõl kezdve mi köze hozzá, hogy kivel jársz? Mégis milyen jogon haragszik? Elég éretlen dolog szerintem, az ilyen "nekem nem kell, de a tiéd sem lehet " felfogás... Szerintem, ha nem képes felnõtt ember módjára elviselni a dolgot, akkor nem igazi barátnõd. Ennyi. 27/N
Szerintem egy ideig ezt nem hozod rendbe.Amíg a sráccal együtt leszel nem.Ha a barátnõd megcsalta, ahhoz neked semmi közöd, és nem jelenti azt hogy akkor te neked kell összejönni a sráccal.Persze szíved joga azzal dugni akivel akarsz...de általában ebbõl mindig balhé van.
A kérdező hozzászólása: már rég nemvolt jó a kapcsoltaunk a barátnõmmel, és tudom h ez akkorsem kifogás erre.nap mint nap vitatkozok magammal h mit tegyek, de ugyanakkor azt érzem h a barátnõm se ítélhetne el annyira mert amikor együtt voltak ezzel a fiúval akivel most vagyok akkor õ megcsalta és ez a srác szenvedett nagyon..nemszándékoztam összejönni vele, így alakult.de mindenki azt mondja h inkább fájjon és legyek õszinte , mindhogy ne tudjak róla és hazudjak.igen megbántam, és igen hibáztam.de helyre szeretném hozni a dolgokat.
Én a büdös életbe soha nem bocsájtanék meg :) ... Úgy tudod max helyrehozni, hogy most rögtön kidobod a pasit.
Szerintem nem fogod helyre hozni ezt...sok ilyet láttam már, amíg együtt leszel a pasival, tuti nem lesz semmi féle helyrehozás.Hidd el tapasztalat..jó pár ilyet láttam.
Látom nem ismered azt az íratlan szabályt, miszerint barátnõ pasija, exe, kiszemeltje tilos.
persze nõk.mert férfiakkal még biztos nem fordult elõ a történelem során, hogy a havejuk volt csajával jöttek össze...na mindegy, amúgy nem kérdezted meg mielõtt öszeejöttetek, hogy nem zavarja-e, okés? ha megkérdezted és azt mondta ok, akkor õ a köcsög, ha azt mondta zavarja te, hogy mégis összejöttél vele, nem tudom megbocsjtja-e, ha meg sem kérdezted, akkor meg még nagyo köcsög vagy, én sem bíznék újra benned.
Ez tabu szóval rá b*tál
utolsó! Ha az után jönnek össze, hogy szakítottunk, akkor semmi közöm hozzá, legyenek boldogok! Onnantól kezdve, hogy én már nem vagyok együtt egy pasival , tõlem azzal jön össze, akivel akar! Szerintem ez a logikus! Egyébként férjnél vagyok, de abban az esetben is ugyanez a helyzet. Ha már nem lennénk együtt, azzal jön össze a férjem akivel akar! 27/N

A barátnőm leszopta az osztálytársát suli után miután felment hozzá. Tagadta a barátnőm, de a gyerek kiröhögött én meg megcsaptam. Mit tegyek?

Én 23 vagyok a srác 19 a barátnőm meg 18. A gyerek kinevetett, hogy lenyelte neki és milyen jól kielégítette a ... nekem meg nem is csinálná ha nem kérném meg rá, hogy tegye meg igaz lenyeli nekem is, de nem csinálja olyan hú de jól ahogy a gyerek előadta... végül a barátnőm is bevallotta, de nem tudom ezt megemészteni és megbocsátani neki, pedig nagyon szeretem... mit csináljak? sír meg nem hagy békén,hogy bocsássak meg neki, de nem tudom mit tegyek, sose tudok bízni benne ezek után az a baj.

Legjobb válasz: Jó nagy ribancot szedtél te össze

Jó nagy ribancot szedtél te össze
Bocs, de valami egy rib_nc nõd van. Egyértelmû, hogy lapát, vagy alázd meg magad vele, mert mással is meg fogja tenni logikus. 23/N
Keress egy felnõtt nõt talán..
"csak az a baj megcsókoltam mert több napig nem tudtam róla sõt aznap még nyelves csókot is adott, pedig nem sûrûn szokott, mintha direkt csinálta volna hátha megérzem..." Nyelves csók nem, de pipa lenyelve az megy? Nem egy hétköznapi r1ngyó lehet, hallod. Szerintem nincs itt kérdés, a srácnak is kijárt a saller bõven, a csajnál sem kérdéses a lapát. Szerintem eddig kb helyesen csináltál mindent. Megbízni benne? Ne viccelj! Napokig el sem mondta, mástól kellett visszahallanod... Én szóba sem igazán állnék vele ezek után!
Elég egyértelmû a szituáció. Lapát. Ha egyszer megtette, ezután is megteszi. Keress egy olyan lányt aki megbecsül. Biztos h nehéz lesz elengedni, de biztos Te is belátod h ez így elég gusztustalan dolog volt tõle. Én nem is tudnék ezután ránézni sem, megcsókolni meg fõleg, mert az járna a fejemben h más is járt már a szájába nemrég..
Tudta h rosszat csinált, ezért tekert egy kicsit jobban a megszokottnál. Remélem azért a gyereket is állcsúcson pattintottad.
hagyd ott örökre.
mi az, hogy nem lehetsz ott mindenhol?? egy kapcsolatnak semmi értelme, ha ellenõrizgetni kell a másikat, ha nincs bizalom... tényleg elég gyerekesnek tûnik ez a lány. hagyd ott.
Zvonko válaszára csak annyit írnék, h aki ilyet ír másnak, sztem pont az a lúzer. Mellette még retardált is... Elég defektes egy ember lehet..
Nem vagytok egymásnak valók, akkor miért baj, hogy vége? A lány még nem érett / nem akar állandó kapcsolatot, lecövekelni egyvalaki mellett. Ez azért 18 évesen eléggé érthetõ is. Szerintem, aki ilyen korú lánnyal jár, annak erõsen számolnia kell azzal az eshetõséggel, hogy rövid életû a kapcsolat. Ez még a tapasztalatszerzés, a kíváncsiság kielégítésének, a tanulásnak az idõszaka. Én nem fogok kategorikusan elítélni egy 18 éves tinilányt, aki nem fér a bugyijába, és szeretné megtudni, milyen a jó csók, mi [email protected] és [email protected] közt a különbség, melyik a számára ideális méret, melyik fiú hogy csinálja, mennyi spermája van és sorolhatnám. A 18 éves fiúk se állnak le egy p.uncinál, mert tapasztalni akarnak. Amúgy is tedd fel magadnak a kérdést, hogy miért szopta le kéjes örömmel azt a srácot, és miért csinálja neked ímmel-ámmal. Hm?
Bizony csúnyán megalázott ez a fiatal lányka Téged. Mindenképp keress valaki mást, én is javaslom a más korosztályt, és akin érzed, hogy igazán szeret és megadja a tiszteletet (a bizalom mellett a kölcsönös tisztelet nagyon fontos egy kapcsolatban). A csókos résztõl kifordult a gyomrom... Sajnállak, de gondolj arra, hogy új ajtók nyílnak... 23N
Probalom helyedbe erezni magam, de en nem folytatnam vele a kapcsolatod. Amit tett az mar a pofatlansagon is tul megy. Az en baratom akkor volt massal mikor mar szakitottunk (de akkor is csak csokoloztak) majd ujra kibekultunk, de nekem ezt is nehez volt elnezni, de azt kell hogy mondjam a te eseted teljen mas....es ott kagynam. Bar az a baj, hogy a szerelem nagy ur. de probalj elgondolkozni rajta, megeri neked ez a megalasztatas? A seggevel is kirohog, ne engedd meg neki!
csapd meg a csajt is! valahogy azért bealáznám a helyedben. légy kreatív :D
1: miert szopta le? 2: miert sir? 3: miert szereted? 4: megerdemelte a pofont a gyerkoc... nem viselkedett tiszteletteljesen. 5: gondolkozz el azon hogy mi is az ami zavar mindebben. szerintem sok mindenre nem tudod meg a valaszt.
Ne bocsáss meg neki! Megírtad a választ is, hogy nem tudsz bízni benne. JOGOS! Én ezek után nem szeretném.
Ez nem kamu? Ha nem az nem is értem miért kérdezõsködsz. Egyértelmû, hogy ki kell hajítani a [email protected]
Keress egy normális 20-25 éves lányt, ne egy diszkós rib_ncot! Találni is fogsz, ne aggódj! 23/N
Én nem (csak) a gyereket csaptam volna meg. Az a baj, hogy elég ronda dolgot tett a barátnõd. Én kidobnám a francba. Dolgozol, fiatal vagy, könnyen találsz másik embert.
hagyd ott csajt és ne rágódj ezen... írtad hogy megcsaptad a gyereket, nah ezt jól tetted lány meg lapát... keress olyan nõt aki becsületes... 25 körüliek közt simán találsz... tudod õk nekik már , , benõtt a fejük lágya"
A kérdező hozzászólása: csak az a baj megcsókoltam mert több napig nem tudtam róla sõt aznap még nyelves csókot is adott, pedig nem sûrûn szokott, mintha direkt csinálta volna hátha megérzem...
Reagálnék itt pár válaszban leírt dologra is egyben. Egyrészt, 18 évesen már nem éretlen tini az ember. Legalábbis nem az a 14-15 éves kategória. Nem hiszem, hogy az ilyenek pár év múlva kikupálódnak, szóval nem a korral volt itt a gond. És ne vedd megalázásnak. Mégis mi megalázó azon, hogy nem feltételeztél róla ilyet, és hogy bíztál benne? Magát alázta meg azzal, hogy csak úgy leszop valakit. Persze az okát kitudakolhatnád, legalábbis engem érdekelne, hogy mégis mi járt akkor a fejében és miért tette, de amúgy felejts el, mert ezt egyszerûen senkitõl sem szabad eltûrni! Elhiszem, hogy szereted és fáj, én is voltam hasonló helyzetben, de õ nem szeret téged, és ezért nem mehet ez tovább.

A legjobb baratnom pasija osszejott velem hogy bosszantsa a baratnomet de engem lefektetet es nem szeret nem mondta meg nekem konkretan hogy nem szeret de nem tudom mit tegyek mert erzek valamit iranta, mit tegyek?

Legjobb válasz: ez most komoly?? "BOSSZANTSA A PÁRJÁT A BARÁTNÕJÉT" úristeeeen!!! ez megcsalás te lány! :) a helyedben beszélnék a sráccal h hagyja el a barátnõjét....

ez most komoly?? "BOSSZANTSA A PÁRJÁT A BARÁTNÕJÉT" úristeeeen!!! ez megcsalás te lány! :) a helyedben beszélnék a sráccal h hagyja el a barátnõjét....
akkor neked nem a legjobb barátnõd te isten barma...mert te még bele is mentél..ostoba
Lefekszel a barátnöd párjával? Ribi szagot érzek.
Atya ég! Legjobb barátnõd? Mit teszel az ellenségeddel? Mekkora egy rib*nc vagy! Ne haragudj, de ha az én barátnõm lennél nem maradna egy szál hajad sem! Mikor mondod el neki? Amint lefeküdtél a fiúval, elveszítetted a legjobb barátnõdet! Megérte?
én is szóbajöhetek? :)
Ugyan, ne vesszetek össze rajtam. :)
Úgysem azt fogod tenni amit mondunk. Ugyanaz...
hármas?
Ez általában mindenkivel elõfordul :) Hiszen a barátnõk sok mindenbe hasonlítanak, így az ideáljuk is lehet hasonló. Ilyenkor az a korrekt ha a fiúnak esetleg valamelyikõtök bejön akkor õ választ és azt a másik elfogadja. A barátnõmmel ha köztünk ilyesmi konfliktus helyzet elõfordult, akkor mi ezt tettük. :) Lehet, hogy rosszul esik ha nem rád esik a választás, de (pl. nekem) közben jól eshet, hogy a barátnõdet látod boldogan. :)
Majd a fiú választ.Semmi okotok haragudni egymásra.Ha nem lennétek barátnõk akkor is õt választaná, nem fogjátok "elvenni" a másiktól. Persze, lehet, hogy egyikõtök sm érdekli.
Hármas.
#5-nél a pont. Õt is megkérdezhetnétek... :)

A barátnőm heti rendszerességgel találkozgat kettesben egy férfi barátjával, aki bevallottan bele van esve a barátnőmbe, de minimum megfektetné. Aggódnom kéne?

A párommal távkapcsolatban élünk néhány száz kilométerre egymástól, hetente-kéthetente néhány napot tudunk találkozni, az említett pasi (aki egyébként kis híján az apja lehetne) pedig szinte a szomszédja. A barátnőm már tisztázta vele, hogy nem akar tőle semmit, de baráti jelleggel továbbra is találkozgatnak, a pasi meg folyamatosan teszi a kétértelmű megjegyzéseit, ajánlatait, ha én nem vagyok ott. Tényként tudom, hogy eddig nem történt köztük semmi, de vajon a jövőben számíthatok arra, hogy elcsavarja a barátnőm fejét? 22f

Legjobb válasz: Ha a barátnõd már eleve barátzónába tette, nagy a korkülönbség, és fõleg: elmondta neked (!), akkor szerintem nagyon kevés okod van aggodalomra. 33N

Ha a barátnõd már eleve barátzónába tette, nagy a korkülönbség, és fõleg: elmondta neked (!), akkor szerintem nagyon kevés okod van aggodalomra. 33N
Én abból a szempontból nézem a dolgot hogy lány létemre nekem is vannak fiú barátaim, sõt szinte csak fiú barátaim vannak, a lányokkal nem jövök ki sajnos, és van párom is. Biztos hogy megõrülnék és rosszul esne ha a párom nem bízna meg bennem és olyan dolgokat gondolna mint amiket itt leírtak páran. Nem hiszem hogy egy fiúnak joga volna megtiltani a barátnõjének hogy ellenkezõ nemûekkel barátkozzon csak mert saját magából indul ki.
Persze-persze, mert te aztan tudod, h mit csinal a csajod. Egyszer haverom kurogatott egy csajt, aki ugy mutatta be haverom a pasijanak, h az unokatestvere. Illetve en is raktam meg csajt, igaz, h ketszer csak de akkor is megvolt hiaba volt baratja meg nyomta h szerelmes. Soha nem tudhatod.
Érdekes, a férfiak mindig magukból indulnak ki...
Ébredj fel haver! Az igazság az, hogy a barátnõd egy jó színész! Az7 hogy barátzónába tette vagy sem és hogy azt mondja szeretlek és csak te kellesz nekem és sosem csalnálak meg, az azt jelenti, hogy heti 1-2x olyan jót dugunk a szomszéddal! Jobb ha felébredsz kérdezõ és nem hallgatsz a süket dumákra, mert a valóság az ez és nem az amit elhitetnek veled, vagy amit a szemed elõtt játszanak....
FIGYELJ IDE !!! Nincs baráti jellegû találkozgatás férfi és nõ közözött, ráadásul akkor ha az egyfolytában ostromolja !! Ha a barátnõdnek ez derogálna!!! már rég nem találkozna vele, és akkor már elejét is venné a dolognak !! Tehát igen is tetszik neki a dolog !!!! TÉNYKÉNT TUDOD ez a legnagyobb baromság !!!! Szerintem meg van köztük más is. Vigyázz a nõk nagyon rafináltak !!! Egy ilyen távkapcsolatnak meg semmi de semmi értelme !! Neki is, és neked is vannak szexuális szükségletei, és ez a normális. Hát távollétedben, így oldja meg ! Az egészet csak azért kötötte az orrodra, hogy ha látják vele erre- arra akkor hiába mondják, figyelmeztetnek, nem bukik le nálad. Megoldás ! Szerezz ott barátnõt magadnak ahol élsz, és nem lesz ilyen problémád !! NYISD MÁR KI A SZEMED !! NEM VESZED ÉSZRE, HOGY MEGVEZETNEK !!! nem rossz indulatból írtam !
2. vok. most biztos a halálba kívántok de.... ugyanebben a szituban voltam, csak én voltam az a srác aki a csajnak a nagyon jó barátja volt...a pasijával nem sûrûn találkoztak, és én is ismertem a lány párját és kedves voltam vele meg olyan volt mintha tök jó haverok lennénk a barátjával meg minden... Mellette hetente k-úrtam a csajt... 27/f
4 évig voltam "barátzónában" egy csajnál, aztán amikor épp mindketten szakítottunk az aktuális párunkkal, egybõl összejöttünk. Az ex csajom meg miután szakítottam egybõl egy olyan haverral jött össze akirõl addig azt mondta "bottal se piszkálná meg". Szép dolog a bizalom, de ne légy ilyen naív!
ÖÖÖ, ezt most nem jó helyre írtad, én nem a kérdezõ vagyok hanem az egyik válaszoló. Egy lány aki párkapcsolatban él és a legjobb haverja egy férfi. Szóval én tapasztalatból írtam hogy létezik ilyen és nem kell egybõl belelátni a rosszat.
Ok.elnézést, a kicsim túlzás volt, de akkor is az a véleményem, hogy folyamatosan a homokba dugod a fejed. Nem akarsz szembesülni a valósággal, mert te nem azt akarod látni, másként akarod hinni !!. De attól még a valóság nem változik !!! Jogosan aggódsz. Ha nem így lenne akkor ez a kérdés sem motoszkálna állandóan a fejedbe !!! Ez az érzés sosem fog elmúlni, és folyamatosan mérgezi az életed , egészen addig amíg nem rendezed le ! Lehet jobban fog fájni ! De aztán egy új kapcsolat feledteti. Vagy jobb, idõrõl idõre nevetségessé, szánalmassá válni ???!!!! Ha a barátnõd tényleg szeretne, nem tenne ilyet!! Tudja és látja is ezt rajtad, és mégsem teszi meg, hogy abba hagyja ! AKKOR VÁLASZOLD MEG MAGADNAK SZERET - E ?? !!! Hidd el nem bántani akarlak ezzel !
Nem vagyok a kicsid és te ezt gondolod valóságnak, a te dolgod.
Kicsim, nem így van az !!! HANEM EZ A VALÓSÁG !!!
Szerintem a barátnõdben ha megbízol, akkor nincs okod aggódni. Akkor lenne gáz, ha titkolózna
A kérdező hozzászólása: Nemcsak elmondta nekem, be is mutatott minket egymásnak, egyébként egy jóarc, kedves emberrõl van szó, aki elég fiatalos is, szóval nem csoda, hogy jól megértik egymást. Évek óta ismerik egymást, és már jóval azelõtt barát zónába tette a csajom, mielõtt velem megismerkedett volna (ez néhány hónapja történt). Egyelõre 99%-os biztonsággal állíthatom, hogy nem csalt meg, de azért fura ez a barátság és nem állíthatom, hogy teljesen nyugodt vagyok.
persze, hogy jó arc, ha kúrhatja a nõdet.
Szerintem is nagyon, nagyon naiv !! De mindég vannak olyan emberek , akik szeretnek a saját kárukból tanulni !! Hát Ö is az !!!

1 hónapja vagyok együtt barátnőmmel és most elkezdtem társkeresőkre járni és lányokkal beszélni, és más lánnyal szexet tervezni, pedig szeretem a barátnőm, de nem tudom mi lehet?

Legjobb válasz: Dewo voltam Az elõzõ kommentelp tuti hogy csaj. Csak a mihez tartás végett - magából indul ki. A kérdésre a válasz az az hogy a srácoknak vannak különbözõ szükségletei, ha tetszik ha nem, ha egy csaj nem adja meg amire vágysz ott legbelül, tuti hogy nem fogsz vele sokáig együtt maradni ezt tapasztalatból mondom. Ezért érzel késztetést arra hogy te máshoz közeledj. Élj a mának, kúrj össze vissza, még fiatal vagy!

Dewo voltam Az elõzõ kommentelp tuti hogy csaj. Csak a mihez tartás végett - magából indul ki. A kérdésre a válasz az az hogy a srácoknak vannak különbözõ szükségletei, ha tetszik ha nem, ha egy csaj nem adja meg amire vágysz ott legbelül, tuti hogy nem fogsz vele sokáig együtt maradni ezt tapasztalatból mondom. Ezért érzel késztetést arra hogy te máshoz közeledj. Élj a mának, kúrj össze vissza, még fiatal vagy!
Ha a barátnõd tenné ugyanezt, akkor mindenféle [email protected] elhordanád ugye?Akkor most kicsi nézz magadba és gondolkodj el, hogy te mi vagy!
Igen, nõ vagyok.Szerintem, ha egy nõ nem elégíti ki a pasi szükségleteit, akkor a pasiban kéne, hogy legyen annyi gerinc, illetve bátorság, hogy elmondja az igényeit.Néma gyereknek anyja sem érti a szavát.Igen, az is megoldás, hogy össze-vissza kúrsz, ahogy a 2. írta...az ilyenek hamar kiégnek...nem baj, legalább bõvül a melegfelvonuláson résztvevõk száma. :) )
Én is azt csinálom, nem kell megállni egy két csajnál. Mi a francnak? Egyszer vagyunk fiatalok hát használjuk ki. Kiégni? Ezt nehezen hiszem, nem érzem a parazsat a lábam alatt és igenis élvezem az életet!
A kérdező hozzászólása: hm, szeretem a barátnõm =) és mégis az excsajomat képzeltem el ahogy jól megdugom :| de közben meg arra gondolok hogy ott van õõ és szeretem.. =(
Jó, persze, ti biztos tizenévesek vagytok komoly életcélokkal.Hál isten 20-30 között már több érettebb gondolkodású pasi van, aki nem játszik mások érzelmeivel. Végülis, ha beleuntok a sok punciba, akkor ott a fütyi is...én is azt szeretem...
amíg a barátnõd nem tudja, addig nyugodtan mehet a dolog. ha kiderül akkor tereljél mindenképpen.
Nem tudod bogárkám mi lehet a gond? Szegénykém... Az a te bajod, hogy egy sz*rházi vagy! S mindenki aki ilyen dolgot helyesel, hogy nyugodtan lépjen félre a fiatalságra hivatkozva. Hát igen, ha nõ csinálja az nagy ribanc, de ha férfi akkor egy istenkirály penge csávó hogy mennyi nõt tudott összeszedni. Nem szereted a barátnõdet csak saját magad!
Mint minden normális társadalom, a miénk is patriarchális társadalom, és bizony úgy van rendjén, hogy a hímek össze-vissza dugnak, és még büszkék is lehetnek rá. Ez az élet rendje, úgyhogy csajok, ne zúgolódjatok!!!
He? Hány évesek vagytok, 8?
A kérdező hozzászólása: képzeld 14 és ez komoly dolog.....mert nem egy barbibabán vesztü nk össze, hanem komoly dolgokon!Nem kioktatást, hanem segitséget kértem!!!!!!
14 évesen nagyon szánalmas itt tartani, szedjétek össze magatokat kicsit.
A kérdező hozzászólása: Nem véleményt, hanem segitséget kértem....REMÉLEM A SOK ÉSZ MELLETT OLVASNI IS TUDSZ
2hét múlva jobban leszel.Ha van bármi ami emlékeztet rá, ajándék fotó bármi azt rakd el egy dobozba, jó lesz emléknek.
A kérdező hozzászólása: de minden nap látom iskolában:S
Az szar ügy.Osztálytársad?Vagy csak 1 suli?Viszont az jó, ha egyértelmûen kijelented, hogy nem akarsz vele összejönni.Gondolom csúnyán megbántott.El fog múlni ne aggódj!Nézegess addig is más lányokat.
A kérdező hozzászólása: csak egy suli szerencsére:/
Keress egy jobb csajt nála és fûzd azt.
Kezdj el csajozni! Nõre nõ az orvosság. Ha meg találkozol vele legyél felületes, sokkal jobban fogja az piszkálni mint ha azt látja rajtad hogy össze vagy törve, gondolj erre is így könnyebb, na meg más csajokra pazarod a figyelmedet.

Szakított velem a barátnőm, de nem bírom nélküle, és "elfelejtettem" mit szerettem csinálni (nem volt hosszú kapcsolat). Nagyon fáj, de nem tudom, mit tegyek?

Ha valakinek van kedve beszélgetni, privátot is írhat. 16/F

Legjobb válasz: Írj privátot, ha szeretnél:)

Írj privátot, ha szeretnél:)
Lépj tovább, szeresd magad és engedd õt el!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!