Találatok a következő kifejezésre: A barátnőm az első (208 db)

Kétszer feküdtem le a barátnőmmel, az első volt nekem az első, s nem élveztem el. A második alkalomnál se, ő kifáradásig csinálta, de én valahogy nem tudtam elmenni. :S, mi lehet a baj? Volt valakivel hasonló?

Legjobb válasz: Szia! Én is így voltam elsõnél, többször még sajnos nem is volt lehetõségem szexelni... A lényeg, hogy náalm is kb. 45 perc után sem történ semmi, de azon filóztam, hogy talán a gumi miatt lehetett, de azt sem tartom kizártnak, hogy túlságosan is jól akartam csinálni a lánynak.

Szia! Én is így voltam elsõnél, többször még sajnos nem is volt lehetõségem szexelni... A lényeg, hogy náalm is kb. 45 perc után sem történ semmi, de azon filóztam, hogy talán a gumi miatt lehetett, de azt sem tartom kizártnak, hogy túlságosan is jól akartam csinálni a lánynak.
Én ilyenrõl még nem hallottam. DE nagy valószínûséggel görcsöltél és ezért nem élveztél el. Ne izgulj, engedd el magad és csináld.
Olyan nincs, h nem élvezel el. Ha magadnak csinálod se tudsz? Legközelebb próbáljátok addig, míg a csúcsra nem jutsz te is, addig legyél benne. Nem hiszem, h ellenezné...Sok lánynak az a baja, h behatolás után 2-3 perccel már elélvez a partnere. :) Sok sikert!
gumiban én sem tudok...
megoldódott? hogyan? õ amúgy elélvezett?

A barátnőmnek az első után hamarabb jött meg, baj lehet?

Sziasztok,hó elején lefeküdtünk a barátnőmmel,neki mindig a hónap első napjaiban jön meg a havibaj,de most hamarabb... Lehet-e gond?Lehet-e terhes? Vagy ez semmit nem jelent?

Legjobb válasz: 1. A nõi ciklus alapesetben nem 1 hónapos, tehát eleve nem mindig a hónap elején kéne megjönnie. 2. Ha ez volt neki az elsõ, akkor nem valószínû, hogy gond van. A volt barátnõmnek is így volt, ha jól emlékszem.

1. A nõi ciklus alapesetben nem 1 hónapos, tehát eleve nem mindig a hónap elején kéne megjönnie. 2. Ha ez volt neki az elsõ, akkor nem valószínû, hogy gond van. A volt barátnõmnek is így volt, ha jól emlékszem.
Lássuk jól értem -e. Pár nap múlva kellett volna megjönnie, de lefeküdtetek, és elõbb jött meg, netán közben. Semmi gond, a ciklus nem szokott óramû pontosságú lenni. Nekem is mindig megjön "közben", ha már csak 1-2 nap van hátra.
Ne aggódj, fõleg ha védekeztetek, nincs baj. Nekem is, ha csak pár nap van hátra, elõfordul, hogy a szex beindítja a menstruációmat. 19/N
Ha csak egyszer volt még menstruációja a barátnõdnek, akkor miért írtad, hogy mindig a hónap elsõ napjaiban jön meg? Milyen mindig, ha most menstruál másodszor?
Nm. :*
Figyu, ez akkor sem jelent semmit.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, édesek vagytok, megnyugtattatok, akkor mostmár lelkiismeret furdalás nélkül megyek gyúrni :3
Ha meg az elsõ, akkor végképp nincs semmi. Teljesen összezavarhatja a ciklust, elõbb is megjöhet neki, késhet is, ki is maradhat tõle, vagy akár spontán peteérést is stb. okozhat. (És elárulom, akár még a sokadik is, néha) Szóval relax
A kérdező hozzászólása: az utolsó szex 2hete volt. így azt sem lehet mondani, hogy most, és az indította be.
A kérdező hozzászólása: Az szeretett volna lenni, csak ideges voltam. Végülis nem sokat, talán 3-4nappal hamarabb kezdett menstruálni, mint kéne. Az elsõ közösülésünk során óvatosak voltunk, nem lehetett gond. Mégis félek. A színérõl semmit nem tudok. Csak hogy hamarabb, de megjött neki.
2. vagyok. Akkor miért nem ezt írtad?
A kérdező hozzászólása: védekeztünk, igen körültekintõek voltunk.
A kérdező hozzászólása: 2es az elsõ arra utal, hogy elõször közösültünk.
De amúgy, védekeztetek?....Ha már kérdés, hogy lehet-e terhes.....
Ez önmagában nem baj. Amúgy valóban, egy normál ciklus 28 napos...
A kérdező hozzászólása: tudom, hogy így is megvan az esély a bajra. de legalább nyugodt vagyok, míg nem veszek neki egy tesztet :)

Hogyan tehetném csodálatossá a barátnőmnek az első szeretkezésünket?

A szüleim elutaztak szóval egy hétre miénk a ház.Mindkettőnknek ez lesz az első.Nem tudom szavakkal leírni hogy mit érzek iránta(ne nevessetek ki, tudom hogy ez nem túl férfias de ez van.)Hallottam hogy a lányoknak fáj az első szex és véreznek és nem akarom hogy rossz legyen, szeretném a lehető legkellemesebbé tenni neki.Hogy hangolódjunk rá? Hogyan/mikor hatoljak be? Melyik póz a legmegfelelőbb? Mit csináljak hogy érezze tényleg szeretem? Mi fér bele az első alkalomba?(én eléggé vágyom az orálra de nem akarom ráerőltetni.)Kérlek minél bővebb infókkal és tanácsokkal lássatok el mert nagyon fontos :)

Legjobb válasz: szerintem ezt vele beszéld meg: ) tényleg. kérdezd meg, hogy õ hogy képzelte. az orált is vesd fel nyugodtan, õszintén.

szerintem ezt vele beszéld meg: ) tényleg. kérdezd meg, hogy õ hogy képzelte. az orált is vesd fel nyugodtan, õszintén.
Neki sokkal jobb és könnyebb is lesz, ha elõbb te kielégíted orálisan. A lényeg az, hogy ne erõltesd, hogy ha már elkezdtétek, be is kell fejezni! Ha látod, hogy nagyon fél, vagy nagyon fáj neki, akkor elsõre hagyjátok abba. Lesz még alkalmatok bõven! Odafigyelés, romantika, kedvesség, simogatás, és szánj rá sok idõt! Az elsõ alkalom nem attól lesz szép, mert fizikailag jól esik. Hanem attól, akivel és ahogy megtörténik. Ha tényleg ennyire szereted, és õ is téged, akkor mindenképp emlékezetes lesz. :)
Bakker de jó neked!:) Én szüleim is elmehetnének akkár több hétre is.. XD Légy óvatos vele, lassan behatolsz. Ja és misszionárius pózban. :)
Aláfestõ zenének a Slayert javaslom, és egy jótanács kottont ne a fejedre húzd. ;)
Khúrd meg úgy a [email protected]át hogy a [email protected] kerülgesse ! Viccet félretéve, legyél vele nagyon gyengèd érezze a biztonságot a meleget ! Szorítsd magadhoz csókold meg simogasd ! Sok sikert ;)
ugy hogy ne csinálj semmit !
Nem mindenki vérzik, én például egyáltalán nem véreztem, de nagyon fájt, és nem is sikerült elsõre, csak vagy 3. próbálkozásra. És hogy mivel tehetnéd emlékezetessé? Elõször is csókolgasd puhán végig mindenhol, simogasd a haját, legyél finom és gyengéd, nézz a szemébe és öleld magadhoz szorosan. Én pl imádom, ha a fiú mindkét kezét az arcomra teszi és szép lassan hátra simítja a hajam, vagy amikor puszilgatja a nyakam és érzem rajta a lehelletét, ilyesmik :) És lazulj el! Szerencsés lány, ha ennyire szereted, és biztos mindkettõtöknek szép lesz :) Ha pedig nagyon fáj neki, legyél megértõ és óvatos, és ne erõltess semmit. :)
Kellõen izgasd fel elõtte, h legyen nagyon nedves. Sok simogatás, gyengédség, odafigyelés. Ne hirtelen egybõl akard betenni! Az újjaidadal segíthetsz a behatolás elõtt egy picit.
Szerintem elsõ alkalommal ne is hozd szóba, hogy szeretnéd az orált. Aztán persze, lehet, hogy õ maga majd akarja csinálni neked, de ne te kezdeményezd, mert azt fogja hinni, hogy muszáj, és nem is az van, hogy nem akarja, csak elsõre szerintem koncentráljatok rá, mert lehet, hogy neki is vannak félelmei, meg tényleg lehet, hogy fájni is fog neki meg minden, szóval próbáld meg teljesen ellazítani, és kényeztesd, hogy nedvesedjen be rendesen.
Az elõttem szólónak teljesen igaza van. Türelem, és gyengédség minden mennyiségben, csak ez számít! És ha nem megy, ne erõltesd. A fájdalom és a vérzés egyénfüggõ, lehet, hogy csak pár csepp vér lesz, de egészen sok is elõfordulhat. Az orál kérdést mindenképp tisztázzátok! Ha idegenkedik tõle és te mégis bepróbálkozol, akkor biztosan lõttek az egésznek aznapra. Rendben, hogy vágysz rá, de nem kell egybõl az elsõ alkalommal… Lesz még rá bõven lehetõségetek.
tepd le rola a ruhat es jol eroszakold bele a kis szerszamod

Hogyann izgassam fel a baratnomet az elso szex elott?

Szilveszterre tervezem hogy beprobalkozok. Nem tudom h tudnam belole kihozni a szexualis vagyat. Mar se en se o nem vagyunk szuzek. 18f

Legjobb válasz: Mustáros virsli. Az tuti befutó, azt mindenki szereti szilveszterkor, aktuális.

Mustáros virsli. Az tuti befutó, azt mindenki szereti szilveszterkor, aktuális.
Úgy ahogy a másodiknál

Mit tegyek, hogy ne fájjon a barátnőmnek az első alkalom?

Neki és nekem is ez lenne az első.. szóval teljesen tapasztalatlanok vagyunk.. hogy csináljam, hogy Õ is élvezze, vagy legalább ne fájjon neki annyira..? :O (egy fiú.)

Legjobb válasz: küld át hozzám bejáratom neked már nem is kell bajlódnod

küld át hozzám bejáratom neked már nem is kell bajlódnod
Szépen lassan érzékien csináld neki, hogy mind kettõtöket el öntse a gyönyõr. :) Bazz mint egy szexológus mondta volna... xDD
izgasd fel rendesen, hosszú elõjáték, csókolózás, simogatás, ha már jó nedves akkor tedd be csak neki
Mióta vagytok együtt a barátnõddel?
Nekem nagyon sokban segített-sõt izgat azóta is-mikor belesuttogta a fülembe, hogy "Lazulj el Bébi!" "Élvezz engem!" mi 3 hónaposak voltunk az elsõnél. Õ már nem volt szûz, én még igen! Vigyázott rám, szeretett, odafigyelt Rám, és fantasztikus volt. Azóta sem tudunk leállni.;) L.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a hasznos tanácsokat!!:D
Izgasd fel rendesen, úgy hogy rendesen nedves legyen és vágyra éhes, én ajánlom az orális szexet is, meg szerintem barátnõd is élvezné, és amikor látod rendesen felizgult, akkor érzékien csináld neki, így nem fog neki annyira fájni, mert a testi gyönyör erõsebb lesz, a lényeg, hogy nem csinálod neki majd durván így biztosan nem fogja a hátadat kikarmolni szegényke.:D Miszionárius pózban legyetek, õ legyen alul és így könnyebben átesik õ is rajta, és úgy a legkönnyebb. De a gyengédséget és érzéki lassabb mozdulatokat ne feledd, ha azt teszed, akkor nem fog neki annyira fájni. :) Aztán hidd el mindkettõtöknek tetszeni fog, élvezitek az együttlétet. ;) NE FELEJTSETEK EL VÉDEKEZNI!! :) 26/l
Nah lényeg az hogy szereted, így akkor minden jól fog menni. Szerintem jó lesz mindkettõtöknek. ;)
A kérdező hozzászólása: persze, hogy figyelnék rá..:) mert szeretem.... amúgy a lány 16 éves.. pár hónap és 17 lesz..
attól függ hány évesek vagytok?!
Az elõzõ válaszhoz még azt is hozzátenném, hogy a lányra is figyelj, ne csak magadra.
A kérdező hozzászólása: 10. hét

Természetes az, ha a barátnőmmel az első együttlét előtt egymás előtt, vagy akár egymásnak borotválnánk meg magunkat odalent?

Még egyikünk sem volt korábban senkivel, és eldöntöttük saját magunknak, hogy mindketten csupaszon szeretnénk átélni a hamarosan eljöv? els?t, és akkor már miért ne egymás el?tt szabaduljunk meg a sz?rünkt?l, mondjuk egy közös fürd? során, vagy máshol.

Legjobb válasz: lol, szted ez természetes?:D ne tegyétek mert rohadt illúzióromboló lesz.

lol, szted ez természetes?:D ne tegyétek mert rohadt illúzióromboló lesz.
Természetes. De lehet, hogy utána nem fogtok eljutni az ágyig. A fürdõben is lehet kényelmes helyeket találni.
Szerintem is illúzióromboló...Megvágjátok magatokat stb..Azt magadnak érzed, hogy mennyire kell rányomni a borotvát stb. Meg elmegy a fél életetek mire végeztek vele...
Illúzióromboló...tudod milyen nehéz rendesen leborotválni egy puncit? És akkor gondolom egy pénisz környékét is. Legalábbis csak alapos munkával lesz szép. Szabaduljatok meg a szõrtõl egyedül. ;)
Szerintem is jó ötlet. :) Szerintem én sokkal szégyenlõsebb voltam akkoriban, minthogy ilyen akár csak eszembe is jusson. :) Hajrá! Vigyázzatok a hajlatokban, kanyarokban, ne vágjátok meg egymást. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat, és a megerõsítéseket.
Szerintem tök jó dolog, hogy így álltok hozzá, és ilyeneket is bevállaltok egymás elõtt/egymásért! Ha szeretitek egymást, nincs benne semmi rossz.
Abban az értelemben nem természetes, hogy nem mindenki csinálja így, sokan magánügynek tekintik a szõrtelenítést, már ha élnek vele. De ha Ti így szeretnétek, miért ne? Abban az értelemben meg természetes, hogy mindkettõtöknek jó (már ha mindketten ezt akarjátok) és nem ártotok vele senkinek, akkor miért lenne természetellenes?
Nem mondanám természetesnek, de jó 5let! Bár én elsõ alkalommal ezt egészen apróságnak tekintettem volna, tekintve h örültem h végre kipróbálhatom. :D Na meg én alapból "felkészülten" akartam az elsõt, de sztem teljesen jó így. Ez csak dob az egészen. Hajrá!!! ;)
Tényleg macerás. Elég, ha kicsit rendbeteszitek, mert úgyse ezen fog múlni. A fiatal, még betöretlen punci meg amúgy is szép...
vacsora jo ajándék. plusz virág
Ajándéknak kedvenc parfüm.
Én az elsõ évfordulónkra egy fényképes bögrét csináltattam kettõnk képével és ráirattam hogy Boldog elsõ évfordulót!

Mit vegyek a barátnőmnek az első együtt töltött hónapunk alkalmából?

Nem vagyok se nem túl gazdag,se nem túl szegény,ahogy ? sem.Mégsem tudom, hogy ilyenkor milyen kaliber?, érték? ajándékot szokás venni!?

Legjobb válasz: szerintem vegyél neki valami plüss állatot annak biszti örülni fog!!

szerintem vegyél neki valami plüss állatot annak biszti örülni fog!!
Én akkor egy étterembe vittem el amire már nagyon kiváncsi volt.. de mivel akkor volt a valentin nap szerintem ez nem számít. Én valami jópofa plüss cuccot szereznék esetleg pár szál rózsával :)
Én virágot szoktam adni minden együtt töltött hónap végén. Ha a csaj szereti, szerintem tuti ajándék!! Egyébként lehet még plüss, vagy versike. Nagy dolgot biztos nem adok az elsõ hónap után.
Egy ostort :)
én tutira nem vennék semmit.hidd el tapasztalatbol mondom.sztem nem kell még egy honaposra semmi. aztán gondolj bele mit fog várni az egy évesre, a szulinapra, karácsonyra, ...stb...ez mindig csak fokozodni fog. egyszeruen csak egyutt tolteném vele az estét...és ennyi!
Én sem vennék semmit. Elmennék vele sétálni valamerre, vagy egyszerûen csak egy közös programot csinálnék vele. Szerintem az ilyen romantikus estéket minden lány értékeli.
mi vettünk egymásnak ajándékot a barátommal 1hónaposra, utána fél évesre, majd egy évesre...másfél évesre nem, majd 2évesre...plüsst kaptam, és egyébként nem várok egyre nagyobb dolgokat...nekem az a fontos h velem legyen, de néha meglep egy tábla csokival vagy ilyesmi...de nem várom el, sõt!
Szerintem sem kell venni semmit egyhónaposra, szerintem vidd el egy tuti helyre meginni valamit vagy szervezz a megszokottnál kicsit érdekesebb programot.

Ma este lesz a barátnömmel az első szex szerintetek borotváljam le a farkam vagy sem?

Legjobb válasz: ember ha leborotválod mivel dugod meg? gondolkodj már!

ember ha leborotválod mivel dugod meg? gondolkodj már!
Én a helyedben azért nem innék elõre a maci bõrére:D De hogy a kérdésednél maradjunk: szerintem egy pasi ne borotválkozzon ott.
tövig!
Engem nem zavar ha szõrös. 17/L
szerintem nem kell. a fiúknak jól áll (ha érted mire gondolok) xdd 15/l
A kérdező hozzászólása: köszi a választ
Borotvaltasd le majd a lannyal, ha ott tartotok.
Kérdezd meg tõle , hogy neki mi tetszene jobban mert hát végülis miatta borotválnád le akkor miért ne dönthetné el õ? :) )
Na és milyen volt az elsõ sex? :)

A barátnőmmel az elsőt tervezzük. Szerintetek?

A farkam kb 15 cm és 4 cm az átmér?je. Szerintetek ez elég? A lâny nem fog kiröhögni?

Legjobb válasz: Nem Magyarország méricskéli a farkát, hanem te. BÚÉK!

Nem Magyarország méricskéli a farkát, hanem te. BÚÉK!
Nem fog kiröhögni, õ is szûz, még csak viszonyítási alapja sincsen, elrontani se nagyon tudod. Légy figyelmes, sok elõjáték, védekezzetek ! Boldog új évet.
már nem azért kérdezõ de te a véleményünket kérted. õ meg is adta de te beszóltál neki. szóval ha nem neked tetszõ választ kapsz (azaz: ohh az nagyon nagy egész éjjel azon fog ülni) akkor már egyszerre a másikat kell hibáztatni. akkor minek is tetted fel ezt a kérdést ha csak egy fajta választ engedsz meg?
Miért is lett lepontozva? Mert a kérdést kielégítõ választ adott? Gratulálok neked, kérdezõ!
szerintünk meg egy kretén vagy türhõkém ;)
De.
A kérdező hozzászólása: Ahaha. lepontozva
A kérdező hozzászólása: ...magyarország ezen a szinten tart.. gratulálok
Nem kéne neked elsõ sem, esélyt sem szabad adni rá, hogy szaporodj.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!