Találatok a következő kifejezésre: A barátnőm akar velem lefeküdni (15 db)

Úgy, hogy ne találj ki meséket:D
A kérdező hozzászólása: Nem az a bajom ;)
ilyenkor hol van az anyja?
Jól van, látom érted a poént;)
Mindenkinek alkotmányos joga, hogy hülye legyen és nagyon sokan élnek is ezzel. Mit foglalkozol te vele?
Ugye téged nem a szex maga zavar? Mert az már beleszólás lenne az életébe! Viszont ha csak aggódsz az jó! Az MTV-n megy a tinimamik c sorozat. Azt nézesd vele! Mondd el neki h egy fiút sem ismerhet igazán mert a fiú fiatal és még változni fog, õ pedig még erõsen tapasztalatlan. Viszont ha valakit nem ismerünk akkor biztosat sem tudunk mondani róla. Az pedig eléggé gáz ha õ lesz a gyereke apja. A kisbabák aranyosak szépek és a sok veszõdség mellett sok örömet is adnak, de mindennek megvan a maga ideje és 14 éves korban rohadtul nem aktuális!!!!! Õ már valószínûleg fogamzóképes és az élet mindig utat tör és legyûri az akadályokat! Nem kéne felelõtlenül még elõsegíteni is a nem kívánt változásokat! Én is szívesebben dugnék meg egy 14 éves csajt gumi nélkül de csak ha rendesen szedi a fogamzásgátló tablettát mert teherbe ejteni az elég súlyos bûn lenne!
Hagyd a fenébe, aki 14 évesen már nem szûz, szó szerint el lett baszva. Több olyan csajt is ismerek, akiket 13-14 évesen dugtak meg, mindegyik kiégett, züllött, kiélt ribanc most huszonévesen...
Egyszer vót, hol nem vót, vót egy 14 éves kislyány... Szerinted mi ezt bevesszük?! 14 évesen még babázzatok gyerekek, és ne a dugásról fantáziáljatok. A kérdésre: A pasi pedofil egy egészséges 17 évest nem érdekel szexuálisan egy 14 éves gyerek. Ha mégis, akkor a pasinál nagy gondok vannak.... ...Óvszer nélkül... nagy meggondolatlanság, de legalább a szülei biztos ismerni fogják unokájukat.... DR. Mouse
Elõzõ! Nem tudom mennyire forogsz a mai 14 évesek körében, de (sajnos) teljesen életszerû, hogy egy 14 éves lány már nem szûz. És nem csak a problémás családdal rendelkezõ, a társadalom perifériáján élõ lányokról van szó, hanem konszolidált családok nem deviáns gyermekeirõl is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat és engem nem zavar hogy szexel (bár leszögezem , nem értek vele egyet), én csak aggódók érte ...
tegnap 22:28 Kamuzol mint állat! Nem is ismered õket csak a sztereotíp elõítéleteket hangoztatod mint tanulságot! Biztos nagyon kiégett és kiélt lehet mindegyik.... Na persze! ma 11:01 tán utána kéne olvasni a pedofília fogalmának és akkor nem írnál ekkora hülyeségeket! Csak úgy elárulom h a pedofilok a testileg gyerekekre buknak és nem a kor két számjegyére!!! A legtöbb 14 éves csaj pedig testileg már nagyon fejlett és biológiailag ivarérett, arról nem is beszélve hogy törvényileg legalizált! Úgyhogy a játszótérrõl vett bölcsességeidet inkább tartsd meg magadnak!!!
tegnap 22:28 Kamuzol mint állat! Nem is ismered õket csak a sztereotíp elõítéleteket hangoztatod mint tanulságot! Biztos nagyon kiégett és kiélt lehet mindegyik.... Na persze! Nem kamuzok, de higgy amit akarsz. Gondolom te is azoknak a táborát gyarapítod, akiket 14 éves GYEREK fejjel megbasztak. Az pedig [email protected] nincs összhangban a lelki érettséggel, hogy valaki ivarérett. House is megmondta a 14 éves terhes kis ribancnak, attól, hogy már vér folyik a nunájából, még nem ok arra, hogy keffentsen. Ennyi.
A kérdező hozzászólása: ma 17:19 -nek igaza van a pedofiliás üggyel kapcsolatban, HA valaki elmúlt 14 éves és beleegyezik a szexuális kapcsolatba akkor azt a törvény nem bünteti ..
tegnap 17:37 A pedofíliánál nem az életkor a meghatározó, hanem az hogy a másodlagos nemi jellegek mennyire fejlettek. Az értelmezés persze életkorra szól, mivel azt nem lehet kikötni h amelyik kiscsajnak még nem nõtt meg a melle és a feneke is gyerekes... stb. Ennek pszichológiája van. És szerintem ahogy mindenkiben van homo hajlam bizonyos százalékban úgy van pedo hajlam is! Van akiben ez 2-3% van akiben 40% és vannak olyanok akik jobban rákattantak. A homok és a pedo-k közti nagy különbség viszont lényeges, ami az, hogy ártanak-e vele valakinek. A pedofilok nagy százalékban ártanak a gyerekeknek mert kényszerítik õket ezzel lelkileg megnyomorítva a gyerekeket. Nem maga a szex ami ártalmas szerintem rájuk nézve hanem a kényszer ami bántalmazás! A barátnõddel és a fiújával sincs semmi gond, max az h felelõtlenek ha nem védekeznek!
Hát én már 14 évesen is tudtam mi a védekezés.
Aki 14évesen már nem szûz, azzal nem tudsz mit csinálni... De, ha az a bajod, hogy õ csinálja, te meg nem, azon lehet segíteni:D
A kérdező hozzászólása: Tényleg megnyerõ ;)xd De úgy értettem hogy baj ha lefekszik vele csak ha óvszer nélkül az mégnagyobb baj ...
Hu ez a kép nagyon megnyerõ a pearl indexrõl.
Mutass neki fiatalkorú anyákról szóló filmeket. Azt hiszem, hogy az Amcsiknál van is most ilyen valóságshow.
Gondolom az ész-érves módszert próbáltad... Küldd el neki ezt a linket: http://www.google.hu/search?q=nemi+betegs%C3%A9gek&oe=utf-8&..
A kérdező hozzászólása: Nem mese :/
Keress valami tájékoztatót a neten a GYES-rõl és arról, hogy milyen támogatást lehet kérni a TB-tõl szülés esetén. És ezeket a fiúnak is küldd el. Nyilván nem 100%, hogy terhes lesz. De érdemes kockáztatni?
Okos egy jószág lehet. Teljesen felesleges gyõzködni szerintem, úgyse a te bajod lesz.
Ha már 14 évesen nem szûz, akkor hagyd a fenébe... Hiába tépnéd neki szád, úgysem értené meg, hogy mennyire fontos a védekezés. Agyilag még mindenképp kislány.
õt se az eszéért szeretik.
A kérdező hozzászólása: De nem is szép :/ melle nincs se jó feneke és nagyon vékony és az arca se olyan szép :/
Hagyd a francba, menthetetlen...
figyelj aki 14 évesen már nem szûz, azért már aggódni is felesleges, nem tudsz mit csinálni, ha nem rólad van szó természetesen...ha 14 évesen ennyi esze van, akkor te nem tudod megváltoztatni..
Mondd el az anyjának, hátha helyrepofozzák a buta kis fejét. Bár lehet hogy a szülõ is akasztani való, ha 14 évesen ilyen a lánya.
A kérdező hozzászólása: De nem az a baj hogy lefekszik vele, hanem az a baj h óvszer nélkül és nekem a barátnõm és aggódok érte ...
neked is sok eszed van ha szerinted nem baj, hogy lefekszik vele....
Na hagyjátok már ezt a pedofíliát!Mar látom az is kezd divattá válni, hogy mindenre ráhúzzuk, hogy pedofil. 14 éves csaj, és 17 éves pasi között nem áll fent semmilyen értelemben a pedofília, sem jogilag, sem erkölcsileg.Nekem 20 éves koromban volt 14 éves barátnõm( mondjuk szex nem volt), akkoriban senkinek nem jutott eszébe, hogy pedofilnak tituláljon. Visszatérve az eredeti kérdéshez....azon lehet vitatkozni, ha egy 14 éves lány már szexelni akar, s fõleg védekezés nélkül. Könnyû elsõre elítélni, de errõl nem csak az a korosztály tehet. Most inkább a szülõket kérdezném: mikor voltatok utoljára tizenéves kamasz gyerekeitekkel egy közös családi programon, kiránduláson, túrázáson? Mikor kérdeztétek ki utoljára a leckét? Hányszor van hetente, közös ebéd, vacsora, reggeli? Mikor ültetek le beszélgetni a legnehezebb idõszakban lévõ fiatokkal-lányotokkal? Na ugye? Akkor csoda, hogy egy 14 éves lánynak egyeben sem jár az esze, csak a szexen?
Pofon. Mi az h felkiallt h allj? :D Lehet h titokban rendor es epp azt kepzeli h iranyitja a forgalmat..
Te mekkora gyökér vagy. Nyilván szûz a barátnõd, akkor minek erõlteted ? Ebbõl látszik, hogy nem szereted, ha képes vagy elhagyni amiért még nincs felkészülve. De talán jobb is hogy szakítasz vele, jobb lesz szerencsétlen lánynak nélküled.
vagy esetleg kiskorában molesztálták vagy egyszer megerõszakolták. nehogymár ne tudjátok megbeszélni felnõttek létére. ha megint aztmondja hogy semmi, akkor is próbáld meg kiszedni belõle, mert ez így hogy nem tudtok mégcsak kmmunikálni sem, elég gáz.
A kérdező hozzászólása: Hát nem tudom, de lehetséges.
szerintem a barátnõd még szûz :)
Nem lehet, hogy még szûz?
A kérdező hozzászólása: Kérdeztem tõle hogy van e valami baj. De õ csak lefele nèzett, és halkan mondta hogy Semmi. Én 20 vagyok és õ 19.
ez tipikus pasis dolog....egybol dobod, ha vmi nem ugy van ahogy te szeretned, holott meg sem probalsz tenni ellene kerdezd meg tole h mi a baj . es h feleslegesen probalkozol vele, hogy mostanaban lefekudtok egymassal. mert h te tudsz varni, csak szoljon
Ne szakíts vele, hanem a következõ 3 lépést próbáld meg: 1: légy férfi, állj a sarkadra, és próbáld kicsit erõsebben, elmondva neki, hogy márpedig Te annyira szerelmes vagy belé, hogy ezt az érzésedet testileg is ki akarod fejezni felé, közben tapizd erõsen, hogy érezze is, hátha. Majd, ha nem válik be: 2: Kérdezd meg, hogy mi a probléma, miért nem szeretné veled átélni a legnagyobb gyönyöröket, amiket az életben kevesek adnának meg neki, blabla. 3: Ha nem volt értelmes válasza, akkor mondd el, hogy neked miért fontos a dugás. (Férfi vagy, addig nem érzed, hogy teljesen összetartoztok, hajtanak a hormonok, stb.). Ez a 3 lépés közben ami fontos: 1: soha ne fenyegesd szakítással meg hasonlókkal. A zsarolással nem jutsz semmire. 2: Próbálj erélyes férfiként a szemébe mondani a legnagyobb õszinteséggel, amit akarsz és elvársz tõle (pl. dugni akarsz). 3: Soha ne használj lealacsonyító szavakat (pl. dugás), hanem megfelelõen, szépen írd le. (Pl Dugni akarok helyett = Szeretném átélni veled a testi szexualitás csúcsait, szeretném, ha megnyílnánk egymásnak testileg is, mert úgy érzem, lelkileg már ennél többet nem adhatok magamból. Szeretném neked a legnagyobb gyönyöröket megadni, és - miután ez megtörtént - tudni, hogy Te is képes vagy a legvadabb szexuális fantáziáimat is kielégíteni, amikre amikor rágondolok, még akkor is belepirulok.) 4: Mindig hallgasd meg a mondandóját! Ha tereli a témát, egész egyszerûen térj vissza a Te problémádhoz, és beszéljétek meg, hogy mi van. 5: Teremtsd meg a nyugodt környezetet. Pl biztos hogy szorong, ha a szülei(d) a szomszéd szobában tévéznek, de ha meg tudod teremteni azt a szituációt, amikor kicsit szabadabbak vagytok (pl. szülei a szomszéd szobában már alszanak, így kevesebbet hallanak a dologból, plusz a szoba ajtaja is kulcsra van zárva) akkor jobban lehet próbálkozni. 6: Amikor az utcán összefuttok, már akkor is szóba hozhatod neki a szexualitást, mint témát. El lehet jól beszélgetni róla, így szép lassan megbarátkozik a gondolattal, hogy bizony, veled hamarosan dugáshoz ér a téma.
Ne szakíts vele emiatt. Beszéld meg vele érett felnõttek módjára.
Nem lenne jobb ha megbeszélnéd ezt vele, nyugodtan és türelmesen, csak úgy szimplán amikor nem éppen az ágyban fekszetek? Hány évesek vagytok? Lehet, hogy nem áll még készen, ha szûz vagy van valami lelki gondja ami miatt fél tõle.. Ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy lenne valakije, hanem csak az aktust akarja elkerülni mert valami baj van. Tényleg próbálj meg beszélni vele errõl.
A kérdező hozzászólása: Hát én nem tudom mi baja van.. Ha ma este is ezt csinálja akkor én szakítani fogok vele és ennyi. Ez már nem állapot. Már legalább 8-szor ezt eljátszotta..
A kérdező hozzászólása: Nem szûz.. Már rég nem -.- a hülye lotyó megcsalt.. Hajnalba mikor haza mentem ott hempergett az ágyamban a haverommal.. Ezt tovább nem részletezem.

Mért van az hogy a barátnőm nem akar velem lefeküdni?

16 éves vagyok a barátnömmel 3 hónapja járunk.Én vagyok neki az első pasija.. És az lenne a kérdés hogy hogyan tudnám rávenni a szex-re?? tapizás is volt.. és mondta hogy ő is kiván engem de... ennyi volt

Legjobb válasz: ha nem érzi magát készen, akkor sehogy :-/

ha nem érzi magát készen, akkor sehogy :-/
Szerintem mondd meg neki, hogy csak dugni akarsz, egybõl meglesz a legelsõ szexuális élményed, mert úgy szájba fog b aszni, hogy még a halálod napján is eszedbe jut : )
AKkor meg ne csodálkozz! Most mi van? Ugye nem az ilyen pasik miatt lesznek ribik a lányok? Ne vedd rá semmivel! Ha készen áll hát készen áll.
Egyrészt, mert még nem érzi magát felkészültnek erre, meg amúgy is túl korai 3 hónap után (1-1, 5 évnyi kapcsolat után kéne ezt), amit biztos õ is érez, meg ennyi idõsen felesleges ez még, mert pár év múlva bánni fogja. Gondolom ez megy a fejében, csak nem mondja ki, mert megsértõdnél ez miatt.
hány éves a barátnõd?
mondjuk ne akard , , rávenni" a szexre!attól még, h kíván nem jelenti, h készen is van a dologra!a tapizás meg lóf*sz, talán pettingelni kellene normálisan, h megismerjétek egymás testét, nem rögtön a d*gáson agyalni!!! 16 éves és 3 hónapja vagytok együtt, nem egy hosszú ideje tartó kapcsolat. ha csak dugni akarsz, akkor keress egy tiniribit, a korosztályodban úgyis több van, mint amennyi egészséges lenne! 24n
hát figyelj, normális, hogy kíván, biztos rád vetné magát, de nem teszi, mert van tartás benne, s nem adja könnyen magát és jól is teszi, ez különbözteti meg a ri....ancoktól, akik pár nap után már az ágyadban vannak.
Volt már dolgom szûz lánnyal, és elmondom neked, hogy annyi veszõdség van velük, hogy nem éri meg. Ha 3 hónap után nem feküdt le veled, akkor még jó sokáig nem is fog. Ezen az sem változtat, hogy csak 16 körül van. Ha záros határidõn belül dugni akarsz, akkor várj még három hónapot, ha addig sem fekszik le veled, keress mást.
Kérdésedre az a legvalószínûbb válasz, hogy azért nem, mert még kisfiúnak tart! Vagyis nem bízik abban, hogy tapasztaltan, megfontoltan és gyengéden fogsz viselkedni akkor, amikor éppen ez lenne az egyik legfontosabb dolog! Hogy Õ biztonságban érezhesse magát, hogy nem kell tartania a nem kívánt terhességtõl, a tapasztalatlanságból adódó bakiktól, az esetleges indiszkréciótól (az eset elmesélése a barátoknak!)Nem érezheti azt a biztonságot, amire vágyik, hogy teljes bizalommal átengedhesse magát a szerelemnek, a szexnek!
A kérdező hozzászólása: igen szeretem
Biztos, hogy szereted? Nem téveszeted ossze a testi vágyaidat a szerelemmel?
A kérdező hozzászólása: de a tapizás is volt és pl: a mellére csak néha engedi aztán a punijára akarom rakni a kezem meg simogatni akkor elveszi onnan persze ruhán keresztül
egy 15 éves még kislány, pláne a szexhez, ne akard rávenni, ott a kezed azt használd, és még csodálkozunk hogy ennyi kis ribi van
A kérdező hozzászólása: de elözö barátnömnél 1 hét után lefeküdtünk meg az annál is elözönél meg annnál is.. :D meg az a gáz hogy én vagyok neki az elsõ
Ha ez tényleg így van türelmes leszel!:)
A kérdező hozzászólása: de én nemcsak baszni akarok vele mert szeretem
A kérdező hozzászólása: oké :) köszönöm :D
A kérdező hozzászólása: 15 éves a lány
Sztem nem kellene sehogy rávenned ha nem akarja minek akarod erõltetni? Ha szereted tudsz várni amíg õ is 100%-osan akarja majd! Soha nem erõltetnék ilyet bnõmmel!

Miért nem akar velem lefeküdni a barátnőm?

Kérlek segítsetek mit tegyek hogy lefeküdjön velem a barátn?m.9 hónapja vagyunk együtt és az 6. hónap közepéig nem is volt semmi gond a nemi életünkkel egy héten minimum egyszer mindig volt szex.Azonban már lassan 3 hónapja semmise.Állítólag fáj neki meg ilyenek de nem értem hogy akkor eddig miért nem fájt neki?Meg ? elvárja t?lem hogy kinyaljam vagy elvigyem de én cserébe semmitse kapok:(

Legjobb válasz: Ez elég önzõ hozzáállás. Ezek szerint neki tök mindegy, hogy neked jó így vagy sem. Valószínûleg sejti is, hogy ez így neked nem ok, csak éppen sz*ik rá. Különben már tett volna ellene. Pl. elment volna nõgyógyászhoz. Mert ugye azt õ sem gondolhatja komolyan, hogy ez így rendben van egy kapcsolatban. Azért azt kérdezd meg tõle, hogy nem te csinálsz-e valamit amivel fájdalmat okozol közösülés közben. Lehet, hogy nem meri elmondani magától.

Ez elég önzõ hozzáállás. Ezek szerint neki tök mindegy, hogy neked jó így vagy sem. Valószínûleg sejti is, hogy ez így neked nem ok, csak éppen sz*ik rá. Különben már tett volna ellene. Pl. elment volna nõgyógyászhoz. Mert ugye azt õ sem gondolhatja komolyan, hogy ez így rendben van egy kapcsolatban. Azért azt kérdezd meg tõle, hogy nem te csinálsz-e valamit amivel fájdalmat okozol közösülés közben. Lehet, hogy nem meri elmondani magától.
Talán én meg tudom rá adni neked a választ. Nálunk hasonló a helyzet és én vagyok a "bûnös". Nos, én képtelen vagyok a hüvelyi orgazmusra, és amikor írtad, hogy a barátnõdnek a csiklóján van a g pont, rögtön beugrott. Imádom a páromat, közös gyerkünk is van. Viszont a hátam közepére nem kívánom a szexet. Jó így is van átlag kéthetente. De nem élvezem a szexet, gyakorlatilag soha nincs orgazmusom. Még az elején volt, amikor jobban odafigyeltünk egymás kényeztetésére. Hát mit ne mondjak, baromi szar érzés, mintha valami használati tárgy lennék a napi rutinjához. Szóval meg kell, hogy kérdezzem, nálatok nem e ez a gond?
A kérdező hozzászólása: max 1 hónapot adok neki utánna befejeztem nem várok tovább sztem...
Hát öcsém én már rég leléptem volna a helyedben az tuti, nem igazán értem, egy nõ hogy várhatja el a hûséget ha hónapokig nem szexel.
A kérdező hozzászólása: meg még annyi hogy neki csak a csiklóján van gpontja a hüvelyében nincs... ez közrejátszhat a dolgokban?
A kérdező hozzászólása: hát de hogy álljak elé? ha rákérdeznék vagy megmondanám neki hogy szükségem van a szexre akkor meg sztem azt felelné: hogy nem is szeretem én csak a szex miatt vagyok vele együtt általában a nõk ezt szokták ilyenkor mondani... és amúgy elfelejtettem említeni hogy nõgyógyásznál is volt azt hiszem kb 2 hete és semmit nem mondtak hogy lenne valami baja..
Szerintem a heti egy alkalom is abnormálisan kevés volt a kapcsolat elején. Beszélj vele. Mond el neki, hogy neked igényed van a szexre, szeretnél neki és magadnak is örömet szerezni. Szeretnéd ezt a kérdést vele normálisan átbeszélni. Kérd meg, hogy mondja el õszintén, hogy mi a baja. Elsõ körben ne velünk beszéld meg, hanem vele. Ha valaki tudja a választ, az õ. Ha õ sem tudja, akkor nagy a baj.
A kérdező hozzászólása: de hiába hozom fel sz*rt se ér. mondjuk annyi hogy az utóbbi idõben már nem nagyon várja el hogy kinyaljam, de akkor is ez azrét eléggé furcsa nekem hogy egy darabig semmi baja nem volt a szexxel mostmeg hallani sem akar róla:(
Talán beszélj vele. Másképp nem megy, meg nem erõszakolhatod. Esetleg ne nyald ki, ha pedig követeli akkor hozd fel a témát.
A kérdező hozzászólása: õ sem tud hüvelyen át elélvezni ujjazásal se sehogy csak ha ki nyalom akkor tud elélvezni csiklón vagy ha kézzel csinálom neki.. õ se élvezi a szexet és gondolom hogy õ se kívánja a szexet.. de azért néha gondolhatna rám is.. mert még ha néha kiveri vagy vmi akkor azt mondom oké.. de így ez nemoké.. mostmár én se közeledek felé úgyhogy legyen nemi kapcsolat mert nem akarok csalódni állandóan hogy próbálkozok és semmi

Miért van az hogy a barátnőm nem akar velem lefeküdni? Én tehetek róla? :////

Legjobb válasz: Miért nem õt kérdezed? Meg fogsz lepõdni, de ha kérdezel tõle, akkor õ válaszolni fog. Ez a szokás...

Miért nem õt kérdezed? Meg fogsz lepõdni, de ha kérdezel tõle, akkor õ válaszolni fog. Ez a szokás...
Azért, Ákoska, mert pl. még mindig Ákoskának hívod magad... Majd ha felnõsz, és nem csak nagynak akarsz látszani, akkor térj vissza a kérdésre. :-DDD
Mit mond miért nem akar, annak oka van.Lehet nem szeret igazán, vagy nem érzi veled jól a szexet, fáradt stb.
hány évesek vagytok? mert lehet fiatalnak érzi magát ahoz. .
Mióta jártok? Hány évesek vagytok?
Ákoskából egyszer csak Ákos lesz és megkéri a szíve választottja kezét. Ez a világ rendje. És a kis hölgy tudja ezt. Most már Te is.
Én pl. rettegek a teherbeeséstõl, ez is egy lehetséges ok. Nagyon ritkán vagyunk emiatt együtt a párommal.

A barátnőm nem akar velem lefeküdni mert valami fehéres folyadék jön ki belőle! Mi az?

mi lehet az? hogy tudjak neki segíteni! létszi segítsetek! meg arra is panaszkodik hogy nem pontosan jön meg neki az utóbbi id?ben! 15éves!

Legjobb válasz: attol függ miota tart ez. mg hogy szaga is van a folyadéknak ha szaga van akkor nm ártana felkrsni gy orvost.

attol függ miota tart ez. mg hogy szaga is van a folyadéknak ha szaga van akkor nm ártana felkrsni gy orvost.
Lehet hogy gomba.Menjen el orvoshoz.
Ha nincs rossz szaga a folyásának, akkor az természetes, de ha "bûzös", akkor keressen fel egy nõgyógyászt, mert lehet, hogy hüvelygombája van! Ad rá kenõcsöt vagy gyógyszert és helyrejön! Az, hogy 15 évesen nem pontosan jön meg neki, az nem baj, majd beáll rendszeresre késõbb, ha fejlõdik!
Nekem 16 évesen jött meg, és 19éves koromban állt be a mensim.E miatt ne aggódj!A folyás az lehet gombától is, de csak akkor ha szagos.ha nincs szaga akkor baj sincs! egy 20éves lány
Hát nem tudom, de nekem mikor gombám volt akkor sem volt szagos a folyás, sõt olyan is volt hogy nem is viszketett.
Hogyha azt nem tudja, hogy ami vele történik az normális akkor pár évet várjatok! az a folyás természetes, ahogy elöttem írták: ha nem büdös, vagy nem viszket akkor az teljesen természetes, ha viszont olyan akkor menjen el nõdokihoz. És a mensijétõl 15 évesen ne várja, hogy beálljon, mert az elkövetkezendõ években még teljesen változhat. 17 vagyok és nekem is vannak csúszások:S

Mit tegyek hogyha a barátnőm nem akar velem lefeküdni, hanem csak annyit hogy a kezemmel és a számmal elégitsem ki, de igy nem megy el?

Legjobb válasz: LEhet csak fél a sextõl..szerintem értékeld azt, hogy "ennyit" is enged, és próbáld meg ígyis élvezni..mert ha itt tartotok akkor már a sex sincs messze

LEhet csak fél a sextõl..szerintem értékeld azt, hogy "ennyit" is enged, és próbáld meg ígyis élvezni..mert ha itt tartotok akkor már a sex sincs messze
nem lehet h még szûz és azért fél ennyire? inkább elõször csak pettingeljetek és majd ha készen áll akkor mgtörténhet az elsõ. Addig ne erõltesd mert csak mégjobban visszariad (tapasztalat). Várd ki a megfelelõ idõt. Az elsõ hozzászólóval meg ne foglalkozz. Bnõdet meg ne siettesd. Majd rákap az ízére és majd megkíván egysze ;-) Hidd el nemsokára itt az ideje, ha már itt tartotok :) De a megfelelõ VÉDEKEZÉS semmiképpen se maradjon el. Remélem segítettem.
A kérdező hozzászólása: Rendben köszönöm, meglessz, csak már vártam egy ideje, 9 hónapja vagyunk pár, de azért türelmes leszek :)
Mi a baj a nyalással? Élvezd inkább.

Mit csináljak ha a barátnőm 9 év után nem akar lefeküdni velem?

A barátn?m 25 én 27 éves vagyok, a barátn?mmel 9 éve vagyunk együtt, együtt is élünk 4 éve, de még mindig nem akar lefeküdni velem, azt mondta csak a házasság után hajlandó szerelmeskedni. Hogy lehetne megtörni, hogy mégis lefeküdjön most is? Ne írj olyat, hogy vegyem el, mert most nem lehet, és ezt ? is megérti. nagyon keveset keresünk.

Legjobb válasz: együtt éltek és egymás elött elégititek ki magatokat, vagy elbújtok a fürdöbe? mert nem hiszem hogy egy egészséges nö vagy férfi ebben a korban kibírja sexnélkül éveken keresztül. attól hogy nagyon keveset kerestek még elvehted, pláne hogy egyháztartásban laktok. biztos lehetsz benne ahogy te is kivered a fürdökádban úgy a barátnöd is masztizik fürés közben vagy mikor te nem vagy otthon. èn ilyen kapcsolatban nem élnék, ha ragaszkodik is a házaság elött nincs sex akkor ha tényleg szeretem 1-2 év után elvenném, ha nem akarja akkor maradjon öreglány, de összeköltözés no sex no házaság nem egészséges, akkor semmi nincs a kapcsolatotokban, nincs hév, nincs forró szerelem .

együtt éltek és egymás elött elégititek ki magatokat, vagy elbújtok a fürdöbe? mert nem hiszem hogy egy egészséges nö vagy férfi ebben a korban kibírja sexnélkül éveken keresztül. attól hogy nagyon keveset kerestek még elvehted, pláne hogy egyháztartásban laktok. biztos lehetsz benne ahogy te is kivered a fürdökádban úgy a barátnöd is masztizik fürés közben vagy mikor te nem vagy otthon. èn ilyen kapcsolatban nem élnék, ha ragaszkodik is a házaság elött nincs sex akkor ha tényleg szeretem 1-2 év után elvenném, ha nem akarja akkor maradjon öreglány, de összeköltözés no sex no házaság nem egészséges, akkor semmi nincs a kapcsolatotokban, nincs hév, nincs forró szerelem .
Ha meg akarod törni, régen rossz. Ne akarj vele a lelkiismerete ellen tétetni semmit! Rád haragudna utána, mérgezné a szexet is. Miért nem lehet nagy felhajtás, saját lakás és nemtudommik nélkül összeházasodni? A fogamzásgátló házasfelek közt is hatásos. Én nem látok más megoldást: csináljatok egy szerény esküvõt akár két tanúval, azzal az egymás iránti hûségeteket fejezitek ki, nem kötelez ezentúl semmi másra. Szerintem nagyobb gáz házasság nélkül együtt hálni, mint lakás nélkül összeházasodni. A barátnõdet 100%-osan megértem.
jesszus, 9évig bírtad úgy, h nem csaltad meg??? De ha 9évig nem hiányzott, akkor most miért?
9 éve együtt vagytok, és még nem feküdtetek le soha? ez már gáz... nem is értem mit kerestek egymás mellett. egy egészséges férfinak és nõnek szüksége van sexre. és egy 25 éves bõ már azt hiszem lelkileg is készen áll rá
17.36: természetesen a továbbra két "b"-vel írandó!
ns erz egy tuti módszer a biztos válásra rövid idõn belül :)
Következetes, kemény csajról lehet szó, akit én teljesen megértek. Nyilván volt /van/ köztetek egy erre vonatkozó megállapodás. Akkor most miért akarod felrúgni. Õ így látja jónak továbra is és lehet, hogy igaza is van. Várdd ki szépen az esküvõt, ahogy megbeszéltétek.
jézussss és nem pofoztad még fel párszor ?? figyi sok csajnak kell ám a kemény férfikéz ...
Lehet az elején úgy gondolta hogy csak az esküvõ után, aztán közben elvesztette mással és nem meri megmondani Neked, hogy már nem szûz, ezért halogatja.
Szintén az esküvõ utáni szex híve vagyok, ha ez baj, engem is le lehet pontozni, nem érdekel a pontozósdi :D Írtak itt olyat, hogy mi lesz, ha az esküvõ után kiderül, hogy nem jó vele a szex. Erre csak azt tudom mondani, hogy ha valaki számára csak az elsõ együttlétkor derül ki, milyen a párja az ágyban, az elég gáz. Meg lehet tudni sok egyéb testi és/vagy nyelvi jelbõl is, hogy éppen vad vagy szelíd, gyors vagy lassú, türelmes vagy türelmetlen. A legegyszerûbb módja, ha beszélgettek a szexualitásról, a saját igényeit mindenki ismeri, azért van a maszturbáció, hogy megismerkedj a saját nemi vágyaiddal. De a Kérdezõ ezt nyilván tudja, hiszen ilyen párkapcsolatban él 9 éve. A másik pedig, hogy ha valaki 9 év alatt egyszer sem fekszik le a barátjával, az nem jelenti azt, hogy nem is kívánja, csak épp uralkodik a nemi ösztönein, mert ugyebár emberi lényként erre is képesek vagyunk, ha akarjuk. Az állatok erre képtelenek, ezért gondolkodás nélkül bárhol, bármikor ösztönösen nekiesnek. Kedves Kérdezõ, én azt mondom, hogy ha a barátnõd 9 éven keresztül meg tudta tartani az "ajándékát", akkor részedrõl elég nagy udvariatlanság lenne, ha megpróbálnád elcsábítani, bár valószínûleg csak azt érnéd el vele, hogy elõbb-utóbb kiszeretne belõled, mert aki ennyire komolyan gondolja ezt az egészet, az úgyse adja meg magát ilyen könnyen. Ha 9 évet vártál, akkor képes leszel kivárni azt a legrosszabb esetben 1-2 évet, ami hátra van még a nagy napig. A helyedben tisztelném és becsülném ezt a lányt, akinek ennyire sokat jelent az "ajándék", hogy 9 éven keresztül nem esett kísértésbe, nem kezdte el "bontogatni". Nem hittem volna, hogy vannak még ilyenek, de nagyon örülök neki. Kívánom, hogy te is tudj uralkodni az ösztöneiden, és ne menjen emiatt tönkre a kapcsolatotok! Arra a bizonyos éjszakára pedig sok örömet és sok feledhetetlen élményt kívánok!
igen az esküvõ utáni szex egy "fantasztikus" találmány, aztán ha az elsõ alkalommal rájönnek mindketten, hogy borzalmas együtt, akkor van a pofára esés, összeházasodtatok aztán másnap lehet is beadni a válást, . Nem hiszem el egyébként hogy manapság amikor a 15 évesek nagy része is aktív nemi életet él, akkor vannak még ilyen emberek .... ki van zárva vagy ha igen, akkor ott valami nagy agybaj van !!
Ha nem illenének össze, arra nem az elsõ alkalommal fognak rájönni, mert akkor még mindketten kezdõk, nem is tudják, milyennek kéne lennie :D De ez amúgy is hülyeség, hogy nem illenek össze, ha két embernek ennyre hasolnó a felfogása a szexrõl és még ráadásul szeretik is egymást, akkor menni fog nekik. Úgyhogy szerintem a kérdezõnek el kéne hagynia a barátnõjét, mert a kérdésbõl azt látom, hogy õt marhára nem érdekli ez a szüzesség-dolog, a lányt viszont nagyon, úgyhogy nem igazán passzolnak össze, kár hogy erre a kérdezõ 9 év után jött rá!
lehet h vallási okokból nem akar lefeküdni veled.a 10parancsolatban pl bennt van h házasság után "lehet" csak sexelni.
12:10, a Tízparancsolatban annyi szerepel, hogy ne paráználkodj, szó sincs arról, hogy esküvõ elõtt tilos szexelni.
Szerintem a barátnõd egy kicsit önzõ. Oké, én megértem, hogy van ilyen, hogy valaki ki birja az esküvöig... (bár én azt vallom hogyha ugy igazán, szenvedélyesen szeretne, nem bírná...) De az, hogy neki nem is jó akármilyen esküvö, inkább huzza az agyad még 4 évig, hogy a tökéletesre megálmododtt álomfelhajtás közepette mehessen férjhez...hát, valami itt nincs rendben nekem. Ne is haragudj, de valahogy nekem az egészböl az jött le, hogy a barátnõd nem nagyon foglalkozik veled... Ennek ellenére eztmondom, ha 9 évet rápazaroltál már, ne hagyd el ahogy sokan mondják...kérdezz rá erre a kicsiesküvö dologra, és ha semmiképpsem, meg amugysem adja be a derekát, akkor lépj le sürgösen, mert ennek a nõnek te nem vagy igazán fontos...
Két dolog jutott eszembe: 1: frigid a csaj, mert éveken keresztül lefeküdni valaki mellé, akit szeret és nem megkívánni, beteg dolog.Ha 9 éve együtt vagytok, akkor mit számít már az a papír. Fõleg ha az együttéléssel nem volt gondja. Az már majdnem házasság. És iszonyat mocsok dolog tõle, hogy minden este odafekszik melléd, de nem érdekli, hogy te szeretkeznél. (Mert egy egészséges férfi igenis vágyik rá, meg persze egy egészséges nõ is) 2: A csaj nem szeret. Fekszetek egymás mellett, mint a BARÁTOK. Egy kapcsolat, amiben van szeretet, de hiányzik a vágy, az csak barátság. De a szerelemben vágy is van. Szerintem hagyd el, mert végtelenül önzõ, ostoba és korlátolt. Emellett még nem is szeret téged, mert akkor tiszteletben tartaná a te igényeidet, és nem csak elvárná, hogy te tartsd tiszteletben, hogy neki semmi szexuális igénye. Vagy vidd orvoshoz, mert komoly betegsége van, amit nem fog az esküvõ elmulasztani. Ha valakiben nincs vágy, akkor azt az esküvõ sem hozza meg.
Kilenc éve balek vagy és a barátnõdnek tutira frigid. Ha pár hónapról lenne szó, vagy max egy évrõl, hogy valaki elvbõl, vagy vallási okokból nem akar szexet házasság elõtt, az még elfogadható. Na de kilenc évig? Ez már nagyon durva, itt valami qurva nagy gubanc van a csajjal. De Te sem vagy százas, mert egészséges férfinek fontos a szex és egy egészséges nõnek is. Én egy év után rákérdeztem volna, hogy akkor most mi a helyzet és ha tovább halogatta volna a dolgot, akkor már régesrég élnék boldogan olyan nõvel, akinek nem csak albérlõnek kellenék. Szerintem nyugodtan várj tovább, ha gondolod, megérdemlitek egymást.
jav: barátnõdnek=barátnõd
2. megoldás van. 1. Elveszed. Vmi fapados esküvõvel, amit megengedhetsz magadnak: igen-igen, puszi-puszi csõ... Vagy. 2. Eléállsz, bevallod, hogy már nem bírod így tovább, szexelni akarsz MOST. Ha igent mond oké, ha nemet akkor elhajtod a sunyiba. És még csak nem is a csajt fogod sajnálni, hanem a 9 legszebb éved, amit elvesztegettél, mert puha p.cs vagy. Csak ezek a lehetõségek vannak + szenvedhetsz tovább is...
Szerintem hagyd el. Nem azért, mert nem akar lefeküdni veled, hanem mert nem illetek össze. Neki olyan pasi kéne, akinek hasonló felfogása van és tud várni az eslüvõig, és tiszteletben tartja hogy a lány nem akar addig szexelni, nem pedig olyan aki azon filózik hogy hogy vegye rá mégis a szexre. Neked meg olyan lány kell, akit nem kell gyõzködni meg rábeszélni, hanem boldogan lefekszik veled esküvõ nélkül is.
na megpofoztad már ??? mi az eredmény ??
Mikor mondta meg neked, hogy csak az esküvõ után fog lefeküdni veled? Én is csak az esküvõ után fogom elveszteni(utolsónak annyit, hogy aki ezt komolyan gondolja, az igenis kibírja szexnélkül ilyen hosszú ideig is, nem kell rögtön ráfogni, hogy megcsalja a párját), le is szoktak érte pontozni, most is nyugodtan pontozzatok le, ha nem tetszik :) Szóval a párkapcsolat legelején én ezt mindig elmondtam, és ha a fiú nem fogadta el, hagytuk az egészet, mert én ebbõl nem engedek semmilyen körülmények között. Gondolom a te barátnõd se tegnap közölte ezt veled, ha pedig akkor elfogadtad, hogy neki ilyen az értékrendje, akkor két lehetõséged van, vagy kivárod az esküvõt, vagy elhagyod a lányt, de ha igazán szereted, akkor az elsõ változatot választod. Nehogy már azért hagyd el 9 év után, mert felállt a férfiasságod...
A kérdező hozzászólása: azért mert voltam egyedül tegnap egy esküvõn amire nem tudott eljönni a párom mert dolgoznia kelett. és egy csaj akit nem ismertem odajött és nagyon felizgatott és alig bírtam magammal. de aztán sikerült vissza utasítanom.
A kérdező hozzászólása: de sokszor mondogatja aztis hogy jobb ez így, hogy nem házasodunk még össze, mert fiatalok vagyunk, és nem akarja elkötelezni még magát. és õ mindig arról álmodozott, hogy egy csodálatos templomi esküvõnk lesz, gyönyörû fehér ruhában meg minden ami megfizethetetlen :S
úristen :S 9éve és még nem feküdtetek le???:S:S én már rég otthagytam volna :S nemtom h te h bírod..
most miért kötsz vele?
Nem vagyok már fiatal, de nem értem teljesen a szitut.Azt értem, hogy a barátnõd nem akar lefeküdni veled házasságkötés elõtt, van ilyen felfogás.Ha viszont együtt éltek 4 éve, akkor csak az anyagiakon osztoztok meg?Ha igen, akkor akár össze is házasodhatnátok.Nem kell lakodalmat tartani, ami felesleges pénzkiadás.Ha most megtudtok élni a jövedelmetekbõl, akkor a házasság után is megélnétek.Csak gyereket nem kellene még vállalnotok. A helyedben azért elgondolkoznék néhány dolgon! A kapcsolatotok kezdetén és az összeköltözéskor is megmondta ezt neked? Ha igen , te elfogadtad és egyetértettél vele?Milyen indokot hozott fel erre ?Ha azért ragaszkodik a házassághoz, mert a vallási felfogása ilyen, Te mennyire vagy híve annak a vallásnak?Ez hosszú távon a házasság után is komoly problémákat okozhat?Lehet, hogy csak mindenáron férjhez akar menni?Az is lehet, hogy egyszerûen frigid, vannak ilyen emberek.Ez pedig szintén nem jó egy házasságban.Nem vagyok híve a mai szabados erkölcsöknek, az én idõmben még nem fekhetett le egy lány a võlegényével sem.Ennek ellenére természetesnek találom, hogy egy komoly kapcsolatban, ahol szeretik egymást, együttélnek már a házasság elõtt is.Úgy vélem , hogy valami komoly probléma lehet a barátnõddel, és a kapcsolatotok jövõjével.Komolyan elkellene beszélgetnetek, és ha továbbra is ilyen makacsul ragaszkodik az álláspontjához, kilépni a kapcsolatból.A megtörés nem vezetne semmi jóra.Még fiatal vagy, találhatsz magadnak minden szempontból megfelelõ párt.
Na ez az amit én nem hiszek el.
A kérdező hozzászólása: nem tudom igazából. az anyukája is ilyen, hogy csak 3 év után mutathatott be neki meg ilyenek. de a barátnõm télleg tartja azt, hogy szép templomi esküvõt akar. errõl álmodozott mióta összejöttünk. az elején ezt nem mondta, mindig arra hivatkozott, hogy ez még korai. és aztán mondta, hogy esküvõig inkább ne. én nem akartam veszekedni vele, mert félek, hogy elveszítem, és nagyon szeretjük egymást, harmonikus romantikus kapcsolatban élünk.
Fuh, én nem tudom, hogy kamu-e vagy sem a kérdés, de, ha még igaz lenne, akkor ott bajok vannak, legfõképp nálad. Élõszõr is nem tudom, hogy 9 év alatt, hogyhogy nem kívánt meg egyszer sem. Olyan nincs. Nem szeretnék vészmadár lenni, de szerintem a helyedben én rá néznék a barátnõdre, mert szerintem más dugja (ahogy olvastam nagyon úgy tûnik, hogy ez az esküvõs duma csak lerázás) , ha esetleg mégsem, akkor beteg. Mindezt magadnak köszönheted, most 9 éved elpazaroltad a barátnõdre (nem mellesleg, pont azt a 9 évet, ahol a legaktívabb vagy).
Mi van akkor, ha majd összeházasodtok, a hölgy beadja a derekát, te örülsz magadnak, hogy végre megtört a jég és a lány az elsõ alkalom után azt mondja, hogy ezt többet nem akarja? Akkor már házas leszel és onnantól kezdve már nem olyan egyszerû... Én nem vagyok túl tapasztalt, de szerintem komolyan el kellene beszélgetnetek!
Ja, és ha õ is annyira szeret téged, akkor neki is kéne engedni egy kicsit, nem?
Ha nem kamu ez a kérdés, akkor mindkettõtökkel baj van. Egészséges fiatalok nem önmegtartóztatnak 9 évig. És mi van ha a házasság után derül ki, hogy nem illetek össze az ágyban? Akkor gyors válás, vagy pedig szex nélkül élitek tovább az életeteket és max gyereknemzés céljából lesztek együtt? Szóval itt szar van a palacsintában. Vagy nem õszinte valami ebben a történetben, vagy pedig Veletek van komoly probléma.
Huuuuuu!Csupa nagybetuvel irom:A BARATNODET VKI MAS SZERETGETI HELYETTED!!!Ennyi idos korban sex nelkul elni pedig a ferfi ott van keznel...?Vmi nagyon gyanus!!!!
Nem is az a gáz, hogy esküvõig várni akar, sokan vannak így. De 9 évig (és még persze ki tudja meddig) húzni a dolgot, elég gáz. Mert itt már nem az esküvõrõl van szó. Ha úgy lenne, akkor már hozzád ment volna hétországra szóló lakodalom nélkül is. De mi lesz, ha sosem lesz annyi pénzetek, hogy neki csillivilli álomesküvõje legyen? Akkor szépen megöregszetek és meghaltok anélkül, hogy egyszer is lefeküdtetek volna? Egymás mellett alszotok életetek végégig, szeretitek egymást és mégis szex nélkül haltok meg? Lehet, hogy ez roppant romantikus regény alap lenne, de az életben elég nagy hülyeség. Itt arról van szó, hogy a csaj kifogásokat keres: nem megy hozzád, mert a kis esküvõ nem jó, nem fekszik le veled, mert nem volt esküvõ. Kicsit olyan mint az a mese, A nyulacska harangocskája. (Van ennek valami tyúkos változata is, de nem tudom a címét...na abban mire a párja kiszaladozza magát, hogy vizet hozzon, addigra megdöglik a tyúk) Ez jut eszembe rólatok.

Miért nem akar még lefeküdni velem a barátnőm? Én tehetek róla?

Elmondom röviden, az van hogy már egy éve járunk nem rég volt egy éve.. 17éves fiú vagyok ő 3hónap múlva tölti a 17et. Mindig mondja mennyire fontos vagyok, mennyire szeret, sokszor feljön a szex téma de általában csak vita van belőle. már sokszor aludtunk együtt de az nekem félig kínszenvedés volt mert ugye van egy vágya az embernek egy idő után. ő azt mondja néha hogy nem érezné magát ugyan úgy ha lefeküdnénk, de azt is mondta már hogy mert még csak 16éves. Amivel egyet értek de közbe nem, ha ehhez kicsinek érzi magát akkor párkapcsolathoz miért nem, de akkor fel merül bennem az a kérdés is hogy ez párkapcsolat?.. nem akarok úgy beszélni mint egy 30-40éves, csak ez a véleményem. "nem olyan lány" ezt nagyon becsülöm benne, de szerintem egy év hosszú idő, és én szeretem, utána is szeretném de így egyszerüen már én nem bírom.. Azt mondja ő is akarja meg kíván de ő tud nem-et mondani.ű Nem tudom mire vélni mi lehet a hiba? illetve kiben lehet? Valaki tud segíteni aki tapasztaltabb ezen a téren? előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Csak nehogy úgy járj mint egy másik srác.Évekig járt a barátnõjével.Majd szakítottak és a csaj néhány hónap járás után lefeküdt egy másik sráccal.... -.- Kérdezz rá miért van ez.

Csak nehogy úgy járj mint egy másik srác.Évekig járt a barátnõjével.Majd szakítottak és a csaj néhány hónap járás után lefeküdt egy másik sráccal.... -.- Kérdezz rá miért van ez.
Most sokan azt fogják mondani, hogy ha szereted megvárod! Tudod mit? Akkor meg ha õ szeret megteszi. 1 bõven elég idõ, akár elsõ akár nem hogy eljusson egy kapcsolat arra a szintre mikor ez ne legyen kérdés! Ha fiatalnak érzi magát ehhez, akkor ne is kezdjen párkapcsolatot itt kezdõdik az egész. Ennek ellenére, bevallom hogy ha ez állna fenn, szerintem akkor is kivárnám, mert ha szeretem tényleg ne ez legyen az akadálya a kapcsolatnak. De teljesen jogos amit mondasz, és egyet értek veled!
Ismerek olyan párt, akik több, mint két évet vártak (17 évesen feküdtek le), de közös döntés és szülõi nyomás miatt. Illetve petting náluk is volt már pár hónap után. Aztán a csaj kb fél évre rá megcsalta a fiút. Szerintem mindenképp hagyd ott, ennek így semmi értelme, valóban nem kívánhat téged eléggé, meg miért is kéne nemet mondania, senki se kényszeríti. Teljesen egyetértek azokkal, amit leírtál, pedig lány vagyok.
Elhagyni, és megszüntetni vele teljes szinten ezt a kapcsolatot. Láthatóan csak kihasznál.Ahogy azt illik :)
A kérdező hozzászólása: De mindig mondja hogy õ mennyire szeret meg én vagyok neki a legfontosabb meg ilyenek.. meg mutattam egy olyan képet vagy nem tudom már mi volt, hogy: párkapcsolat szex nélkül nincs.. az csak barátság vagy lakótárs viszony! azt mondta ez így van.. okés ezt se tudtam összerakni komolyan nem értem.. mit kellene tennem?
Én 19 évesen vesztettem el, de elõtte volt több barátom is. Lefeküdni nem akartam, csak azzal, akit érdemesnek tartottam rá. Viszont egy-két hónap együttjárás után azért a petting már tényleg alap, még ennyi idõsen is. Ha neki ez túlzás, akkor tényleg nem kéne párkapcsolatot kezdeni. Én arra gondolok, hogy nem kíván téged egyáltalán. Ez inkább egy barátság, vagy testvéri kapcsolat, semmint szerelem. Ezt én tisztáznám vele a helyedben, mert nem sok értelmét látom annak, hogy tovább várj. És ezt nõ létemre mondom.
A kérdező hozzászólása: Még egyszer le szeretném azt tisztázni hogy nem szexel kezdtem legelõször, és nem is így kérdeztem meg és nem is csak szavakkal próbáltam érzékeltetni.. pettinget is felvettettem már de nem így.. És még csak EGY év volt! Amikor rákérdezek, vagy inkább csak felhozom a témát akkor azt mondja hogy: Megint itt járunk.. néha összekapunk rajta, mert õ mondja hogy mennyire megért meg mennyire rossz neki, de én is értsem meg..hát én próbálom Meg elég türelmes vagyok, de..
Egyáltalán nem normális, hogy nem kíván téged szexuálisan. Ha csak a saját tapasztalatomból indulok is ki, szerintem valami nagy gond van. Mit mond amikor kérdezed tõle?
Ez esetben gondolkodás nélkül szakítanák. Ez már az a pont amit nem tudok megérteni, mert aki ennyi év után nem képes erre, annak valami olyan gondolatmenete van amit én már nem vagyok hajlandó tolerálni! Elsõ voltam.
Hát nem, azért vannak fura dolgok, szóval hidd el, bármi lehet (vagy nem xD). De nem gondolod, hogy talán a pettinggel kellett volna kezdeni a fûzést, nem a szexel? Úgy lenne logikus. Az ilyet "gyakorolni" kell, nem durr bele, fõleg ha a lány tart a dologtól.
A kérdező hozzászólása: Persze nem vagyok én olyan primitív hogy azt kérdezem tõle hogy: "akkor dugunk" mint egyesek.. Szépen fokozatosan próbálnám én de semmit nem enged, és elég szép lány is ráadásul
A kérdező hozzászólása: csókolózás az alap, ha több mint egy éve járunk akkor szerinted? Pettinget meg fel se merem vetni..
A kérdező hozzászólása: Igen mondta már ha szeret akkor várok DE 1 már elég sokat vártam és én se kértem ilyet 1hónap után..2 ilyen jogon én is mondhatnám ha szeret õ pedig megteszi.. de én ilyet nem mondok mert tisztába vagyok vele hogy ez nem így megy.. Abszolút nem vallásos! Ez tuti nem lehet a baja
Meg az sem mindegy, hogy semmire sem hajlandó vagy csak a szexre? Mert azon kívül rengeteg dolgot lehet csinálni. Eleve nem a szex témával kellene kezdeni, hanem ilyen alapokkal, hogy csókolózás, petting stb. Nem próbáltad fokozatosan?
Nem lehet, hogy valami fogadalmat tett? Az utolsó példád elég gyanús. Nem vallásos? Vagy a családja? Az is lehet, hogy valami rossz dolog történt vele, fél és így próbálja hárítani.
A kérdező hozzászólása: Na.. tegnap beszéltünk! Azt mondta fél hogy kiderül, erre nem tudtam mit mondani, mit kellett volna mondanom, vagy mit tegyünk. Gondolom a szülei elõtt fél szerintem. Meg hogy 17évesen lehet korai, szerintetek? mondta hogy az egyik barátnõje már 15 évesen vesztette el aki lány, és szerinte az nagyon nem jó, szerintetek? Köszönöm akik eddig is próbáltak segíteni!

Miért nem akar a barátnőm lefeküdni velem?

4 éve vagyunk együtt, azt mondja, hogy nem csalt meg, de én nem hiszek neki.Semmi bizonyítékom nincs arra,hogy félrelépne, de akkor sem hiszek neki.

Legjobb válasz: kérd meg a kezét.

kérd meg a kezét.
hány évesek vagytok? ezt úgy nevezik, h barátság
A kérdező hozzászólása: 22, 18
miért nem beszéled ezt meg vele? ha 4 éve együtt vagytok, feltételezem, hogy ez egy mély és õszinte kapcsolat, aminek a bizalmon kellene alapulnia. kérdezd meg tõle, miért nem kíván, és tudasd vele, hogy ez így nem normális.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!