Találatok a következő kifejezésre: A barátnőm bevenni (8 db)

A barátnőm elfelejtett bevenni egy Dienille fogamázsgátló tablettát és 17óra mulva pótolta, Lehet e baj?

A barátn?m kihagyott egy fogamzásgátló tablettát de csak 17óra mulva tudta pótolni, majd a szokott id?be bevette a másikat is így egy napra 2 tabletta jutott. (Délután 2 órakkor a pótolt bogyó és éjfélkor a megszokott) Másnap szeretkezésre került sor, bisztonság kedvéért óvszert használtunk, azonban az aktus után láttuk hogy a leped?n van egy folt. Valószínüleg saját szerzemény :D. Az óvszert egészen felhuztuk, és ki sem szakadt. Lehet a barátn?m terhes vagy valami? (Pontosan a 6ik tablettát felejtette el, majd pótolta.) Köszi a normális válaszokat

Legjobb válasz: Az, amit az elsõ írt. A teblettát 12 óráig szabad pótolni, utána a szedést pótlás nélkül folytatni és a levél végéig kiegészítõ fogamzûsgûtló módszert kell alkalmazni. Ha nem szakadt ki az óvszer, akkor nincs túl nagy esély arra, hogy a barátnõd teherbe essen. Máskor figyeljetek jobban a tablettára, ez nem cukorka, a barátnõd nem poénból szedi! Emlékeztesd te is, hogy ne felejtse el bevenni!

Az, amit az elsõ írt. A teblettát 12 óráig szabad pótolni, utána a szedést pótlás nélkül folytatni és a levél végéig kiegészítõ fogamzûsgûtló módszert kell alkalmazni. Ha nem szakadt ki az óvszer, akkor nincs túl nagy esély arra, hogy a barátnõd teherbe essen. Máskor figyeljetek jobban a tablettára, ez nem cukorka, a barátnõd nem poénból szedi! Emlékeztesd te is, hogy ne felejtse el bevenni!
a levél végééig ovszer!!
Dehogy gond! Rá se ránts!
Ha nem csak írni tudsz, hanem olvasni is, akkor szépen elõveszed a betegtájékoztatót és elolvasod, hogy ilyen esetben mi a nagy helyzet! Vagy szétnézhetsz itt az oldalon is. Ezerszer feltették már ugyanezt a kérdést. Ha nincs meg a betegtájékoztató, akkor Google! Gyógyszer neve + betegtájékoztató = egybõl kiadja. Pofonegyszerû, nem? De tudod, mit? Jobb ha nem szedi és inkább óvszerrel védekeztek, ha ennyit nem tudtok megtenni magatoktól.

Szerintetek mit szólna a párom, ha egyik csinos barátnőmet bevenném harmadiknak? Ti mit szólnátok neki?

Van egy csini barátnőm, aki mondta hogy jönne szívesen harmadiknak, mert aranyos pár vagyunk. Én is benne lennék, de nem tudom pasim mit szólna hozzá. Lehet tökre kiábrándulna belőlem és szakítana.

Legjobb válasz: Ti mit szólnátok HOZZÁ?

A kérdező hozzászólása: Ti mit szólnátok HOZZÁ?
Ha nekem ilyet mondana a párom, akkor mehetne, amerre lát. Rohadtul szerelmes vagyok a barátnõmbe, és ez nekem így nem férne bele.
hát szerencsés egy srác az biztos én nagyon élvezném a dolgot bár ha tényleg ilyen kis szerencsétlen szerintem ne legyen 3as korai magömlése van akkor mit kezdene két lánnyal?
Te lány vagy és egy lányt akarsz bevinni az ágyba barátod örömére, hogy õ is megdugja? Leírhatatlanul irigy vagyok. Ne mondd neki. Áthívod a csajt, közös hármas program pl videózás, válassz egy filmet amiben a szex központi téma (nem, ne pornót), aztán kicsit bújj össze barátnõddel, esetleg egy kis pia (nem részegre itatni szegényt) És reggelre irigyelni fogom a srácot! :)
Szerintem a szerelem kisajátító érzés. Ha egy csaj ilyent akarna akkor lehet hogy kételkedni kezdenék, és bár izgatna és örülnék is neki félnék hogy átrajzolná a gondolkodásomat, és nem igazán tenném máshová azt sem ha egy negyedik csajjal mennék el valamikor. Lehet hogy akkor is hûtlenségnek érezném ha te magad teljesen benne lennél. Lehet hogy úgy érezném nem vagyok rád méltó, de persze lehet hogy meg tudnám szokni. Többéves kapcsolatban szerintem tökre eladható ez, de frissben azért necces. Viszont minden félelmem ellenére nem hagynám ki. Még akkor sem ha fennáll a veszélye hogy az a másik csaj jobban kezd el érdekelni. Egy hármas felállásban kétlem hogy lehet annyira figyelni hogy az ember ne fordítson több figyelmet az új csajra mint a régire. 30F
Ha tényleg olyan önbizalom hiányos, szerintem ne tedd ki õt egy esetleges - számára kínos - helyzetnek! Ha meg is említed, óvatosan tálald a témát, és a barátnõt is fel kell készíteni arra, hogy milyen a srác, hogy elkerülhessétek a kínos pillanatokat.
Akkor talán elõször tegyétek rendbe a nemi életeteket! A korai magömlés elég ciki.
A kérdező hozzászólása: Szerintem attól is fog félni, hogy nem bírná, mert korai magömlése van :(
Mi többször is bújtunk már ágyba "kívülállókkal", csak még jobban megerõsödött a kapcsolatunk. Az biztos, hogy ha félénk, akkor attól is fog félni, hogy te mit szólsz, amikor a barátnõddel foglalkozik... Sok bátorítást neki!
A kérdező hozzászólása: Csak nagyon félek, hogy nem akarná. Igazi anyámasszony katonája, nagyon önbizalomhiányos, nagyon kis félénk fiú
Háát… A gondolattal érdekes eljátszani, de ami a fantázia szintjén hû de nagyon, az gyakran a való életben már egyáltalán nem olyan jó. Könnyen rosszul sülhet el. Ha izgalmasabbá akarjátok tenni az együttléteket, inkább találjatok ki valami mást. Ketten is sok érdekes dolgot lehet csinálni.
Csak nehogy aztán a pasidnak jobban bejöjjön a barátnõd teljesítménye mint a tiéd és hoppp, már nincs is pasid.. :)
Szerintem ez a barátodtól függ. Izgalmasak izgalmas, de mégis mintha kettõtök közé férkõzne. Még a végén nehogy az legyen, hogy lecsapja a kezedrõl. Én így szexnél tudnék örülni a hármasnak esetleg, de a járást tönkretenné. Meg te tudnád élvezni a dolgot, amíg a pasid egy másik csajba élvez?
Nálunk is volt róla szó, igaz mi nem gondoltuk komolyan, csak eljátszottunk a gondolattal. Az én párom nem menne bele, õ azt mondta hogy nem tudna másik nõhöz hozzányúlni. Lehet nem is állna fel neki. Kérdezz rá, persze ne úgy hogy na szívem akkor ez a helyzet és ha ok akkor már holnap jönne is a bnõm, hanem h mit szólna hozzá, ki az a lány aki tetszik neki a baráti társaságodból és stb. Ha nem akarja ne erõltesd. A második pedig hogy neked kell elgondolkodik azon hogy utána nem-e kínos lenne egy társaságban a lánnyal, vagy ne adj isten, párod úgy rákap a dologra hogy rendez magának még ilyen partikat, de abból mondjuk téged kihagy. Necces kérdés...
én kiakadnék

A barátnőm nem akar bevenni Aspirin 500mg-ból 2őt erős fejfájásra. Szerinte túl akarom adagolni őt. A betegtájékoztatónak sem hisz. Mit mondjak neki hogy bevegye végre mert itt szenved?

Legjobb válasz: Hagyd már. Hát ha akar, akkor szenvedjen. Elég nagy idiótaságra vall, hogy a cataflamot két pofára zabálja, az aspirintõl meg fosik...

Hagyd már. Hát ha akar, akkor szenvedjen. Elég nagy idiótaságra vall, hogy a cataflamot két pofára zabálja, az aspirintõl meg fosik...
Hagyd rá. Majd beveszi, ha akarja.
Szerintem se vegyen be kettõt, nekem is szokott fájni a fejem elég erõsen és én úgy tudom, hogy felnõtteknek 1 db-ot lehet bevenni, 4 óra elteltével pedig még egyet. Ha a betegtájékoztatón nem ez áll, akkor se ajánlom, hogy bevegyen egyszerre kettõt, ha eddig mindig csak egyet vett be. Egytõl is el fog múlni!
A kérdező hozzászólása: Nem múlt el egytõl a fejfájása. Tompán még fáj neki. A Cataflamot persze zabálja ha menstruál, ilyenkor meg retteg egy kis Aspitintõl. "3. HOGYAN KELL SZEDNI AZ ASPIRIN 500 MG TABLETTÁT? Az Aspirin tablettát mindig az orvos által elmondottaknak megfelelõen szedje. Amennyiben nem biztos az adagolást illetõen, kérdezze meg orvosát vagy gyógyszerészét. A készítmény szokásos adagja: Felnõttek: 1-2 tabletta, ami 4-8 óránként ismételhetõ. A napi maximális adag 8 tabletta"
Hahó, a barátnõd felnõtt ember, aki képes eldönteni mit akar. Ha akarja beveszi, ha nem akkor nem. Tanácsot adhatsz neki, de nem erõltethetsz rá semmit. Hiába akarsz jót, az õ teste, az õ döntése, hagyd meg az önállóságát, nem fog egy tompa fejfájásba belehalni.
Ilyenkor jót tesz egy fej-és nyakmasszázs, ezzel is tudsz neki segíteni.
Hagyd meg a boldog együgyûségben. Majd kialussza.

Ha pénteken vette be a barátnőm az utolsó szem fogamzás gátlót, akkor mikor fogja bevenni a következő levél első szemét?

igy amikor nem szedi az a nem tudom hány nap addig nem engedi hogy szexeljünk, és tudni akarom hogy mikor próbálkozhatok :D

Legjobb válasz: A tablettamentes napokon is védett a lány, szóval nem értem miért "nem engedi".

A tablettamentes napokon is védett a lány, szóval nem értem miért "nem engedi".
8. napon kell bevenni a következõt.
A kérdező hozzászólása: szóval akkor szombaton?
Szombaton. A szünetben is védett, csak legfeljebb körülményesebb az együttlét.. Gumit húzz ilyenkor, ha szeretnél vele lenni. A saját érdekedben. Mi is csináltuk ilyenkor gumi nélkül és a barátomnak kiszáradt a pénisze utána. Egyszer történt meg, de gyanítjuk, hogy a vérzés a ludas, mert azóta húzunk gumit és nincs semmi gond. Csak ügyesen!

A barátnőm elfelejtett bevenni a Belara fogamzásgátlójából 1 szemet (a 9. et). Kiélhetjük magunkat hétvégén vagy ez az 1 hetes szabály ide is vonatkozik?

Este 20-21 korul szokta bevenni, de az elfelejtettet csak másnap 16-17-kor pótolta, +ma este vette be a 10. -et is. Már a 2. doboz, de akkor is...

Legjobb válasz: 1 szem miatt sztem nincs gond...meg potolta és ahogy nézem hülyeséget csinált...mert tulépte a 12 orát és mégis potolta...nem kellet volna, de ettöl fügetlenül sztem nincs gond...de ha biztosra akartok menni.."éljétek" ki magatokat, de gumival...:)

1 szem miatt sztem nincs gond...meg potolta és ahogy nézem hülyeséget csinált...mert tulépte a 12 orát és mégis potolta...nem kellet volna, de ettöl fügetlenül sztem nincs gond...de ha biztosra akartok menni.."éljétek" ki magatokat, de gumival...:)
A kérdező hozzászólása: kocc a gyors választ! Ugye attól még, h ilyen kis gyagya volt, nem lesz semmi baja!?!
Szia, de igen is van gond, egz 7ig legalább mással is védekezzetek, olvassátok el a tájékoztatót. Tullépte a 12 órát, én is szedtem ilyet és én egyszer hasmenés miatt kellett hogy mással is védekezzek 1 hétig. A tabiszedés nem játék.
Igen, az elsõ szemtõl számítva 1 hónap múlva hatnak, és ennyi kell az utolsó szemtõl, amíg elvesztik hatásukat...Amúgy meg tesztelve az életben, 1-2 szem ide vagy oda, nem nagy gond. Max, legközelebb vegyen be a barátnõd egyszerre kettõt.
Én is ilyet szedek, mondjuk régebb óta, de velem is megesett, hogy elfelejtettem, és sokkal késõbb pótoltam.nem volt semmi baj.
A kérdező hozzászólása: huh hát elég vegyes kommentek érkeznek ide! ^^

Jó napot kívánok! Tisztelt doktor úr! Barátnőm a múlt éjszaka során elfelejtette bevenni a lyndinette típusú fogamzásgátló tablettáját, amit minden este 8 órakor szokott szedni. Ma reggel 8:25 kor (a szokásos időnél kicsivel több mint 12 óra múlva) szedte

Jó napot kívánok! Tisztelt doktor úr! Barátnőm a múlt éjszaka során elfelejtette bevenni a lyndinette típusú fogamzásgátló tablettáját, amit minden este 8 órakor szokott szedni. Ma reggel 8:25 kor (a szokásos időnél kicsivel több mint 12 óra múlva) szedte be a tegnap estit. Pár nappal ezelőtt viszont véletlenül reggel vette be, de utána folytatta az esti szedést. Kérdésem arra irányulna, hogy lehet-e ebből bármiféle probléma, illetve ha lehet, akkor mit javasol az orvoslására? Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel: Olivér

Legjobb válasz: Tisztelt Uram! Ebben a ciklusban szedje tovább a tablettát az előírt rend szerint, azonban felhívom a figyelmét arra, hogy néhány hétig kiegészítő védekezés (gumióvszer használata) is szükséges! Emellett átmeneti köztivérzés előfordulhat, azonban ez idővel rendeződik. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Uram! Ebben a ciklusban szedje tovább a tablettát az előírt rend szerint, azonban felhívom a figyelmét arra, hogy néhány hétig kiegészítő védekezés (gumióvszer használata) is szükséges! Emellett átmeneti köztivérzés előfordulhat, azonban ez idővel rendeződik. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Jó napot kívánok! Tisztelt doktor úr! Barátnőm a múlt éjszaka során elfelejtette bevenni a lyndinette típusú fogamzásgátló tablettáját, amit minden este 8 órakor szokott szedni. Ma reggel 8:25 kor (a szokásos időnél kicsivel több mint 12 óra múlva) szedte

Jó napot kívánok! Tisztelt doktor úr! Barátnőm a múlt éjszaka során elfelejtette bevenni a lyndinette típusú fogamzásgátló tablettáját, amit minden este 8 órakor szokott szedni. Ma reggel 8:25 kor (a szokásos időnél kicsivel több mint 12 óra múlva) szedte be a tegnap estit. Pár nappal ezelőtt viszont véletlenül reggel vette be, de utána folytatta az esti szedést. Kérdésem arra irányulna, hogy lehet-e ebből bármiféle probléma, illetve ha lehet, akkor mit javasol az orvoslására? Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel: Olivér

Legjobb válasz: Tisztelt Uram! Ebben a ciklusban szedje tovább a tablettát az előírt rend szerint, azonban felhívom a figyelmét arra, hogy néhány hétig kiegészítő védekezés (gumióvszer használata) is szükséges! Emellett átmeneti köztivérzés előfordulhat, azonban ez idővel rendeződik. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Uram! Ebben a ciklusban szedje tovább a tablettát az előírt rend szerint, azonban felhívom a figyelmét arra, hogy néhány hétig kiegészítő védekezés (gumióvszer használata) is szükséges! Emellett átmeneti köztivérzés előfordulhat, azonban ez idővel rendeződik. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!