Találatok a következő kifejezésre: A barátnőm bevette (12 db)

Minek van az ilyen embernek egyáltalán farka?! -.-
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszt, es tanultam beloollleee ! :) )
Még egyszer: Szóval nem baj, durva beavatkozás, ezért nem is ajánlják gyakran. a vérzés meg vele jár.
Azaz szerintem nem baj, bocs, rosszul emlékeztem a kérdésedre.
Szerintem igen, ez egy nagyon durva beavatkozás a nõi szervezetbe. Teljesen felborul. Máskor jobban vigyázzatok!:)
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszt :) es ha a gyogyszer miatt jott meg neki akkor az baj?
Ha bevette, akkor utána egybõl vérzett, nem? Mert ilyenkor újra kezdõdik majd minden, újra megérik a petesejt, újra leválik a méhnyálkahártya...ezekhez idõ kell. Szóval nem valószinû, hogy az rendes mensi lehetett, inkább a gyógyszer miatt talán. De ha bevette, akkor ne aggódjatok.
Mivel a hatékonysága csak 98-99% ezért nem zárható ki. Hát ez van....
A kérdező hozzászólása: Ha lehet akkor normális válaszokat kérek...
nézzetek utána menyi idõ múlva van értelmelme tesztet csinálni, és mindenképpen ellenõrizzétek, egy terhességi tesztel!!! Legközelebb jobban légy észnél, nem kéne a lány hormonrendszerét tönkretenni! A 72 órás tabletta jobb mint az abortusz, de NEM C-vitamin!
Nem.
Ezt a tablettát nyilván orvos írta fel neki. Õt kéne megkérdezni, hogy ilyenkor mi a pálya vele. Nem tudhatod miért hány. Esetleg nem megfelelõ neki, vagy érzékeny valamelyik hatóanyagára. stb.... egy telefont megér az egészség...

A barátnőm bevette a fogamzásgátlót és rá félórával kb. hányt (nem a tablettától). Annyi idő alatt már felszívódott a szervezetében a tabletta?

Legjobb válasz: Szia.Nem hatott a tabi mert minimum 3-4óra kell neki hogy felszívódjon.Vegyen be még 1 szemet.

Szia.Nem hatott a tabi mert minimum 3-4óra kell neki hogy felszívódjon.Vegyen be még 1 szemet.
NE vegyen be mégegyet kiegészítõ védekezés kell!!!! Aztán honnan vegyen mégegyet??? Ki van számolva!!
A kérdező hozzászólása: igen...erre gondoltam én is, de...ha ma nincs aktus akkor elvileg holnap már megint véd, nem?
Nem véd, szerintem rajta van a papírján is, 7 napig máshogy is kell védekezni pl gumival. Vagy vegyen be mégegyet de akkor örökös csúszásban lesz, tudod.
Nem véd. 7 napig kiegészítõ védekezés kell (és itt elsõsorban az óvszerre gondolok, nem a megszakításra).
A kérdező hozzászólása: De most elvileg azt a"kimaradt" tablettát pótolni kellene, de így nem lehet.

Lefeküdtem a barátnőmmel, de nem védekeztünk. Másnap bevette a 72 órás tabit, ez elég nem?

Tudom, hogy ez a kedvenc kérdéseitek közé tartozik stb, meg vannak akiknél erre már nyílik a bicska dehát.. vannak olyan helyzetek amikor leszarod h van gumi v nincs..

Legjobb válasz: az ilyen tabi után pár nap mire megjön..

az ilyen tabi után pár nap mire megjön..
A kérdező hozzászólása: Kb egyhét telt el.. vett tesztet és az azt mutatta h nem terhes. Bár lehet h két hét kell a teszthez?
Elég kell hogy legyen.
2 hónapja egyik rokonom is bevette az esemény utánit, de terhes maradt, ikrekkel.Aztán sajna elvetélt.
Egyébként van olyan kategória, ahol nem esik bántódásod a kérdés miatt. ( szerelem, szex/ fogamzásgátlás ) Engem nem zavar, ezért válaszolok. Mindenki más, nem biztos, hogy elõbb jön meg neki. A terhességi teszt még nem mutathat semmit, leghamarabb 1 hét múlva.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. :) :$ Lehet még írni !! :)

Barátnőm bevette a 72 órás tablettát, kb. 40 óránál járhattunk. Így hány % az esély arra, hogy terhes lessz?

és a tabletta után hány nappal mutatja ki a teszt a terhességet?

Legjobb válasz: 0,0000001 kb elvleg ha benne vagytok a 72órában akkor hatnia kell dehát mindig ott van hogy hátha nem hatot...:/:S de ilyenrõl nem tudok h vkinek 72órás után gyereke született volna nyugi

0, 0000001 kb elvleg ha benne vagytok a 72órában akkor hatnia kell dehát mindig ott van hogy hátha nem hatot...:/:S de ilyenrõl nem tudok h vkinek 72órás után gyereke született volna nyugi
Minél késõbb veszi be az ember, annálkevesebb %-ban hat! Nálatok fele-fele....
Ha bevette, akkor szinte 0 esélye van. Nyugi. A mesit megzavarhatja. A teszt a mensi elmaradása után lehet tesztet csinálni, de sokszor az is késõbb mutatja csak ki. Ha vérzik, akkor nem lesz semmi gond, nyugi.

Lefeküdtem a barátnőmmel de nem vettük ki a gumit mikor elmentem és bekerült neki de ebben a hónapban már bevette az eseti tablettát mit lehet most csinálni, mennyi az esélye hogy terhes lehet?

Legjobb válasz: Ha gumi volt rajtad és nem volt lukas akkor nem lesz terhes a barátnõd. Azért van a gumi hogy védjen.Mi is így védekeztünk és sose lettem terhes pedig az én barátom se vette ki egybõl.

Ha gumi volt rajtad és nem volt lukas akkor nem lesz terhes a barátnõd. Azért van a gumi hogy védjen.Mi is így védekeztünk és sose lettem terhes pedig az én barátom se vette ki egybõl.
Ha rajtad volt a gumi amikor elélveztél, akkor nem lehet gond. De miért kockáztattok ennyire? Védekezzetek rendesen, és rendszeresen, úgy nem lehet gond :-)
Szia! Óvszerrel védekeztetek, aminek az a feladata hogy megvédjen a nemkívánt terhességtõl. Amikor elmész, célszerû minnél hamarabb kihúzni a hüvelybõl a péniszed, mert már " lankadsz " és könnyen lecsúszhat az óvszer. Ha normálisan alkalmaztátok, ahogyan kell, nem lehet gond! De ha már ebben a hónapban vett be 72 órás tablettát, nem védekeztek valami felelõségteljesen... Figyeljetek oda jobban! Ne játszatok a tûzzel, nem éri meg ennyi idõsen!!! :)
Az esemény utáni tabletta egy lórúgás, a barátnõdnek nem kéne azt szednie normális védekezés helyett, ki tudja, mi baja lesz tõle. Keressetek más módot.
Utolsó elõtti vagyok. Ezt a " nem vettük ki a gumit, mikor elmentem és bekerült neki " úgy érted, hogy a barátnõdben maradt az óvszer?
Szerintem menjen el a barátnõd dokihoz és irasson fel magának fogamzásgátlót.. akkor nem kell az ilyen balesetektõl parázni..
az utolsó vagyok.. megint.. amúgy ha benne maradt mármint az óvszer akkor tényleg kéne esemény utáni szerintem.. ha felboritja ha nem..

Egy par napja megtortent az aktus a baratnommel, pont a menzesze alatt. Gumival csinaltuk, de elszakadt. Ra kb 10 orara bevette a postinor 2-t. Mi a velemenyetek annak ellenere hogy menzesz alatt tortant meg egmarad a hatasa?

Legjobb válasz: Persze, hogy van hatása, ha baleset volt akkor be kell venni mindenképp, függetlenül attól, hogy épp menstruál, tegnap menstruált, holnap fog stb. tök mindegy.

Persze, hogy van hatása, ha baleset volt akkor be kell venni mindenképp, függetlenül attól, hogy épp menstruál, tegnap menstruált, holnap fog stb. tök mindegy.
A szex a menstruáció ideje alatt - a fürdõkkel együtt - kerülendõ, mert sokkal fogékonyabb ilyenkor a genitáliánk a fertõzésekre. Az ok egyszerû: a méhszájunk kitágul, így könnyen kerülhet be baktérium. A megbetegedéshez mindez kevés, csak abban az esetben veszélyes, ha az immunrendszerünk valami miatt legyengült. Semmi sem szól az ellen, hogy a menstruáció alatt lefeküdjön a párjával. Sok lány ilyenkor még inkább kapható a szexre, mint egyébként, mert ezekben a napokban sokkal érzékenyebb. A menses alatti szex nem ártalmas, ám ha nem egészen biztos magában, vagy kényelmetlennek érzi a párjával szemben, esetleg nem tud mit kezdeni a helyzettel, akkor inkább várjanak a ciklus végéig. Védekezni azonban ekkor is szükséges. Nem biztos, hogy ilyenkor nem eshet teherbe. Ráadásul ilyenkor érzékenyebb a hüvelyi fertõzésekre. Ennyi. Ekkora hülyeséget mint amit fent írtál életemben nem hallottam.
Ja ezt is nõgyógyász mondta. Még hogy visszapumpálja te jó ég!
wezt a hülyeséget!!!miaz, h tilos menzesz alatt sexelni??ilyet még sose hallottam!megfelelö higiénia mellett simán lehet!viszont a kérdezõ válaszára sajnos nemtudok semmi hasznosat irni, bocsi:( cska felháboritott az elöttem szóló irása
Én vagyok az elsõ válaszló! Ne haragudj, de nem hülyeség! Én is azt hittem sokáig, hogy lehet, míg nem a nõgyógyászom felvilágosított, hogy nem!! És nem a higiénia miatt.. hanem mert a férfi a péniszével VISSZAPUMPÁLJA A VÉRT a méhbe, ahol nagyon sok gondot okozhat... De felõlem szexeljetek menszesz alatt is.. De én biztos nem fogok, kibírom azt a 4-5 napot...
Menszesz alatt kár volt bevenni esemény utánit!! Mellesleg menszesz alatt TILOS szexelni!!!
Nem én találtam ki, de mind1. Ti biztosan jobban tudjátok, mint egy orvos.
Jól rám hozta a frászt! Miért szívhatom meg ha együtt vagyunk menszesz alatt? TILOS? Gabi Kedves Gabi! Sajnálom, hogy az Anyukája meg az iskola nem tanította meg az alapvetõ higiénés rendszabályokra. Gondoljon bele: a hüvely nem steril hely, tele van mindenféle kórokozóval, amit a savanyú vegyhatás kordában tart. Menzesz alatt a szülõcsatorna teljesen nyitott, ha ekkor ér nemi életet, akkor ezeket a kórokozókat felpumpálja a méhébe, de akár a hasüregébe is. Ha nincs szerencséje, a menzesz miatt meglevõ alhasi vérbõség talaján akár életveszélyes gyulladás is kialakulhat. Errõl még sohasem hallott? Nem tilos, SZIGORÚAN TILOS! Szeretettel üdvözli Hamvas Ferenc

Barátnőm bevette a 72 órás tablettát a 67. órába és 5 nappal elöbb megjött neki, ezek után már biztos hogy nem terhes ugye?

Legjobb válasz: Így nagy a valószínûsége,hogy nem! Bár azt tudjuk,hogy a 72 órás tablettának is az idõ elõrehaladtával egyre kisebb a hatása. 18/L

Így nagy a valószínûsége, hogy nem! Bár azt tudjuk, hogy a 72 órás tablettának is az idõ elõrehaladtával egyre kisebb a hatása. 18/L
72 oras bevetele utan szinte biztos, hogy megjon par nap elteltevel. hany nappal utana jott meg neki? De ez nem igazi menstruacio, hanem megvonasos alverzes, ami ez azt jelenti, hogy a ciklusaba belezavart, ido elott idezte elo a hormonbomba. Valoszinu ezt megusztatok es erre 1 honapra megjon majd neki a rendes mensi, de ha akartok teszzzteljetek.
Nem terhes. 72 órási 3 módon tud hatni, attól függetlenül, hogy a ciklus melyik szakaszában veszik be. 1. nem engedi kiszabadulni a petesejtet, így nem lesz mit megtermékenyíteni (és tudjuk, hogy a sperma max 3 napig életképes a hüvelyben és nõi nemi szervek bármelyikében úgy, hogy nem termékenyített meg egy petesejtet sem, csak kószál) 2. a megtermékenyítést akadályozza meg, vagy 3. a már megtermékenyített petesejt beágyazódását akadályozza meg olyan módon, hogy lelöki a méhnyálkahártyát. Vagyis jön a vérzés, a kelleténél hamarabb.
Elég késõn vette be, így kisebb a hatása. Teszttel mindenképp ki kell zárni majd a terhességet 2 hét múltán leghamarabb.

A barátnőmmel a menstruációjának utolsó napjától számított 2. napon közösültünk védekezés nélkül, rá 4 órára bevette az esemény utáni tablettát. Ettől számítva 5. napon barnás szinű folyása van. Ezekután lehet terhes?

el?írásoknak megfelel?en a 2. tablettát is bevette.

Legjobb válasz: nem terhes, nagyon nagyon kevés az esély....a barnázás a hormon miatt van...de ha nem akartok babát tessék védekezni szegény barátnõdnek egyáltalán nem jó a milló hormon az eseményutánival

nem terhes, nagyon nagyon kevés az esély....a barnázás a hormon miatt van...de ha nem akartok babát tessék védekezni szegény barátnõdnek egyáltalán nem jó a milló hormon az eseményutánival

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!