Találatok a következő kifejezésre: A barátnőm akar velem lefeküdni mert (2 db)

A barátnőm nem akar velem lefeküdni mert valami fehéres folyadék jön ki belőle! Mi az?

mi lehet az? hogy tudjak neki segíteni! létszi segítsetek! meg arra is panaszkodik hogy nem pontosan jön meg neki az utóbbi id?ben! 15éves!

Legjobb válasz: attol függ miota tart ez. mg hogy szaga is van a folyadéknak ha szaga van akkor nm ártana felkrsni gy orvost.

attol függ miota tart ez. mg hogy szaga is van a folyadéknak ha szaga van akkor nm ártana felkrsni gy orvost.
Lehet hogy gomba.Menjen el orvoshoz.
Ha nincs rossz szaga a folyásának, akkor az természetes, de ha "bûzös", akkor keressen fel egy nõgyógyászt, mert lehet, hogy hüvelygombája van! Ad rá kenõcsöt vagy gyógyszert és helyrejön! Az, hogy 15 évesen nem pontosan jön meg neki, az nem baj, majd beáll rendszeresre késõbb, ha fejlõdik!
Nekem 16 évesen jött meg, és 19éves koromban állt be a mensim.E miatt ne aggódj!A folyás az lehet gombától is, de csak akkor ha szagos.ha nincs szaga akkor baj sincs! egy 20éves lány
Hát nem tudom, de nekem mikor gombám volt akkor sem volt szagos a folyás, sõt olyan is volt hogy nem is viszketett.
Hogyha azt nem tudja, hogy ami vele történik az normális akkor pár évet várjatok! az a folyás természetes, ahogy elöttem írták: ha nem büdös, vagy nem viszket akkor az teljesen természetes, ha viszont olyan akkor menjen el nõdokihoz. És a mensijétõl 15 évesen ne várja, hogy beálljon, mert az elkövetkezendõ években még teljesen változhat. 17 vagyok és nekem is vannak csúszások:S

Mért van az hogy a barátnőm nem akar velem lefeküdni?

16 éves vagyok a barátnömmel 3 hónapja járunk.Én vagyok neki az első pasija.. És az lenne a kérdés hogy hogyan tudnám rávenni a szex-re?? tapizás is volt.. és mondta hogy ő is kiván engem de... ennyi volt

Legjobb válasz: ha nem érzi magát készen, akkor sehogy :-/

ha nem érzi magát készen, akkor sehogy :-/
Szerintem mondd meg neki, hogy csak dugni akarsz, egybõl meglesz a legelsõ szexuális élményed, mert úgy szájba fog b aszni, hogy még a halálod napján is eszedbe jut : )
AKkor meg ne csodálkozz! Most mi van? Ugye nem az ilyen pasik miatt lesznek ribik a lányok? Ne vedd rá semmivel! Ha készen áll hát készen áll.
Egyrészt, mert még nem érzi magát felkészültnek erre, meg amúgy is túl korai 3 hónap után (1-1, 5 évnyi kapcsolat után kéne ezt), amit biztos õ is érez, meg ennyi idõsen felesleges ez még, mert pár év múlva bánni fogja. Gondolom ez megy a fejében, csak nem mondja ki, mert megsértõdnél ez miatt.
hány éves a barátnõd?
mondjuk ne akard , , rávenni" a szexre!attól még, h kíván nem jelenti, h készen is van a dologra!a tapizás meg lóf*sz, talán pettingelni kellene normálisan, h megismerjétek egymás testét, nem rögtön a d*gáson agyalni!!! 16 éves és 3 hónapja vagytok együtt, nem egy hosszú ideje tartó kapcsolat. ha csak dugni akarsz, akkor keress egy tiniribit, a korosztályodban úgyis több van, mint amennyi egészséges lenne! 24n
hát figyelj, normális, hogy kíván, biztos rád vetné magát, de nem teszi, mert van tartás benne, s nem adja könnyen magát és jól is teszi, ez különbözteti meg a ri....ancoktól, akik pár nap után már az ágyadban vannak.
Volt már dolgom szûz lánnyal, és elmondom neked, hogy annyi veszõdség van velük, hogy nem éri meg. Ha 3 hónap után nem feküdt le veled, akkor még jó sokáig nem is fog. Ezen az sem változtat, hogy csak 16 körül van. Ha záros határidõn belül dugni akarsz, akkor várj még három hónapot, ha addig sem fekszik le veled, keress mást.
Kérdésedre az a legvalószínûbb válasz, hogy azért nem, mert még kisfiúnak tart! Vagyis nem bízik abban, hogy tapasztaltan, megfontoltan és gyengéden fogsz viselkedni akkor, amikor éppen ez lenne az egyik legfontosabb dolog! Hogy Õ biztonságban érezhesse magát, hogy nem kell tartania a nem kívánt terhességtõl, a tapasztalatlanságból adódó bakiktól, az esetleges indiszkréciótól (az eset elmesélése a barátoknak!)Nem érezheti azt a biztonságot, amire vágyik, hogy teljes bizalommal átengedhesse magát a szerelemnek, a szexnek!
A kérdező hozzászólása: igen szeretem
Biztos, hogy szereted? Nem téveszeted ossze a testi vágyaidat a szerelemmel?
A kérdező hozzászólása: de a tapizás is volt és pl: a mellére csak néha engedi aztán a punijára akarom rakni a kezem meg simogatni akkor elveszi onnan persze ruhán keresztül
egy 15 éves még kislány, pláne a szexhez, ne akard rávenni, ott a kezed azt használd, és még csodálkozunk hogy ennyi kis ribi van
A kérdező hozzászólása: de elözö barátnömnél 1 hét után lefeküdtünk meg az annál is elözönél meg annnál is.. :D meg az a gáz hogy én vagyok neki az elsõ
Ha ez tényleg így van türelmes leszel!:)
A kérdező hozzászólása: de én nemcsak baszni akarok vele mert szeretem
A kérdező hozzászólása: oké :) köszönöm :D
A kérdező hozzászólása: 15 éves a lány
Sztem nem kellene sehogy rávenned ha nem akarja minek akarod erõltetni? Ha szereted tudsz várni amíg õ is 100%-osan akarja majd! Soha nem erõltetnék ilyet bnõmmel!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!