Találatok a következő kifejezésre: A barátnőm a nyaralásból (4 db)

Ha bízol benne, akkor miért akarsz olyasvalamit kiszedni belõle, amit lehet, hogy meg sem tett?
SODIUM PENTOTHAL igazsászérum
Ez minden, csak nem bizalom. Ne dobálózz üres szavakkal!
Csúúúúúúnya gondolat. Nem mindegy h. megcsal-t vagy nem? Ha igen, akkor egy lo***ó és ennyit róla, lapozz és kezdj új fejezetet, ha meg nem , akkor bizony rá fog jönni h. nem 100%-os a bizalom, és abból csak a balhé lesz. Neked kell dönteni, de csak okosan.
Van erre utaló jel, vagy csak te találod ki? Mert ez így nem bizalom.
jah pont mint te. csak úgy simán összedobjátok mi :DD
Hát csinál! :D
o_O
honnan szerzel te sodium pentothalt? :DD
Ez a blöff dolog hülyeség. Legalábbis én nem bírnám ha a pasim ilyennel próbálna meg kiszedni vmit mondjuk én tudom magamról h soha nem csalnám meg. Van okod féltékenynek lenni? Láttad rajta h van igénye más társaságára, szokott flörtölgetni? De még mondjuk ezek sem jelentenek semmit ha megbízol benne. Mondjuk ez a blöff dolog akkor jöhet be ha viccnek álcázod =D nah de tényleg nem szép dolog.
Ha bízol benne, ne gondolkodj ilyeneken, amíg nincs jó okod rá.
Nem teljesen mindegy? Az a lényeg hogy veled szexeljen rendesen.
Hogyan veszítsünk el egy csajt egy perc alatt? Engem elõbb üldözne el a féltékenykedésed, mint csábítana el az összes pasi, aki szembejött velem a nyaralás alatt, együttvéve.

A barátnőm hazajött a nyaralásból és elkezdtünk msn-en beszélgetni és mondtam neki h találkozzunk stb., de egyelőre nem tud. Mit csináljak?

De elkezdte mondani h nem tudunk mert h otthon festenek meg ilyenek és segítenie kell az anyjának és miután vége van megy le a mamájához és azt mondta mult héten ha hazajön találkozunk (ez lenne az a hét) és most meg azt mondja h megint 1-2 hét... ány hétig várjak? nem szeretném hogy elveszitsem mert nem találkozunk !!!

Legjobb válasz: Hát ha õ nem ér rá akkor ne aggodj lehet tényleg segíteni kell várd meg vagy kérdezz rá h semmi ideje se lenne rád????1óra esetleg mondd meg neki h nem akarod elveszíteni:)

Hát ha õ nem ér rá akkor ne aggodj lehet tényleg segíteni kell várd meg vagy kérdezz rá h semmi ideje se lenne rád????1óra esetleg mondd meg neki h nem akarod elveszíteni:)
Felesleges foglakoznod vele...tényleg nem szeret 2hét alatt valakibe bele szeretni...á az nem így néz ki szakíts vele hagyd ott mert ez így nem éri meg ha szeretne tényyleg minden percét veled töltené.1 válaszoló
Hát figyelj ne borulj ki szerintem miatta.!!!!
nem szeret(bocsi) de ha annyira szeretne akkor minden percét veled töltené...
A kérdező hozzászólása: megkérdeztem és nem tudunk találkozni még 10 percet se mert nem ér rá :S most mit csináljak? már együtt vagyunk 2-3 hete de még odáig nem jutottam el hogy legalább megöleljem és azt állitja hogy szeret... Teljesen ki vagyok és azon gondolkozok hogy szakitok, hogy látnád jónak??? köszi a válaszokat mindenkinek
A kérdező hozzászólása: 15 évesek vagyunk amugy
Nem teljessen értek egyet az elöttem szólókkal , bár van valami abban amit mondanak!! Monjuk egy 15 éves lánynak egyenlõre még a szülei parancsolnak, és lehet hogy emiatt nem tud találkozni veled!Szerintem semmiképp se szakíts vele egyszerûen lepd meg hogy elmész hozzá vagy ajánld fel hogy elmész segíteni neki meg a szüleinek csak azért hogy ha máshogy nem is de legalább akkor és ott "együtt" lehessetek!!! Remélem segítettem!!
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönök mindent! tényleg segitettetek... köszönöm
én sem értek egyet. 15 éves vagyok odáig vagyok a barátomért és ha a szüleim azt mondják NEM akkor sajnos nem találkozhaunk! lehet h ez nála is így van!
Viszont ha 10 perc ideje sincs, akkor hogy tudtok allandoan MSN-en beszelgetni?
ez aranyos :D de amugy õ tuti élvezni ezt a bulit? arra is gonodolj
hát ez baromi jó ötlet :) ) -legyen jó sok pia :) -zene -lehet sok apró gyertya, mint dekoráció -szépen megterített asztal finom kajákkal..ilyesmik


A kérdező hozzászólása: ja és 15, 16 évesek vagyunk
Próbáld neki elmodnani h nem kell elõtted szégyenlõsnek lennie hiszen a barátja vagy, és ugysem csinálsz semmi olyat, amit õ nem akar. és remélhetõleg te nem vagy szégyenlõs, szóval próbáld meg oldani egy kicsit a fezültséget! és sok sikert :)
én pont tömegben, mások, idegenek elõtt lennék szégyenlõs.... Légy laza, és vedd rá, érvelj kedvesen, hogy nagyon hiányzott már, és be akarod pótolni az idõt, mondd neki hogy milyen szép, milyen büszke vagy rá (persze csak ha tényleg:) de mivel te vagy a barátja szeretnéd azért szeretni igazán összebújni miegymás, de ezt igazán csak kettesben lehet, és ne aggódjon nem történik semmi rossz, csak hagyja hogy szeresd. Légy türelmes és kedves!! (ja és a szeresd-eket nem szerelmeskedésre értettem, hanem ölelés puszi becézgeés stb) Remélem tudtam segíteni valamit, aztán csak ügyesen!! : )
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm mind a kettõtöknek, sokat segítettetek! még egyszer köszi


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!